ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Engedd meg magadnak, hogy boldog légy!

Érdemes a boldogság angyalodat megidézned, hogy beteljesedjen szerelmi életed. Ne bújj el az érzéseid elől – éld meg a szerelmet. Ne feled:  Ha boldog vagy csak akkor jönnek a jó dolgok!

A NAPJEGYEK BOLDOGSÁG ANGYALAI

K o s: A boldogságangyalod Malchidiel angyal (neve jelentése „Isten Teljessége”). Ahhoz, hogy könnyebben kommunikálhass angyaloddal, egy kicsit „lassíts le”, megfontoltabban, türelmesebben kellene élned.

B i k a : A boldogságodért Aszmodel angyal felel (ő a kerubok vezetője is). Te könnyen veszed fel a kapcsolatot a szellemi világgal, ám Asmodel angyalt főként akkor érdemes kérned, ha egy konkrét problémában remélsz tanácsot.

I k r e k : Ambriel angyal, a trónoknak nevezett angyalok vezére felel a boldogságodért. Ambrielen kívül megszólíthatod a csillagjegyednek megfelelő „levevőszellemeket” is, akik eligazítanak közvetítői feladatodban.

R á k : A te személyes boldogságangyalod Muriel angyal, aki a Dél égtáját is uralja. Ez az angyal komoly varázserővel rendelkezik, melyet szükség esetén védenceire is átruházhat.

O r o s z l á n : Verchiel angyal, aki a Hatalmaknak nevezett angyalok vezetője, felelős a boldogságodért.
Verchiel főként akkor hatékony, ha az egod mérsékléséhez van szükséged alázatra, szelídségre és türelemre, hogy az élet nehézségeit jobban viseld.

S z ű z : A te személyes boldogságangyalod Hamaliel angyal (ő a szertartásmágia angyala is). Hamaliel angyaltól lehet kérni azt az adományt, hogy a kételkedést elengedve jobban higgy abban, hogy veled is történhetnek valódi csodák…

M é r l e g: Neked Zuriel Angyal adhatja meg a boldogságot. Őt szokták arra kérni, hogy vigyázzon az újszülött gyermekekre, de arra is képes, hogy az emberi szívekbe igazságot és bölcsességet plántáljon.

S k o r p i ó: A te boldogságangyalod Barbiel angyal. Tanács a hívásához: Barbiel a Hold 28 udvarát őrző angyalok egyike, a misztika, a mágia segítőszelleme, aki képes mély látnoki képességekkel felruházni a hozzá fohászkodót.

N y i l a s: A te személyes boldogságangyalod Adnachiel angyal. Adnachiel igen magas rangú fénylény, akiről azt tartják, hogy ha mély hittel fohászkodunk hozzá, bármely jóindulatú kérést szívesen teljesít.

B a k: Hanael angyal felelős a te boldogságodért.
Hanael az egyik legtitokzatosabb, legnagyobb hatalmú angyal, aki megóv a démonoktól, és a holtak szellemeit személyesen vezeti a mennyországba.

V i z ö n t ő: Gábriel arkangyal őrködik a te boldogságodon. Gábriel a négy legmagasabb rangú angyalfejedelem egyike, aki képes tisztánlátással, bölcsességgel, józansággal ellátni téged.

H a l a k : A te boldogságodért Barakiel angyal felelős.
Ez az angyal az Erényeknek nevezett fénylények közé tartozik, és különösen veszélyes helyzetekben tud hatékony segítséget nyújtani.

Emeld a rezgésszintedet a boldogság létállapotába. A boldogság érzés magas rezgés, – ne légy önsorsrontó, szeresd és tisztelt magad! – vedd fel a kapcsolatot a boldogságangyaloddal, hogy általa pozitív állapotba kerülhess, örömtelibb életed élhess.
Hangos szóval imagináld őket – és saját szavaiddal, részletesen mondd el a kérésed. Hagy időt a közeledésre és az energia betöltődésére, figyeld meg a visszaigazolást, amit boldogság angyalod generál. Csodás érzésekben lehet részed – adj hálát és köszönd meg a segítő jelenlétet.Angyal tanfolyamok, angyal kommunikáció, angyal jóslás, angyal terápiák – angyal konzultációban kereshettek. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620  278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Hívd a Nyár angyalát!

Tubiel, a Nyár Angyala

“A harmónia a Szeretet másik neve – mert ez az egyetlen olyan létállapot, ahol a másikkal zavartalanul összerezgek: mindketten úgy vagyunk együtt, hogy ugyanakkor önmagunk is vagyunk. ” – Müller Péter

A nyár a gyors növekedés, a mély szerelmi egyesülés, és az erő évszaka. Az ebben az időszakban végzett mágia elhozza számodra a szerelmet, a szépséget, a védelmet, a fizikai energiát, a bátorságot.

A nyár uralkodó Főangyala:Tubiel angyal – kérd a segítségét annak érdekében, hogy a harmónia uralja napjaidat. A nyár színei: zöld, kék, rózsaszín és a sárga vibráló árnyalatai használd ezeket a ragyogáshoz!
Szeretnéd a maximumot kihozni a nyaradból? Ez a nyár legyen más, a többihez képest? Nagy dolgokra vágysz? Bármi is legyen óhajod tárgya, Tubiel, a nyár angyala számára nincs lehetetlen! Mindegy, hogy szerelemre, szenvedélyre, változásra, szépségre vagy pénzre vágysz, a nyári angyalának “lehívásával” biztosíthatod kívánságaid megvalósulását. érd a segítségét annak érdekében, hogy a harmónia uralja napjaidat.  Kérd meg ezt a csodás angyalt, hogy a segítőd legyen: “Tubiel, varázsold elő nekem idén álmaim nyarát, ami a szívem leghőbb vágya!”
Aki keres, az talál: Sokan vágyakkal, célokkal ugranak neki a nyárnak. A leggyakrabban azt tervezzük, hogy most rendesen kiszórakozzuk magunkat, elutazunk külföldre, megismerkedünk életünk szerelmével, mert úgy gondoljuk, hogy a nyár az önmegvalósítás időszak.
Mivel jellemzően ilyenkor történnek apró csodák az emberekkel, ezért nem véletlen, hogy arra vágyunk, hogy velünk is ez történjen, ám az egészből nem lesz semmi, ha nem használjuk ki a kínálkozó lehetőségeket.
Ha esélyt látunk a vágyaink beteljesítésére, akkor azt vegyük komolyan, ne kételkedjünk az eredményben, hanem higgyük el, hogy megtörténhet az, amit szeretnénk, és tegyünk érte, mert nyáron se hullik az ölünkbe az, amit szeretnénk.
Lehet, hogy csak egy kevéske erőfeszítésre lenne szükségünk. Például, ha szerelemre vágyunk, akkor ne a négy fal között várjuk, hogy az udvarló becsengett, hanem utazzunk el, mozduljunk ki esténként, és néha imádkozzunk a Nyár Angyalához Tubielhez, hogy támogasson bennünket varázslatos energiájával.
Ha Angyalmágiát szeretnél tanulni, vagy angyalszertartást szeretnél végezni (Minden hónapban angyaltanfolyamok!) keress meg – szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Ha kapcsolatra vágysz…

Akit az Isten is neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán! – kedvenc mondásomat idézem megint.

Ha már elengeded a sérelmeidet, ami az előző kapcsolatban történt veled,ha már feldolgoztad a történteket, ha már elgyászoltad a fekete napokat…akkor elkezdheted felépíteni újra a lerombolt, leomlott személyiséged. A Nőt! Igen, így nagybetűvel – azt aki benned él, azt aki alig várja, hogy újra felszínre törjön és éljen! Élvezze az életét,  a nő létét, élvezze mindazt, amit megérdemel, amire leszületett.

Tudatosan jobban haladsz, inkább a tudatalatti blokkokkal lehet a baj. Onnan nem sikerül törölnöd, onnan nem megy továbblépni… Mindezeket a belső keserű érzéseket törölheti egy szívcsakra tisztító harmonizálás. Higgy magadban, és bízz a belső munkádban. Jelentkezz bátran, hogy segíthessek Neked. Ez a program felszabadító érzéssel tölthet el – oldás energiája felszabadítja a negatív programokat.


Kezdj új életet! Nem egy és nem kettő hölgy ismerősöm keresett meg azzal, hogy nem tudnak kapcsolódni senkihez. Valójában tele voltak haraggal, elfojtott dühvel, fel nem dolgozott, megemészthetetlen sérelemmel. Ilyenkor az aura is tárolja a negatív emlékeket. A szomorúság, a harag fekete energiákat szül, fájdalomtestet épít, keserűséget eredményez. Az aura kisugárzása gyengül, a saját személyes rezgésének ereje csökken, a szeme csillogása is megfakul. Az energetikai tisztítás után mindez ragyogássá alakul.
Egy kapcsolatot lehet teremteni, és bevonzani is annak, akinek van célja, elképzelése milyet akar. Ha nem vagy büntiben, nem vétettél az előzőekben! – akkor hamarabb jöhet az igazi. Néha nagyon nehéz kivárni, van amikor hosszú évekre nyúlik a tisztulás  – én is büntiben voltam sokáig…de aztán megérkezett az Emberem, érdemes volt várni. Azóta boldogságosság van!

De milyen is legyen… Van aki még nem is tudja mire vágyik – csak egy ‘normális’ legyen – mondjátok sokan nekem. De mi az a normális a te olvasatodban. Fogalmazd meg előbb, hogy mit szeretnél, gondold végig milyen kapcsolatot építenél, miről szólna az a társulás? Ha neked nincs fogalmad róla az Univerzum is honnan tudná, hogyan vonzanál, ha te sem tudod mit akarsz… Ilyenkor általában nem jön senki – szinte észre sem vesznek sokan. Vagy csak ugyanolyan bolyongó lélek kapcsolódna, aki szintén nem tudja mit akar…szerencsétlen társulás. Jobb bele sem gondolni micsoda fájdalmas csalódást hozna egy ilyen kapcsolódás. Hiszen akinek nincs semmilyen, nem tud annak a másiknak semmit se…üres, semmiről se szóló kalandot takarhat csak az ilyen.

Tisztítás és angyalozás is jó megoldás! Érdemes és jó lehetőség a boldogság angyaloddal is felvenni a kapcsolatot ez ügyben. A pozitív kisugárzás, a tiszta aura csillogóvá varázsol. A saját személyes rezgésed emelkedik, pozitívra tágul az energiatered. Minta mágnes olyan embereket vonzol, akikre számítani lehet.
Ajánlom szeretettel az energetikai tisztásokat: csakra-aura harmonizálást, rezgésszint emelést, szívcsakra oldást, elengedő fehér mágiát, és a szerelem bevonzást angyali energiákkal Neked! Még akkor is jöhet szeretet kapcsolatot az életedbe, ha nincs karmikus leckéd mással, s valójában tiszta a karmaköröd. A lehetőség, hogy boldog kapcsolatot teremts rajtad is áll. Ha te komolyat szeretnél olyan jön, ha flörtre vágysz azt kapod meg, ha együttélést tervezel csakis azok keresnek meg, akik hasonlóan gondolkodnak ez ügyben.
Fontos, hogy tudd, teremtő vagy – minden vizualizációs program agykontroll. Minden kimondott szó beégetődik abba bizonyos  mátrixba és vonzásnak indul. Ha sajnáltatod magad, sajna nem történik semmi se. De ha szentelsz magadnak több és nagyobb figyelmet elérheted azt, akire vágysz, aki neked teremtetett. Megkaptam, de rendesen – karmikus kapcsolatot a javából! – amely a ‘kidolgozás’ után  a karmakiegyenlítődés révén, szeretet-szerelemmé alakult át az évek során. Sokat tanított, sokat adott, sokat tanultunk, tanulunk egymástól. Azt vallom, hogy a tökéletes párkapcsolatot nem megtalálni, hanem kiépíteni kell, azaz lehet sok-sok pozitív hozzáállással.


A belső arany angyalod tudja az igazi válaszokat, bizony! A konzultáció alatt mély beszélgetésekre számít a lelkeddel – megnézzük miért nincs vonzás, és mi a megoldás. Olyan spéci terápiákat is ajánlok Neked, amivel önmagadat könnyedebben összerakhatod és  felépítheted. Használok tarot lapokat, számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, fehér mágiát – megnézzük azt, hogy a teljes képletedben hol áll a holdad, hiszen ez az eredeti női személyiség nem a napjegyed., valamint a lilith-holdadat is, ő lenne a fekete alszemélyiséged – majd egy auraolvasásban is részt vehetsz. Ha kell és szükséges kapcsolati rontáslevételt is végzek – van akin olyan átok ül, hogy boldog sose legyen! – ezt le kell tisztítani gyorsan, mindenképpen. Ha pedig szerelemkötésed volt a régivel, azt bizony el kell vágni, de azonnal. Keressetek bizalommal – kamerás skypeon és kamerás mesengeren is elérhető vagyok, leszek.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Kommunikációdat érzelmekkel fűszerezd!

H  E  T  I    T A  R  O  T!
Július 6-tól július 12-ig

Anyagi gyarapodás, siker, kreatív ötletek, szerelem is jöhet! A héten magas és jó energiák lesznek – teremtésre kiváló napok előtt állunk. Bátran imagináljunk, cselekedjünk tetterővel, pozitív hozzá állásban.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Diadalszekér VII. – Kedvező hírek, jó ajánlatok érkezhetnek. Arra gondolj amit bevonzani szeretnél – mert ha rosszra gondolsz, azt  is vonzod. Amire gondolsz az növekedni kezd! Elindíthatsz egy sikeres periódust életedbe. Békülésre, bocsánatkérésre is jó időben lehetsz,  egyeseknek szerelemes üzenet is érkezhet. Felszabadult energiák hevítenek. Szerencsés  a hét eleje – vedd észre, és teremtsd meg a szerencsédet. Erős marsikus energiák hatnak – vitatkozó kedved felejtsd el – veszekedés helyett szövetkezz!
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Lakás-pince szellőztetésre remek nap lehet – de ha kedved tartja színházba is mehetsz. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok  a zsírok, olajok lesznek. Hideg-jeges zöld teákkal kedveskedhetsz ma magadnak, és a szeretteidnek. Hajmosásra a hétfő, kedd és szerda jó lesz. Masszázsoknak az egész hét kedvez. A tisztító kúra elkezdésének is jó a hét eleji napok energetikája, de a fogorvosi vizithez is kedvező idő érkezett el. A kertészeti munkáknál az öntözést most hagyd el, mert a most megöntözött növényekben kártevők jelenhetnek meg. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek hozhat szerencsét, sikert a mai nap energetikája.  (A Hold hétfőn a Vízöntő lép át.)

Az Erő XI. – Erődet a teremtésre használd. Munka, tanulásra jó energiák – kedvező lehetőségekkel lephet meg az Univerzum. Ha teszel is érte célodat elérheted, egy jobb új munkalehetőséget is sejtet – csak indulj el, építsd a karriered. Munkahelyeden jobban elismernek, képességeidet kamatoztatni tudod. Feletteseid végre észrevesznek. A Kos-mars egy kis zavar-kavart generálhat – tartsd tisztán az energetikai rendszered, a tudatos jelenlét sokat számít, nagy erőd adhat neked.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Vízparti sétára, talpmasszázsra, meditációra kiváló a napok energetikája. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A friss zöld salátákról se feledkezzetek meg, kiváló vitaminforrás.
A masszőrödet bátran felkeresheted, hajvágásra a csütörtök és a pénteki nap kedvezőtlen lehet. A kertészeti munkáknál csütörtök, péntektől kedvező lehet a locsolás és a fűnyírás. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek, ha tesznek is érte. (A Hold csütörtöktől a Halak jegyében lesz.)

A Csillag XVII. – Hittel teremts, add bele minden pozitív erődet. Néha áldozatot, kompromisszumot is kell hoznod azért, amit elérni szeretnél, de tudod jól, hogy mindig megéri. Július 12-én, vasárnap a Merkúr bolygó újra előreindul – kommunikációk segítő lesz, a hozzá tartozó dolgok is végre, előremennek, a blokkok, akadályok oldódnak. Szerencse csillagod felragyog – az égiek veled, hagyd, hogy vezessenek. Figyelj a jó ötleteidre, amit neked üzennek. A feszült energiák ellenére jó kedvben telhet a hétvége. Mindig az igaz, ami számodra igaz – őrizd meg a lelki békédet. A nagyobb döntéseket ha tanácstalan vagy inkább haladsz el későbbre. Ha nem látsz tisztán tarot elemzéssel kereshetsz, konzultációs időben.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Ügyintézésnek, testedzésnek, lomtalanításnak kedvező a hét vége energiája. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Az idény gyümölcsöket fogyasszátok bátran, kedvetekre. Vigyázzatok a nehezen emészthető ételerek, a marsikus energiák epegondokat teremthetnek. Egyébiránt pedig masszázsokra jó energiák lesznek – válaszd amelyiket szereted, hajmosásra a hétvégi időben a legjobbkor leszel. A kertészeti munkáknál a hétvége energetikája a gyomtalanításnak kedvez. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. (A Hold szombattól a Kos jegyébe lép át.)

Ha hiszed, hogy megkaphatod meg is adják neked. Bőség-gyarapodás energiák a láthatáron egész héten – most jön az amire régen vártál – ne késlekedj, szedd össze magad és változtass egy nagyot az életeden. Munka ügyben Mihályt, szerelem tekintetében Hánielt hívhatod. Uriel a megvalósulás angyala abban segíthet, hogy amit manifesztálsz azt az anyagi létben el is érhesd. (Angyalmágiákkal, angyal szertartásokkal bátran kereshettek.) Építkezésre, vásárlásra jó energiákkal áld az ég. Ha tudatos vagy sokra haladhatsz – erőd nagy! Tartózkodjatok minél többet a szabadban – pihenjetek és töltekezzetek.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A célodra fókuszálj, sikeres és kreatív hetet kívánok tiszta szívvel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Telehold a Bakban

Belső tudatos boldogsággal emeljétek a rezgéseiteket!

Július 5-én, vasárnap 6 óra 44 perckor telítődik a Hold a földies Bak jegyében. A telehold hatása három nappal telehold előtt és utána három nappal még tarthat. Mantra ere a napra: “Elhatároztam, hogy megteremtem az értelem és érzelem összhangját. Elhatároztam, hogy világos célokat tűzök ki magam elé és azokat el is érem!Felelősséget vállalok az életemért. Felemelkedem. Kiteljesedem.”


Van aki ideges-feszült lesz, kapkodásba fog – vigyázzatok a közlekedésben, legyetek óvatosabbak. Lesz akit a pénzügyei rendezésére inspirál e nap, lesz akit kritikai ér jó nagy, s ki kell állnia magáéért. Lesz aki türelmetlenebb lesz, s akad aki vitatkozó kedvében ér e nap.  Lesz akit kihívás ér, egy új esély kap, akad akinek a kommunikációjában lesz félreértés, meg nem értés. Akad olyan is, aki most egy magasabb szintre helyezheti a párkapcsolatát, összeköltözés gyanánt. Akad olyan is, akinek egy réti barát tér vissza az életébe – megbocsátásra és békülésre is készülhetnek egyesek. Szóval igen változatossá válhat ez a hétvégi állás. Légy higgadt és ne állj bele a konfliktusokba. Különösen a rákok, a bakok, a kosok és a mérlegek legyenek türelmesek és toleránsak kapcsolódásaikban.
Munkára, karrier építésre jó időszak – ha tudod hogy hova tartsz. Családi költségvetések elkészítése, bevásárlásra egyébként kiváló nap. Az izületek, a csontok most érzékenyebbek, kíméljétek majd ezeket. Éjjeli profetikus álmaink nagy üzenet hordozhatnak – utat mutathatnak sorsfordító döntésekben is. Érdemes lesz figyelni ezeket megint.

Az Időkapuban ezen a napon Nelsaél őrangyal fog tartózkodni, a királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Ez az angyal hatástalaníthatja a rontó fekete energiákat – bátran imagináld, ha ilyen gondod lenne.
Kristályköveidet is feltöltheted a telehold magas energiájával, és a tarot kártyádat is tisztíthatod az erős regések erejével. Angyalmágiákra a legjobb lehet az előző esti varázslat. Önbizalom, siker, szerencse angyalmágiákat érdemes imaginálnotok. Ha kedved lenne hozzá, szeretettel várlak a hétvégi időben – előre egyeztetés alapján.
Csodákkal megáldott varázslatos teleholdat kívánok szívvel-ésszel-érzelemmel, rugalmas harmóniában!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Fényben élj – fényben légy – te magad vagy a fény!

Hozz fényt, nyugalmat, békét, építsd magad ezekből, kerüld a rosszat, a sötétet. Fényből építsd fel önmagad és ébreszd fel mindenkiben, akivel csak találkozol!

Annyi áldást hozhatunk a saját életünkbe pusztán azáltal, hogy észrevesszük: sosincs késő. Mielőtt elfordítanád a mai nap lapját, köss egyezséget magaddal, hogy kibontod a szalagokat, és felnyitod az élet adta ajándékok csomagjait. Tégy mindennapos dolgokat különlegesen. Légy egészséges, reményteli és boldog! Élj teljes életet ezen a földön, értsd meg a való világot, és kívánj minden hulló csillag láttán! S ne feledd el, mindennap mennyire különleges vagy. – Douglas Pagels

Júliusi energiák

JÚLIUS SZENT JAKAB HAVA – NYÁRHÓ – ÁLDÁS HAVA

Július a megnyílás hava. E hónap arra inspirál, hogy tanulj, fejődj, hasznos információikkal gyarapodj.
Julius a hetes szám rezgése alatt áll. A 7-es szám szimbolizálja az elmélkedést, a gondolkodást, a megvilágosodást, a spiritualitást, a tudást és a bölcsességet.
Sértődékenyebbek lehetünk, és érzékenyebbek is, de alapvetően a harmóniára törekvésünkben a Vénusz segítségünkre siet.
A tarot nagyarkánumának 7-es száma a Diadalszekér lapja. Szerencsés változásokat jelöl, s egyben felszólít arra, hogy rendez ez életedet, és készülj fel az újra. Bizakodó és örömteli rezgéseket takar ezen lap. A Föld rezgésszintje egyre csak emelkedik, emelkedj te is vele.
Mihály, Muriel  és Raziel arkangyaloktól kérhetsz áldást ebben a szép nyári hónapban, hogy sikeresek legyenek tetteid és cselekedeteid.

Fontosabb bolygóállások:

Július 2-án, sorsbolygónk, a  Szaturnusz visszatér a Bak jegyébe – tetteidben felelősségre inspirálva ezzel téged. Karmikus adósságokat is helyre lehet tenni – elég időd lesz rá ez év decemberig.

Július 5-én Telehold érkezik a Bak jegyében – elengedéshez ad nagy alkalmat, de önbizalom erősítő varázslatokra is szerencsések az energiák.

A hónap első napjaiban július 5, 6, 7-én az imáknak, és a mediációknak jó ideje lehet – vedd fel kapcsolatodat a felsőbb világokkal, angyalszertartásokkal szeretettel várlak, ha megkeresel.

Július 10-12 között a Vízöntő-Halak-Neptunusz fényszög kapcsolat segíti a gondolkodást. A spirituális képességek is megerősödhetnek. Mély lelki-érzelmi beszélgetéseknek, és kommunikációnak is kedvező ideje lehet.

Július 12-én a Merkúr bolygó újra előreindul – kommunikációk segítő lesz, a hozzá tartozó dolgok is végre, előremennek, a blokkok, akadályok oldódnak.

Július 13-22 közötti időszakban a Jupiter-Szaturnusz-Plútó együttállás segítőd lehet – sorsikus változásokat hozhat. A saját bölcsességből eredő tapasztalat-tudás kiáradásával átalakíthatod a személyes világodat, szerencsés lehetőségeket jelöl – tudatos döntéseket hozhatsz, biztos lépéseket tehetsz.

Július 20-án, 19 óra 32 perckor, Rák Újholdat üdvözölhetjük – a teremtő energiák magasra csapnak.

A Július 23, 24, 25, és 26 napjai felszabadító gondolkodási időszakot mutat – ekkor merkúri energiák haladnak.
Július 24-én egyébként pedig Tízmilliószoros nap lesz – a teremtő mágiákról se feledkezz meg!

A július 29-31 uránuszi időszakban telik – jó ideje lesz, hogy az önkorlátozó dolgokban szabadíts fel magad. Hagyd a jót meg, és engedd el a régi rosszat. Építs új dolgokat. Új dolgok jelentkezgetnek, friss lehetőségekkel, hirtelen megjelenéssel.

A Jupiter, a Szaturnusz, de még a Neptunusz és a Plútó is hátrál.
Erős merkúri rezgések hatnak ebben a hónapban, az értelemmel való gondolkodás lesz a meghatározó, légy tudatos, bölcs teremtő. Értelemmel kommunikálj, integráld a és működtesd a megszerzett tudásod életedbe. Karmikus spirituális adósságokat is rendezhetsz. Ügyelj tested-lelked harmóniájára – ne felejtkezzetek meg a rendszeres méregtelenítésről sem – a felgyülemlett harag torok-gége gondokat okozhat.


Kapcsolódjatok ki, szórakozzatok, töltődjetek – oldjátok a bejelentkező depit, szomorúságot és feszültséget. Legyetek rugalmasak, ne a kifogásokat keressétek, hanem a megoldásokat – a hibák kijavításának és jó ideje lehet. Legyetek türelmesek és motiváljátok magatokat minden nap. Ha elakadnál sorsdolgaidban szeretettel várlak tanácsadásaimra – bejelentkezni, regisztrálni lehet az ezoterikus Hölgyeknek!

Sikeres hónapot kívánok az új kihívásokban Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati útmutatás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Közben átcsúszunk a júliusba…

H  E  T  I      T  A  R  O  T !
Június 29-től július 5-ig

Teleholdas hétvégénk lesz!

Intenzív változásokat hozhat ez a hét mindenkinek! Ne légy meggondolatlan, cselekedj, szívvel-lélekkel. Erődet a pozitív célodra összpontosítsd. Háborgó lelkekkel ne azonosulj.  Nagyobb sorslépéseidben, ha kéred az Univerzum a segítségedre siet – ezt el ne feledd.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Erő XI.
Kedvező hírek érkezhetnek mér a hét elejében. Egyébként is nagy tetterővel indulhat a heted, hiszen a a Mars a Kosba lép át. A skorpiós energiák által viszont lelki vívódásban sem lesz hiány – kérj az angyaloktól támogató energiákat. Kapcsolati konfliktushelyzetes időszak jöhet – ügyelj szeretetkapcsolataid tisztaságára. Hanyagold a veszekedéseket és a kritikus megjegyzéseket – tisztítsd és emeld, gyógyítgasd a kapcsolódásaidat. Kapcsolati rontáslevételre, szerelmi jóslásra lehet jelentkezni hozzám.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobb időtöltés a vízparti séta, a kert és növényápolás lehet. A melegben a folyadékpótlásról se feledkezzetek meg. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A fodrászodat és a kozmetikusodat a hét elején bátran felkeresheted – szerdán viszont tilos a hajvágás! – egyébként jó energiák lesznek a masszázsokra is a hét elejében. A kertészeti munkáknál hétfőn tilosa locsolás, de kedden, szerdán már lehet, a fűnyírás is mehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – vegyétek észre! (A Hold Keddtől a Rák jegyében lép át kedden.

Az Igazság VIII.
A Szaturnusz a Bakba  lép át csütörtökön. Karmikus spirituális adósságokat lehet törleszteni – erre én is figyelmes leszek. Karmaoldáshoz kapunk jó lehetőségeket a hét közepében – elsősorban a munka, életfeladat, küldetés, spirituális életcél témakörében. Karmaoldó meditációkkal kereshettek megint. Aki keres jó megoldásokat találhat munkával kapcsolatosan – kedvező ajánlatot is ígérkezhet. Kerüld az ellentéteket, hangold össze magad – belső Arany angyalod mutatja az utat. A Felsőbbrendű Én meditációdat bátran alkalmazhatod.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legjobb időtöltés a természetben járás lehet. Egyetek sok vitaminokban gazdag zöldsalátát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fodrászkodásra – hajmosásra a csütörtök és a péntek is kedvez és a masszázsokra is jó esélyed lehet. A kertészeti munkáknál csütörtök, péntek a szüretelésnek kedveznek a napok. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold a csütörtöktől a Nyilas jegyében lép át kedden.)

A Remete X.
Családi, kapcsolati gondokat érdemes mély energiákkal, átgondolni – szeretet energiákkal közeledni szeretteidhez. Szívcsakra tisztító harmonizálással várom azokat, akik blokkok tárolnak, s emiatt közeledni nem tudnak, vagy nem mernek. Földeld magad, s vonódj ki a drámákból – ügyelj, hogy ne hassanak rád a düh-energiák! – a Merkúr hátrálásba kezd péntektől. A nagy beszélgetéseknek nem most lesz itt az ideje, őrizgesd a lelki békédet.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Vasárnap, július 5-én a Bak Telehold köszönt be ránk. Önbizalom, siker, szerencse angyalmágiákat érdemes megtenni már az előző napon. Nem ajánlatos műteni a csontot, a fogakat és az izületeket.
A legjobb időtöltés lehet a bőrápolás, olvasás, síkterepi séta. Egyetek sok idénygyümölcsöt – hatalmas vitaminbomba. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványai anyagok, sók lesznek. Szombat, vasárnap a pedikűr manikűr napjai lehetnek. A kertészeti munkáknál vasárnap a műtrágyázásra jó időben lehetsz. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező napjai lehetnek. (A Hold szombattól a Bakban fog tartózkodni.)

Jophiel arkangyal erejét imagináld, összpontosításhoz, önbizalom erősítéshez – segíthet, hogy szerencséd legyen, és jólléted megteremthesd. Kerülj minden kavaró-zavaró lelket, a zaklatott heves indulatok se ragadjanak el. Őrizd meg lelked tisztaságát, emeld a fényedet. Olyan dolgokat cselekedj, amiben örömödet leled.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
A célodra fókuszálj, sikeres és kreatív hetet kívánok tiszta szívvel Mindenkinek!

Léleköleléssel:
Asajahspirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Itt a nyár, a szerelem vár!

Nyár van –  kezdődnek a románcok!

Ha érdekel hogyan alakul a kezdődő párkapcsolatod, összeilletik-e pároddal, kapcsolati elemzéssel, tarot szerelmi jóslással kereshettek. Amit megtudhatsz az ülés alatt mind bizonyosság, hogy ne legyenek kétségeid, félelmeid.

Kiderülhet, hogy a társad a valódi párod-e?
Van-e karmikus adósság köztetek?
Netalántán az ikerlángodra leltél?
A lélektársadat találtad meg?
Mi a dolgotok egymással?
Születhet-e közös gyermeketek?
Hosszútávú kapcsolatot tervezz, vagy csupán csak egy flört van benne?
Kicsoda ő, és hol a helye a te életedben?
És még sok ezer más kérdésre válaszok érkezhetnek…


Tarot-számmisztika-csipetnyi asztrológia-auraolvasás. Párkapcsolati rontáslevétel is a program része – a negatív energiákat is törölni lehet! És elárulom neked az őrangyalod és a boldogságangyalod nevét is, hogy segítséget kérj tőle, ha valami nagyon nem lenne rendben.

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – párkapcsolati elemzés

Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

A Vénusz újra direktbe vált!

A szerelem és a harmónia bolygója újra aktív!

A Vénusz elkezdi égi útját az Ikrek levegős jegyébe és  egészen augusztus 7-ig  ott  fog tartózkodni. Ezzel egy harmonikusabb időszak jöhet még a vitatkozó kedvűekre is. Hangolódjatok a kapcsolatépítésre!

A jelenlevő energiák által jobban törekszünk majd az egyensúlyra, kapcsolódásainkban, párkapcsolatban is. A megbeszélések gördülékenyebben mennek, egyezségre is nagyobb esélyt engednek. Tanulásra is jobb idők jönnek majd, az aktív vénuszi időszakban. Most aztán lehet békülni, kapcsolatokat építeni, új barátokat bevonzani – randizni, flörtölni – aktívabb társasági életet élni. A Vénusz retrográd alatt sok kapcsolat megromlott, szakításra kerülhetett ott  sor, ahol a szeretet-szerelem szál elhalványodott. A Vénusz bolygó őrzője Haniel arkangyal – segít a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében. Imaginálhatod őt szertartásmágiában, ha ilyen gondod lenne. Az idei  nyár során sokan találhatnak párra, társra, lélektársa, segítő barátra. Szerelmet bevonzó mágiával, párkapcsolatot megerősítő angyalozással kereshettek.

És hogy mit hozhat neked, személyesen az elkövetkezendő időszak kapcsolatban, munkában, egészségben, anyagiakban? – ha kíváncsi vagy sors-tarot elemzéssel kereshetsz – szeretettel várom az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/