Ünnepi hétvégénk lesz!

H  E  T  I   T  A  R  O  T!
December 21-től december 27-ig.

‘A boldogság nem az, amit akarunk, hanem azt akarni, amivel rendelkezünk.’ – Szvámi Ráma

Az ünnepi készülődés különleges energiája töltse meg szíveteket. Karácsony hetében jelen a béke, a harmónia és a szeretet az új kezdetek erejével.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették kezem, mindent ’tisztán hallottam’.

A Mágus I. – a teremtő képzelet.
Téli Napfordulót köszönthetjük.
https://asajah.hu/magikus-csodanap/

A Szaturnusz és a Plútó a Vízöntő jegyében, a Nap és a Merkúr is a Bak jegyébe lép. Türelmesen, megfontoltsággal közeledj kommunikációidban. Légy figyelmes, kedves – gondold át amit továbbadni fogsz. Az új kezdetek lehetősége nyitott: Lencsemágiára fel, de érdemes angyalmágiát is készítened.
(Csakrahangolással, auratisztítással kereshettek – előre egyeztetéssel.)
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A forró csoki most jól eshet, akár desszertnek! A legjobb program lehet a zenehallgatás, vagy olvasás. A kertészeti munkáknál hétfőn kertrendezés: a locsolás és fűnyírás aktuális lehet. A fordrászkodásnál a hétfő a hajvágásra nem jó lesz –  A Rák, a Bika, Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet – ha áldozatot hoznak érte. (A Hold a vizes Halak jegyéből hétfőn lép át a tüzes Kos jegyébe, a Nap a Bak jegyébe lép át)

A Torony – új dolgokba belevágni érdemes.
Kedden a Vénusz a Nyilasba lép, tisztánlátásunk megnő – ideje cselekedni – ügyintézésnek is jó ideje lehet – tedd meg amit elterveztél, a komfortzónát elhagyni is érdemes. Most nem lesz gát, meg blokk sehol sem. A Mars Plútó kvadrát segíti pozitív tetteidet a haladásban. Ha mégis nálad mégis lenne érdemes rontásvizsgálatot Kérned. (Tarot opciókkal is kereshettek – akár kamerás messengeren.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok gyümölcsöt,vitaminpótlás. Kellemes időtöltés lehet az otthonrendezés, ünnepi dekorációkészítés. A kertészeti munkáknál kedden, szerdán a gyümölcseltevésre, és a gyümölcstermő növények ültetésre jó energiák lesznek.  A hét közepe a hajmosásnak, masszázsnak, bőrápolásnak, kozmetikának kedvez. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek szerencséje lehet – legyetek figyelmesek! (A Hold a Kos jegyében lesz jelen és dec. 24-én lép át a bika jegyébe.)

A Nap XIX. – a család a legfontosabb!
A Nap-Transzplútó trigonban Szent karácsony ünnepe békés harmóniában telhet el. Emelkedj felül a sérelmeken – békülésre, megbocsátásra is remek az időzítés. Légy együtt azokkal akiket szeretsz – ha gondolatban is! – töltsétek meghittségben a szent ünnepet. (Párkapcsolati tanácsadásra is jelentkezhetsz.)
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, és a sók lesznek. A finom mézes tea kitűnő ital lehet, a karácsonyi délutánhoz is. Az ünnepi-családi program a legjobb időtöltés. A kertészeti munkáknál a csüt. péntek, szombat a gyökérzöldségek elvetésének jó ideje, a gyümölcstárolásnak is kedvez – vasárnapi locsolást hagyd el, de a virágos növények ültetésére jó lesz. A csütörtök, péntek, szombat fogorvosi vizitre nem alkalmas. Hajfestésre viszont a legalkalmasabb, bőrápolásra is a legjobb időben vagy. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. (A Hold a Bika jegyéből 27-én lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

Hallgass a belülről jövő megérzéseidre, a szeretet teréből szólj és cselekedj. Megértjük végre,  eljött az ideje annak, hogy  a szellemit az anyagi fölé helyezve lelkileg minőségibb életet teremtsünk.
Ha tanácsra van szükséged, bármilyen elakadásod van, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel – Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu