Választás-döntés

Melyiket akarjad?

Hát igen, amikor mindenből kettő van – néha igencsak bezavarhat. A hölgy akit fogadtam néhány napja azt kérdezte tőlem,  lehet-e párkapcsolat elemzést kérnie a szeretőjére, és a férjére?
Lehet, hogyne – válaszoltam kicsit sem meglepődve – szinte éreztem, hogy ez lesz. Válaszút előtt állt – dönteni kellett melyik felé lépjen, vagy egyáltalán mitévő legyen. A férjet és a barátot is jól ismerte – arra volt kíváncsi tervezhet-e többet, változhat-e a helyzet a közeljövőben?
A kapcsolat elemzésben számmisztikát és névelemzést, sorstarot lapokat használtam – megláthattuk, hogy melyik partnerével mi a dolga, kétségkívül megtudhatta tűpontosan hogy mi velük a sorsra, a karmája és a feladata.
A szerelmi jóslásból pedig kitűnt, hogy komolyan már egyik sem gondolja. Nincs benne rontás, inkább mondanom, hogy önsorsrontás, ha benne maradna.
A döntés nem lett nehéz – átbeszélni, és kilépni, továbbmenni. Mert áldás már egyiken sem van – és igazi, tiszta szeretet sem hozhat.Sőt, már nőgyógyászati betegségtünetek is jelentkeztek itt-ott.És tudjuk, amit nem oldasz meg lelki szinten az 278 nap alatt átíródik a fizikai testbe, betegség formájában a  lélek üzen.
Bármilyen kapcsolatban is vagy, kérdezd majd magadtól benne: Szereted-e magad mellette? És ha igen a válaszod spontán, szívből szólt, a döntésed jó volt.


Az urában már látható volt a harmadik személy, akivel kapcsolatot létesíthet, akár hosszútávú sorshelyzetet, ha kedve úgy tartja. Szép lassan, de majd rendeződnek a szerelmi dolgok. Ahogy haladtunk előre a foglalkozásban – egyre kitisztultabb tudattal, megokosodva vette  tudomásul, hogy változtatni illene és kellene…és egyébként is adott a lehetősége a sorsformálásra.
A tisztítás és a szívcsakra oldás után már mosolygós arccal köszönt el – visszavárlak – mondtam, hogy tovább folytathassuk az elkezdett terápiádat. Egyre jobba és jobban leszel – lesz elég erőd ahhoz, hogy új életet kezdj.
Ha úgy érzed, hogy tanácstalan vagy a választásodban keress meg – örülök, és köszönöm, ha beavatást engedsz az életedbe, és megbízol vele, hogy a segítségedre legyek. Szerelmi jóslásra, összerezgető áldásra, elengedő oldásra és bevonzó mágiákkal is is jöhetsz. Szeretettel várom az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum

energiagyógyász – angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu