Vigyázz hova lépkedsz…

“Valójában minden nő: királynő. Önmagának ad rangot, és sohasem bocsátkozik méltatlan kapcsolatokba.” – Müller Péter

Amikor más férjére fáj a fogad…
Már több ügyfelem is azzal keresett meg, hogy egy nős, avagy családos  férfi tetszik neki, és meg szeretné szerezni magának.(Beborult aggyal, avagy démonizálva?) Hát eben nem leszek partner – zártam rövidre a gondolatformát. Értem én a szerelmet meg a vonzódást – de ne keverjük össze a kémiát meg a szent kapcsolódást.

 

Aki hazudik az csal, aki hazudik az lop!

Nagyon tetszik valaki nekem – és szeretném, ha az enyém lenne! – jelenti ki határozottan az egyik ügyfelem.
Na, de nézzük csak meg először is, hogy a kiszemelt áldozat kapcsolata rendben van-e, mert ha igen, szóba se jöhet hogy erről tovább beszélgessek veled. Na, de ilyet…- , na jó legyen – legyintett a kis vöröske.
És hát hogy mit teszek ilyenkor?
Nézzük csak sorjában, tehát a lapok egyértelműen kifejezik, hogy a pár karmikus kapcsolatot egyenlít ki, életformájuk tekintve jólétben leledzős,  megbeszélős – minden szempontból igen aktív. Nincs helye az újnak benne. Nem gátoltak egymás iránti érzelmeikben, és nem is keresnek külső kapcsolatot, sem megtapasztalásként, sem pedig szükségességben.
Ebben az ügyben nem segíthetek neked. Ezzel a férfivel nincs dolgod, ahogy a kártyán felül látom jelenleg semmise. Amint pedig az aurádba ‘nézek’ azt veszem észre, hogy igencsak nagy büntiben vagy…máskor és máshol is loptál magadnak olyan partnert, akinek csak csupán elcsavartad a fejét, hogy bizonyíthasd magadnak, mennyi jó vagy! Ezekből jött aztán össze a nagy bünti – és hát ha egyszer az ördög mellé álltál ne is csodálkozz, hogy nem akad más, és az életedben. midig csak röpke szexkalandok vannak. Pár évig várjál arra az igazira…de addig is tanulj a gondból, amit kavartál.
Mond csak te mit szólnál hozzá, ha a te barátodat lopná el valaki egy kis félrelépésre?! Ugye, hogy milyen rosszul esne… Teszem hozzá: kettő kell hozzá, olyan aki hajlik is rá…és máris elindul az ördögi körforgás. Mert mindenki visszakapja azt, amit más ellen elkövet…. Ha kalandokat keresel ott vannak a singli pasik, válassz belőlük, vannak bőven magányosan. Lehet ugyan, hogy igazi kapcsolatra vágynak, s te azért ne kellesz nekik. Nézz a tükörbe és állj szembe önmagaddal – ki vagy te, és kinek, mit is bizonyítasz ezzel az életformával?! Vigyázz hova lépkedsz… (Lehet, hogy nem jön többé vissza, de az igazat mondom, akkor is ha megbántja. Tévedtem, pár hét múlva újra felkeresett egy másik furcsa esettel…)

A másik pedig a göndör is barna – aki magát évek óta azzal sanyargatja, hogy olyan után koslat, aki rá se hederít. A választottja folyton elutasítja, sőt már le is tiltotta a facén is.
Nahát, nahát… s  lássuk csak, ebből Te mire jutottál? – kérdezek vissza… Hát, talán nem is tudja, hogy van dolgunk egymással?! Hát azért jöttem ide hozzád, hogy ezt nekem elmondjad – hadarja.
Értem – válaszolok nagy szemekkel, – hát erre is gondoltam volna…
Nézzük mit gondolnak erről az égiek:  A sorslapok más karaktert mutatnak, mint akit leírt nekem a hölgyike. Talán valaki másnak látod-véled – faggatom tovább, de semmi válasz nem érkezik, csupán egy laza fejcsóválás. Semmi sem stimmel, sőt még az sincs benne, hogy bármikor is lett volna közük egymáshoz, vagy az hogy most lenne. A férfi megérezte, hogy a hölgy egy ragacs, és egy újabb szexkalandot keres magának a skalpja kell csak. Nem adta volna fel érte a jól működő házasságát, ezért tiltotta le őt, nem azért, mert megsértődött volna rá. Inkább magát és a családját védte. Szóba se akar állni vele!
De a zavarodott hölgy tovább nyomul és mágiázik, most már a fekete részét választva – hogy mégiscsak megszerezze magának az urat. Lebeszéltem róla. Nagy karmát gyűjtesz – és ez még ebben az életedben utolér majd, csak hogy tudjad! – inkább jobb volna, ha az elengedés mellett döntenél, és olyat választanál, aki örömben, hozzád tartozhatna. Jó, hát akkor  ezen elgondolkozom – mondja –  köszönöm azért, hogy foglalkoztam vele, mert most olyat mondták, amitől ráébredtem, hogy nem is ezt akartam.

A harmadik hölgy pedig egy félig-meddig működő kapcsolatból marnál el a férfit, akit meghódítani szeretne. A társkapcsolatban élő – nevezzük Zolinak – még nem fejezte be a sorsikus küldetését partnerével. Tehát a hölgy igen hamar nyomul, nem lesz helye vele, se mellette. Még elég sokat kell várnia ahhoz, hogy a meg-megrekedt kapcsolatból a férfi kilépjen, és elgyászolva azt, újba kezdjen. De  nem a hölgyet fogja választani, magának. Nem ‘látok’ semmilyen közös kapcsolatot a jövőre nézve – ami nekik kettőjüknek teremtődne.
A nagyő akkor jön, amikor nagyővé érsz meg – zárom rövidre a történetet. Ha a tisztátalan helyzeteket kerülöd – és te sem gerjesztesz konfliktust mások között talán lassan, de biztosan megtisztulsz, és ha dolgozod önmagadon elérheted a boldogságot. És akkor de csakis akkor: megtalálhatod a párod.

Nem sorolom tovább a helyzeteket, a lényeg, hogy egyre többen gondolják azt, hogy ‘jó buli belerondítani’ mások kapcsolatába. Egyet lehet tenni végiggondolni mit szeretnél – egy éjszakás kalandot, alkalmi kapcsolatot, segítőkész barátot, rövidtávú szexpartnert, avagy örömteli együttélős – netalántán házassági kapcsolatot.  Ha előkerül a válaszod – meg és érted, hogy mire vagy érett. És ha később nem tetszik a dolog, lehet változtatni rajta – a női lét varázsa elérhető lehetőség számodra is. Szerelemmel-szeretettel, tisztelettel, becsülettel – azzal, aki veled együtt fejlődni kész lesz! Mert van ilyen kapcsolat is és nemcsak a tündérmesékben… (U.I. És nem ismerhetsz magadra, mert arra nagyon vigyázok – nem kell sunnyogni, ha olvasod ezt – a titoktartás nálam szent dolog!)
Párkapcsolati jóslással, szerelmi tarot elemzéssel, tudat és szívcsakra tisztítással  egy kis jövőbe néző szeánsszal –  szeretettel várom az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Előző életek – mostani spirituális sorsfeladat
Névelemzés – házasságkötés előtt névválasztásban is
Jelenlegi kapcsolat előző életbeli karmájának elemzése
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetés szerint!
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php