ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Bolygók és Arkangyalok

Születési napod megmutatja melyik bolygó van rád nagy hatással a leszületési asztrológiai képleted szerint,  valamint azt is, hogy  melyik Arkangyal energiáját kérheted, ha sorsutadon elakadnál.

március 21. – április 20. Mars
április 21. – május 20. Vénusz
május 21. – június 21. Merkúr
június 22. – július 22. Hold
július 23. – augusztus 22. Nap
augusztus 23. – szeptember 22. Merkúr
szeptember 23. – október 22. Vénusz
október 23. – november 21. Plútó és Mars
november 22. – december 21. Jupiter
december 22. – január 20. Szaturnusz
január 21. – február 19. Uránusz és Szaturnusz
február 20. – március 20. Jupiter és Neptun

 

 

“Ha találkozol angyalokkal – sokan élnek közöttünk emberként -, onnan lehet felismerni őket, hogy fokozott felelősségtudattal élnek. Bármilyen hivatásuk lehet. Lehet anya, apa, asztalos, szobafestő, költő, muzsikus, vízvezeték-szerelő, mérnök, orvos, bőrdíszműves, vállalkozó, hajléktalan, sőt elvileg még politikus is (nincs átkozott szakma, csak méltatlan hozzáállás!) – szóval egy angyal onnan ismerhető meg, hogy felelősséget érez minden tettért.” – Müller Péter


A Nap őrzője Mihály. Az egészség, a vitalitás, az energia, az erő, a kreativitás és a szervezőkészség, s természetesen a nap védőangyala. Igazi nap-lény. Megvéd a kevélységtől, az önzéstől és az egoizmustól.

A Hold őrzője Gábriel. Gábriel az érzékiség, az álmok, a közérzet és egyébként mindenféle érzelem, az intuíció angyala.

Merkúr őrzője Rafael. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal.

A Vénusz őrzője Hagiel (Haniel).  Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében.

A Mars őrzője Kamaél. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.

A Jupiter őrzője Zadkiel. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala.

Szaturnusz őrzője Cassiel.  Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is. Cassiel felel a dolgok avulásáért, öregedéséért.

Az Uránusz őrzője Uriel. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság.

A Neptunusz őrzője Asariel. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek.

Plútó őrzője Azrael. Ő felel a jövendölésért és a „második látásért”, enyhíti a Plútó veszélyes hatásait, mint a terrorizmus, és a fanatizmus.

Ha két égitest is befolyásolt gyakorolhat rád, akkor kérd mindkét arkangyali segítséget.

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós , spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – sorselemezés.
Angyal tanfolyamok.

Heti tarot – Teremtő mágiában.

Heti tarot – Újholdas hetünk van!

Csodás átalakító segítő energiák érkeznek – használjuk ki a lehetőségeket!

 

A DIADALSZEKÉR. VII.
Újholdas napra virradtunk a hétfői nappal. Van okunk örömködni végre fellégezhetünk – a Nap kilépett a Bak-Plútó kvadrátból. Kellemesebb, nyugodtabb, lágyabb időszak következik el mindenkinek. A feszítők erőket felváltja a Kos energiája. Elkezdődhetnek újból a kommunikációs időszakok, a Merkúr energia újra életrekelti a napjainkat…Változtatni lehet most kapcsolati, munkahelyi programodban – jöhet az új, ha készen állsz a nagy változásokra…elengedés után jöhet a vizualizációs teremtés – ki ne hagyd ezt a mágikus éjszakát! A Diadalszekér a nemzés princípiuma –  a beteljesülés. Egyensúly és kiegyensúlyozottság.

AZ ERŐ XI.
Csak céltudatosan – álmaid beérnek.
Légy kitartó és állhatatos. A Vénusz már a Bikába érkezik meg, s ez a jó hírt fogadjuk örömmel. Megszűnik a Skorpió Jupiter szembenálllás. Oldódnak a feszítő energiák – és egyre jobb napok jönnek. Ha blokkokat érzel keress fel – energetikai tisztítás mindenkor a legjobbat hozhatja ki belőled. Nézz szembe önmagaddal, és engedd el, ami bánt téged, azt választ mindig ami boldoggá teszi a lelked. Kezdj új életet és szeress élni –  nagy erőd lesz! – megtalálod az igazi sorsodat. Most lesz erőd kapcsolataidat minőségileg is átalakítani. Többet ésszel, mint erővel.  A marsikus nap a tűz elemével az isteni szellem kreatív, megfontolt ereje.

VÁLASZUTAK VI.
Mindig a szíved vezessen – így hozol jó döntéseket. Válaszutak lesznek egyes párkapcsolatokban. Dönts lélekből – a helyes kommunikáció a helyes irányba vezethet. Hétvége felé is jó energiák közelednek – a párkapcsolati téren felszabadító, oldó rezgések hoz a tavasz… Összeköltözésnek, vagy elköltözésnek is ideje lehet… Tudatosan, okosan, bölcsen, megfontoltam cselekedj. A válaszutak lehetősége szíved joga – minden csatlakozás egy spirituális döntés.

“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” – Elbert Hubbard

Meditálj mielőtt cselekszel – ne légy elhamarkodott ezen a héten semmiképpen. Őrizd meg az egyensúlyodat, a lelki harmóniád a legértékesebb. Sorsangyali lehívásokkal segíthetek Neked.
Az égiek az energialehetőségekkel megerősítve mutatják az utat. Ha a helyes irányba indulsz el minden sikerülhet. A karmikus dolgok letételének ideje lesz…

A lapokat a Kazánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim bevatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fenti egy általános jóslás – ha személyre szabott elemzést szeretnél az konzultációba kérhető.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:

Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.

Újholdas energiák – teremtő változásokban.

2018. április 16. 4 óra 49 perc, Kos Újhold érkezik el.

A Kos jegye a lelkes, bátor cselekvő energiákat teremti meg, a változások hónapjában.


Teremtő időszak veszik kezdetét a kikelet havában – kioldódik a Merkúr feszítő, zavartkeltő ereje.
A tüzes jegy aktívan dinamizálhat az Uránusszal együttműködve- tettekre inspirálva hosszútávú terveket, célokat most nagy energiákkal választhatsz meg. A Nap ereje pedig hatalmas kreativitást adhat neked – meglepetésekkel teli gazdag időszak következik el… Egy olyan energia indul el holnap, ami segíteni fog neked abban, hogy megérezd és megértsd merre vihet a jó cél. Mi lehet az az életprogram, ami örömöt, és anyagi jóllétet is hozhat. Megvilágosodsz, a tüze elem felfényli a jövődet. Csak figyelj önmagadra, az égiekre hallgatva végy tudomást végre arról, mi az, amiben nagyot haladhatsz… Csak nyugodt erővel, biztos akarattal tervezd az életed!

Egy új sorkör indul el holnap, hétfőn az újholddal – egy új fejezet veszi kezdetét életed forgatókönyvében.
Mindenkinek mást hozhatnak az újholdas energiák.
Az újholdas energiákban érkezhetnek új emberi kapcsolatok is az életedbe, minden feléd közeledő ember üzenetet hordoz, ami segíthet tisztábban látni, megerősödve lépni. Van akinek a hivatásában, az egészségben, a szerelmi életében avagy baráti kapcsolataiban lesz változás, ha megragadja a lehetőségek energiáját. A szenvedélyes, célorientált, ambiciózus nyugodt erő sikerre vezethet mindenképpen.

Blokkoldás és elengedés után tudod elvégezni csak sikerrel a teremtő mágiát. Gondolj mindig hálával arra, amit kívánsz, és köszönt meg, hogy elérheted. Elengedő és teremtő mágiákkal várlak, ha konzultációs időben felkeresel, hogy segítségedre legyek. Tégy a gyakorlatban is lépéseket, hogy terveidet megvalósíthasd – ebben teremtő energiák fognak segíteni egész hónapban. Ami a sorsutaddal egyezik abban sikeres leszel, ami nem a spirituális életfeladatod, abban kudarcra lelsz… Maradj az úton, amit magadnak írtál, mert ott fogod találni a segítőket is a sorsfordulatoknál.
Az Időkapuban most Lelahél Őrangyal áll egészen április 20-ig. – a Szeráfok karának Metatron Arkangyal által vezetett csapatából. Megidézésével eredményesebb leszel bármilyen életreformba is kezdenél, szeretettel keresd fel.
Ne félj az újtól, megmozgat, de előrevihet. Higgy abban hogy ami a tiéd eléred, higgy abban, hogy alkalmas vagy arra amire vágysz, higgy abban, hogy a megvalósulás a te kezedben van –  menj és csináld! Használj pozitív megerősítéseket. Az újhold mantra pozitív erőt adó lendülete is ebben segíthet Neked: “Megnyílnak előttem az új távlatok, megújulok. Kitartó, és nyugodt vagyok. Előrevisznek a kihívások, a célok inspirálnak, bátor és erős vagyok. Engedem, hogy megszülessen bennem az új.” Ha elakadnál spirituális tanácsadáson terápiás oldásokkal segíthetek. Fontos, hogy ne légy agresszív és ne az egód vezessen. A tudatod  a tudatalattiddal együtt dolgozzon és meditálj rá azokra a dolgokra, amin változtatni szeretnél az életeden.

Áldás minden pozitív átalakulás. Sikeres, szerencsés változást!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai oldások – Teremtő mágiák a gyakorlatban.

Rajtad áll hová csatlakozol…

Csodás termékeny energiákat adnak az égiek!
Aki kész elindulni sorsát változtathatja meg. Nem valaki más teszi ezt meg… ne várd, hogy valami változzon, és átalakuljon körülötted. Neked lehet lépned nagyot, hogy változzanak a dolgok, a helyzetek, s veled együtt az emberi kapcsolataid… Ami történik az csupán az a lehetőség, hogy nagyobb erőd lesz lépni. Jobb, kedvezőbb  a lehetőség arra, hogy cselekedj, nagyobb az inspiráció, a motiváció ereje benned. Aki csak várja, hogy történjen valami az még nem lett ezoterikus ember –  csupán megérintette a spiritualitás világa egyszer. Ők az exoterikusok táborába tartoznak, a félmegoldásokkal beérők közé… Akik csak hallották, hogy valami lesz…De azt, hogy nekik kell azt a valamit megtenni, azt hogy az az előttük álló lehetőség, azt már nem látják, mert nem akarják látni,  mert dolguk lenne vele…fejlődni pedig nem akarnak még. Nem történik így velük semmi sem, üres marad az életük… majd lapoznak, s mennek tovább – elképzelni sem lehet, hogy hová. Az ezoterikus ember lép és cselekszik, erőt kap, és használja, mert tudja jól hogy az égiekkel együtt harmonikusabbá teheti a sorsát. Rajtad áll tehát, hogy hová csatlakozol: A babonás exoterikusok, vagy a spirituális ezoterikusok táborába.


“Ha túl sok  foglalkozol azzal, mi jó vagy rossz az embertársadban, megfeledkezel a saját lelkedről, és kimerít, majd legyőz az az energia, amit mások megítélésére pazaroltál.”  – Paulo Coelho

A mai nap nagy lehetőséget rejt! Április 13. péntek – Nem a babonás, hisztérikus prikézsia a lényege. Nézd ezt is spirituálisan: a számmisztika négyese semmi okot nem ad erre. A mai napnak hatalmas erőt az Hold-Jupiter-Plútó együttállása. Hangolódj az energiákra és alakítsd át a sorsodat – léphetsz nagyot előre. A Hold az érzelmeidet hangolja, a jupiteri erő  a bölcsesség energiáját erősíti, a plútói rezgés  segít az átalakításban neked.
A tarot nagy napja van: az időminőség kedvező  a jóslásra. Ha kapcsolódni szeretnél a felsőbb világokhoz – most megteheted, mély meditációban elérheted. A mai napra hangolódva  a  Nagy Arkánumból  a Pápa lapját húztam. A megvilágosodott tisztaság transzcendentális energia. Légy bölcs ez a lap ezt  mutatja. Ha hagyod most ‘magasabb éned’ vezethet – súgnak az égiek, engedd meg magadnak, hogy átírd a jelenedet –  fénnyel teli úton juthatsz el a  jövődbe. Engedd csak el ami menni akar, és fogadd azt, ami jön hozzád. Bölcsen, okosan, tudatosan használd az energiákat és merj cselekedni. Mert most nagy szerencséd lehet!
Az Időkapu most is nyitva áll. A mai nap az Időkapuban  Mahasjah Őrangyal tartózkodik,  a  Szeráfok karából, Metatron Arkangyal csapatából. Ez az őrangyal segíthet a békekötésben, a kibékülésben is; ha kérjük őt jósálmokat is bocsáthat ránk a tudatalatti tudattalanban.
Ha indulnál már, s nem tudod merre hová – tanácsadásra várlak –  az opciók mutatják a lehetőségeket és a megoldásokat is Neked.
Fogadd áldásnak a lehetőségeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.

Tértisztítás – szerelmi oltár!

Ha társra vágysz harmonizáld az otthonod energiáját.

“Mindig kapcsolódsz a forrással. Bárhol vagy, bárhova mész, mindig kapcsolatban vagy az isteni bölcsességgel, az isteni intelligenciával és az isteni szeretettel.” – Neale Donald Walsch

Szerelmi oltár a feng-shui jegyében – Figyelj oda az elemed színére.
Érdemes olyan színekkel és tárgyakat dolgokkal harmonizálni a helyiséget is, ami te magad vagy. Aki régi szerelmes tárgyait, emlékeit tárolja például a hálószobájában igen nehezen találhat párt magának. Az égiek ilyenkor ezt a tevékenységet, emlék őrizgetést úgy veszik és akként kezelik, hogy már van partnered. A jelenleg is lakott lakás tárolja az előző szerelmed rezgéseit, ha ez volt a szerelemi fészke azelőtt is… Mihamarább tértisztítást csinálj és végezd el a nagytakarítást! Tudod, mielőtt helyet adnál az újnak, a réginek mennie kell véglegesen…nincs olyan, hogy csak egy kicsi részét azért megőrzöd talán, mert pont ez a picike rész fog visszahúzni a régi energiákba.
Mondok egy példát: Ha  fogyni szeretnél, és kiteszed a hűtőre az étkeződben egy régi képedet, fotódat, ahol vékonyabb voltál, s gondolod ez az ideális súlyod lenne most is talán… tudod mit kódolsz be ezzel? Aktiválod azt a részét az életednek, amikor olyan voltál, amilyen most szeretnél lenni… és ezzel pedig minden akkori történés újra megtalálhat. Az is, ami akkor is fájt, amiből már kikászálódtál. Fontos, hogy ha teremtesz, mindig az újra koncentrálj, annak adj energiát, amit el szeretnél érni, nem pedig annak amit el szeretnél kerülni… érted már a mágiát? Ha a rosszra gondolsz, akkor az fog megtörténni… prikézsiás rontást küldesz teremtésnek – s ha ennyire kéred hát az égiek megadják neked, s  a ‘vágyad’ teljesülhet. Vigyázz hát mit imaginálsz, mert megteremted.

Használd a feng shui módszerét, hogy helyesen aktiváld a lakásod párkapcsolat részét. Ha úgy gondolod, hogy te jobban tudod, mint egy szakember csináld egyedül a mágiát, de ha kétségeid vannak a helyes irány felől – fordulj tanácsadóhoz leginkább. A tértisztítás alkalmával – ami nemcsak szelleműzésből áll, de a régi, dohos energiákat is menekíti, és a nem kívánatos rezgéseket is elviszi. Egyúttal pedig tanácsot is kaphatsz tőlem, hogyan tovább… A szerelmi oltáron csakis azt tartsd, amit elérni szándékoznál. Ha már meg van a tökéletes társ számodra, érdemes mindkettők feng shui elemének megfelelő színekkel, formákkal és  tárgyakkal erősíteni az együttélési harmóniát; de ha gond lenne akkor talán a harmonizáló lehetőségeket érdemes praktikusan alkalmazni tovább. A piros gyertya csupán az alsóbbszintű szerelmet erősíti, a szexuális energiák átveszik a hatalmat, és a lélektársi minőség is elmaradhat… Ha hívod a Szerelem angyalait, és igazándiból a tudattalanban még mindig a régi társ energiája áll, blokkot képez a mindennapi mágiádban is. Semmiképp se használj piros színeket a hálószobádban,  mert az veszekedést generál, és a tükrös szekrény sem jó megoldás – átjárót nyithatsz vele máshová.
Egy tértisztítás alkalmával egyik kedves ismerősöm lakásában a szerelmi fészek középpontjában egy fogyasztógép állt… ezzel terrorizálta is magát. Két nagy szerelme hagyta el egymás után…elfogytak mellőle, az ám, rendesen elhagyták! Egy másik helyen a családfő egy női portrét ábrázoló festményt helyett el a szerelem sarokban, és a dolgozóba pedig a hajó vitorláját tárolta – hamarosan megjelent a harmadik fél a kapcsolatban, s el is vitorlázott vele más vizekre.
A szerelmi oltáron elhelyezett mandala, vagy egyéb tárgyak sem használnak, ha valami olyan is van ott, amit egy másik partnertől kaptál… ha csupán egy aprócska dolgot tartasz is ott, az pont az ellenkezőjét váltja ki, annak, mint amit akartál. Mert minden energia, és az energiák valós történéseket, helyzeteket és embereket  vonzanak hozzád. Gondold át, s legyen úgy minden ahogyan te  akarnád. Boldogságosságra fel  – kezdj új lappal, tiszta energiákban.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés. Tértisztítás: térrendezés, bágua.

Angyalmisztika

Az Angyal tanfolyam margójára…

Az Angyalokat nem csupán látni lehet, de érezni és hallani is. Ha tiszta szíved, elmélyülhetsz varázslatos, misztikus energiájukban. Minél többet csendesíted le elmédet, annál könnyebben tudsz kapcsolatba lépni segítőiddel.

“Angyalok, ha súgnak, mindig csak a benned lévő angyalit tudják megszólítani. Ha nincs benned, nem hallod.” – Müller Péter

Ha tisztítást és gyógyítást kérünk az angyaloktól bármi
lehetséges.
Energiájuk tiszta fényével kiemelik a negatív érzelmeket mint a bűntudat, harag, kisebbségi érzés stb. így visszafordítja a káros érzelmi programozást. Segítenek elfogadni a folyton változó helyzeteket. Kreativitásra inspirálhat bennünket. Feloldják  a gyászt, a bánatot, az árulás és az elhagyatottság érzését. Irányt mutatnak és elvágják a nemkívánatos kötelékeket, feloldják a kinőtt mintákat. Segítenek a negatív energiák elengedése közben jelentkező kellemetlen közérzet és érzelmi mélységek megszüntetésében. Nagyon sok arkangyal és angyal létezik akiknek különleges küldetése, hogy az embereknek segítségül legyenek.

 


A múlt terheinek oldásában például Zadkiel Arkangyalt kérheted segítségül.
Jophiel Arkangyalt hívhatod, ha a harmóniát és a szépséget szeretnéd visszaállítani az életedbe. Ha magasabb rendű éneddel kerülsz kapcsoltba, ha Metatron Arangyalt szólítod meg. Gábriel Arkangyal imaginálásával csodás előérzeteid lehetnek. Haniel Arkangyal a kommunikációdban hoz nagy előrelépést, megtalálhatod vele lelki egyensúlyodat.

Az Angyal tanfolyamok alkalmával részletesebben is megismerkedhetsz az Angyalok és az Arkangyalok feladatköreivel, valamint megismerhetsz  a mély kommunikációs technikákkal is. Ha szeretnéd érezni és átvenni gyógyító rezgéseiket – gyere és tölts több időt velük az Angyalországban.

Az Angyalkommunikáció az őrangyal inkorponálással-csatornázással veszi kezdetét. Majd megismerkedhetsz az arkangyali csakrahangolás mennyei varázslatával is. A harmadik szem csakra aktiválása  a beavatottak számára hatásos. Behangolásra kerül a földcsillag, és a lélekcsillag, a lélektudatosság csakra is – amely az Isteni bölcsességet adja át számodra, a mindenkori jelenben élni segít.  És még sok más ezernyi titkos tanítás részese lehetsz. Szeretettel várlak minden hónapban az aktuális Angyal tanfolyamra Téged is, ahol  különleges energiák részese lehetsz. Regisztrálni ezen a számon lehet: 20 278 26 12

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyal tanfolyam I. Angyal tanfolyam II. Őrangyal behangolás.
Angyal tarot – Angyal gyertya mágiák.

Angyalfények – Metatroni energiákban vagyunk!

“A tapasztalat nem az, ami történik velünk, hanem az, amit kezdünk a velünk történtekkel. A tapasztalat – képesség az élet eseményeinek kezelésére, nem pedig maguk az események.” – Aldous Huxley

Április 7. Ma Szaturnusz (Sorsbolygónk velünk, ő a mi belső tanítómesterünk) napja van. A Nap a Bak jegyében van ma a Hold pedig a Kos jegyében. Az Időkapuban Elemjah Őrangyal áll a Szeráfok kórusából, a Metatron Arkangyal csapatából, és egészen április 9-ig ott is fog tartózkodni. Ha ezt az őrangyalt megszólítod – őrangyalodon keresztül – segít egy rossz korszakot lezárni életedben – egy folyamatot indít el a sorsodban ezzel. Figyelj a jelekre, és vele együtt old meg most helyesen a helyzeteket. Segít a békülésben, és a kibékülésben is neked. Hajlamosít az empátiára és a kompromisszumra – a lelked békéjét őrizd meg mindig.

Ha az Angyalokkal kapcsolatos tudásra szeretnél szert tenni minden hónapban alkalmad van rá – jelentkezz az Angyaltanfolyamra: 20 278 26 12. Csodás tanításokat kaphatsz, megismerkedhetsz – beavatással – a titkos tudással. Ha tiszta a lelked a titkok kapuja nyitva áll előtted.  Egy olyan programot kaphatsz, amivel minden napokat szebbé teheted, másokon, magadon is segíthetsz.

Az Angyalok szolgáló szellemi lények, akiket Isten arra teremtett, hogy az ő akaratának engedelmeskedjenek. Megszámlálhatatlanok, erejükre és hatalmukra nézve magasabb rendűek az Embernél.

Kapcsolódj ma is a fénnyel teli energiákhoz az angyali rezgések erejével, másképpen tekinthetsz most a sorsodra is. Áldásáradatban légy!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

ANGYAL GYERTYAMÁGIA TANFOLYAM!

Lásd meg önmagad tiszta fényét!

A hit hatalmas erőforrás.

Kreatív megoldásokkal, hatékony lépésekkel, határozottan haladj a célod felé! Minden ami nem Te vagy leválik rólad, engedd el a lehúzó helyzeteket, embereket! Emlékezz a Valód Énedre – hogy újra önmagad lehess! Vállald fel önmagad – olyannak amilyennek szereted magad. Lásd meg az áldást az életedben – amin sokat dolgoztál megérlelte az idő – engedd hát be az életedbe! Légy befogadó.

“A hit hatalmas erőforrás. Te döntöd el, mit hiszel magadról, a hittételeid pedig meghatározzák a tetteidet. Nagyon fontos, hogy olyan hittételeket válassz, amelyek reményt és erőt adnak neked.” – Anthony Robbins

Hinni – tudni – merni akarni!
Válaszd a tudatos teremtő Éned – engedd, és akard mindazt, ami szolgálja fejlődésedet! Lépj be a saját életed teremtő birodalmába!
A teremtés isteni szabályai: határtalan ősbizalom, tiszta kérelem, alázat, odaadás-bizalom, együttérzés, belső csend, üresség, elvárás és értékelés mentesség – tiszta célkitűzés, pozitív szándékú gondolati és érzelmi képek- tiszta kapcsolat a tudat három síkja között pozitív visszajelzés, köszönet, hála. Ezek egysége segít Téged – ne hagy ki egyeket sem, mert nem azt fogod kapni, amit teremteni szerettél volna.

Lásd meg önmagad tiszta lényét.
Színezd ki gondolataid erejével akaratod érzéseid lehetőségét! Engedd el a félelmeidet – kerülj harmóniába teljes lényeddel – csak így tudod jó irányba kormányozni a jövődet, hogy ez a hónap elhozza Neked a felemelkedés energiáját.

Felszabadító rezgésekkel, félelemoldó, önbizalom erősítő technikákkal, tarot jóslással, angyalmágiával – várlak, ha segítségre van szükséged – keress fel bizalommal, szeretettel segítek Neked!
A Sors nem más, mint a saját döntéseid láthatatlan örvényei, amelyek téren s időn át befolyásolják utad.

Lásd önmagad isteni lényét mindenki másban!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot-elemzés – energetikai tisztítás.
Angyalmágiák.

Kapcsolatok – szerelmek – tavaszi zsongásban.

Szerelmetes tavaszban.

“Nézed, milyen szép a tavaszi világ.
Szívedben nyílik a szerelemvirág.” – Gyarmati Péter

A szerelem nemcsak kémia, a szerelem egy misztérium.
Nézzük meg napjegyek szerint, kire milyen kapcsolat köszönt be ezen a varázslatos tavaszon.

A Kosokra romantikus, impulzív szerelem vár ezen a tavaszon.
A Bikák egy szenvedélyes minőséget élhetnek meg, varázslatos harmóniában.
Az Ikrekre csupán kaland várhat – a nagy szerelem csak ősszel érkezik meg.
A Rák jegyűek boldogsága kicsit késik – de már a nyár elhozhatja a szerelmet számukra is.
Az Oroszlán napjegyet is az ősz folyamán örvendezteti meg a szerelem.
A Szűz sok partner között válogathat – talán a nyár megmutatja az igazit neki.
A Mérleg számára izgalmas lesz ez a tavasz, a társas kapcsolatoknak kedvez.
A Skorpiók életébe is tavasszal köszönt be a szerelem – sőt több alany közül is válogathat.
A Nyilasokra az őszi időben rengeteg kaland vár majd – döntéshelyzet is adódhat.
A Bakokra egy kellemes flört várhat – és az egyik kalandból, igen szép kapcsolat alakulhat ki –  csak bátran!
A Vízöntőkre egy lehetséges partner vár a nyári hónapok alatt.
A Halak ezen a nyáron megismerheti az igazit.

Akinek kapcsolata van az mélyülhet ebben az évben – a Vénusz éve márciustól kezdetét vette. A párkapcsolatban élők újjáéleszthetik a kapcsolatuk  tüzét. Boldogságangyalod is segíthet. A házasságban élők stabilabb és mélyebb érzelmekkel lesznek egymás iránt – ezen persze dolgozni kell ám! A párommal hosszú évek óta harmonikus boldogságban, lélektársi kapcsolatban élünk – de teszünk is érte nap, mint nap, hogy ez így legyen. Egymásra figyelve, egyre több minőségi időt neki szentelve, mindent átbeszélve – egyre mélyülhet a kapcsolatod! Szerelemmel-szeretettel szeresd őt. A párkapcsolat szent szövetség. Aki még egyedül lenne, az sem ússza meg a boldogságot, ha nem tavasszal, de nyáron részesülhet a vénuszi energiából. Aki büntiben van – szentség elleni vétekből kifolyólag – arra is vár románc, ha nem is a ‘nagyő’, de apróbb boldogság. Vess be minden praktikát!

A párkapcsolati jóslás során megtudhatod mi vár rátok a szerelmeddel. Megismerkedésetek időpontjából megtudhatod a kapcsolatod sorsát. Izgalmas lehetőség ami megmutatja a feladatokat, és a lehetőségeket is. Mire kell vigyázni, hogy a kapcsolat harmonikusabb legyen. Ha gondok vannak a kapcsolatban – ajánlatos azt tisztítani, és felemelni lelki szintre – a blokkoldás után visszaállhat a harmónia. Ebben segítségedre lehetek, ha konzultációs időbe felkeresel. A problémákat azonnal orvosolni kell, hogy ne mélyüljenek el. Az igazi nő hiteles férfira vágyik – légy befogadó, megértő, türelmes. A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár – csak tárd ki a szívedet!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Személyes évek – Párkapcsolat elemzés, bevonzás, tisztító-harmonizálás.

A te életed a te feladatod!

Mindannyian különböző életfeladatokkal születtünk. Küldetésünk van a Földön, melynek betöltésében meghatározó szerepünk van.

“Csak folyamatos belső fejlődés által találhatunk mindig újdonságot és érdekességet az életben. Önmagunkká kell válnunk, igazából ez a feladatunk. Ám a valódi énünk az, ami belül van.” – Sri Aurobindo


Amikor elakad valaki a sorsuton, vagy döntéshelyzetben van – tanácsadóhoz fordul. Ezt tanulni nem lehet, erre születni kell. Megtiszteltetés és szent feladat – küldetés, amely egyben spirituális életfeladat. A tanácsadó, tanító lehet avatott, megszentelt személy, lehet egy öreg lélek, aki előző életéből hozott tudással ad segítséget, lehet olyan ember, akin keresztül az univerzum súghat neked – de semmiképpen sem helyetted gondolkodik, ezt felejtsd el.  És amit ad, annak hatalmas értéke van. S onnan tudod, hogy ő az, aki segíthet neked, hogy a közelében megnyílsz, rá tudsz hangolódni a rezgéseire, jól érzed magad a szentélyében.
A tanácsadó egy “ébresztő ember”, aki rávilágít arra, hogy merre lehet az utad. Megmutatja az opciókkal azt, hogy mi lenne, ha ezt vagy azt tennéd meg… Választanod azonban neked kell. Minden választásod  egy spirituális döntésed lehet. A döntéseddel a sorsodat teremted. Hiszen az életedért te vagy a felsőség, mást nem okolhatsz érte. Életed minden percében teremtesz. Gondolataiddal, szavaiddal és cselekedeteiddel. Tapasztalsz és fejlődsz. A megtapasztalások előrevisznek, a céltudatosság vezérelhet.
A tanácsadó az az ember, aki úgy ad tanácsot, hogy meghagyja a döntést neked. Örömmel veszi, ha helyesen cselekszel. Javasol, de nem kötelez. Nem kér számon semmit, sohasem. Tisztel téged, és jól tudja, hogy az égiek megadták neked a szabad akarat lehetőségét. Energiát ad, hogy toppon légy, tudatot tisztít, hogy bölcsen lépj, szívcsakrát harmonizál, hogy lélekből élj. A te utad a te sorsutad. Senki más nem mehet rajta végig csakis te!  Nem veheti el tőled senki sem a megtapasztalásaidban rejtett spirituális fejlődésed lehetőségét –  mert minden döntésednél  egy önbeavatásban vagy. Így hát Isten nevében kezdj el minden új sorskört – hogy az Univerzum gondoskodó ereje támogatód legyen.

Áldás kísérjen minden utadon!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Energetikai tisztítások.