ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

HÚSVÉTBAN – TAVASZÜNNEP

Húsvétban a szent ünnepen!

A Húsvét a legrégibb keresztény ünnep és egyúttal a legjelentősebb is az egyházi év ünnepeinek sorában. A Húsvéti ünnepkör április 14-én, Virágvasárnappal kezdődött el. Idén húsvét vasárnapja április 21-én, húsvét hétfő április 22-én lesz. Április 21-én, húsvét vasárnapján a Vénusza a Kosba lép át, a Nap a Bika jegyében jár majd. Ezt a napot a csillagászati tavasz kezdetének tekintjük – az új kezdetek energiájában ünnepelhetünk.
http://asajah.hu/gondolatok/kezdetet-veszi-husveti-unnepkor.php

A húsvéti ünnepkör.
Virágvasárnapon, a húsvét ünnepét megelőző vasárnap, arról emlékezik meg az egyház, hogy Krisztus pálmaágakat lengető tömeg éljenzése közepette vonult be szamárháton Jeruzsálembe. A Nagycsütörtök (zöldcsütörtök) Krisztusnak az Olajfák-hegyén történt elfogatását idézi emlékezetünkbe. Nagypéntek Krisztus Pilátus általi halálra ítélésének, megostorozásának és kereszthalálának a napja. Nagyszombat este körmenetekkel emlékezik meg a keresztény világ arról, hogy Jézus – amint azt előre megmondta – harmadnap, azaz Húsvétvasárnap hajnalán feltámadt halottaiból.
Pie Jesu – Gregorian
https://www.youtube.com/watch?v=OBWWJoDUbJY

 

 

Az ünnep szimbólumai:
A húsvéti tojás a Kozmosz, a Világ, Ember a Világ-Tojásban szimbóluma. A tojás a vibráló és lüktető, határtalan kör, melynek nincs kezdete, nincs vége. Ez jelenti a határtalan teret és a korlátlan időt a végtelenben. Olyan, mint a kör, a még meg nem nyilvánult Isten jelképe, a teljesség, a végtelenség szimbóluma. A tojás szétrepedésével alakult ki a Föld és az Ég. A tojás az élet csodája iránti ámulat jelképe. Az élet elve és minden lét csírája benne foglaltatik a Kozmikus Tojásban: azért az emberi tökéletességet lehetővé tevő potenciál és erő szimbóluma. Ezt az ősi kettősséget szimbolizálja a Yin-Yang.
A barka ugyanezt jelképezi, csak nem az emberre, hanem a természetre vonatkoztatva.
A nyúl szintén a szapora termékenységgel a szellem spirituális világára utal. Osarának, a tavasz Istennőnek a legenda szerint volt egy különleges madara, amely színes tojásokat tojt. Egy napon az Istennő a madarat a gyerekek szórakoztatására nyúllá változtatta, azóta tojnak a nyulak színes tojásokat.
A bárány ártatlanságot, összetartozást, jólelkűség, jámborság, eltévelyedés szimbóluma. Az Isten Báránya, aki elveszi a Világ bűneit.

 

Az Időkapuban a húsvéti szent ünnepek alatt Metatron arkangyal uralkodik. A Szeráfok kórusának angyalai vigyáznak ránk, a szent szabad akarat energiáját közvetítve. Metatron arkangyal egy különleges angyal, az angyalok közül ő rendelkezik a legnagyobb rezgéssel. A bennünk lévő isteni részhez kapcsolódik, rezgése a spirituális fejlődésünket segíti.

Húsvét a megtisztulás és a megújulás időszaka. Tartsd távol magad a panaszkodóktól, törekedj a szellemi-lelki fejlődésedre. Meditálj – felveheted a kapcsolatot égi vezetőiddel is. Küldhetsz szeretetenergiát rég nem látott ismerőseidnek. Vedd körbe magad szeretteiddel, és szenteld ezt a csodás ünnepet a családi harmóniára. Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.
Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess!

Istentől megáldott békés, boldog ünnepet!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot konzultációk
Spirituális terápiák – tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Mennyei lények energiájában – csodák történhetnek Veled!

“Ezerszer láttam, hogy az angyalok emberi alakot öltenek, mert beszéltem velük….néha csak eggyel, néha sokakkal egyszerre.” – Emanuel Swedenborg svéd teológus

Az őrangyalod sokat segíthet Neked!
Az angyalok magas szintű rezgések, csodás fénylények. Mindenkinek van születésnapi őrangyala. Mivel szabad akaratod van, tisztelve azt nem szól bele az életedbe. Csak ha hívod, akkor idézed meg. Ha fel veszed vele a kapcsolatot segítségedre lesz. Különleges magas energiákkal áld meg téged, ha inkorponálod a rezgésében.
Őrangyali energiák behangolásával kereshetsz, ha fel szeretnéd venni a kapcsolatot őrangyaloddal, csatornázás és inkorponálás a program része.(Megtudhatod a gyermeked, a párod, a családod őrangyalai nevét is tőlem.) Rezgésével megerősödik az akaratod, felemel a saját rezgésszintjére, ami egy jóval magasabb rezgés – vidám, felszabadult és pozitív lehetsz, ha befogadod az energiáját. Magas energiaszinten könnyebben tudsz teremteni, feladatokat megoldani, kihívásokat teljesíteni. Hatalmas erejével életedet egy pozitív irányban állíthatod.


Őrangyal behangolás – csatornázás – inkorponálás.
A tanfolyamon megtanulhatod az idézést, az imaginációt és az inkorponálását is. Megismerkedhetsz az arkangyali családfával, és az angyali karokkal. Az arkangyaloddal való kommunikációt is elsajátíthatod. Megtudhatod melyik nap tudod idézni,mi a feladatköre, és hogyan kérhetsz segítséget tőle – megtanulhatod a szertartásmágia menetét. A behívások, imák mellett az arkangyal hívó kristályát is megismerheted, valamint menedékhelyét, amelyet az asztrál utazáshoz is felhasználhatsz majd, tisztítás és védelmet kérve. 
A tanfolyamok egyéni, személyes konzultációban is kérhetők – jelentkezz rá bátran! Védelem alatt – arkangyali előtérben történnek a behangolások. Ezután angyali segítőként is tevékenykedhetsz – másokat inspirálva a boldogabb élet felé. Őrangyalod erőteljes rezgésében blokkokat oldhatsz fel – teljesítheted a spirituális küldetésed.

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tanfolyamok – Spirituális tanácsadás – Spirituális terápiák
Őrangyali kapcsolatfelvétel

Angyal tanfolyam I.
Angyal tanfolyam II.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió, Angyalország
06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Mérleg telehold – hozd harmóniába kapcsolataidat!

A Telehold a Mérleg jegyében töltődik.

Mérleg Telehold – április 19.13.13

Érdemes a céljaidra összpontosítani, és kicsit átgondolni azokat. Kos Merkúrunk lesz ezen a napon. Kerüld a vitákat, átgondoltan szólj, lépj és cselekedj.


Nagy erők gyülekeznek!
Teleholdkor egyesekben nőhet a feszültség. Ereje igen intenzív lesz – három napig telehold után is érezhetően. Nagy erők gyülekeznek már telehold előtti napokon is, párkapcsolati, kapcsolati helyzetek tisztázására is jó időben lehetsz, ragadd meg az alkalmat és beszéld át a gondjaidat a kapcsolataidban. Tedd le a terheidet és alaposabban gondolt át a helyzetedet. A harmonikus párkapcsolat két ember szövetségéről szól. Vizsgáld meg a gondolataidat: Valóban a saját pároddal élsz, miben hátráltat és miben támogat a kapcsolatod, milyen minőséget élsz meg? Meg tudod-e élni a kapcsolatodban a hiteles szerepedet és jól érzed-e magad a kapcsolatban? Kihagy-e teljesedni a partnered, és te hagyod őt beteljesedni? Van-e szabad akaratod, meg tudod-e fogalmazni a kapcsolatod mibenlétét? Egyáltalán a nagy kérdés az, hogy boldog vagy-e?! Az társadnak az igazi vagy? Ez a mostani telehold ráébreszthet arra, hogy a helyeden vagy-e, és ha nem hogyan tudod harmóniába hozni az életed. A párkapcsolat egyensúlyáról szólhat, törekedj a kompromisszumra, a viszályt elkerülve. Párkapcsolati jóslással, és rontáslevétellel is kereshetsz. Egyeseknél krízishelyzet is lehetséges, de mindenképpen őszintén, és tiszta szívvel cselekedj a telehold energiájában.

Angyalok várják, hogy segíthessenek Neked!
Az Időkapuban most Lelahél a szeráfok kórusának őrangyal áll,  Metatron arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod őt: ‘Lelahél angyal add hogy a szeretet melyet Te sugárzol felém, én is tovább sugározhassam. És hogy célom legyen mindenre és mindenkinek az egész isten alkotta világnak szerencsés megoldást találni.”

A Telehold ereje most kedvezőleg hat a párkapcsolati rontáslevételre, és a szerelmi angyalvarázslatokhoz is, párkapcsolatot harmonizáló mágiához. Ezzel kapcsolatosan is segítségedre lehetek, bátran keress meg. Kibékülésre és bocsánatkérésre is jó időben vagy. Hozd harmóniába kapcsolataidat. Rendezd az életed – a spirituális lét alapja a jól működő párkapcsolat.

Hangolódj a csillagokra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások
Energetikai szint emelés – önbizalom erősítés
Tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:

ASAJAH STÚDIÓ

Az Áldás az égiektől érkezik…

BÁRMI TÖRTÉNJEN IS VELED, MINDIG ŐRIZD MEG A LELKI BÉKÉDET!

Egy nagyon kedves régi hölgy ismerősöm azzal keresett meg, hogy valamiféle rontás lehet rajta egy ideje, érzése szerit. Mostanság semmi sem sikerül neki. Azelőtt szerencsés voltam – mondja. De mióta az új munkahelyemen dolgozom, valahogy  minden félresikeredik.
A rontás energiát ‘érezni’ lehetett rajta – az orrom azt mutatta, szinte szaga volt. Az aura összenyomódva, a csakrák lassacskán forogtak. Végig tisztogattam – szerencsére nem átok, mert az jóval erősebb – próbáltam nyugtatni. Dehát ki tehetett velem ilyet? – kérdőre fogta. Nos, szerintem nem kellene ezzel foglalkoznod…ne fecséreld rá az energiádat. De, de nekem ez fontos! – győzködött ezerrel… Amit én ‘látom’ az nem egy ember, hanem egy kisebb klik, fiatal nőkből tevődik össze… Stimmel – közölte fanyar mosollyal.
Aztán nekiláttunk a szentelésnek is, majd ahogy az energiája egyre csak szebb lett az angyalok kezdtük leimaginálni neki, annak rendje és módja szerint. A véletlen szerencse angyalát is hívtuk, Asinel csodás létező, az arkangyalok közül pedig azokat, akikre pont szüksége volt. Varázslatos szertartásba kezdtünk szinte lebegett a csodás energetikai térben, nagyon élvezte, hogy a rezgése erősebbre nőtt. Hozzárendelést kértünk, így vele együtt maradnak a segítők, a megadott idő szerint. Arca is megváltozott, sugárzó lényét a kedvenc tükrömben fedezhette fel – csillogó szeme mosolygott le rá megint.
Átbeszéltük a védelmet és a lehetőségeket is, amiket használhat. A hármas védelmet találta a legjobb megoldásnak. Az őrangyalát tehát “inkorponáltuk”. Áldás és szerencse energiákkal töltöttem fel, és a párjára is tettünk tisztító energiákat – hiszen a rontás a vele együtt élőre is negatívan hathat.
Majd a lakás tértisztításról kezdett el kérdezni. Nem éreztem kísértő lelkeket benne, sem azt, hogy szellemátjáró megnyitva lenne. De mivel ragaszkodott hozzá megbeszéltünk egy fehérmágiás tértisztítást, ahová szintén angyalokat idéztünk meg védelemre. Ajánlom másoknak is! – mondta sugárzó arccal, ezeket a mesés, pazar energiákat.
Ragyogó helyzetbe került – a rontó személyek eltűntek az életéből, s őre pedig egy magasabb dimenzió vigyáz rá azóta is. Szerencse és áldás veszi körül. Hálás vagyok, hogy segíthettem neki!
Amikor valamire meg van a szabad szent akaratod ne késleltesd az időt soha – keress meg, segítek oldani a blokkokat.

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások, tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

A hétvége erőterében fényezd a jövődet!

“A szeretet az az energia, ami összeköt mindent… és minden darabokra hullik nélküle. Ha a saját életed valamilyen szinten “darabokra hullik” talán itt az ideje, hogy hozzáadj némi szeretetet. De ne várd. hogy kapj. Tégy úgy, mintha nem bírnád kivárni hogy adj. Burkold az életet szeretetbe és figyeld ahogy minden újra összeáll.” – Neale Donald Walsch

A Kos Nap akaratot is erősít ma, a plútói energia pedig segít neked, hogy legyen erőd átváltoztatni az életed, a Hold az Oroszlánban jár majd, kreativitásod megsokszorozza. 
Bízz a megérzéseidben! Azok általában a tudatos szint alatt tárolt tényeken alapulnak. A békekötésben gondolkozz, engedd el a félelmeidet és a szeretet szemével lásd a dolgokat, fogadd el, ha valaki másként gondolkodik. Kerüld a lelki terrort, a konfliktusokat. A létező energia által most jobban, és tisztábban átláthatod az életed.
Nézz szembe önmagaddal, és erősítsd az önbizalmadat. Különleges, és egyedi, értékes és szerethető vagy. Fogalmazd meg a vágyaidat,az álmaidnak adj energiát ezen a hétvégén. Érlelődnek a hosszú távú programok is – hidd el és fogadd el, hogy ha a szabad szent akaratodat érvényesíted, tiszta szándékodat az égiek is elismerik és támogatni fognak. A bölcs döntések mindig sok-sok pozitív energiát vonzanak. Ne higgy az irigyeidnek, mágikus teremtő hatalmad van a saját sorsod felett. Merj nagyban gondolkodni, merj arra gondolni ami az igazi szíved vágya lenne. Csak képzeld el, mi lenne ha megvalósulna…Éld bele magad az öröm és siker energiájába. Keresd a békét mindenben és mindenkivel légy kompromisszumképes.

A hétvége a Csillag tarot lap energiájában teljes. A Csillag a remény, a bölcsesség és a mélyebb összefüggések felfedezésének kártyája. Azt mutatja, hogy olyan dogokat tervezünk vagy indítunk útjukra, melyek a messzi jövőbe nyúlnak és melyek pozitív alakulását jogosan remélhetjük. Inspiráljon a szeretet és kapcsolódj az univerzális energiákhoz. Amikor jó döntéseket hozol a szívedben béke lesz, a harmóniádat senki sem veheti el. Őrizd a fényt önmagadban, és erősítsd a hited a megoldandó feladatokban. Hívd Razielt a látomások angyalát, hogy jövődet előre vetítve meglásd a fontosabb részleteket. Dolgoz azon, hogy álmod a legpozitívabb aspektusba vezessen.

Az Időkapu most is nyitva áll. A mai nap az Időkapuban Mahasjah Őrangyal tartózkodik, a Szeráfok karából, Metatron Arkangyal csapatából. Ez az őrangyal segíthet a békekötésben, a kibékülésben is; ha kérjük őt jósálmokat is bocsáthat ránk a tudatalatti tudattalanban.

Tarot jóslásra kiválóan alkalmas a  hétvége energetikája – érdemes asztrológushoz is fordulnod!Ha indulnál már, s nem tudod merre hová – tanácsadásra várlak, bátran keress fel!  – az opciók mutatják a lehetőségeket és a megoldásokat is Neked.

“Csodálatos Ember vagyok, az Univerzum gyermekeként megérdemlem, hogy csodák történjenek velem! Elfogadom és várom a csodákat!Teremtem az életem, és beengedem a sors ajándékait világomba. Hálás vagyok mindenért. Az Univerzum szeret engem, minden égi segítőm velem van. Tudatos jelenlétemmel, magas rezgésszinttel emelem fényem. Szavaim és tetteim teremtik meg valóságomat. Birtoklom és használom azt az erőt, amely felemel engem minden áldatlan állapotból, és kivezet az áldás hatalmas gyógyító energiájába. Megnyílok és átadom magam sorsom nagyszerű lehetőségeinek! A Megvalósulás angyalai – fellendülés, növekedés, terjeszkedés, anyagi javak – Zachariel, Zadkiel, Sachiel, Adabiel, Barachiel vegyenek körbe most és lelkesítsenek, hogy tudatommal célom felé törekedve elérjem azt, hogy a fény és a boldogság állandósult része legyen életemnek.” Ámen, így legyen!

Mond el a fenti mantrát ahányszor csak szeretnéd, hogy emeljen, töltsön fel, motiváljon Téged a tudatos akaratod felé. Fogadd áldásnak a lehetőségeket. Legyetek azokkal, akiket szerettek, töltsétek a hétvégét a legmélyebb szeretetben!

BOLDOGSÁGOS, FÉNNYEL TELI ÉLETET!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Általános Tarot – Számmisztika, csipetnyi asztrológia, auraolvasás.
Spirituális terápiák: energetikai tisztítások, tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengere és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok neked, az alábbi linkre kattintva olvashatod:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php?fbclid=IwAR0BCwRxvymvZOKYzK4mttgLQZ1_yIN5WucU-rDEk1gQbVEbKWk0vZn2FN8

Szerencsebolygónk retrográdba fordul!

H E T I   T A R O T !
Április 8-től 14-ig.

Sorsteremtő napok – kerülj harmóniába!

Hét eleje a levegő elemnek kedvez.
A Remete IX.
Április 10-én Vénusz-Neptun együttállás és a Jupiter a nagy szerencsebolygónk retrográdba fordul és augusztus 11-ig hátrál majd a Nyilas jegyében. Ilyenkor nem jó nagy dolgokat elkezdeni – az utazásnak sem kedveznek az energiák. Fontos, hogy most ne menekülj, ne fordítsd hátat a feladataidnak, vállalj felelősséget az életedért. Gondold végig mit teszel – Komoly, megfontolt lépésekkel haladhatsz, lehet hogy valami olyanba fogsz most, ami eleddig ismeretlen volt számodra. Mindenképp tartsd be a szabályokat, a becsületes lélek igazságot arat. Légy tudatos teremtője életednek, bölcsen hallgass a belső arany angyalodra. A napok energetikája kedvezőleg hat a Oroszlán, Mérleg, Vízöntő és Kos napjegyűekre. Nem ajánlatos műteni a a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.Utazásnak és kulturális programoknak kedvez az időtér. (A Hold az Ikrek jegyében jár majd.)

A hét közepe a víz elemnek kedvez.
A Hold XVIII.
Az április 13-án bepontosuló Nap Plútó kvadrát konfliktushelyzeteket generálhat – ne menj bele a bosszúságot hozó helyzetekbe, törekedj a harmóniára. Vonódj ki minden álságos helyzetből, és ne keresd a bonyodalmakat. Vigyázz a közlekedéssel is, ne kapkodj, légy biztonságra törekvő. A harmonikus ember nagy erővel teremt.Isten áldása van rajtad – semmilyen gonosz erő nem veheti el! A napok energetikája kedvezőleg hat a Rák, Skorpió, Bak és Halak napjegyűekre. Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet.Alkalmas az idő mindenféle vizi programnak, vízparti sétának is. (A Hold a Rák jegyében lesz.)

A hét vége a tűz elemnek kedvez.
A Nap XIX.
Negatív fényszögek oldódnak: egyre tisztábban áthatunk előre is, földelő meditációknak is jó ideje lehet. Szeretteid körében jó helyen leszel – töltődj a szeretet rezgésével – élvezd a csodás tavaszt!Legyetek minél többet a szabad levegőn, ha tehetitek, és vigyázzatok magatokra!Pozitív energiákkal hangolódjatok egymásra. A napok energetikája kedvezőleg hat a Mérleg, Nyilas, Kos és Ikrek napjegyűekre. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és szívet. A hétvége a társasági programoknak és kirándulásnak is kedvez. (A Hold az Oroszlán jegyében jelen.)

Önbizalmad és hited vezessen – gondold át a feladataidat, ésszel-szívvel-lélekkel. Ha elakadnál sorsdolgaidban Angyalmágiákkal szeretettel várlak, rezgésszintemeléssel segíthetek. Egész héten karmaoldó meditációknak jó ideje lesz – ez ügyben is kereshetsz. Segíthet abban, hogy a dolgok kezdjenek mozdulni, és a jó irányba haladni.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Csodás tavaszi újholdban leszünk!

Lelkes, spontán energiák hatnak!

2019. április 5. 10 óra 50 perckor megszületik a Kos Újhold.

“A boldogságot te teremted meg. Nem vár rád valahol, ahová elfelejtettél benézni.” S.W

Remek nap gyógyítás, egészség, erő és szeretet/szerelem vonzó varázslatsorozat megkezdéséhez.


Újhold napján a Elemjah őrangyal uralkodik. Ő a Szeráfok kórusának őrangyala, az arkangyali családfában Metatron arkangyal uralma alatt áll.  Ha le szeretnénk zárni egy rossz korszakot és szeretnénk boldog napokat élni idézzük meg Elemjah őrangyalt.  Segít a kibékülésben, a barátságok kötésében, és elindíthat a jólét felé vezető úton. Kérjük meg őt, hogy szakmai életünkben és karrierünkben is jó eredményeket érjünk el. Segítő, támogató ereje kiterjed arra is, hogy elkerüljük a szerencsétlenségeket a közlekedésben és az utazásban is.

Az Újhold rezgése mindig jó lehetőség az új dolgok beindítására.
A kostüzes energiája az új kezdetek aktiválásának kedvez- hosszútávú programjaidat és imaginálhatod ezen a napon, de rövidekről se feledkezz meg! Aktív – cselekvő energiák vesznek körül – hangolódj rá a rezgésekre és légy cselekvő részese életednek, sorsodat alakítod sose feledd! Gondol végig távlati céljaidat, és tervezz előre bölcsen, álmaidat így érheted el. A következő két hétben igen aktív sorsváltoztatásban segítő energiák lesznek, karma-törésbe kezdhetsz. Boldog élet vár rád, ha magas rezgésszinten, pozitívan, tudatosan és bölcsen cselekszel. A teremtést mindig elengedő mágiával kezd el, csinálj helyet az újnak. Mond ki az Univerzumnak, hogy ezennel elengeded a nem működő kapcsolatokat és helyzeteket az életedből, és nyitva állsz az új teremtő lehetőségek előtt. A megbékélés és az elfogadás vezéreljen. A tértisztításnak is jó ideje lehet: http://asajah.hu/ezovilag/tertisztitas-negativ-terem-bemerese-levedese-bagua-a-terrendezes-muveszete.php

Vigyázz, légy résen – hirtelen, meggondolatlanul ne cselekedj, a kapkodásnak most nincs helye. Mindenben dönts megfontoltam, derűsen. A vitatkozást most kerüld el – kompromisszumra törekedj. Mert különben csak az energiádat veszítheted el, alacsony rezgésszinttel nehezebb tudsz teremteni.
Az új energiák a kapcsolat újrakezdésre is kedvezőleg hatnak, ahol szeretet van, ott újra összekapcsolódnak. Új barátságok is jöhetnek, ha nyitott szívvel leszel, kapcsolódj a lehetőségekre.
Kezd el élni az életed ismerkedj, szórakozz, flörtölj – tavasz van, gyönyörű! – Új Élet indul!
Ne agyalj, ne szorongj, gyere közösen megoldjuk. Ha elakadnál szeretettel várlak spirituális konzultációimra: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Örömteli, csodás napot!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- általános jóslás- tarot elemzés
Tanácsadás – energetikai tisztítások, regés szint emelés
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Áprilisi energiák

Szent György hava – Szelek hava

“Aminek meg kell történnie, az megtörténik. Akivel találkoznod kell, azzal találkozol. Akinek észre kell vennie, az észrevesz. Ilyenkor mondhat bárki bármit, te úgyis érzed. Nem lehet tudni, mi lesz belőle: egy éjszaka szép emléke, évek, vagy egy élet. Ott van és te tudod, hogy közötök van egymáshoz. Tehetsz bármit: valahol, egy láthatatlan dimenzióban már össze vagytok finom kis szálakkal kötözve. Ne aggódj, ha most nem vesz észre, majd újra látod. A legfontosabb, hogy nyitott legyél. Nem lehet rosszkor rossz helyen lenni. Mindig ott vagy, ahol dolgod van. És mindig azokkal, akikkel dolgod van. Lehet, hogy gyönyörű lesz, lehet hogy fájni fog, de ez az életed. És ennél se szebb, se jobb, se izgalmasabb nem történhetne veled.” – Tokai Márta

Április hónapban a Szeráfok karának őrangyalai uralkodnak, Metatron Arkangyal védelme  alatt.  Metatron Arkangyal az angyalok fejedelme. Energiája segít abban, hogy szövetséget kössünk a léttel, legbensőbb lényünkkel. Április a 4-es szám  rezgése alatt áll – a tarotban a Császár  lapját azonosíthatjuk vele. Az Uralkodó a rendre, józanságra, fegyelemre, felelősségre utal. Felhív, hogy bízz saját energiádban, és  azzal együtt cselekedj. A  4-es szám  az Uránuszt jelképezi, kapcsolatban van a Nappal. A cselekvés, a tett és a munka száma.  Utal a tervek megvalósulására  az új eszmék, új gondolatok iránti nyitottságra is.


A hónap legfontosabb energetikai napjai.

Április 5-én a Kos tüzes jegyébe köszönt be ránk az Újhold. Az új tervek, célkitűzések ideje, légy megfontolt a hosszútávú terveidben. Új lehetőségek és új ismeretségek is jöhetnek napokban. Ha változtatni szeretnél most érdemes megújulni, megreformálhatod az életed. Este pedig bátran indítsd el a mágiát, hogy sikerre vezessenek az égiek.
Április 10-én Vénusz-Neptun együttállás és a Jupiter a nagy szerencsebolygónk retrográdba fordul és augusztus 11-ig hátrál majd a Nyilas jegyében. Ilyenkor nem jó nagy dolgokat elkezdeni – az utazásnak sem kedveznek az energiák. Fontos, hogy most ne menekülj a sorsod elől,  ne fordítsd hátat a feladataidnak, vállalj felelősséget az életedért. Gondold végig mit teszel – komoly, megfontolt lépésekkel haladhatsz, lehet hogy valami olyanba fogsz most, ami eleddig ismeretlen volt számodra. Mindenképp tartsd be a szabályokat, a becsületes lélek igazságot arat.
Az április 13-án bepontosuló Nap Plútó kvadrát konfliktushelyzeteket generálhat – ne menj bele a bosszúságot hozó helyzetekbe, törekedj a harmóniára.
Április 15-én a Vénusz-Plútó szextil energiája segít,hogy könnyebben el tud elengedni a nem működő, boldogtalanságot adó kapcsolataidat.
Április 17-én a Merkúr bolygó a Kosba lép. Ügyeljünk a szeretetteljes kommunikációra – és töltsük el szeretteinkkel harmóniában, békében a húsvéti ünnepet.
Április 19-én Telehold töltődik a levegős Mérleg jegyében. A párkapcsolat egyensúlyáról szólhat, törekedj a kompromisszumra, a viszályt elkerülve. Egyeseknél krízishelyzet is lehetséges, de mindenképpen őszintén, és tiszta szívvel cselekedj.
Április 20-án a Vénusz a Kosba lép – ügyeljünk arra, hogy ne menjünk “fejjel a falnak” – olyan dolgokat tehetünk, amit később megbánnánk, de lehet hogy késő.
Április 23-án Nap-Uránusz együttállás hozhat nagy meglepetéseket megint. Ne siessünk el semmit se!
Április 24-én a Plútó retrográdba fordul – élethelyzetek változtathatnak meg – a nagy átalakító bolygónk hátráló mozgásba kezd.
Április 27-től majd két hétig a Mars-Neptun kvadrát hozhat kellemetlen napokat.  Nyűgösebbek, fáradékonyabbak lehetünk. Érdemes vigyázni a csalókkal, akik ebben az időben kerülhetnek elő.
A Szaturnusz április 30-án fordul retrográdba – az elkövetkezendő négy hónapban lehetőséget ad, hogy alaposabban átgondoljuk tennivalóinkat,és a helyes irányba menjünk majd tovább.

Kerüld a konfliktushelyzeteket egész hónapban, ne költekezz felelőtlen, és keresd minden a jó megoldást, figyelj nagyon, mert az ördög a részletekben lakozik. Áramolj az energiákkal – fogadd el a múltat és légy hálás a jelenért, és lépj tovább a szerencsés jövőd felé. A teremtés lehetősége eredendően benned él. Ha elakadnál életed bármely területén, tarot elemzéssel szeretettel várlak!

Szíved bölcsessége vezessen minden, a misztikus energiákkban áldott  spirituális tavaszban!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot elemzés –  Általános jóslás, Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások
Budapest, Örs vezér tere – Asajah  Stúdió
Bejelentkezés, kapcsolat: 6202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Asajah Stúdió – ezoterikus programok

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. Április

“Inkább úgy tekintek a világra, hogy minden úgy van, ahogyan ebben az időpillanatban lennie kell. Az én egyetlen feladatom az, hogy legyek. Az a dolgom itt, hogy önmagam legyek, annak a szeretetnek a kifejeződéseként, aki vagyok, hogy lássam önmagam, mások és a körülöttem lévő világ tökéletességét, és folytassam az életemet a fizikai síkon. Ez minden, amit mindenkinek tennie kellene.” – Anita Moorjan/


Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php?fbclid=IwAR1hxvARBwoFiStMzhWYnfmyaFsdhkOUrsqNmBLxpwXvPvV9U3fkJ1kSU38

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Léleklelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében

Már a teremtő mágiákra készülhetsz!

H E T I  T A R O T !

Április 1-től 7-ig
Újholdas hetünk lesz!

“Teremts kontaktus magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.” – Szepes Mária

A hét eleje a víz elemnek kedvez.
A Pápanő II.
Érzelmes-nyugalmas időszak lesz.
A hét eleje kedvez a gyógyulásnak, és a gyógyító kezeléseknek is. Igen erős megérzéseink is lehetnek – hangolódjunk a belső hangra és figyeljük az üzeneteket. Élni tanítanak, vezetnek. Csakra-aura harmonizálásra, harmadik szem tisztításra szeretettel várlak, ha felkeresel.  És hogy azért ne minden jó legyen: Félreértések lehetősége is  állhat fenn – figyelj oda a kommunikációdra. Lesz aki szétszórt, vagy hiszékeny lehet, és felülhet a pletykáknak. Kerüld el a fekete energiákat. A Bika, Rák, Skorpió és Bak napjegyűeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A beszélgetés, baráti találkozó, kulturális program kellemes időtöltés lehet. (A Hold a Halakban lesz.)

A hét közepe a tűz elemnek kedvez.
A Mágus I.
Igen aktívak leszünk a téridőben.
Április 5-én Kos Újholdunk lesz – érdemes készíteni a teremtő mágiákat, az új lehetőségeknek nagy bevonzást teremt meg. Angyalmágiákkal kereshetsz. Az időtér az Ikrek, Nyilas, Oroszlán és Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet. Nem ajánlatos műteni az agyat,szemet és a koponyát. Jó program lehet testedzés, lomtalanít és ügyintézés. (A Hold a Kosban jár majd.)

A hét vége a föld elemnek kedvez.
A Nap XIX.
A párkapcsolatok támogatva vannak az égiek által – romantikus hétvégénk lesz. Emberi kapcsolataink is gyógyulnak majd.
Töltsd az idődet szeretteiddel. Spontán, lelkes lendülettel éld meg a csodás tavaszi napokat – légy rugalmas és ne korlátozd magad.
A szerelmi jóslásban segíthetek, ha elakadnál az érzelmeidben. A hét vége energetikája kedvező a Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyeknek. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket az állkapcsot. Kezdődhet a tavaszi nagytakarítás, vásárláshoz és a kertészkedéshez jó időben lehetsz… (A Hold a Bika jegyében.)

A Vénusz a Halakban, a Merkúr is újra úton, a Mars az Ikrek jegyében, a Kos Újhold jó lehetőséget kínál a teremtő mágiákra – az égiek segítenek az előrejutásban. Ünnepeljünk – új irányba haladhatunk, erőnk lesz a változáshoz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php