Változz, hogy változtathass

Ha megváltoztatod az érzéseidet, megváltozik a világod!

Az Univerzumban mindennek van elektromágneses mezője és elektromágneses frekvenciája. Beleértve a gondolatokat és érzéseket.
 Minden, amit érzel, legyen az jó vagy rossz, meghatározza, milyen frekvenciát rezegsz, és olyan embereket, eseményeket és körülményeket vonzol be, amelyek ugyanazon a frekvencián rezegnek.

Ha egy adott napon megváltoztatod a rezgésed frekvenciáját azáltal, hogy megváltoztatod az érzéseidet, minden megváltozik körülötted, mert új frekvencián fogsz rezegni.

Megváltoztathatsz valami rosszat, ami az életedben történt. Sosem késő, mert megváltoztathatod az érzéseidet.

Sokan autopilótára teszik az érzéseiket. Az érzéseik a reakció arra, ami velük történik. Azonban nem veszik észre, hogy az érzéseik okozzák azt, ami velük történik.

Ahhoz, hogy megváltoztass valamin, legyen szó az egészségedről, a pénzedről, a kapcsolataidról vagy az életed bármely más aspektusáról, meg kell változtatnod az érzéseidet.

A hibáztatás, a kritizálás, a hibákra mutogatás és a panaszkodás mind a negatívitás formái, és mindez csak konfliktust hoz az életedbe.
Távolítsd el a szókincsedből az olyan szavakat, mint a szörnyű, szörnyű, kellemetlen, undorító. Használj több olyan szavakat, mint fantasztikus, csodálatos, mesés, briliáns és ragyogó.

Még ha csak 51%-ban jó gondolataid és érzéseid vannak egész nap, újra egyensúlyba hozod az életed.
Minden nap lehetőség egy új életre. Minden nap fordulópont előtt állsz az életedben. És egyetlen nappal megváltoztathatod a jövőt, ha megváltoztatod az érzéseidet. – Himmat Singh