Transzcendentális csakrahangolások.


Az Arkangyalok segítségével behangolhatjuk és aktiválhatjuk a transzcendentális csakráinkat.

Földcsillag csakra.

Színe: fekete-fehér (jin-jang). Elhelyezkedése: kb 30 cm-re a láb alatt. Feladata: az élet alapja. Kristálya: grafit, szén, gyémánt. Arkangyala: Sandalphon ArkangyalEleme: a föld.

A földcsillag jelenti spirituális fejlődésed alapját.
Mivel nem tudsz magasabbra menni, mint amilyen mélyre képes vagy leásni, fontos, hogy megalapozd ezt a csakrát. A földcsillag egy vörös színű terület a gyökér csakra alatt, a két lábunk között. A föld középpontjával való kapcsolatunkat támogatja, azt, hogy kapcsolódjunk az életfeladatunkkal, és segíti annak fizikai szinten történő megvalósítását.
A biztonság érzetét adja, biztos alapot ad az élethez.

Ébreszd fel és aktiváld a Föld csillag csakrádat!

Kauzális csakra.

A Kauzális csakra színe a tiszta fehér.
Ez a csakra a koronacsakra fölött és kissé mögötte helyezkedik el. Christiel Arkangyal harmonizálja és hangolja.
A megnyitott Kauzális csakra a tudatosság energiáját erősíti benned. Összeköttetés, kommunikáció a spirituális vezetőkkel – útmutatást kaphatsz, ha lecsendesedsz.

Lélekcsillag csakra.

Ez a csodás magenta színű csakra karnyújtásnyira a fejed felett a kauzális csakra felett.
A lélek helye, kapcsolódás a fényhez.Ez a csakra a lélek maga – a lélekbölcsességed találod benne. Zadkiel arkangyal őrzi és harmonizálja Neked. Hallgass a lélekbölcsesség hangjára benned, és lélektudatosság megnyitja előtted a lehetőségek tárházát előtted.

A Lélek csillag csakrádat aktivizálva a helyes utat találod meg. Lelked bölcsessége a mindennapi életben segítőd.

Legfelsőbb csakránk a Csillagkapu csakra.

A Csillagkapu csakránk aranyszínben tündököl.
Ezt a csodás legfelsőbb csakránkat Metatron Arkangyal őrzi és harmonizálja. Nyitott csakrával a forrásból érkező fényt fogadhatjuk be általa. Ez a csakránk a Lélekcsillag csakránk fölött helyezkedik el. Összekapcsol a kozmikus tudatossággal.

Ezoterikus tanítások szerint a Föld
Földcsillag csakrája Londonban található (Egyesült Királyság), az Alap csakrája a Góbi sivatagban Kínában,a Szakrális csakrája Honoluluban (Hawaii), a Köldök csakrája Fidzsi (Csendes-óceán déli része), a Solar Plexus csakrája Dél-Afrika egésze, a Szív csakrája Glastonbury (Egyesült Királyság) , a Torok csakrája Luxor (Egyiptom), Harmadik szem csakrája Afganisztán, Korona csakrája Machu Picchu (Peru), Kauzális csakrája Tibet, Lélekcsillag csakrája Agra (India), és a Csillagkapu csakrája pedig az Északi-sarkvidéken található.

Ébreszd fel és aktiváld mind a tizenkét csakrádat! Fényesedj – emelkedj!

A TRANSZCENDENTÁLIS CSAKRÁK AKTIVÁLÁSA ÉS BEHANGOLÁS ANGYALTERÁPIÁBAN TÖRTÉNIK.
Az Őrangyal inkorponálás a hitet és az akaratot is erősíti – nemcsak a lélek, de a tudat tisztulásnak is kedvez a nagyobb energiaszint.
Az arkangyali csakrahangolások a spirituális energiákat harmonizálva,  dimenziókaput nyitnak a felemelkedett mesterekhez.

Asajah
spirituális tanácsadó – angyalterapeuta

Bejelentkezés angyalterápiára: 20 278 26 12
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20.ig
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyal tanfolyamok konzultációban is.