Tudatossággal telítődik a téridő!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!

Október 19-től – október 25-ig.

Október 22-től november 21-ig a Nap a Skorpióban fog tartózkodni. Innentől fogva újabb kihívások érkezhetnek. Jobban átláthatjuk azonban a körülöttünk zajló eseményeket – így okosabban, tudatosabban cselekedhetünk. Könnyebben szembenézhetünk problémás helyzetekkel, megoldást találhatunk konfliktusainkra, és előbbre léphetünk sorsdolgaikban. A kulcsszó a szembenézés lesz megint. Október 23-25-ig a Hold a levegős Vízöntőben jár – új dolgok érkezhetnek, új barátságok szövődhetnek. Október 25-én vége a nyári időszámításnak: óraátállításra kerül sor, hajnali 3-kor 2-re kell visszaállítani az órákat.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.

Az Ítélet XX.
Kicsit enyhül a feszültség  a jelenlevő vénuszi energetikai térben – hitünk is erősödhet a jövőt illetően. Párkapcsolati, kapcsolati viták is elrendeződhetnek, persze, ha teszel érte – békülésre, vitás kérdések rendezésére is jó az időzítés a hét elejében. Légy tudatos helyzetfelismerő – és hozd harmóniába a dolgokat.(Kapcsolati tanácsadással szeretettel várlak!)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A masszázs remek program, de az erdei séta is kellemes időtöltést lehet – élvezd valamelyiket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A vitamindús zöldségekről se feledkezzetek meg. A kertészeti munkáknál hétfőn, kedden gyümölcsöt eltenni érdemes. Ültetésre-veteményezésre a kedd alkalmasabb lesz. A hétfő és kedd hajmosásra, bőrápolásra, masszázsra is remek lehetőséget ad. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – használjátok ki a lehetőségeket. (A Hold a Nyilas jegyében lesz.)

A Hold XVIII.
A Merkúr a Nyilasba lép át kisebb feszültséget hozhat – felszínre jöhetnek régi, le nem rendezett kellemetlenségek. Egy kis önvizsgálat  sem árthat. Érdemes szembenézni a helyzettel: átelemezni, lezárni, elengedni a negatív energiákat. Old fel a blokkokat, mert amíg benne vagy addig nem jöhet számodra újabb, jobb lehetőség. (Oldással, blokkoldással kereshettek – az önsorsrontás nem emel!)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A pihentető séta, olvasás most jóleshet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Igyatok finom meleg teákat, friss zamatos fűszeres lehet a bergamott, vagy akár a rooibos. Gyümölcseltevésre szerdán és csütörtökön jó időben lehetsz. A kertészeti munkáknál a péntek-szombat-vasárnap inkább le locsolgass. Veteményezésre, gyomlálásra mindhárom nap alkalmas. A masszőrödet és a kozmetikusodat, bátran felkeresheted – kéz és körömápolásra is jó az alkalom. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. (A Hold csütörtöktől a Bak jegyében lesz jelen.)

A Pápanő II.
A Vízöntő holdban sokkal tisztábban és átláthatóbban tudunk már létezni – mély lelki beszélgetésekre is kedvezőbb a lehetőség, a családi, baráti, rokoni együttműködés, összerezgés. Nyugisabb az időtér – kellemesebb, harmonikusabb energiák hatnak.
Szombattól a Nap a Skorpióba lép át – meditációra kiváló időszakban leledzünk – hívd meg Azrael arkangyalt az elmélyüléshez. Irány a természet – töltekezzetek az októberi nap erejével – a d-vitaminból sosem lehet elég. (Energetikai tisztításra, rezgésszint emelésre bejelentkezhetsz hozzám!)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legjobb program lehet a baráti összejövetel, a hegyi túra, de akár a meditáció is. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. Finom leveseket is készíthettek a vacsorai étkezésekhez. Hajfestésre, hajmosásra is kitűnő az alkalom szombat-vasárnap, masszázsra és bőrápolásra is kellemes az időzítés. A Kos, az Ikrek, a
Mérleg, és a Nyilas
napjegyűek kellemesen tölthetik el a hétvégét. (A Hold pénteken a Vízöntő jegyébe lép át.)

Az ünnepi hosszú hétvégében a Vízöntőben jár majd a Hold. A nyitottság, a szabadság érzete lengi be az időminőséget. Jó ötleteket hozhatnak a napok, de születnek új tartós barátságok, és ismeretségek is ezen az őszi napokon. Érdemes túrázással tölteni a hétvégét is.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu