ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Inkarnáció – Karma.

Sokan és sokat kérdeztétek már tőlem, hogy van-e tíz éven belüli leszületés, ha egy hozzátartozók elhunyt. Igen, létezik tapasztalatból is tudom. Főként,ha rendezetlen, karmikus adóssága van a családban, illetve a közeli ismerősök között. Ez nem büntetés, tanítás inkább; kiegyenlítődés. A mi családunkban is volt ilyen – és a lélek a leszületés előtt még üzent is! A köztes létben mindenki szellemi segítőivel megírja a legközelebbi leszületési idejét, helyét, és kiválasztja a szüleit, a családját. Azokat akiktől tanulni akar majd, és akiket taníthat. Választ egy sorsfeladatot, amit leszületésével, a legközelebbi inkarnációban megtapasztalhat majd.

Egy fiatalasszony azzal keresett meg pár éve, hogy a férjével gyermeket szeretnének vállalni, ennek lassan már hét éve! – de jön az “Áldás” – pontosan így mondta.
A babaszobát is eltervezték már, a festéket ledobta a fal is, rózsaszínre tették, azzal is csak gond lett… Nem maradt meg rajta semmi, pedig szakember csinálta. Őrületes nagy jel! Aztán kiderült hogy a kapcsolatuk nem szerelemre épült, csak jóban voltak, s gondolták, hogy akkor ez így maradhat. Akinek igazán tetszett a lány párja az a barátnő volt…és igen, vele lett volna ‘dolga’ a csemetének is.  Nem maradtak együtt, lassan szétmentek….s a gyermek akit ő várt a barátnőjéhez és a volt párjához született le. Az életet nem lehet kijátszani, a sors betartatja a játékszabályokat.

A gyermeket tehát nem tervezik a szülők, hanem a lélek választja őket. És azt is mikor fog leszületni közéjük. Nem érdemes sürgetni a gyermek leszületését, hiszen pontos rendben azt is megírta magának hogyan lesz. Nem befolyásolható büntetlenül ez sem.

Egy régi ismerősöm nevezzük Ágikának elhatározta, hogy a fiát egy bizonyos napjeggyel szüli meg, és ‘beiratkozott’ császárra. Nos a választott orvos, sem beszélt el a hölgyünket erről. A szülés alatt nagy gond lett, a majdnem mindketten odalettek. De a napjegy ‘meglett’, s vele egy olyan aszcendens, amit még a legnagyobb ellenségének sem kívánt volna. Megváltoztatta a sorsát! A Napjeggyel igen hátrányos képletet ért el. Komoly gondjai is voltak a fiú felnevelésében, pszichológustól, pszichiáterig járt. A karma majdnem ráment a házasságára is. Megromlott a kapcsolat, sokáig különélve nevelték az egyszer trónörökösüket.


Nem jó ötlet fiút, vagy lányt várni, hiszen ezzel egy olyan energiát indíthatunk el, aminek a lélek meg akar felelni… Ilyenkor lehetnek lányos fiúk, és fiús lányok leszületés után. Gondban lesznek a nemi indentitásukkal is. Gyakran mondom el, ha tisztánlátással erre kérnek, hogy a gyermeket hogyan mutatják, szoknyában ha lánynak készül és fiúnak, ha férfi létre vár. Ezt csakis ő döntheti el, senki más!
Nagyon sok esettel foglalkoztam. Gyakran van olyan is, hogy a gyermek a születés után meghal. Akkor csak az van, hogy ezt írta mag magának sorsfeladatnak. Megtanítani a szüleit az elválás fájdalmára, és viszont.  Így veszítettem el a nővéremet. Amikor pedig nincs gyermek, és nem is lenne, a kapcsolat pedig szerelmetes akkor az van, hogy valami egészen mást fog majd a pár megtapasztalni. Az én sorsfeladatom az volt, hogy a párom két gyermekét neveljem  fel, mert az anyák hivatalosan lemondtak róluk.  Meg is tettem, tisztességesen – ösztönösen megélve az anya szerepet.  Pedig rengeteg sok feladat  volt, két külön nemű, eltérő korú gyermek, aki két anyától való, s nem szerették egymást. Sokat tanultam ebből a lehetőségből, amit tanácsadói munkám során tapasztalatként átadhatok másnak.
A gyermek tükör, fontos hogy hogyan él a pár, hiszen a mintát látják, s úgy tanulják. Nem a szavakra reagálnak, az érzésekre figyelnek – főként a csecsemők még.
Ha jó a családmodell – hiteles benn a férfi és a női szerep, akkor a gyermek egészséges szellemiséggel nő fel. És ugyanolyan jó családi szövetséget köt majd. Ha pedig szélsőséges amit lát, sérülhet.
Az igazi társas kapcsolat érettségi jelben hiteles férfi és női szerepből áll – s kettőjük között ott a szerelmük gyümölcse e a gyermek. Aki szeretetben nőhet fel, ha a pár kiteljesedett, spirituális életet él meg.

 

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés  – Párkapcsolat harmonizálás.
Energetikai tisztítások.

Angyalcsalád.


Nem minden negatív energetikai blokk rontás!
Egy fiatal anyuka – két gyönyörűséges szép gyermekkel megáldva – egy zavaros válás után, hogy csakis hitegető-csalóka energiákkal rendelkező csupán szexkapcsolatot akaró férfiakat vonzott be az életébe. Rontás van rajta, talán megátkozta az exe? – kérdezte,  furcsán kikerekedett szemével.

Alaposan megnéztem őt, és azt “láttam”, hogy a lelke mélyén nincs kész egy komoly, érett, valódi, hiteles párkapcsolatra. Félt tőle…vagyis attól félt hogy megint nem sikerül, félt attól,  hogy elhagyják, fétl attól, hogy megszégyenül. S erre a “komoly kapcsolatot nem akarok” energiára jöttek az ördögi kapcsolódások.
A blokk tehát nála volt, és nem volt semmilyen rontás ott. Elvégeztük a sorselemzést és mivel a javulás nem volt várható nála, ezért felajánlottam egy terápiás kezelést. Oldásokkal egybekötött terápiára járt hozzám egy ideig.

“A változás elkerülhetetlen, de az átalakulás tudatos döntés.” – Heather Ash Amara

A helyzet javult, már  a kisugárzása is megnőtt… Ismerkedni próbál. Szurkolok neki, hiszen olyan férfit fog bevonzani,  jó esélye van rá, aki – Angyal Mágiát is csináltunk rá!  –  a gyermekeinek is jó segítője lesz, megkaphatja tőle a férfimodellt a kés kislány is a családban. Egy hiteles családban fognak felnőni. Egy kapcsolatnál nagyon fontos az összefogás, az érzelmek kimutatása, a bizalom. Ha ez nincs meg, semmit sem ér a jó vele a szex fogalom. Több kell hozzá:’ fény és szeretet‘. A hölgy önbizalma is erősödött az oldások által – megtalálta helyét a világban. Többé már nem áll le koldulni szeretetet illuzórikus egyedekkel, felismeri őket az energiáikról, hiszen különösen, sőt ijesztően másként rezegnek. És már a gyermekek is nyugodtak, hiszen az anya izgága, reménytelen, hisztérikus energiája megszűnt.  Helyette egy csodás felemelő, és kiteljesedő szeretettel veszi őket körül. Áldás van rajtuk – angyali energiákban fürdőzhetnek megint!
Szeretettel segítek minden nehéz helyzetben – családi gondok, konfliktusok, stb. – megfigyeltem, ott ahol gyermek is van, az angyalok mindig különösen, nagyon segítőkészek.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Tarot – Tanácsadás
Terápiás oldások – angyalmágiák.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skyp: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok.

Angyali blokkoldások.

MINDENKINEK VAN ANYAGI BŐSÉGET HOZÓ ANGYALA.

Több ilyen angyali energia is van – más és másféle rezgésekkel, fényekkel, és energiatöltettel. Kinek-kinek a saját rezgésével harmonizálóval érdemes együtt rezegni. Tiszta lélekkel fel is tudod venni vele a kapcsolatot. Az ‘inkorponálás’ lehetősége előtted áll! Mindig azt a bőségangyalt inkorponáld, aki a rezgésednek megfelel, azzal harmóniában áll.  Fortuna, Barbelo, Anauel, Ariel rád vár! Az esetleges blokkoldás után – harmóniában, magas rezgésekkel – imája elmondásával! – a hála rezgésén rezegve elindulhat a pénzenergia is feléd. A Segítőkész Szent Szellemvilág segíti azt, aki elindult a spirituális fejlődés felé…

PÉNZANGYAL MÁGIÁK – BŐSÉG ANGYAL KAPCSOLATFELVÉTEL!
Imaginálás és inkorponálási technika megszentelt, nyitott térben arkangyali védelem alatt – szegénységi fogadalom feloldással – terápiás konzultációban. Ha a szív csakra teljes egészében tisztán a szeretetben forog – az alsóbb csakrák, a gyökér csakra (a bőség energiacsakrája) is aktívabb.
Minden energia, a bőség Istentől jön, a szeretet által.

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Életvezetési tanácsadás.
Angyalmágiák
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Üzenetek a szellemvilágból.

Csodák márpedig vannak!
Ha egy különleges színű madártollat találsz épp ott, ahol csak valami égi csoda folytán kerülhetett oda, akkor biztos lehetsz benne, hogy   a szellemvilág üzen neked. Van aki a pénztárcájába talál, van aki a fürdőszoba padlóján, és olyan is akadt az ismerőseim közül, aki az íróasztal fiókjában. Ezeket a tollakat nem keresi kell, hanem “lesznek” – manifesztálódnak, valahogy ott teremnek.

Fehér
Tisztítás, spiritualitás, remény, bizalom, hit, védelem, béke, mennyország, angyalok, áldás és bölcsesség.

Vörös
Pénz , vagyon, biztonság, karrier, fizikai vitalitás, energia, életerő, akció, szerencse, szenvedély, érzelmek, bátorság.

Kék
Kommunikáció, elfogadás, az igazság kimondása) béke, inspiráció , mentális képességek és tudás, kapcsolat a szellemekkel, védelem és lelki tudatosság.

Sárga
Belső intuíció, boldogság, áldások és bölcsesség kapcsolatban, erőteljes napenergia, intelligencia, játékosság, öröm, vidámság, mentális éberség, látás.

Zöld
Szeretet, érzelmek, kapcsolatok, megbocsátás), az egészségügy, a gyógyítás, a természet, a környezet, a természetfeletti lények (szellemek), növény szellemek, állati lelkek, a növekedés, a termékenység, a harmónia, az egység, a pénz, a jólét, a siker.

Narancs
Szex, testi kapcsolatok, szeretet, étvágy, vonzás, energia, változás, optimizmus, az ambíció, siker, új ötletek, akaraterő, kreativitás, testi szerelem, akaraterő, függetlenség.

Rózsaszín
Feltétel nélküli szeretet, szerelem, érzések, barátság, gondoskodó lélek, együttérzés, harmónia, adakozás, empátia, kedvesség, szelídség, hűség, becsület, inspiráció.

Lila
Egyetemes tudat, lelki kapcsolat), felfokozott lelki növekedés és tapasztalatok, magasabb szintű gondolat.

Barna
Föld, stabilitás, kitartás, otthon, barátság, tisztelet.

Szürke
Béke és semlegesség (hiszen a fekete-fehér között félúton van), hitelesség, rugalmasság.

Fekete
Védelem, figyelmeztetés, negatív energia, halál (mint egy lezárt fejezet), misztikus bölcsesség, növekedés vagy fokozott bölcsesség. Amikor a tollak színjátszó, fényes feketék jelenthet nagy misztikus betekintést.

Színkombinációk:

Fekete-fehér vegyes tollak képviseli a védelmet, az egyesülést.

Fekete a lilával vegyesen nagyon mély lelkiséget jelez. A jelet amolyan misztikus jelként kell értelmezni.

Fekete, fehér és kék vegyes tollak a láthatár változását jelölik.

Barna és fekete csíkos minta (mint a fácán tollnál) a test és lélek közötti egyensúlyt jelenti.

Barna és fehér vegyes toll boldogságot jelent.

Ha a tollak piros és zöld színűek, azt jelenti, hogy anyagi segítséget kapsz. Ez egy nagyon szerencsés jel!

A szürke és fehér toll együtt a reményt szimbolizálja.

Mindegyik tollnak más az üzenete, és ha jól elgondolkozol rajta, pont passzol is a helyzetedhez. Lehet ezeket a talált csodákat aztán megbecsülni, és számodra értékes helyen tartani. Nemcsak a tollak hordozhatnak üzenetet. Lehet máshogyan is jelet kapni. Például ha valami nagyon nagy dolog közeledik felém, amin áldás van, akkor fehér galambot szoktam látni…vagy elém repül, vagy pedig elszáll előttem. Ilyenkor mindig meghatódom, és nagyon hálás vagyok a segítő, jó szándékú jelenésekért.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – elemzés, tanácsadás.
Angyal tanfolyamok – Angyal mágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Aranyló energiákban a szeretet terében.

VASÁRNAP A NAP AZ OROSZLÁNBA LÉP!

A Nap saját uralmi jegyébe kerül – Július 22-én, 23:01-kor. Fénye segít kitárni a szívedet a szeretet felé.

Lelketek gyakran csatatér, melyen az értelem és a mérlegelés vív háborút a szenvedéllyel és az étvággyal. Engedjétek hát lelketekben az értelmet a szenvedély magasába emelkedni, hogy dalra keljen; És lelketek értelemmel kormányozza a szenvedélyt, hogy a szenvedély minden nap új erőre kapjon, és miként a főnix, saját hamvai fölé repüljön. – Kahlil Gibran


Az időtér kulcsszavai: Felfedés, életöröm, vitalitás, kreativitás, játékos élvezet, melegség, bizakodás.

Napi mantra: “Egy vagyok az univerzum tiszta szeretetével, amely eltölt és vezet!” Vizualizáld, hogy a mellkasodban egy csodás aranyló fény van, és a következő napokban is emlékezz arra, hogy a nap rajtad keresztül, benned ragyog – használd ezt a mantrát.  Érezd meg, figyeld meg, éld meg,  hogy körbevesz a szeretetet.

A blokkolt szívcsakra, elfojtott érzelmek gyanánt igen súlyos nyomás alatt lehet. Ha van olyan teher, ami miatt nem tudsz elengedni embereket, helyzetet, mos nagy erővel jelentkezhet. Ha nyitott vagy és megragadod a lehetőségeket sikerre juthatsz. A blokkok betegségeket hozhatnak, úgymint szív-érrendszeri, valamint gerinc problémákat is. Az egónak nincs helye az emberi kapcsolatokban, az alázat és az empátia,  az együttérzés és a segítő, megértő szeretet ami felemelhet. Ragyogtasd hát a szívcsakrád – és áramoltasd a szeretetet.


A vasárnapi napra a Kazanlár-tarotból a XIX. Nap lapot húztam. Íme az üzenete: Belső és külső harmónia, boldog építkezés. A tizenkilencedik Nagy Arkánum a Nap harmóniájáról szól, arról a szeretetre méltó kapcsolatról, amelyet az emberek építenek fel egymás között, ha társuknál a sötétek helyett a napos tulajdonságokat értékelik.
Szimbólumként a Nap kedvező élethelyzetre utal, kellemes légkörre, dicsőségre és egy szerencsés kezdeményezésre. Egy erőteljes energiát szolgáló szikrázó és élénk intelligencia jele, valamint az ügyességé és nagyvonalúságé, amely a legbonyolultabb helyzeteket is tisztázhatja.
Blokként, azaz kedvezőtlen pozícióban azt jelenti, hogy lehetetlen a magunk erejéből eljutni a boldogsághoz, amely ebben az esetben elérhetetlenné válik. Ha gondban vagy, szívcsakra-harmonizáló oldásra szeretettel várlak, terápiás oldásban, konzultációs időben.
Kedvező pozícióban a Nap kártya a boldogságot jelenti és másokhoz, a külvilághoz fűződő jó viszont és egy boldog családi fészek, egy meghitt, sugárzó otthon megteremtését.

E napon Hahéuhaj Őrangyal,  a királyi székek angyala uralkodik. Imájával megszólíthatod:
‘Hahéujah kérlek irányíts tiszta és egyértelmű helyzetek felé, hogy elkerüljem a megrázkódtatásokat. Had legyenek tiszták a gondolataim, hadd érthessem meg önmagam, s hadd értselek meg Téged. Hadd legyek művek sarokköve, s váljak hasznára magamnak csakúgy, mint felebarátomnak és az isteni műnek.’

Kreatív teremtő erőd teljében vagy. Tapasztalatod a szívedből kiáradó tudatosság. A spirituális ember előtt megnyílik a “szoláris” asztrál világ, és lelke szellemével egyesül. Minden áldott pillanat lehetőséget nyújt arra neked, hogy sorsod, életed szépségeid felfedezd, tedd hát meg.
Boldogságos hétvégét kívánok nektek, igaz szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Útmutató tanácsadás
Energetikai kezelések.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Ha angyaloznál…

Az előre megérzés, a megsejtés a spirituálisan tudatos emberi lét egyik lehetősége.Amikor belelátunk a jövőnkbe azzal a bizonyos hatodik érzékkel.
Minél tisztábban élünk, minél többet meditálunk nagyobb lesz az auránk, tisztulnak a csakrák. Ebben a pozitív vonzásban egyre több harmonikus emberi kapcsolatot alakíthatunk ki. Jobban megérjük a helyzeteket, a velünk történteket is. A mély meditációk alkalmával jobban érzékeljük a körülöttünk lévő szellemi segítőinket, élesebben hallhatjuk az angyalok hangját, és tisztábban érthetjük belső felsőbbrendű énünk üzeneteit is.
A tisztánérzékelés fejlesztésében segítségedre lehet, ha tudatosan meditálsz, őrangyaloddal kommunikálsz. Használhatsz tisztító, rezgésszint emelő zenéket is, fontos azonban, hogy a térben, ahol vagy tiszt energiák legyenek.  Érdemes tértisztítást végezned –  így arkangyali energiákban létezhetsz.  Mihály és Jophiel Arkangyal ebben nagyot alakít. Az ellazulást segíthetik a relaxációs zenék, a tisztító mantrák is. Minden energetikai tisztító kezelés nyitja és harmonizálja egyébként a harmadik szemcsakrát is.

“Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak.” – Mary Baker Eddy


Camuel Arkangyal
a  szívcsakra őrzője, segít abban, hogy megnyíló tudatossádog tovább fejleszthesd. Rafael Arkangyal a harmadik szem csakra hangolásában segít téged. A fizikai test őrzője Uriel Arkangyal, az étertest őrzője Gábriel Arkangyal, a mentál test őrzője pedig Raphael Arkangyal, az asztrál test őrzője Mihály Arkangyal,  a spirituális test őrzője pedig Metatron Arkangyal. Hívhatod őket, ha védelmi, vagy energetikai erősítésre lenne szükséged.

Szeretettel várlak  égi energiákkal – angyal kommunikációra, angyaltanfolyamokra és angyalmágiákra is,  – ha sorsodban olyan feladatot kaptál, amiben elakadtál, és úgy érzed, már csak a csoda segíthet.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Angyal tarot – Atlantiszi tarot.
Angyalmágiák, Angyal jóslás, Angyal tanfolyam, Angyal terápiák.
Kapcsolat: 202782612

Heti tarot – Rák Újhold után vagyunk.

A héten jupiteri és neptunuszi energiák hatnak.

Egy érzelmekkel teli időszak veszi kezdetét a  napokban; hagyatkozhatsz a megérzéseidre, intuíciódban nem fogsz csalatkozni, a szíved vezet mindenben. Segítők is jelentkezhetnek, a jó szándék itatja át az egész hetet. Biztonságban, nyugalomban lehetsz.

Hét eleje:
Berta – Az Intuíció XXIV:
Egy-két megoldatlan ügyben karmikus akadályok lehetnek. Letisztult érzelmekkel oldhatók a helyzetek. Segítő jöhet életedbe, fogadd el. Szerelmi életedbe is jó kilátások lehetnek, légy pozitív mindenben.  Hagyatkozz a benned lévő Hold-energiára. (Rák-Nap, Bak-Plútó szembenállás.)

Hét közepe:
Szanatruq- A Ráció XXIII.
Együttműködés, szövetségben, kapcsolódás másokhoz
Ha egyensúlyra törekszünk, minden oldódik körülöttünk.
Szerelmi kapcsolat alakulhat, ha egyedül vagy. Kihívások jöhetnek egyébként pedig életedbe. Használd a racionális énedet.  (Vénusz Szűzben szextilben Jupiterrel Skorpióban.)

Hét vége:
Jézus a Pártus – Az Igazság VIII:
Amit önmagadon dolgozták, megterem. A külvilág felé irányítsd a figyelmedet. A Való Élet vár, ott kell megfelelned. Bizonyítanod lehet. Egy kis önelemzés az alap – keresd meg azt, ahol a helyed van. Munka, kapcsolat, anyagiak.  Igazad lesz, s nyerhetsz. (Nap Rákban-Oroszlánban, és kvadrátban Uránusszal Bikában.)


Használd mágikus képességeidet a hét alatt. Teremts egy szebb-új világot Magadnak, társaiddal. Oldó, blokkoldó energiákkal szeretettel várlak, terápiás konzultációs időben kereshetsz.  Figyelj a megsejtéseidre és az álmaidra is – kitűnő tanácsokat adnak az égiek megint.  Hívd őrangyalodat, mindig segíthet.

“Vesd el szorongásaidat, félelmeidet, a világhoz s előítéleteidhez tapadó görcseidet – és megszűnik feletted a fizikai gravitáció anyaghoz húzó ereje. Szabad léssz, mint a madár, s főnixként szállsz fel a Napba az Egyetemes Szellemi Tűzgóc gyémántfehérségű fókuszába!” – Szepes Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.


Mágikus napokat kívánok Mindenkinek  a teremtéshez!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot- Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

A fenti egy általános jóslás- személyre szabott tanácsadással kereshetsz.

Rák Újhold – erőpróbáló bolygóhatásban.

2018. július 13. 3 óra 48 perc, Rák Újhold

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. Alkalmas az idő tisztítókúra, böjt kezdésére is. Pénteken, július 13-án nemcsak Újhold lesz, hanem napfogyatkozás is egyben, a Nap is a Rák jegyében fog tartózkodni.

A jelen lévő plútói energia nagy átalakító, transzformáló hatásában segíti a nagy gyökeres átalakulásokat.
Kulcsszavak: otthon, család, múlt-gyökerek. Mindenkinél más- és más életterületen történhetnek nagy változások. Mint például adás-vétel, költözés, vagy munkahely váltás. Lakásátrendezésre, felújításra, festésre is a legjobb lehetőség. Vigyázz mit eszel a szép napon, mert megterhelheted a gyomrodat, de nagyon. De ez az állás arra is jó alkalmat ad, hogy családi kapcsolatainkat is alaposan átgondolhassuk. Igen nagy feszültségekkel telítődik a téridő – hajlamosíthat agresszióra. Hatalmi harcok, bizonyos túlkapások lehetségesek. A szóval való bántás is nagy sebet ejthet – figyeljünk arra, hogy ne tegyünk ilyet. Minél elfogadóbb vagy másokkal, és önmagaddal szemben annál jobban fogsz majd tudni előrehaladni az életedben.

Mert „te vagy a jóság, a könyörület, a megértés. Te vagy a béke, az öröm és a fény. Te vagy a megbocsátás és a türelem, az erő és a merészség, te vagy a barát a bajban, a vigasz a bánatban, a gyógyír a betegségben, az útmutató a zűrzavarban. Te vagy a legmélyebb igazság és a legmagasabb bölcsesség, a legnagyobb béke és a legfennköltebb szeretet, és életed egynémely pillanatában már megismerhetted magad ilyennek. Dönts úgy, hogy mindig csak ilyennek ismered magad!” – Neale Donald Walsch

Az Időkapuban Melahél őrangyal áll majd, a Királyi Székek Karának angyala Binaél Arkangyal csapatából.
Ha ehhez az őrangyalhoz imádkozunk, nyugalom és eredményesség lesz majd részünk az életben. “Melahél angyal engedj szereplőjévé válnom annak a kozmikus elbeszélésnek, amelyet éppen most fogalmazol. Ihlesd meg szellemem, hogy mindenben a természetes isteni rend szerint épüljön újjá bennem. s ezáltal elhozhassa a többieknek az isteni harmóniát, szerveikbe a tökéletes ritmust, vagyis az egészséget. Adj nekem erőt ahhoz, hogy segítségeddel megmagyarázhassam a tények, a dolgok, a helyzetek jelentését. Add, hogy így a siker előhírnöke lehessek.”


Ezen a napon nagyot lehet teremteni.
Imagináld amit el szeretnél érni – fontos, hogy érzéseid, gondolataid összhangban legyenek vágyaiddal. A képzeleted a varázsecseted lesz. Kérd Uriel Arkangyalt, hogy váltsa valóra terveidet, és manifesztálja azokat az anyagi világba. Ha nem tudod mi lehet számodra a legjobb, akkor kérd azt, hogy: hozza el az Univerzum számodra és szeretteidre számára, a legnagyobb jót. Teremtő energiáiddal pozitívan alakíthatod most az életed. Angyalmágiákkal szeretettel várlak – Sorselemzéssel is kereshetsz.

Légy jelen az energiákban és engedd, hogy újjászülessen a lelked. Ha elfogadod a helyzetedet, és megérted a lényeget, akkor már készen is állsz a teljes átalakulásra. Tudd, hogy létezésed isteni minőség.

Sok sikert  és nagy erőt a változásokhoz – léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások  – Angyalmágiák
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Heti tarot – Újholdas hetünk lesz!

Heti tarot

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” –  Szepes Mária

Újholdas teremtő hetünk lesz!

A hét közepére a Császárnő – Subbád III.tarot lapot adták kezembe az égiek:
Ha hited van minden sikerülhet. A pénz energia – szeretet energia. A nyitott szívcsakráddal vonzod a jó lehetőségeket. Sikeres és elégedett lehetsz, szerelemben is jó hírek. A hét eleje a barátságápolásnak, beszélgetéseknek is kedvez. Légy pozitív mindenben.

A hét közepétől jó napok jönnek. A nagy arkánumból a Mágus I.- Emese a táltosnő lapot húztam.
Ha elfáradnál kérd az Őrangyalodat, hogy frissítse az energiateredet.  Energetikai feltöltésre várlak. A tértisztításnak, az otthon rendezésnek is jó ideje lehet. Pénteken Újhold jön hozzánk. Mégpedig Rák Újhold, teljes napfogyatkozással. Készítsd a vágylistát.

A hét vége: az Ördög XV.- Ahuramazda harca Ahrimánnal lapot mutatják:
Hallgass a megérzéseidre: figyeld meg kivel barátkozol, kivel kötnél üzleti kapcsolatot. Rosszakaró, irigyeid is lehetnek. Tolvajok, csalók lehetnek körülötted. Légy óvatos, így nem győzhetnek le. A nyílt ellenséget könnyedén megérzed, de az alattomost is megláthatod – megmutatja magát, mert nem olyan okos.
A hétvége egyébként a családi programoknak  kedvez, tervezgetésre  és kirándulásra is jó időben lehetsz. Pihenj, lazítsd szeretteid körében, ha teheted.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Légy kitartó, derűs, figyelmes – sikeres lehetsz. Stresszoldással várlak, ha elfáradtál. Július 11-én, szerdán a Jupiter újra elindul – nagy szerencse vár ránk! Sok életterületen lesznek elmozdulások. Az Újholdas energiák is mosta  gyökeres átalakulásban segítenek bennünket. A sorsfordító döntések ideje jön el – a plútói energia erre rásegíthet. Nagy ideje lehet a tértisztító munkának is egyben. A döntéshelyzetekben a tarot és számmisztika is segíthet. Szeretettel várlak, ha sorsfordulati döntésekben elakadnál.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű jóslás – Sorsfordulatok.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok, a vidéken, külföldön élők számára.

A fenti csak egy általános jóslás – személyre szabott elemzés konzultációban kérhető.

Legyen a bőség természetes állapotod!

Áldott legyen a tested teljessége, a lelked végtelensége, a szellemed örökkévalósága. A Segítőkész Szent Szellemvilág segítsége ragyogjon át életeden! Áldás áradatban állj!

Szegénységi fogadalom feloldása
A szertartáshoz csendesedj le és gyújts meg egy fehér gyertyát. Szólítsd a három csodás Arkangyali minőséget: Mihály, Gábriel és Rafael Arkangyal idézésével kezd el a fogadalmad törlését, ezen szöveggel:
“Ezennel feloldom minden szegénységi fogadalmamat, amelyet valamely életemben tehettem. Kérem, hogy a fogadalmak oldódjanak fel, és hatásuk törlődjön el az idő minden kiterjedésében és azon túl is. Legyen így.”

 

Majd mond el a következő szómágiát:
“Egy vagyok a világmindenséggel, egy vagyok a tudatos és tudattalan elmém gazdagságával. Egy vagyok az Istennel. Jogomban áll, hogy szerencsés, boldog, és sikeres legyek. A pénz szabadon, bőségesen, szakadatlanul áramlik felém. Valóban érdemes vagyok a világmindenség gazdagságára. Egy pénzmágnes vagyok. Az angyalok pénzügyi jóléttel és biztonsággal áldanak meg engem. Én pedig cserébe tehetségemmel  és szeretetemmel áldok meg másokat. Ámen.”

Áld meg a pénzt, ami a birtokodban van, amit kapsz és amit adsz:  ‘Ateh Gadol Le Olam.’

Tudatosítsd magadban, hogy a pénz energia és szeretet. (Mihály Arkangyal egyébként a pénzzel kapcsolatos félelmeidet is oldja, ha imaginációban erre kéred őt.)
Szólítsd Bőségangyalodat, hogy oldja a pénzügyi blokkjaidat. “Szeretem a pénzt és tisztelem, a pénz is szeret engem. A pénz tiszta, a pénzzel megvehetem azokat a dolgokat, amire nekem szükségem van és a szeretteimnek.
Kérlek Zadkiel Arkangyal vond körém Kék-Arany bőségcsillagodat hogy képes legyek megvalósítani álmaimat. Hálás szívvel köszönöm Neked, szeretlek Téged. Ámen!”

Ha végeztél a szertartással készíts két pénz dobozt.
Legyen egy vagyon doboz és egy adakozó doboz. Ezek után minden bevételed 10 százalékát oszd szét a két doboztam egyformán. Majd fél év múlva az adakozó dobozt fordítsd adományozásra, a vagyon dobozt pedig saját fejlődésedre – pld.  utazás, tanfolyamok, stb. Nálunk ez a doboz az ‘angyalos’ doboz. Meglásd a pénzenergia áramolni fog hozzád…
Légy hálás a létezésnek a sikeres életedért!

Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta