Új hónap – új hét – új lehetőségek!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
Március 1-től március 7-ig.

A héten a Merkúr és a Jupiter a Vízöntőben áll és a Vízöntő Szaturnusz kapcsolódik a Bika-Uránuszhoz feszültségkeltő erejével. Mars az Ikrek jegyébe lép – ez terveink átgondolásában is segítségünkre lesz – nézz szembe az életeddel. Tisztító kúrára az egész hét alkalmas lesz.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

Az Igazság VIII.
A Hold a Mérleg jegyében – empatikus energiákkal telítődhetsz.  Családi problémák, lelki ügyek szerencsés megoldására remek időszak. Jó ötletek jelentkezhetnek – érdemes lesz lejegyzetelned. A sorsváltoztatás idejében – kellemetlen, de tanító jellegű helyzetek lelkesíthetnek az önmagadra találásban, és az útkeresésben. Értelmezd, a tanultakat, integráld-elemezd, értsd meg, mert általa fejlődsz – szeresd a változást! – a lelked sokat tanulhat belőle, s ezáltal értékesebb életet élhetsz. (Sorselemzéssel – tarot opciókkal személyre szólóan segíthetek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legjobb időtöltés lehet a szabadban járás, kirándulás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A citromos zöld tea kitűnő tavaszi koktél – ha szereted. Masszázsra, bőrápolásra, fogorvosi vizithez kedvező nap. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. (A Hold a Mérleg jegyében lesz, majd kedden lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

Az Ítélet XX.
Az uránuszi energiákban a helyzet tisztázás nem várathat magára – rendezd függő, rendezetlen érzelmi ügyeidet! – a minőségi megoldások felé törekedj. (Párkapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolati tanácsadással bátran jöhetsz.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Kellemes időtöltés lehet az olvasás – remek ezoterikus könyvek jelentek meg. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Az almás-köleskása fincsi uzsonna lehet. Fodrászkodásban hajmosásra a kedd jó lehet, a fogorvosi vizitet kedden is megejtheted. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek.  (A Hold a Skorpió jegyében lesz, majd csütörtökön lép át a tüzes Nyilas jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
Merkúr-Jupiter együttállás a Vízöntőben szerencsés fordulatot hozhat. Tárgyalásra, ügyintézésre, beszélgetésre remek időszak.
Március 4-én, a Mars az Ikrek jegyébe lép. Könnyedebb energiákban gondolhatjuk át terveinket, sorsdolgainkat. Ügyeljetek arra, hogy a marsikus energiák veszekedést, vitát ne generáljanak benned.Légy kedves, baráti, kompromisszumra törekvő empata. Teremtő mágiának a hétvége energiája is alkalmas lesz. (Félelemoldással, önbizalom erősítéssel szeretettel várlak.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Kitűnő választás minden szabadtéri program – kertészkedés, túrázás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok-sok vitamindús gyümölcsöt, igyatok friss zöldségleveket. Hajat vágatni csütörtökön érdemes, péntek-szombat a hajmosásnak kedvez. Bőrápolásra, és masszázsra is remek energiák lesznek a hétvégében. A Vízöntő, a Kos az Oroszlán és a Mérleg napjegyekre kedvező energiák hatnak a hétvégében. (A Hold a Nyilas jegyében lesz, majd vasárnap lép át a földies Bak jegyébe.)

Türelemmel önmagadhoz, társaidhoz légy jelen – emberszeretettel közeledj. Törekedj a pozitív helyzet megoldásokra, örömlétre rendezkedj be. Ha tanácstalan lennél Gábriel arkangyalhoz fordulhatsz jó megoldásokért.
Az energiák ugyanazok, de mindenkinek más a képlete, és a megtapasztalni való sorsdolga, mindenki máshol tart az életében – ezért személyre szóló inspirációval, útmutatással kereshetsz, hogy élhetővé tedd a létedet! – oldásokkal, blokkoldással várlak.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu