Transzformáló teliholdban

Az áprilisi telihold hatalmas energiákkal érkezik!

Április 24-én, 1 óra 48 perckor Telihold üdvözöl bennünket a Skorpió jegyében. Elengedésnek nagy ideje lesz. A jelenlevő plútói energia a radikális változásnak kedvez –  kezd az új sorskörödet tiszta lappal. A Telihold-hatás telihold utáni három nap is érezhető lesz még!


Váratlan hírek érkezhetnek – meglepő események történhetnek, az intenzív, transzformáló hatásban anyagi téren is. Engedj el mindent amibe bele vagy feszülve – fogadd el a változást, és az megérkezik hozzád. Engedd, hogy új ajtók nyíljanak, egy új életszakasz kezdődhessen el. Az Univerzum szeret téged, az égiek támogatnak. Higgy a pozitív megvalósulás erejében a jupiteri-uránuszi szerencsés együttállásban. Döntés helyzetben Uriel, Jophiel és Gábriel arkangyalt imagináld, angyalszertartásban.
Az eléd kerülő eseményekben cselekedj józan ésszel, hallgass a belső inspirációdra. Vedd észre a jó lehetőségeket és gyakorlatiasan, átgondoltan  cselekedj. Esélyt kapunk jobb kapcsolatok kialakítására, párkapcsolatunk javítására, régi viták, haragos helyzetek feloldására.


A telihold napján Kahetél őrangyal fog tartózkodni a Szeráfok karából, Metatron arkangyal csapatából. “Kahetél őrangyal kérlek tápláld belém a lelkesültséget, amely az akadályok leküzdésében nem ismer lehetetlent. Add, hogy ez a lelkesültség legyen a legerősebb bennem, hogy ledöntsem a korlátokat, hogy legyőzzem az akadályokat. Hálás szívvel köszönöm, szeretlek téged, ámen.”
Ásványköveidet, kristály ékszereidet, marok-és szerencse köveidet és tarot lapjaidat most is feltöltheted a telihold rezgésével – a holdséta is javallott, akár egyedül, akár a kedveseddel romantikus programban.
Tértisztításra  a legjobb időben leszel: fehér mágiás megoldással segíthetek, ha megkeresel – online is lehet. https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/


Szerelmi vonzó varázslatokhoz  remek lesz a téridő energetikája – angyalos mágiákkal, oldással, blokkoldással, átok-rontás levétellel is várom az ezoterikus Hölgyeket nagy szeretettel – regisztrálni előre lehet! Online is vállalok foglalkozást, tanácsadást  – érdeklődj a részletekről nálam.

Áldásos, szerencsés teliholdat kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu