Varázslatos-felszabadító Telehold az ‘érzelmes’ Rák jegyében.

Csodás lehetőséget kaptunk az égiektől, az új esztendő első napjaiban. Megtisztulhatunk az elengedés energiájával, hogy a felesleges lélekterheinktől megszabadulva, friss, megújult erővel befogadhassuk a ránk váró áldásokat.

2018 első Teleholdja a csodás vizes jegyben,  a Rákban  legjobban érzi magát. Idő szerint: holnap hajnali 3 óra után érkezik el hozzánk. A Rák telehold témája a megérkezés bizonyossága. A mostani telehold mindenkire nagy hatással lesz megérkezhetünk haza, szívünk lelki minőségébe. A szeretet energiája áldásként szétterül minden egyes emberen. Fogadjuk be ezt a segítő-oldó lehetőséget. Az előttünk álló néhány napban (10-12) feloldásra kerülhetnek, és gyógyulhatnak lelki sebeink. A Rák kardinális jegye nagy erővel érleli régi terveinket tovább és segíteni fogja a manifesztációt a földi síkban is megjelenni, az újholdas energiákkal még e hónapban. Elmélyült lelki élet van jelen – szerelem, szeretet. Azok a hölgyek, akik  gyermeket szeretnének,  ezekben a napokban könnyebben áldott állapotba kerülhetnek… A befogadó, elfogadó, megértő, őszinteségre sarkalló energiája segít múltunk történéseinek a szeretet szemével nézésében. A lágy energiák minősége a női energiák erőssége. A vizes jegye energiája tisztulni segít. A Nap a Bakban nagy erővel lesz jelen  – így a negatív gondolatok elengedés lehetőségét segítve befogadóvá tesz bennünket majd az új sorskör megélésére.

Őrangyalunk is segít bennünket, megszólítva:  az asztráltében elénk vetítve mutatja a régi elfeledett a tudattalan mélységeiben elrejtett nyomasztó képeket, amelyet átmosva, megtisztítva másként láthatunk immár a szeretet szemével. Álmainkban olyan arcok sora pulzálhat, akikkel békülnivaló dolgunk akadt. Figyeljünk ezekre a jelekre, és álomüzenetekre.
Felvillanhatnak gyermekkori emlékek, anya-gyermek harcok, nyomasztó pillanatok, megélt sérelmek energiája…dolgozd fel, értsd meg… és ne vidd tovább ezeket a lehúzó emlékű energiákat most már sehová. A feltételhez kötött szerelmi kötelékek elégnek… a szeretet határtalan és feltétel nélküli! Amíg ezt meg nem értjük lehetetlen, hogy megmártózzunk benne. A családból hozott rossz, helytelen mintákkal szembenézve átértékelhetjük a minőségét. A szeretet nem fáj, a szeretet nem kötelék, a szeretet nem bánt… A szeretet Szeret, és szeretni tanít! A belső gyermeked boldogabb lesz, ahogy megérted ezeket. Itt az ideje végre felépíteni a saját érzelmi komfortzónánkat. Erőssé tenni azt a szeretet rezgésével, és védeni azt kitartó erővel, a felelősség hatalmával.

Nagy ideje van az elengedésnek, az oldásnak… a megbocsátásnak. Nemcsak az élőkkel köthetünk szövetséget, halottainkkal, rég elhunyt szeretteinkkel   is rendezhetjük, tisztíthatjuk  a szeretet szálakat. Bocsássunk meg önmagunknak, felismerve tévedéseinket, értékeljük át az életünket. Szép lassan gondoljuk csak végig sorsdolgainkat:  mikor, miben hoztunk rossz döntéseket, s hogyan lépnénk a mostban. A jövő előttünk: mindent másképpen láthatunk – kiváló lehetőség a társasági kommunikációra, a dolgok rendbetételére a férfi-női párkapcsolatok lényegében is.
Akinek problémája volt, van a nőiességével –  egy újabb, csodálatos ajándékot kap ennek megélésére. Lágy, női energiák rezegnek a térben az időminőségben, a létezésben. Ha elakadnátok e kérjétek mindenképp spirituális segítők, tanácsadó-tanítók  segítségét. Halak-(Neptunusz trigonban, a Mars és a Jupiter karöltve a Skorpióban halad.) A felszabadító energiák során egyre intenzívebb lelki életet élhetünk meg. Adjunk energiát a pozitív akaratnak!

Áldott rezgésekkel nyissunk és fogadjuk be a szeretetet!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Személyes konzultációban: Tarot-elemzés, oldások, blokkoldások, szívcsakra tisztító harmonizálás – elengedő, teremtő mágiák.