ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Téli szerelem…

Párkapcsolat – elemzés felsőfokon

Elengedés- Angyali összerezegtető áldás – harmonizálás – kapcsolati rontáslevétel

“Mindent meg kell tapasztalnunk, mindent át kell élnünk.a rosszat és jót is… A tévedés is fontos. A csalódás is fontos. A kiábrándulás is. A találkozás is fontos, de az elválás is. Fontos a boldogság és a boldogtalanság. A közöny és a szenvedély is fontos. Az árulás is és a bűnbánat is. Fontos az egyedüllét gyötrelme és a kapcsolatok elviselhetetlensége. Az elhagyás és a visszatérés. Fontos a hűség és, sajnos, a hűtlenség is kihagyhatatlanul fontos. Mindent meg kell tapasztalnunk, rosszat és jót. Mindent át kell élnünk. Csak akkor lehetünk valóban egymáséi, ha már minden álruhát, gátlást, önzést, félelmet, csalódást, szenvedélyt, hazugságot levetettünk magunkról.” – Müller Péter

A szerelem nem fájdalom, és nem gyötrelem – a szerelem az összetartozás érzése, a szeretet terében. Van aki a párjával él, és van aki egy önsorsrontásban él valaki más választottjával. Minden kapcsolódás tükör, minden kapcsolat megtaníthat valamire. Talán arra, hogy éld meg a nőiességedet, talán ara, hogy állj ki magadért, talán arra, hogy a karmikus adósságod törleszd… Lehet, hogy harag van benned, lehet, hogy önmagadat okolod, lehet, hogy bosszút forralsz…és lehet, hogy áldod az égieket, hogy megismerhetted őt, a nagyőt. Ki vagy te és ki az a másik –  a mostani jelenedbe – a szerepeket hogyan osztottátok le… A másik feled csupán, vagy a boldogságod… Elhagynád, de sajnálod, és összekevered az érzést a  szerelemmel… vagy csupán szereted és kapcsolatfüggőként elengedni sem mered…pedig talán vár rád valaki, aki lehet az igazid… Vajon együtt maradunk,  vagy van neki még valaki…Ne találgass, gyere és tudd meg miért vagy vele…és ha valami nem stimmel, annak bizonyára oka is van. Ha megérted a miérteket könnyebben dönthetsz, választhatsz, és léphetsz!

Ízek, imák, szerelmek (részlet) – Felipe és Elizabeth

Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Hogy megtudd mi a dolgod a pároddal, mire szerződtél vele.
Az elemző konzultáció energetikai tisztítással, áldás energiákkal, és tarot segítségével történik. Angyali energiákkal kérhetünk segítséget a harmonizálásra, vagy az elengedő meditációval a továbblépésre.
Egy kedves ismerősöm rokona jegyezte meg az ülés végén: Hát, kedves Asajah, attól amit mondtál nem lettem boldogabb… Sajnálom – válaszoltam tömören – De talán okosabb lettél, és ez a legfontosabb… tettem közzé együttérző mosollyal. Igen, az lettem, – válaszolta a hölgy –  de nem is bánom, hogy eljöttem.
Tehát, lehet, hogy nem azt fogom mondani neked az ülés alatt, amit hallani szeretnél, de mindenképpen azt fogod hallani, amire szükséged van, hogy fejlődjél!
Szeretettel várom tanácsadásomra, konzultációimra, terápiás oldásokra, blokkoldásra az ezoterikus Hölgyeket!

Kívánom, hogy töltsétek szívetek választottjával igaz boldogságban a karácsonyi ünnepkört!

Lélekölelésem:

Asajah

tarot mester-jós – life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Angyaljóslás – Angyal terápiák
Szerelmi jóslás
Auraolvasás
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Lencsemágia a bőségért!

2019-ben december 22-én 5 óra 20 perckor lesz a téli Nap-éj egyenlőség. A Nap-éj egyenlőség napja az újjászületett ‘fény ünnepe’. Ilyenkor az új kezdetekért szokás bőségszertartást végezni.

A lencse az egészség, a szépség és a bőség szimbóluma. A lencsemágia egy nagyon régi, ősi misztikus rítus – december 21-én kezdjük el a bőségvarázslat első lépését. Először is készíts el egy hagyományos lencsefőzeléket, rendesen befűszerezve, ízletessé téve – hús nélkül, így a halálrezgést mellőzzük belőle! Gyújts meg egy fehér gyertyát és gondolj arra hogy amit készítesz az bőséget, egészséget, áldást hoz számodra és szeretteid számára. (Ne nézz tévét közben, ne babrálj mással, és ne telefonálgass – szenteld magad a szertartásra, és hangolódj arra amit csinálsz.)

A lencsemágia szertartása:
Minden nap ugyanabban az időben fogyassz el két kanál lencsét – miközben az asztalon égjen egy fehér gyertya, vagy mécses(ez az angyalhívás mágiája) – ha nem egyedül teszed, hanem szeretteid körében társaságában ülitek körbe az asztalt, annál nagyobb lesz a hatása!
Az első nap: december 22. Az asztalon égjen egy szál fehér gyertya, hallgathatsz tetszés szerint valamilyen mantra zenét is. Minden érzékeddel hangolódj rá a varázslatodra: Az étkezéskor gondolj arra, hogy amit eszel az anyagi gyarapodást, és egészséget, bőséget hoz a számotokra.
A második nap december 23-án ugyanezt a szertartást elvégezheted, gondolja arra, hogy fejlődést, és egészséget, harmóniát teremtesz azzal amit eszel – a gyertyáról most se feledkezz meg.
A harmadik nap – december 24-re essen, Szentestére  – lehetőség szerint ugyanabban az időpontban, amikor az előző kettő volt – miközben étkezel gondolj arra, hogy bőséget és kiteljesedést, egészet hoz el az új időszaka.


Ez a szertartás nem egy étkezés, hanem egy Bőségvarázslat – tehát légy jelen egész lelkeddel! Lassan fogyaszd el – vizualizálni is lehet miközben eszed azt amire teremted – és a mágikus gyertyádat sose fújd el, hagyd leégni!
Csodákkal megáldott új kezdeteket kívánok Szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Decemberi energiák az ‘Álom’ havában!

Decemberi hónap energiája

December Karácsony hava, Télelő, Álom hava.

“A szeretetnek melege van a természet hidegében – és világossága van az élet sötétségeiben; és a szeretetnek ajkai vannak, amik mosolyognak velünk az örömben – és lecsókolják a könnyeinket a fájdalomban.” – Gárdonyi Géza

December hava a 3-szám rezgése alatt áll a számmisztikában – a szent szám a Szentháromság: Atya, Fiú, Szentlélek. Szellem, érzelem, akarat megnyilvánulása. Mentális, asztrális, fizikai sík. A 3-ast a Merkúr bolygó rezgésével azonosítjuk az ezotériában. A Merkúrhoz a Mágus lapja társul a tarotban – azaz a  teremtő manifesztáció. Az angyalógiában december őrangyala Haniel, a szerelem és szenvedély angyala. Kapcsolati gondjaidban sikerrel imaginálhatod.
E hónap segít abban, hogy a megmerevedett elgondolásokat átlépve új, pozitív megerősítéseket alkalmazva a helyes útra terelődjünk. Higgy abban amit csinálsz, higgy a önmagadban, és higgy az Univerzum támogató erejébe. Légy hálás és alázatos – így a szerencse energiák sem kerülnek el.

A hónap fontosabb napjai

A Jupiter a Bakba lép át – december 2-án és 2020. december 20-áig ott is fog tartózkodni. Következetes energiákkal, felelősségvállalásra inspirál az időtér. Tartsd be a szabályokat, légy körültekintő mindenben. Ahol vétkes vagy, ott utolérnek….legyetek jók, ha tudtok! Új célok kitűzésének jó ideje lesz – törekedj a realitásra, úgy nem fogsz csalódni. Fejlődni minden megtapasztalással lehet.

December 3-től Merkúr-Uránusz trigon – inspiráló beszélgetéseknek ad nagy energiát, váratlan találkozókra kerülhet sor ezen időszak alatt. 

Merkúr a Nyilasba lép – december 9-én rendezetlen ügyeidnek  tisztázó  időszaka – tisztázd függő kapcsolataidat. Ez az idő éppen arra jó, hogy gondolatainkat rendezzük, tiszta helyzetek felé törekedjünk. Ne kavarodjunk bele a már rendezett, ügyek-dolgok áramlásába. Ami jó, azon nem kell változtatni, nem csinálhatsz belőle még jobbat, úgy jó, ahogy van.

December 10 és 14 között a Vénusz-Szaturnusz-Plútó együttállás határaink felismerésében segít energiájával – összpontosítva céljainkra, fokozatosan tudunk eljutni a megtervezett lehetőségeinkhez. Magasabb szintű harmóniánkat ebben az időszakban a Vénusz energiája adja. Érdemes kihozni mindenből a legjobbat és a legtöbbet. Sorsszerű történések jöhetnek kapcsolódásainkban – a jó megoldásokhoz Te is kellesz.

A Telehold december 12-én köszönt be ránk a levegős Ikrek jegyében. A terhek letételéhez kapunk jó energiákat. Szellemi fejlődéssel és kreativitással kapcsolatos varázslatoknak lesz jó ideje ezen a napon.

Téli napforduló december 21, 22 ,23, 24.  a Lencsemágia időszaka – bőségteremtő varázslatokra kitűnő lehetőséget ad – ki ne hagyd ezt a misztikus szokást ez évben sem!

December 23-án Szenteste a Nap-Uránusz trigon pontosodik be: a kissé feszültséget generáló bolygóállásban váratlan hírek és felismerések is érkezhetnek. Egyébként pedig újító lendületben lehetünk, amellyel örömteli varázsolhatjuk a szent ünnepet.

Újhold december 26-án a földies Bak jegyében talál. A szeretet fényében kapcsolódj a jelenlevő misztikus energiákhoz. A gyógyulás érdekében végezhetünk ígéretes imákat ezen a napon.

December 26-tól 29-ig Nap-Jupiter találkozóra kerül sor: A világosság és bölcsesség találkozója lesz ezzel – ez a hatás egészen szilveszterig érezteti hatását – december 27-én lesz egyébként a tetőpontján. Érdemes ebben az időszakban a Magasabb Világok felé fordulni,- imádságokban a déli időpontot megragadni – fénnyel teli gondolatokkal gazdagodhatunk az égiek bölcsessége által.

Szilveszterkor,  december 31-én, az év utolsó napján a növőhold a Halak jegyében együtt fog állni a Neptunusszal. Erős vágyunk lesz arra, hogy eggyé váljunk az Élettel. Így igencsak mámoros, felszabadult  hangulatban köszönthetjük az Új Évet!

Teljes szívemmel kívánom, hogy hozzon ez a csodás hónap több elfogadást és megbocsátást, több hálát és még több szeretetet! Csodás megéléséket kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Szilveszteri jóslás

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Adventi időkben – Heti tarot

H E T I   T A R O T !
December 2-től december 8-ig.

A hét elején kioldódott a Skorpió Mars és a hátráló Bika Uránusz szembenállása – így felszabadultabban indulhatunk előre. A Bak-Szaturnusz segít az önvizsgálatban, a kapcsolati energiák is harmonizálódnak ezen a héten. Ne hadakozz, szövetkezz! Adventben járunk a szeretet terében.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A Remete X.
A Bak a Jupiterbe lép át. http://asajah.hu/ezovilag/december-2-an-szerencsebolygonk-atlep-a-bakba.php
A Nyilasban lévő Nap segít céljaink elérésében. A jelenlévő skorpiós energiák a párkapcsolati minőségre fókuszálnak – rendezhetjük, harmonizálhatjuk kapcsolódásainkat. Légy őszinte, és tisztázz minden félreértést. Egy új vállalkozásba is kezdhetsz, de munkahelyet is válthatsz – talán ha odavaló vagy fel is vesznek. Karrieredben is lehet pozitív változás. Gondold át a teendőidet, légy megfontolt, bölcs és felelősségteljes döntéseidben.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A  baráti találkozó a legjobb időtöltést lehet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A hét eleji minőségben a Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek lehet szerencséje.
(A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
A Mikulás érkezik meg… Apró gesztusokkal szerezz örömöt magadnak és szeretteidnek.
Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lehet – lezárásra, elengedésre, újrakezdésre a legoptimálisabb lehetőségek. Szerelmes-romantikus energiákkal telítkezhetünk –  egyesek sértődékenyebbe és érzékenyebbek is lehetnek az átlagostól. Figyelj oda, hogy ne sérts, ne bánts. Ne légy merev mindig hallgass a szívedre mindenben, a legjobb felé vezet. Lassanként beteljesülnek a dolgok, amiért imádkoztál eléd terem, amiért áldoztál megleled. Vigyázz ne kapkodj, ne szórd szét magad – az át nem gondolt ösztönös cselekedetekből problémák lehetnek, annyit vállalj, amennyit bírni fogsz – ne programozd túl magad.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A séta és a talpmasszázs a legjobb program lehet – kényeztesd magad, ha teheted. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A hét közepének energiája kedvezőleg hathat a Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyekre. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
A Hold belép a Bikába, és szövetkezik az Uránusszal és a Jupiterrel – ez az állás a béke és a harmónia teremtésben segít. Nagy és mély beszélgetéseknek kedveznek az energiák – a párkapcsolati ügyekben – át- és megbeszélős, tisztázós helyzetfelismerős, harmonizáló lehetőségekkel.
Vasárnap a második adventi hét kezdete lesz. Az adventi koszorún immár a második gyertyát gyújthatjuk meg. Tartsunk mértéket mindenben – tudjuk meg és érezzünk rá hol az elég. A kísértők az ember éteri testét környékezik meg. Olyan hajlamokat keresnek benne, amelyek a vágyak önző, mértéktelen megnövekedéséhez vezetnek. Megpróbálnak a beszéden keresztül is megnyilvánulni. Aminek következtében létrejöhet a hazudozás, a rágalmazás, a durva beszéd és a haszontalan fecsegés lehúzó energiája. Kísérletet tesznek majd arra is, hogy oktalan veszekedésbe, konfliktushelyzetbe keverjenek bennünket, hogy ezzel energiaszintünk lemerüljön. Nem kell mindenképpen az igazunkat hajtogatva belemenni az ilyen helyzetekbe, fejezzük be azzal, hogy nem tudunk most ebben nyilatkozni, majd később visszatérünk rá, illetve függesszük fel a vitát – mert ahogy eltűnik a kísértés a probléma is jelentéktelenné lesz majd… Figyeljünk tudatosan beszédünkre, és kerüljük a kellemetlenkedőket és legyünk óvatosan minden döntésünkben – mert ezzel megszületik bennünk a ‘megfontoltság erénye’! A bölcsesség, az okos előrelátás egyensúlya, mindenekelőtt mértékletesség által érhető el.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. Kitünő program lehet a lomtalanítás, testedzés, ügyintézés, vagy az olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérjék lesznek. A hét végén az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyeknek lehet kedvező. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

Szerencse és  áldás lesz azon, aki tesz is érte.  A kedvező, jelentkező lehetőségeket ragadd meg, kerüld a kellemetlen létezőket, és örömben töltekezz. Légy kreatív és fejleszd magad. Így leszel  bölcs teremtője életednek.
A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok- asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Ezoterikus programajánló – 2019. December

“Tudd, hogy bármi váratlan érkezik az életedbe, az Isten ajándéka, és biztos, hogy hasznodra lesz, feltéve, ha maximálisan kiaknázod. Csak az okoz majd gondot a számodra, amire a saját elképzelésed alapján te magad törekszel.” – Brandon Bays: Belső utazás

Asajah Stúdió – Decemberi programajánló

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

KARÁCSONYI MÁGIÁK
http://asajah.hu/angyalorszag/karacsonyi-magia.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében

December 2-án Szerencsebolygónk átlép a Bakba!

A Jupiter átlép a Bakba!

A Jupiter a Bakba lép át – december 2-án és 2020 december 18-áig itt is fog tartózkodni. A kedélyes, optimista  szerencse bolygónk a nagy tanító energiákkal telített Szaturnusz uralma alatt álló Bakban nem érzi jól magát. Következetes energiákkal haladva, felelősségvállalásra inspirál az időtér.

A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Akkor kérhetjük Zadkiel segítségét, ha félünk az eljövendőtől és a világtól vagy, ha negatív állapotban vagyunk, vagy valamilyen negatív behatástól félünk. Ha valaki nem tud elengedni valamit vagy valakit, akkor is nagy segítségünkre lehet, mivel megszabadít bennünket a gondolatoktól és azoktól a berögzült kapcsolódásoktól, amiket nem tudunk szétbontani. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala. A negatív energiákat is segít átalakítani pozitívvá, illetve semlegesíteni. Az arkangyal kristálya a lapis lazuli kristálykő – ha hívod őt bal kezedben tarthatod – erejével imaginálhatod. Zadkiel segítségével át tudjuk hidalni az előttünk álló problémákat és megvilágosodhatunk és rájöhetünk arra, hogy mi mindenre vagyunk képesek.

Fontos, hogy Tartsd be a szabályokat, légy körültekintő mindenben. Ahol vétkes vagy, ott utolérnek….tehát: legyetek jók, ha tudtok! Ügyelj minden lépésedre. Új célok kitűzésének jó ideje lesz – törekedj a realitásra, úgy nem fogsz csalódni. Fejlődni minden megtapasztalással lehet.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek! – Asajah Stúdió

ASAJAH STÚDIÓ

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK – VÁLASZOK, PROGRAMOK, TERÁPIÁK, SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, HA ELAKADTÁL ÉLETED BÁRMELYIK TERÜLETÉN.

 

EZOTERIKUS SZAKTERÜLETEIM, AMIBEN SEGÍTENI TUDOK NEKED:

ÉLETVEZETÉSI tanácsadás – spirituális terápiák.
ELŐZŐ ÉLETED megtapasztalásai: mi voltál, hogyan éltél, mit tettél – oldások.
JELENLEGI LESZÜLETÉSI INKARNÁCIÓD – spirituális programok.
KARMA, Lélek wellnes: mostani kapcsolataiddal való karmikus feladataid.
KÜLDETÉSED – munka, hivatás, szakma választás, spirituális feladat.
KARMA-OLDÁS – a megtapasztalások kiegyenlítésével.
CÉLMEGVALÓSÍTÁS: agykontroll pozitív programokra.
TAROT-jóslás – Lehetőségek, opciók. Kazanlár, Atlantiszi tarot, Angyal tarot, Kör sors tarot. (Avatott tarot mesterként alkalmazom.)
ATLANTISZI ANGYAL-tarot-jóslás /Tarot tanfolyam /.
ŐRANGYAL csatornázás /kapcsolatfelvétel/.
PLEJÁD fénykamra gyógyítás /alszemélyiség harmonizáció/.
FENG-SHUI /Bágua- térrendezés/.
TÉRTISZTÍTÁS FEHÉR mágiával /lakás, üzlet- beavatás, negatív erőterek bemérése és levédése, szellemelengedés/.
SORSELEMZÉS: SZÁMMISZTIKA – sorselemzés, karmaszámítás, párkapcsolat elemzés.
DNS– sejtmegújító vezetett– meditáció.
ENERGIAGYÓGYÁSZAT – testi, lelki betegségekre gyógyító-harmonizáló energetikai kezelések – minden konzultáció részeként ajándékba!
MÁGIA – problémamegoldó energiák – elakadt élethelyzetekre.
PÁRKAPCSOLAT tisztítás, harmonizálás, ha nincs akkor “bevonzás”.
SZERELEMKÖTÉS OLDÁSA – FEKETE MÁGIA törlése.
PÁRKAPCSOLAT ELEMZÉS – Szerelmi jóslás. Oldás,elengedés,párkapcsolati tanácsadás.
ÁTVEZETÉS: Segítségnyújtás a léleknek a testből való könnyebb kilépéséhez a halál pillanatában.
ELHUNYT hozzátartozótól búcsúvétel, elengedés – karmatisztítással – halottkommunikáció,kapcsolatfelvétel!
ÁTOK-rontás levétel, önsors-rontás ellenni tisztítás – csakra-aura tisztítás, védelem.
HARMADIK SZEM csakra nyitás – tudattisztítás.
TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – beavatás a vizualizációs agykontrollba.
MASSZÁZSOKTATÁS (Harmóniamasszázs)
SPIRITUÁLIS energiamasszázs csak hölgyek részére:
gyógyító energiákkal – méregtelenítő seavajas arc, és fiatalító olivás arcmasszázs, fél órás kivitelben.
MEGSZÁLLOTTSÁG kezelése, szellemek, entitánsok levétele
TUDATMÓDOSÍTÁS – tudati hipnózis – negatív szenvedélyek ellen.
FOGYASZTÁS – negatív súlyfelesleg energia oldása,egyénre szabott programozott technikákkal.
ENERGIASZINT EMELÉS – csakra-aura harmonizálás, tisztítás.
VEZETETT MEDITÁCIÓK – tisztító energiák.
SPIRITUÁLIS VÁLASZTERÁPIA – védett szellemi térben.
ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ terápiák – stresszoldás.
ANGYAL TANFOLYAMOK (egy, két napos és négy napos kivitelben).
ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ – megoldhatatlannak tűnő élethelyzetek segítésére.
ARKANGYALI csakra-behangolások.
ATLANTISZI tarot tanfolyam.
ANGYAL GYERTYAMÁGIA tanfolyam – misztikus behangolással.
REZGÉSSZINTEMELŐ vezetett tisztító meditációk.
HADÓ, MAHATMA-ENERGIÁK alkalmazása.

MINDEN KONZULTÁCIÓS ÜLÉS AJÁNDÉKA: Csakra-aura harmonizáló tisztítás!


A spirituális tanácsadás egy elemző, tisztázó konstruktív terápiás ülés egy adott sorsfeladat megoldására érdekében. Tarot kártyát használok, ingát, kristályt, és a tisztánlátó képességemet, az auraolvasást. Avatott szellemi térben dolgozom, arkangyali erőtérben. Segítséget adhat az ülés számodra:
– Ha előrelépnél szolgálatodban: életcél, életfeladat, lehetséges élettervek.
– Ha elakadtál több életterületeden: kapcsolatok, hivatás, önismeret, párkapcsolat.
– Ha fejlődnél spirituálisan: ismerd meg jobban képességeidet, mivel járulhatsz Te is hozzá a világ fejlődéséhez. Hogy meg tudd, mi a küldetésed, a spirituális életfeladatod. (Előző életbeli karma és mostani inkarnációs életküldetés.)


Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem, küldetésemet 2002 óta gyakorlom. Avatott spirituális nagymesterként várom a spirituális úton levő Hölgyeket tanácsadásra, problémamegoldó ülésekre, holisztikus, spirituális terápiákra Budapesten, az Örs vezér terén levő magas tisztító energiákkal behangolt stúdiómba – ezoterikus, hangulatos környezetben -, vagy lehetsz bárhol a Világban – külföldiek, vidékiek számára skypon és messengeren is elérhető vagyok. Bejelentkezni személyesen lehet, bejelentetni mást nem lehet. Egy konzultációs ülés másfél óra. A tanfolyamok igénybe vehetők személyes konzultációban is.
Hívj, bátran bizalommal, legjobb tudásom szerint segítek neked. Ne toporogjál, ne hezitálj, itt a megoldás: a lehetőség nyitva áll előtted is!

Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem: 

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés, időpontkérés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető a konzultációs ülés a vidékiek és külföldiek számára.

A részletekről érdeklődni a facebook profiloldalamon is lehet, amely a weboldalon található facebook profilképre kattintva elérhető. Bejelentkezni telefonon egyszerűbben és rugalmasabban lehet.

Ezoterikus ajándék szeretteidnek!

Ezoterikus ajándék ezoterikus Hölgyeknek!

Ne törd a fejed, mit vegyél az ünnepre – Ajándékozz Mikulásra, Adventre, Karácsonyra, Szilveszterre egy kis ezoterikus meglepit szeretteidnek!

A program része:
Tarot – 2020 – amit a jövőd tartogat.

Csakra-aura harmonizáló tisztítás, rezgésszintemeléssel.
Őrangyal behangolás – kapcsolatfelvétel az angyalokkal.

Spirituális program, feltöltődési lehetőséggel!

Légy te valaki földi angyala. Adni és kapni mindig öröm – szerez örömöt szeretteidnek!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Elkezdődött a Karácsonyi ünnepkör – Adventben járunk

2019. december 1, vasárnap  Advent első vasárnapja

“Az ádventi várakozás hasonlít a megemlékezéshez, de valójában mindennél távolabb áll tőle. Valódi várakozás. Pontosabban úgy, ahogy a szeretet mindennél valóságosabban vágyakozik az után, akit magához ölel és örök újszülöttként a karjai között tart.” – Pilinszky János


A hétvégén jelenlevő Merkúr-Bak energiák önmagunkba nézésre, lecsendesedésre, belső meditációra  inspirálnak a Karácsonyi Ünnepkör Adventi vasárnapjának kezdetén. Ez a nap a pihenésé, a családdal való együtttörténésé és a tisztulásé lehet.
http://asajah.hu/ezovilag/angyalok-erkeznek-hozzank-2.php
Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jóhangulatú energiák mozognak. Áramoltasd a szeretetet – Advent első vasárnapja van – meggyújthatjuk az adventi koszorúnkon  az első gyertyát.
http://asajah.hu/napi-uzenet/advent-elso-gyertyaja.php
A Béke angyala érkezik meg minden igaz ember otthonába – üdvözölhetjük most Mihály arkangyal energiáját,  amely megerősít bennünket hitünk erejében.


Mindenki csak azt tudja adni, ami a szívben van. Szeretetet és Fényt küldök Nektek – áldásos energiák töltsenek benneteket. Legyen a szívetek hitben – a lelketek szeretetben! http://asajah.hu/ezovilag/adventi-erenyek-erositsd-a-hitedet.php

Ha magaddal nem vagy harmóniában, másokkal sem lehetsz, mert kívül csak az jöhet létre, amit belül már megteremtettél. Angyalok serege vigyázzon Rátok – Áldás!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energiaszint emelés
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok – Angyalterápiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Országok és napjegyek

Magyarország a Nyilas jegy rezgésében áll.
Miért van az, hogy egy bizonyos országban jól érzed magad, feltöltődsz, otthon érzed magad, és visszavágyódsz? Ami a te rezgésed megfelel ott jobb lehet a körérzeted, ami a te napjegyeddel azonos rezgésben áll, abban az országban ‘otthon vagy’. És fordítva is igaz, ami számodra nem kellemes a tieddel ütköző rezgéssel bír, az az ország nem lesz a kedvenced. Egy ismerősöm például Angliába költözött egy rokonához – kényszerből tette ezt – a napjegye rezgése ellenkezett az ország rezgésével, a nyelvet nem tudta jól elsajátítani, és be sem tudod illeszkedni – egyszerűen nem érezte ott jól magát. Hamar vissza is költözött… Sok helyen jártam már a párommal, de van olyan hely, ahová nem mennék el, és van olyan is, ahol különösen jól éreztem magam. Itt a magyarázat, íme a lista – válaszd ki a tiedet!

Kos országok:
Anglia, Németország, Dél-Svédország, Dánia, Franciaország, Nyugat-Lengyelország, Szíria

Bika országok:
Írország, Lengyelország, Svájc, Svédország, Ciprus, Irak, Irán

Ikrek országok:
Amerikai Egyesült Államok, Belgium, Olaszország északkeleti része, Anglia déli-délnyugati része, Örményország, (Alsó-) Egyiptom

Rák országok
Hollandia, Új-Zéland, Skócia, Tunézia, Algéria, Grúzia.

Oroszlán országok:
Olaszország, Svájc, Franciaország, Csehország, Szicília, Törökország

Szűz országok:
Svájc, Görögország déli része, Törökország, Brazília, Horvátország, Nyugat-India, Franciaország délnyugati része.

Mérleg országok:
Ausztria, Lettország, Argentína, Japán, Kína, Tibet, Észak-India, Nyugat-Pakisztán

Skorpió országok:
Az arab országok, Marokkó, Norvégia, Spanyolország (Katalónia és Valencia tartományok), Törökország, Szlovénia

Nyilas országok:
Magyarország, Spanyolország

Bak országok:
Görögország, Macedónia, Bulgária, Albánia, India, Litvánia, Mexikó, Panama

Vízöntő országok:
Oroszország, Észak-Svédország, Horvátország, Tibet, Afganisztán

Halak országok:
Portugália, Normandia, Egyiptom északi része

Ha egy világ körüli útra indulsz, vagy nyaralni készülsz,  érdemes ráhangolódni a fentiekre. Választani segít, utat mutat – hol tudsz feltöltődni majd a legeslegjobban. A karácsonyi, szilveszteri utakhoz is jó lehetőségek….csak hangolódj rá!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta