ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Vedd észre a jeleket…

A jelekben benne van az üzenet.

Az Angyalok az Univerzum különféle csodás jelzésekkel segít neked, hogy problémáidra segítségképpen valamiféle visszajelzést adjon.

Kérhetsz jelet egy fontos döntése előtt is.

Ha sokat gondolsz valamire, hogy megtörténjen, vagy ha segítségül visszajelzést kérsz az égiektől minden esetben valamilyen különleges módon üzennek. Neked csak az a dolgod, hogy észrevedd ezeket a jeleket…
Lehet, hogy számsorokban üzennek neked, ha pld. ilyenfajta munkád van, jobban megfigyeled. Vagy talán egy felhőben, ahol egy angyalt látsz vélni, felfedezni, és rögtön tudod, hogy a kérdésere a válasz az az, hogy igen, segítségül fog valaki jönni, és nem vagy már egyedül.  Hamarosan meg fog oldódni a gondod, a feladatod jól megoldod.
Az is lehet, hogy egyszer csak hirtelen a neten olyan oldalra ‘tévedsz’ ahol ott lesz a jel, a válasz a kérdésedre – mintha az angyalok vitték volna oda a kezedet.
Vagy találkozol valakivel, aki választ ad a kérdéseidre, avagy beszélgetések közben olyan gondolataid támadnak ami felemel, a gondodból kiemel.
Egy filmet nézel, amiben pont arról lesz szó, ami téged érdekel – nem véletlenül választottad ezt sem.
Találsz egy olyan prospektust, vagy írást, ami elhozza a megoldást neked – valamilyen ügyben fontos lesz.
És az is sincs kizárva, hogy egy halott hozzátartozódtól fog érkezni valamilyen üzenet – egy túlvilági támogatót jelez, hogy valamit vegyél észre, amitől jobb élteted lehet.

De lehet látomásod is ébrenlétben a kérdéses problémával kapcsolatosan, és álmodban is üzenhetnek a tudatalattidon keresztül a segítőid.


Fontos, hogy ha valami nagyon megfog, nagyon ott van, és nem tudod kiverni a fejedből, az azért lehet, mert az egy jel.  Jel, arra, hogy hová, merre menjél, kivel szövetkezzél, és kit, mit elkerüljék. Érdemes elmeditálni az őrangyaloddal ezeken.
Láss is, ne csak nézz – figyelj a jelekre!
Ha dönteni se tudnál, s végképp összezavarodtál,  segíthetek neked – szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php?fbclid=IwAR2i_a_sv-3pekL1SbwRvANXTDlDI5CXcT6vdnsJyM2ruX7cFoCGXx6Sxa8

Változás az égen!

“Az ember valahogy természeténél fogva arra van kódolva, hogy a világban tapasztalható jelenségeket ellentétpárokban lássa: kelet és nyugat, Mars és Vénusz, logika és érzelem, bal és jobb. Az élet legtöbb területén azonban általában nem kell valamelyik oldalra állnunk, sőt sokszor veszélyes, ha mégis megtesszük.”  – Daniel H. Pink

A Szaturnusz (szept. 18-tól újra indul) és a Plútó még várat magára egészen október 3-ig, a Neptunusz november 26-ig, az Uránusz 2020 január 11-ig inaktívan – hátrál. A Jupiter viszont igen aktívan mozog augusztus 11 óta, szerencsés kezdeteket jelölve.

Kezdetét veszi a változás – kellemesebb, kedvező napok jönnek!

Augusztus 18-án a Mars bolygó a Szűzbe lép.
Hangulatilag rendezettebbé válhat a kommunikációnk is. Ebben a  Merkúr is besegít. Életkedvünk, és energiaszintünk erősen megnő – aktív napok jönnek. Erős energiákat kaphatsz, ha valamibe mostanság fogsz majd – ez majd sikerorientáltan motiválhat. (Asinel angyal energiáját használd, nála jó pártfogóra találhatsz.)

Augusztus 21-én a Vénusz az Oroszlán jegyéből a Szűzbe lép át.
Költözéshez jó energiákat kaphatunk, akár külfölddel kapcsolatosan is. Sokkal empatikusabbak leszünk majd, és toleránsabbak. A harmóniát keressük kapcsolatainkba, az összhangot kapcsolódásainkban. az együttérző energiákban könnyebben beszélgetünk, ismerkedünk majd. Lehet rendet tenni a házasságban, az együttélő viszonyokban is, baráti társulásokban. Új kapcsolatok alakulatnak, új ismeretségek szövődhetnek, talán valaki rátalál az igazi párjára is. Lépj ki a komfortzónádból – mozdulj – ismerkedj, barátkozz, – ne a magány válaszd társadul, inkább igyekezz, mert most párra is találhatsz. (Előnyben van akinek kettes személyes éve van. De ha nem vagy kész még rá akkor az angyalmágia most jól jöhet.)

Augusztus 23-án a Nap a Szűzbe lép.
Kommunikációnk finomodik – barátkozó kedvünk is egyre megnő.
Ez az állás az üzleti életnek és a magánjellegű kapcsolódásoknak is kedvez. A társulásoknak is szerencsét hozhat, a vállalkozásoknak is nagy lendületet adhat. Újra elindul az Élet! Ha újba kezdenél most megteheted. (Érdemes azért rálesni kivel szövetkezel. A tarot és a számmisztika is segíthet ebben.)

Figyeljünk a belső megérzéseinkre – s ha elakadnál sorsdolgaidban, kérheted a bolygók arkangyalainak energiáját segítségül.
A Vénusz őrzője Haniél arkangyal. Ha megszólítod őt: Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.
A Mars őrzője Kamaél. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.
A Nap őrzője Mihály arkangyal. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a Nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól.

Szerencsés fordulatok kívánok nektek az elkövetkezendőkben – haladjatok pozitív irányban mindenben!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások, rezgésszint emelés, csakra-aura harmonizálás.
Angyalmágiák
Oldás, blokkoldás
Rontáslevétel
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető vagyok – a külföldiek, vidékiek számára – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Légy teljes egyensúlyban önmagaddal!

“Néha az embernek szakítania kell a múltjával, hogy legyen jövője. Ezt soha nem könnyű megtenni. Ez az egyik különbség a túlélők és az áldozatok között. Elengedni azt, ami volt, hogy túlélje azt, ami van.” – Karen Marie Moning

Azt szoktuk mondani, ha valami nem sikerül, hogy: ‘Nem akartad eléggé!’ Ha kimerültél, ha belefáradtál az életküzdelmeidbe lehetséges, hogy tényleg nincs már erőd újba kezdeni. Alacsony vibrációval teremteni, lépni sem lehet. Tudatos energiákkal feltöltelek, és arra inspirállak, hogy változtass a megrekedt helyzeten és indulj el egy fényesebb útra.  Álmodd és tervezd meg, azután cselekedj. Ne rúgj fel mindent egyik napról a másikra, hanem lépésről-lépésre haladj, nyugodt erővel, céltudatosan. A blokkok oldásra, szívcsakra tisztítást, és tudattisztítást ajánlok Neked, hogy friss erővel kezd el a holnapot.


Kezdődhet a sorsátalakítás.
A terápia része: teljes, test-meridián, csakra-aura harmonizálás, szívcsakra tisztítást, és tudattisztítást ajánlok Neked. Rezgésszint emeléssel segíthetek, hogy friss erővel kezdhesd el a holnapot! Keress, ha úgy érzed lemerültek készleteid, ha belefáradtál, ha nincs elég életkedved, lelassultál!
Angyalmágiákat is alkalmazhatunk a blokkolt helyzetek feloldására. Az “Új Élet teremtő meditáció” is a program része.

Személyes jóslások, sorsfordulati elemzések, számmisztika, csipetnyi asztrológia, karmaszámítás – tarot. Tudd meg, hogy mi az ami Rád találhat, ami elkerülhetetlen, s ami bevonzható lehet a tudatos energiákkal.
Ez a másfél óra rólad fog szólni, Te leszel a főszereplője, Téged segít. Aktívabbá válsz és lesz elég erőd és hited, hogy célodat elérhesd!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – Spirituális terápiák
Auraolvasás – rontáslevétel

Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Változtass az Életeden!

A GONDOLATAIDDAL KEZDD EL!

“Amilyen a gondolatunk, olyan az életünk.”Czipper Ágota

Figyelj mire gondolsz, mert aminek energiát adsz az növekedni kezd! Ha úgy érzed, hogy a monotonságba süpped minden. Ha úgy látod, hogy nem mozdul semmi körülötted, ha úgy tűnik, hogy elakadtál. Itt az ideje, hogy változz, és változtassál. Félünk az újtól, de az új hozza a változást is egyben. Tégy minden nap valami apró dolgot, amivel hozzászoktatod magad az ismeretlenhez, a változáshoz, a változtatás igényéhez.  Csak egy kicsit hordj más frizurát, csak egy picit járj más úton a munkába, csak egy cseppet gondolj valami másra, mint amire szoktál… Olyan dolgokat tégy, ami örömöt okoz, ami felfrissít, ami energetizál, ami lendületbe hoz – legyen sikerélményed valamiben, ami neked fontos.
A rossz életű emberek negatív mocsárban tocsognak – aki hazudik, aki lop, aki csal, aki másnak rosszat akar, aki pénzért árulja a testét, aki az ördöggel cimborál, szennyezett emberekkel érintkezik, annak nem fordul a szerencséje. Az mindig azokat a helyzetek és embereket fogja bevonzani, amilyen gondolatai vannak.

Ha változtatni szeretnél kezdj új életet! Néha a depresszió, az elfojtott düh nem engedi, hogy világosan és tisztán gondolkozz. A tudatosság nagy előny, használd a józan paraszt eszedet. Hangold magad örömre. Nevess, táncolj, mozogj, szeress. Hintázz egyet, vagy csússz le a csúszdán, kényeztesd a belső gyermekedet. Egy jó kis masszázs is kitisztítja a negatív energiát, avagy egy nagy energetikai tisztító kezelés is sokat javíthat a gondon. Más emberré tehet, kívül-belül – általa megújulhatsz, szinte megvilágosodsz: új gondolataid lehetnek a változtatáshoz, a jobbításhoz. Néha az is elég, ha a barátnődnek kibeszéled magad. Háziállatod szeretettel tölt fel – tarthatsz, kutyát, macskát, vagy bármi mást, ami neked kedves. Mantrázhatsz, hogy jobb kedvre derítsd vele magad, hívhatod az őr, vagy az arkangyalodat, akár a boldogságangyalodat, hogy rezgésszintedet felemelje, s általa kellemes hangulatba kerülhess. Pozitívan, emelkedett rezgésszinttel minden sokkal könnyebb. Kedvezőbb lehetőségek jönnek, kellemes helyzetek, találhatnak meg, és magas rezgésszintű emberek segíthetnek. Gyere el hozzám, segítek felhangolni a csakráidat: depresszióoldás, félelemoldás, önbizalom erősítő tréningek. Változtass az életeden, engedd, hogy a szerencse melléd szegődjön!

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Spirituális terápiák – tanácsadás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Maradj pozitív!

Augusztus 15. Vízöntő Telehold

A Telehold csütörtökön 14:37 perckor telítődik a levegős Vízöntő jegyében.

A Telehold mindig tisztulós időszakot mutat – nagy energiák hatnak, gondolataidban hozhat egyfajta új, más irányváltást is számodra. Elengedheted a téves elavult régi ideológiáidat, lehúzó, energiátlan élethelyzeteidet. És új pozitív, jó szokásokat vehetsz fel, értékrendedet is felülírhatod. Nem tilos újragondolni az életed, és átalakítani olyanra, amilyenre vágynál, ebben a lehetőségeid és képességeid szerint cselekedj.
Úgy általában a Telehold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat.


Mos feszült energiák lesznek, kerüljétek a konfliktushelyzeteket. Egyesek lelkileg is érzékenyebbek lesznek, akár a viták szakításhoz is vezethetnek. Szavaidra, tetteidre vigyázz, ne bánts, ne sérts meg másokat. Légy diplomatikus. Fontos döntéseket ezen a napon ne hozzatok. A sebészeti beavatkozásokat is jobb kerülni. Nehéz napnak ígérkezik – ma ne harcolj, na küzdj – engedd, hogy elteljen.


Szelektálásra, lomtalanításra egyébként kiválóan alkalmas ez a nap – amit már régóta tartogatsz, de hasznát nem veszed, attól most megválhatsz. Ezen a napon szívesen és szeretettel és nagy lendületben végezhetsz mindenféle karitatív munkát – Nagyboldogasszony napja van, Szűz Mária mennybevételének ünnepe. Ezen a napon a szerelemmel kapcsolatos varázslatoknak lesz jó ideje – szerelmi jóslással, szerelmi mágiákkal, már meglevő kapcsolatokhoz megerősítő varázslatokkal, és bevonzó szerelmi angyal mágiával szeretettel várlak. Ha elakadtál párkapcsolati dolgaiban bátran keress meg!

Az Időkapuban  Reijél őrangyal áll, az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Reijél angyal kérlek szabadíts meg az ellenségeimtől,  akik szeretnének célomtól eltéríteni, és a barátoktól akik nem engednek kitörni az éppen divatos, hamis értékek fogságából. Tölts fel engem lelkesedéssel és bizalommal, kelts bennem heves vágyat, a jó ügy szolgálatára.  Ámen.”

Mindenkor higgy magadban, abban, hogy értékes és szerethető vagy!

Elengedő és teremtő mágiákkal szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás
Tanácsadás – spirituális technikák
Kapcsolat:  06202782612
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is előre egyeztetés szerint.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is kereshetsz.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Fedezd fel az Élet napos oldalát!

H E T I T A R O T !
augusztus 12-től augusztus 18-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Az Élet apró örömei néha kis dolgokban rejtőznek…egy ölelésbe, egy mosolyban, egy biztató jó szóban!

Megerősödik bennünk az érvényesülési vágy, és a győzni akarás. A Nap, a Merkúr, a Mars és a Vénusz is a pozitivitást, az életvidámságot fogja erősíteni. A hét eleji napokban csak lassan, okosan, nyugodtan és megfontoltan tervezgess.


A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Mértékletesség XIV.
Augusztus 12-én a Jupiter, nagy szerencsebolygónk újra nekilódul. http://asajah.hu/ezovilag/a-jupiter-ismet-eloreindul.php És pont ezen a napon a Merkúr belép az Oroszlán jegyébe – a hisztizés sem kizárható, bizonyos érintett jegyekben. Most az érzelmek gyógyításának lesz itt az ideje. Végezhetsz meditációkat, vagy különböző spirituális technikákat, de az elengedő oldásoknak is jó ideje lesz. Őrangyalod inkorponálása is sokat segíthet. Mihály arkangyal is utat mutathat neked. Tudattisztító,  szívcsakra tisztító, rezgésszint emelő rezgésekkel várlak, – életfeladat, küldetéstekintetében is – ha felkeresel. Csodás mágikus energiákkal áld az ég megint –  augusztus 12-én 13.-ára virradóan érkeznek a Perseidák! Lehet kívánságlistát írni.
Augusztus 13-án Hold-Merkúr szembenállás miatt kissé zaklatott, depis napunk lehet. Hála-áldás- és szeretet ezek a kulcsszavak motiváljanak. Figyelj, hogy konfliktusba ne keveredj, kezeld optimistán a helyzeteket. A hét eleji napokban, ha teheted a pihenésé legyen a főszerep. Mindent csak mértékkel, óvatosan.
A hét eleji napok a Halak,  Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedveznek. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A pihentető séta jó program lehet. Egyetek sok zöldséget – nyersen, vagy párolva is fenséges eledel lehet. Nem salátának eszem, hanem, kapaszkodj meg: főétkezésnek vacsorára. (A Hold a Bak jegyében lesz jelen.)

A hét közepe lvegő minőségben lesz.
A Nap XIX.
Augusztus 15-én, csütörtökön a Vízöntő Teleholdat üdvözölhetjük.
Már előtte való nap is feszültségeket hozhat, és a következő napban is érzékenyebbek lehetünk – ha nehezen alszol el, hallgass egy kis nyugtató relax zenét. Hozd magad pozitívra – mantrázz, vagy csinálj valami olyat, ami boldogságot hozhat. Törekedj a külső-belső egyensúlyra.  A közeli napokban anyagi gondokra jöhet jó megoldás, betegségekben gyógyulás. Elindulhat egy pozitív életigenlés benned, bizonyos dolgokban szerencséd is lehet. Ha blokkokat tapasztalsz, érdemes rontásvizsgálatot kérned, ez ügyben is kereshetsz. A hét közepi napok a Kos, az Ikrek, a Vízöntő és Nyilas napjegyeknek hozhat szerencsét. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A salátákban sok vitamin van – lehet natúron, nyersen fogyasztani, de gazdagítani is azzal, ami a kedvenced. Az erdei séta, de a meditáció is jól eshet. (A Hold a Vízöntő jegyében jár majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Már lecsitulóban a Telehold hatás. Már jóval empatikusabbak, türelmesek, és megértőbbek lehetünk majd. Azokra a dolgokra koncentrálj, ami a szívednek kedves. Higgy abban amit el szeretnél érni, erősítsd magadban a célodat. Ha döntéshelyzetben lennél vizsgáld meg az opciókat! Gondolj arra mi lenne ha… és aztán meg a másikat… ahogy beleképzeled magad a helyzetekbe, megérzed melyik hozhat jobbat. Ha jól döntesz a szívedbe béke lesz! Ha mégiscsak elakadnál, tarot elemzéssel segíthetek a tisztánlátásban, melyik lehet a kedvező lehetőség neked. A hétvégi napok a Bika, a Rák, a Skorpió és a Rák napjegyekre lehet kedvező. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Egyetek sok gyümölcsöt – akár szőlőt, akár barackot, amit szerettek. Legalább napi tíz dekát fogyasztok. Mindenféle viziprogram jó időtöltést lehet. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

Hét vége felé már intenzívebb gondolatokkal erősítheted magad. És igen, elérkezett az ideje annak, hogy olyan életet élj, amelyet elképzeltél magadnak!Minél hálásabb vagy, annál több olyan dolgot vonzol az életedbe, amiért hálás lehetsz. Hagyj fel azönpuszitót gondolataiddal, önsorsrontó életeddel – használj magas rezgésű, pozitív szavakat, mert minden gondolatoddal, aminek energiát adsz életedet teremted. Átalakíthatod, megreformálhatod az életedet. Bevonzhatsz jó dolgokat, de lehúzó erőket is negatív gondolataiddal. A szerencséd kovácsa te magad vagy – a vénuszi erőtér segít a manifesztálásban.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

A Jupiter ismét előreindul!

Jupiter, a nagy szerencse bolygónk 2019. április és augusztus 11 között hátrált. Külfölddel kapcsolatos dolgaink lelassulhattak. Peres ügyeink elakadhattak. Egyesek konfliktushelyzetbe kerülhettek a törvénnyel, és hatóságokkal, így önbizalmunk is csappanhatott.
Most azonban vége lehet a depretikus időszaknak. Újra önmagad lehetsz, pozitív hangulatban léphetsz, cselekedhetsz. Új világképpel, új elgondolásokkal  valami újat teremthetsz. Mostantól az eleddig elakadt, tervek, ügyek, utazások újra megindulhatnak. A szerencsecsillagod felragyoghat, ha ténylegesen teszel is érte.

Jupiter a gyarapodás, a pozitívumok, a szerencse jelképe.
A direktbe forduló Jupiter kezdi gyorsítani az életet, előrefordulása eredményesebb időszakot indít el. A hátráló mozgás idejében végiggondolhattad, hogy hogyan folytasd tovább az életed – most az aktív hatásban szerencsebolygónk arra ösztönöz, hogy vágyaidat cselekvő energiákkal, tettekkel valósíts meg. Hallgass a megérzéseidre, a tudatalattid belső súgásaira. Légy bátor, új terveidet, új elgondolásaidat, elképeléseidet az anyagi világba beöltetheted. Ahol a teljes asztrológiai képletedben a Jupiter áll, azon az életterületen történhet szerencsés, fordulat, változás. A Jupiter egy nehezebb sorsot jelző horoszkópon is sokat javít, olyan szerencsét jelez, amiért nem kell megküzdeni, ami az ember ölébe sorsajándékként hullik.

A Jupiter őrzője Zadkiel Arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. Imaginálásával kérheted őt, hogy segítsen rátalálnod a siker, a kiteljesedés, és a hit útjára.
Augusztus 12-éről 13-ára virradó éjjel  van a ‘Kívánságok éjszakája’,  a perseidák meteorraj – Szent Lőrinc könnyei – misztikus energiákkal lát el. Titkos kívánságaidat, vágyaidat felküldheted az égieknek.

Ébresztő van, amely arra szólít fel, sorsodban tudatosan erős hittel, és bizalommal légy jelen – varázslatos lehetőségek jönnek, ne szalaszd el!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Az Angyaltanfolyamokról

“Élj úgy, hogy az angyalok visszatapsoljanak!” – Szabó Kobra Zoltán

 Az angyaltanfolyamokon csodás rezgésszint emelő meditációkat végezhetünk el, hallgathatunk csatornázott angyalhangot, és megfürdőzhetünk őrangyalunk energiájában is.


Az angyali energiák abban segítenek, hogy könnyebben el tudjuk érni életcéljainkat, teljesebb életet élhessünk. Sokan tartanak tanfolyamot, az angyalokkal ismerkedni, kommunikálni jó dolog. Minden angyaltanfolyam más és más lehet. Én egy különleges angyaltanfolyamot ajánlok számodra – négy tételben. A tanfolyami anyag témáit a megnyitott linkben találod meg:

Ismerkedés az Angyalokkal
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

Angyali gyógyítások, tisztítások
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

Atalantiszi angyal tarot
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

Angyal szimbólumok
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

Az angyal tanfolyam II. már más témákról beszél. Ezt is szeretettel ajánlom Neked, ha ismereteidet bővíteni szeretnéd.
Imák, meditációk

http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.phpEgyéni konzultációban is választhatod a megbeszélt, egyeztetett időben is lehet.
A behangolás, beavatás és inkorponálás után magasabb energiaszinten tudod megéli a létedet. A gyógyító rezgéseket tudod majd kérni elakadásaidba és általuk szebbé teheted az életed. Másokon is tudsz segíteni, mert megteheted. Karmikus terhekben is kérheted őket, hogy könnyebbé tegyék sorsdolgaidat. Választhatsz kedved szerint a négy napból, de felveheted mindegyiket. Az őrangyal inkorponálást ajánlom számodra az első esetben. A kapcsolat felvétellel máris tisztább, energikusabb és felszadúltabb leszel, őrangyalod ereje magas rezgésszintjével felemel. A tanfolyam végén írásos anyaggal, cd-vel, tarot kártyával és egy emléklappal ajándékozlak meg.
Egy csodás misztikus tudás birtokosa lehetsz!

Szeretettel várom angyal tanfolyamaimra az angyali világ fel forduló Hölgyeket – bármelyiket választod nyertes leszel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyaltanfolyamok
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Szerencsés áramlást!

H E T I   T A R O T !

Augusztus 5-től augusztus 11-ig.

Az augusztus szó jelentése: Szerencsés. Sokan, sokféle új dologba kezdenek, vagy gondolatban, vagy tettekben. Elindulnak új lehetőségek, új utak, új barátságok felé. Kívánom, hogy légy te is szerencsés – Asinel a szerencsés véletlen angyala legyen veled!

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az Ördög XV.
Vigyázz a pénzügyeidre, ne költekezd túl magad.
Néha illuzórikus helyzetek teremtődnek, légy résen, s gondolkozz pozitívan. Hazug, hamis emberektől védd magad.  Mihály arkangyal ebben segíthet. Vedd körbe magad pozitív barátokkal. Légy óvatos az ismeretségekkel hitegetnek, becsaphatnak – rosszakarók is érkezhetnek. Egyeseknél anyagi veszteség lehet, a pénzáramlás elakadhat. Vigyázz az értékeidre. Emeld a rezgésszintedet!  Csakra-aura harmonizálással, energetikai szint emeléssel szeretettel várlak, ha felkeresel.
A Nyilas, a Vízöntő, az Oroszlán és az Ikreknek kedvező napjai lehetnek. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a vesét. Mindenféle kultúrális program jól eshet. Egyetek sok dinnyét, ha szeretitek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
Most ne kapkodj semmiben, légy spontán hallgass a szívedre, a szeretet vezéreljen. Harmóniára törekvésünk megnő – a családdal, rokonokkal, barátokkal lenni jó dolog. Sokan most nyaralnak, pihennek – nyári szabadságon vannak. Töltődjetek, szórakozzatok, töltsétek vidáman a pihenőidőt. A szeretet erősödhet, az összetartozás érzése jó nagyon. Akinél kihűlt már az a bizonyos szikra, az nehezen illeszkedik vissza a családi kötelékbe most. Párkapcsolat harmonizálással is kereshetsz – terápiás oldásokkal segíthetek.
A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyeknek kedveznek majd az energiák. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket.Mindenféle viziprogram jó lehet – úszás, vibiciklizés, csónakázás, stb. A zöld salikról se feledkezzetek meg – a fogyókúrának is jót tehet. Egyeseknél alvási zavarok is lehetnek, figyelj az égi üzenetekre – az álomnaplód kéznél legyen! (A Hold a Skorpió jegyében jár.)

A hét vége a tűz elem minőségben lesz.
A Császárnő III.
Kapcsolataidban mély érzelmekkel légy jelen.
Jó megoldások érkezhetnek, jó hírek érkezhetnek sok mindenkinek. Kövesd a célodat. Ne hagyd, hogy más uralja az életedet, vagy más irányítsa a sorsodat. Szerencsés alkalmak lehetnek.  Vedd észre a jeleket, és mozdulj a pozitív irányban. Uralhatod a sorsodat, jó napok jönnek. Teremtő programozással, energetikai agykontrollal kapcsolatosan konzultációs időben,  bátran keress meg.
A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán, a Mérleg napjegyeknek sikeres lehet a hétvége ereje. Nem ajánlatos műteni a combot, a combnyakat és az ereket. Jó program lehet a masszázs, vagy a természetbenjárás, barátságok ápolása, társalgás. Főzz valami finomat a hétvégére – szentelj időt a kulináris élvezeteknek! (A Hold a Nyilas jegyében jár majd.)


Augusztus a szív hava. A hét elején a Nyilas-Oroszlán energia fokozza szabadságvágyad. Új barátságok érkezhetnek életedbe, legyen ismerkedős kedved. Jó üzleti lehetőségek is kopogtatnak, vedd észre a jó megoldásokat. Majd a Nap-Vénusz-Jupiter trigon erős energiát ad majd az új, szerencsés lehetőségeknek.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. AUGUSZTUS

PROGRAMAJÁNLÓ – ASAJAH STÚDIÓ

“Minél többet beszélgetünk egymással a spirituális tudatosságról és arról az útmutatásról, amit az életben kapunk, az annál inkább beépül a tudatunkba, utána pedig már egyre könnyebb lesz a “jó” úton maradni.” – James Redfield

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. Augusztus

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig –  előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében