Tisztánlátásban és sorsfordító helyzetekben sem lesz hiány!

Augusztus hava a kiteljesedés ideje – Bőség hava

Ez év augusztusi hónapjában megértéssel, belső ismereteddel nagyot alkothatsz, bőségáldásban haladhatsz! Az Oroszlán a belső minőségeket uralja, belső fényével alkot és teremt. A Nap csillagjegye az Oroszlán, mely a tarotban a Nap kártyához van rendelve. Az asztrológiai Nap arra bátorít, hogy bízzunk önmagunkban, képességeinkben, cselekedjünk pozitívan. Figyelmeztet, hogy ne legyünk agresszívek, arrogánsak, és önzőek, ne gyűrjünk magunk alá másokat. Ne legyen felsőbbrendű érzésünk, és kerüljük a sznobizmust. A számmisztika szerint a 8-as a legerősebb anyagi szám: aktivitást, kezdeményezőkészséget, erőt, lendületet, szenvedélyességet, agresszivitást, harcot, döntési képességet, erőteljes szexualitást jelöl. Ha elakadnál ebben a hónapban is energetikai tisztításokkal, spirituális terápiákkal, tarot elemzéssel szeretettel várlak személyesen, de skypeoon és messengeren is. https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

A nyár, az élet, a szerelem élvezete, a szórakozás, a feltöltődés idejében telhet augusztus első fele.
Augusztus eleje az érés ideje egy belső munka önmagadon, az új önmagadhoz, nézz a fénybe és engedd el a lehúzó mintákat. A jupiteri energiák segítenek abban, hogy ráláss és meglásd, megérezd miben vagy jó, mit lehet tenned abban most az életeben. Meditációs ösvényeken haladhatsz – az égiek üzenteit talán most jobban hallod, ha elcsendesedsz. Augusztus 1-én az Oroszlán Teleholdat üdvözölhettük: https://asajah.hu/ezovilag/szazszoros-energiak-hatnak.php

Augusztus 12, hétfőn Szerencsebolygónk, a  Jupiter előreindul a saját jegyében, a Nyilasban! Egy új jövőkép körvonalazódhat ki előtted, új lehetőségekkel, új módszerekkel, új szemléletekkel telítve. Kedvező energiákkal kapcsolódhatsz megint. És ugyanezen a napon a kockázatvállaló kezdeményezés bolygója, az  Uránusz pedig hátrafelé indul a Bika jegyében. És még egy nagy hatás: az Oroszlán jegyébe lép a Merkúr. Kreatív, meggyőző  alkotó energiákkal lát el. Érdekes energiákban leszünk – szinte egyik napról a másikra „felébredünk”. Valahogy jobban megindulnak és beindulnak életdolgaink. Egyre igazabban meg tudod majd fogalmazni önmagadat. Ha mégsem sikerül spirituális tanácsadásaimra most is regisztrálhatsz: https://asajah.hu/gondolatok/asajah-parkapcsolati-konzultacio.php

Augusztus 15. 14 óra 37 perckor a Vízöntő Teleholdat üdvözölhetjük. Energiájával sorsdolgainknak láthatjuk majd tisztább megvilágításban eldönthetjük, hogy meggyógyítjuk-e a régit, vagy lezárjuk végleg, és új kapcsolatba kezdünk. Óvatosan kommunikálj ezen a napon, viták nézeteltérések is jöhetnek, kínos helyzetekben is kerülhetsz – légy megfontolt, gondos és alapos. Most egymásnak feszül a tüzes oroszlán és a hideg, levegős vízöntő energia. Akinek mindkettő van az asztrológia képletében, az elég furcsán éli ezt meg.

Úgy augusztus közepéig – talán 17-éig – a Vénusz (a kapcsolatok bolygója) és a Nap (a megvilágító, rávilágító energia) segít nekünk. Emberi kapcsolataink kitisztulhatnak, rendeződhetnek. Ha felnőttél hozzá, most megtisztíthatod a lelkedet a múltbéli sérelmektől:  rálátás által, tudatosodásod által való karmatisztítással.  A Vénusz-Nap-Plútó segít az átalakító munkádban, hogy számodra minden a tökéletes rendben legyen. Erőt ad, megvilágít, lelkesít, harmonizál és átalakítani enged. Jöhet szakítás, válás,  jöhet párra találás a hétköznapi szinteken, de új ötletek is teremtődhetnek benned, ha hagyod, hogy a tudatos bölcsességed vezessen. Elengedő oldásokkal, tisztító rezgésszintemelő meditációkkal segíthetek, ha felkeresel.

Augusztus 22, csütörtökön a Vénusz a Szűz jegyébe lép majd. Igen erős energiaáramlással lépkedhetünk, friss energiákkal telítődnek kapcsolataink. Ebben a puritán jegyben nem érzi igazán jól magát a Vénusz – most kapcsolati próbák is jöhetnek. A nagy érzelmek túlélik mindezt.

Augusztus 21-30-ig a távlati tervezések időszakába érkezünk meg. A Vízöntő energiáival, most befogadóbb lehetsz új dolgokra. Bőségteremtő időszakban lehetünk: Marsikus, céltudatos energiákkal komoly, jó lehetőségek nyílhatnak meg a jövő felé bőségteremtő időszakban lehetsz. Az is lehet, hogy egyeseknél kedvező váratlan jó lehetőségek bukkannak fel.  Égi sugallatodat kaphatsz álmaidban, meditációidban. Augusztus 23.-a ‘termékenységi nap’ lesz,  ha gyermekáldást szeretnétek ez a nap most jól jöhet.

Augusztus 30-án 12 óra 37 perc, a Merkúr a Szűzbe lép, és a köszönthetjük egyben a Szűz Újholdat is ezen a napon. Ez az állás megmutatja, hogy hol vannak blokkjaid, és arra is hogy mit tanultál az előző kapcsolataidból. Ha terveidet, célodat pontosabban meghatározod, azzal erőt és energiát adsz az új megoldásoknak. Szakmai előrehaladás is jöhet, avagy rátalálhatsz álmaid állására. Ha tudod mire vágysz könnyebb lesz a bevonzás. Teremtő mágiákkal kereshetsz. https://asajah.hu/ezovilag/tudatos-teremtes.php


Ahogy közeledünk augusztus végéhez egyre jobban engeded már áramolni a szeretetet – könnyedebben kilépsz majd a komfortzónádból, és kinyitod jobban a lelked a földi dolgokra – A Nap a Vénusz, A Mars, a Merkúr is földi jegyeben jár – újra elindul az Élet! Most majd Szaturnusz sorsbolygónk rezgése arra inspirálhat, hogy magasabb szintre emeld kapcsolódásaidat. Új barátokkal is gazdagodhatsz, lélektárs is érkezhet e hónapban, de sokan le is morzsolódhatnak. Azok, akik nem hozzád valód, most elakadnak, s veled együtt haladni már nem tudnak. Őket elengedni lehet. Lassan, fokozatosan távolíthatnak az energiák ebben. Talán majd egy más életben, megint életed részesei lehetnek.
Fontos lesz ebben a hónapban az önmagad uralása – életed vezetése a te kezedben teljesedhet ki. Máshogyan gondolkodhatsz dolgokról. Most nem annyira az érzelmeid befolyásolnak, hanem  fejből dönthetsz sorsdolgokban. Jó tanács: Ne hozz most hirtelen döntéseket, dühös lépéseket se tégy, meggondolatlan ne légy. Teremts harmóniát önmagadban, és kapcsolódásaidban. Hozd ki mindenből a legjobbat és a legtöbbet. Urald belső energiáidat, és ösztöneidet tudatos, bölcs energiákkal!
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép hónapunk legyen!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Napi tarot általános elemezés a facebook profiloldalamon olvasható.