Tízmilliószoros nap a telihold fényében!

A Nyilas Telihold május 26-án, 13 óra 13 perckor üdvözöl bennünket.

Az elengedéshez kapunk nagy energiát – ami nagy teher, ami lehúz engedd el! Meditációkkal, fehér mágiás megoldásokkal segíthetek az elengedésben, ha felkeresel. Helyzet tisztázásnak jó ideje lesz a telihold ereje – könnyebben meg tudod most oldani elakadt hivatali ügyeidet. Vita, veszekedés helyett empátiával, jobb beleérző képességgel, kompromisszummal és megértéssel szövetkezhettek. Szerelmi jóslással, párkapcsolat elemzéssel, összerezegtető angyali áldással a békülés is sikeresebb lehet – ha tanácsra van szükséged, keress meg.
Jól meggondolt meg mit mondasz ki mert szavaid tízmilliószoros teremtő erővel bírnak – sőt, már a gondolataiddal is teremtesz. Tégy olyat, ami pozitív energiával tölt fel.


Az Időkapuban Mebahél őrangyal fog tartózkodni, a kerubok karából, Raziel arkangyal csapatából. A hatodik kerub az Uránusz és a Vénusz energiáit uralja. Reményt, hitet és bátorságot ajándékoz annak, aki megszólítja őt – imagináld bátran, ha elveszettnek érzed magad. Energiája felemel, segítő ereje önbizalommal tölt el.
Érdemes holdfénysétát tenni, töltekezni a telehold misztikus erejével – tarot lapjaidat és ásványköveidet, kristályékszereidet, szerencsekövedet  is feltölteni.


Figyeljünk érzéseinkre és gondolatunkra mert ami most megjelenik azzal van dolgunk, azt kell  rendbe raknunk.  Légy tudatos teremtő, és engedd hogy a szíved vezessen – hallgass a megérzéseidre.
Méregtelenítésre és tisztításra, rontás-átok levételre is rendkívüli módon kedvező lesz ez a hét és karmatisztítás elindítására is jó energiák lesznek –   ha ilyen gondod lenne keress fel.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, spirituális terápiákkal az ezoterikus Hölgyeket.

Csodás hangolódást kívánok Mindenkinek a misztikus energiákra, szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu