ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Telehold, csodanappal megerősítve!

Február 19. Szűz Telehold – tízmilliószoros nap!

Telehold  február 19, kedd délután 16.54

Csodás teremtő napunk lesz ezen a napon, hatalmas energiák mozdulnak meg. Nemcsak elengedéshez, de a teremtéshez is nagy lehetőséget kapunk. A Halak Nap és a Szűz Hold kerül majd egymással szemben. Ha a Szűzben áll a Napod, a Holdad vagy az Aszcendensed akkor némi feszültséget érzékelhetsz. Picit ingerlékenyebbek lehetünk ezen a napon azért próbáljuk megőrizni a lelki békénket.


A célkitűzések ideje lesz ez a varázsnap. Használjuk ki ezt a remek alkalmat is imgináljunk valami szépet!
Az Időkapuban a Manakél Őrangyal  fog tartózkodni, az Angyalok karából, Gábriel Arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatjuk őt. “Manakél ébreszd fel bennem az intuíciót, hogy megértsem az üzeneteket, amelyeket álmaimban küldsz. És segíts megszabadulnom testi és lelki rossz tulajdonságaimtól. Azért kérem ezt, hogy veled karöltve tökéletesen megvalósíthassam terveimet ebben az életben. Ámen!”

Ma csodanap van: Különösen erős ez a nap bármilyen teremtő, vonzó varázslat végrehajtásához. Angyal teremtő mágiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel –  de messengeren és skypeon is elérhető leszek.
Építsd, teremts valami szépet, légy kedves az emberekkel, az empátia az egyik legszebb tulajdonság – vigyázz a kritizáló hajlamoddal, nehogy valakit is megbánts. A féltés, féltékenység, túlzott ragaszkodás negatív tulajdonság – érdemes ezeket a fekete energiákat elengedni. Ne hagyd, hogy uraljanak, mert lehúzó, nyomasztó  élethelyeztet generálhatnak. 
Életmód váltásnak is kedveznek az energiák, most kezdhetsz méregtelítésre, böjtölésbe, és a negatív szokások elhagyásába is.  Igyatok sok folyadékot, zöld, vagy rooibos teát, ásványvizet, gyümölcs és zöldségleveket – ezek vitalitást adhatnak a szervezetnek. Tartsd formában magad – csakra-aura harmonizálással segíthetek. Ne bonyolódj konfliktushelyzetbe, válaszd a békés, szeretet megoldás. Hozz helyes döntéseket!

Csodás megéléseket kívánok!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Teremtő mágiák.
Energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Párkapcsolati titkaink – Valentin napi jóslás!

VALENTIN NAP MARGÓJÁRA

“Ha az animust és animát egyfajta belül lakó személyekként kezeljük, akkor minden kapcsolatban tulajdonképpen négy szereplő vesz részt: a tényleges férfi és a benne élő rejlő nő, illetve a tényleges nő és a benne rejlő férfi. Jung a kapcsolatnak ezt a négyszögét a házassági quarternio névvel illette.” (Hajo Banzhaf – Brigitte Theler: Éppen te hiányzol belőlem)


LEGNAGYOBB TANÍTÓNK A PÁRKAPCSOLAT!

A partnerkapcsolat az élet fölöttébb fontos területei közé tartozik. Talán a párkapcsolatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást a spirituálissal foglalkozók számára. Sokan teljesen egyedül élnek partner, vagy társ nélkül. Van akik már számos párkapcsolaton és váláson, szakításon vannak már túl. Néhányan egy régi kapcsolatban találják magukat beragadva és nem tudják, hogy miként léphetnének előre. Ha szerelemes vagy akkor vajon miért nem működik normálisan a magánéleted? Kapcsolataink olykor félelmen alapulhatnak, még ha esetleg nem is vesszük észre. A félelem ezerféle érzelem formájában törhet utat.  A beteges kapcsolat mozgatója olykor a harag, önzés, gyűlölet, elfojtás, irigység, birtoklás, mohóság, idegesség, bűntudat, bizonytalanság, hiúság, előítélet.
Szerveink működése mutathatja a kapcsolati problémákat. A tüdő a barátságot szimbolizálja, a petefészek a testi szerelmet, a vesék a szellemi, lelki egyesülés egybeolvadását. Ha ezekkel a belső szervekkel gond van, akkor érdemes kinyomozni mi a baj a párkapcsolattal, és helyretenni a dolgokat. A vese páros szerv, a második szív – a partnerkapcsolat területének milyenségét, mibenlétét mutatja meg. A vese lélektani szerepe, hogy el tudd dönteni, mi a hasznos és mi a káros a tested-lelked számára. Amikor valami nincs rendben a veséddel akkor az életerőd is csökken, és egy bizonyos életuntságot jelez feléd. Amikor nem tudod elengedni a múlt sérelmeit és továbblépni vagy pedig egy rontó, rontott kapcsolatban élsz kialakulhatnak kisebb-nagyobb szervi problémák is. A boldogtalan kapcsolatban élőknél vérnyomás ingadozás hívja fel a figyelmet, hogy valami nincs rendben az érzelmekkel.
Ha a tarot lapokat faggatom egészséges-e valaki számára a kapcsolata a veseprobléma megmutatja azt a tény, hogy számára nem boldogságos kapcsolatban él. A vesekő azt jelenti, hogy nem tudod befogadni a partnered, illetve sok a partner. A harag epekő formájában anyagiasodik.
Bizonyos gyógynövények serkentik a vese tisztító harmonikus működését: az in­diai ve­se­tea, a csa­lán, az arany­ru­ta, a nyír­fa­le­vél, a zsur­ló, és a bo­ró­ka is nagy segítő. Fontos, hogy sok folyadékot is igyunk naponta, segít az egészséges tisztulásban – ez víz, ásványvíz, leves, gyümölcslevek formában kerülhet bevitelre.
Talán, amikor a boldogságra törekednénk, először is fel kellene ismernünk, hogy szükségünk van a belső békére. Elképesztő görcsös vágy van emberekben arra, hogy szeretve legyenek, és ez egyre inkább fokozódik. Szeretnének boldogok lenni, miközben pont az érzéseiket fojtják el. És az érzelmeink terén nem merünk az első pillanattól kezdve színt vallani és őszintének lenni.
A hitelesség titka egy kapcsolatban, hogy
vállald fel önmagad, a valódi énedet mutasd. A felnőttszerelemnek két alkotóeleme van: egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő. A felnőttség alapvető kritériuma pedig a felelősségvállalás, így leszel hiteles.
Ha a lelked sérül a szívcsakra eltömődik, lassabban forog, ezáltal az alsó csakráid is tompulnak, inog a földhözkötésed, nem lesznek sikeresek a földi dolgaid.

Az asztrológia segítségével láthatóvá válhatnak az úgynevezett ‘feszültséggócok’ – megvilágosodik hol a hiba és felismerhetjük a megoldásokat is. Ha tudatosan fejlesztjük és alakítjuk viselkedésünket, és elhagyva a negatív mintákat (hisztérikus önsorsrontó, beteges féltékenységet stb…) akkor jó nagy lépést tehetünk a helyes irányba.

Ha kíváncsi vagy mit hoz a szerelem számodra ebben az évben szeretettel ajánlom számodra a  VALENTIN NAPI SZERELMI JÓSLÁST! Szerelmi mágiák csak Neked: Párkapcsolat tisztítás, harmonizálás, bevonzás. A másfél órás program része:

– Párkapcsolat-elemzés
– Szerelmi tarot
– Od-éterikus kapcsolati szálak energetikai tisztítása
– Kapcsolati Karmikus blokkok oldása – fehér mágiával
– Szerelmi kötés oldása – fekete mágia törlése
– Szerelmi Angyal gyertyamágia – párkapcsolatra megerősítésre, ill. bevonzásra.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Asajah

spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Bejelentkezés, időpont egyeztetésre: 202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás
Angyalmágiák – Párkapcsolat tisztító harmonizálás. Szerelembevonzás.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Növőholdas hetünk lesz!

Heti tarot
Február 11-től 18-ig

Bízz magadban, csodálatos spirituális képességeidben, s célodat nem vétheted el.

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A hét eleje a föld minőségnek kedvez.
A Pápanő  II.
Intuitív megérzéseidre hallgass – láss a szeretet szemével.
Beragadt élethelyzetek mozdulhatnak meg, kapcsolati rendszerünk is változóban lehet. De mindenért tenni kell és érdemes. Gondold végig és cselekedj. Fontos tanításokat is kaphatunk az égiektől, életünket miként tehetjük jobbá. Ha a komfortzónádat elhagyod másképp látod a világot. alakítani, változtatni mindig lehet. (A Hold a Bikában jár.)

 A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Torony X.
A változás az élet velejárója.
A hét közepe felé felé a Mars Uránusz együttállás miatt a technika ördöge is beteheti a lábát – ami elromlik, az el is romolhat.De a marsikus energia konfliktusokat is hozhat – családi és kapcsolatai dolgokban. Nagy változásokat generálhatnak az energiák – dönts és lépj, nehoyg más tegye meg helyetted, mert nem biztos, hogy örülni fogsz annak amit kapsz. Jobb, ha te alakítod a dolgokat. Legyen bátorságod és erőd végre felvállalni önmagadat. A célirány adott, a lehetőség ránk vár. Jó hírek is érkezhetnek. Nem ajánlatos műteni a a vállakat, a légcsövet és a tüdőt. (A Hold az Ikrekben.)

A hét vége a víz minőségnek kedvez.
A Nap XIX.
A tiedhez fűződő jó viszony boldogságot hozhat.
Légy hálás mindenért, és ünnepeld az életed. Ha azt csinálod amit jó szível végzel, abba sikeres leszel. Terápiás fejlődési lehetőségeknek jó ideje lehet a hétvége. Munkánk, feladataink most boldogságot hozhat. A kulturális program és a családi együttlét most is harmóniára inspirálhat.Nem ajánlatos műteni a gyomrot, a nyombelet és a melleket. (A Hold a Rákban lesz jelen.)

A  hét végén beköszönő Vénusz Neptun szextil segíti a tudatos elindulást. Ha elindultál az Univerzum támogatni fog – minden nap tégy egy lépést céljaid felé. Kezdj élni és higgy magadban, bízz a gondviselő lények segítő erejében. Az Angyalok vigyázzák minden léptedet – ha jó úton haladsz áldásba érsz. Figyelj a jelekre és élvezd az életed!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várom sorselemzésre, tarot útmutatóra, energetikai tisztításra, útmutató tarotra a spirituális úton járó Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Napjegyek szerencse kristályai

A szerencseköveket bölcs döntések elősegítőjeként és védelmezőként, valamint betegségek gyógyítására és az egészség megőrzésére is használhatjuk.
Többféle szerencse köved is lehet, hiszen a napjegyed szerint is választhatsz, de az aszcendensed és nő lévén a holdjegyed szerinti is sikert hozhat neked. Választhatsz úgy is, hogy a teljes asztrológiai képleted szerinti kristályokat hordod, vagy alkalmazod – megérzésed szerint.
 A születésed napja, órája és perce adja a napjegyedet. Az aszcendens annak az állatövi jegynek felel meg, amelyik a születésünk pillanatában éppen felkelt a horizonton. A  holdjegyed pedig az, amelyik állatövi jegyben a hold állt, ez a női karaktered is egyben.

A köveket ne rendelt, inkább magad válaszd ki. Mert így a saját rezgésednek megfelelőt választhatod ki. A kő vezeti a szemed, irányítja a kezed, azt veszed el, ami neked a legjobb lesz. Habár az ajándékkőnek is igen szép rezgése lehet! E legelső lépés az legyen, hogy egyből tisztítsd meg és töltsd is fel!Kos: Hematit, ametiszt, hegyikristály, heliotróp, leopárdjáspis, kékkvarc, rodonit.

Bika: Achát, aveurin, füstkvarc, kalcedon, malachit, mohaachát, rózsakvarc.
Ikrek: Tigrisszem, citrin, hegyikristály, kalcedon, mohaachát, rutilkvarc, tejkvarc,
Rák: Aventurin, hematit, holdkő (teleholdkor ne használd!) kalcedon, karneol, mohaachát, ónix, smaragdit.
Oroszlán: Hegyikristály, aventurin, holdkő, kékkarc, rutilkvarc, szodalit, tigrisszem, türkinit.
Szűz: Jáspis, achát, ametiszt, citrin, dalmaniternő, kowlit, karneol, lápisz, tigrisszem,
Mérleg: Rózsakvarc, akvamarin, füstkarc, jáspis, rodonit, turmalin, türkinit, zebrajáspis.
Skorpió: Karneol, citrin, gránát, heliotróp, hematit, malachit, obszidián, rutilkvarc.
Nyilas: Szodalit, aventurin, kalcedon, malachit, obszidián, ónix, türkiz, unakit.
Bak: Obszidián, amazonit, füstkvarc, macskaszem, ónix, rodonit, rózsakvarc, turmalin
Vízöntő: Sólyomszem, akvaramin, amazonit, dalmatirnerkő, karneol, lápisz, türkinit.
Halak: Ametiszt, akvamarin, hegyikristály, heliotróp, hematit, kékkvarc, képjáspis.

A szerencseköveket ne magadnál hord, hanem alkalmazd, érjen hozzád. A bal csuklón hordott karkötő kövek különösen jótékony hatással hatnak. A tisztítást se felejtsd el: a legjobb, ha tíz perce folyó hideg víz alá teszed, vagy pedig egy teljes  éjszakára áztatod be hideg vízbe. A felöltés is egyszerű: a Nap a férfienergiát adja meg, a Hold fénye pedig a női energiát tölti. Nem kell földbe ásni, és a befüstölni sem kell. A kőnek saját energetikája van, tehát semmiképp se  reikizd meg, mert megváltoztatod a saját rezgésszintjét, átalakítod, és úgy már nem önmaga lesz.  Egyébként, ha sok kő van  egymás mellett, akár  egymást is tölthetik. A kristályod, ha gondozod élni fog és segítségedre lehet – ha fényes, akkor csodás energiákat adhat át neked.
Mesés hatásuk leírhatatlan, angyali energiákat hordoznak ezek a szerencsekövek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – terápiák – energetikai tisztítások.
Angyal tanfolyamok
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Akár szerencséd is lehet!

Heti tarot  február 4-től 10-ig

Újholdas hetünk lesz!

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Mágus I.
Szerencsés kezdet és sokat ígérő kezdeményezést mutat a lap. Csak okosan haladj pozitív szándékod megvalósulhat. A Vízöntő Újhold igen szerencsés hatásban: segítő fényszög a Marstól és a Jupitertől támogatva. Vedd észre és teremtsd meg a a szerencsés lehetőségeket! Ha rontás lenne rajtad – sajnos akkor mindez nem jöhet létre most.(Rontáslevétellel bizalommal kereshetsz.) A napok energetikája baráti találkozóknak, kultúrprogramoknak kedvez. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Szerencserék X.
A lap esélyt, örömöt és szerencsét ígér – ha negatív vagy balszerencsét sugall. A sorsikus dolgokat meg kell élnünk, át kell élnünk. Légy benne az áramlásban, az életed új szakaszában. Sorsfordító események jöhetnek, bízd most az égiekre az életed. Működj együtt az Univerzummal, hogy mit lépj érezni fogod a zsigereidben. Pénznyereményt is jelölhet egyeseknek ez a tarot lap, de karmikus kiegyenlítődést is takar. A napok energetikája a vizzel kapcsolatos dolgoknak kedvez. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Igazság VIII.
A nagy arkánum kártyája azt jelenti, hogy az igazság érvényre jut, de jutalmat is jelölhet a lap. Negatív aspektusban azonban egy olyan büntetést jelöl, amelyet a sors egy aktuális rossz cselekedet, vagy karmikus bűn alapján kikényszerít.
Február 10-én, vasárnap a Merkúr a Halakba lép majd. Félrértéses-kautikus időszakot jelölhet az ez állás. Érdemes álomnaplót vezetni ismerd meg a saját szimbolikádat. Figyelj, hogy láss tisztán.
A hétvége energetikája a hivatalos ügyeknek, a lomtalanításnak és a testedzésnek kedvez. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát sem.  (A Hold a Kos jegyében áll majd.)

Figyelj arra, amit gondolsz, amit mondasz és amit teszel. Minden tettednek nagy következménye lehet – negatív karmákat inkább ne gyűjts. Válaszd minden a pozitív megoldást. Légy egyensúlyban .  ne csak dolgozz, hanem szórakozz is. Ha kedvező harmonikus rezgésekben vagy csodás új ötleteid is jöhetnek, amivel könnyedén meg tudod majd oldani a feladataidat. Őrangyalod ebben is segíthet!
A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várom sorselemzésre, tarot útmutatóra, energetikai tisztításra, útmutató tarotra a spirituális úton járó Hölgyeket!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: Délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. Február

Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió

“Bármikor kezdhetsz új életet – sorsodat a döntés pillanataiban alakítod!” – Asajah


SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Léleklelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Különleges Újhold!

Február 4-én, hétfőn este, 22.04-kor Újhold üdvözöl bennünket a levegős jegyű, Vízöntő jegyében.

A Vízöntő jegy eredetiséget és egyediséget szimbolizál – intelligenciát, és kreativitást. Okosan cselekedjél: fontos, hogy mielőtt újba kezdenél szabadulj meg a negatívérzelmektől, hogy teremtő erőd teljében légy.


Az Újhold mindig nagy esélyt ad az új dolgok kezdésére, a változásra és a változtatásra. Csodás, misztikus erőteljes energiák hatnak ránk e napon – a Jupiter és a Merkúr is támogat bennünket most az újba kezdéseknél. Jó lehetőség lesz most arra is, hogy  kapcsolatainkat átalakítsuk. A szeretet szemével tégy rendet az életedben. Mély lelki tisztázó beszélgetésekkel átbeszélhetjük gondjainkat, egymás felé jobban kimutathatjuk érzelmeinket.  A harmóniára törekedve nem kerülhetsz konfliktushelyzetbe. Légy türelmes és megértő – a jó szándék vezessen. Jó időben vagyunk, hogy megújítsuk, és felfrissítsük párkapcsolatunkat is. A közös erővel történő jobbításban, átalakításban segít a kompromisszum és az egymásra hangolódási erőnk.
De lakásfelújításra, szépítésre, dekorációra is és új otthon berendezésére is igen jó energiák lesznek. Használhatod a bágua térrendezési ötleteidet – a feng-shui jóbarát, segít hogy jobban érezd magad. A saját stílusod szerint egyedi enteriőrrel berendezett lakásodban, igazi otthont varázsoljál – az elemek és formák szerint, kedvező energetizáló eredményt elérve. Ne félj a változtatástól, légy bátor és magabiztos. Minden új dolog, amibe belekezdesz most pozitív energiákkal telítődik fel!

Ha jönnél hozzám Angyalvarázslatokkal, teremtő mágiákkal szeretettel várlak!
Az Időkapuban Anoél őrangyal áll az arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólítva kérhetünk tőle békét és intelligenciát. “Anoél angyal segíts nekem, hogy való váltsam anyagi és szellemi célkitűzéseimet. Bátorítsd engem és légy velem. Ámen”.
Figyelem: Kedden, február 5-én elkezdődik a holdújév!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – sorselemezés- teremtő mágiák
Kapcsolat: 06202782612

ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Része vagy az egésznek!

 

“Magyarország egy olyan kalitka, amelyből egyszer még egy gyönyörű madár fog kirepülni. Sok szenvedés vár még rájuk, de egész Európában páratlan dicsőségben lesz részük. Irigylem a magyarokat, mert általuk nagy boldogság árad majd az emberiségre. Kevés nemzetnek van olyan nagy hatalmú őrangyala, mint a magyaroknak, és bizony helyes lenne erősebben kérniük hathatós oltalmát országukra!” – Szent Pió Atya

A Merkúr éve a lehetőségek és a kommunikáció éve is egyben! Az őszintétlenségnek és a hazugságnak nincs helye benne. Nagyon fontos, hogy tudj kommunikálni – egyszerűen, érthetően kifejezni magad. Ez az év arra kér, hogy őszintén fejezd ki magad, tisztelettel a másik ember iránt. Összeszedetten és célszerűen, világosan a mondandódra figyelemmel – ne legyen benne hablatyolás! Ha nem tanulod meg az észszerű kommunikációt a pakliban benne van, hogy: félreértenek, megsértődnek rád, el-elbeszéltek egymás mellett, valami másra gondolsz, mint amit mondasz! És amikor félbehagysz egy beszélgetést az sem jó lépés. Mert egyre csak nőnek a bonyodalmak körülötted, már azt sem tudod mit is akartál…ne haragot gerjeszd, önmagadban és mások iránt.

Magyarország védőangyala Gábriel arkangyal.
Gábriel a megújulás, a feltámadás, a kiegyensúlyozottság és a tisztaság szolgálatában áll. Gábriel kifejezetten a cselekvő képesség és a cselekvés Angyala. Amennyiben hozzá fordulunk segítségért, hamarosan energikusabbak és eredményesebbek leszünk, mint azelőtt. Útmutatást ad, és segít a test méregtelenítésbe is. Segít az öröm megélésében, és segít a tisztánlátásban is. Hívhatjuk pld. reménytelen helyzetekben, depresszió, szomorúság, negatív gondolatok jelentkezésekor.

Hangolódj az energiákra!
Készülj fel a váratlanra is – a Merkúr igen gyors mozgású bolygó! Dolgozz lépésről lépésre magadon – legyen ez egy mély belső munka. Mindig hagyj magadnak szeretetidőt a beszélgetés elkezdésére és folytatására – válaszd a pozitív megoldást!
A rosszul kezelt váratlan helyzetek dühkitörést is eredményezhetnek – ha pedig elfojtod az érzéseidet erőteljesebb szorongásos, aggódó, pánik-közeli állapotba integrálhat. Ez évben nagy jelentősége lesz annak, hogy ki mennyire tudja kezelni a dühét. A föld rezgésszintje folyamatosan emelkedik. Emeld te is a rezgésszintedet – az örömteli, sikeres helyzetmegoldásokkal tudsz tenni érte. Kicsit néha lassíts le és gondold végig a dolgaidat. Hangolódj össze az Univerzummal és fordítsd a figyelmedet az örömteli léted felé!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Spirituális terápiák – tanácsadás.
Rezgésszintemelés- energetikai tisztítások.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Tarot konzultációk – Asajah

 

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS – ASAJAH STÚDIÓ

A tarot konzultáció jóval több, mint egy általános jóslás!

Először is  fény derül arra, hogy mi a neved jelentése a tarot lapok szerint. Ez azt is tartalmazza, hogy mire kell, vagy lehet figyelned az életed során felbukkanó lehetőségekben. A sorslapokat kapjuk meg így, azt az utat, amit önmagadnak megírtál. Mindehhez a Kazanlár-tarot  varázslatosan misztikus lapjait használom.
Majd előző életbeli választott lehetőséget jelenit meg, és a mostani küldetési feladatot is tartalmazza. A spirituális lehetőségeidet mutatja meg.
Azután pedig a  számmisztikai elemzés a személyes évedet mutatja meg. Azt, hogy miben tudsz fejlődni konkrétabban, illetve a sorsfordulatot is jelöli.
Majd megismerkedhetsz az őrangyaloddal, a boldogság angyaloddal, az arkangyaloddal és a bőségangyaloddal is. A lehívások és idézések lehetőségét is megmutatom neked.
Ha a sorsévedre vagy kíváncsi a  megismerheted az asztrológiai képleted alapján részletesebben a hónapok szerint.  Megtudhatod milyen feladatok, kihívások várnak majd rád a személyes évedben. megtudhatod.
Ha  pedig egy bizonyos problémakör érdekel mint pld. a pénzügyek, vagy az egészség, akár a szerelem, talán a drámák, a válaszutak opciókkal is megismertetlek. Döntési lehetőségek szerint – a válaszutakat fogják mutatni a lapok. Mi történhet ha egyik, ha másikat szeretnéd…Minden energia, minden változhat – a te döntésed szerint, a te választásod szerint. Ahogy te változol, veled változik minden…így írod át az életed.
De lehet hogy épp arra vagy kíváncsi, hogy mi a küldetésed, milyen pályát válassz, vagy hogy születhet-e gyermeked, kivel nyissál vállalkozást, üzletet…stb.
Egy korrekt minden fontos kérdésre választandó konzultáció másfél órás – és lehet hogy nem azt fogom mondani, amit hallani szeretnél, hanem azt, amire szükséged lesz a fejlődésedhez, a tudatos döntésedhez. Nem olyan, hogy ha valami negatív dolog közelegne azt elhallatnám. Mert tudni kell mindent, amit az élet eléd tesz -a rosszat hogy megértsd, s talán kikerülhesd, a jót pedig, hogy motiváljon erőt adjon, és inspiráljon!  Az ülés alatt nem a lapokat fogjuk összeolvasni, hanem a kártyán felüli látás-hallás erejével azt is át tudom adni neked, amit számodra a szellemvilág üzen.
Minden tarot konzultáció ajándéka a csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emeléssel – amely egyben átok, rontáslevételt is tartalmazhat.
És ha van amit még hozzácsatolnál, pld. egy szerelmi jóslás arra is rugalmasan szentelünk majd időt.
De sok minden más is segíthetek Neked – oldás, blokkoldás, auraolvasás,  stb…  és még sok mindenféle terápiás lehetőségek várlak szeretettel. Amiben még segíteni tudok neked az alábbi linkre kattintva találod meg: http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

És ha voltál már nálam sorselemzésen – most pedig egy sorsfordulati döntése előtt állsz – és egy kérdésedre választ keresnél,  akkor jelentkezhetsz nálam  egy rövidebb konzultációra is, – ami egy fél órás kivitelben vár rád.  Segítek abban, hogy tudatosan és okosan gondolkozzál.
Érdemes mindenképp a témát megjelölni, azt  amiben segítséget szeretnél kérni.  Bejelentkezni, időpontot egyeztetni telefonon lehet – de a problémáddal kapcsolatosan  a facén cseten is érdeklődhetsz.

Szeretettel várom a spirituális úton levő, exoterikus, ezoterikus  hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tarot- számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a külföldiek, ill. vidéken élők számára.
Bejelentkezni délelőtt 10-től este 20-ig lehet – hétvégén is!
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Mert szembenézni nehéz…

“Ahogy telik-múlik az élet, egyre kevesebb dolgot nézünk, de azt egyre élesebben látjuk. A léghajóból is ki kell dobálni a felesleges cuccot, hogy magasabban szálljon. Akinek nincs szíve kidobálni: az nem repül.” – Vavyan Fable

Amíg nem engeded el a régit, addig nem jöhet a szívedbe új szerelem. Amikor nem nézel szembe azzal, ami van, akkor egy álomvilágban élsz, hitegeted vele csak magad. Ami nem működik azt le kell zárni. Változni nem fog a kapcsolat, de változhatsz te magad. Tudod mit érdemelsz, fogalmazd meg és hidd el, hogy meg is kapod. Ha teszel is érte – ott lesz a megadott napon… Az égiek segítenek neked, hogy te is akarod. De a régi rosszat fogod, megszállottan a két markodban tartod, uralkodik csak fölötte a fájó, becsapó érzelem…. Keserűségben tartod magad és azt mágiázod akarva-akaratlanul, hogy visszajöjjön a kapcsolat. Ismered az Univerzumot?!  Aminek energiát adsz az növekedni kezd.  Segít neked abban, amit teremteni kezdesz… A végén még meg is kapod azt, ami után sóvárogsz – egy ugyanolyan rosszat!


Amikor az exed már nem a párod…de kimondani még nem tudod.
Egy kedves ügyfelem szólta el magát a minap. Tértisztításon voltam nála, amikor egy fotelre mutatott a  nappaliban,  és azt mondta: Ott ült az ‘uram’, amikor a különöltözés óta a névnapomon meglátogatott. Kíváncsi lett rá, hogyan élek nélküle tovább.
Fizikailag már régóta nem él a férjével, de nem indították még be a válópert – nem egyeznek a vagyonjog kérdésekben. Nem hozták meg azt a bizonyos  döntést, így  hivatalos útra sem terelték  a dolgokat. Ezt a freudy elszólást: ‘ott ült az uram’ – már nem tudta kimagyarázni… Ő talán ez exed –  helyesbítettem. Hiszen jelenleg is tartós kapcsolatban él, egy másik hölggyel. Hát, igen…igazad lehet –  válaszoltam szomorúk könny belábadt szemekkel. Zsuzsám ezt azért meg kellene oldani már – tettem hozzá. Csináljunk oldást, és elengedést hozzá… mert ez a megoldást. Ha boldogtalanságban élsz, csak tengődsz a saját bezárt lelkedben. Ha spirituális életet akarsz élni, nem csak a mindenféle bio-olajokat kell alkalmazni ám.
Hízott sokat mióta nem láttam, képzeletben még mindig férjes asszonynak hiszi magát. A testképe azt mutatja, hogy párkapcsolati gondja van…
Nem akarok elvált nő lenni – mondta keserűen. Egyébként az meg nem bűn ám mostanság! – teszem hozzá.  Nem is leszel az, hanem inkább: Egy singli csajszi, aki elölről kezdhet mindent! Újraépítheted az életedet, most már tudatosabban,  okosabban…
A volt párja megcsalta nem egyszer, mindenki tudta.  Persze, hogy ő tudta meg utoljára. Jelek bőven voltak. Talán nem akart róla tudomást venni, talán nem mert vele szembenézni. Habár a  tények magukért beszéltek… A tarot is csak azt mutatja.
Még gondolkodóra vette, most meditációkat hallgat – még csak rezgésszintemlőnek se nevezném –  sajnos valaki olyantól, aki nem ezoterikus, inkább csak üzleti vállalkozásnak használja a médiát. Bizonytalan érzésekkel telítve egy álomvilágba képzeli magát, várva a “csodát”.  Várakozón van, de én már tudom, hogy legkésőbb a nyár elejére dönteni fog! Az új energiában él,  még kissé exoterikusan lát, de fejlődni fog. Patronálom, habár hosszú ‘munka lesz’ azt bizton tudom, hogy eljön az idő, amikor már egy hiteles személyre fogja mondani, hogy a párom. És az illető ott is lesz az életében, méghozzá valódi társként. Most a lelki  tisztulási évében van, de hamarosan kezdetét veszi egy új korszaka. Ahol támogatni fogom, –  ha ő is akarja – tovább!
Szeretlek, sokat segítesz nekem! – mondta búcsúzóul megölelve. Csodás, varázslatos energiákkal áldottam meg a lakást – az angyali rezgések sejtelmes aranyfénybe burkolták az otthonát.
Ha nem tudsz lépni, mert leblokkoltad magad – oldásokkal kereshetsz!

Lélekölelésem:

Asajah 
spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot  mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Energetikai tisztítások, tértisztítás.
Kapcsolat: 06202782612