Felelősséged, hogy jó ember legyél!

“Nem felelősségem azt az embert megváltoztatni, aki engem bántani akar.
Felelősségem magamon változtatni, hogy ne hagyjam, hogy bánthassanak.
Felelősségem megtanulni nemet mondani.
Felelősségem a békességemet megőrizni.
Felelősségem a bántást elutasítani és a saját lelkemre igent mondani.
Nem felelősségem, hogy te jó ember legyél.
Az a felelősségem, hogy én jó ember legyek.”

Share Button

Ha nem érted mi miért van…és válaszokat keresel!

Írd le, jegyezd fel minden nap, ami nyomaszt, ami nem enged, ami gond van benned…gyűjts össze azt, amivel nem tudsz mit kezdeni… Amiről em érted mi miért van az életedben jelen.

Online tanácsadás kamerás messengeren és skypeon is!


Ha válaszokat keresel, és nem szeretnél kimozdulni, hívhatsz online sorselemzéssel is.
Kamerás messengeren és kamerás skypeon is elérhető vagyok, leszek!
Keress meg bátran, időpont egyeztetéssel:  0620 278 26 12

Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu
Share Button

A tegnap gyermekei

Az Amerikában, jó házasságban és rendezett körülmények között élő Jennyt, aki hosszú évek után újra állapotos, hónapok óta nem hagyja nyugodni egy álom, amiben mindig ugyanaz a szegény ír család jelenik meg. Amikor nappal is rátörnek az emlékszerű képek, s emiatt a munkáját sem tudja folytatni, egy híres hipnoterapeutához fordul segítségért a jelenség okának kiderítésére. Úgy tűnik, Jenny egy korábbi életének drámai emlékeit éli újra, ahol nemcsak a szegénységgel és férje durvaságával kellett együtt élnie, hanem azzal a fájdalommal is, hogy egyik gyermekét elveszítette. Jenny tehát elindul Írországba, hogy egyelőre a maga számára sem tisztázott küldetését teljesítse.

https://videa.hu/videok/nagyvilag/a-tegnap-gyermekei-bBsuaUoFtuTETZor

Share Button

Önmagadra találsz…

“Megdöbbentően sokan hiszik, hogy akkor spirituálisak, amikor csak és kizárólag jó dolog történik velük, ha állandóan a szeretetről beszélnek, és mindent elfogadnak. Hogy akkor igazán spirituálisak, amikor tisztító kúrát végeznek, illatos füstölőket gyújtanak, jógáznak, mantráznak, mudráznak, elolvassák a heti csillagállást, megosztanak egy szívbemarkoló Müller Péter bölcsességet, miközben tettek nélkül hátradőlnek egy hazug életben. A spiritualitás ezzel szemben az, amikor fellapátolod a trutymót magadból, szembenézel magaddal, a félelmeiddel, az árnyékos oldaladdal, és nem kábítod tovább magad. Nem fordulsz el többé Önmagad elől, hanem lefejted magadról a hazugság vakságban tartó hályogát és önmagadat rehabilitálva, önmagad partnereként, nem másra mutogatva, felállsz a földről és Önmagadra találsz. Ez persze nem sétahajózás, de ez is a spiritualizmus része.” – S. M.

Share Button

Homoktövis, a csodanövény

Az ezüstfafélék családjába tartozó tövises cserje leginkább Ázsiában elterjedt, de néhány faja Európában is őshonos. C-vitamin-tartalma tízszerese a citrom C-vitamin-tartalmához képest. Ennek köszönhetően jól használható megfázás és köhögés esetén.  Nagy koncentrációban tartalmaz tápanyagokat, ásványi anyagokat, vitaminokat, antioxidánsokat, és szerves savakat, beleértve flavonoidokat, fenolokat, aminosavakat, és karotinoidokat.

Legfontosabb egészségügyi hatásai:

védi és erősíti az immunrendszert
késlelteti az öregedési folyamatot
növeli a szervezet ellenálló képességét
véd különböző fertőzések ellen
segít a legyengülésben, erősítő hatású
javítja az általános egészségügyi állapotot
C-vitamin-tartalmának köszönhetően véd a megfázás ellen
fokozza az anyagcserét, így segít az ideális testsúly megtartásában
csökkenti a vércukorszintet
védi a májat
kedvezően hat a gyomorra
lassítja az érelmeszesedést
gátolja a hajhullást
gyógyítja a sebeket

A bioboltokban és patikákban kaphatunk homoktövislevet, szárított és őrült bogyót, vagy akár olajat és a leveléből készülő teát is.
Ellenjavaslat: érdemes kis adagokban fogyasztani, hiszen nagy mennyiségben fogyasztva egyes esetekben hasmenést, gyomorégést okozhat. Túlérzékenység, akut bél- és epehólyaggyulladás, illetve hasnyálmirigy megbetegedések esetén használata nem ajánlatos. Vérhígító tulajdonsága miatt véralvadásgátló gyógyszerek szedése mellett csak orvosi javaslatra ajánlott a homoktövis fogyasztása.

Mindig a biopiacon szerzem be ezt a csodaszert. A savanykás gyümölcsvelőt mézzel elkeverve nagyon finom vitaminbombát nyerünk! Szeretettel ajánlom Nektek, fogyasszátok  ezt a nagyszerű nedűt! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Share Button

Önfejlesztési opciók – Életterápia

Ha nem mehetsz kifelé menj  befelé – önfejlesztésre remek időben vagy!

Beszéltem egy lánnyal karanténban volt – messengeres konzultációt kért. A tesztje pozitív lett, így azt gondolta valami hasznossal tölti el a napját, a hetét…a kényszerpihenőjét. Kifestette a nappaliját – hát valami csodaszép lett, olyan narancsos,napsütötte fényben tündökölt – láttam, megmutatta nekem. Igazán tetszett… Egy kis vezetett tisztító meditációt kért tőlem, ennek a kérésnek nagyon megörültem. Angyalos meditációval leptem meg – a Felsőbbrendű énnel, saját önmagával ismerkedhetett meg benne. Örömmel vette, sokszor fogja használni, mert megértette, hogy milyen nagyszerű lehetőség abban, hogy összeszedettebb legyen az élete.

A második alkalommal egy olyan hölgy kereset meg, ahol szintén influenzát diagnosztizáltak – így hát ő se mehetett ki. Az egyedüllétében egyszer csak kíváncsi lett a társára, s kihasználta az alkalmat. Párkapcsolati ügyben keresett meg. Külföldön él, egy kissit más világban, egy olyan társsal, aki egy másfajta kultúrában nőtt el. Hasznos egy órát töltöttünk el, sok mindent megtudott a lelki társáról, önmagáról és az együttélésük különleges mivoltjáról.

A harmadik hölgy külföldről érkezett vissza Magyarországra, ott is karantén lett a vége az uticéljának. Magával sem tudott mit kezdeni, de érezte, hogy most valami nagyon nagyon jót kellene tennie. Felhívott és egy kamerás skypeos megoldást mellett döntött. Így is tettünk, azon beszélgettünk. Teremtő vizualizációs témával keresett meg, a vonzás érdekelte. Hamar meg is értette, értelmezte, majd kiderült később, hogy mágus energiája van, neptunuszi energiákkal megáldva született le. Sikeres lehet mindenféle spirituális mágiában.
A negyedik hölggyel még nem beszéltem… a bezártságot nehezen viseli – egy önfejlesztő tréninggel fogunk foglalkozni majd. terápiaként. Már alig várja a holnapi napot, akkorra beszéltük meg a virtuális találkozót…

 

Ne feledd mindenféle szépet lehet kezdeni a megakadt időddel. Ha nagyon magadba zuhannál hívd Mihály arkangyalt, aki elűzi a félelmet és a szorongást, pozitív erőd ad! De bátran kereshettek fényrehangolással, energetikai szint emeléssel is. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyek jelentkezését!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeutaSpirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Share Button

OM NAMAH SHIVAYA

Ez a legerősebb, leghatékonyabb és legnépszerűbb mantra. A mantrák királyának is hívják. Akinek ez a mantra folyamatosan vibrál szívében, annak azt mondják nem lenne szüksége lemondásokra, jógára, se meditálásra. Ennek a mantrának a kántálója meghajol Shiva előtt és elindul az Önmegvalósítás útján. Nagyon erős tisztító hatása van.
Segít megszabadulni a belső tökéletlenségektől, korlátozó tényezőktől és bűnöktől. Felemeli a lelket és magasabb tudatossági szintre ébreszt.
Olyan ereje van, hogy csak a szótagok kiejtése is megszabadítja a lelket a csalóka elme ösztönös rabságából. Megnyugtatja az ösztönöket, befordítja, befelé koncentrálja figyelmünket, értelmünket, amely hatására szembe nézünk önmagunkkal és meglátjuk saját tudatlanságunkat. Ismétlésével közelebb kerülünk a belső bölcsességhez.
Share Button

Szerelemre születtél!

Sokféleképpen lehet valakit szeretni. Néha annyira akarunk szeretni, hogy nem vagyunk válogatósak abban, kit szeretünk. Máskor meg a szerelmünket olyan tiszta és nemes alakká magasztosítjuk, hogy nincs az a szegény emberi lény, aki az elképzelésünknek megfelelne. De a szerelem a szeretet egy formája. Legtöbbször valami felismerés, alkalom arra, hogy azt mondhassuk: “van benned valami, amit szeretek”. –  Raymond E. Feist


A skorpiós időszak sok helyen szakítást hozott, másutt összecsiszolta a párokat!
Akik most együtt vannak, azoknak komoly dolguk van egymással. Tanulni- tanítani jöttek létre a kapcsolódásban.
Párkapcsolati tanácsadással szeretettel várlak, ha elakadtál,vagy csak kíváncsi vagy mi a dolgod a kedveseddel, összeilletek-e, milyen minőséget lenne jobb megélnetek…
http://asajah.hu/mit-adhat-szamodra-egy-parkapcsolat-elemzes/?fbclid=IwAR1wOL3DD6GomwhZ2IW0efB6n23tyiGv6YbFXCmqzpXnEgqN2fP9GvnEWSI
(Fél órás, órás és másfél órás időkvantumra jelentkezhettek be hozzám.)

Boldogságra születtél, teljes élere születtél – merj élni, merj  szeretni! Kamerás messengeres és kamerás skypeos tanácsadást is vállalok.  Szeretettel várom tanácsadásaimra, spirituális foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

 

Share Button

Szeretetben létezni…

“Félelem nélkül élni csak az tud, aki mer mindennel szembenézni. Jövője nem rémíti. Múltja nem dermeszti. Tükre előtt is fogyó gyertyáját égeti.” – Szepes Mária

Share Button

Adventben

November 29-én, vasárnap elkezdődik a Karácsonyi ünnepkör!

A Béke angyala érkezik meg minden igaz ember otthonába – üdvözölhetjük most Mihály arkangyal energiáját, amely megerősít bennünket hitünk erejében.

Este szeretteink körében gyújtsuk meg a Béke angyalának gyertyáját az Adventi koszorún. Lelkünkben üdvözölve Mihály Arkangyalt a hit, az erő és védelem angyalaként. Mert ő megköti a gonosz erőket, erőt bátorságot ad és tisztító-gyógyító erejével megerősíti bennünk a hitet. Áthangol a szeretet rezgésére.
Ahol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság. Ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény. Ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!
Legyetek lélekben azokkal a szeretteitekkel, akikkel most nem lehet – gondoljatok azokra,k akik már nem lehetnek köztetek.
Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó hangulatú energiák mozognak. Áramoltasd a szeretetet – Áldott Adventi várakozást!

Mindenki csak azt tudja adni, ami a szívben van. Szeretetet és Fényt küldök Nektek – áldásos energiák töltsenek benneteket. Legyen a szívetek hitben – a lelketek szeretetben!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Share Button

Spirituális tanácsadás