ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Mit tartalmaz a párkapcsolat elemzés?

Mert szeretni, s szeretve lenni a világon a legcsodálatosabb dolog!

“A szerelem túl van minden okoskodáson – felül áll minden értelmen. A szerelem fenn lakozik valahol a hegyormokon, magasan az értelem lapályai fölött. A lét önmaga fölé emelkedik a szerelemben, olyan magaslatokra, ahová csak ritkán jut el az ember. Az emberi szervezet a szerelemben jut el legfőbb céljának megvalósulásához, és ezért a szerelemmel nem szabad vitába bocsátkozni, hanem úgy kell elfogadni, mint az élet legnagyobb ajándékát.” – Jack London


Egy új kapcsolat mindig nagy izgalommal tölthet el. És jó tudni, hogy mit adhat neked az új szerelem. De a már meglévőben is merülhetnek fel gondok, problémák és feladatok, amelyekben segíthet egy elemzés Neked.
Sok kérdésre választ kaphatsz a konzultáció alatt:
Tisztán megvilágítja a párod karakterét, azt hogy milyen jellemű ember a szíved választottja.
Megmutatja, hogy mire nevel, és tanít a jelenlegi párkapcsolat. Megmutatja a sorslapokat, mire szerződtél, és mire szerződött a párod erre az életre.
Megmutatja az előző életbeli kapcsolódást – karmát, vagy kiegyenlített adósságot. (Esetleg az apád volt, vagy a testvéred….)
Megmutatja a közös jövőt – hogyan, s miként élhetitek meg együtt a sorsotokat.
Megmutatja azt, ha van olyan akit még a párod nem felejtett el, és a szívét blokkolja, de megmutatja azt is, hogy esetleg más van a szívében rajtad kívül, akivel kapcsolatot tart fent – amolyan félrelépegetős fajta… ( De azt is, hogy mi a megoldás erre…)
Megmutatja, hogy együttélésben mi a sorsfeladat amiben kiteljesedhetsz. Spirituális-e a kapcsolódás: lélektársi, ikerlángi szinten hozott össze a sors benneteket. Vagy esetleg csak egy hamis lélektársra találtál benne.
Megmutatja, hogy hogyan tudtok majd együtt élni egy lakáson belül – vagy szükséges lenne esetleg egy külön élettérre, avagy csak barátként képzelhető el a kapcsolat – szorosabb kötelék nem lehetne.
És azt is, ha rosszak veled kapcsolatban a szándékai.
De megmutatja azt is, ha semmi dolgotok egymással, és egy csúnya szakítás lenne a dolog vége.(Tudd, hogy akihez ragaszkodsz, az sosem volt a tiéd! A megszállott kötődés, értelmetlen rajongás semmire se vezet.)
Megmutatja továbbiakban azt is, ha rontás van a szerelmi kapcsolaton, vagy szerelmi kötés a másikon, s ezért nem áll össze a kapcsolatotok. (Ez leemelhető, törölhető minőségben.)
Megmutatja azt is, hogy gyermeked születhet-e tőle. (Avagy korai özvegység fenyegetne…)
És ha több jelölted is van – megesik néha! – akkor a választásod könnyítheti meg. Melyik az a férfi, akivel a szíved boldog lenne.
Érzésed szerint lehet kérni: elengedést, avagy szerelmi kapcsolat megerősítést – de szerelemvonzáshoz is kaphatsz jó tanácsokat. A szerelem nem fájdalom és nem gyötrelem, a szerelem boldogság, és öröm.

Immár tizedik éve boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élek a párommal, magas lélekszintü szerelem-szeretetben. Hosszú évek óta párkapcsolati terapeutaként is tevékenykedem. A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár – kívánom, hogy légy boldog, és találd meg Te is a párodat, akivel egy hiteles párkapcsolatot élhetsz meg!
Ha sürgős, ha fontos hétvégén is vállalok tanácsadást – keress bizalommal, egyeztess velem.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-5/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

A Mars saját jegyébe, a Kosba lép!

A Mars saját tüzes jegyében nem ismer akadályt!

2022. május 25-től július 5-ig – cselekvések ideje jött el. A jelenlevő  jupiteri energia még nagyobb tetterővel áld meg.

“Az élet értelme,az élet igazi öröme az,hogy mindennap újra kezdhetjük.” – John Knittel


Friss, erős, dinamikus energiákkal töltődhetünk – nagy lendületet kapunk terveink, céljaink megoldására, megvalósítására.
Egy igazán intenzív cselekvő időszak veszi kezdetét: a nyers energiákban a türelmetlenséget hagyd el, mielőtt cselekednél gondolj bele mit teszel, ‘ne rohanj fejjel a falnak’, a gyorsasággal néha ronthatsz. Gondolkodj, mérlegelj. Légy körültekintőbb, mert ha hibázol, véthetsz, s nehéz lesz helyrehoznod mindezt. Kerüld az összeütközést, a rivalizációt,  a provokációt, az agressziót. Sportolj,táncolj, túrázz , mozogj többet, éld ki a többlet energiádat.
A Mars őrzője Kamaél arkangyal. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez – őrangyalod inkorponálásával imagináld.

A Mars ébresztőt fúj – kezdj el élni, teremteni, kezdj el felelősséget vállalni a tetteidért. Ez a lelkesítő energia arra inspirál, hogy szüless újjá – mozduljál! – a cselekvés ideje jött el.
Ha gátolva vagy, rontásvizsgálattal is kereshetsz, de oldó-blokkoldó energiákkal is segíthetek energetikai szinted emelésében. Ha magabiztossá válsz, minden sokkal könnyebben megy. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretettel kívánok csodás teremtő időszakot, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A hét energiája az elengedésnek kedvez!

H    E    T    I        T    A    R    O    T
Május 23-tól május 29-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:  Már az Ikrek jegyében vagyunk. A Vénusz-Kos céltudatos energiákkal áld meg – megspékelve egy kis türelmetlenséggel és kapkodással. A májusi  tavasz nyári meleget hoz – szemet gyönyörködtetően kivirágzik a természet.


A Torony XVI.
A hét első napja az elengedéshez ad jó energiákat a Plútó-Neptunusz-Mars-Jupiter-Nap-Merkúr rezgésekben. Békülésnek is jó ideje lesz – ne légy haragtartó, engedd el a neheztelésedet. Kapcsolj megbocsátó üzemmódba. Az elengedéshez Mihály arkangyalt szólíthatod, imaginálhatod – őrangyalodon keresztül léphetsz vele kapcsolatba. Régi rossz szokásoktól is könnyebb lesz most megválni, az önkorlátozó mintákat, káros szenvedélyeket elhagyni – nagyobb benned az akarat. A logikus, előrelátó gondolkodás ideje jött el – a  változtatások rezgésében kezdj új életet az életmód változtató energiákban. Oldással, blokkoldással kereshettek, órás foglalkozásra adok időpontot.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a kert, és növényápolás, mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok elegendő folyadékot – citromos vizet, gyógyteát stb. A hétfő a tisztító-és fogyókúrának, a bőrápolásnak és a kozmetikának kedvez, hajvágására azonban ez a nap nem alkalmas. A Bika, a Rák a Skorpió és a Bak napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek –  hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Halak jegyében jár, május 24-én, kedden lép át a Kos tüzes jegyébe.)

A Csillag XVII.
A Mars a tüzes Kos jegyébe lép – céltudatos energiákkal áld az ég. Párkapcsolati tisztításra jó időben lehetsz a hét közepében a plútói energiákban. A társaddal való kommunikációdban törekedj a kompromisszumra, a békére és a harmóniára. Tedd jóvá, rakd rendbe, tisztítsd és emeld fel ítélkezésmentes szeretetre hangolódással emberi kapcsolataidat. Ne várd, hogy a másik lépjen, cselekedj, könnyíts a lelkeden. Ahol fény van és szeretet, ott a közös jövőtervezés ideje jön el a Hold-Merkúr misztikus találkozóban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolati tisztítással, összerezegtető angyali áldással is segíthetek, ha felkeresel.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet az ügyintézés, lomtalanítás, testedzés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Étkezéseknél a zöld salátákról se feledkezzetek meg – kitűnő vitaminforrás lehet. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted. A keddi nap hajvágásra nem alkalmas, a szerda és a csütörtök viszont kifejezetten előnyös hajmosásra. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek sikeres lehet a hét közepe – rájuk mosolyoghat a szerencse! (A Hold a Kos jegyében jár, május 27-én, pénteken lép át a Bika föld jegyébe.)

A Nap XIX.
A mély érzelmes, meghitt egymásra figyelő kommunikációnak jó ideje lehet a Hold-Vénusz-Plútó rezgésekben. Szentelj minőségi időt a családoddal, a kedveseddel. Imára és meditációra, a felsőbb világokkal való kommunikációra és mindenféle spirituális gyakorlatokra remek lesz a hétvége erőtere. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos vezetett meditációval azon leszek, hogy összeszedettebben,  jobban átlásd a dolgaidat, és helyes döntéseket hozz meg – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A nagy bevásárlás igen hasznos program lehet a – vasárnap készülhettek a Gyermek napra. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Fogyasszatok rostokban gazdag gyümölcsöket és legyetek minél többet a szabadban. A tisztító kúrát jó eséllyel tovább folytathatod, bőrápolásnak is kedvező erők lesznek a hétvégében.  A fogorvosi vizitet inkább mellőzd, ha lehet, nem lenne sikeres, válassz más időpontot. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencséje lehet a hétvégében –  legyetek kezdeményezőbbek.  (A Hold a Bika jegyében jár, május 29-én, vasárnap lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

Május 25-én a Mars a tüzes Kos jegyébe lép. Négy égitest pedig a Hold, a Merkúr, a Vénusz és az Uránusz a föld jegyű Bikában randizik. Így aztán erős mozgásigény, tudásszomj és a játékosság energiájával köszönthetjük a hétvégi gyermeknapot. Akár kerti pikniket is szervezhettek – léggömbök meg ilyenek. Legyetek minél többet a természetben, és vidámkodjatok – érdemes felébresztened a belső gyermeket. Nevetni, kacagni csudajó dolog. Feltöltődésre a legjobb a szeretteiddel való törődő együttlét ezen a boldogságos ünnepnapon.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Szerelmetes hétvégénk lesz!

Csodanapok

2022 május 20 és 22 között plejádi rezgésekben tölthetjük a hétvégénket!

 

A plejádi angyal energia valójában az életenergia, az a  szereteterő, amely  a termékenységet is szimbolizálja. Most a Nap-Merkúr együttállásban, amelyet a Jupiter  ereje is támogat egy igazi beavató hétvége elé nézünk. Kapcsolódj igaz érzelmekkel a jelenlevő csodás rezgésekhez,  és áramolj együtt  az Ikrek által ajándékozott játékos, felszabadító energiákkal –  érezd jól magad.
Engedd el a bűntudatodat és a gátlásaidat. Éld meg  a szerelmi kiteljesedést  testi-lelki összefonódásban kedveseddel, a legmagasabb lélekszinten. Családi dolgaink tisztításának, felszabadításának kedvező lesz az időtér energetikája.


Bátran mutassátok ki az érzelmiteket és élvezzétek ki a természet, a szeretet és a szerelem szépségeit. Gyermekáldásra,  fogantatásra, szerelemre, alkotásra, teremtésre teremtő kommunikációra igazán kiváló időszak jön el. Ha családot szeretnétek  szenteljetek minőségi időt a  babaprojektre.
Örömben, szeretetben, felszabadult érzelmekben töltsétek el ezt a csodás nyári hangulati hétvégét;  szórakozzatok, vidámkodjatok –  ha tehetitek szeretteitek körében. Áldott szép megéléseket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Amikor Neked nem lehet…

A szellemvilággal kokettálni avatatlanként veszélyes lehet!

Mindenfélét csináltam már, tisztítottam a teret, ahogy láttam a neten, meg a yutubon is, füstölést is végeztem, meg mondták, hogy a macska is jó erre…foghagymát is raktam. De hát még mindig érzem-látom-érzékelem az ittrekedt lelkeket – keresett meg borúra hangoltam egyik régi ügyfelem. Roppant zavaró, meg attól is tartok, hogy megszállnak – talán rosszat is akarnak nekem.

Ágikám, ezt neked nem lehet – a szellemvilággal kokettálni avatatlanként veszélyes dolog.  Lehetnek akár árnyak-démonok-lidércek is a térben, amiről te azt sem tudod, hogy mifélék, konkrétan mit is kezdjél velük. Szellemátjárókat sem tudnál bezárni gondolom, ahhoz igen magas energetikai behangolásra lenne szükséged.  Ha jól látom, jelenleg a félelemtől  az összes csakrák blokkolt, nagyon alacsony a rezgésszinted. A Fény hazába emelés, vagyis a  szellem átvezetést pedig egy zseniális angyal technika, ha nincs rá beavatásod hogyan is tudnád elvégezni. Ezt bízd inkább szakemberre.
Először is bemérem a teret és megnézzük hol van negatív energetikai zóna. Kap védelmet is az otthonod, meg magasfényű angyalos rezgéseket, amely  szerencsét és a harmóniát garantálja. Szeretettel segítek Neked, akár személyesen az otthonodban, akár kamerás messengeren.
Szakavatott beavatottként magas spirituális fehérmágiás tisztító energiákkal dolgozom. – Ezeknek ez kell, nem egy füstölőpálcika – jegyeztem meg mosolyogva.
Istenem, micsoda jó dolog! – egyeztessünk is gyorsan egy időpontot.., – szól vissza boldogan.
Részemről nincs akadálya – mondom. Akár hétvégén is lehet, ha számodra úgy jobban megfelel. Egyeztettünk és meg is állapodtunk az időpontban.

Hogy miért nem sikerül megvalósítani azokat a segítő leírásokat, amikkel elárasztják a netet. Erre egyszerű a felelet: alacsony energetikai szinten vannak az érintettek – legtöbbször szennyezett térben (harag, félelem, stb. rezgésekkel telítetten). Így nem lehet tisztítani, saját önmagadat oldással, blokkoldással meggyógyítani.
Ilyenkor érdemesebb energetikai gyógyítóhoz, terapeutához fordulni a  siker érdekében, persze csak ha komolyan gondolod. Ne szégyellj segítséget kérni.
Keress bátran, bizalommal – ajándékba feng-shui tanácsadást is kapsz tőlem. Szeretettel, léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Ezoterikus ajándék szeretteidnek!

Születésnapi jóslás – spirituális program, feltöltődési lehetőséggel!

Lepd meg szerettedet születésnapjára egy szülinapi jóslással. 
Egy órás időkvantumban: negyedéves tarot előretekintés, vagy szerelmi jóslás, avagy sorselemzés lehet a program része.

Grátisz, ajándék:  csakra-aura-meridián-nadi harmonizáló tisztítás, energetikai szint emelés, angyali üzenet közvetítés.
Érdeklődni a részletekről a face profiloldalamon is lehet. Működik kamerás skypeon, vagy kamerás messengeren is.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Kapcsolati tanácsadás – tisztítások – elemzések

A párkapcsolat nem csata, hanem szövetség!

“A Férfi a legtökéletesebb teremtmény. A Nő a legmagasztosabb eszmény.
A Férfi helye a trón, a nőé az oltár.
A trón magasba emel, az oltár megszentel. A Férfi az ész, a Nő a szív.
Az ész tápláléka a fény, a szívé a szeretet. A fény termelékennyé tesz, a szeretet életet ad. A Férfi ereje elméjében rejtőzik, a Nőt könnyei teszik legyőzhetetlenné. Az elme bebizonyít, a könnyek meglágyítják a lelket. A Férfi bármely hőstettre képes, a Nő bármely áldozatra. A hőstett nemessé teszi a lelket, az áldott isteni tisztasággal ruházza fel azt. A Férfié a hatalom, a nőé az érzelem. A hatalom forrása az Erő, az érzelemé az Igazság. A Férfi vágya a legvégső győzelem, a Nőé a legmagasabb erény. A győzelem hatalmat ad, az erény istenivé tesz. A Férfi törvénykönyv, a Nő szentírás. A törvény irányt szab, a szentírás elvezet a tökéletességhez. A Férfi gondolkodik, a Nő érez. A gondolkodás feltétele a tökéletes elme, a megérzésé a szentség fénykoszorúja. A Férfi: óceán, a Nő pedig tó. Az óceánt gyöngyei teszik ékessé, a tavat a költészet fénye árasztja el. A Férfi merészen repülő sas. A Nő szépen éneklő pacsirta. Repülni annyi, mint uralni a teret, énekelni annyi, mint meghódítani a szívet. A Férfi templom, a Nő a szentély. A templom előtt letesszük a fejrevalónk, a szentély előtt térdet hajtunk. A férfi helye ott van, hol véget ér a Föld, a Nőé pedig ott, ahol kezdődik az Ég.” – Victor Hugo

Ha kapcsolatodban  gondjaid, elakadásaid vannak – blokkokat tapasztalsz  csak egy megoldás van: Nézz szembe az igazsággal
a  május 12-24 közötti időszak Mars-Neptun mágikus  együttállásában, és az új irányokat, életmód változtatást hozó, szerencsés kezdeteket adó: Kos-Jupiter október 28-ig tartó kapcsolódásában.
Párkapcsolati tanácsadásra várom szeretettel az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Kamerás messengeren is vállalok tanácsadást, foglalkozást, terápiát – érdeklődj a részletekről. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Hozd magad harmóniába!

H     E     T     I         T    A    R    O    T
Május 16-tól május 22-ig.

TELIHOLDAS HETÜNK LESZ!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’: Hétfőn a  Skorpió telihold misztikus rezgésekkel üdvözöl bennünket. A sorsfordító elengedéshez kapunk egy jó nagy adag segítő szaturnuszi-marsikus-neptunuszi energiát.  Egyébiránt pedig alkotásra, kerativitásra, remek lesz a hét energetikája.

A Mértékletesség XIV.  – Bízz a megvalósulásban és indulj útra, fedezd fel a lehetőségeidet. A skorpiós telihold energiája elsősorban az elengedésnek kedvez. http://asajah.hu/misztikus-teliholdban/
Kapcsolódj a felsőbb világokhoz. Kedvez az időminőség a jövőtervezésnek, a meditációnak, hálaimának és a teremtő mágiáknak. A gyógyulásnak, és gyógyításnak, valamint kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lehet a hét elejében. Gyógyulást segítő energia átadásával is kereshettek, de párkapcsolat tisztítással is segíthetek, hogy kapcsolatodat egy magasabb lélekszintre emeld.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a masszázs, a természeti séta. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok sok zöld salátát az ebédhez, de akár estebédhez is kitűnő vitaminforrás. A hét eleje a hajmosásnak, a kozmetikának, és a bőrápolásnak kedvez, de remek az időpont a tisztító- és fogyókúra elkezdésére is. Fogyásban segítő energiával segíthetek, ha érdekel, keress meg. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán, és a Mérleg napjegyűeknek sikeres lehet a hét elejének energiatere – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 18-án, szerdán lép át a Bak föld jegyébe.)

A Remete IX. – A belső, mély felismerés, önnön fényünkre ébredés lehet a megoldás sok esetben. Érzelmi, lelki beszélgetések jó ideje jöhet el a Mars-Neptunusz kapcsolódásban. A hét közepétől termékenységi idő lesz – gondoljatok erre, ha családot szeretnétek. Önvizsgálatra, önelemzésre, életmód változtatásra is remek energiák lesznek. A mágikus rezgések a bőség-teremtő varázslatoknál is segitőleg hatnak. Sorselemzéssel, tarot előretekintéssel is kereshettek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet mindenféle kulturális program. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Vacsorára érdemes főzeléket fogyasztani – viszonylag rövid időn belül elkészíthető, és fontos ásványi anyagokkal teli étel. Az elkezdett tisztító-fogyókúrát továbbra is szorgalmazhatod, de a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse- hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Bak jegyében jár, május 20-án, pénteken lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)A Nap XIX. – Higgy a saját erődben, és az aggódás helyett élvezd végre az életet!
A jelenlevő merkúri-jupiteri energiák a szerencsés, tudatos, okos kommunikációnak kedveznek. Családi ügyeidben tehetsz most rendet. Érdemes odafigyelni szellemi vezetőid üzeneteire: a belső megérzések most különösen varázslatosan működnek – hallgass a felsőbbrendű énedre. A szeretet terében cselekedj, a plejádi rezgésekben tisztíthatod kapcsolódásaidat is. A tiszta energiákban világosabban átláthatod jövődet, gazdasági életedet, és azt is hogyan kezeld pénzügyeidet – alkotó gondolatokkal áldanak az égiek. Felsőbbrendű én gyógyító angyalos meditációra invitállak benneteket – általa magabiztosabb és kreatívabb lehetsz.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a baráti együttlét, hegyvidéki túra.Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A gyümölcssaláta remek desszert lehet – felhasználhatsz hozzá minden olyan gyümölcsöt, amit szeretsz. Masszázsra, kozmetikára, fogorvosi vizitre, tisztító kúrára, hajmosásra remek lesz a hétvége energiája. Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek a hétvégében – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, május 22-én, vasárnap lép át a Halak víz jegyébe.)


A hétvége a családi,rokoni, baráti szabadtéri programoknak kedvez. Remek feltöltődést nyújt Gaia földanya energiája – a napfény ereje. Töltsétek ha tehetitek ezt a csodás májusi hétvégét a természetben, Sandalfon arkangyal rezgésében. Ez a csodás létező az életerő tökéletes képviselője – imagináld szeretettel.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Vezetett meditáció a belső énre hangolódáshoz!

Önmagad leglényegével ismerkedj!

Mindenben van spiritualitás, ami bármilyen érzelmet vált ki belőled. Ha szeretetet, akkor kinyitja a szíved. Ha fusztrációt, akkor az elfogadásra tanít. És amint ezt megtanulod, gyorsan felismered hogy van választásod! Ha a szeretet terében mozogsz, ami a spirituális lét eleme, akkor tudod hogy tovább léphetsz és nem tolod másokra a rossz érzéseid, hanem dolgozol csendesen magadban rajta.
Az alacsony rezgésű emberek nem a szeretet frekvenciáján működnek. Amikor alacsony szinteken rezegsz az energiádat szó szerint nehéznek érzed. Ilyen a depresszió. Ilyenkor az energiád nagyon nehéz, szó szerint lehúz. A korlátozó hiedelmek: a félelem, harag, neheztelés, hibáztatás, bűntudat, szégyen, irigység, ítélkezés, függőség, önbecsülés hiánya, mohóság alacsony rezgéseket képeznek benned.
Finomítsd, emeld a rezgésszintedet, engedd el a lehúzó energiákat és add át magadat a könnyedebb, magasabb frekvenciájú rezgéseknek: arra menj, amerre a béke, a harmónia és a szeretet van!Magas rezgésszinten nem találnak rád a betegségek sem. Ha a lelked magasan rezeg – pozitív gondolkodás, hálaimák, meditáció, jóga, stb… – akkor nem fogsz elakadni!

Figyelj jobban oda a megérzéseidre, a belső hangra, amely a felsőbbrendű éned szava. Ha valami lezárul előtted, merj bátran egy új életszakaszba lépni, bízz a Gondviselés erejében. Légy hű magadhoz, a célkitűzéseidhez. Keresd mindig a harmóniát, a feltöltődés lehetőségét. Élj magas rezgésszinten, hogy teremteni tudd életed, sorsod magasabb minőségét.
Felsőbbrendű én gyógyító angyalos meditációra várom az ezoterikus Hölgyeket szeretettel.
A szellemi vezettetés alatt álló meditációban összehangolódhatsz Felsőbbrendű éneddel. Ezáltal határozottabb, összeszedettebb lehetsz, magasabb rezgésszinten tudatosabban, magabiztosabban létezhetsz – döntéseidben, tetteidben sikeresebb lehetsz. Egy különleges óra – szentelj rá időt magadnak az én-idődből. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Angyal jóslás a májusi Skorpió teliholdra!

Angyalokkal gyógyító

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed. A Fénylények szeretete elkísér minden utadon.

Átadás és Elengedés
Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza hozzád. Nézd a csodás gyógyító kártyát és engedd el a minden negatív rezgésed, add oda az Univerzumnak, mert már nincs szükséged rá.
Ha az életedben valami rosszul működik és te mégis ragaszkodsz hozzá,a z nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid,a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Ere kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: De fogok-e valamit jobbat találni helyette? – akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet : a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

Varázslat
Fedezd fel újra a csoda és az áhítat iránt fogékony gyermeki lényedet. Lásd a világot varázslatos helynek. A világ egy szent hely – varázslatos energiákkal.
Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet? Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól – kis vagy nagy dolgokban, nem számít. Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami “sokkal fontosabb ügytől”. Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözi fog.

Támogatás
Isten, az Angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy. Az égi támogatás energiája sugárzik a képből – töltekezz hát be ezzel a csodás energiával most!
Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket.
Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől. 

A lapokat Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam számotokra – az angyalok vezették a kezem.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba őrangyal behangolásra, inkorponálásra – angyal tanfolyamok minden hónapban – érdeklődj a részletekről. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu