Radikális változásokban

H  e  t  i     t  a  r  o  t
Április 22-től április 28-ig

Sorsátalakító, teremtő hetünk lesz – most tehetsz nagy lépéseket. Hétfőn a Hold még a Rák jegyében jár, ez kedvez a nagy mély, érzelmi, lelki probléma megoldó beszélgetéseknek. Kedden már a Skorpió vizes jegyébe lép át a Hold. A teliholdat pedig szerdán üdvözölhetjük:
https://asajah.hu/transzformalo-teliholdban/
Ha blokkokat érzel, tanácsadásra, égi útmutatásra van szükséged ezoterikus foglalkozással megtalálsz, jelentkezz be hozzám.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek program lehet az olvasás, vagy a meditáció – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok adalékanyagoktól mentes friss ételeket. A hétfő-kedden a hajmosásra, hajfestésre, kozmetikára, masszázsra kedvező energiák lesznek – a csütörtök fogyó- és tisztítókúra elkezdésére kitűnő lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező fordulatot hoz a hét eleje – teremtsétek meg a szerencsétek! (A Hold a Skorpió jegyében jár, április 26-én, pénteken 3:37-kor lép át a Nyilas tűz jegyébe.)
Kedden a Skorpió teliholdat üdvözölhetjük. Elengedésre kapunk jó alkalmat – tudatosan kezd az új sorskörödet tiszta lappal.
A Halál XIII. – Új kezdetek, sorsteremtő döntések-lépések.
A legjobb nap meditációra a keddi nap lesz – kapcsolatba léphetsz égi segítőiddel: élni, fejlődni segítő, hasznos álom üzeneteket kaphatsz. A telihold napján szerdán varázsolhatsz az angyalok segítségével. Csütörtökön az jupiteri-uránusz a merkúri energiákkal szövetkezik: a bölcs döntések meghozatalában segítő lehetőségként érkezik. Telihold mágiával várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel: órás programokra jelentkezhettek.

A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a hegyvidéki túra – hasznos a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Hidratáljatok rendszeresen – a legjobb a tiszta víz – kerüljétek az egészségtelen cukros üdítőket. A fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod, hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára kedvező lesz az időtér energetikája. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyekre sikeres napok várnak a hét közepében – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, április 28-án, vasárnap 11:37-kor lép át a Bak föld jegyébe.)
A Hold XVIII – Találd meg és teremtsd meg a lelki egyensúlyodat.
Elengedéshez kapunk nagy adag energiát az égiektől. Most minden negatív rezgést – gondolatot, érzelmet, érzést könnyedebben engedhetsz el az energetikai teredből. Kapcsolat gyógyításra is kedvező az időtér a vénuszi rezgésekben – tegyél azért, hogy felszabadítsd a lelkedet. Igaz, tiszta szívvel – magas rezgésszinten – a teremtés is jobban megy.  Energiagyógyászként test-lélek-szellem gyógyulásra gyógyításra alternatív energiákkal is kereshettek.

A hét vége föld elem minőségben lesz.
A hosszabb séta egészséges elfoglaltság lehet – hasznos az olvasás Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  A főétkezésekhez egyetek friss salátákat, zamatos gyümölcsöket desszertnek. Kéz-és körömápolásra, és kozmetikára kedvező energiák hatnak – a fogyó-és tisztítókúrád is folytathatod. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek pozitív fordulatot hozhat a hét vége időtere – hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold az Bak jegyében jár, április 30-én, kedden 17.19-kor lép át a Vízöntő levegős jegyébe.)
A Császárnő III – Teremtő lehetőségekben.
Csodás emelő energiák lesznek a hétvégében. Kreatív gondolatokkal ajándékoz meg az Univerzum a Nyilas holdban. Ha családot szeretnétek kitűnő az alkalom az termékenységet, áldást hozó rezgésekben. Felsőbbrendű Én lélekgyógyulást segítő, angyalos vezetett meditációra jöhetsz hozzám – regisztrálj a különleges programra.

Örülj a változásnak – minden egyes döntés egy-egy önbeavatás. A problémák feladatok, lehetőségek – minden kihívás megoldásával több leszel, pozitívan emeled vele a rezgésszintedet. Meditálj rá a jó lehetőségekre. Ne feledd: az Univerzum támogat, rajtad múlik mit tehet meg általad. Tizenöt arkangyal figyel rád, hívd őket, ha elakadnál – imagináld őket angyalszertartásban. Mindig higgy a sorsban, tudd hogy bármi történik is az életeben, érted történik, nem ellened.
https://asajah.hu/a-tizenot-kulonleges-letezo/


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu