Az Újév közeleg…

H  E  T  I      T  A  R  O  T!
December 28-tól január 3-ig.

Évbúcsúztató hetünk lesz…és közben átlépünk a januárba. Szerdán telihold, csütörtökön szilveszter – 2021  kopogtat! Karmaoldásra kitűnő napok jönnek. A vénuszi energiák a harmónia teremtésre tanítanak.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a mágikus-misztikus Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam:

A Mágus I. – sorsteremtő hatalmad van!
Vízöntő-Jupiter- Bika-Uránusz kvadrát. Tisztázó-elemző helyzetfelismerős időszak: blokkoldásra és elengedésre is, de kapcsolatépítésre is  jó idő van. Keddtől pedig a Merkúr-Neptunusz gyógyító ereje mindenféle spirituális gyógyításnak kedvező. December 30-án 6 óra 33 perckor a Rák teliholdat üdvözölhetjük. http://asajah.hu/az-ev-utolso-teliholdja/
(Csakra-aura-meridián tisztítással kereshetsz.)

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok a lesznek. A mézes tea igen jól eshet! A téli estében a városnézés, vagy az olvasás is igen jó program lehet. A kertészeti munkáknál hétfőn a locsolást inkább hagyd el, de keddtől locsolásra és fűnyírásra is kedvező energiák lesznek. A hétfői Ikrek holdban hajat festeni, mosni érdemes – jól sikerülhetnek a frizurák, és tartós lesz a hajszobrászat. Keddtől már a masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek lehet szerencséje, ha tesznek is érte. (A Hold az Ikrekből kedden lép át a vizes Rák jegyébe.)

A Remete IX. – bölcsen tervezd a jövődet!
A szilveszter Mérleg-Kos, Rák-Bak tengelykereszttel búcsúzik az évtől.
http://asajah.hu/szilveszter-a-bak-havaban/

(Szilveszteri éves jóslással várlak.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszátok a vitamindús gyümölcsöket, akár desszertnek. A kert- vagy a növényápolás kellemes időtöltést lehet. A kertészeti munkáknál a hét közepében füvet nyírni, locsolni is érdemes. A hét közepe a tisztító kúráknak kedvez – fodrászkodásra, bőrápolása is remek alkalmat jelez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – figyeljetek! (A Hold a Rákból csütörtökön lép a tüzes Oroszlán jegyébe.)

A Bolond XXII. – életigenlő rezgésekkel.
A Bak-Nap-Merkúr tervezgetésre inspirál majd. A konfliktusmentes harmónia teremtésre törekedj – beszéld át terveidet szeretteiddel. Egymást lelkesítve töltekezzetek örömben, szeretetben, optimista megfontoltsággal a Jupiterre hangolódva. (Tarot opciókkal segíthetek, ha válaszútban állnál.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A zabpehely rizstejjel, vagy a rizsfelfújt kitűnő desszert lehet. A családi programnak kedveznek az energiák mindenképpen – töltsetek minél több időt szeretteitekkel. A kertészeti munkáknál szombat műtrágyát ne használj, kiszáradásra veszélyes idő van – vasárnap gyomlására az idő alkalmasabb. A hét végében hajmosásra, hajvására is jó az időzítés, kozmetikára, bőrápolásra is kedveznek az energiák. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – teremtsetek jó lehetőségeket. (A Hold az Oroszlánból vasárnap lép át a földies Szűz jegyébe.)

Légy intuitív, hallgass és bízz a megérzéseidben, a sugallatokban.
Akárhogy is lesz, vigyetek egy kis szint és vidámságot a szilveszteri buliba – habár még bezártság van! – ünnepelni, álmodozni jó dolog lesz! Uriel arkangyalt hívd az új élet tervezéshez.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu

Share Button