ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

VARÁZSLATOS FÉNYKAPU NYÍLIK!

Van amikor nehezen érkezik meg valaki, valami az életedbe… mert még tanulni kell valamit, vagy még le kell zárni valamit hozzá. Néha hosszú az út, de be kell várni az időt. Sürgetni nem lehet semmit. A várakozás ideje a fejlődés ideje. Ha le tudod zárni a múltad kísértését, ha el tudod engedni a nem hozzá méltót, akkor lesz ideje az újnak! Minden új először belül születik meg, a megújulni vágyás belső lépés. S ha már te kész vagy az újra, akkor újat is teremthetsz.

A hétvége varázslatos időt hoz nekünk – ebben segítenek az égiek. A Vénusz,  a Mars és az Uránusz is erős pozitív energiát ad számunkra, hogy átvarázsoljuk életünket. A harmónia,  az erő és a változtatás erejével.  Cselekvő energiákkal, tettekkel kezdjünk hozzá, vidám-örömben. Az új érkezik: új életmód, új elgondolások, új hozzáállás – de csak akkor, ha van elég merszed belevágni. Az új néha félelmet gerjeszt, ne higgy neki – csak lelassítani próbálna. Csupán ösztönösen kapaszkodsz a régihez, de  semmit sem tud már adni hozzád. Megújulni fejlődés, ez az életünk sorsa. Kezdj hozzá megváltoztatni a jövődet. Kapcsolat tisztításnak is ideje lesz – a kommunikációs részét bevállalhatod. Szebbet, jobbat teremthetsz, ha érzelmeidet felvállalod. Csodás üzenetálmokat is hozhat az éj, figyelmed legyen rajta. Az álomnaplót is készítheted, ha elfejtenéd reggelre virradva.
A Nap Plútó rezgése tetterőt ad a lelkednek, a benned levő szeretet ereje bármire képes. Engedd, hogy hasson rajtad keresztül és a sorsátalakító munkát ne halaszd el. Az idő most van, az idő itt van!

 

852 Hz. Feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

Vasárnap November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld azt,  amit el szeretnél éri, az Univerzum  ebben segítségedre lesz.  Ahogyan érik benned az erő, meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod. Majd vágyadat az áldásos lehetőségek felé terelve, kérd meg a manifesztálásra Uriel Arkangyalt, hogy azt a fizikai valóságban meg is teremthesd. Ha elakadnál energetikai tisztítással, rezgésszint emeléssel, és a misztikus Sors tarottal segítségedre lehetek, ha felkeresel. Mindenben támogatnak az égiek – áldásos energiák vannak jelen –  ha újba kezdenél, most fogj hozzá!

Csodás hangulatú, varázslatos hétvégét kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások
Tértisztítás
Kapcsolat: 06202782612

Újhold a Skorpió jegyében

2018. november 7-én 18 óra 3 perckor érkezik az Újhold friss energiájával!

Átalakulás az újrakezdés energiájával.
Egy új sorskör veszi kezdetét – az Uránusz hátrál a Kosban a Jupiter a Nyilasban. A múlt tettei mint karma kapcsolódnak az Uránuszhoz. Gondold végig az elmúlt években mit tettél jól, s mi az amit ma másként választanál.  Egy új, boldogabb életet tervezhetsz most. Előbb azonban el kell engedned a múlt lehúzó terheit. Ha szeretet magad semmi sem lehetetlen. Ne élj boldogtalan kapcsolatban, mert önsorsrontást követsz el önmagad ellen. A jól működő párkapcsolatok, kapcsolatok most elmélyülhetnek, a nem működők pedig ‘elégnek’! Igen érzelmes és szenvedélyes időszak lesz a szerdai nap.

Gyógyítsd meg a sérelmeidet, hozd rendbe a kapcsolataidat. Nézz szembe a félelmeiddel és önmagaddal, mi az ami gátolt eddig, és mi az amin jobbítani lehet. Minek van itt az ideje, és mire értél meg… Gondold át a céljaidat, vizsgáld meg a gátjaidat. Ha konkrétan megfogalmazod a terveidet és kellő energiát adsz nekik sikerre vezethetnek. Akaratod segíti a megvalósulást, használd a teremtő mágiád. Engedd el a mérgező kapcsolódásaidat is! Ha egyedül nem megy oldó, blokkoldó elengedő terápiákkal szeretettel várlak, ha megkeresel.
Most érdemes átbeszélni, és kijavítani a gondokat. Ha elengedjük a régi mintákat, új pozitív dolgokat vonzhatunk be az életünkbe. Elemezhetjük most azokat a lelki sebeket, amiket egymásnak okoztunk, és átértékelhetjük a történéseket. Ideje lesz  most a megbocsátásnak is! Érzelmes mély lelki beszélgetésekre is alkalmas ez a nap és a még utána következő három is. Az Újholdhoz most a Neptunusz és a Plútó is kapcsolódni fog.  Igazán sejtelmes és misztikus energiákkal telítve a téridőt.
Szerelmi mágiáknak is jó ideje lesz!

Álmaink is különösen nagy erővel hatnak. Szentelj időt a jövőd átgondolására, érdemes egy kicsit lecsendesedni.
Az Időkapuban Szehaljah Őrangyal áll, gyógyító, termékenységet hozó, terveket segítő energiájával; a Fényességek karából, Rafael  Arkangyal csapatából.
Különleges lehetőséget kapunk az égiektől, hogy a valódi, hiteles spirituális kapcsolódáson dolgozzunk együtt most a  társunkkal. Használjuk ki ezt a varázslatos energiát és ünnepeljük meg egymást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások –  Szerelmi Angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Shemael a Hála angyala

Aki észreveszi életében az áldásokat, vagyis mindent elfogad, amit ő jónak vagy rossznak fogad fel, de tudja, hogy mindkettő kizárólag Őérte van, már bizonyára összeköttetésben van a Hála Angyalával, Shemaellel is.


Shemael, aki alig várja, hogy segíthessen!

Csak a felkérésünkre vár, és azonnal segít abban, hogy feloldja a negatív érzéseinket és rávezessen bennünket a teremtő, pozitív megoldásra. Segít mások segítőkészségét meg megköszönni,mások háláját gyakorlati módon is kifejezni. Köszönetet mondani az életünkben az jóért. Segít mindent a maga teljességében megélni.


Adj hálát mindenért! Minden érted történik, ma is. Az Angyalok körülvesznek, óvnak, segítenek Téged. Ezért cserébe adj hálát a Teremtőnek. Figyeld a mai nap lehetőségeit, éld meg a Most pillanatát és adj hálát minden apró csodáért, minden tanításért, minden figyelmeztetésért, ami Veled történik.  Hívd őt, hogy a hála rezgésén rezegj!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot útmutató – Energetikai tisztítások.
Angyal tanfolyamok – Angyal jóslás – Angyal terápiák.
Kapcsolat: 06 210 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Az Uránusz időt ad nekünk!

Az Uránusz november 6-án, kedden visszalép a Kosba és retrográd mozgásában ott is marad, egészen jövő év tavaszáig. Mint tudjuk, az  Uránusz a hirtelen változások, váratlan fordulatok bolygója. 

Uránuszi időben vagyunk!
Az Uránusz a drámai fejlődés, a lázító események, a szabadság és a káosz bolygója, de  ugyanakkor  boldog pillanatokkal is megajándékoz bennünket. A kos energia a tűz elem által tettrekészséget, erős akaratot, harciasságot, és másokra hatni akarás energiáját jelképezi. Bátor, energikus, célratörő és mindenáron ki akarj teljesedni.


Újratervezésben…
A  bolygók retrográd mozgásában mindig lehetőséget kapunk az újratervezésre, terveink, céljain alaposabb átgondolására és  kijavításra is.  Így lesz ez mostani időszakban is – lesz időnk bőven, egészen 2019 márciusáig.   Vizsgáld meg hol tartasz, hová indulhatsz… Mindenképp érdemes tehát  megnézni hol áll az Uránuszod a teljes asztrológia képletedben.
Lelkesen, nagy életkedvvel várnak az újabb lehetőségek, áldásos csodák. Az igazi sorsutad hívogat. Minden olyan élethelyzet, amiből tanulhatsz, okulhatsz, az önbeavatás útján most is  rád talál. Amit elodáztál, az a feladat  is vár.  Hogy mellé ne nyúlj  fontos, hogy alaposan vizsgáld át az opciókat is.
Bátraké a szerencse, de azért ne erőszakold meg a sorsodat. Most megfontolt döntéseket hozhatsz – az Idő ura veled. Amiben bizonytalan vagy az nem jó lehet, amire a szíved hajlik, abban biztos lehetsz. Felsőbbrendű Éned jófelé vezet. Kérhetsz tanácsod akár Eth-től is,  az Idő angyala szívesen segít Neked.
A
retrográd mozgás alatt vágyaink, szabadságunk korlátozását érezhetjük. Kiszolgáltatottabbak lehetünk, talán  kevésbé tudunk ‘szárnyalni’, emiatt feszültnek, nyugtalannak érezhetjük magunkat. A retrográd időszak arra valók, hogy egy kicsit lelassuljunk, bölcsebbek legyünk, s megtanuljunk felelősséget vállalni magunkért.
A boldogság és áldott jövő előtted.  Sorselemző tarot-tanácsadással várlak. Tudd, ami egyezik Isten akaratával, azon áldás lesz – tervezd be nyugodtan a végső döntésedet!

Áldásos lehetőségeket kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató Tarot – Sorselemzés
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Indián nyár!

Élvezd a létedet!

“A kaleidoszkópeffektus azt ígéri: ha egy kicsit elmozdítasz valamit a kedvező irányban az életedben, akkor a nagy egész életmintázat változik meg. Ez pedig nagy esély! Változtass, és élvezd a pozitív hozományokat!” –  dr. Bagdy Emőke

Légy türelmesebb önmagadhoz és másokhoz is. Teremtő energiák vannak velünk – csodás ‘áldásenergiákban’ leszünk szombaton.
Az ok és okozat a Nap által megvilágít mindent. Megtapasztalni jöttünk, lelkünk a magasabb világokhoz kötődik, legbelül tudjuk mi a jó nekünk.
Minden rossz elmúlik egyszer, mert minden egy dolog állandó a változás: felfénylik mindig a jövendő varázsnapunk. Amit megismersz arról már tudod, hogy miért volt, s mi hozott. Mert az égiek mindig adnak energiát egyéni lehetőségeket, neked csak lépnek kell, cselekedned lehet. Lépj hátra kicsit, hogy lásd egyben az egészet.
Gondolkozz mielőtt cselekszel, ismerd meg jobban a helyzetet, ne kapkod el, mert lehet, hogy ezt később nagyon bánni fogod. Vedd észre a figyelmeztetést és a jeleket. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek neked. Angyalt idézni mindig lehet.
Haladj a sorsutadon és élvezd a létedet!

Hétvégén a Hold a Rák jegyében lesz – szeretteink körében szívesen időzhetünk. A Vénusz pedig belép a Mérleg jegyébe, és év végéig itt is fog tartózkodni. A jegy uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A levegős jegynek nagy a kapcsolatteremtési képessége. Ezért hát könnyebben lehet majd ezidőtájt flörtölni, ismerkedni és kapcsolatokat kiépíteni.


A mostani hétvégi időben kellemesen telhetnek a napok  – harmónia és nyugalom. Törekedj te is a szépre és a jóra. A pihenésé és a kirándulásé is lehet a főszerep. Az indián nyár csodás perceket kínál!
Ha elakadnál szeretettel várlak sorselemző útmutatóra, tanácsadásra, spirituális blokkoldó terápiákkal.

Varázslatosan szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Útmutatás
Spirituális terápiák – Energetikai tisztítások
Angyalmágiák.
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Ezoterikus programajánló – November

Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió.

“Miközben érzelmeid megértésén dolgozol – beleértve az előtted élt családtagok érzelmeit is -, és összerakod múltad darabkáit, amelyek azzá tettek téged, aki vagy, megkezdődik a gyógyulásod. És amint a gyógyulás megindul, ösztönzést kapsz a változásra, ha céljaid magukban foglalják belső hangod, intuíciód irányítását is, amelyet gyakran szellemnek neveznek, és mindig rendelkezésre áll, amikor válaszra van szükséged. Nem számít, milyen helyzetről van szó, úgy tűnik, mindenki ösztönösen tudja, mi a legjobb számára. Nem számít, milyen régóta nem hallgattál már erre a hangra, még mindig rendelkezel azzal a képességgel, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal spirituális és intuitív módon… Csak el kell döntened, hogy elfogadod, kapcsolatba lépsz vele, és figyelsz rá. ” – Rebecca Linder Hintze

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés, kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

NOVEMBERI ENERGIÁKBAN A SPIRITUÁLIS ŐSZBEN!

Őszutó – Szent András hava.

Igen intenzív lelki tisztulások indulnak meg – súlyos lelki terhek kioldására is alkalmas az időszak. Oldó, blokkoldó, harmonizáló terápiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel. Mihály és Camuel arkangyallal való angyalosmunka igen hatásos a novemberi ciklusban.

“Amikor valami történik az életben, három lépésben tudod azt kezelni: Már megtörtént, fogadd el. Vagy az irányít téged, vagy te irányítod…. Lásd meg benne a jót, mert mindenben van valami jó. Bocsásd meg a többit…” – Dr. Michael Bernard Beckwith


November 1. Mindenszentek, november 2.  Halottak napja. Megnyílnak az égi kapuk, különös energiákban leszünk – a fátyol elvékonyodik, könnyebben tudunk kapcsolatot teremteni elhunyt szeretteinkkel. Mindenképp védjük magunkat és kérjük Azrael arkangyalt, hogy kísérje vissza őket a Fény Hazába. A lelkek földhözkötése karmikus bűn, ezért oldjuk el őket. Misztikus energiákban leszünk – óvakodjunk a megszálló lényektől.

November 7. Újhold érkezik a Skorpió jegyében. Gyógyítsd meg a sérelmeidet, hozd rendbe a kapcsolataidat. Nézz szembe a félelmeiddel és önmagaddal, mi az ami gátolt eddig, és mi az amin jobbítani lehet. Minek van itt az ideje, és mire értél meg… Gondold át a céljaidat, vizsgáld meg a gátjaidat. Ha konkrétan megfogalmazod a terveidet és kellő energiát adsz nekik sikerre vezethetnek. Akaratod segíti a megvalósulást, használd a teremtő mágiád!

November 8. A Jupiter a saját jegyébe, a Nyilasba lép és 2019. december 3-ig ott is fog tartózkodni. Erős pozitív, bizakodó energiákkal tölt el bennünket rezgése.  Ismerkedésre, utazásra, költözésre is jó időt adhat. Legyünk bölcsek, nagylelkűek és optimisták – empatikusak és elfogadók. Tágabban fogunk gondolkodni, elrontott elakadt dolgainkban megtaláljuk a legjobb megoldást.  Problémamegoldó képességünk is megnő. Tartózkodjunk viszont a kicsinyeskedéstől és a felületességtől, mert ez veszélyeket rejthet. Emelkedj és gyarapodj a csodás szellemi energiákban, és élvezd a gazdagító lehetőségeket.

November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld a lényeget, amit el szeretnél éri, az Univerzum segít ebben – és ahogyan érik benned az erő meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod.  Majd vágyadat  az áldásos lehetőségek felé terelve,  kérd meg a manifesztálásra Uriel arkangyalt.

November 16-án a Vénusz újra előreindul. A Vénusz a szépség és az életöröm hordozó is. Kreativitásunk megnő, anyagi és érzelmi életünk is fellendülőben.

November 17-én a Merkúr a Nyilasba kezdi meg retrográd mozgását és december 7-én indul csak meg előre a Skorpió jegyébe. Fontos tudni, hogy szerződéskötésre nem alkalmas ez az időszak. Ne vásároljunk nagyobb értéket, ingatlant, vagy autót.(Becsaphatnak bennünket, előnytelen szerződés köthetünk.) Döntésekben hátráltatva leszünk, elbeszélhetünk egymás mellett félreértések is lehetnek, sőt még ingerlékenyebbek is lehetünk.
Káosz lehet az utakon, vigyázzunk a közelekedésre. A műszaki cikkek is elromolhatnak, de az autóval is lehet gondunk. Befelé figyelésre, lecsendesedésre inspirál ez az időszak. Egyébként meg időt kapunk arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Keressük meg a problémáinkra a megoldást. Elengedhetjük a régi mintákat, és a zsigeri megérzéseinkre hallgathatunk.

November 23-án telítődik a Hold 7 óra 40 perckor az Ikrek jegyében. A Telehold ereje most a bölcs tapasztalatszerzésre aktivál. Álságos, hamis kapcsolataink leoldódnak a levegős ikrek energiájában.

November 25-én a Neptunusz is befejezi hátráló mozgását. Intuíciónk ismét felerősödik, ‘áloméletünk’ is intenzívebb lesz. Érzelmi életünk is lassan megtisztul és felszabadul – Új irányok áramolnak felénk a Jupiter optimista rezgésében. Ha elakadnál sorsdolgaidban, útmutató spirituális tanácsadással szeretettel várlak a stúdiómba –  de skypeon és messengeren is elérhető leszek.

Használjuk ezt a csodás hónapot terveink, céljaink elérésére és higgyük el végre, hogy a Világ egy jó hely!

Lélekölésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés- Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Halottak napja – november 2.

Halottak napja margójára.

Elérkeztünk november első napjaihoz – a Halottak Napja a csendes emlékezés időszaka. Megnyíltak a Mennyek kapui, és ott lakó szeretteink látogathattak el hozzánk. Azrael Arkangyal enyhíti a nehéz energiákat, és veled lesz az elengedés, az emlékezés elengedő fájdalmában. Azrael Arkangyal segíti a lelkek átkelését, és segítségül van a gyászmunkában, a gyászolóknak ad vigaszt, segít az elengedés fájdalmát feldolgozni. A könyörületesség és a szeretet energiája van vele, békét és biztonságot sugároz.


Azrael Arkangyal a halandóság és a gyász, az elmúlás gyógyítója.

“Azrael arkangyal, vigasztalj meg most engem! Segíts meggyógyulnom. Kérlek, vedd le szívem terhét, segíts felfognom a helyzetben rejlő áldás értelmét. Segíts letörölni a könnyeimet, és összeköttetésbe kerülni a mennybe távozottal. Kérlek, töltsd fel tiszta energiával a halott szeretteim és köztem kialakult kapcsolatot, hogy tisztán, érthetően kommunikálhassunk egymással.” – dr. Doreen Virtue

Hallott kommunikációban, a kapcsolat feltétel idején kérem a legtöbbször segítségét Gábriel és Mihály Arkangyallal együtt – a Fény Hazában lévő lelkekre vigyáz. Őt akkor is kérhetjük, ha a földi életünkben halálfélelmünk van, rettegünk valamitől. Ölelése megnyugtató hatású. Lebontja a keserűséget és a bánatot. Szaturnusz-Plútó rezgését közvetíti. Kristálya a fekete Turmalin, rezgését egy fiatal férfiként érzékelhetjük, aki a legnagyobb vigaszt nyújtja a kétségbeesés idejében. Ima Azrael Arkangyalhoz: „Kedves Azrael Arkangyal, kérlek, gyógyítsd meg a szívemet, és segíts továbblépnem. Hálás szívvel köszönöm Neked a felajánlott gyógyítást, segítséget és szeretetet. Szeretlek Téged. Ámen.”
Ezen a szent napon emlékezzünk szeretteinkre – idézzük fel a szeretetteljes pillanatokat – és megbocsátással gondoljunk a terhelt időszakra.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó -léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemezés – Energetikai tisztítások.
Halottkommunikáció – Elengedő szertartás a Fény Hazába – Kapcsolatfelvétel elhunyt szeretteinkkel.
Kapcsolat: 06202782612

Egyre csak egyre vékonyodik a fátyol…

Gyertyagyújtás – Mindenszentek

“Újra és újra leszállsz ide a földre, váltakozó ölekbe, mígnem megtanulsz olvasni a fényben, látod, hogy élet és halál ugyanaz, s az idő időtlen. Míg a fáradságos életek láncolata nyugvó körré nem rendeződik benned – míg akaratod világakarat nem lesz, s a csönded – csönd és örökkévalóság.” Manfred Kyber

Mindenszentek – november 1. – Halottak napja – november 2.

A Fénykapu, amelyen keresztül átlépünk az égi és földi otthonunk között Mindenszentek napján nyitva áll! Halottaink olykor-olykor üzenni akarnak nekünk, élőknek. Először is haláluk után sokáig azt gondolják, hogy nem történt semmi, élnek, és képesek kommunikálni. De mivel nincs testi kiterjedésük, az a fajta kommunikáció megmarad az energiák szintjén, nem tud manifesztálódni…
A spiritiszta tisztánlátó, léleklátó médium a ‘Hadó’ energia segítségével tudja felvenni a kapcsolatot túlvilági szeretteinkkel, hogy üzenetet továbbítson… Szertartásainkon elhunyt szeretteinkre emlékezünk, gondolataink, érzéseink a fátyol túloldalára rezegnek keresve-kutatva a miérteket, az el nem mondott szavakat, a meg nem valósult ígéreteket…
Néha egy-egy illat emlékeztet, egy-egy apró kis életfilmkocka bevillantja elénk újra az elveszett perceket… Vajon illúzió csupán, hogy lelkünkben érezzük néha-néha mégiscsak olyan közel vannak!?
Szeretteink a távolból vigyáznak ránk, ameddig csak lehet…s néha csak bántja őket nagyon, ha nem kérhetnek bocsánatot attól, akit megbántottak, mert ő a földön maradt, s nem hallja őket már… néha ezek a csatornák megnyílnak az avatottaknak a fehér zaj frekvenciáján… Sokszor ért már az a megtiszteltetés, hogy felkérésre üzenetet közvetíthettem élők és holtak között- felejthetetlen élmény, megszentelt energiákkal. Halott kommunikációval és Fény hazába engedő oldással is kereshetsz.
Égjenek a mécsesek és a gyertyák az emlékezés fényei – emlékezzünk elhunyt szeretteinkről – a szívünkben élnek ők tovább!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Halott kommunikáció – Elengedés a Fény hazába.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Varázshetünk lesz – tízmilliószoros energiákban teremthetünk.

HETI TAROT

Október 28- November 4 -ig

“Teremts kontaktus magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.”  – Szepes Mária

 

Hét eleje:
A Világ XXI.
Tízmilliószoros napunk lesz kedden – erre figyeljünk oda erősen! Örömben éld meg a napokat, minőségi munkának szentelj energiát. Minden jó tett és cselekedet megsokszorozva tér vissza hozzád. Anyagi hasznod is lehet. Otthon díszítésre, rendezésre jó lehetőségek, kedvező energiák adódnak. (A Rák Hold ebben is segít neked.)

Hét közepe:
A Mértékletesség XIV.
Valami új, újszerű esemény jön feléd – talán olyan, amire régóta vársz. Cselekedj – a bátraké a szerencse! Új kezdetek – új lehetőségek. Erőd teljében lehetsz, szedd össze magad és motiváltan cselekedj! Mindenen, ami pozitív cselekvés áldás van. Mihály Arkangyal az új kezdeteknél is segíthet Neked – áldásos energiája védelmez.  Mindenszentek és Halottak napjának ünnepe lesz. (Oroszlán Holdban leszünk.)

Hét vége:
A Hold XVIII.
Fontos találkozások is lehetnek a hétvégi időben. Bizonytalan időszak veheti kezdetét – talán irigyek és rosszakarók is akadnak. Légy résen megint. Hazugság, félrevezetés, csapda – nehogy belegyalogolj.  Húzd meg az egészséges határaidat – és figyelj a jelekre, jobban mint máskor.  Állj ki az igazad mellett és ne köss ostoba kompromisszumot. Légy bölcs és védd magad! A kirándulás, pihenést és feltöltődést adhat – ha teheted légy sokat a szabadban! (Az Uránusz és a Vénusz is még retrográdban – a Hold a Szűzben jár majd.)

Ha önbizalmad megcsappanna keress meg bátran – segítő energiákkal várlak. Harmonizáld az életed – ápold és gyógyítsd kapcsolataidat. Baráti találkozóknak és rokonlátogatásnak is helye lesz. Vigyázz minden szavadra, tettedre nehogy erős negatív karmát csinálj. Hagyd, hogy minden a helyére kerüljön! Légy önmagad, érezd át, éld meg teljességedet, belső egységedet és a minden létezővel való egységedet is – teljesedj ki a szeretetben!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle  tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php