Szerencsés áramlást!

H E T I   T A R O T !

Augusztus 5-től augusztus 11-ig.

Az augusztus szó jelentése: Szerencsés. Sokan, sokféle új dologba kezdenek, vagy gondolatban, vagy tettekben. Elindulnak új lehetőségek, új utak, új barátságok felé. Kívánom, hogy légy te is szerencsés – Asinel a szerencsés véletlen angyala legyen veled!

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az Ördög XV.
Vigyázz a pénzügyeidre, ne költekezd túl magad.
Néha illuzórikus helyzetek teremtődnek, légy résen, s gondolkozz pozitívan. Hazug, hamis emberektől védd magad.  Mihály arkangyal ebben segíthet. Vedd körbe magad pozitív barátokkal. Légy óvatos az ismeretségekkel hitegetnek, becsaphatnak – rosszakarók is érkezhetnek. Egyeseknél anyagi veszteség lehet, a pénzáramlás elakadhat. Vigyázz az értékeidre. Emeld a rezgésszintedet!  Csakra-aura harmonizálással, energetikai szint emeléssel szeretettel várlak, ha felkeresel.
A Nyilas, a Vízöntő, az Oroszlán és az Ikreknek kedvező napjai lehetnek. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a vesét. Mindenféle kultúrális program jól eshet. Egyetek sok dinnyét, ha szeretitek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
Most ne kapkodj semmiben, légy spontán hallgass a szívedre, a szeretet vezéreljen. Harmóniára törekvésünk megnő – a családdal, rokonokkal, barátokkal lenni jó dolog. Sokan most nyaralnak, pihennek – nyári szabadságon vannak. Töltődjetek, szórakozzatok, töltsétek vidáman a pihenőidőt. A szeretet erősödhet, az összetartozás érzése jó nagyon. Akinél kihűlt már az a bizonyos szikra, az nehezen illeszkedik vissza a családi kötelékbe most. Párkapcsolat harmonizálással is kereshetsz – terápiás oldásokkal segíthetek.
A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyeknek kedveznek majd az energiák. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.Mindenféle viziprogram jó lehet – úszás, vibiciklizés, csónakázás, stb. A zöld salikról se feledkezzetek meg – a fogyókúrának is jót tehet. Egyeseknél alvási zavarok is lehetnek, figyelj az égi üzenetekre – az álomnaplód kéznél legyen! (A Hold a Skorpió jegyében jár.)

A hét vége a tűz elem minőségben lesz.
A Császárnő III.
Kapcsolataidban mély érzelmekkel légy jelen.
Jó megoldások érkezhetnek, jó hírek érkezhetnek sok mindenkinek. Kövesd a célodat. Ne hagyd, hogy más uralja az életedet, vagy más irányítsa a sorsodat. Szerencsés alkalmak lehetnek.  Vedd észre a jeleket, és mozdulj a pozitív irányban. Uralhatod a sorsodat, jó napok jönnek. Teremtő programozással, energetikai agykontrollal kapcsolatosan konzultációs időben,  bátran keress meg.
A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán, a Mérleg napjegyeknek sikeres lehet a hétvége ereje. Nem ajánlatos műteni a combot, a combnyakat és az ereket. Jó program lehet a masszázs, vagy a természetbenjárás, barátságok ápolása, társalgás. Főzz valami finomat a hétvégére – szentelj időt a kulináris élvezeteknek! (A Hold a Nyilas jegyében jár majd.)


Augusztus a szív hava. A hét elején a Nyilas-Oroszlán energia fokozza szabadságvágyad. Új barátságok érkezhetnek életedbe, legyen ismerkedős kedved. Jó üzleti lehetőségek is kopogtatnak, vedd észre a jó megoldásokat. Majd a Nap-Vénusz-Jupiter trigon erős energiát ad majd az új, szerencsés lehetőségeknek.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php