Újhold a Mérlegben – a Plútó direktbe vált!

Október 6-án 13 óra 5 perckor a Mérleg újhold érkezik meg!

A belső béke és a harmónia fejlesztésének ideje jött el. Emberi kapcsolataink átgondolására, és a szakmai életünkre lehet nagyobb hatással.


Kapcsolatrendezésre: békülésre, megbocsátásra kapunk nagyobb energiát. Ez az állás arra szólít fel,hogy legyünk empatikusabbak, kompromisszumképesebbek, és toleránsabbak. Nyíljunk ki, nyíljunk meg társainknak – mély lelki beszélgetésekkel tárjuk fel érzéseinket.
Ezen a napon a Plútó igen intenzív energiákkal direktbe vált és előreindul a Bak jegyében – megújító, átalakító munkánkban segít: könnyebben tudunk most dönteni, változtatni, tenni, lépni. Először is gondold végig mit szeretnél változtatni, hogyan érheted el céljaid, kik segíthetnek neked, milyen blokkokat kell feloldani, lehet oldani. Ha kapcsolatra vágysz mit teszel érte, min vagy hajlandó változtatni a siker érdekében, és mit tanultál az eddigi kapcsolataidból, elengedted-e a sérelmeket, hogy egy új szép létbe érhess? Ha van célod, vezet oda út is! – kezdj el változtatni.
Töltsd fel, és tisztítsd meg kristályaidat, ásványékszereidet, tarot lapjaidat az újhold kristálytiszta fényével.
Az Időkapuban Rehaél őrangyal fog tartózkodni, az Erősségek karából, Chamuel arkangyal csapatából. Imaginád őt, hogy erőt adjon terveidhez: ‘Add meg nekem Rehaél angyal a kellő tisztánlátást, hogy meghozzam a szükséges döntéseket. Szeretlek téged – ámen.


Önelemző-önfejlesztő programmal, önbizalom erősítéssel, kapcsolati elemzéssel, teremtő angyalmágiákkal, útmutató tanácsadással szeretettel várom angyalos stúdiómba az ezoterikus Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
0620 278 26 12
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is vállalok foglalkozást. Keress bizalommal – jelentkezz, hívj és időpontot egyeztetünk.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu