Újholdas hétvégénk lesz!

H  E T  I   T  A  R  O  T!
Október 12-től október 18-ig.

A Merkúr retrográdba fordul október 14-től – és november 3-ig ott is fog tartózkodni. Szétszórtsággal, el és mellébeszélésekkel tarkítja a kommunikációkat az ez állás. Figyeljetek ezért oda még jobban a mondanivalótokra, a közlekedésre, a hivatalos ügyekre, és egymásra.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.

A Torony XVI.
A hét elejében a méltatlan helyzetekből való kilépésre inspirálnak az energiák: Mars-Plútó jelen. Teremtsetek tiszta élethelyzetet. Fény derülhet a hét elejében sok mindenre – látásod kitisztul, jobb döntéseket hozhatsz. Igyatok minél több folyadékot, hadd tisztuljon a vese – a második szív,a párkapcsolatért felelős páros szerv. (Kapcsolati oldással, blokkoldással lehet jönni hozzám továbbra is.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Az mézédes szőlő jó csemegének számít – nemcsak ízletes, de kitűnő ásványi anyag forrás. Jó időtöltés lehet a növényápolás, és az iratrendezés – mert rend a lelke mindennek!
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A kerti munkákban a vetésre, ültetésre, átültetésre jó időszak van – gyomlálni kedden, szerdán érdemes. Hajmosásra a hétfő, de a hajvágásnak a kedd is kedvez, valamint a fogyó és a tisztító kúrákra jó időben lehetsz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek (A Hold kedden a Szűz jegyébe lép át és ott is fog tartózkodni egészen csütörtökig.)

Az Erő XI.
Érdemes fizikailag nagyobb lépéseket tenni az egészségünk érdekében is – ha a test beteg, a lélek jelez. Nagy energiák aktiválódnak, nagy felismerések érkezhetnek. Jöhet jó munkaajánlat, kapcsolatokban emelkedés, párkapcsolati ügyben is szerelmetes lehetőség, egy félreértés oldódhat meg, valamiben, amiben régóta benne vagy, s eleddig nem mozdult a dolog, most jó megoldás érkezhet meg. Ügyelj a konfliktushelyzetekre – veszekedést ne generálj – nyugalommal járj. A Nap-Mars-Plútó világossá, átlátható teszi a lehetőségeket – csak figyelj! Pénteken a Mérleg újholdat üdvözölhetjük! Szerelmi mágiára tökéletes időzítésben vagy.  (Angyalmágiákkal, de kapcsolat-elemzéssel is kereshettek.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Salátákkal gazdagíthatjátok az étkezéseteket. A legjobb program lehet a természetben járás, túra, séta, vagy akár a lakásrendezés-szépítgetés – az őszi dizájnteremtés. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Locsolni csütörtök, pénteken igazán nem kell – de veteményezni ekkor is lehet. Csütörtökön a masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted- csütörtök, péntek a hajmosásnak is kedvez. Vigyázat újhold napján nem ajánlatos védőoltást beadása – de a régi rossz szokásoktól megválni most érdemes – dönts úgy, hogy jó legyen, ne sokat mérlegelj! A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse.  (A Hold pénteken a Mérleg jegyében lép át.)

Az Ördög XV.
Érzelmileg igen mély nap lehet – skorpiós energiák rezegnek. Irigyek-rosszakarók is elkerülhetnek. A védelmedet is megtervezheted. Old a feszültséget most elengedni is könnyebben lehet – egy jó döntés megkönnyítheti a lelked.  Izgalmas lehetőség is jöhet – vizsgáld meg alaposan a keletkezett helyzet pozitív-negatív aspektusait is. (Csakra-aura tisztítással, rezgésszint emeléssel hozzám bátran jöhetsz.)
A hét vége víz minőségben lesz.
A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Desszertnek találjatok ki valami különlegeset  Kellemes időtöltés lehet az úszás, vagy múzeumlátogatás – de nagymosást is rendezhetsz. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Locsolásra, fűnyírásra kiváló az időszak.
Bőrápolásra kitűnő az időszak, de fodrászhoz most ne menj, mert korpásodáshoz, és csomós hajhulláshoz vezethet – a kedvezőtlenek az energiák által. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyek élvezhetik legjobban a hétvégét. (A Hold szombaton a Skorpió a jegyében lép át.)

A Mérleg Nap, a Bak Jupiter, a Plútó, a Szaturnusz és a Kos Mars feszültséget generálhat benned – Az időjárás mogorva, könnyű most megfázni, meghűlni –  esőre is fordul, rideg napok jönnek. Öltözzetek melegebben, a gyógynövényes teákat is beiktathatjátok az estebédekhez.
Kerüld a konfliktusos-vitás helyzeteket, békés erővel rendezz, mindent, amit csak  lehet. Törődj többet az egészségeddel, ne várd meg míg a lelked a testi tünetekkel jelez. Mérlegelj, gondolj át mindent jó alaposan a következő lépés előtt. Uriel arkangyal sokat segíthet, ha tervezésbe kezdenél – hívd őt, hogy segítsen.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu