ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Hold-Plútó együttállás október 16. kedd.

Ez az állás az új utak kezdetére inspirálhat.

Hatalmas átalakító energiákat élhetünk meg.
A Plútó-Hold együttállás heves és erős érzelmeket is hozhat. Légy pozitív, hogy ezzel másokat is inspirálhass. Emeld a rezgésszinted, hogy ne a problémát, hanem a megoldásokat is láthasd. Gyógyíts meg, vagy engedd a régit, hogy új utakat kezdhess…
A plútói energia vonzhat olyan embereket is az életünkbe, akikkel előző életünkben volt dolgunk, de valamiért még nem egyenlítődött ki a számlánk.

Ez a nap nagy erőt ad az Angyalmágiának  – ha teheted most köthetsz angyalszerződést is! Az Időkapuban a Fényességek karának angyala, Hahahél Őrangyal áll Rafael Arkangyal energiáját képviselve. A Hold-Plútó a legerőteljesebb mágikus energia, ami segíti a szellemvilággal való kommunikációt.
Meditációknak, jóslásnak, beavatásnak, behangolásnak  és mindenféle spirituális tevékenységnek is kedvez a nap energetikája!

Varázslatos energiákat kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Angyalmágiák – Angyalszertartások
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Csodás teremtő, sikeres napok elé nézünk…

HETI TAROT
Október 15- október 21.

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” – Szepes Mária

Mágikus napok elé nézünk: vizualizáld amit elérni akarsz – használd a teremtő képzeleted!

Hét eleje:
SUBBÁD – A CSÁSZÁRNŐ III.
A hét elején érzelmes-érzelgős, megértős energiákkal telített időben leszünk.Tisztábban, értékesebben tudunk kommunikálni, szeretteinkhez közeledni. Most bátran kiönthetjük s szívünket, mert áramlik a szeretet. Eloldhatunk sok régi téves hiedelmet, bátrabban tudunk cselekedni, jobban át látjuk a jövendőt is. Spirituális lelki tisztulásban lelkünk is gyógyul fog, s kreatívabbak is leszünk. Baráti kapcsolataink ápolásának is kedvez az időtér. Hivatalos ügyeidet is jól intézheted most,  ha vannak. Minden sikerül, amit elterveztél, pozitívan állj hozzá a dolgoknak. (Bak Hold, Vénusz retrográdban.)


Hét közepe:
GÖNCÖL SZEKERE  – A DIADALSZEKÉR. VII.
Jó formában lehetsz – energikus szenvedélyes energiákkal  erős leszel. Kreatívság hozza az új lendületet – ne halogasd tovább, amit megtehetsz. A Nap a Mérlegben lesz, de marsikus energiákban. Nézeteltérések, viták, veszekedéseket ne programozz – légy a békés megoldásnak híve, előbbre jutsz.  Az új ismeretségek bevonzásának lehetősége előtted, a társasági életed is fellendülhet. Élvezd az életed, kényeztesd magad azzal, ami örömöt ad! (A Hold a Vízöntőbe, a Neptunusz retrográdban)


Hét vége:
NIMRÓD-MENRÓT-ORION-GILGAMES – AZ ERŐ XI.
Hír és információáradatban – szerencsés lehetőségeket ígérnek a közeli dolgainkat átalakító napok is… Légy toppon, mert a cselekvő energiádat is kell használni, nemcsak az eszedet. A sikeres alkotómunkádban Rafael Arkangyal támogat – kérd őt, ha úgy véled a sorsod felett nincs hatalmad. (Halak Hold, a Jupiter a Skorpióban jár.)

Szívcsakra oldásnak is ideje van – ha blokkoltnak érzed érzelmileg magad. A  neptunuszi álmok fontos híreket hoznak – figyelj az üzenetekre, segitőleg hatnak. A hétvégén a pihenésé legyen a főszerep: a kapcsolatápolás,a  wellnes és a romantika is jó program lehet. Töltsetek minél több időt a szabadban – ha feltöltődtök nagy erővel lehet majd indulni az Újnak.
Kapcsolódj be az áramlásba – mondj igent az életedre, annak történéseire!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halottkommunikácó
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

SZATURNUSZI ERŐBEN!

Sorsbolygónk a Szaturnusz.

A Szaturnusz a karmikus nagy tanítónk, szétrombolja a hamis illúziókat. A legfontosabb sorseseményeket hozza el életünkbe. A szaturnuszi erővel sorsfordító dolgokat tehetünk: áldott, értékes lehetőséget hoz életünkbe minden aktiválódása. Erős rezgésében nagy dolgokat teremthetünk – oda indulhatunk, ahová a sorsunk visz. Hoz kihívás, de sikert és szerencsét is – megtestesít a sikert és a ragyogást is. Segít ledolgozni a karmikus terheket is. Az aktív időszakban nagyot léphetünk sorsdolgainkban – ha változtatni szeretnénk életünkben!


A Szaturnusz aktiválódásai: 2018. október 12, 20 hajnal-reggel, 22 délután, 24!, 27 este – 28 hajnal-délelőtt, 29 délelőtt.
2018. november 2 délután, 4 délután-este, 6 éjszaka, 11 délután, 16 délután-este, 19 hajnal-reggel, 21, 25 délután-este, 27!, 29 éjjel. 2018. december 2 hajnal-reggel, 4, 9 reggel, 14 reggel-délelőtt, 16!, 19 hajnal, 23 délelőtt, 27, 29, 31 este. – forrás:Zentai Anna

A Szaturnusz sorsfordító éveket hoz: 2020-ig a Bak jegyében fog tartózkodni. De alaptulajdonsága a tanító-tudatosító energia, amiből mindenki eleget kaphat. A Szaturnusz állása a horoszkópban azt a területet mutatja, ahol a legkevésbé érzi magát biztonságban az ember, és amit mindenek felett igyekszik pótolni. Szaturnikus betegségek: az epekő, vagy a vérerek, érfalak megkeményedése, elmeszesedés, köszvény és a reuma. A fog és csontbetegség is ide tartoznak. Az egyéni sorsnak a Szaturnusz az uralkodója, a tömegek sorsának a Plútó.
A szaturnuszi energia minden napjegyre másképpen hat.
Ebben az évben a Kosokat a karrierben segítheti, az anyagi stabilitásban. Az Oroszlánokat az új munkában és az új kapcsolatokban. A Nyilasokat a pénzügyekben és az önértékelésben. A Bikákat az új területek kipróbálásában, az üzleti kapcsolatokban és a párkapcsolatban. A Szüzet a kreatív önmegvalósításban, a vállalkozókedvben és a közlekedésben. A Bakot a magabiztosság növelésében, egy nagyobb cél melletti elköteleződésben. Az Ikreket a spiritualitásban, és a pénzügyeik megszilárdításában. A Vízöntőket az új látásmód kialakításában, a barátságok építésében és a hivatásban. A Skorpiókat a szemléletváltásban, és a kommunikációban. A Halakat a támogató kapcsolatok kiépítésében és az álmok beteljesítésében.
A Szaturnusz a Bak csillagjegy társa, melyhez a tarot a Világ kártyáját rendelte hozzá. A Nagy arkánum Világ kártyája azt üzeni, hogy álljunk két lábbal a földön, fogadjuk el mi az ami lehetséges, és mi az ami nem. Szerencsét és sikert ígér, ha nemcsak álmodozunk, hanem cselekvő energiával teszünk is érte.
A Szaturnusz minőségi változásokra készet, arra tanít, hogy légy kitartó és éld meg azt, amit szeretsz!

Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szerelem, szerelem…

Skorpiós energiákban.

Légy önmagad, légy igaz – és vonzani fogod azokat, akik ugyanolyan energiákat árasztanak. Láss túl a káprázaton, az illuzórikus világon. Vedd észre, azt ahová, akihez nem tartozol.


Ne töltsd az idődet önsorsrontásban – ha a párkapcsolatod nem működik az annyit jelent, hogy lejárt!
Ahol nincs meg egymás szeretete-tisztelete ott nincs mit keresned tovább… Jah’ és nem kell szeretőt tartanod, mert nem az a megoldás. Ne vesztegelj olyan kapcsolódásban, ahol a párod nem a társad, csak a szobatársad. Ha nem nő fel hozzád, ne ereszkedj le hozzá. A szintkülönbség nem hoz spirituális kapcsolódást. A boldogtalanság nem fog boldogságot szülni – ahol nem szeretnek, nem értékelnek, ott nincs helyed tovább…
Lépj ki a méltatlan helyzetből és éld tovább az életedet felszabadult boldogságban – a valódi társad-párod ha készen állsz hidd el rád talál!

 A Skorpió jupiteri energiákban lesz október 11-27 között. Ez egy kissé lelkizős-érzelmes időszakot takar. Október 27. december 27 között szaturnikus rezgésekben lesz, ez a sorszerű – egyeseknél drámai – átalakulások ideje lesz! Majd december 27. – 2019. november 5. között merkúri energiákat ural – érzelem-értelem rezgésekkel telítődve.

Sok mindenben változhatsz ezen időszak alatt.  Lehet, hogy helyes táplálkozási szokásokat veszel fel, a negatív dolgokról kezdesz lemondani, pld. cigaretta, alkohol, függőségeket számolhatsz fel… Fájni fog a lelkednek is ha csúnya szavakat használnak előtted, valahogy még jobban vágyódsz majd a tiszta kommunikációra. Sokkal több időt szentelsz azoknak a dolgoknak, amik feltöltenek, és boldogságot hoznak. Sokan nyithatnak vállalkozást is.  Igénye lesz a nőknek jobban az anyaságra, a pároknak a gyermekvállalásra. Nemcsak tudatunk, de lelkünk is átalakulóban – a jó irányba haladva nyitunk az új, szebb, és jobb dolgokra. Aki nem emelkedik az süllyed! – hatalma rezgésszinti különbségek lehetnek ezért  majd a párkapcsolatokban…
http://asajah.hu/gondolatok/sorselemzes-parkapcsolat-elemzes.php
A napokban aktiválódott spirituális energiák segítenek a helyes döntések meghozatalában: Lépj mihamarabb, ha maradni sincs energiád…

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Energetikai tisztítások.
Elengedő-oldás-blokkoldás – konzultációs terápiás megoldással kereshetsz telefonon, skypeon és messengeren is.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

A síron túl is…

A HALOTT KOMMUNIKÁCIÓRÓL!

Az elengedés – a gyászmunka. Amikor elveszítünk valakit, súlyos lelki fájdalmakat élünk át. Egyszer ezt mindenkinek át kell élnie – az elválás fájdalmát feladatként egyféle feldolgozni. Akit elengedsz az át is tud menni a Fény Hazába. Akit görcsös akarattal itt tartasz, annak nagyon nehéz ezt megtennie. Az itt marad ebben a dimenzióban és csak zarándokol. A földhöz kötött lélek nem tud leszületni, és nem is tud újabb élettervet készíteni, megtisztulni és a közeli inkarnációját sem tudja megtervezni. Az elhunyttal való kommunikáció ilyenkor igen nehéz, hiszen nem tud hozzád szólni, ő viszont hallja, látja, és érzi amit te teszel…egészen a halától számítva negyvenkét napig. A Fény kapuja ezt követően bezárul előtte, ha nem tudna elmenni, itt rekedhet. Ha tisztelted és a szeretted a hozzád tartozót akkor enged el, hogy új életét megtervezhesse. Ha csak rágondolsz megidézed, ha beszélsz hozzá ott terem…ők még két lábbal közlekednek, hasonlóképpen mint az élők. Érezheted a jelenlétét, de nem tudod mi az amit mondani akar. Veled van, de még sincs közel. Nem az életed része többé, csak árnyék. Az elengedés folyamatában ha aktívan részt veszel, nekik segítesz átmenni. Mert itt ebben a dimenzióban csak bolyongana, értelmetlenné lenne az itt léte.

A médium a szeretet közvetítője. Amikor elengeded – szeretetteljes búcsúval, akár segítőkkel – vele jót teszel. Egy idő múltával – ez általában fél év – már halott kommunikációval kapcsolatba léphetsz vele. Nem fogod zavarni, amíg le nem születik segíthet Neked! A ‘hadó’ energia segítségével, arkangyali védelemmel – ha fontos üzeneted lenne, megbocsátás, vagy elengedés, karmatörlés… segítségedre lehetek. A szertartás alatt érezheted elhunyt szerette jelenlétét, az illatát, az energiáját, talán az egész lényét. Van amikor túl hamar következett be a halál, vagy egy hirtelen baleset miatt nem tudtál elbúcsúzni tőle, ez lelkileg igen bántó lehet. Ilyenkor van igazán értelme a búcsúszertatásnak és a halott kommunikációnak is. Van amikor az elhunyt szeretné felvenni veled a kapcsolatot, mert üzenne, tudna valamiben segíteni, esetleg a sorsodat figyelve hasznos ötletei vannak. De mivel nincs testi kiterjedésük, az a fajta kommunikáció megmarad az energiák szintjén, nem tud manifesztálódni. Esetleg tárgyakat mozgathatnak el, hogy felhívják magukra a figyelmet, vagy pedig egy kedvenc dalodat hallod hirtelen felcsendülni a rádióban, amit ő kapcsolt be, érintést érzel a bőrödön, és rögtön tudod, hogy már nem vagy egyedül, azt az energiát érezd, amit szeretted árasztott. Egyébként pedig, ha veszélyben érezne – általában két évig visszalátogathat! – megjelenik, védelmét adva figyelmeztet. Ha ez nem tud megtörténni a valóságban, akkor eltávozott szeretteid az álmokban üzenhetnek megint. Sokszor van ilyen, de halottak napja körül rengeteget lehet hallani…

Segíthetnek a halottak az élőknek. Igen, lehetséges – hiszen ők látják az időt. Szólhatnak, és figyelmeztethetnek. Kapcsolatokat építhetnek, házasságokat erősíthetnek, gyermek világra jöttét rendezhetik el… A lélek hallhatatlan – segítő szándékát nem vehetik el. Azért akar szólni a túlvilágról, mert érzi, hogy az ittmaradottaknak szüksége lehet bölcs törődésére, szerető gondoskodására. Aurában látom őket, ha elmentek és visszajöttek nincsenek rácsatlakozva az élőkre. Csak rövid látogatások ezek energiát nem vonnak el. Léleklátó médiumként – mert erre születni kell! – halott kommunikációs szertartások révén sokféle szeánszot tartottam. De mindig a halott keresett meg azzal, hogy kommunikálni szeretne valakivel, s csak azután hívott fel és keresett meg az élő rokona különböző kérésekkel. Így őket természetesen fogadom – eleget téve az elhunyt megkeresésének –  igen megtisztelő számomra ez a feladat. Érdemes odafigyelni arra, ha egy halott rokonod keresni kezd, mert mindig jó okkal teszi ezt…

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Halott kommunikáció

Az égiek nekünk segítenek – bolygóenergiák

A bolygók segítő szándékú rezgésekkel nyitnak új utat, kaput nekünk!

Október 11 én a Skorpióba lép a Jupiter, a hitrendszerek átrendeződésének ideje ez: ami elavult segít elengedni, a tovább lépésünkhöz szükséges jót pedig segít integrálni.

Szintén Október 11-én Mars-Vénusz Fénykapu nyílik.  Ez az energia segít kilépni a régi elavult kapcsolatokból, és helyet és sorsfeladataink felvállalásához ad elég erőt nekünk, ha van elég hitünk és bátorságunk a kihívásokat felvállalni.

Május 2 től November 2 ig a Bakban lesz a Mars szembesítve a “nagy” sors feladatainkkal  és egyben segít kitartónak lenni. Ez  az időszak az  önálló gondolkodásba, a szabad döntések meghozatalában  segít – a helyedet fogod megtalálni, ha mersz elindulni.

November 2 től a Vízöntőbe lép a Mars, és  december 23-ig ott is fog tartózkodni. Egyeseknél hozhat: költözést, ingatlan vásárlást, eladást, külföldi utakat, és új perspektívákat is Ezen időszak félelmeinket is segít majd s elengedni – s amire igazán szükségünk van azt megnyerni!

A Vénusz egészen 2019 január 7-ig a Skorpióban lesz. A kapcsolatok elemzésében, jobbításában és a már működő, vagy következő  összecsiszolódásban segít.

Az Uránusz pedig 2018. november 7-től –  2019. március 6-ig a Bikában fog tartózkodni – s ezzel elindul egy újabb nyolc éves hatás. Más, új minőségű kapcsolódások születhetnek, érettebbé téve a meglévőket is. Az Uránusz egyébként egészen 2026 áprilisáig a földies jegyben fog tartózkodni nagy és hirtelen változásokat generálva életünkben, és direkt mozgásában visszavonhatatlanná teszi a sorsdolgokat – az anyagi létünket fogja nagymértékben  átalakítani – hosszú, lassú áthangolódással.

Adjunk helyet életünkben a segítő  rezgéseknek és cselekvő energiákkal tegyük szebbé a jelenünkkel a jövőnket is. Aki fél az nem teljes egész – mert a szeretet ellentétje a félelem. Ha gondjaid vannak keress fel – spirituális tanácsadással szeretettel várom a hölgyeket! A tudatos teremtés idejében vagyunk – bízzuk jobban magunkban, s higgyük az isteni gondviselő univerzumot. Mert minden új lehetőség áldás!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-útmutató
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ÚJHOLDAS ENERGIÁK – ÚJHOLD A LEVEGŐS MÉRLEG JEGYÉBEN!

MÉRLEGELŐ ÚJHOLDBAN!

Kedden október 9-én, hajnal 5.46-kor köszönt be ránk az októberi újhold, a Mérleg jegyében.

“Sok millió apró döntés befolyásolhatja az utat, és vele együtt a jövőt.” – New Moon

Ha kapcsolatodon javítani szeretnél, úgy most ez a holdállás elegendő energiád ad számodra ebben! A mérlegelésre is lesz erőd. Az Újhold mindig a kezdeteket, az elindulásunkat segíti, hogy előbbre tudjunk lépni sorsdolgainkban erre ad most is energiát! Határozd meg a céljaidat, és gondold végig hogyan fogod őket elérni, kik lehetnek a segítőid és mi okozhat benned gátakat… A Mérleg levegős jegy, intellektuális, racionális, párfüggő, és a a tökéletes lelki egyensúlyra törekszik. Számára könnyebben megy a kapcsolatteremtés mint a többi jegynél általában is. Uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A jelen időszak alatt a spirituális tiszta megérzések, és a megsejtések, a tisztánlátás kap szerepet. Amit a lelked igaznak érez azt fogod megidézni, megteremteni. Döntéseidben az ösztönös cselekvés energiája lesz jelen. Az új jövőd felé kapcsolódni a felsőbb világok is segítenek, ha szellemi vezetőidet meditációdban megszólít. Most világosan érhetjük az üzeneteket, az álomképeket könnyeben meg is tudjuk fejteni. Összhangban leszünk az Univerzummal – áldás lesz minden jelenés.Az Időkapuban az Erősségek karának angyala, Jejazél őrangyal áll – Kamaél arkangyal irányításával.
Ez az angyal felszabadít minden alól ami elnyom gúzsba köt, gyötör, fojtogat, kínoz, zaklat, vagy nyugtalanít. Imájával megidézheted őt: “Jejazél ébressz fel, kérlek, a józan ész álmából, hogy elmémbe beköltözhessenek a termékeny vágyak. Szeretnék az engem körülvevő társadalomnak kiegyensúlyozott képet mutatni a Te birodalmadról. Engedd meg, Jejazél angyal, hogy meg szabaduljak külső, és belső ellenségeimtől, hogy megszabaduljak mindentől, ami miatt megrekedek alsóbb szinteken, hogy lelkem csatornáján keresztül tudjon áramolni, keringetni a te üzeneted, vagyis minden adomány és a képesség, amelyet juttatni akarsz nekem. Add, hogy ezáltal feltétel nélkül bízzon bennem mindenki, s a Te kegyelmedből eljussak a magasabb spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés anyagilag is virágzó élethez.” – Ámen, hálás szívvel köszönöm Neked, – így legyen!

Mos a Hold rezgésében jobban rálátunk kapcsoltainkra, és nagyobb tudatossággal oldjuk a nézetkülönbözőségeket, egymásra való odafigyelésünk határtalan. A társunk tükör, nem véletlenül került az életünkbe. Gondold végig mit akar neked üzeni a kapcsolatod? Mi a tanulás, tanítás benne? Milyen fejlődést tartogat? Kezd el a közeledést a felépítést, a létrehozást és a cselekvést szeretted felé. S ha úgy véled már nincs benne örömöd, bánatot hoz számodra, nincs rajta áldás – engedd el, mihamarabb. Ezt most is megteheted – az újhold az elengedésre is elég energiát ad neked. Lakásszépítésre, átrendezésre, átalakításra és kapcsolatépítésre is kitűnő időszakban vagy. Az Ikrek és Vízöntők is aktívabbak lesznek. Elengedő,teremtő mágiákkal, tarot útmutatóval várlak! A vágy, hogy teremts valami újat, igen nagy lesz benned!

Varázslatos, békés és harmonikus újholdas teremtést Nektek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.
Elengedés.
Teremtő angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Az út varázslatos, a varázsló pedig Te vagy!

“Leben und leben lassen.“ – Élni és élni hagyni! Aki nem tud elfogadni Téged, képtelen önmaga elfogadására is. Aki nem szereti, nem tiszteli önmagát az mást sem tud szeretni tiszta szívvel igazán. A szeretet az amikor elfogadsz valakit ‘Úgy, ahogy van’! A boldog élet egyetlen titka: Élni a szíved szerint, és a másikat is élni hagyni! A múltad hozzád tartozik. Az alakította a jelened, de a jövődért csakis te vagy felelős. Nézz mindig mélyen a lelkedbe és vond le a megtapasztalásokat, amit a dolgok hoztak Neked. Ami megtörtént, az megtörtént, nem tudsz már rajta változtatni – egyszerűen csak: fogadd el! Integráld a tudást az Életedbe, megértve a tanítást. Bátorítás: Hidd el, hogy a csoda, az, amire régóta vágysz, hamarosan beköszönt az életedbe. Tudd, hogy őserő lakozik benned, ragadd meg a lehetőségeket! Változz a változásokkal – áramlásban élj!

Amikor azt mondom Neked, hogy az: Előző életbeli megtapasztalásidat nem integráltad be a múltadba, azaz nem hagytad ott abban az életben, elhoztad ide a jelenedbe…és újra meg- és átéled…akkor valójában nem a Mostani Életed Éled! Eltévedtél, visszamentél a múlt életedbe, ahol semmi keresnivalód sem lenne. A lelked tárolja a lenyomatokat, és azt hiszi hogy pontosan azt kell megélned, amit már egyszer megéltél, mert az ismerős neki… Emlékszik mindenre – a karmikus burok tárolt emlékeire – ami a múltban volt jelen a sorsodban. Minden új élet egy új terv, egy újabb feladattal érkezik hozzád. Amire voksoltál, amit magadnak megszavaztál. Ha az előző életedet cipeled nem tudod megvalósítani a mostani küldetésed, választott spirituális életfeladatodat… Valaki más életét éled – pontosan az előző életbeli éned lépett a helyedbe…Valami nagyon nincs jó ebben… A kettősség, azaz a másik elementál ott benned igencsak összezavarhat. Hogy mindenképp a saját életedet éld: a terápiás megoldás egy lehetőség, amiben segíthetek neked – az energetikai kiemelő, tudatba integráló. A saját életed élve valósíthatod csak meg az életterved, s találhatod meg a jelenben Önmagad, azt aki valójában vagy.

A Vénusz november 16-ig hátrál. Amikor egy bolygó retrográdban van az arra jó, hogy végiggondolhatjuk dolgainkat, s lehetőségünk nyílik a korrigálásra is. Ez mindig egy kicsit visszafogottabb, befelé figyelést igénylő időszak. Visszahozhat konkrét helyzeteket, embereket is, hogy rendezni tudjuk a velük kapcsolatos történetünket… Ha elakadnál vedd fel a kapcsolatot a magasabb világokkal. Ha eljössz hozzám tarot útmutatóval várlak – rezgésszint emeléssel segítelek, hogy erőben folytathasd tovább a sorsutadat!
Mindennapi Áldás: Fantasztikus dolgok várnak Rád! Engedd el aminek, akinek mennie kell, fogadd örömben sors ajándékaként, azt ami, aki jön hozzád és adj hálát a mindennapi csodákért, amelyet az Univerzum küld Neked. Figyeld a jeleket, és élvezd az Életedet.
AZT KÍVÁNOM NEKED, HOGY JÓLLÉTBEN ÉLD MEG A JELENEDET!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés-Útmutató tarot
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok!

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

A szeretet a szívből sugárzik!

“Tápláld az agyad nagyszerű gondolatokkal, mert soha nem jutsz magasabbra, mint amennyit gondolsz magadról. ” – Benjamin Disraeli

Azt vonzod, magadhoz, aki vagy, amilyen gondolataid, érzéseid vannak benned, amilyen szinten rezegsz, kisugárzol. A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint, és az életet félelem és fájdalom uralja. Az alacsony rezgésszint a bűntudat, a fásultság, a bánat, a félelem, a vágyakozás, a harag, és a büszkeség. A legtöbb ember itt tartózkodik. A szellemi fejlődés egyik feltétele a megemelkedett rezgésszám elérése. A boldogság létállapot. A jobb életre törekvőknek először jobb emberré kell válniuk. A rendezett harmonikus életvitel, rendezett, tiszta, pozitív gondolkodást is jelent.


Az érzelem az az erő, ami vonz.
A
z érzelem a mozgásban lévő energia. Ha energiát mozgatsz, azzal hatást hozol létre. Ha elegendő energiát mozgatsz, akkor anyagot teremtesz. Létrehívod, manifesztálod a teremtésedet. Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat. Ahogy gondolkozol tehát úgy élsz! Amire gyakran gondolsz azt bevonzod. Ha negatív vagy negatív embereket vonzol magadhoz. Te határozod meg hogy mire gondolj. A gondolatok kis energialények, te táplálod őket. Ha a lelked megtöltöd pozitív gondolatokkal az életed elkezd megváltozni.

Mágneses erőd van.
Ha 17 másodpercig összpontosítasz valamire, működésbe lép az annak megfelelő rezgés. Majd ahogy az összpontosítás nő, a rezgés pedig tisztábbá válik, a Vonzás törvénye még több odaillő gondolatot juttat el hozzád. És ha képes vagy egy egészen rövid ideig, mindössze 68 másodpercig zavartalanul összpontosítani egy adott gondolatra, a rezgés elég erős lesz ahhoz, hogy elindulhasson a megnyilvánulás felé. Ha újra és újra visszatérsz egy letisztulsz gondolathoz, és képes vagy legalább 68 másodpercig arra koncentrálni, akkor ez a gondolat rövid időn belül uralkodó gondolattá válik benned. És ha egy gondolat uralkodóvá válik, mindaddig azzal összhangban álló jelenségeket fogsz megtapasztalni, míg meg nem változtatod. (Esther és Jerry Hicks – Kérd és Megadatik) Az Univerzum nem adhatja meg azt amire vágysz, ameddig a rezgéseidet elő nem készítetted a fogadására.
Ha a vágyad gondolata bármilyen okból is feszültséget kelt benned, akkor tudd, hogy épp blokkolod az utat. Ha jól érzed magad miközben a vágyadra gondolsz, akkor szabad utat hagysz a megvalósulásnak.

Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az Érzéseiddel vonzol.
Szeress bele a vágyaidba és adj nekik pozitív erőt. Életed regényét te teremted. A jövőd felé akkor tartasz, amikor elindulsz az álmaid felé, a teremtő gondolatban. Tanuld meg irányítani gondolataid, figyelj oda magadra:  Negatív gondolatok – rossz érzés – alacsony energiaszint = rossz dolgok vonzása történik csak. Pozitív gondolatok – jó érzés – magas energiaszintet eredményez és ez a  jó dolgok vonzására jó! 

TUDATOSAN TEREMTS ÉRZÉSEIDDEL EGY MAGAS ENERGIÁJÚ SZEBB JÖVŐT!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot.
Energetikai oldás, blokkoldás.
Teremtő mágiák.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Társak…

Vonzásban.

“A hitelesség azon döntéseink gyűjteménye, amelyeket minden egyes nap megteszünk. Annak választása,hogy megmutatod magad és igazi vagy. Annak választása, hogy őszinte vagy.Annak választása, hogy hagyjuk valódi énünket láttatni.” – Brené Brown

Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az érzéseiddel vonzol. Ha egy szót nem szólnál és semmi különösebbet nem csinálnál, akkor is olyan embereket, eseményeket vonzanál be, amilyen Te vagy, tudtad?! Amelyik életterületünkre a legtöbbet gondolunk, az a csakránk stimulálódik, és mint egy radarral, megtaláljuk azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkodnak.

Ha például a legtöbbet a pénz, és a biztonság foglalkoztat bennünket, akkor mágnesként fogjuk vonzani azokat az embereket, akik szintén az anyagiak és a biztonság miatt aggódnak.
Akik valamilyen függőségben szenvednek általában olyan emberekkel barátkoznak, akiknek hasonló problémáik vannak.
Ha irányítással kapcsolatos rögeszmék és félelmed vannak, akkor  olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik szintén ilyeneken gondolkodnak.
Az olyan emberek, akik szeretetteljes tevékenységeket folytatnak, mint odaadás, a megbocsátás, a lélektársi kapcsolatok, más szeretetteljes embereket vonzzanak életükbe.
Amikor mindig arra törekszünk, hogy szavaink és tetteink híven tükrözzék belső igazságunkat, akkor ezekre a témákra koncentrálva ilyen embereket vonzzunk magunkhoz.
Aki sokat vizualizál vagy meditál, vagy természetes képessége a tisztánlátás annak ez a csakrája nyitva van. Ilyen érdeklődésű embereket is vonzzanak magukhoz.
Ha erős kapcsolatban állsz az égiekkel, akkor hasonló tudatállapotú embereket vonzol magadhoz, spirituális társnak.

Egy igen nőies, telt idomú, kissé markáns hangvitelű fiatalos hölgy keresett fel – vidéken lakik, messze idegenben – hozzám utazott fel ide, Budapestre. Ajánlottak neki. Hamar fel is fedte mi az, amiben segítséget kérne…. Igen erős akaratú, domináns személyiség lett – holott sorsa szerint a női lét megélése volna igazi választott megtapasztalni valója a lehetséges életterve szerint, ha….ha az a fránya akasztott ember lap nem lenne. Merthogy a tarot mindent megmutat nekünk. Régebben igen sok férfi udvarolt neki, de valahogy egyik sem volt az igazi… Mostanság pedig egyáltalán nem vonz be senkit sem. Ismerkedni szeretne, de már nincs is kedve. Nehezen is menne! A szívcsakrája blokkolt, az aurája kicsi, a kisugárzása is megcsappant. A korban benne lenne, habár még élte teljében van.
A sorselemzésben kitűnt az előző életbeli karma. Igen erőteljes személyiség volt, dogmatikus akarattal, hatalma egóval. Vallási vezetőként hódoltak neki sokan.  Férfilétben élt, ez  leginkább mindent meg is magyarázna. A családmodellben pedig nem volt igazán olyan kép előtte, ami azt sugallta volna, hogyan kell igazán nőként megfelelnie. Lelki tisztulás évében van – a személyes évét tekintve. De mutat az asztrológia egy kellemes találkozót – ami kapcsolódás lehetne – az ősszel is! Egyre jobban vágyna arra, hogy valaki legyen mellette, mint mondta – amolyan egy-test egy lélekként. Sokat csalódott, de attól lett sok élettapasztalat is. Az aurájában “olvasva” látom csakugyan, hogy hamarosan jön valaki idegen, egy ismeretlen de ez is csak egy állomás lesz megint…korántsem az igazi! De vajon miért is? A tudatalatti is blokkolt, a félelem elérte, vajon meg tudja-e tartani a saját személyiségét, ha egyszer csak betoppant a remélve várt személy… Egy házasságon belül is lehet külön életed, mondom neki – nem kötés az, csak egy szerződés. Jóban, rosszban – egymást tisztelve, segítve.
Spirituális fejlődésben van – kap jót és rosszat is – önbeavatások sorozata vár rá, s van még előtte.
Beszélgetünk sokat – hogyan is lehet lereagálni egy-két helyzetet, amit az élet teremtett meg. Nőként megszólalni, empátiát, együttérzést gyakorolni. Kedvességet tanulni vajon lehet? A külcsínnel nincs gond, bárha fogyni szeretne valamit – ideális női alkata van, s ezt tudja is. A belbecs az ami sérült, az érzelmek a sok visszautasítás után megfagytak benne. A szívcsakra oldásnál derül ki csak, hogy mekkora rombolást adott ő is önmagának. A rezgések helyükre kerülnek, a csakrák újra épek. Már jobban is érzi magát… De azért csinálunk még egy-két technikát: oldást, elengedést, tudattisztítást.  A vezetett meditációk és az angyal lehívások után másként tekint már a világra. Nem sürgetjük az időt, de kap azért némi házi feladatot tőlem: egy komoly mágiát kell megcsinálnia, egy mély szertartást, ami segítségére lehet igazi, valódi énje kibontakoztatásában.  Hogy minden tisztába legyen benne: Nem a szex a legfontosabb egy párkapcsolatban, hanem a bizalom, a  felelősség és a hőség, egymás tisztelete…  Mert, ha csak a szexre koncentrálsz, akkor csupán alsóbbrendű szerelmet vonzol be. Beszélünk még sok mindenről a hobbijáról, meg arról is, hogy milyen nagy tervei vannak a munkájában. Örülök, hogy ilyen őszinte lett megint. Sorra kerülnek elő a szituációk is, amiben tévedett…és igen, hát… elemezzük is még ezeket. A női szerepek közül most az amazont éli meg – a szeretők, feleség még elmarad… Az anyaságot is túlgondolja…talán nem ad elég szabad teret a gyermekének, pedig már nagykorú lánya van. Szerinte nem az, pedig bőven elérte már a tizennyolcat… Na itt is megállunk kicsit… mi az hogy karma, ha beleszólunk más ember életébe. Na, de akkor is! Visszatérünk az eredendő témánkra megint:  Fel kell építeni e teljes személyiségét és akkor jön az, aki most vágyik…aki pont azt akarja, amit ő. Akit elképzelt magának, a sorsa társának.
Még hosszú az út ami előtte áll – nemcsak tanulásban, de években is! – meg is beszélünk egy újabb találkozót… Barátilag, együttérezve vele köszönök elő tőle: ‘Szeretettel figyelem a sorsodat – és ha bármi jó hír van, halljak felőle… Büszke vagyok rád és drukkolok Neked. Örülök, hogy nyitottál, és felébredtél, elindultál. Ha felépíted a hiteles női személyiséged, akkor hamarosan odatalál hozzád a párod is!’

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítás.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12