Újholdas hetünk lesz! – Heti tarot

H E T I    T A R O T !

Július 29-től augusztus 4-ig.

Az Oroszlán Újhold csütörtökön köszönt be ránk és a Merkúr, a kommunikáció bolygója is elindul. Legyetek körültekintőek a beszéddel és a közlekedéssel is. Csak okosan, kerüld az akadályokat, a konfliktusokat!

A hét eleje víz minőségben lesz.
A Halál XIII.
Változás, változtatás lesz kilátásban. Ne félj az újtól, bátran fogj bele az életmódváltásba. Szakítások, válások, felmondásoknak is ideje lehet. A jó dolgok megmaradnak, a rossz dolgok széthullanak. A jupiteri energia segít a tisztánlátásban.Kedden a Barátság Világnapja lesz – köszöntsd fel szeretteidet!
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a nyombelet és a gyomrot. A vízparti séta, vagy bármilyen vizi program jó időtöltés lehet. Egyetek sok dinnyét, ha szeretitek, hasznos nyomelemeket tartalmaz. (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Július 31-től,  szerdától a Merkúr újra aktívan nekilódul. Oroszlán Újhold lesz csütörtökön. Újholdas Angyal jóslással, teremtő meditációkkal is kereshetsz! Ne csak álmodozz, hanem tevékenyen vegyél részt az életedben. Állj két lábbal a földön és valósítsd meg magad. Megfontolt döntésekkel anyagilag is gazdagodhatsz. Adj időt magadnak a munkára, a célok megvalósítására és a pihenésre is. Ne szórd szét magad, ne kapkodj, csak pozitívan. A szaturnuszi minőség mérlegre teszi az akaratodat.Engedd el, ami a fejlődésed útjában áll.
A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikreknek jegyeknek hozhat szerencsét a hét közepe. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Szervezzetek társasági programokat, hasznos, vidám és kellemes időtöltés lehet. A friss salátákról se feledkezzetek meg, így érhetsz el, vitaminokban gazdag étrendet. (A Hold az Oroszlánban jár.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Pápa V.
Az akadályoztatásnak vége lehet – újra megindul az életed. Elindul a kommunikáció – újra kreatív döntéseid születhetnek. Imáidat meghallgatták az égiek – manifesztálódni látszik minden. Cselekvő tettek is légy jelen az éltedben. Szeretettel most is gyógyíthatsz.
A Bak, Bika, Skorpió és a Nyilas, Kos napjegyűeknek kedveznek az energiák.Nem ajánlatos műteni a beleket és az emésztő szerveket.
A rendcsinálás-takarítás, szelektálás, és a kerti piknik jó program lehet. Egyetek sok gyümölcsöt – annyiféle van, hogy válogatni lehet. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)

Figyelj oda az energiáidra, töltekezz, gyógyulj, gyógyítsd meg kapcsolataidat is – energetikai tisztításokkal, energetikai szint emeléssel bátran keress fel – ez segíthet akár a párkapcsolat bevonzásban, de a harmóniád megőrzésében is! https://asajah.hu/ezovilag/harmonizalo-energetikai-terapiak.php
Kívánom, hogy légy boldog, s ragyogj!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim:

https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php