ANGYALORSZÁG kategória bejegyzései

Új hónap kezdődik!

H e t i     t a r o t
2023 január 30-tól február 5-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz

Elengedéshez remek oldó energiák kapunk a Nap-Uránusztól. Kreatív energiákkal, alkotó tevékenységre inspirál az ég megint. Félreértések tisztázásának, a tudatos, értelmes beszélgetéseknek is kedvező ideje lesz.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX. – Vegyük kézbe a dolgokat, tegyünk a céljainkért.
Feladatmegoldásra, dinamikus fizikai cselekvő energiákra kedvező lesz a hét első két napja a Nap-Mars-Merkúr-Uránusz rezgésekben. Éjjeli üzenetálmaid sokat sejtető szimbólumokkal jeleznek, és a lehető legjobb lehetőségek felé terelgetnek. Ha rájuk hallgatsz sikeres lehetsz: az álomnaplód kéznél legyen. Rezgésszint emelő energiákkal várlak szeretettel, hogy felvedd a ritmust az égiekkel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az olvasásnak és a szellőztetésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egy kis gyomorkímélő főtt krumpli vajjal, teával remek estebéd lehet. A fodrászodat felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom. A fogorvosi vizitet ha teheted inkább még halaszd el – kedvezőtlen napjai lehetnek a beavatkozásoknak a hét elejében. Az Oroszlán, a Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 1-én, szerdán lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szabad döntés.
Családi ügyeink rendezésének kedveznek a napok a hét közepében. Kapcsolat gyógyításra, tisztításra, emelésre kapunk magas energiákat – ne várj a másikra, kezdd el te – hangolódj mély lelki beszélgetésidben a szeretetre. Most jobban elfogadjuk, megértjük mások érzelmeit, érzéseit a Hold-Rák rezgésében. Szerelmi összehangoló angyali áldással is kereshettek – tisztítással,  ha blokkot tapasztalsz köztetek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosásnak, a család-rokon látogatásnak is kedveznek az energiák. Nem ajánlatos a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek gombás ételeket, ha szeretitek – és a meleg folyadékról, ízes gyógyteákról se feledkezzetek meg. Kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajfestésre-mosásra újfent kitűnő energiák lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, február 4-én, szombaton lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Császárnő III. – Termékenység-kreativitás-bőség.
Elengedésének, önvizsgálatnak, oldásnak is jó ideje lehet a hét vége energiatere a Hold-Nap-Uránusz kapcsolódásban. Szabadítsd fel magad az önkorlátozásaid alól. Engedd el a múlt fájó emlékeit, és építsd a jövődet egy magasabb szellemi szinten.  A vasárnapi telihold az Oroszlán tüzes jegyében köszönthetjük. Párkapcsolat lélekszintre emelésének is kedvező erők hatnak – ha megtalálod a valódi-hites helyed a kapcsolatodban. Egyébiránt nemcsak elengedésnek, de önbizalom erősítő varázslatoknak is lesz jó ideje. Ha családot szeretnétek, itt a jó idő a gyermek fogantatásra a Vénusz-Mars energiákban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, párkapcsolati tanácsadással – vagy ha fogantatási gondjaid lennének – várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Bőrápolásra, regeneráló masszásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra kedvező lesz a hétvége időtere. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, február 6-án, hétfőn lép át a Szűz földies jegyébe.)

A hétvégében szenteljünk időt a lecsendesedésre, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre. A meditáció, a jóga, mindenféle spirituális gyakorlat remek időtöltés, feltöltődés lehet. Hasznos, élni tanító üzeneteket kaphatunk szellemi mestereinktől – érdemes ezeket lejegyezni, s rajta elmélkedni. Raziel arkangyal megvilágítja az elménket a tanítások értelmezésében.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeresd és tiszteld magad

Az új sorsköröd előszobájában

Jogod van úgy döntened, hogy nem panaszkodsz tovább!
Jogod van úgy döntened, hogy talpra állsz!

Jogod van úgy döntened, hogy boldog leszel!

 

A Te saját életedben jogod van döntéseket hozni. Sose add fel önmagad azért, hogy másoknak megfelelj. Amit teszünk, és ahogyan gondolkodunk az nagymértékben befolyásolja életünk minőségét. Ha teljes életet akarunk élni, akkor át kell éreznünk minden egyes lélegzetvételt, és tudatában kell lennünk minden pillanatban annak, hogy a jelenben élünk.
Ha az élet iránti szeretet vezérli a tudatosságunkat, akkor összhangban kerülünk a körülöttünk élő világgal és jutalmunk a belső béke lesz.
Törekedj az egyensúlyra és a harmóniára. Zárd ki a külvilág démonait, a múlt lehúzó árnyait, a félelmeid. Szabadulj meg a negatív érzéseidtől, és engedj szabad utat az új pozitív lehetőségeknek.

Merd és akard a jobbat. Kezdj el teremteni az új gondolataiddal a megváltozott helyzetben – egy fénnyel teli új életet. Kapcsolódj eredendő, ősi spirituális lényedhez. Építsd fel egy új sorskört: egy tisztábbat, egy örömtelibbet, amelynek alapja az önmagad iránt érzett szeretet és tisztelet, az Univerzumba vetett hit legyen.


Ha elakadtál sorsutadon spirituális tanácsadással – sorselemzés-spirituális út- küldetés – lehetőségek –  lélekfejlesztés – kereshetsz. Energetikai tisztítás, oldás, blokkoldás is a program része.Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Abudance mandalája

A mandala egy misztikus, spirituális jelkép.


Minden gondolat-érzésük egy bizonyos energiát indít el a jövőnkbe. A  mandala csodás energetikája, programozott rezgése  segít Neked, hogy erősítse és stabilizálja a spirituális jólléted energiáját.
Kinyomtathatod, magaddal hordhatod, lakásban tarthatod, telefonra is feltöltheted. Használd örömben: Legyen a bőség és a jóllét természetes állapotod! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeretet napban!

Ez a nap a szeretet napja lesz – engedd, hogy áradjanak az érzelmek!

Január 27-én, a Vénusz az érzelmes Halak jegyébe lép át és február 19-ig ott is fog tartózkodni. A szerelem, a szépség, a társasági kapcsolatok, pénzügyek jelölője otthon érzi magát ebben a jegyben. Egyesek érzékenyebbek, romantikusabbak, mások sértődékenyebbek is lehetnek. Légy nyitottabb és befogadóbb, építsd emberi kapcsolataidat.
Anyagi dolgokban azonban jobb, ha a racionális oldalunkra támaszkodunk!


Könnyben megy majd ezen időszak alatt az ismerkedés, sokkal empatikusabbá válunk, kapcsolataink megszépülnek, kivirágzanak. Ha nehezebben menne, kérd Chamuel arkangyalt a hangulat teremtésre. Romantikára a legjobb időben vagy – fogadd el randimeghívásokat,  tölts több minőségi időt a partnereddel, szerelmeddel. Családi, baráti összejöveteleket is szervezhettek.
Akik azonos rezgésszinten,  hullámhosszon vannak, most hamar egymásra találhatnak. Jöhet társ, lélektárs, romantikus szerelem.


Bevonzó és áldó angyalmágiákkal is várlak szeretettel. Ajánlom figyelmetekbe az éves szerelmi tarot-elemzést is. Bejelentkezéssel bátran kereshettek – jó tudni, hogy kamerás messengeres – előre egyeztetett videóhívásos – foglalkozást is vállalok, érdeklődj a részletekről nálam.
Csodás hangolódást kívánok a vénuszi szerencse energiákra! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Jövőtervező energiákban

H   e   t    i       t   a   r   o  t
2023 január 23-tól január 29-ig.

A négy princípium a Nap, a Hold, a Szaturnusz és a Vénusz a Vízöntő jegyében – esőzős-havas-nyirkos időben járunk. Áldásos, segítő és támogató energia érkezik, amely segíti a gyógyulást, gyógyítás és a rendteremtést. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek. A Bika-Uránuszban – problémamegoldó energiákkal rátalálhatsz a legjobb megoldásra melynek fényében felismerheted a kínálkozó jó lehetőségeket.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Diadalszekér VII.  –  Elmozdulás, haladás, fejlődés.
Kapcsolat tisztításra, hangolásra, harmonizálásra kellemes idő lesz a Szaturnusz-Hold-Vénuszban. Az önvizsgálatnak, és a mély lelki beszélgetéseknek is jó lehetősége lesz. Pénzügyi és szerelmi ügyekben is rendteremtésre inspirálhat. A jövőtervezésre, és karmaoldásra is nyitnak az új lehetőségek. Az új kapcsolatok, társulások elindításának is kedvező energiák lesznek. Párkapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, szerelmi jóslással is szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A lábápolásnak, hangverseny-koncert látogatásnak,nagymosásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket. Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajmosásra, hajfestésre remek az alkalom – a hét eleji napokban a hajvágás korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák a Skorpió és a Bak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Halak jegyében jár, január 25-én, szerdán lép át a Kos tüzes jegyébe.)


A Pápa V. –  Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
Csodás bölcs, okos ötleteink születnek sorsdolgainkat, jövőnket illetően a Nap-Jupiter kapcsolódásban. Hatalmas felismeréseket közvetítenek az égiek – élni tanító gondolatokkal – érdemes rámeditálni, hozzájuk kapcsolódni. A Vénusz a Halak jegyébe  lép át pénteken – érzelmes, együttérzős, empatikusabb hangulatot hoz majd. Éves, negyedéves tarot-elemzéssel belenézhetünk a jövődbe – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Az ügyintézésnek, lomtalanításnak, testedzésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.
Igyatok meleg italokat a téli hidegben: tea, leves remek választás lehet. A masszőrödet, a kozmetikusodat és a fodrászodat is felkeresheted, bátran szépítkezhetsz (hajvágás szerdán még nem javallott). Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Kos jegyében jár, január 28-án, szombaton lép át a Bika föld jegyébe.)


A Válaszutak VI. – Szabad szívből jövő szívbéli döntés.
Rendet tehetsz családi, kapcsolati, gazdasági ügyeidben. Kapcsolat megújításnak, és hangolásnak is kedvez a hétvége energetikája. Ahol nincs szeretet-szerelem ott válaszút elé kerülhet a kapcsolat, ahol pedig erősek az érzelmek, ott szintemelkedés is lehetséges a jelenlevő Vénusz-Uránuszban. Bevonzó, kapcsolatot megerősítő angyalmágiákkal is kereshettek – regisztrálj időpontot hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A növénygondozásnak, takarításnak, rendezkedésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesz. Érdemes kúraként méregtelenítő- és lúgosító hatású ételeket,italokat fogyasztani.A hétvége erőtere kedvező a hajmosásra, regeneráló masszázsra, kozmetikára – a szombat fogorvosi vizitre nem ajánlott A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jár, január 30-án, hétfőn lép át az Ikrek levegős jegyébe.)


A hét vége időtere kedvező felismeréseket hoz majd az előttünk előttünk álló feladatainkban. A  növőholdban érdemes a jövőtervezésre orientálódni. Hívd, kérd, imaginált Uriel arkangyalt és a sorsangyalokat: Hachamelt és Melathielt, hogy spirituális utadon jó felé vezessen.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Éves jóslás-tarot elemzéssel!

Mit hoznak számodra a csillagok a marsikus időtérben

A jövőd, a sorsod nincs teljesen megírva, mert ugyan sok mindent hoztál magaddal a lehetséges élettervedben, de szüntelenül íródik – általad és mások által is…

Éves jóslásra, tarot-elemzésre várlak szeretettel!

Megtudhatod mit hoznak a csillagok, és te készen áll-e az új lehetőségek befogadására. Miben blokkolod magad, és hol kapsz szabad utat, hogyan vonzhatod be a jó lehetőségeket.
Teljes körű elemzés: Egészség-Szerelem-Anyagiak-Sorsutak- Drámák-Válaszutak- Opciók-Lehetőségek.
A program része: számmisztika-csipetnyi asztrológia, Kazanlár-tarot, angyali sorsikus üzenetek, jövőbetekintő auraolvasás.
Ajándék, grátisz: energetikai oldások, rezgésszint emelés, egy éves energetikai védelem, az év arkangyalának imaginálása.
Kamerás messengeren – videóhívással – is vállalok foglalkozást, érdeklődj a részletekről nálam.

Szeretettel várlak spirituális tanácsadóként és ezoterikus tanítóként  is  a foglalkozásra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Angyal jóslás

Vízöntő Újholdban

Töltekezz a csodás lapok energiájával, merítkezz a magasabb rezgésekkel!

Gyógyítás
Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe. Aggodalmaid hamarosan szertefoszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. Ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy “minden tökéletese isteni rendben halad”, ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.
Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva. A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel Te magad is egy gyógyító földangyal vagy.  Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak. Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással

Megvalósítás
Reményteli vágyaid beteljesülőfélben vannak. Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint vártad, de a lényeget illetően – béke, biztonság, boldogság – mégis az valósul meg, amit kértél.
A gondolatok megvalósításának folyamata: először megszületik az ötlet az isteni forrásból. Majd az ötlet találkozik egy érzéssel. Ha a szeretet és a gazdagodás érzése kíséri az ötletet, létrejön a megvalósításhoz szükséges csíra.
A csírát azzal neveled, ha hiszel benne, és lépésről lépésre követed az érzéseiden, álmaidon, látomásaidon keresztül érkező isteni útmutatást.

Erő
A teremtő teljes ereje benned van. Az angyalok arra kérlek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a Te erődnek. Hasonlatos az isteni szeretet hatalmához.
Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.
Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isten szeretethatalmához. Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.


A lapokat Dr.  Doreen Virtue:  Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam – az angyalok vezették a kezem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Újhold napján

Varázsolj a  Vízöntő misztikus könnyed-légies energiájában

A mágiában mindig is fontos volt az időzítés.  Az újhold lelki regenerálódást hoz, a régi sérelmeidet, fájdalmadat végre elengedheted. Ha van rossz szokásod, most azt is leépítheted.
A mostani. január 21-én beteljesedő újhold alkalmával szerelmet vonzó- és bőség teremtő varázslatokat érdemes végezni. Ne csak fontolgasd, tedd is meg!

Újhold napján  mindig az elengedéssel kezdünk. Ilyenkor szokás elengedni minden olyan negatív energiát, ami blokkolhat a teremtő varázslatokban. Majd is az energetikai szintedet fogom felemelni, hogy alkalmas légy a teremtő mágiára.
Angyalos szertartást végezhetünk írásos, vagy gyertyás, szimbólumos, illetve arkangyalos megoldásban. A már meglevő szerelmi kapcsolatokat is érdemes megerősíteni angyalos misztikus összerezegtetéssel.
Elengedő és teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Jelentkezz be előre hozzám – egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Spirituális tanácsadás ezoterikus Hölgyeknek!

Válaszidőbe – konzultációs lehetőségek

Ha sokféle kérdés foglalkoztat mindenféle dologban – és nem tudod mi miért történik veled, érdemes ezeket a kérdéseket leírnod lejegyezned.  Ha a válaszok sem meditációban égi-szellemi vezetőidtől, sem a  belső arany angyalodtól, felsőbbrendű énedtől nem érkeznek meg – nyugtalanság helyett fizikai síkon küld át őket nekem, és egyeztess velem egy időpontot a tanácsadásra.
A tanácsadáson felül: grátisz önfejlesztő terápiákkal is segíthetek neked egy-egy elakadt ügyedben.
Egy helyben toporgás helyett használd a spirituális lehetőségedet – vedd fel a kapcsolatot velem. Jelentkezz be hozzám, kérj időpontot tőlem. Szeretettel várlak angyalos stúdiómba, – akár messengeres, előre egyeztetett videóhívással is segíthetek – hogy feloldjuk a kételyeidet.
Elakadás bárkivel megtörténhet – néha blokkolódhatnak az energiák. Elindulást segítő energiákat kérni nem szégyen, hanem erő! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Erőteljes nagy lendülettel

Újhold érkezik a Vízöntő jegyébe

A levegős újholdat január 21-én 21:54 perckor üdvözölhetjük. Új lehetőséget kínál: karrier, munka, pénz és szerelem és önfejlesztésterén.
Az Újholddal együtt álló Uránusz váratlan fordulatokat is hozat – hatalmas felismeréseink  lehetnek élet-sorsdolgainkban.

Január 20-án a Nap átlép a Vízöntőbe ez az energia a hosszabb távú terveknek ad nagyobb lendületet. Fontos, hogy legyen jövőképed – legyenek terveid, álmaid, célkitűzésed.
A Vízöntő Újholdban a  teljes újjászületés átalakulása érzése érinthet meg bennünket a  szenvedélyes energiákban. Ezzel elkezdődik egy teremtő időszak. Már a Mars és a Merkúr is aktívban, így  feladataink megoldásához nagyobb lendülettel, erővel áldanak az égiek.
Ugyanezen a napon az Uránusz az ébresztés és a fejlődés bolygója abbahagyja tolató, retrográd mozgását és újra aktívba vált – innentől felgyorsulnak az események. Véget ér a halogatás, az önsajnálat helyett nagy döntésekre inspirálnak a jelenlevő energiák. Pénzügyi terveink újragondolásában kapunk nagyobb rálátást. Engedjétek el a hibáztatást, keressétek az örömforrást. Legyetek kezdeményezők, kreatívok és kitartóak – a támogató energiák megsokszorozódnak.
A  jelenlevő Vénusz-Szaturnusz találkozóban a kapcsolataink tisztításának, harmonizálásának is jó ide lesz.

Az Időkapuban Umabél őrangyal fog tartózkodni az arkangyalok karából Mihály arkangyal csapatából. Ez varázslatos angyal önmagunk megismeréséhez ad segítséget, és ereje csodás előérzetekkel ajándékozhat meg. Idézd meg őt az őrangyalodon keresztül angyalszertartásban, hogy rezgésével megismerkedj. A  Sors mindig gondoskodik rólad, ha bízol a jövődben, hiszel magadban!
Most feltöltheted tarot lapjaidat, ásványékszereidet, kristályköveidet az újhold magas rezgésével. A holdséta is javallott akár társaságban, egyedül, avagy a pároddal romantikusan.

Elengedő, és teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal, önbizalom erősítéssel, oldással, blokkoldással is kereshettek – érdemes előre bejelentkezni erre a napra hozzám. Ha bele szeretnél nézni a jövődbe személyes, egyéni jövőbe néző elemzéssel várlak.

Csodás teremtő időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: