Ünnepeld az Életed!

HETI TAROT

November 12-től november 18-ig.
Béke – nyugalom – harmónia jellemzi most a hetünket.

Hét eleje:
A Császárnő III.
Áldásos energiákban leszünk – bőség, gyermekfogantatás, kreativitás. Hivatalos ügyek intézésére is jó alkalom. De szabadidős programoknak is kedvez. Ügyeidben lép kell most – már tovább nem lehet elodázni a dolgokat.  Sorsfordulati elemzéssel várlak, ha felkeresel. (A Hold a Bakban.)

 


Hét közepe:

A Hold XVIII.
Lassíts kicsit és tisztázd azt magadban ami zavaros, homályos. Engedd el azokat, akik csak hátráltatnak. Hallgass a felsőbbrendű énedre, figyelj hová lépsz és mi felé, ki felé tartasz, mi vezérel… Átgondolásra intenek az égiek mindenben! Új ismeretség is jöhet életedbe. Türelmet tanulhatunk most a kommunikációkban – elkerülve vele a félreértéseket. A szétszórtság is veszélyeket rejthet, a közlekedésben is vigyáznod kell. A technikai dolgok is befuccsolhatnak. Hirtelen, váratlan, előre be nem tervezett helyzetekkel is szembe kell nézned!  Tudattisztító-rezgésszint emeléssel segíthetek.(Retrográd Merkúr van.)

Hét vége:
A Nap XIV.
Pozitív légkör, harmonikus energiák. Élvezd az életed – akárha egyedül is vagy – hangold magad a jóra, a szépre. Érzelmes beszélgetéseknek, és romantikának is nagy lehetősége lesz ez a  hétvége! Ápolhatjuk baráti kapcsolatainkat is, a hozzánk tartozókkal harmóniában lehetünk, velük töltődhetünk. Egymást segítve, motiválva együtt haladhatunk. Régi ismerősök is előtűnnek, kapcsolódni velük lesz okunk.  Ha hívod-idézed, Jophiel Arkangyal segít megőrizni a harmóniádat.(Halak Holdban leszünk.)


A sorsutadon haladhatsz, érlelődve, tisztulva és dolgaidat rendbe téve. A sport, a tánc, a futás  és a mozgás segít indulataidat levezetni. A retrográd Merkúr idősíkokat mozgathat, ezért néha hol a múltban, hol a mában, hol a jövőben érezheted magad – régi helyzetérzések találhatnak meg. Tudatosan rázd fel magad – élj a jelenben, és tégy meg mindent azért, hogy  jól érezd magad!

„Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php