A Vénusz újra aktív!

 

A Vénusz bolygó feladja hátráló mozgását és  november 16-án, pénteken ismét nekiindul. Segít felszínre hozni a nőiességedet, a kreativitásodat, és az empatikus képességeidet és nem utolsósorban, újra beindulnak a szívügyek!

„A bölcsesség az, ami megakadályozza, hogy olyan helyzetbe kerülj, ahol szükséged lenne rá.” – Doug Larson

Csütörtök éjjel a Mars jegyet vált majd a Halakba lép, ez felgyorsítja az eseményeket. (Majd 2019. januárjában a Kosba lépve már intenzíven meghozza az erőt az új dolgokba kezdéshez.) A Holdcsomópontok is jegyet váltanak, meglátjuk a blokkjaink okát, és megtalálhatjuk a megoldást. November 17, szombat és december 6, csütörtök között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi működésünkért, és a gyermekekért felelős Merkúr hátráló mozgást végez három hétig. Így lelassulhat a közlekedés, a kommunikáció, akadályoztatásba lehetünk sok mindenben. Legyünk jobban figyelmesek, és toleránsabbak egymással. A Vénusz a harmóniára törekszik, véget vet a vitáknak, a könnyedebb beszélgetésnek is kedvez. Anyagilag is jobb helyzetbe kerülhetsz. Egyensúlyba kerülhetnek kapcsolataink, és a párkapcsolatok is, felfelé hangolódhatunk!

Az energiaszintünk újra magasabb lehet, vége lesz a türelmetlen kapkodásnak is ezzel. Újra foglalkozhatsz a jövőddel és elkezdheted elintézni a dolgokat. Új élmények várnak – friss a levegő is, menj ki a szabadba bátran! Azonban kezd egyre hűvösebb lenni, igyatok sok meleg folyadékot, teát – ez a vesének is jól jön ám. És öltözzetek rétegesebben – most már a tél felé közeledünk erősen. Sokan ezen a hétvégén még párra is találatnak. Érkeznek az új kihívások, az új feladatok!
Te csak bízz önmagadban, megtapasztalásaid bölcsé érlelnek – kövesd a céljaidat és az álmaidat. Az égiektől jövő megérzéseid, ötleteid folytán az éltedet, a sorsodat teremted. Figyelj a jelekre, és ne add fel az álmaidat. Akikkel sorsdolgod van azokkal szövetkezz! A megfelelő pillanatban találkozni  fogsz azzal, aki felragyogtat – hidd el, hogy nem kerülöd el. Élj nyitott szívvel, magadat add, másnak ne mutasd!

Amikor azt gondolod ott legbelül, hogy valami nincs rendben – talán leértékeled magad, talán nem tudsz megbocsátani önmagadnak – tanácsadással kereshetsz, spirituális terápiákkal várlak, hogy segítségedre legyek. Erős spirituális energiákkal sokra viszed, segítő jöhet az életedbe. Ha változik a kisugárzásod vele változik minden. Lelkesen és szenvedéllyel kövesd a szíved útját. A Jupiter szerencse bolygónk, és Sorsbolygónk a Szaturnusz is velünk!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Útmutató Tarot – Számmisztika
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.