ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Mágikus pillanatokkal érkezik a Fény ünnepe.

A  Nyári napforduló a fény teljességének ünnepe, ahol a lélek szakralitása megerősödik.

Június 21-én a nyári napfordulóval hivatalosan is elkezdődik a Nyár. Spirituális értelemben ez a Fény ünnepe – a bennünk élő világosság ereje. Egy igen hatékony bolygóállásban leszünk. Nap (az erő) Szaturnusz (a múlt) Uránusz ( a jövő) és a Chiron (jelen életünk sérülései) kapcsolódnak, és a tudatos feldolgozásra inspirálhatnak energetikai rezgésükben. Legyünk békében, és harmóniában, elfogadó önmagunkkal a Vénusz évében.

Mágikus varázslatokkal, angyali energiákkal.
Létezz a pillanatban június energiájában, és kezd el új életed szívvel-lélekkel megtisztulva – fényesítve energiáidat. Töltsük, és harmonizáljuk csakráinkat, gyógyítsuk meg önmagunkat – az energiakezelések sokat segítenek! – hogy egy már magasabb szinten kiteljesedve, erős angyali rezgések védelmében, valódi önmagunk legyünk. Ha szívesen “angyaloznál” a lelki tisztulásban Michael és Chamuel Arkangyalok energiája segít, ha szertartásban megidézve őket.

Pihenj sokat, és töltekezz a júniusi nyár új lendületet hozó rezgéseiben! Az év felénél járunk számot vethetünk megtett spirituális utunkkal, szembenézhetünk önmagunkkal. Hol tartunk most, merre felé irányíthatjuk az életünk, hogy jobbá, nemesebbé tegyük földi létünket. Meditációs kaput nyithatunk szellemi vezetőink felé. A beavatás üzenete: rákapcsolódva a bennünk élő tudatos megvalósítás energiájához, amely szellemi és lelki erőket mozgósít bennünk – a sorsszerű dolgok meglépése isteni akaratunk fényében jöhet létre, magasztos énünk felé emelve lelkünk minden egyes gondolatát. Varázslatos ideje ez a nap a spirituális teremtő mágiáknak is.

Szeretettel várlak Spirituális Tanácsadásaimra, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy energiával töltekeznél,; ha szeretnél belenézni sorsod fordulataiba – A Tarot mindig segít!

CSODÁS NAPOKAT AZ ÁLDÁSOS JÚNIUSI NYÁR ENERGIÁIBAN!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Energetikai blokkoldások – energiaszint emelés, problémamegoldó energiákkal . Tarot – angyalmágiák.

Lélekwellnes – tisztító feltöltődés!

Engedj el mindent, ami már nem Te vagy!
Minden nap egy csoda – teljesedj ki a sorsodban – légy befogadó a jelenre!
Adjunk időt magunknak mindig feltöltődni!


Az én-szeretet alapja, ha kényezteted tested-lelked!

Tedd meg magadért, a lelki harmóniádért. Figyelj oda a belsőd üzeneteidre, és ne büntesd magad semmiért.
Ha bármit el akarsz érni az életedben az én-szeret az alap!
Szeresd, becsüld és tiszteld magad!
Felsőbbrendű Éned, a lelkedben rezgő Aranyangyalod a legnagyobb segítőd lehet – tartsd fenn vele a kapcsolatot.
Meditálj gyakrabban – a lélekwellnes sosem árt, égi ajándék – használd az isteni tengely által teremtett csodát.

“Úgy vélem, csakis egyszer élhetjük meg az életet. Ha tehát akad bennem jóság, amit kimutathatok, vagy akad olyan cselekedet, amivel megkönnyíthetem bármely embertársam életét, most kell megtennem, nem késlekedhetem vagy feledkezhetem meg erről, hiszen soha többé nem fogok erre járni.” – William Penn

Június 19 és 21. között igen intuitív lehetsz – lendület és kreativitás ráhangol és felerősíti majd rezgésedet – ne várd a csodákat hanem teremtsd meg. Ha hiszed, hogy az életedet te teremted, sikerrel veszed a kihívásokat is! (A Neptunusz retrográdba fordult a Vízöntőbe, majd a Merkúr a Jupiterbe vált.)

Szívcsakra nyitó,tisztító-harmonizáló  lélekwellneszre várlak szeretettel. A program másfél órás lehetőség.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Heti tarot – áldásos gyógyító energiákban.

HETI TAROT

Álmodj nagyot és szeretetben cselekedj!

A feszítő kvadrátok a héten kioldódnak –  Csodás gyógyító energiákban leszünk egész héten.

Súr vezér – Az Akasztott XII.
A hét elején változásban – változást hozó energiákban leszünk. Vesd meg lábadat szilárdan a mentálsík egyedül reális valóságtalaján.  A teremtő  mágiáknak a legjobb napjai a hétfő és a kedd. A Neptunusz még retrográdban. nagy dolgok most nem történnek velünk. Segítséget mindig kérhetsz – légy segítője annak, aki tőled kérne.

Anahita papnője – A Főpapnő II.
A hét közepétől engedd meg magadnak, hogy a megérzéseid vezessenek – hangolódj a Felsőbbrendű Énedre. A  válaszok benned vannak – meditálj sokat. Elengedés van három napban  – Engedd el ami nem tartozik hozzád, s nem emel. Aktív örömteli időszakban vagy – légy életed bölcs teremtője. Utazásra is jók a napok most, szerződéskötésre is nagy az alkalom –  ismerkedős időszak van.

A csodaszarvas, a szerelmesek – A Válaszutak VI.
A hétvégi időszakban válaszutak jönnek. Maradjak, vagy menjek, mit válasszak… A döntésképtelenségnek oka van – vizsgáld csak meg magad. Mi szól ellene és mi szól érte. Körülötted  lehetőségek vannak, vedd észre!  Ha félő vagy, önbizalmad sem kecsegtet… A hezitálás helyett válaszd a belső mestered. Döntésben segíthetek – az opciókkal vár a tarot.

A hét eleji Nap-Uránusz szextilben a stabilitási a főszerep – a nagy kérdésre: céljaidat hogyan éred el… A hét közepétől indul a Merkúr-Plútó szembenállása, amely  a toleranciára szólít fel. Majd csütörtöktől érkezik a Vénusz-Mars a Skorpió-Jupiterrel: Csak türelem, és nyugalom – megfontoltan a párkapcsolatokban, hogy semmi se vesszen… Szeress magad és akarj többet. Válaszd mindig a jobbat – őrangyalod szeret, ha hívod, ha kéred veled! A héten a Királyi székek őrangyalai segíthetnek nekünk, Binaél Arkangyal erejével.
Kérj segítséget mindenképp, ha elakadnál: sorsfeladat-küldetés kérdésekben is hozzám fordulhatsz.

“Figyeld belső szentélyed Papnőjére, aki a Bölcsesség könyvét őrzi benned. Ő gondoskodik arról, hogy oldásod tüze ki nem hunyjon, s ahogy rajta keresztül – ha figyelsz! – mindig megkapd a magasabb világok üzenetét.” – Szepesi Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle Kör sors tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás –  Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.

A fenti általános jóslás – személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1

A váratlanra is felkészülhetsz…

“Ha a jó úton jársz, akkor ennek nagyon egyszerű jelei vannak: a feszültség egyre inkább eltűnik belőled, egyre higgadtabb leszel, egyre nyugodtabb leszel, olyan dolgokban meglátod a szépséget, amikről azelőtt sosem gondoltad volna, hogy szépek lehetnek.
A legkisebb dolgoknak is óriási jelentőségük lesz. Az egész világ minden nappal egyre rejtelmesebb, misztikusabb lesz, egyre kevésbé leszel nagy tudású, egyre ártatlanabb leszel – épp mint a gyermek, aki pillangók után szalad, vagy kagylókat gyűjt a tengerparton. Nem problémának érzed az életet, hanem ajándéknak, áldásnak, kegynek!Ha a Jó úton jársz, akkor ezek a jelek egyre erősödni fognak. Ha a rossz úton haladsz, akkor ennek pont az ellenkezője fog történni.” – Osho

Több bolygó is (Mars, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz, Uránusz, Merkúr Plútó,) retorgrádban van most, köztünk a nagy sorsbolygónk is megállt és ez így lesz június 26-től egészen augusztus 28-ig. Ez kitűnő időszak arra azonban, hogy átgondoljuk, átértékeljük sorsdolgainkat: kijavítás, átírás, időszakában extra időt kapunk megint. Megláthatjuk mit tanultunk és mit kell elengednünk, és mi az ami jön, ha pozitívak leszünk. Terveinket jobbíthatjuk – gondolatainkat tisztíthatjuk. Hála érte az égieknek!

Hétvége Vénusz-Jupiter-Neptunusz háromszög.
Lényegében: Vigyázz, hogy valóságtalan túlzásokba ne ess- csapda is lehet!
A Tarot  a Mithra, semmi és minden O-22. lapot mutatja:
Vállald fel magad, légy merész és szerencséd lehet. A világosság sarokba szorítja a sötétséget. Váratlan helyzetek, fordulatok jöhetnek – konkrétabban anyagi kérdésekben és világnézeti képletekben.
Magas rezgésszinted élheted csak meg a valódiságodat és a valóságodat!
Az asztrológiát tekintve: kapcsolatgyógyulásuknak ideje – gyógyító beszélgetések helye – gyógyításoknak nagy szerepe. Előfordulhatnak most nagy békülések, mély érzelmi beszélgetésekkel fűszerezve – az önsajnálat csapdájába se ess! Erős lelki rezgésekkel, megértőbb leszel. A pénzügyeiddel nagyon vigyázz, ne szórd el az értékeidet. A nagyvonalú költekezésben állítsd le magad, és a közlekedésben is légy óvatosabb. Ha nagyon unod magad érzelmes-romantikus filmek jöhetnek. Az elengedéshez is nagy segítség, ha most kiírod magadból azt ami bánt, és elégeted – a hamuban találhatsz majd  üzenetet. Főként vasárnap érkezhetnek megint régmúlt helyzetek, emberek vissza az életünkbe, – most megértőbbek és nyitottabbak lehetünk. Fontos, hogy tetteinkben a szeretet magas minősége vezéreljen.

Minden helyzet lehetőség a fejlődésre és a változtatásra – ezt jól jegezzük meg.
Amikor vízszintes szinteken elakadnál, érdemes a függőleges irányt választanod – az égiek mindenre tudják a tutit – ha hited nincs akkor, azonban ezt  gyorsan vesd el,  mert anélkül nem megy, abban biztos lehetsz! Hinned legalább önmagadban kell ahhoz, hogy tovább mehess.
Mihály Arkangyal a váratlan helyzetek ura – mutatja az utat és a buktatókat is. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha úgy érzed, hogy figyelmeztető jelekre van szükséged.
A hétvégi imaidőknek a délutáni  az öt és hat óra közötti idők a legjobbak. Nemcsak a kimondott szó a fontos, hanem az érzelem – az alázat és a hála is.

A jövő hét elején érkező Vénusz-Mars szerint elengedéseknek is nagy helye lesz megint. Amit már nem a szíveddel csinálsz annak vége lesz, ami nem a tiéd az most kirezeg. Tudod mit tart a városi legenda:  Amihez ragaszkodsz, az sosem volt a tiéd! Aztán jobb napok jönnek és az ismerkedésnek is  nagy ideje lesz – pezsegni fog a párkapcsolat ezerrel – a tűz sem marad majd el. Egyre vigyázz ne okoskodj – és sose drámázz.  Szép az élet – az örömeit élvezd!

Személyes tanácsadásom másfél órás konzultációs formában – energetikai tisztításokkal is – egyéni, személyre szabott elemzéssel várlak.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós – orákulum
spiritiszta- energiagyógyász 
angyalterapeuta

Skype:asajah1
Kapcsolat:  20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Szerelmetes, vénuszi energiákkal – párkapcsolati jóslás!

A párkapcsolati jóslás megmutatja Neked kivel tervezhetsz.

Mikor hoz a sors számodra kapcsolatot – kapcsolódási lehetőséget, kalandot, szerelmes viszonyt, avagy hosszútávú  párkapcsolatot.
Ha nincs régóta, mi az oka – benned van-e valami félrecsúszva, vagy büntetésben, egy tisztulási folyamatban állsz. Illetve félsz a kapcsolattól – méghozzá attól, hogy a szövetségben, erős kötelékben elveszíted önmagad.

Oldásban  és blokkoldásban, rontó energiák eltávolításában is segítségedre lehetek. Angyali szerelembevonzásban, elengedő megbocsátásban.

A párkapcsolati konzultáció alatt:
Megtudhatod milyen a jelenlegi  ‘nagyőd’ – hogyan reagál dolgokra – milyen mélyen  kapcsolódtok, meddig tarthat a viszonyotok. Korai özvegység, avagy felhőtlen boldogság, egzisztenciaépítés, vagy családalapítás stb… ami rátok várna? Esetleg a zöldszemű szörny, egy harmadik személyként  lép majd elő a  kísértő képében,  aki szétzilálná a szerelmeteket…
Lenne-e közös gyermeketek – szeretne-e lélek leszületni hozzátok – és milyen minőségben.

A kedvesed napjegye – földi horoszkópja  –  elárulja hogyan bánhatsz vele, a holdad pedig, hogyan lehet boldogságos veled.
Kinek lát téged, gondol-e rád elégszer…szerelmes, vagy csak szeret. Igazi társának érez,  de lehet, hogy csak unalomból van veled…
Van-e a szívében más nő, veled tervezi a jövőjét vagy csak melletted élne.
El tudta felejteni  az előző kapcsolatát, vagy pedig ez a gond köztetek. És ezért nem a teljes szíve a tiéd, s ezért hideg-rideg néha veled.
A  jövőtök mire  alapozza – kitartana-e mellett jóban, és rosszban, avagy amolyan menekülős fajta…
Az együttélésben a stílusotok lehet-e összeegyeztethető, avagy a lakásban mindenkinek kijárna egy-egy külön élettér – kicsit veled,  mert a sok sok lenne…  A közös otthonban milyen elemeket, színeket, formákat  használhatsz, s hogyan teheted a közös életteret mindkettőtök számára energikussá. Hogy benne szenvedély, tűz, romantika legyen, ne pedig háborúság.

Egy olyan elemzés és összevetés, egyeztetés,  amely segítségedre lehet jobbá tenni, – még jobbá, ha lehet –  a párkapcsolatodat a társaddal, ha ő a hiteles neked.
De azt is megmutatja, ha nem ő az igazi embered – ha valahol, valaki máshol már régóta vár rád,  – talán az előző életbeli szerelmed –  s még az is lehet, hogy a mostani életedben is ismered…

 

Sok izgalmas kérdésre jön majd válasz – válaszd tehát okosan, bölcsen  a párkapcsolati jóslást – másfél órás programban sok mindent megtudhatsz a jövőddel kapcsolatban!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorelemzés –  Számmisztika.
Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások – szívcsakra tisztító harmonizálás.
Aura tisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1

Újhold a levegős Ikrek jegyében.

Június 13-án, 21 óra 43 perckor Újhold érkezik hozzánk.

“A harmónia a Szeretet másik neve – mert ez az egyetlen olyan létállapot, ahol a másikkal zavartalanul összerezgek: mindketten úgy vagyunk együtt, hogy ugyanakkor önmagunk is vagyunk. ” – Müller Péter

Áldásos, problémamegoldó energiákat küld az ég az újholdas napon.
Egy új ciklus veszi kezdetét.

Az Újhold 13-án köszönt be ránk a könnyed, szárnyaló, levegős Ikrek jegyében – nagy energiák szabadulnak fel – helyzet tisztázó, békülős lehetőségekkel. Ha erős a hited, tiszt a szíved rád találnak a csodák is – érdemes rontásvizsgálatot kérni, ha nagy elakadásaid lennének.  A negatív energiák blokkolhatnak. Kérd Őrangyalodat, hogy vezessen, segítségével vállald fel életfeladatodat. A hálás szív vonzza a csodákat.

Az Időkapuban most Lojvah angyal áll a Királyi székek őrangyala, Binaél Arkangyal intelligens energiáját közvetíti. Imájával hívhatod, segítségül kérheted. “Lovjah őrangyal kérlek segít nekem, hogy hadd legyek híd a gondolat és a vágy között, hogy egyesíthessem őket, és így beteljesüljön a nagy mű, a világ.”
Kristály köveidet alapos tisztítás után most is feltöltheted, az újhold energiája hatalmas energiát ad nekik.
Az Ikrek jegyéhez tartozik a kommunikáció, a rugalmasság, és a változékonyság a hold pedig a lélek szimbóluma.  A feltétel nélküli  harmóniára törekedj, hogy mindenki jól járjon. A harmonikus ember már puszta megjelenésével is harmóniát teremt. Gondolataidat állítsd a szépség, és az egyensúly szolgálatába; programozd át magad a még jobbra. Minden veled kezdődik el – tégy rendet önmagadban , figyelj a belső sugallatodra, a megérzéseidre. Spirituális – önbeavató energiákat kapsz most. Rugalmas légy és tudatos, s használd gondolataid teremtő erejét.  A kapcsolataidban légy nyitott, bátor kezdeményező  – tudatos tisztázó, és empatikus, konstruktív szervező. Adj helyet az újnak, az új impulzusoknak.
Békülésekre, tisztázó beszélgetésekre remek alkalom a mostani Újholdunk.
Teremtő programozással – tisztító meditációkkal szeretettel várlak.

Szeretetteljes, nyílt, tiszta energiákkal áldott Újholdunk legyen!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű tarot -jóslás.
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Heti tarot – Újholdas energiákban leszünk.

Heti tarot

Újholdas hetünk lesz.

A hét elejére a Nagy arkánumból a  A Szerencsekerék X. A koronázási palást bélésmintája Kör tarot lapját húztam: A sors annak ad életerőt, aki vállalja a kockázatot. “A vagyok, aki vagyok” nevében vedd észre a szerencsédet. A Sors annak ad életerőt, aki meri vállalni a kockázatot – értelemmel kockáztass! Jó híreket kaphatsz, kedves emberek léphetnek az életedbe. Vezesd az életedet pozitívan, figyelj az üzenetekre, és lépj, cselekedj az égi tanács szerint – akkor baj nem lehet! Az elengedés jó barát, a tiszta energiákban sokat , nagyot haladhatsz. Az Újhold 12-én köszönt be ránk az Ikrek jegyében – nagy energiák szabadulnak fel – helyzet tisztázó, békülős lehetőségekkel. Ha erős a hited, tiszt a szíved rád találnak a csodák is – érdemes rontásvizsgálatot kérni, ha nagy elakadásaid lennének majd. A negatív energiák blokkolhatnak. Kérd Őrangyalodat, hogy vezessen, segítségével vállald fel életfeladatodat. A hálás szív vonzza a csodákat. (Bika-Uránusz kvadrátban leszünk.)

Hét közepétől Az Uralkodó IV. – Arsák, a Császár lapját mutatják az égiek. Tudatosan, józan ésszel lépj és dönts – szabad akarattal irányíts a sorsodat. Teremtőd erőd magas – kitartó hittel mindenben siket arathatsz. Kedvező energiák támogatnak. Urielt, a Megvalósulás Arkangyalát egy szertartásban kérheted – hogy imáidat az ég felé küldve, azok  meghallgattatást után manifesztálódjanak a fizikai síkon is neked. Erősen harmóniára törekvő magas energiák a kapcsolatépítés, párkapcsolat harmonizálásra kedvező időszakot ígérnek. (A Vénusz az Oroszlánban lép.)

A hét végi időszakra A Diadalszekér VII.  – Göncöl szekere, a Diadalszekér üzenete: Nagy változást hoznak a csillagok – rejtett dolgok is felszínre kerülhetnek. Elindulásra sarkallnak az energiák, a lehetőségek – lépj a tettek mezejére. Ne küzdj a sorsod ellen – az égiek mutatják a kitárt ajtókat neked. Vedd észre a szerencsédet, lépj egy nagyot benne – a sorskerék előtted, ne várakoztasd magad. A minőségi kapcsolatok felé tartunk. (A Nap az Ikrekről a Rák felé tart.)


Minden jó, ha jóra fordul – aki a saját útját járja halad, aki letér róla elakad. Hagyd, hogy vezessenek a megérzéseid, szíved, s eszeddel összhangban dolgozz magadon, s lásd meg minden a jót. Az élet tanít, nevel, vezet, beavat…. semmi sem véletlen!  Légy pozitív, alkalmazkodó, rugalmas, fogadj hálával mindent. Harmonikusabb napok jönnek.

“A bölcs mindenkit megbecsül, mert mindenkiben elismeri a jót, és tudja, milyen nehéz valamit csinálni. Az ostoba mindenkit lenéz, mert nem ismeri a jót, és a rosszabbat választja.” – Baltasar Gracián

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-kör tarotból húztam, az égiek vezeték a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta

 

E fenti egy általános jóslás, ha hited szerint, nyitott szívvel élsz támogatni az égiek. Személyes részletes, tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető.
Kapcsolat: 20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.

Megvalósult csodák!

ARKANGYALI ERŐTÉRBEN – JELENÉSEK ÉS MÁS CSODÁK!

Az angyalkommunikáció lényege, hogy ne csak kérd egy-egy angyal segítségét elakadt élethelyzetedben, hanem nézz is szembe azzal, hogy miért kerültél oda. Értsd meg a válaszokat benne. Az angyal jóslás erre is rámutat.
Az úgynevezett “újhullámos” angyalterapeuták már kicsit másképpen gondolkoznak ez ügyben. És igen, fontos a te energiád is benne, nem lehet csak úgy megrendelni mástól, hogy oldja meg helyetted…ez nem spirituális, s nem is leszel tőle előbbre…
Az exoterikus emberek mindent meg szeretnének venni, az ezotéria viszont nem eladó…hanem megtapasztalható valósága, az önbeavatási folyamatodnak!!!
Érdemes az imaginálás előtt csakrahangolásokat kérni az Arkangyaloktól. Az angyal lehívások mindig megszentelt, nyitott térben történnek, védelem alatt. Az őrangyalod az, aki a legjobban segíti akaratod, így első körben az inkorponálást javaslom Neked.A megidézés formáját tekintve színekkel és hangokkal történik – sorban azon angyalokkal akik abban a bizonyos ügyben segítségedre lehetnek. Az “összekötő” angyal lehívása az első lépés.
A meditatív csend és nyugalom helye a szertartás egyik lényegi eleme – ha szabad szívvel, szabad akarattal, Isten nevében kezded el. A kapcsolatfelvétel létrejötte után érdemes folytatni csak a kommunikálást – előbb semmiképp se…hiszen ha nincs ott senki, teljesen felesleges bármit is mondani.
Fontos a kérés egyöntetű “beterjesztése” – minden adat számít ilyenkor!Ha vizualizálod amit kérsz, nemcsak gondolod, s mondod… nagyobb erővel jelenítheted meg. Tehát érdemes elementált készíteni erre a célra az aurád terében. És ne felejtsük el azt a bizonyos megvalósulás angyalát sem, aki legnagyobb erejével segíti a manifesztációd sikerességét. Hálás szívvel köszönöd meg, az is sokat lendíthet.


ANGYALMÁGIÁK – ÚTMUTATÓ ANGYALSZEÁNSZ – ÉGI CSODÁK!

Minél többet beszélgetsz az égi világgal a csodás létezők előbb-utóbb meg is mutatkozhatnak Neked. Először talán csak érzed, majd láthatsz is bizonyos formai elemeket, van aki hallani is fogja őket…
Ha elhiszed, hogy “megérdemled” mindig bizalommal leszel – és a hited a legerősebb éterikus vezeték lesz közted és égi segítőid között.
Legutóbb karrier ügyben segítettem valakinek, aztán egy másik csodás embernek pedig segítőkész barátok bevonzásában egy elakadt élethelyzetben, stb… Sikeres imaginálások voltak – helyzetek oldódtak meg, ügyek indultak be – nagyobb szintre emelve a kérők energiaszintjét, Új Énjük sikerességében.

Ha szeretnél angyalmágiát tanulni, szeretettel várlak csoportos tanfolyamaimra, és egyéni konzultációimra is.
Minden hónapban tartok Angyal tanfolyamot – bátran keress meg.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász- angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Szerelemkötés oldása – fekete mágia törlése.
Átok-rontás levétel Arkangyaltechnikával!
Kapcsolat: 20 278 26 12
skype: asajah1

Romantikus hétvégében – szabad szívből hozott, jó döntésekkel!

Az első júniusi nyári hétvégére!

“Sohasem volt olyan fa a világon, amelynek törzse karcsú, s felső ágai nehezek, erősek. A dolgoknak oka és következménye van, az emberi ügyeknek kezdete és vége.” – Popper Péter

Asztrológus szemmel a hétvégéről: Vénusz-Jupiter-Neptunusz király trigonban. Aktiválódik öngyógyító erőnk, és álmaink során igen erőteljes látomások részesei lehetünk. A Rák-Vénuszban felerősödik motivációnk, tetterő gyűjtés, inspirációáradat lelki szinten. Szebbé és széppé tenni. A jupiteri erő felszínre hoz mindent, hogy alaposan szemügyre vegyük és átértékelve tegyük azt vissza. A neptunuszi energia mély lelkiséggel érint meg – tisztító-oldó energiákkal emelve. Az igazunkat találva meg, ébredésen, tudatosságban, magabiztosabb minőségek felé. Mi a dolgunk, hová tartunk, miben akadunk, miben haladunk… Plútói segítő teremtő, átalakító, formáló erőkben már felvállalva ujdonmagunkat, valódi lényünk harmonikusabb ébredését a lágyabb érzelmesebb hangulatot választva, mély érzelmekkel társulva a biztosabb, sikeresebb utat választjuk –   helyesen gondolva. (Vasárnap Kioldódik Bika Uránusz és Vízöntő Mars kvadrátja!) Teljes feloldásban leszünk.
A hétvégi mágikus imáknak az esti hat óráktól van helye – elcsendesedve, befelé fordulva halkan igen, de figyelve, meghallhatjuk az égi üzenteket.
Jó tanácsként mindenképpen: A hétvégi napokban mindenképp kerüld a drasztikus konfrontációt. Az időtér nemcsak a meglévő szerelemnek, de a romantikus találkozásoknak is kedvez, a pénzügyekkel azonban légy óvatos, ne kockáztass, mert melléfoghatsz… Kommunikációs békülékenységben, derűlátóbb diplomatikus készséggel, felnőttként alakítva a helyzeteket, immár  kapcsolódásainkban pozitívabb formában leszünk jelen.
A  tarot csomagból  a VI. Csodaszarvas  – Szerelmesek lapját húztam a hétvégére. Az ember azonos a döntéseivel. Jelentése: Jó úton jársz, ha követed a jelet.
Mától öt napig az Időkapuban Hariél őrangyal áll, uránuszi-merkúri energiákat árasztva, a Kerubok karának angyalaként, Raziél Arkangyal csapatából. Ez az angyal tiszta éleslátással ajándékoz meg bennünket.
Oldó-blokkoldó- energiákkal, sorslépésekben útbaigazító tarot elemzéssel várlak. Félelemoldásnak van helye – lélekoldásban! –  felszabadult lélekenergiával a jó úton haladva, megélheted sorsodat magasabb szinten. Az új kezdet sokat ígér!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemezés – Sorsfordulati döntések.
Energetikai tisztítás: oldás, blokkoldás.

Ezoterikus programajánló

Júniusi tanfolyamok – Asajah Stúdió

“Az élet arra való, hogy éljük, a szeretet arra való, hogy adjuk.” – Szvámi Ráma

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-terapiak.php

 

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!