Vizualizációs gyakorlat

Tudatalatti blokkoldás

Amit nem akarunk megélni, azt a tudattalanunkba hárítjuk, elfojtjuk. Az elfojtás, elnyomás a lehető legveszélyesebb program. Ezek a mély tudattalanunkba vésett spirituális gócok, követhetetlenül fejtik ki romboló hatásukat a láthatatlan és érzékelhetetlen szellemi-lelki folyamatainkon keresztül.


Ha szeretnél bepillantást nyerni tudatalattid rejtet működésébe, ha változtatni szeretnél „világodon”, a negatív képeket pozitívra cserélni, használj egy képzeletbeli tükröt. Íme a gyakorlat:

Csukd be a szemed. Lélegezz ki háromszor, miközben háromtól-egyig visszafele számolsz.
Egynél lélegezz ki még egyszer és képzelj el egy nullát.
Képzeld el, hogy a nulla kicsit megnövekszik és egy kerek tükörré válik.
Nézz a tükörbe és gondolj egy zavaró körülményre, egy problémás helyzetre, vitára, rossz tulajdonságra, vagy akár egy az egész világ problémáira, lásd, ahogy megjelenik a választott probléma a tükörben. (Egyszerre, csak egy problémát jeleníts meg!) Majd miközben kilélegzel töröld a képet a tükörből jobbról-balra, a Bal kezeddel!
Most fordítsd meg a tükröt és lásd benne az előző kép pozitív változatát, hogy a zavaró körülményeid megoldódtak, ha vitád volt, az békévé változott, a világ problémái megoldódtak. Majd töröld a tükörből ezt a képet is, balról-jobbra a Jobb kezeddel.
Miután végeztél egy nagy kilégzés kíséretében nyisd ki a szemed.
A mozdulatok jelentősége: jobbról balra a múltba toljuk a dolgokat, balról-jobbra a jövőbe.
Többször is megismételheted a gyakorlatot – de ha úgy érzed, hogy túlságosan mély blokkok vannak benned, energetikai oldással is kereshetsz. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu