Új ciklus indul

Október 25-én 12 óra 48 perckor a Skorpió Újholdat üdvözölhetjük

Az újhold a teljes átalakulásra, megújulásra, újrakezdésre ad lehetőséget. Az égi erők most segítenek abban, hogy lezárjunk mindent, ami a múlthoz köt, ami visszahúz. Merj belevágni az elengedésbe, lelki sebeid begyógyításába!

Elfojtott lelki sérülések kerülhetnek felszínre. Nézz szembe a tudatalatti félelmeiddel, blokkjaiddal és old azokat. Csak ezután tudod az új lehetőséget bevonzani, és az új sorskörödben áldásos, kreatív dolgokat tenni.
Ez újhold a megbocsátás ideje is – engedd el a haragot, a neheztelést, a sérelmeket. Az elkövetkezendő két hétben szentelj időt a befelé fordulásnak, a meditációnak: ismerkedj a lelkeddel. A meditációk, varázslatok ásványköve most a holdkő, a hegyikristály, a karneol lehet. Tedd fel magadnak az alábbi kérdéseset: milyen életre vágyódsz, mi és ki tart vissza attól, hogy ezt elérd, mit teszel meg azért, hogy elérd az álmaidat. Hangolódj égi segítőid válaszaira.
Érdemes most is tarot lapjaidat, és ásványékszereidet, kristálykövidet feltölteni az újhold varázslatos rezgésével. Az Időkapuban a Fényességek karából, Völjah őrangyal áll, Rafael arkangyal csapatából. Imájával kérjük őt, hogy a bőséget, és örömöt hozzon:  “Völjah őrangyal kérlek segíts, hogy hasznos, boldog, és igazságos életet éljek. Add meg nekem a nagylelkű igazságosság képességét, s egy virágzó sikeres élet kegyelmét. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek téged – Ámen!” A tiszta igaz szívvel elmondott ima csodás varázsige – mindenkor nagy hatása van.

A mostani újholddal új ciklus indul: egészségben, szerelemben, karrierben, munkában, pénzben. Légy merész és tervezd újra az életedet. A hold gyógyító ereje igen erős lesz – energetikai kezelésekre is kitűnően hathat – légy pozitív és hamarabb gyógyulhatsz.
Ez a különleges újhold nagy transzformáló erővel bír – hatalmas teremtő energiákkal áldanak az égiek. Készíts egy listát azokról a dolgokról, amiket mindig is szerettél volna kipróbálni.  Képzeld bele magad a helyzetbe, hogy éppen részese vagy annak az élménynek, amire már régóta vártál. Soha ne hagyd abba az imádkozást, Isten néha a legváratlanabb módon válaszolhat. Teremteni, varázsolni inspiráld magad.

Oldó, blokkoldó terápiákkal energetikai kezelésekkel várom a hölgyeket – erre a napra már előre lehet jelentkezni, időpontot foglalni  hozzám. Szerelmi varázslatoknak is legjobb napja lesz az újholdas energia – teremtő  angyalmágiákkal is  várak szeretettel.
A terápiás megoldásokkal segítek, hogy nyitott légy az érkező új dolgokra,  és  a gyökeres átalakulásra életed új szakszára.
Csodákkal megáldott, áldásos újholdas időszakot kívánok szeretettel,  Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu