ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Hatalmas energiák mozdulnak meg!

H E T I    T A R O T
Június 17-től június 23-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Semmi sem állíthatja meg, azt aminek eljött az ideje! Igen erőteljes erők, energiák hatnak a hét napjaira – a Merkúr, a Mars, a Szaturnusz és a Plútó együttesen jelen. Bölcsen tervezz, mielőtt cselekszel! Légy rugalmas bizonyos helyzetekben. Hogy teremtő erőd teljében légy, és energiaszinted magas rezgésben legyen őrangyal behangolásra, inkorponálásra várlak szeretettel!

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Pápa V.
Teleholdas nappal kezdünk. http://asajah.hu/ezovilag/tuzes-energiakkal-erkezik-a-juniusi-telehold.php
Konfliktus helyzetek generálódhatnak. Vigyázz a szavaidra, és őrizd meg a nyugalmadat. Légy okos, megfontolt, felelősséggel cselekedj. Ne uralkodj, és ne légy agresszív. Bölcsen éld az életedet – légy kreatív sorsteremtő. Az égiek meghallgatják imáidat! Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket.
A hét elejének energetikája kedvezőleg hat a Halak, Bika, Szűz és Skorpió napjegyekre. Jó program lehet a pihentető séta, barkácsolás, olvasás.  (A Hold a Bak jegyében lesz otthon.)

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A Csillag XVII.
Ne szórd szét magad, törekedj a teljességre. Szerencse csillagod veled, ha adsz, kapni is fogsz – minden rendben lesz! Ne sodródj az árral, szedd össze magad. Lényed közepétől sugározd fényedet, élvezd az Életed! Jó, és kedvező lehetőségeket hozhat a jó sorsod – ha sok pozitív karmát halmoztál fel! Nem ajánlatos műteni a visszeret és a lábszárat. A hét közepének energetikája kedvező lehet a Kos, Ikrek, Mérleg, és a Nyilas napjegyeknek. Az időminőség a vidám baráti találkozóknak kedvez. (A Hold a Vízöntő jegyben áll majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
A Nyári napforduló is elérkezik – csodás mágikus szertartást végezhetsz el, erős energiákban.
Szombaton a Nap a Rák jegyébe lép át. Igen érzelmes időszak következik – talán lesz, akinél konfliktushelyzet is keletkezik családi ügyekben. Ne aggód túl magad, a depresszió, az elfojtott harag rossz utat mutat. Koncentrálj a pozitív dolgokra – teremtő energiáidat oda összpontosítsd! Egyébként pedig erős vágyunk kezd lenni arra, hogy valamik újba kezdjünk. Uriel és Mihály arkangyalt is megidézhetjük – sokat segíthet oldó energiájuk. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A hét vége energetikája szerencsés lehet a Bika, Rák, Skorpió és a Bak napjegyeknek. Kellemes és hasznos program lehet a kirándulás, a mozi, avagy mindenféle viziprogram. (A Hold a Halak jegyében kacsint le ránk.)


Vedd körbe magad fénnyel teli segítőkkel – emeld a rezgésszinted, és segíts Te is másokat!
Habár küzdelmes és mozgalmas hetünk lesz, a problémákat lásd kihívásnak. A kihívást pedig feladatnak. A feladatot pedig programnak – megoldható lehetőségnek. Teremteni nagy energiák lesznek. Ne harcolj, és ne hergeld túl magad. A Merkúr segít elemezni, a Mars nagy erőt adhat, a Szaturnusz sorsfordító energiát tartalmaz, a Plútó az átrendező munkádban lehet majd társad.
Van akinek megszűnik, véget ért valami az életében, van akinek egy új kezdés lehetősége merül fel. Attól is függ ez, hogy ki hol tart az életében. Az égiek mindig mutatják az utat – ha belső hallásod tiszta, veszed az adást és jó felé haladsz. A felső transzcendentális csakráidat nyisd meg – a lélektudatosság, lélekbölcsesség és csillagkapu csakrád legyen tiszta. Tegyél róla, hogy a harmadik szemed nyitva is maradjon – félelemenergiák által betömődhet, de nagyon. Légy mindig összeköttetésben az Univerzummal, az isteni vezettetés áldást hozhat. Ha blokkokat tapasztalsz, oldó terápiákkal várlak – csakra-aura harmonizáló tisztítással is kereshetsz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Sorsajándék érkezhet meg…

“Az emberi lélek olyan, mint egy tündér: gyémánttá változtatja a szalmaszálat is.” – Honoré de Balzac

Június 24-én Tündérek napja lesz – ezt csak érdekesképpen jegyzem meg. http://asajah.hu/angyalorszag/az-angyalok-egi-a-tunderek-pedig-foldi-elementalok.php
A tündérek földi elementálok – segítő lények. Az úgy van, hogy ha sok jó dolgot teszel, a sors kegyes lehet hozzád, és váratlan nagy szerencse érhet – sorsajándékot kaphatsz az égiektől. A sok jó tettek pozitív karmát teremtesz, és a pozitív kiáradásod meghozhatja gyümölcsét. Ha ez így van, biztos lehetsz benne, hogy nem kerülheted el – a jó visszatalál hozzád.
Angyal varázslatoknak is jó ideje lesz, ha erre vágynál, keress meg.

Szerencsés kapcsolódást az Égiekkel!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások
Angyal tanfolyamok – Angyal mágiák – Angyal jóslás
Budapest, Örs vezér tere  – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Tüzes energiákkal érkezik a júniusi Telehold!

Június 17-én,  hétfőn 10 óra 30 perckor  Nyilas Telehold érkezik meg!

Optimizmus, és felfedezővágy jellemző a Nyilasra. Ha ez az energia nincs jelen, akkor arra hívja fel a figyelmet, hogy bízz a megvalósulásban, és indulj útra, fedezd fel a lehetőségeidet, amik sikerre visznek, engedd a fantáziádat nagyobb pórázra, és bátran induljon utána. 

A tüzes Nyilas és a levegős Ikrek energiák feszülnek most egymásnak. A nyilas energia segít abban, hogy bátran és tudatosan, okosan és bölcsen használd intuitív energiádat. Amit a szíved súg azt tedd meg, amit a lelked érez arra menj!

Kulcsszavak: tolerancia, empátia, békülés, teremtő szeretet.


Szenvedélyes telehold érik meg – kerüld a vitákat, vonódj ki a mérgező helyzetekből! Vigyázz, most különösen arra, hogy ne keveredj pároddal se veszekedésbe telehold idejében – mert csúnya szakításhoz vezethet. Nem tanácsos egyébként eljegyezést sem kezdeményezni – mert ezek a szövetségek nagyon rövid életűek lehetnek. Légy figyelmes a közlekedésben is – balesetveszélyes indulatos időszak van, légy körültekintőbb, nézz előre. Telehold után még három napig puskaporos lehet a levegő a Mars-Plútó szembenállások miatt – ezt tartsd észben!
Ha elakadnál életutadon, segítségre van szükséged, gondban vagy, vagy nehezen tudod eldönteni mitévő légy, most még nagyobb erővel behívhatod életedbe a segítőket is. Raquel arkangyal mindig szeretettel segít megoldani gondjaidat, ha békülni szeretnél hívd őt. Jofiel arkangyal pedig harmonizálja megakadt szerelmi kapcsolataidat. Zadkiel arkangyal pedig segít, hogy empatikusabb legyél kommunikációban.
Az Időkapuban most Kaliél őrangyal áll a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. A hozzá intézett ima is nagyon hasznos lehet: “Kaliél angyal engedd,  hogy értelmem mindig igaz ügyet szolgáljon. Szabadíts meg a kísértéstől,és nehogy éles eszemet képességeimmel való hiú kérdésekre használjam. Amikor a te erőd által túllépek magamon, maradj még velem, hogy óvatosságra ints. Add hogy az én észjárásom a te észjárásodat kövesse, és hogy mások iránti érdeklődésemet az a szeretet járja át, amelyben mindazok részesülnek, akiknek szükségük van rád. ” Ámen – Így legyen.

Légy pozitív, célozd meg a legmerészebb álmaidat – jupiteri energiák hatnak – engedd el a félelmeidet, bátorságod próbája ez a nap! A Nyilas igen optimista energia – merész tettekre sarkallhat. Ha feszültséged egyre csak nőne, inkább hallgass relaxációs zenét, csendesedj le, meditálj, vagy sportolj – egy nyugtató masszázs is jól eshet. Kerüld az agresszív beszédet. Törekedjetek a harmóniára – a békülésre, a konfliktushelyzetek rendezésére. A nap energetikája a Vízöntő, Kos, Oroszlán és Mérleg napjegyekre kedvezően hathat – a Nyilas, a Halak, az Ikrek és Szűz napjegyeknél türelmetlenséget generálhat.
Vedd körbe magad fénnyel teli segítőkkel – emeld a rezgésszinted, és segíts te is másokat! Küldj szeretet energiát és fényt azoknak, akik nem boldogok!

Elengedő és teremtő meditációkra, angyal varázslatokra szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Útmutató tanácsadás – spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Harmadik szem csakra aktiválás

Hogy meghalld a belső hangodat.

A harmadik szem csakra (Ajna), színe a sötét/indigókék, hozzárendelt eleme az idő, uralkodó bolygója a  Merkúr. Ha ez a csakra eltömődik – általában félelem energia által – nem hallod a szellem vezetőid súgását, nem érzékeled a belső indíttatást, nem tudod merre tovább. Valahogy nem érkezik az intuíció!


Harmadik szem csakra tisztító nyitása és harmonizálása.

Ha úgy érzed, hogy félsz a jövőtől, talán azért mert túl merev vagy, rugalmatlanságot gátol az elfogadásban, Avagy szeretetlenségben élsz, hiányzik belőled az én-szeretet rezgése akkor számíthatsz rá, hogy e a csakrád blokkolva van.
Odahaza a KSAM mantra alkalmazását ajánlom (21-szer lassan kiejtve) és természetesen a csakra vizualizált színében rezegtesd. Valamint Rafael Arkangyal is sokat segíthet – ha nyugalomban, szeretettel kéred.


Ennek a csakrának igen nagy szerepe van a megérzéseinkben – abban, hogy jó úton legyünk az életünkben. Fontos, hogy harmóniában legyen, hogy jó felé forogjon és tiszta legyen. Szeretettel várlak harmadik szem csakra tisztító-nyitó harmonizáló programomra, hogy meghalld az isten vezettetést, azaz a belső hangodat!  Ez lehet megérzés, előre megsejtés, van akinek a tisztánlátása, illetve a tisztánhallása érkezik meg. Kinek-kinek érzelmi és lelki alkata, küldetése szerint lehet. A program órás kivitelben történik – aura harmonizálással egybekötve.

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés –  Tarot
Energetika tisztítások
Spirituális terápiák.
Kapcsolat, bejelentkezés:  06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Nem mindenki spirituális, és ezt el kell fogadni!

Van, aki egy megzápult helyzetben tocsog önsorsrontásban vergődve és panaszkodik a sorsra, hogy vele milyen gonosz. Ha magadat sajnáltatod leesik az energiaszinted, és egyre csak lejjebb kerülsz. Érdemes ráhangolódni a pozitív életszemléletre. Ugyanabba a folyóba már nem léphetsz. Ami volt elmúlt – érdemes megvizsgálni benne a tanítást, a tanulságokat levonva magad is rájössz, hogy miben tévedtél, rontottál. Hogy ez hogyan lehet… Képzeld el, hogy valaki más van a helyedben, és annak adsz tanácsot. Ha távolabbról nézed saját életedet – a leginkább kívülállóként tudsz tanácsot adni! – és a legjobbat saját magadnak. Csak próbáld… izgalmas feladat, és garantáltan jó mulatság – heppyendes vége lesz.

Egy kedves kis ismerősöm keresett meg a minap azzal, hogy a szerelmével való szakítása tönkretette az életét. Azóta nem bízik a férfiakban, és ez elvette minden életkedvét. Habár ez nem mostanában volt, de azóta nem jár szórakozni, nem szeret ismerkedni, és nem is öltözik már nőiesen. Csak egy egyszerű, amolyan fiús farmer, és egy szürke semmilyen póló volt rajta a nagy melegben. A szoknyával tagad, a színekkel hadilábon – szürke egérnek öltözött be. Ez a véleménye magáról. Nem látja értelmét már semminek. Már a munkájában is kedvetlen lett, nincs sikerélménye benne. Pedig igencsak híres- neves lenne.
Valójában egy mély harag és düh van benne. Ez látszik minden sejtjében – a haja is hullani kezdett, amit szinte csak most vett észre. Tudatosan teszi magát tönkre, azzal is, hogy rágondol a régi sérelmekre. A megbocsátás lenne az, ami tovább vinné – nemcsak a barátnak, de önmagának is jót tenne, ha végre békét kötne.
De nem hallgat a jó szóra, pedig igaznak mondja. Minden ízében arra gondol, hogy ha akkor nem úgy történik minden. És itt a titok nyitja: Ő a múltban él, és az élteti, ha ezt hangoztathatja. Ha negatív dolgokra gondolsz az is növekedni kezd – mondom nyomatékkal. Ezzel beteljesíted a sorsod – negatív embereket vonzol magadhoz. Igen – mondja rábólintva,  ez így van azóta is.
Beszéltem vele – tanácsot adtam – blokkoldást, oldást javasoltam. Megnéztem a jövőjét – ami,ha pozitív lenne – igen sikeresnek mutatta magát. Elengedés személyes éve van – jövőre kezdődik az új 9 éves egzisztenciális ciklusa is. Mindent sutba dobna, nem hallgat senkire. Csakis önmagát sajnáltatja – ez élteti, akár egy energiavámpírt – a panaszkodással innen is, onnan is energiát szív.
Nem mindenki spirituális, és ezt el kell fogadni. Tiszteletben kell tartani az akaratát annak, aki a régi energiában maradni akar. Aki nem emelkedik, az süllyed.
A düh és a harag az elkeseredés stresszel – a legrosszabb fekete energiákkal élsz – folytatom tovább ezerrel. A csakráidat blokkolod. A lelassult, visszafelé forgó, blokkolt csakrák a fizikai szinten gondokat okozhatnak az anyagi világban. Nemcsak betegségeket vonzol be általa, de el is akadsz az életedben – érdemes a csakráidat feltölteni, és harmonizálni – ebben segíthetek Neked. De nem fogadta el. Úgy érzem mégis egy próbát megért – az angyali segítséget egyébként elfogadta. Meglepő, de az angyalmágia alatt igazán együttműködő volt az égiekkel. A spirituális választerápia jól sikerült. És ezért hálás vagyok nagyon. Valahogy mégis vidáman távozik – talán a tudatalattiban már valami megmozdult a jó irányban.
Ha kész vagy rá és változtatnál egy-egy megrekedt élethelyzeteden bátran keress meg.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemezés- Tarot – Energetikai tisztítások
Angyal mágiák – spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Az Ég áldása legyen Veled!

H E T I   T A R O T !

Június 10-től  június 16-ig

Élj a jelen valóságban – és vedd észre az üzeneteket, az Ég áldása Veled! A  Merkúr- Mars és a Neptunusz néhol zavaros fényszögökbe hajlik – ábrándos időszakot alkot – elmélyült szellemi munkával lehozhatod most álmaidat a valóságba. Kerüld a konfliktusokat, igaz szíved vezessen mindenben. Oldásra, blokkoldásra – szeretettel várlak, akár  hétvége alatt is.

A Hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az Ördög XV.
Ne vacakolj egyedül, ha társakkal most könnyebb. Ne forgácsold szét az erődet –  ne küzdj, ne görcsölj – tervezd meg alaposan a dolgokat. Ne korlátozd magad, gondolkozz újszerűen – szaturnuszi sorsenergiák hatnak. Meditációknak is jó ideje lehet – most könnyebb felvenni a kapcsolatot a fenti világokkal.  Amúgy meg, igen zavaros idők vannak: beléd állnak, beszólnak, rád nyomulnak – helyet alig hagynak. Vigyázz, csaló emberek is előkerülhetnek, szinte a semmiből – a rontó energiákra figyelj,  a hazugokat kerüld el.  A fekete energiák ellen Mihály Arkangyal nagyon sokat segíthet – hívd őt, ha úgy érzed segítségedre lehet.  Megbocsátani most is csak szeretettel lehet,  akár magadnak, akár másoknak – ne tárolj haragot a szívedben, ne mérgezd ezzel magad. Nem ajánlatos műteni a a csípőtájat, az epét és a veséket. Mindenféle művészeti, kulturális program jól eshet. A Nyilas, Vízöntő, Ikrek és Oroszlán napjegyeknek kedvez a hét eleje energetikája. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Világ XXI.
Utazásra jó időben vagy – ha ezt tervezed sikerre vezethet az utad.
Kerülj összhangba magaddal, és nyert ügyed lesz. Pénzügyi gyarapodás is jöhet. Valami sikeredni fog, az biztos! Skorpiós jupiteri energiák vannak. Annak adj energiát, amiben lendületben vagy. Vigyázz arra, hogy ne légy agresszív senkivel – szövetségben légy szeretteiddel. Ne vitázz, nem egózz, ne csatázz!Jó esély jöhet most a szerelemre – ha singli vagy akár a nagyő is megérkezhet. Légy őszinte és igaz – így nem fogsz csalódni, mutasd azt, aki vagy.  Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobb program lehet mindenféle viziprogram – úszás, csónakázás, vitorlázás. A hét közepe energetikája a Bak, Bika, Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvez. (A Hold a Skorpióban jegyben áll majd.)

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
Töltődjetek és pihenjetek a hét vége alatt. Erősítsd a jó kapcsolataidat, tervezd optimistán a jövődet. Apróbb nézeteltérés jöhet anyával, apával, szoros belső családdal. Harmóniában rendezd, benne ne fetrengj – a panaszkodásnak pláne nincs helye. Az egyedüllét helyett válaszd a baráti társaságot, ha időd engedi, és lehet. Légy realista teremtője Életednek – hangolódj a Nyilas-jupiteri energiákra – ez az állás bőséget, szerencsét szimbolizál. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A kirándulás, séta, vagy a masszázs a legjobb program lehet. A Vízöntő, Kos Oroszlán és Mérleg napjegyeknek hozhat szerencsét a hét vége energetikája.  (A Hold a jegyében lesz.)

Erősítsd az önbizalmadat – az erők erre sarkallnak. Légy nyitott és rugalmas – változtatni mindig lehet.  Hidd el, hogy Neked is sikerülhet! A hála megsokszorozza az energiáidat – a sok pozitív karma amit eleddig összegyűjtöttél pedig csodás megoldásokat áld majd. Kedveseim, egyre többen panaszkodtok, és kértek tőlem gyógyító rezgéseket – köszönöm az ajánlásokat és a lehetőségeket! A düh és a harag az elkeseredés stresszel, és savasít – engedd el ezeket, mert ez a daganatos betegségek egyik alapja. Légy nagylelkű, megbocsátó és szeretetteljes a saját egészségedért. Évezd az életed – hiszen az maga a csoda. Ha ezen a héten szerződést kötnél, vagy valamiféle jogi dolgod akad – figyelj oda a részletekre – nehogy megtévesztés érjen. És egyébként meg nagyon vigyázz az értékeidre – kerüld a tisztességtelen embereket és helyzeteket.
Hétfőn már a Nyilas Telehold köszönt be ránk! Remek idő teremtő varázslatokhoz és spirituális mágiáknak is jó ideje lesz – keress meg, ha ilyenre vágysz, ebben segíthetek Neked.

 

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Pünkösdben

A hétvége erőterében emelkedett szeretet energiák mozognak.

Június 9, pünkösd vasárnap, június 10. pünkösd hétfő

Te irányítod a sorsodat – te teremted az életed. Mindennek amit teszel, következménye lesz. – Sorsodat teremted. A Nap tudatossággal telíti a téridőt. Tisztábban átláthatjuk sorsunkat, megérzéseink, belső hangunk erősödik – bölcsebbek lehetünk döntéseinkben. A hétvégén tartalmas mély lelki beszélgetések nagy ideje lesz – neptunuszi energiák hatnak. Engedd, hogy tudatos éned felragyogjon. Vasárnap a Vénusz az Ikrekbe lép: http://asajah.hu/ezovilag/junius-9-en-a-venusz-az-ikrekbe-lep.php


Pünkösd a szellemi világosság ünnepe. Ezen a két napon ‘Élet- áldás’ energiák érkeznek az égtől. Új erőt kapunk a feladatainkhoz. Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel Arkangyal is velünk lesz ezen az áldott szép ünnepen. A gyógyító erők Pünkösd napján sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek. A szeretet vezéreljen mindenben!

Varázslatosan szép pünkösdi hétvégét kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló tarot – Szerelmi jóslás
Spirituális terápiák – tanácsadás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés
Angyal tanfolyamok

Kapcsolat: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Spirituális tanácsadás – Asajah Stúdió

ASAJAH STÚDIÓ

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK – VÁLASZOK, PROGRAMOK, TERÁPIÁK, SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, HA ELAKADTÁL ÉLETED BÁRMELYIK TERÜLETÉN.

EZOTERIKUS SZAKTERÜLETEIM, AMIBEN SEGÍTENI TUDOK NEKED:

ÉLETVEZETÉSI tanácsadás – spirituális terápiák.
ELŐZŐ ÉLETED megtapasztalásai: mi voltál, hogyan éltél, mit tettél – oldások.
JELENLEGI LESZÜLETÉSI INKARNÁCIÓD – spirituális programok.

KARMA, Lélek wellnes: mostani kapcsolataiddal való karmikus feladataid.
KÜLDETÉSED – munka, hivatás, szakma választás, spirituális feladat.
KARMA-OLDÁS – a megtapasztalások kiegyenlítésével.
CÉLMEGVALÓSÍTÁS: agykontroll pozitív programokra.
TAROT-jóslás –  Lehetőségek, opciók. Kazanlár, Atlantiszi tarot, Angyal tarot, Kör sors tarot. (Avatott tarot mesterként alkalmazom.)
ATLANTISZI ANGYAL-tarot-jóslás /Tarot tanfolyam /.
ŐRANGYAL csatornázás /kapcsolatfelvétel/.
PLEJÁD fénykamra gyógyítás /alszemélyiség harmonizáció/.
FENG-SHUI /Bágua- térrendezés/.
TÉRTISZTÍTÁS FEHÉR mágiával /lakás, üzlet- beavatás, negatív erőterek bemérése és levédése, szellemelengedés/.

SORSELEMZÉS: SZÁMMISZTIKA – sorselemzés, karmaszámítás, párkapcsolat elemzés.
DNS– sejtmegújító vezetett- meditáció.
ENERGIAGYÓGYÁSZAT – testi, lelki betegségekre gyógyító-harmonizáló energetikai kezelések – minden konzultáció részeként ajándékba!
MÁGIA – problémamegoldó energiák – elakadt élethelyzetekre.
PÁRKAPCSOLAT tisztítás, harmonizálás, ha nincs akkor “bevonzás”.
SZERELEMKÖTÉS OLDÁSA – FEKETE MÁGIA törlése.
PÁRKAPCSOLAT ELEMZÉS – Szerelmi jóslás. Oldás,elengedés,párkapcsolati tanácsadás.

ÁTVEZETÉS: Segítségnyújtás a léleknek a testből való könnyebb kilépéséhez a halál pillanatában.
ELHUNYT hozzátartozótól búcsúvétel, elengedés – karmatisztítással – halottkommunikáció,kapcsolatfelvétel!
ÁTOK-rontás levétel, önsors-rontás ellenni tisztítás – csakra-aura tisztítás, védelem.
HARMADIK SZEM csakra nyitás – tudattisztítás.
TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – beavatás a vizualizációs agykontrollba.
MASSZÁZSOKTATÁS (Harmóniamasszázs)
SPIRITUÁLIS energiamasszázs csak hölgyek részére:
gyógyító energiákkal – méregtelenítő seavajas arc, és fiatalító olivás arcmasszázs, fél órás kivitelben.
MEGSZÁLLOTTSÁG kezelése, szellemek, entitánsok levétele
TUDATMÓDOSÍTÁS – tudati hipnózis – negatív szenvedélyek ellen.
FOGYASZTÁS – negatív súlyfelesleg energia oldása,egyénre szabott programozott technikákkal.
ENERGIASZINT EMELÉS – csakra-aura harmonizálás, tisztítás.
VEZETETT MEDITÁCIÓK – tisztító energiák.
SPIRITUÁLIS VÁLASZTERÁPIA – védett szellemi térben.
ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ terápiák – stresszoldás.
ANGYAL TANFOLYAMOK (egy, két napos és négy napos kivitelben).

ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ – megoldhatatlannak tűnő élethelyzetek segítésére.
ARKANGYALI csakra-behangolások.
ATLANTISZI tarot tanfolyam.
ANGYAL GYERTYAMÁGIA tanfolyam – misztikus behangolással.
REZGÉSSZINTEMELŐ vezetett tisztító meditációk.
HADÓ, MAHATMA-ENERGIÁK alkalmazása.

MINDEN KONZULTÁCIÓS ÜLÉS AJÁNDÉKA: Csakra-aura harmonizáló tisztítás!

 

A spirituális tanácsadás egy elemző, tisztázó konstruktív terápiás ülés egy adott sorsfeladat megoldására érdekében. Tarot kártyát használok, ingát, kristályt, és a tisztánlátó képességemet, az auraolvasást. Avatott szellemi térben dolgozom, arkangyali erőtérben. Segítséget adhat az ülés számodra:
– Ha előrelépnél szolgálatodban: életcél, életfeladat, lehetséges élettervek.
– Ha elakadtál több életterületeden: kapcsolatok, hivatás, önismeret, párkapcsolat.
– Ha fejlődnél spirituálisan: ismerd meg jobban képességeidet, mivel járulhatsz Te is hozzá a világ fejlődéséhez. Hogy meg tudd, mi a küldetésed, a spirituális életfeladatod. (Előző életbeli karma és mostani inkarnációs életküldetés.)

Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem, küldetésemet 2002 óta gyakorlom. Avatott spirituális nagymesterként várom a spirituális úton levő Hölgyeket tanácsadásra, problémamegoldó ülésekre, holisztikus, spirituális terápiákra Budapesten, az Örs vezér terén levő magas tisztító energiákkal behangolt stúdiómba – ezoterikus, hangulatos környezetben -, vagy lehetsz bárhol a Világban – külföldiek, vidékiek számára skypon és messengeren is elérhető vagyok. Bejelentkezni személyesen lehet, bejelentetni mást nem lehet. Egy konzultációs ülés másfél óra. A tanfolyamok igénybe vehetők személyes konzultációban is.
Hívj, bátran bizalommal, legjobb tudásom szerint segítek neked. Ne toporogjál, ne hezitálj, itt a megoldás:  a lehetőség nyitva áll előtted is!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Bejelentkezés, időpontkérés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető a konzultációs ülés a vidékiek és külföldiek számára is.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió

A részletekről érdeklődni a facebook profiloldalamon is lehet, amely a weboldalon található facebook profilképre kattintva elérhető.  Bejelentkezni telefonon egyszerűbben és rugalmasabban lehet.

Félek, hogy mi lesz…

„ A férfi… felébreszti a valódi egyéniségedet. A lelkedet. Lényednek azt a részét, amelyik mindig is arra vár, hogy megélhesd. A férfi mellett azt veszed észre, hogy több vagy, mint korábban. Hogy mellette színesebb a világ. Édesebb a méz. Határtalan a lét. Végtelen a gyönyör. ” – A. J. Christian


Félek, hogy mi lesz… – kezdte az ismerősöm a monológját. Pár nap múlva házasságot kötök valakivel.
A párja már évek óta társa. Nem is értettem mi lehet a pánik oka.
Aztán, hogy elkezdtem a Sorselemzést már ‘láttam’, hogy mi váltotta ki a félelmét. Egy életkört zár le – szerződést fog kötni. A szerződét a szövetségről fog szólni. Együtt, egymással, közösen összefogva. Ami eddig volt az az fránya egós játszmák, a kalandok izgalma, a lebegtető energiák, hogy akkor megyek el, ha nem tetszik valami veled – című műsornak most vége. A férfi vállalja, nagyon is akarja. A hölgy pedig már szökne, félelmét nem is tagadja.
Szerelmes vagy?! – kérdezem tőle, halkan. Mert ha nem, akkor nem szabad megtenni azt, ami előtted van.Hazugsággal ne kezdj új életet.
Hát, szerelem az van…csak félek nagyon, hogy a párom ezentúl uralkodni fog a kapcsolaton. – a választ meglepetten hallgatom.
Ahogy a tarot mutatja a férfi szerelmes, tiszta szívvel döntött, és igen úgy van, igazi uralkodó természet. Egyébként pedig kompromisszumképes.
Nos, tehát: A  feladat – az őszinteség, a kommunikáció, a mindent egyből átbeszélés – és a közös döntések időszaka lesz – mondtam ki a fentiek üzenetét hangosan neki. A szeretet győzedelmeskedni fog – abban hiba nem lesz. Karmikus kapcsolatuk van – most kidolgozzák, ledolgozzák alaposan az adósságukat. Megtanulsz hiteles nőnek lenni – a párod mellett majd könnyen megy. Csak egyet ne tégy ígérd meg magadnak – ne csatázz, hanem szövetkezz, egy család lesztek!
Egy alapos energetikai tisztítás után – még angyalokat rendeltünk mellé, hogy a jóban támogassák.
Mosolyogva távozott – és másnap igent mondott! Volt templomi, meg mindenféle násznép… “megnéztem” aznap, s láttam, hogy boldog!
Örülök, hogy megtalált és visszaadtam az önbizalmát!
Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások – rontáslevétel
Csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Választás…

Minden nap lehet ragyogó, mert a Fényt te adod hozzá!

Egyszer mindenkinek eljön egy olyan pillanat az életébe, amikor választás elé kerül. Tudja, hogy onnantól minden más lesz… Dönteni annyi, mint spirituálisan felelősséget vállalni az Életedért! A bátor szív ritka adomány – engedd, hogy vezessen! Sorsfordító erők uralkodnak! Ma és az elkövetkezendő napokban fontos döntés előtt állhatnak egyesek, az új út lehet sikeres.
Légy bátor, elszánt, így lehetsz sikeres. Búcsúztasd el a régi, ami már nem te vagy… Segíts az úton másoknak, adj erőt, vigaszt, tanácsot. Érhet csalódás is a napokban, talán már ma is…máshogy történnek a dolgok, mint ahogy gondoltad…felmondás, elhagyás, megcsalás…lelki bánat.


Fogadd el a segítő kezet. Légy megértő, megbocsátó. Boldogságangyalod vezet, ha kérd őt most is segít Neked. Azrael Arkangyal gondoskodik arról, hogy lelkileg is jól érezd magad.
égi segítőid tanítanak, az akadályok elhárulhatnak…koncentrálj a pozitív megoldásra! Jöhet olyan ember is az életedbe, akivel régen nem beszélsz már, most itt a lehetőség a tisztázásra, a kapcsolatfelvételre. Rendezni vitás dolgokat is lehet. A mostani szerencsés bolygóállás segít ebben neked.
Kérd bátran spirituális vezető, tanár, tanácsadó,segítségét, ha elakadtál és tanácsra van szükséged.http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Személyre szóló általános tarot – Szerelmi tarot
Spirituális terápiák – tanácsadás
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612 – hétvégén is!
Budapest,Örs vezér tere – Asajah stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php