ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Telihold – tízmilliószoros napon!

Február 27. – Telihold a földies Szűz rezgésében!

Csodás teremtő napot kaptunk megint. Engedd el azt, ami, aki már nem tartozik hozzád – és kezdj egy teremtő szebb-jobb életet.
Nagy döntések ideje jött el, most rendet tehetsz az éltedben. Figyelj oda belső vágyaidra, találj rá a belső az egyensúlyodra! – megtalálhatod  problémáidra is a megoldást. Lehetőleg nagy műtétet ne tervezz erre a napra  – halaszd, ha halasztani lehet.
Érdemes lesz a táplálkozásodra is odafigyelni  a Szűz teliholdban – az emésztőszerveket ne terheld meg kerüld a zsíros, puffasztó  ételekkel.  Életmódváltásba is kezdhetsz – spirituális emberként élni nagy élvezet!
Engedd el az önkorlátozó gondolataidat, szabadítsd fel a lelkedet.
engedd el a kontroll és a teljesítmény kényszeres magatartásodat.  Kritika, és büntetés helyett inkább jutalmazd magad – szeresd megad, hogy gyógyuljon az életed. Használd ezt a csodás mantrát: “Értékes vagyok, szerethető vagyok, sikeres életet élek,  szerencsés és boldog vagyok!”
Meditálj egyet, mielőtt az elengedést gyakorolnád. Csendesedj le és  gyújts egy fehér gyertyát, az egyik kedvenc füstölőd, hallgass egy nyugtató relax zenét, majd írd le egy papírra azt  ami nyomaszt, amit elengedni szeretnél az éltedben, olvasd fel hangosan, és égesd el! Erre az angyali szertartást Mihály arkangyalt is meginvitálhatod. Ereje megszabadít, és felszabadít a félelmek, és a szorongás alól.

Ezen  a napon az Időkapuban Habuhjah őrangyal fog tartózkodni az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából.
Imájával megszólíthatod: “Habuhjah őrangyal kérlek tedd hitemet termékennyé. Add meg nekem, hogy életem során a a kísértések csak még jobban megszilárdítsák hitemet, és segítsenek eljutni az események magasabb szintű tudatosításához. Adj nekem erőt a merészséghez, töltsd meg szívemet bátorsággal, hogy szembeszálljak a veszélyekkel, juttass eleget nekem a te fényességedből, hogy legyőzzem a sötétséget és a félelmeket. Habuhjah angyal engedd meg nekem, hogy mások és a magam számára az egészség, az öröm, a szeretet és a bőség forrása legyek. Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged. Ámen!”

Ne felejtsd el szerencseköveidet, kristályékszereidet, tarot kártyádat  feltölteni, a telihold rezgésével.   Ezen a napon minden tízmilliószoros erővel hat – ügyelj gondolataidra, és kimondott szavaidra. Teremtő-vonzó varázslatokkal kereshettek ezen a napon is! Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket – elengedő, oldó és teremtő varázslatokra.
Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra!

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Sorselemzés – múlt – jelen – jövőd

SORSELEMZÉS NEKED!

A sorselemezés nem egy egyszerű jóslás, jóval több annál.
A sorselemzés során fény derülhet a sorsfeladatodra, és arra is, hogy milyen karmikus terheket hoztál egy korábbi leszületéséből. A sorselemzés során kiderül, hogy melyek az erősségeid, mihez van tehetséged, és milyen párt válassz ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott, hosszantartó szerelmi kapcsolatod legyen – tekintettel a Lilith-holdadra is. Egy sorselemzés során nem csak azt tudhatod meg, hogy mit hoz a jövő, hanem egy teljes képet kaphatsz arról, hogy milyen döntéshelyzetekre számíthat a jövőben és, hogy ezekben a helyzetekben hogyan lehetne döntened ahhoz, hogy pozitívan alakuljon a sorsod, és jó irányt vegyen az életed.

Izgalmas másfél órása számíthatsz.
Az ülés alatt használok számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, auraolvasást – pálcát, ingát  és tarot lapokat is a sorslapok tekintetében. Megtudhatod továbbá az őrangyalod, a boldogság és a pénzangyalod nevét és megtanulhatod azt is, hogyan lehet őket megidézned.

A konzultációra azokat a spirituális Hölgyeket várom, akiket érdekel az ezotéria. Tégy egy lépést Önmagad felé!

A másfél órás program grátisz ajándéka: csakra-aura harmonizálás – rezgésszint emelés! Lélekölésem:

 

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Asztrális nagytakarításban

“Semmi sem gyógyít úgy, mint a mosoly és a nevetés. Ha könnyebb lélekkel éljük a világot, azt mutatja: szívünk a helyén.” – Douglas Pagels

Energetikai tisztításokkal kereshettek:
Halott lelkek átvezetése a Fény hazába
Entitánsok, démonok levétele
Tértisztítás: szellemátjárók bezárása, negatív zónák bemérése és levédése
Arkangyali csakrahangolások
Csakra aura tisztítás angyali energiákkal
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó- life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Angyalfényben

Hívd, idézd, imagináld az arkangyalok erejét, hogy életedben pozitív változásokat hozzanak.

Ariel arkangyal
A bőség, és az anyagi jólét segítője. Segíti a természetet, védelmezi és gyógyítja az állatokat.

Azrael arkangyal
Átvezeti az elhunytat a másvilágra, segít a gyász feldolgozásában, vigasztalódást és megnyugvást nyújt. Nevének jelentése, Isten kegyelme. Ha nagy veszteség ért az életedben, Azrael arkangyalt hívd segítségül.

Chamuel arkangyal
Segítségedre lehet abban az esetben, ha lelki békére vágysz, az aggodalommal és kétségekkel teli időszakban. Segítségével kapcsolatok köttetnek, de a negatív kapcsolatok megszüntetése érdekében is őt hívhatod segítségül. Segít megtalálni az életcélod, de az elveszett tárgyakat is.

Gabriel arkangyal
A nők segítsége lehet gyerekvállalás előtt, a várandósság és a szülés ideje alatt is. Ha valamilyen kreatív feladatot akarsz végezni, de nem találod az irányt, őt hívd segítségül. Ő a kreatív emberek támogatója, és ihletője.

Haniel arkangyal
Ha intuitívabb szeretnél lenni, és kiteljesedettebb lelki életre vágysz, akkor őt kell segítségül hívnod. Felerősíti a gyógyító energiákat és a tisztánlátást.

Jeremiel arkangyal
Érzelmi problémák esetén segítségedre lehet, támogatást nyújt a válságos időszakokban, jóslattartalmú álmokat közvetít. A helyes út felé irányítja az életed.

Jophiel arkangyal
Ő a szépség arkangyala, segítségedre lehet életed negatív szakaszában, segít megszabadulni a kilátástalanságtól. Sokan a lakóterek megtisztítására is segítségül hívják, a feng-shui angyalaként is emlegetik.

Metatron arkangyal
Gyerekkori problémák, tanulási-, beszéd-, és viselkedési zavarok esetén segíthet. Ha nem tudod jól beosztani az időd, állandóan kapkodsz, akkor is őt hívd segítségül.

Mihály arkangyal
Félelem, szorongás és bizonytalanságérzet esetén őt hívd segítségül. Segítségével lezárhatod a múltbéli nemkívánatos kapcsolataidat, és teljességgel a jelenre koncentrálhatsz.

Raguel arkangyal
Tisztázatlan félreértések miatti harag, düh esetén lehet segítségedre. Erőt ad ahhoz, hogy elintézd a nehezebb személyes kapcsolataidat, hogy ki tudj állni magadért a vitás ügyekben.

Raphael arkangyal
Fizikai betegség esetén enyhíti a fájdalmat, erősíti a tisztánlátást, az utazók oltalmazója.

Raziel arkangyal
Felszabadítja az energetikai blokkokat, segítségével könnyebben megértheted a szellemi történéseket, a világod működését.

Sandalphon arkangyal
Ha úgy érzed, hogy senki nem figyel rád, törekvéseidet kicsinyesnek és jelentéktelennek tartja a közvetlen környezeted, kérd Sandalphon segítségét. Ő a felelős azért, hogy az imáid meghallgatásra találjanak.

Uriel arkangyal
Bizonytalanság gyötör a jövőddel kapcsolatban? Akkor kérd a segítségét. Bizonyos sorsdöntő pillanatokban, szelíden a legjobb megoldás felé irányít, de vizsga vagy állásinterjú esetén is segítségedre lehet.

Zadkiel arkangyal
Segít a megbocsátásban, gyógyítja az emlékezést, és segít abban, hogy a tudásod átadhasd másoknak is. Gyógyítja az emlékezést, és a gondolkozást.


Ha szeretnél többi tudni az arkangyali lehívásokról, vagy szeretnél megismerkedni saját őrangyaloddal, felvenni a kapcsolatot arkangyaloddal szeretettel várlak angyal tanfolyamaimra – jelentkezz bátran. A tanfolyamok egyéni konzultációban is elérhetőek, választott időben.

Őrangyal behangolás:
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

Angyal tanfolyam I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

Angyal tanfolyam II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

Angyal tarot tanfolyam:
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Angyal gyertyamágia tanfolyam:
http://asajah.hu/3495/

Tisztító tanfolyamok:
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

Felsőbbrendű Én vezetett, gyógyító angyal meditáció
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

Az angyalok Isten legtisztább gondolatai, amelyek az igazság és a szeretet szárnyán szállnak. Amikor felismerjük magunk körül az angyalok jelenlétét, az olyan, mintha az árnyékból kilépnénk a napfény melegére. Hirtelen megérezzük azt a tápláló erőt, amelyik a gondoskodásból ered, abból, hogy valaki csak velünk törődik.

Szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Teliholdas hétvégénk lesz!

H E T I   T A R O T !
Február 22-től február 28-ig.

Erős marsikus energiákkal kezdődik a hét – türelemmel legyél – találd meg lelked középpontját!A Vénusz enyhítő rezgésekkel közelít – aktiváld magadban a magasabbrendüt!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.
 

A Bolond XXII. – nyílj meg és szabadítsd fel az elméd az újra.
Családi konfliktusokat lehet rendezni a hét elejében. A merkúri aktivitásban a beszéd, a kommunikáció is jobban mehet. (Kisebb elakadásokra azért még néhány napig számítani lehet.)  Fontos, hogy tisztázd és rendezd emberi kapcsolataidat, az elengedésnek is jó ideje lesz. Elengedni is jobban lehet – azt, ami aki nem szolgálja fejlődésedet – komoly válaszút előtt állhatnak majd egyesek.A szíved szerint dönts érzelmi ügyekben. Angyalozással bátran kereshettek, az angyalok a szívbéli dolgokban is sokat segíthetnek.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb program lehet a kertészkedés, vagy a vízparti séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Egyetek sok gyümölcsöt – remek vitaminforrás, élvezzétek a bőséges kínálatból való válogatást. A bőrápolásnak, kozmetikának, masszázsnak kedvez a hét eleje energetikája. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje.  (A Hold a Rák jegyéből szerdán lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

A Válaszutak VI. – a szívből jövő szabad döntés szabadsága.
A jövőtervezésnek kedvező napok lesznek. Csütörtökön a Vénusz a Halakba lép – feszültséget oldó, enyhülést hozó állás. Meditálásra, önmagadba mélyedéshez jó időben lehetsz – vedd fel a kapcsolatot égi segítőiddel – Felsőbbrendű Én angyalos meditációra szeretettel várom a Hölgyeket – egységbe hoz, magas lelki szintre emel. Romantikus energiákkal áld az ég – párkapcsolati dolgokban dönthetsz megint. Felemelni, lelki szintre emelni, avagy elengedni. Nem biztos, hogy szakítani kell, a nem működő aspektusokat engedd el.Párkapcsolati összerezegtető áldással, tisztítással is kereshettek.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A legjobb program lehet a szabadtéri piknik, séta a szabadban, családi programban. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A citromos-mézes zöld tea igen jól eshet napközben, de estebédhez is finom lehet. A fodrászodat bátran felkeresheted, szerda, csütörtök a hajvágásnak, hajmosásnak kedvez, bőrápolásra is jó energiák lesznek. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse.  (A Hold az Oroszlán jegyéből pénteken lép át a földies Szűz jegyébe.)

A Remete X. – a bölcs döntések ideje, a belső fény felismerése.
Bölcs gondolatok érkezhetnek az energetikai térben – a Szűz Telihold erejében. Február 27-én, szombaton tízmilliószoros napként a Szűz teliholdat üdvözölhetjük! Energetikai gyógyításnak és kapcsolat gyógyításnak és az ügyintézésnek is kedveznek a rezgések. Vasárnap a Vénusz a Bika-Uránusszal találkozik – átláthatóbb és nyugisabb időszak következik, lágyabb energiák hatnak. Csakra-aura tisztítással, oldással, blokkoldással kereshettek.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A legjobb program lehet a barkácsolás, vagy az olvasgatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok friss zöldséget, salátának, desszertnek. A hétvégében a masszőröd is bátran felkeresheted, fodrászkodásra is remek energiák lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – járjatok nyitott szemmel.  (A Hold a Szűz jegyéből vasárnap lép át a Mérleg levegős jegyébe.)

A héten uránuszi energiák hatnak, nyiss az újra – és szabadítsd fel a lelked az elnyomó, gúzsbakötő, régi elavult hitrendszerek, kapcsolódások alól. Légy céltudatos teremtő – keresd a pozitív lehetőségeket – rakj rendet az életedben – az Idő most van!


Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Életút keresésben

Mennél…de nem tudod mit tennél

Egy kedves kis hölgy keresett meg – nem érzi úgy, hogy jó helyen lenne a munkahelyén. Nincs sikerélménye, nem érzi kihívásnak – unja is meg bánja is, hogy ott ragadt ahová már nem tartozik.
Belenézünk hát a jövőjébe a tarottal: tavasszal jöhet egy új sikeres lehetőség, ha továbblépne. Aztán meg ősszel is még jobb – ha kihívásra vágyna, bizonyítani szeretne. Ennek igazán meg is örülne – de nem is tudja mi lenne álmai melója, amit annyira szeretne…
Utána nézek a számmisztikában – és találunk jó pár lehetőséget is arra, hogy miben lehetne sikeres – van-e olyan munkakör, lehetőség, egyebek.
De belepillantok az előző életeibe is… az életfilmjében találok is olyat, ami a mostani életéhez kapcsolódik. Benne áll, hogy mire van készsége, képessége, hol van benne a karmája, a jóvátétele. Az auraolvasás is jó tanácsot ad.
Már könnyebb és oldottabb a lelke, erős belső feszültsége is szűnőben. Egy energetikai oldást ajánlok fel neki, teljes test-csakra-meridián tisztítással egybekötve.
Kellemes, nyugodt szívvel köszön el – biztosabb lett a sorsában, amit teremteni lehet…

Ha úgy érzed, hogy nem tudod mit tennél, mire van készséged, képességed szeretettel segítek, keress meg.
Szeretettel várom tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Merkúr újra előreindul!

A Merkúr aktívba vált!
A Merkúr ismét elindul égi útján, így a kommunikációban, a kereskedelemben, a hírekben lehetnek fordulatok, és elindulások.


A kommunikációért, és a gondolkodást felelős Merkúr 2021. február 21-én reggel 03: 51-től befejezi2021. január 30 óta tartó retrográd mozgását,  és aktíva vált.
Az új tervek, új célok elérésének ideje lesz egy dinamikusabb időszak veszi kezdetét!A következő héten még mindig lehetnek problémák kereskedelmi ügyekben és kommunikációban, de március 1-től visszatalál a harmónia.
Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Hívd, imagináld őt, ha gondjait lennének – az angyali segítség mindig jókor jön!
Most az  aktív időszak alatt felszabadítóbb és megszabadítóbb lendületet kaphatunk – a szaturnuszi év alatt.
A Merkúr legközelebbi tolatása 2021.05.30 – 06.23.-ig lesz az Ikrek jegyében.

Ha blokkokat tapasztalsz, elakadásaid vannak keress meg bátran időpont egyeztetéssel – sorselemzéssel, oldással szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Miért nem talál rád a szerelem?

 

Egy kis lélekwellnes

Érdemes bejelentkezni a másfél órás programra! Megtudhatod, hol a blokk – miért akadt el az esemény?!

– talán rontás van rajtad?
– talán büntiben vagy, mert tisztulási szakaszban vagy?
– talán ott van a közeledben, csak nem veszed észre?
– talán még nem állsz rá készen?stb…

Kép: Szerelem mandala

Ezer és ezer kérdés merül fel –  ha válaszokat keresel, jelentkezz be hozzám  elemző tanácsadásra. Oldás-blokkoldás, szívcsakra tisztítás is a program része.
Amit használok a konzultáció alatt: tarot – számmisztika-asztrológia-auraolvasás, pálca, inga. Személyre szóló praktikák.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Nap jegyet vált!

Február 18-án, 11 óra 43 perckor a Nap az érzelmes Halak jegyébe lép át.

Ez az időszak a lezárást, az összegzést támogatja életünkben, vége a farsangi időszaknak közeledik az új kezdet, a tavasz, az ébredés ideje.
Életkedved megnő – céljaid felé összpontosítasz.

Érzelmesebb, megbocsátóbb és lelkisebb leszel – sokakban megnőhet a segíteni akarás. Jobban rá tudsz majd hangolódni más emberek érzéseire, sokkal empatikusabbá válsz. Viszont sértődékenyebb is lehetsz, nehezen viseled a kritikát, és ahogy csak lehet kerülöd a konfliktus helyzeteket.
Misztikusabb és vallásosabb életre vágyódásod is megnőhet. Ne feledd ugyanannyi földi, mint égi – ne vidd túlzása a meditációkat! – a harmonikus összhangra törekedj.
A Halak bolygója a Neptunusz. A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.
Felerősödnek a megérzéseid, az előre megsejtéseid – többen fordulnak majd az ezotériához, a spirituális tanokhoz. A Halak jegy kristálykövei a korall, a zafír, a krizolit, és az ametiszt – spirituális gyakorlatoknál  használhatod, a bal kezedben tartva csodás energiákkal tölt fel.

Ha kíváncsi vagy mit hozhat neked a holnap munkában, karrierben, egészségben, szerelemben tarot elemzéssel kereshetsz. a tanácsadás alatt használom számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, pálcát, ingát és a különleges aura-olvasást.
Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

VALENTIN NAPI ANGYAL JÓSLÁS!

ÚJ KEZDETEK
Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket és embereket és terveket. Légy nyitott az új megközelítésekre. Nézz más szemszögből az eseményeket. Az angyalok tudják milyen ijesztő lehet a változás, fordulj mindig hozzájuk, ha egy új helyzet megrémít.
LÉLEKTÁRS

Kapcsolatba akar lépni veled lélektársad. Kövesd az isteni útmutatás, s élvezd az isteni szeretet ajándékát. Az angyalok meghallgatták könyörgésed a nagy szerelemért, és most lépésről lépésre vezetnek a megvalósulás felé. Ha párkapcsolatban élsz, az angyalok arra kérnek, engedd át nekik a kapcsolatot. Így felemelhetik azt a lélektársi szintre, vagy segíthetnek békésen véget vetni neki, hogy megnyílhass az új szerelemre.

SPIRITUÁLIS FEJLŐDÉS
Hallatlanul gyors spirituális fejlődésen mész keresztül – élvezd a folyamatot. Új kapcsolatod az isten szférával úgy hat rád, hogy szeretnéd minden idődet az olvasásnak, a tanulásnak és a meditálásnak szentelni. Viszont attól félsz, hogy így elesel minden más dologtól. Az ilyen aggodalmak eltudják rontani spirituális tanulás örömét. Add át minden aggodalmadat Istennek. Bízz benne, hogy minden pillanatban szeretnek és vezetek téged.

ÚJ KEZDETEK ELŐTT ÁLLVA ENGEDJ HÁT AZ ÚJ KÖRÜLMÉNYEK EREJÉNEK. CSAK ÚJ TAPASZTALATAINKON KERESZTÜL TANULHATUNK!

A lapokat  dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártyájából húztam.

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

ANGYAL JÓSLÁS – ANGYAL MÁGIÁK – ŐRANGYAL INKORPONÁLÁS – ANGYAL TANFOLYAMOK

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu