ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Mágikus pillanatokkal érkezik a Fény ünnepe.

A  Nyári napforduló a fény teljességének ünnepe, ahol a lélek szakralitása megerősödik.

Június 21-én a nyári napfordulóval hivatalosan is elkezdődik a Nyár. Spirituális értelemben ez a Fény ünnepe – a bennünk élő világosság ereje. Egy igen hatékony bolygóállásban leszünk. Nap (az erő) Szaturnusz (a múlt) Uránusz ( a jövő) és a Chiron (jelen életünk sérülései) kapcsolódnak, és a tudatos feldolgozásra inspirálhatnak energetikai rezgésükben. Legyünk békében, és harmóniában, elfogadó önmagunkkal a Vénusz évében.

Mágikus varázslatokkal, angyali energiákkal.
Létezz a pillanatban június energiájában, és kezd el új életed szívvel-lélekkel megtisztulva – fényesítve energiáidat. Töltsük, és harmonizáljuk csakráinkat, gyógyítsuk meg önmagunkat – az energiakezelések sokat segítenek! – hogy egy már magasabb szinten kiteljesedve, erős angyali rezgések védelmében, valódi önmagunk legyünk. Ha szívesen “angyaloznál” a lelki tisztulásban Michael és Chamuel Arkangyalok energiája segít, ha szertartásban megidézve őket.

Pihenj sokat, és töltekezz a júniusi nyár új lendületet hozó rezgéseiben! Az év felénél járunk számot vethetünk megtett spirituális utunkkal, szembenézhetünk önmagunkkal. Hol tartunk most, merre felé irányíthatjuk az életünk, hogy jobbá, nemesebbé tegyük földi létünket. Meditációs kaput nyithatunk szellemi vezetőink felé. A beavatás üzenete: rákapcsolódva a bennünk élő tudatos megvalósítás energiájához, amely szellemi és lelki erőket mozgósít bennünk – a sorsszerű dolgok meglépése isteni akaratunk fényében jöhet létre, magasztos énünk felé emelve lelkünk minden egyes gondolatát. Varázslatos ideje ez a nap a spirituális teremtő mágiáknak is.

Szeretettel várlak Spirituális Tanácsadásaimra, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy energiával töltekeznél,; ha szeretnél belenézni sorsod fordulataiba – A Tarot mindig segít!

CSODÁS NAPOKAT AZ ÁLDÁSOS JÚNIUSI NYÁR ENERGIÁIBAN!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Energetikai blokkoldások – energiaszint emelés, problémamegoldó energiákkal . Tarot – angyalmágiák.

Lélekwellnes – tisztító feltöltődés!

Engedj el mindent, ami már nem Te vagy!
Minden nap egy csoda – teljesedj ki a sorsodban – légy befogadó a jelenre!
Adjunk időt magunknak mindig feltöltődni!


Az én-szeretet alapja, ha kényezteted tested-lelked!

Tedd meg magadért, a lelki harmóniádért. Figyelj oda a belsőd üzeneteidre, és ne büntesd magad semmiért.
Ha bármit el akarsz érni az életedben az én-szeret az alap!
Szeresd, becsüld és tiszteld magad!
Felsőbbrendű Éned, a lelkedben rezgő Aranyangyalod a legnagyobb segítőd lehet – tartsd fenn vele a kapcsolatot.
Meditálj gyakrabban – a lélekwellnes sosem árt, égi ajándék – használd az isteni tengely által teremtett csodát.

“Úgy vélem, csakis egyszer élhetjük meg az életet. Ha tehát akad bennem jóság, amit kimutathatok, vagy akad olyan cselekedet, amivel megkönnyíthetem bármely embertársam életét, most kell megtennem, nem késlekedhetem vagy feledkezhetem meg erről, hiszen soha többé nem fogok erre járni.” – William Penn

Június 19 és 21. között igen intuitív lehetsz – lendület és kreativitás ráhangol és felerősíti majd rezgésedet – ne várd a csodákat hanem teremtsd meg. Ha hiszed, hogy az életedet te teremted, sikerrel veszed a kihívásokat is! (A Neptunusz retrográdba fordult a Vízöntőbe, majd a Merkúr a Jupiterbe vált.)

Szívcsakra nyitó,tisztító-harmonizáló  lélekwellneszre várlak szeretettel. A program másfél órás lehetőség.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Heti tarot – áldásos gyógyító energiákban.

HETI TAROT

Álmodj nagyot és szeretetben cselekedj!

A feszítő kvadrátok a héten kioldódnak –  Csodás gyógyító energiákban leszünk egész héten.

Súr vezér – Az Akasztott XII.
A hét elején változásban – változást hozó energiákban leszünk. Vesd meg lábadat szilárdan a mentálsík egyedül reális valóságtalaján.  A teremtő  mágiáknak a legjobb napjai a hétfő és a kedd. A Neptunusz még retrográdban. nagy dolgok most nem történnek velünk. Segítséget mindig kérhetsz – légy segítője annak, aki tőled kérne.

Anahita papnője – A Főpapnő II.
A hét közepétől engedd meg magadnak, hogy a megérzéseid vezessenek – hangolódj a Felsőbbrendű Énedre. A  válaszok benned vannak – meditálj sokat. Elengedés van három napban  – Engedd el ami nem tartozik hozzád, s nem emel. Aktív örömteli időszakban vagy – légy életed bölcs teremtője. Utazásra is jók a napok most, szerződéskötésre is nagy az alkalom –  ismerkedős időszak van.

A csodaszarvas, a szerelmesek – A Válaszutak VI.
A hétvégi időszakban válaszutak jönnek. Maradjak, vagy menjek, mit válasszak… A döntésképtelenségnek oka van – vizsgáld csak meg magad. Mi szól ellene és mi szól érte. Körülötted  lehetőségek vannak, vedd észre!  Ha félő vagy, önbizalmad sem kecsegtet… A hezitálás helyett válaszd a belső mestered. Döntésben segíthetek – az opciókkal vár a tarot.

A hét eleji Nap-Uránusz szextilben a stabilitási a főszerep – a nagy kérdésre: céljaidat hogyan éred el… A hét közepétől indul a Merkúr-Plútó szembenállása, amely  a toleranciára szólít fel. Majd csütörtöktől érkezik a Vénusz-Mars a Skorpió-Jupiterrel: Csak türelem, és nyugalom – megfontoltan a párkapcsolatokban, hogy semmi se vesszen… Szeress magad és akarj többet. Válaszd mindig a jobbat – őrangyalod szeret, ha hívod, ha kéred veled! A héten a Királyi székek őrangyalai segíthetnek nekünk, Binaél Arkangyal erejével.
Kérj segítséget mindenképp, ha elakadnál: sorsfeladat-küldetés kérdésekben is hozzám fordulhatsz.

“Figyeld belső szentélyed Papnőjére, aki a Bölcsesség könyvét őrzi benned. Ő gondoskodik arról, hogy oldásod tüze ki nem hunyjon, s ahogy rajta keresztül – ha figyelsz! – mindig megkapd a magasabb világok üzenetét.” – Szepesi Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle Kör sors tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás –  Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.

A fenti általános jóslás – személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1

Úton önmagunkhoz!

“Gondolataid és érzéseid múltbéli események származékai. Ha egy bizonyos módon gondolkozol és érzel, egy bizonyos módon fogsz dolgokhoz hozzáállni. A hozzáállás olyan rövid távú gondolatok és érzések folyton ismétlődő ciklusa, amely rövidített létezési állapotot eredményez. A hitrendszer nem más, mint hozzáállások láncsorozata. A hitrendszer meghosszabbított létezési állapot, ami nagy eséllyel a tudatalattiba süllyed. Ha összeadod a hitrendszereket, megkapod a látásmódot. Minden döntésednek, viselkedésednek, választott kapcsolataidnak; összességében a létrehozott valóságodnak a látásmódodhoz lesz köze.” – Dr Joe Dispenza

A szorongás és a bűntudat nem változtatja meg a multat és nem teszi szebbé a jövőt! A változás fájdalmas lehet… De semmi sem olyan fájdalmas, mint megrekedni valahol ahová már nem tartozol! Válassz, hogy a jövőt átírni, vagy átsírni akarod?! Dönts szabadon! Az életmódváltás nem dátumoktól függ hanem attól, hogy a fejedben mikor teszel rendet.

Ha elfáradtál, várd meg amíg a lelked utolér…
Egyszer mindenkinek eljön egy olyan pillanat az életébe, amikor választás elé kerül. Tudja, hogy onnantól minden más lesz… Dönteni annyi, mint spirituálisan felelősséget vállalni az Életedért! A bátor szív ritka adomány – engedd, hogy vezessen!

Mert minden tettünk mi magunk vagyunk…
Mindannyian egy bizonyos “adag”akaratenergiával születtünk le ebbe az inkarnációnkra. A szerződés a földre szólt, a pecsét, az engedély a leszületésre. Megtiszteltetés, hogy ide jöhettünk. Nagy lehetőség!
Néha döntéseket hozunk, teljes szívvel, szabad akarattal….s ezekért a döntéseinkért a felelősséget is fel kell vállalnunk minden bizonnyal. Ha hiszünk önmagunkban – a bennünk lévő isteni részünk mindig tudja a helyes utat. Nem tévedünk, és nem vétünk. Minden tettünk mi magunk vagyunk! A kapkodó, türelmetlen rezgések helyett válasszuk a türelmes szeretetet – a lelki béke nyugalma hozza meg az igazi áldást életünkbe. Az átgondolt, helyes mértékű válaszok bennünk vannak mindenre.

A Lehetőségek kapuja előttünk áll.
Hangolódjunk a benne levő felsőbbrendű énünkre, s kapcsolódjunk az Aranyangyalunk rezgésére – mert csakis így leszünk úton önmagunkhoz. Így leszünk sorsunk tudói, sorsunk urai. Ha a Lehetőségek kapuja nyitva áll majd fel fogjuk ismerni azt a bejáratot, amit nekünk szánt a világ, őrangyalunk végigkísér – megmutatva azt az irányt, ami a fejlődésünket szolgálja. Feljebb, a Fény felé, ahol utolérjük a lelkünk. Teljes egész emberként, csodás auraszínben tündökölve ismerjük fel a hozzánk tartozókat, a velünk együtt rezgőket – és kapcsolódhatunk az életünkbe megérkező újabb és újabb kapcsolati, élethelyzetbeli lehetőségekhez.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató -Tarot – Tanácsadás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Skype: asajah1

 

AZ ÉLET TÉGED IS SZERET!

A megállapított daganatos betegségben szenvedőknek különösen ügyelniük kell az egészséges táplálkozásra. Valójában ki kell éheztetni ezeket a burjánzó sejteket.

A cukorral táplálnád, tehát ezt el kell hagyni. Helyette olyan édesítőszereket használhatsz, amiben nem található aszpartam. (pdl. nádcukor) de csak minimális mennyiségben használd ezt is.
A tej is veszélyes lehet, hiszen a szervezetet nyálkaképződésre serkenti, ez pedig táplálja a daganatot.
Az elsavasodott szervezet a legjobb talaj a rákos sejteknek. Tehát mindenképpen lúgosítsál – a hús igen nagymértékű elsavasodást okozhat.
Legjobb a zöldségételek fogyasztása – nyersen, vagy párolva, avagy a zöldséglevek… és pld. a dió, mogyoró, ha kívánnád.
A kávé, fekete tea és a csokoládé sem javasolt…
Helyette fogyassz inkább lugosító vizet, vagy Aszorbinsav-L-el töltött ásványvizet!
A különböző vitaminszerek pedig erősen stimulálják, éltetik ezeket a sejteket – tudod kiéheztetni kell őket…
A daganatos betegség a: szellem a test és a lélek betegsége. A düh és a harag az elkeseredés stresszel, és savasít – engedd el ezeket!
Légy nagylelkű, megbocsátó és szeretetteljes a saját egészségedért. Évezd az életed – hiszen az maga a csoda. Ha ilyenféle gondod van – túlélőként nagy segítségedre lehetek.
Pozitív energiával és tisztításokkal sokat el lehet érni – bizalommal keress meg!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

A váratlanra is felkészülhetsz…

“Ha a jó úton jársz, akkor ennek nagyon egyszerű jelei vannak: a feszültség egyre inkább eltűnik belőled, egyre higgadtabb leszel, egyre nyugodtabb leszel, olyan dolgokban meglátod a szépséget, amikről azelőtt sosem gondoltad volna, hogy szépek lehetnek.
A legkisebb dolgoknak is óriási jelentőségük lesz. Az egész világ minden nappal egyre rejtelmesebb, misztikusabb lesz, egyre kevésbé leszel nagy tudású, egyre ártatlanabb leszel – épp mint a gyermek, aki pillangók után szalad, vagy kagylókat gyűjt a tengerparton. Nem problémának érzed az életet, hanem ajándéknak, áldásnak, kegynek!Ha a Jó úton jársz, akkor ezek a jelek egyre erősödni fognak. Ha a rossz úton haladsz, akkor ennek pont az ellenkezője fog történni.” – Osho

Több bolygó is (Mars, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz, Uránusz, Merkúr Plútó,) retorgrádban van most, köztünk a nagy sorsbolygónk is megállt és ez így lesz június 26-től egészen augusztus 28-ig. Ez kitűnő időszak arra azonban, hogy átgondoljuk, átértékeljük sorsdolgainkat: kijavítás, átírás, időszakában extra időt kapunk megint. Megláthatjuk mit tanultunk és mit kell elengednünk, és mi az ami jön, ha pozitívak leszünk. Terveinket jobbíthatjuk – gondolatainkat tisztíthatjuk. Hála érte az égieknek!

Hétvége Vénusz-Jupiter-Neptunusz háromszög.
Lényegében: Vigyázz, hogy valóságtalan túlzásokba ne ess- csapda is lehet!
A Tarot  a Mithra, semmi és minden O-22. lapot mutatja:
Vállald fel magad, légy merész és szerencséd lehet. A világosság sarokba szorítja a sötétséget. Váratlan helyzetek, fordulatok jöhetnek – konkrétabban anyagi kérdésekben és világnézeti képletekben.
Magas rezgésszinted élheted csak meg a valódiságodat és a valóságodat!
Az asztrológiát tekintve: kapcsolatgyógyulásuknak ideje – gyógyító beszélgetések helye – gyógyításoknak nagy szerepe. Előfordulhatnak most nagy békülések, mély érzelmi beszélgetésekkel fűszerezve – az önsajnálat csapdájába se ess! Erős lelki rezgésekkel, megértőbb leszel. A pénzügyeiddel nagyon vigyázz, ne szórd el az értékeidet. A nagyvonalú költekezésben állítsd le magad, és a közlekedésben is légy óvatosabb. Ha nagyon unod magad érzelmes-romantikus filmek jöhetnek. Az elengedéshez is nagy segítség, ha most kiírod magadból azt ami bánt, és elégeted – a hamuban találhatsz majd  üzenetet. Főként vasárnap érkezhetnek megint régmúlt helyzetek, emberek vissza az életünkbe, – most megértőbbek és nyitottabbak lehetünk. Fontos, hogy tetteinkben a szeretet magas minősége vezéreljen.

Minden helyzet lehetőség a fejlődésre és a változtatásra – ezt jól jegezzük meg.
Amikor vízszintes szinteken elakadnál, érdemes a függőleges irányt választanod – az égiek mindenre tudják a tutit – ha hited nincs akkor, azonban ezt  gyorsan vesd el,  mert anélkül nem megy, abban biztos lehetsz! Hinned legalább önmagadban kell ahhoz, hogy tovább mehess.
Mihály Arkangyal a váratlan helyzetek ura – mutatja az utat és a buktatókat is. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha úgy érzed, hogy figyelmeztető jelekre van szükséged.
A hétvégi imaidőknek a délutáni  az öt és hat óra közötti idők a legjobbak. Nemcsak a kimondott szó a fontos, hanem az érzelem – az alázat és a hála is.

A jövő hét elején érkező Vénusz-Mars szerint elengedéseknek is nagy helye lesz megint. Amit már nem a szíveddel csinálsz annak vége lesz, ami nem a tiéd az most kirezeg. Tudod mit tart a városi legenda:  Amihez ragaszkodsz, az sosem volt a tiéd! Aztán jobb napok jönnek és az ismerkedésnek is  nagy ideje lesz – pezsegni fog a párkapcsolat ezerrel – a tűz sem marad majd el. Egyre vigyázz ne okoskodj – és sose drámázz.  Szép az élet – az örömeit élvezd!

Személyes tanácsadásom másfél órás konzultációs formában – energetikai tisztításokkal is – egyéni, személyre szabott elemzéssel várlak.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós – orákulum
spiritiszta- energiagyógyász 
angyalterapeuta

Skype:asajah1
Kapcsolat:  20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Ha változást szeretnél – oldások!

Ha nem tudod, vagy nem akarod elfogadni önmagad nem leszel képes változtatni az Életeden. Lehet akármilyen kedvező bolygóállás… De ha “bevállalod” a változást és teszel is érte szembe fog Veled jönni az a sok-sok “lehetőség” – amit ha észreveszel! – ami elindíthat egy új kezdet felé.

“Csak akkor tudunk haladni életünk más területein, ha megértjük és elfogadjuk magunkat.” – Brian Tracy

De ha belesüllyedsz a komfortzónád biztonságot adó langyos vizébe és a múlt dolgaiban kalandozol, abba kapaszkodsz ami elmúlt, semmilyen kockázatot nem vállalva ugyanabban a légvárban fogsz élni, amit te építettél önmagadnak. Illúzió lesz a változás… és hiába akarsz kártyát vettetni rá mi is lesz veled… mert ha nem teszel semmit nem fog történni semmi! Ha félsz, félelmeiddel pont azt vonzod be, amitől félsz….mert amire gondolunk az növekszik ám!
Ha lépsz – akkor majd egyre több lehetőséget veszel észre! – és egyre újabb csodák várnak majd RÁD! Ne toporogj hát tovább – lépj tovább!

Akkor következik be valaki életében nagy változás, amikor már nem aszerint hoz döntéseket, hogy a félelmet elkerülje, hanem tetteit kizárólag a boldogság, a teljesség és a béke megélésének szentelni.
Spirituális tanácsadásaimon oldásokkal, blokkoldással várlak.

Ha változást szeretnél az életedben, kezdj el változni, változtatni!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Tanácsadás.
Oldások, blokkoldások – sikermágiák.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Sykpe: asajah1

Szerelmetes, vénuszi energiákkal – párkapcsolati jóslás!

A párkapcsolati jóslás megmutatja Neked kivel tervezhetsz.

Mikor hoz a sors számodra kapcsolatot – kapcsolódási lehetőséget, kalandot, szerelmes viszonyt, avagy hosszútávú  párkapcsolatot.
Ha nincs régóta, mi az oka – benned van-e valami félrecsúszva, vagy büntetésben, egy tisztulási folyamatban állsz. Illetve félsz a kapcsolattól – méghozzá attól, hogy a szövetségben, erős kötelékben elveszíted önmagad.

Oldásban  és blokkoldásban, rontó energiák eltávolításában is segítségedre lehetek. Angyali szerelembevonzásban, elengedő megbocsátásban.

A párkapcsolati konzultáció alatt:
Megtudhatod milyen a jelenlegi  ‘nagyőd’ – hogyan reagál dolgokra – milyen mélyen  kapcsolódtok, meddig tarthat a viszonyotok. Korai özvegység, avagy felhőtlen boldogság, egzisztenciaépítés, vagy családalapítás stb… ami rátok várna? Esetleg a zöldszemű szörny, egy harmadik személyként  lép majd elő a  kísértő képében,  aki szétzilálná a szerelmeteket…
Lenne-e közös gyermeketek – szeretne-e lélek leszületni hozzátok – és milyen minőségben.

A kedvesed napjegye – földi horoszkópja  –  elárulja hogyan bánhatsz vele, a holdad pedig, hogyan lehet boldogságos veled.
Kinek lát téged, gondol-e rád elégszer…szerelmes, vagy csak szeret. Igazi társának érez,  de lehet, hogy csak unalomból van veled…
Van-e a szívében más nő, veled tervezi a jövőjét vagy csak melletted élne.
El tudta felejteni  az előző kapcsolatát, vagy pedig ez a gond köztetek. És ezért nem a teljes szíve a tiéd, s ezért hideg-rideg néha veled.
A  jövőtök mire  alapozza – kitartana-e mellett jóban, és rosszban, avagy amolyan menekülős fajta…
Az együttélésben a stílusotok lehet-e összeegyeztethető, avagy a lakásban mindenkinek kijárna egy-egy külön élettér – kicsit veled,  mert a sok sok lenne…  A közös otthonban milyen elemeket, színeket, formákat  használhatsz, s hogyan teheted a közös életteret mindkettőtök számára energikussá. Hogy benne szenvedély, tűz, romantika legyen, ne pedig háborúság.

Egy olyan elemzés és összevetés, egyeztetés,  amely segítségedre lehet jobbá tenni, – még jobbá, ha lehet –  a párkapcsolatodat a társaddal, ha ő a hiteles neked.
De azt is megmutatja, ha nem ő az igazi embered – ha valahol, valaki máshol már régóta vár rád,  – talán az előző életbeli szerelmed –  s még az is lehet, hogy a mostani életedben is ismered…

 

Sok izgalmas kérdésre jön majd válasz – válaszd tehát okosan, bölcsen  a párkapcsolati jóslást – másfél órás programban sok mindent megtudhatsz a jövőddel kapcsolatban!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorelemzés –  Számmisztika.
Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások – szívcsakra tisztító harmonizálás.
Aura tisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1

Ez a nyár csodákat hozhat nekünk!


Erős, mágikus, spirituális energiákkal áld az ég.

“Áldás csak azon van, ami a sorsod – s nincs azon, ami csupán az életed. Egy nehéz sors lehet értelmes és boldog – és egy könnyű élet értelmetlen, vacak és szorongásokkal teli.” – Müller Péter


Új élmények – változások – lehetőségek – szerelmek – mozgalmasság!
Minden nehézség csak megerősít majd – és minden sikerélmény gazdagíthat. Minden, ami nem tartozik hozzád  elenyészik.
Minden, amiért dolgoztál most terem, és gyümölcsözővé válhat. A csodás nyár sok élményt hoz majd – szerelmek erősödnek, régiek visszajönnek, érzelmek tengerén evezz! Karmáid oldódnak – spirituális energiáid erősödnek. Engedd el, ami visszahúz – félelmekkel nem tudsz előremenni. Ha érzéseidre hallgatsz jó időben, jó helyen leszel. Kerüld a játszmákat – ne drámázz!  – szeresd magad. Légy kreatív, és éld meg az élet örömeit.  Jó alkalmak jönnek, majd bőven, használd ki a lehetőségeket. Élvezd az életedet – és tegyél érte, hogy minél jobb legyen. Most a saját utadat járva megvalósíthatod az álmaid. Vedd észre a szerencsédet – kapcsolódj azokhoz, akik segítenek téged.
Tanácsadásaimra szeretettel várlak – tisztító, angyali meditációkkal is.

Erős lesz a fény ezen a nyáron! Kezdődik holnap az Újholddal – a misztikus teremtő időszak.

Varázslatos nyári élményeket kívánok – fényben és örömben való létezést!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1

Amikor a tarot sokat beszél…

Avagy, amikor nem vagy biztos benne, hogy ő az igazi…

Egy ideges, félénken, exluzív, igazán inspiratív hölgy keresett meg – nagy titoktartában. Még egészen délelőtt van… Felfedve kilétét arra kért, hogy egy kapcsolat elemzést készítsek neki egy olyan férfira, aki nagyon a szívében él. Az úriember nős, családos, közszereplőként éldegél. Semmiféle szexuális viszony nincs közöttük – csupán egy remény, hogy talán szerelmes belé…

Nos, nem így van – mutatták a tarot lapok az imént. Nincs ilyen dolog, van viszont egy rejtett érzelem:  egy kis helyre bezárta a szívébe, titokban, és még magának sem árulja el – simogatja, dédelgeti… a birtoka. Közben keményen a sorsát küldetését éli, azt híven teljesíti. S mindenképp feláldozza még a házasságát is, a nemes célnak, a feddhetetlen hírnévnek – holott már egyesek suttognak, hogy sokszor félrelép. De csak titokban, s hirtelen felindulásból, alkalmilag. Nincs tartós szerető, példás életet él a külvilág felé ő. Az asszonya kitartó, a vagyon mesés,  irigyek bőven akadnak. Az aura dől-borul a sok fekete rontástól…

A hölgy mondja és mondja… Nem sokat tesz érte a férfi, hogy beleszeressen…és mégis. Valami izgalmas kémia, ami összeköti vele, s nem tud szabadulni tőle, az esze folyton rajta,  szinte rabja – nem a sorsának ura. Még meg sem érintette, és közöttük nem történt valójában semmi sem. A bűbáj sem boszorkányság – az elemek játszanak vele… A tökéletes összhang, a csoda. A kétértelmű megjegyzések, a titkos viszony édeskés ízének csalogató kételye. A mélyreható pillantások, a sokat sejtető visszamosolygások…Pedig csak csupán barátok ők, hosszú évek óta… magyarázza a  valót.

A tarot – sok beszél… A férfi nem használná ki, többre tartja – szeretőnek nem akarja. Feleségét nem hagyná el soha… A baráti kapcsolat munkaügyi, bizalmas, és mindkét fél számára igen nagyon hasznos. Döntenie kellene az úrnak, de szólni sem mer… zavarban van. A hölgy viszont bezárná a kaput, s továbblépne – máshol keresné meg a boldogságát, nem vele. De a munkaügyi szál – a kapcsolati od, egy nagy kapocs. Feledné, de nem tudja, nem meri… A lényeg, a nagy kérdés, hogy miért is keres egy szép nő olyan férfit, aki elérhetetlen. Az egyszerű pszichológiája ennek a közhelyes esetnek, csupán annyi, hogy a hölgyünk  fél belemenni egy igazi, valódiba, mert köteléknek érzi. Féli, hogy elveszti a szabadságát, és átalakul a szerelme kedvéért valaki mássá…
Nincsen ez jól – és a kérdésre jön a válasz:  A lapok egy új kezdetet mutatnak neki, szakítást, továbblépést de azonnal. Önsorsrontásba kezd, ha ezt tovább így folytatja. Mélyen lehúzza magát, vihart arat, ha lép felé, szentségtöréstől óvják az égiek.
A képet nézem, a fotót róla… A férfi nem lép, mosolya elárulja zavarát. Igazi minden hájjal megkent okosság, céltudatos ravaszság.
A tanács a felejtéshez javaslatként: mindenképp a szívcsakra tisztító oldás – a nagy elengedő szertartás. Visszavárom a lányt, még egy jó párszor, hiszen se a tudat, se a tudatalatti nem ereszti, fogja, visszatartja mindattól, amit az igazi élete kínál… Szabadságot, válaszutat, kalandot és igazi házasságot… De vajon készen áll-e erre mostanság? Nem igen.
Minderre időre van szüksége – s a sorsa ezt most meg is adja. A karrierjét pátyolgatja, és a tisztulás elindulhat, ha ő is akarja.
És hamarosan meg is találja a ‘nagyőt’ – aki kihozza belőle a legjobbat. Mert létezik és van – látom őt,  sodródik felé… Nem lehet összekeverni mással, vagy bizonytalansággal másnak látni őt. Egyértelműen aki neked rendeltetett  megérzed, és ha készen állsz rá, be is vonzod, megtalálod, rád talál… és összehangolódtok. Egyberezegtek egy nagy közös áldássá, egymás felé, egymásban. Amikor a párod inspirál, hogy kihozd magadból a legtöbbet, veled van – mert szeret. Amikor segít neked abban, hogy átlépd a korlátaidat és elengedd a félelmeidet, akkor ő az igazi embered. Mert ő szabadon őszinte szívvel szeret, és azt nézi hogy mi a jó neked.

Visszavárlak, köszönök el, s tudom, hogy hamarosan újra felkeres – a remény csillogása ott van a szemében… A  sóhaj, hogy majdnem becsapta magát, márt a múltnak szólt csupán. Nagyon köszönök mindent, mondja és már ki is libben..,. rám is várnak még sokan…
Soha ne érd be kevesebbet, mint ami a legjobb Neked! – szólok utána mély empátiával. Együttérzek veled…

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások – karmaoldás.