ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Decemberi energiák a téli napforduló havában

December
Télelő – Álomhava – Szent Karácsony hava

December hava az áldott szent várakozás ideje az angyali energiák támogató fényében. A számmisztikában a tizenkettes szimbóluma – ami valójában a hármas egysége, szent szám. A tél arkangyalai Cassiel a türelem angyala, Uriel az ész arkangyala, Asariel az érzelmek angyala és Zadkiel a megbocsátás arkangyala. Angyalszertartásban most tőlük kérhetünk segítséget. December tarot lapjai: A Válaszutak VI. – Az Igazság VIII – A Mértékletesség XIV. Toleranciára és elfogadásra tanít ez a hónap – érdemes lesz a merev álláspontokat elengedni, és az empatikus megértő kommunikációra összpontosítani. Vigyázzatok a túlköltekezéssel a Vénusz-Plútóban és legyetek rugalmasabbak az Uránusz által generált új helyzetekben. A neptunuszi Halak energiákban intuícióval és igen erős spirituális energiákkal töltődhetünk.


A hónap legfontosabb napjai:

December 1. a Neptunusz előreindul égi útján. Megérzéseink felerősödnek. Harmadik szem csakra aktiválással is segíthetek ebben.

December 4-én az Újholdat üdvözölhetjük a tüzes Nyilas jegyében. Ezzel egy új holdhónap veszi kezdetét egy új ciklus indul el. Az emberi kapcsolatok terén hoz változást. Érdemes minden fejlődést akadályozó körülményt elengedni – angyalmágiákkal is kereshettek.

December 13-án a Mars a Nyilas lép át a tervezéshez kapunk jó energiákat.
Ugyanezen a napon a Merkúr a Bakba lép. Tudatos, kitartó energiákkal kapcsolódhatunk e jegyváltáshoz. Csakra-aura-meridián tisztítással, harmonizálással, rezgésszint emeléssel várom a spirituális Hölgyeket.

December 19-én az Ikrek Telihold köszönt be. Elengedéssel, teremtő mágiákkal, gyógyulás segítő terápiákkal is jöhettek hozzám.
Ugyanezen a napon a Vénusz retrográdba vált – radikális, drasztikus változásokat hoz kapcsolati és pénzügyi területeken.

December 21-én a Nap a Bakba lép – ez a téli napforduló ideje lesz. Lencsemágiával készülhetsz. Erős spirituális rezgésekben érdemes lesz teremtened – ha egyedül nem megy keress meg teremtő mágiákkal.

December 29-én a Jupiter a Halakba lép – ezzel egy új tizenkét éves ciklus indul el – megnyílik a bölcsesség kapuja. Tarot opciókkal várom az ezoterikus világnézetűeket.

December 30-tól a Szaturnusz segít átgondolni feladatainkat – ebben a spirituális energiákban megtalálhatjuk a megoldásokat és elég erőt kapunk előrelépni céljaink megvalósításához.
Szilveszterkor készülhetsz lélekben már az Új esztendőre. Légy valód, igaz, hiteles és dönts szabadon a sorsodban. hagyd, hogy a szeretet irányítson. Az Uránusz jelenléte segít, hogy pozitívan változtathassunk életünkön.  A szilveszteri újévi jóslásra már érdemes regisztrálnod.

A részletesebb elemzéseket még bővebben, a napi tarotban olvashatjátok majd. Ha elakadnál sorsdolgaidban havonta érdemes személyre szóló tarot-elemzést kérni – a jövőbe nézni. Minden elemzéshez grátisz: csakra-aura-meridián tisztítást és energetikai szint emelés jár ajándékba  – várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
2022 a Jupiter éve a jog, a rend, az igazság,  a szerencse esztendeje lehet – várjuk  bizakodva, hittel, reménnyel az új évet!
Áldásos megéléseket kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/

Ezoterikus programajánló – December

Asajah stúdió – decemberi programok – foglalkozások, tanfolyamok!

Ha sok a világ zaja, s nem hallod a hitedet, keresd meg a csendet és hangosítsd fel a lelkedet!

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
http://asajah.hu/3495/

SZERELMI ANGYALMÁGIA TANFOLYAM
http://asajah.hu/angyalvarazslat-2/

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

INGA TANFOLYAM
http://asajah.hu/inga-tanfolyam-spiritualis-holgyeknek/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/?fbclid=IwAR2PTzTBximna5axyEK9EDmDfznZcWiqT-tiD35k9zDOEKXWmbS3rJ1B6HU

A tanfolyamok elvégzése egyéniben is lehetséges – a vidéken, külföldön élők számára, kamerás messengeren és skypeon megoldással vállalok foglakozást.
Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/

Karmaoldás angyalmeditációban

Mihály Arkangyal a karmaoldás angyala

Hívd őt és a karma urait, hogy segítségükkel elérd az oldás energiáját. Érdemes a meditációt elalvás előtt elvégezni, ekkor a Karma Angyalai alvás közben fognak majd dolgozni.


Üljünk nyugodtan, csillapítsuk le elménket, vegyünk mély lélegzetet. Ha készen állunk, hívjuk a Karma Angyalait. Lehet, érzékelni fogjuk őket valamilyen formában, fények, színek, képek vagy akár hangok által, de az is lehet, hogy egyszerűen csak érezni fogjuk jelenlétüket. Ha nem érzünk semmi ilyesmit, az sem baj: ha hívjuk őket, biztosak lehetünk benne, hogy megjelennek.
Most kérjük őket, hogy gyógyítsák meg problémáinkat, traumás élményeinket, karmikus kapcsolatainkat, betegségünket, érzéseinket vagy bármit, amiről úgy érezzük gyógyításra szorul, és közben mondjuk a következőket: „Szeretném elérni a karmikus gyógyulást … terén az aurám és a testem minden szintjén, minden életemben, beleértve a jelenlegit is. Kérlek, gyógyítsd meg a sérüléseket és hozz gyógyulást a jelenben, MOST”.
Miután kimondtuk kérésünket, maradjunk tovább ebben a relaxált állapotban. Kérjük, hogy gyógyítsák meg negatív érzéseinket és viselkedésünket is a kérdéses problémával kapcsolatban valamint kérjük meg őket arra is, hogy cseréljék le azokat pozitívra.
Vezessük magunkat tovább a meditációban. Érezni fogjuk, ha eljött az idő egy újabb kérés kinyilvánítására. Bízzunk megérzéseinkben, belső hangunkban és bölcsességünkben, amely vezetni fog.
Ha úgy érezzük, hogy itt az idő a meditációnk befejezésére, fejezzük ki hálánkat a Karma Angyalainak és fokozatosan térjünk vissza a jelenbe.

Néha nem rögtön, az első ülés után történik meg a gyógyulás, talán többször is végig kell csinálnunk e folyamatot, főként, ha hosszan tartó problémáról van szó. De legtöbbször a javulás azonnal elkezdődik. Akár több hétig is eltarthat az oldás, amíg a hétköznapok mozgalmában fel nem ismerjük a történések jelentését, s beintegráljuk életünkbe a tanításokat. És a végén helyükre kerülnek a dolgok. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Neptunusz újra aktív!

A Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja, a második transzcendens bolygónk.

A Neptunusz befejezi tolató-hátráló mozgását  és december 1-én direktbe vált,  a Halakban jegyében.  A Plútó, Szaturnusz, Jupiter, és Merkúr után a Neptunusz is előreindul – megkezdi égi útját.

Új lendületet kapunk az aktív időszakban terveink-céljaink-álmaink megvalósulásához. Lélekbolygónk a magasabb dimenziókkal való érzelmi összehangolódást képviseli. Felerősödnek előre megsejtéseink, megérzéseink.  Intuíciónk megerősödik –   felébreszti  empátiánkat, együttérzésünket.
A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért. Transzcendens tapasztalatokat ad, ha nyitottak vagyunk annak megélésére. Segítő üzenet álmokkal jeleznek az égiek. Ez a hatás magasabb szinteken gyógyulást hoz, áldást, angyali segítséget jelöl. Alacsonyabb tudat-rezgésszinten azonban csalást, megtévesztő hazugságokat, illuzórikus helyzeteket  hozhat.
A Neptunusz szimbolizálja a lelkünk mélységeit és a spirituális titkokat is. Önvizsgálatra, mély belsőmeditációk is a legjobb időszak.
Felsőbbrendű Én gyógyító vezetett angyal meditációkkal várom a spirituális Hölgyeket lélekharmonizálásra! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Újholdas hétvégénk lesz

H   E   T   I     T   A   R   O   T!
November 29-től december 5-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A hét elejében egy harmónia háromszög segít inspirál, és motivál bennünket dolgaink rendezéséhez – a Nap-Merkúr együttáll a Nyilasban.

A Mágus I.
A jelenlevő neptunuszi energiák által mágikus nap lesz a hétfő, Mindenféle spirituális tevékenységnek kedvez a nap energetikája. Intuítabbá válhatunk – lecsendesedve figyeljünk a belső hangunkra – megérzéseink felerősödnek, utat mutatnak. Jóslásra, angyalmágiára is kedvező lesz az időtér. Kedden mély lelki beszélgetések ideje jön el  – a vénuszi rezgésekben hangolódj a társadra, a kedvesedre. Három hónapos előretekintéssel tarot opciókkal segíthetek az útmutatásban.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás, vagy a lakásdíszítés – ünnepi kreatív dekorálás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok finom meleg gyógyteákat – a tepsis sült burgonya mennyei étek lehet, akár az estebédhez. Kozmetikára, hajmosásra, tisztítókúrára, fogorvosi vizithez jó időben leszel – kezdd is el. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, december 1-én, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI.
A nagy megbeszélések ideje lesz a szerda a Nap-Merkúr-Szaturnuszban – karmatisztításra is jó időben leszel, érdemes kiegyenlíteni a spirituális adósságokat. A csütörtök a negatív rezgések elengedésének kedvez: úgymint az aggódás, a félelem,  stb. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek –  érdemes lesz befelé hangolódni, kicsit lecsendesedve figyelni az üzeneteket.
Energetikai tisztításokkal – rontáslevétellel is – kereshettek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a kertgondozás, olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor, szénhidrát lesz.  A rebarbara süti igencsak finom és különleges lehet – ha szereted az ínyencségeket. Tisztítókúrára, masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára kedvező az időtér energetikája. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hét közepének időtere – legyek figyelmesek! (A Hold a Skorpió jegyében jár, december 3-án, pénteken lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)


A Nap XIX.
Nap-Merkúr- Jupiterben karmatisztításra is kedvező energiákban lehetsz – megbocsátani, békülni most érdemes lesz! – ezzel is hangolódhatsz az Adventre. A szombati újholddal indul az új holdhónap. Családi ügyek megbeszélésére – konfliktusok rendezésére is jó a hétvége energetikája. A vasárnapi nap gyógyulást segítő energiákkal áldanak az égiek – érdemes hálaimákat is felküldeni, meditálni, energetikai tisztításokat megejteni. Teremtő mágiákkal újholdkor is várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a masszázs, vagy a természeti séta. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A mézédes szőlő kitűnő desszert lehet. Hajmosásra szombaton, kozmetikára, masszázsra vasárnap lesz a legjobb alkalom. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lesz a hét vége – kapcsolódjatok a rezgésekhez. (A Hold a Nyilas jegyében jár, december 5-én,vasárnap lép át a Bak föld jegyébe.)


A hétvégi Nyilas Újhold hittel, reménnyel, optimizmussal tölt fel minket és kedvez az új dolgok elindításában is.  Angyalozzatok bátran, az adventi angyalok összehozzák a családot, szeretetenergiával töltekezzetek.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Adventi meditáció – a lélek helyreállításáért

Lélektisztító meditáció

Csupán egy fehér gyertyára lesz szükséged ehhez az erőteljes és felvillanyozó meditáció elvégzéséhez. Tedd a gyertyát az oltárodra, és gyújtsd meg. Ülj le kényelmesen szentélyeddel szemben, majd tölts el egy-két percet a gyertya fényének szemlélésével.

Képzeld magad elé a fényt, amint szétterjed testedben, majd az aurádon keresztül kiárad, hogy az egész világot szeretettel, békével és védelemmel ölelje körbe.

Ha már úgy érzed, készen állsz, vegyél három mély lélegzetet, szívd be mélyen a tüdődbe a fehér energia tisztaságát és jóságát. Minden egyes lélegzetet tartsd bent néhány pillanatig, majd lassan fújd ki a levegőt.

Mostantól pedig be fogod lélegezni, és magadba fogod szívni a szivárvány minden egyes színét, egyiket a másik után. Kezdésképpen hunyd le a szemedet, és vegyél egy mély lélegzetet. Képzeld el, ahogyan belélegzed a tökéletes és tömény vörös energiát.
Képzeld magad elé ezt a tökéletes vörös energiát, ahogyan szétterjed tested minden porcikájába. A levegőt lassan fújd ki. Lélegezz be újból vörös energiát, de most gondolj arra, hogy egyszerre az univerzális szeretetet is belélegzed. Hagyd, hogy ez az univerzális szeretet összeforrjon a vörös energiával, és újfent beutazza egész testedet. Miközben kifújod a levegőt, engedd el az összes félelmedet, kételyedet és gondodat, hadd távozzanak testedből.
Nyisd ki a szemedet, és nézz bele a fehér gyertya fényébe legalább egy percen keresztül. Ha már úgy érzed, készen állsz, újból hunyd le a szemedet, és lélegezd be a tiszta narancssárgát. Engedd, hogy könnyen, erőlködés nélkül szétterjedjen az egész testedben. A levegőt lassan fújd ki.
Vegyél még egy mély lélegzetet, újból szívd magadba a narancssárga energiát, de most lélegezd be vele együtt a vidámságot, a boldogságot és a kacagást is. Engedd, hogy szétterjedjen tested egészében.
A levegőt kifújva engedd, hogy minden múltbéli csalódás, szomorúság és bánat eltűnjön. Nyisd ki a szemedet, és nézz bele mereven a gyertyába legalább egy percen keresztül, mielőtt megismételnéd a feladatot a sárga energiával is.
Minden egyes szín képvisel pozitív tulajdonságokat, amelyeket beszívsz a testedbe, és (egy kivételével) negatív energiákat is, amelyeket pedig kifújsz:
Vörös: belélegzed a szeretetet.
Kifújod a félelmet, kételyeket és gondokat.
Narancssárga: belélegzed a vidámságot, melegséget, boldogságot és kacajt.
Kifújod a csalódottságot, szomorúságot és bánatot.
Sárga: belélegzed az égészséget.
Kifújod a betegséget és a negativitást.
Zöld: belélegzed a harmóniát, megelégedettséget és érzelmi egyensúlyt.
Kifújod a harmónia hiányát és a konfliktust.
Kék: belélegzed a békét.
Kifújod a dühöt és a konfliktust.
Indigókék: belélegzed a személytelen, univerzális szeretetet.
Kifújod a kéjelgést, lustaságot és a közönyt.
Lila: belélegzed a spiritualitást, intuíciót és megvilágosodást.
Kifújod az emberiség iránti szeretetet.

Miközben lila energiát fújsz ki, képzeld el az isteni szeretetet, amint szétárad, és körbeöleli az egész világot.

Hagyj legalább egy perc szünetet az egyes színek között, majd befejezésként lélegezd be a tiszta fehér fényt. Képzeld magad elé ezt a fényt, amint szétterjed testedben, majd az aurádon keresztül kiárad, hogy az egész világot szeretettel, békével és védelemmel ölelje körbe. – Egészségsziget
Ne várd meg, amíg tényleg szükséged lesz elméd, tested és lelked helyreállításához. Bármikor elvégezheted ezt a meditációt, amikor csak akarod. Életed minden területére jótékony hatással lesz.
Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Spirituális konzultációk!

Spirituális tanácsadás az ünnepi időszakban is!

Ha válaszokat keresel – fordulhatsz hozzám különféle ezos gondokkal-bajokkal-kérdésekkel. Témamegjelöléssel kereshettek – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket személyesen, a stúdiómba, de kamerás messengeren és kamerás skypeon is vállalok videóhívást, foglalkozást, tanácsadást.

Terápiákkal, angyalozással, tanfolyammal, tarot- elemzéssel, energetikai oldással, tértisztítással, oldással, blokkoldással is segíthetek.


Keressetek bizalommal, az adventi hétben és a két ünnep között is elérhető leszek, szilveszter napján csak délután 6-ig.  Hívj bátran és rugalmasan egyeztetünk. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Adventi erények – adventi kísértések – adventi próbák!

A karácsonyi ünnepkör az Adventtel kezdődik.

Az Advent szóról sokaknak a várakozás jut az eszükbe: a karácsonyt megelőző felkészülést, az ünnepre történő várakozás. Advent időszaka lehetőség és számadás is egyben. Lehetőség az előrelépésre és fejlődésre. Az adventi próbák alatt angyalok vesznek körül bennünket, fényükkel segítve.
Advent négy hetében négyféle kísértés éri az embert, és ezekkel szemben négyféle morális képességet kell megerősítenie magában: Igazságosság, Bátorság, Mértékletesség, Bölcsesség. Az advent négy hetében ezt a négy erényt fejleszthetjük ki magunkban, ellenállva a kísértésnek.


Advent első hete: Az Igazságosság erénye – Mihály arkangyal.
Az ellenerők advent első hetében különösen az ember fizikai testét környékezik meg. Az archék, akik az ember fizikai egészségét hivatottak védeni, most elállnak az ember mellől. Az ellenerők ezért ezt a területet próbálják meg. Céljuk a megtévesztés, hogy becsaphassák az ember érzékelését; így megbomlaszthatják az ember és a világ harmonikus viszonyát. Ha a kísértés sikeres, ez az emberekben kétségbeeséshez vezet.
Ne engedd, hogy lehúzzanak, tarts ki végig a hited mellett, lásd tisztán a sorsodat, csakis a megérzéseidre hallgass. Tudni fogod hogy mi az igaz számodra, és fogadd el azt, hogy a világ ‘másmilyen’ is lehet… Zárj le minden olyan kapcsolatot, ami nem emeli a lelkedet. Tudatosan élve kezeld most is a helyzeteket, belső fényed világítsa meg az utat neked. Minden belső nehézség, egy út a fejlődéshez, egy karmaoldás, egy tanulás – a spirituális emberré válás lehetősége is egyben.
Az első kísértés elhárítására alkalmas az igazságosság erénye. Az igazságosság mint kozmikus törvény, a karmában jut kifejezésre. Az igazságosság segít meglátni mindennek az isteni oldalát és feltárja előttünk az álságot. Meg kell tanulni a szenvedéseket és a csalódásokat nyugalommal és töretlen erővel elviselni.
Hívjuk be ezen a héten az Igazságosság Lelkét, és Mihály segítségével fogadjuk be energiáit.

Advent második hete: A Mértékletesség erénye – Melkidézek angyal.
Advent második hetének arkangyala Melkidézek arkangyal. Ez a vágyak önző, mértéktelen megnövekedésének időszaka, így ezen a héten a mértékletesség az ember fegyvere. Mértékletesnek érdemes lenni az étkezésben, a gondolkodásban, a tévézésben és a fecsegésben, egyszóval mindenben. Nagyon ajánlatos ezen a héten többszöri szóböjtöt tartani! Melkidézek arkangyal a békesség királya. Energiája hatalmas, tele van szeretettel és békével.tartoznak a földangyalok mellett a gyógyítók és kozmikus orvosok is. Arra tanít, hogyan élhetjük meg a spiritualitást a mindennapokban, megmutatja a teremtő lét erejét és felelősségét.
Fénylény energiája megerősíti a test, a szellem és a lélek közötti kapcsolatot, és megmutatja, hogyan fejlődhetünk testünkkel összhangban, hogyan gyarapodhatunk létünkben.

Advent harmadik hete: A Bátorság próbája – Metatron arkangyal.
Az ellenerők elsősorban az asztrális testre hatnak: félelmet és aggodalmat akarnak ébreszteni bennünk. Az ember asztrális testét az angyalok vigyázzák. Mivel most ők is hazatérnek, az ellenerők ezt a területet is támadás alá veszik. Az ember úgy éli meg ezt, mintha elvesztené lelki egyensúlyát, ezáltal kibillenhet az egyenesből és leléphet az útról. Úgy érezhetjük, hogy lelkünk három ereje nem működik összhangban és nem szolgálnak minket. E három erő az Akarat, az Érzelem és a Gondolat.
A lélek e három vetületét újra harmóniába kell hoznunk, és ebben segít a bátorság ereje! A bátorság lényege, hogy semmilyen helyzetben ne veszítsük el önmagunkat.
A három lelkierő (akarat, érzelem, gondolat) szétválása félelemmel tölti el az embert. A félelem pedig képes az embert olyan dolgokra késztetni, amit nem szeretne megtenni. A bátorság erejével képesek vagyunk ezen lélekrészeinket újra egyensúlyban hozni.
Az embernek a legnehezebb helyzetben is meg kell találnia a helyes megoldást a szellem sugallatára hallgatva. Meg kell őriznie lélekjelenlétét!
Hívjuk be ezen a héten a Bátorság Lelkét, és Metatron arkangyal segítségével engedjük magunkba egyensúlyba hozó erejét.

Advent negyedik hete: A Bölcsesség erénye – Zadkiel arkangyal.
Advent negyedik hetének ereje a Beavatás – a Belső magány, a szellemi misztériumok templomában. A téli napfordulót közvetlenül megelőző időben az ember a szellemi világ küszöbéhez érkezik. Lehetősége nyílik új szellemi bölcsességek felvételére. Ezt próbálják az ellenerők meggátolni.
Ádvent negyedik, utolsó hetében a kísértő erők az ember máig kifejlődött tagjai közül a legmagasabbrendűt és egyben legbelsőbb tagját, Énjét környékezik meg.A kísértés a tudatlanság. Ha sikeresen átmész az adventi három próbán, a negyedik héten megnyílik számodra a lehetőség, hogy kapcsolatba kerüljön a magasabb világokkal. Ez a kapcsolódás lelked legmélyében kötött angyali vezeték, amely talán a legcsodálatosabb energiaszál, ami létezik. Advent negyedik hetében tehát a legfontosabb a szellemi bölcsesség megszerzése és megtartása!
A negyedik vasárnap angyala: Zadkiel Arkangyal. Az utolsó vasárnap egy püspöklila Angyal lépi át az égi és földi dimenzió kapuit, a Béke dalát énekli. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyal. Zadkiel Arkangyal energiája segít a megbocsátásban, a nagylelkűség elérésében, abban, hogy önzetlen légy, elfogadó és toleráns. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket. Friss, tiszta energiákat ad.

Advent négy hetén át érkezünk meg Karácsony szent, tiszta fényéhez – akik kiállják a próbákat, azokban megszületik a magasabb ÉN! Angyalainktól minden héten kapunk egy-egy olyan erkölcsi energiát, amelyet erővé fejlesztve kiállhatjuk a próbákat
A különleges rezgésekben kapcsolódj a Szeretet és a Fény ünnepéhez! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Angyalok érkeznek hozzánk!

Adventben –  Szent időben

Az Advent az ünnepekre való ráhangolódás, a készülődés ideje. Advent minden egyes vasárnapján egy angyal jön el hozzánk, aki hirdeti a megváltó érkezését. Amikor meggyújtunk egy gyertyát képzeljük el hogy itt van köztünk, és feladatát teljesítve közelebb hozza a karácsonyt. Az ősi hagyományok szerint a Teremtő négy különleges Angyalt küld le ilyenkor a Földre, minden vasárnap egyet, egészen Karácsonyig. Mindegyik Angyal külön céllal érkezik, de mindegyiknek van egy különleges égi küldetése: Advent szent üzenetét hozzák el nekünk.


Az első vasárnap angyala: Kék: Hit, Erő, Védelem, Isten akarata ” Legyen meg a Te akaratod!” Michael Arkangyal – szeretetenergiája ölel át. Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal, kék köpönyegbe öltözve, leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, túlságosan el van foglalva mással. De, azok, akik jól figyelnek, meghallhatják a hangját. “Figyeljetek! Isten nagy örömöt készít nektek. Isten fia eljön a Földre, hogy új erőt adjon az embereknek, hogy fényt és szeretetet hozzon minden ember szívébe. Készüljetek a fogadására”. Ma van a napja, hogy az angyal először szól, s keresni kezdi azokat, akik meg tudják és meg akarják hallgatni őt.

A második vasárnap angyala: Rózsaszín, piros: Szeretet, Harmónia, Tolerancia, Türelem, Hála – Chamuel Arkangyal látogat meg. A második vasárnapon piros palástba öltözött angyal száll le a mennyből, kezében egy aranyserleget hoz. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a nap sugaraiból készült. Nem tehet bele kemény, nehéz dolgokat. Az angyal végigmegy a világ összes házán, és valami keres. Mit keres? Tiszta szeretetet minden ember szívében. És ezt teszi majd bele a serlegébe, és viszi majd vissza a mennybe. És ott mindazok, akik a mennyben élnek, az angyalok, és akik meghaltak, fogják ezt a szeretetet, és fényt készítenek belőle a csillagoknak. Ezért olyan jó felnézni a hunyorgó, ragyogó csillagokra.

A harmadik vasárnap angyala: Fehér: Tisztaság, Alázat, Védelem a rezgésünket (energiaszintünket) zavaró, csökkentő energiák ellen – Gábriel Arkangyal érkezik el. Advent harmadik vasárnapján egy fehéren ragyogó angyal jön le a Földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakozik a szívében, és megérinti a fénysugarával. Azután ez a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz, egész testükhöz. Így, még aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s hasonlítani kezd az angyalokhoz, feltéve, hogy tiszta szeretet lakozik a szívükben. De ezt nem láthatja minden ember. Csak az angyalok látják, s azok, akiknek szintén ott van a szemében ez a fény. És csak ha ott van a szemükben ez a fény, akkor mehetünk el a karácsonyi gyermekhez és láthatjuk meg őt.

A negyedik vasárnap angyala: Püspöklila: Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia – Zadkiel Arkangyal érkezik meg. A karácsony előtti utolsó vasárnap egy nagy, halványlila lepelbe öltözött angyal jelenik meg az égbolton, és járja be az egész Földet. Kezében lantot tart, azt pengeti, s közben szépen énekel hozzá. De ahhoz, hogy meghallhassuk, szívünk tiszta kell, hogy legyen, s jól kell figyelnünk. A Béke nagyszerű dalát énekli, mely a karácsonyi gyermekről és Isten birodalmáról szól, mely eljő majd a Földön. Sok kis angyal kíséri a nagy angyalt, együtt énekelnek és örvendeznek a mennyben. Daluktól valamennyi mag, mely a földben szunnyad, felébred, s maga a Föld is figyel.


November 28-án, vasárnap elkezdődik a Karácsonyi ünnepkör – meggyújthatjuk az adventi koszorúnk első gyertyáját.
Azt kívánom, hogy:  Ahol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság. Ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény. Ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!
Legyetek lélekben azokkal a szeretteitekkel, akikkel most nem lehet – gondoljatok azokra, akik már nem lehetnek köztetek.
Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó hangulatú energiák érkeznek. Áramoltasd a szeretetet – Áldott Adventi várakozást kívánok Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Tiszta energiákkal

Hétvégén már Adventben járunk – elkezdődik a karácsonyi ünnepkör!

Advent első napja vasárnapja 2021. november 28., vasárnap,

Advent utolsó napja 2021. december 24., pénteken Szent estén lesz.
Karácsony első napja, vagyis december 25-e szombat, második napja december 26-a vasárnapra esik.

Tiszta energiákkal légy jelen a szeretet ünnepében: Szerencse energiák – Áldás programozás – Angyal jóslás – Energetikai tisztítások. Tisztulj meg a szent ünnepre! Szeretettel várom a Hölgyeket magas rezgésű energiákkal megáldott angyalos stúdiómba. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu