Várd meg amíg a lelked utolér!

A Merkúr ismét, idén immár harmadszorra, retrográdba vált, hátráló mozgást végez.

Extra időt kapunk ismét az elkövetkezendő három hétben, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat.

November 17-én a Merkúr a Nyilasba kezdi meg retrográd mozgását és december 7-én indul csak meg előre a Skorpió jegyébe.
Fontos tudni, hogy szerződéskötésre nem alkalmas ez az időszak. Ne vásároljunk nagyobb értéket, ingatlant, vagy autót. (Becsaphatnak bennünket, előnytelen szerződés köthetünk.)
Döntésekben hátráltatva leszünk, elbeszélhetünk egymás mellett félreértések is lehetnek, sőt még ingerlékenyebbek is lehetünk.

Káosz lehet az utakon, vigyázzunk a közlekedésre. A műszaki cikkek is elromolhatnak, de az autóval is lehet gondunk.
Befelé figyelésre, lecsendesedésre inspirál ez az időszak. Egyébként meg időt kapunk arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Keressük meg a problémáinkra a megoldást. Elengedhetjük a régi mintákat, és a zsigeri megérzéseinkre hallgathatunk. Kicsit lassítsunk le és legyünk türelmesebbek egymással, és másokkal is.

Hívhatjuk meditációkhoz Ramiel angyal varázslatos energiáját, hogy tisztánlátásunk fényesedjen, és a sorsutunkat járva sikerre vezessen. Férfienergiája, hideg,  lassú sejtelmes fény. Lebontja a céltalanság, a zavarodottság, és a kiegyensúlyozatlanság negatív energiáját. Segít a múlt eseményeit áttekinteni, hogy a jövőben gyógyulni és növekedni tudj.

A hátráló Merkúr együttállásba kerül egy rövid időre a Jupiterrel – november 25-től december 3-ig – ezen energiák egy jó nagy adag hitet és reményt adnak, hamarosan minden jóra fordul majd. Egyre erősebb, mély érzelmi átalakulások zajlanak bennünk, megvilágosodunk, látjuk jól az utunk, minden kristálytisztává válik. Addig is töltődjön a lelked – készülj és várd meg a rendelt időt, amikor ideje jön el a továbblépésnek.

A mostani hétvége is egy fordulópont. Tedd fel magadnak a  kérdést:  A helyeden vagy, sikerült-e meglépni, megélni a sorsút fordulatait, beteljesíthető-e a spirituális életfeladatod…  Ha elakadnál tanácsadással szeretettel várlak – grátisz ajándék csakra-aura tisztító harmonizálással – hétvégén is elérhető vagyok.
Lassítsd le, és várd meg amíg a lelked utolér. Az  intuícióidra hallgass, és cselekedeteidben is a belső ösztönöd vezessen. Mindig csak azt tedd, ami örömöt hoz a lelkednek!

Szeretettel kívánok fénnyel teli időszakot hozzá!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Konzultációs, útmutató tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php