ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Teleholdas hetünk lesz! – Heti tarot

H E T I    T A R O T !
Július 15-től 21-ig.

Teleholdas hetünk lesz! Ha lépsz sikeres lehetsz – akinél akadály mutatkozik ott érdemes megvizsgálni a miérteket. Rontáslevétellel, blokkoldással kereshetsz.Néha egy berögzült félelem képezhet blokkot, néha egy ártó szándékú ember okozhat gondot.


A hét eleje föld minőségben lesz.
A Hold XVIII.
Az Oroszlán-Mars segít megmutatni hogy kihez érdemes kapcsolódni – rendet tehetsz most a kapcsolati életedben. Július 16-án, kedden a Bak Teleholdat köszönthetjük – érzelmileg megterhelő nap lehet az érzékenyebbeknek. http://asajah.hu/ezovilag/sorsfordito-lehetoseggel-erkezik-a-juliusi-telehold.php Érdemes elengedni a rossz szokásokat, a félelmeket, a magányt, a negatív gondolatokat, mindent ami lehúz, és nem szolgál téged. Teremteni csak ezután lehet és érdemes. A pozitív mantrákat használd ezen a napon is, ha lehet! Tisztítsd meg az életedet és adj helyet az újnak, a jobbnak. És adj az időt az Univerzumnak, amíg megteremtődik mindaz, ami megillet.
A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvezői lehetőségei lesznek a hét eleji napokban. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Az ízletes dinnye most igen jó falat, ne feledkezz meg a természet adta vitaminokról – iktass be gyümölcsnapot! A pihentető séta a hét eleji napokban jól eshet – a Hold energetikája női rezgésekkel telít – érdemes majd feltölteni az ásványaidat is. (A Hold a Bak jegyében lesz.)

A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Csillag  XVII.
A Nyilas-Jupiter szerencsét helyzeteket teret: Légy kezdeményező és céltudatos, terveidet csak így valósíthatod meg. Ismerd fel a lehetőségeidet a helyzetben. Jöhet egy új állásajánlat, egy jobb lehetőség, jöhet egy kedves jó barát, segítő szándékkal, de jöhet egy új szerelem is feléd. Az jön, amire, akire megértél. Kellemes eseménydús napokat ígér a hét közepe is. A Merkúr a Rákba lépve segíti a kommunikációnkat majd és az okos testbeszéddel is megspékelheted a mondandódat.
A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek szerencséje lehet. Nem ajánlatos műteni a a viszereket és a lábszárat. Fogyasszatok sok-sok gyümölcsöt – az őszibarack a sárga is érik – ki melyiket szereti. A meditáció és az erdei túra a legjobb időtöltést lehet – fedezd fel lelki, szellemi segítőidet. (A Hold a Vízöntő jegyében fog járni.)

A hét vége víz minőségben lesz.
A Nap XIX.
Élvezd a létedet, adj időt magadnak – pihenj, töltődj egyedül, vagy családi körben. Törődj többet az egészségeddel – sportolj, vidámkodj. Csak azt vállald be ami fontosabb. Ne szórd szét magad. A Bak-Plútó kicsit bekavar – átrendeződhetnek a dolgaink – világost helyzetek felé tekints! Köss fegyverszünetet. A tisztánlátásod megjön magától – átláthatod a helyzetet bölcsön, okosan.
A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak jegyeknek kedvez a hétvége energetikája. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A zöldség és a gyümölcs salátákat se feledjétek – minden étkezéshez jól jöhet. Mindenféle vízzel kapcsolatos program most örömmel tölthet el – akár vízparti séta, akár úszás, stb… jókedvre deríthet! (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

Ne vigyél át a jövődre rendezetlen ügyeket. Zárj le minden függőben lévő elintézetlen dolgodat. Tegyél rendet az életedben – mert csak így kezdhetsz újat, újba. Aranyszabály, hogy rend a lelke mindennek! Ne tervezz olyat, ami soha meg se valósulna. Minden érzést meg kell élni,  a csalódás is az egyik. Reálisan lásd a dolgokat, és olyan ügyeket szolgálj, ami pozitívra hangolhat. Lakás,-tér tisztításra is jó, kedvező időd lehet – “Angyalozni” most is érdemes! 

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Minden jó, ha jó a vége!

A gonosz barátnő.
Egy ideges hangú hölgy keresett meg. Amikor bejelentkezett hozzám külön kihangsúlyozta, hogy két gyermeket, egyedül nevel. Nem lehetett nem észrevenni, nem meghallani a mondata mögötti fájdalmait. Gondoltam, hogy komoly elakadása van. A női lét minden egyes szerepét jó kell megélni, megízlelni, és átélni  annak, aki nőnek született. Aki csak az anyaságot vállalja be, és csupán anyának érzi magát az nagy hibát követ el önmaga ellen – nem él teljes életet. Meg kell, meg lehet élnie az amazon szerepét a munkahelyen, a szeretetői létet a párja oldalán, és ha úgy hozza sors, és nagy a szerelem akár a feleség, élettársi minőségét is. Hiszen ezen négy szerep a nő lét  igazi lényege.

A hölgy párkapcsolati problémával keresett meg. Vagyis, hogy annak hiányával. Valahogy nem jön a férfi, az igazi, és aki meg jön, az hamar el is távozik… mintha elüldözni őket belőlem valaki, vagy valami…
Aki nem maradt veled, aki nem volt a párod!
– fogom rövidre a mondandómat. A tarot lapok engem igazolnak.
Jön, jöhet hamarosan – talán még az ősz elején egy lovag, – Botok királya lesz! – aki igen hatalmas szívvel közelítve nagy boldogságot hozhat.
Légy kész rá – ne gondolj vele. Ne hiányozzon senkise. A hiány teréből nem lehet teremteni. A boldogságra törekedj, és élvezd az életet. Ne szorongj, és ne félj – éld meg a létedet olyan dolgokkal, amit szeretsz, ami örömöt hoz neked. Ha egyedül is boldog vagy akkor jöhet az igazi társad.
Egy kis önbizalom erősítésre azért visszajönnék hozzád, ha lehet – rám kacsintva szögezi le. Na, igen…azt lehet – felelem. De nem kell azt se túlzásba vinni – úgy fog szeretni, azért fog szeretni mert az vagy aki vagy – úgy, ahogy vagy! (És de szeretjük ezt a mondatot hallani!)
Aztán lépünk tovább – az energetikai tisztítás igen furcsa ‘elementált’ talált a hölgy aurájában. Nem volt az se hal, se kígyó, talán sárkánynak mondanám. Bizony meglepődtünk mind a ketten. És igen jól el volt rejtve, a szívcsakrában egészen az akarati oldalig.
Ezt a csúf fekete mágiás energiát a szívcsakrájában egy gonosz rosszakarója képezte oda – valamikor a barátnője volt, az illető, egy idő óta azonban a haragosa. Megtaláltuk a magyarázatot, miért is üldözte el a rajongóit, és miért volt annyi konfliktushelyzete, a munkahelyén és más helyen, családi, szerelmi ügyekben.
Általában akin rontás van, annak nagyon furcsa az energiája – a párkapcsolati rontásnál lehet bűzös szagot is érezni tisztításkor. A hölgyön azonban nem rontás volt, annál súlyosabb, egy profi fekete mágiás átok. De rejtve nem maradt…a tisztítás felszínre hoz minden mocskot, salakot – erre fehér mágiát használok, az égiek által adott, erős angyali  energiában. Megtaláltuk a vétkest, és megsemmisítettem  az asztráltérben  azon nyomban. Se híre, se hamva nem maradt. A szép kis hölgy felszabadult lélekkel, tiszta gondolatokkal távozott – örömtől csillogó szemmel, fényes aurával, hatalmas kisugárzással. A búskomorság eltünt az arcáról, a vidám örömteli léte sugárzott róla. Mindent összeraktam, és megértettem. – válaszolta búcsúzóul. Másképpen látom már a világot, és a saját világom. Köszönöm neked, hogy felnyitottad a szemem, és hogy segítettél a tisztulásban. A legjobbkor, jó helyen – nyugtáztam. Szívcsakra öleléssel búcsúztunk el. Ha lenne máskor válaszút előtted, visszavárlak – mondom – a számom tudod. Segíteni mindig öröm!

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Sorslapok – Tarot
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Budapest, Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Sorsfordító lehetőséggel érkezik a júliusi Telehold!

A Hold a Bak jegyében töltődik, július 16-án, kedden 23.39-kor.

A téma most a karrier, a munka és az önfejlesztés lesz. Lehet, hogy sokan melankólikus hangulatban lesznek – pedig igencsak mágikus ez a holdállás, hiszen a Vénusz és a Szaturnusz is jelen lesz a téridőben. Új lehetőségek jöhetnek, a régi bezápult helyzetek helyett. Tervezz, tűz ki végrehajtható célokat. Ragad meg és teremtsd meg a szerencsédet. Erős, megszentelt akarattal minden kihívás megoldható. Tégy érte, ha változtatni akarsz. Olyan munkát végezz, ami örömöt ad neked, ahol élvezed a létedet – amit szenvedéllyel csinálsz az csak jó lehet.
Egyesek döntéshelyzetbe kerülhetnek – választani mindig lehetőség! – ne legyen kényszer számodra se. Válassz és dönts ésszel, okosan, tudatosan a szíved szerint. Maradsz, vagy mész – az új állásban miben változhatsz? A jó lehetőség hozhat nagyobb hatalmat, és hozhat nagyobb felelősséget is, vagy hozhat nagyobb szabadságot is – a bizonytalanért sose kockáztass. Van aki egy remek munkaajánlatot kap majd a napokban, az is lehet, hogy külfölddel is kapcsolatos. A karriered ívelhet felfelé a régi helyen, de kaphatsz egy remek ajánlatot mondjuk egy más helyen. Örülj a jónak, ne tétovázz – sikereid beérnek.

Ha időd lejárt és menned kell – elbocsátanak, vagy leépítenek, jusson eszedbe, hogy ahol már nincs helyed oda ne kapaszkodj. Az új lesz az igazi helyed – ott találhatod meg valódi önmagad. Amikor feljebb kell, hogy lépnél az Univerzum  besegít, ha lejárt az időd és nem akarsz mozdulni, bizony akarattal felemel, és továbbvisz…
Képezd magad, ha jobbat akarsz. Választhatsz másodállást, ha abban jobban érzed magad, de sose légy bizonytalan abban, amit teszel, mert akkor elveszel. Most karmikus és sorszerű lépésekkel haladsz a szaturnuszi időben, a  Bak kitartó, erős jellemével.
Szentelj sok-sok szeretetidőt a családodnak és a szeretteidnek! Karmaoldásnak is nagy ideje lesz – jövődet tervezheted a szerelmeddel. Elmélyült érzelmekkel közösen, összefogva sikert aratva. Már nem halogathatod a dolgokat.
Vigyázz, mert a Bak Teleholdkor ingerlékeny, és sértődős kedvű is lehetsz – szentelj sok-sok szeretetidőt a családodnak és a szeretteidnek! szeretetből töltekezz. A forgalom is légy körültekintő és óvatos, ne légy sietős, mert megbánhatod.

Kazanlár-féle tarot nagy arkánum lapjai közül a Hold XVIII-as lapot húztam – Gondold végig mit tervezel, és lépésről lépésre haladva haladjon a sorsutadon – érzelmeidre hallgatva. Ne siettesd a dolgokat, az idő megmutatja a jó utat.
Az Időkapuban Melahél őrangyal áll, a Királyi székek karának szaturnuszi és merkúri energiáival, Binaél arkangyal csapatából. Imájával megidézheted őt.  “Melahél angyal engedj szereplőjévé válnom annak a kozmikus elbeszélésnek, amelyet éppen most fogalmazol. Ihlesd meg szellemem kérlek, minden a természetes, isteni rend szerint épüljön újjá bennem. Adj erőt nekem ahhoz, hogy segítségeddel megmagyarázhassam a tények, a dolgok, a helyzetek jelentését. Add, hogy a siker előhírnöke lehessek.”
A telehold energiája alkalmas elengedő és teremtő varázslatokhoz, valamint rontáslevételre is kitűnő az alkalom!
Oldó, blokkoldó terápiákkal, sorselemzéssel most is szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Sorslapok – Tarot
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Elengedő- teremtő mágiák.
Budapest, Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Tudatos boldogság!

A boldogság létállapot!


Ha vonzó nő szeretnél lenni, kiteljesedett aurával élni – a szíved szerint kell cselekedned. Amire vágysz azzal töltekezz fel. Engedd meg magadnak az örömöt, tegyél magadért valami jót és szépet. Ne büntesd magad, szeresd magad – csodálatos ember vagy! – adj magadnak több én-időt, és tiszteld magad ne csak másokért élj. Bármilyen trendi göncöt felvehetsz, csak akkor leszel igazán sugárzó, ha jól érzed magad a bőrödben. Aki belülről boldog az sugárzik. Az egy egyszerű pólóban is Királynő!

Hidd el, addig nem tudsz ‘felfényleni’, amíg a korlátaidban élsz – amíg nem dolgoztad ki magadból a múlt lehúzó árnyait. Amíg csak azt hiszed, hogy elfelejtetted a kísértő múltat, amíg csak azt gondolod, hogy túl vagy már a csalódásokon, pedig valójában legbelül a szíved mélyén hatalmas sebeket őrzöl. Amíg nem dolgoztad fel az árulást, a becsapásokat, az elhagyásokat, a megaláztatást, azokat a sérelmeket, ami eddig ért, addig nem lehetsz boldog. A boldogtalan nő nem tud boldog párkapcsolatot bevonzani!
Nézz szembe a múlttal, és engedd el a sérelmeket. A tudat elnyom,a tudattalan viszont tárolja az emlékeket. Azokat is, amik megsebeztek. A szívcsakra-lélekoldás a múlt feldolgozásában ad jó lehetőséget. Választ kapsz arra, mi miért történt veled, s ha megérted el is tudod fogadni, és el is tudod engedni. Ebben tudok neked segíteni, ha terápiás oldásokkal – egyéni konzultációban! – felkeresel. Várom azokat a Hölgyeket, akik úgy gondolják, hogy megérdemlik a boldogságot, és tenni is akarnak érte. Légy bátor és indulj el…

Azt kívánom, hogy légy boldog és találd meg igazi önmagad, azt a Nőt, aki a szíved mélyén vagy!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot-Sorslapok
Önbizalom erősítő tréning – oldás, blokkoldás, spirituális terápiák
Bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Erős, impulzív energiákat áraszt a hétvége erőtere

Hangolódj az energiákra, légy türelmes, csendesedj le – így meghallhatod segítőid szavát. Megérzéseid tisztábban lesznek-sorsdolgaid megvilágosodnak. Komoly szembesítő találkozások is lehetnek. Fedezd fel önmagad valódi lényét, és a küldetésedben kiteljesedhetsz.

“Felfelé nézz, minél feljebb, annál jobb. Számíts a legcsodálatosabb dolgokra, nem csak a jövőben, hanem épp most is. Vedd észre, hogy nincs olyan, hogy túl jó. Ne hagyd, hogy bárki bármilyen módon megakadályozzon vagy visszatartson.” – Eileen Caddy

Az Isten Énedre hallgass, ne hagyd manipulálni magad! Kerüld a veszélyes helyzeteket, és kellemetlenkedő embereket.  Oldó- elengedő napok jönnek a hétvégében – A Nap- Szaturnusz-Plútó együttállása a változtatás energiáját hozza el. Győzd le a félelmeidet, a kétségeidet. Most lépni, tenni, cselekedni lesz elég erőd – lehetőségedben áll, hogy spirituálisan fejlődjél, emelkedjél. Belső erőd egyre csak növekszik, sorsod teremtője lehetsz. Nagy megvilágító felismerések ideje lesz – ha összehangolódj a fentiekkel, átláthatod most majd sordolgaidat. A teendőid, feladatait más megvilágításba kerülnek – érthetővé válnak, és leegyszerűsödnek. Megérezheted, hogy merre az arra, és a jó irány felé veszed a lépteidet. Érzelmes, mély, tanító segítő beszélgetésekbe keveredhetünk, inspiráló aspektusban – megvilágosító lehetőségekkel felfényezve.  Békülésnek is jó ideje lehet. Átgondolt, tiszta cselekedetekkel haladj. A kapkodó szétszórtság most sem jó utat mutat. Engedd el azt, ami, aki nem tartozik már hozzád – az érdekkapcsolatoknak lejárt az ideje. Minőségi szeretet-szerelem kapcsolódásokat építs.
A vasárnapi hajlani álmok fontos üzenteket hoznak a szellemi segítőnktől, lelki vezetőinktől. Amikor emlékszel rá, akkor a tudatodnak szólnak – érdemes majd lejegyezni ezeket. Amikor nem tudod mit álmodtál, de sejtésed van róla, néha fel-felbukkan egy-egy álomkép ködösen, akkor azt a tudattalan fogadta benned, s később majd feljön a tudatosba is. Az információk, üzenetek nem vesznek el, mindig megérkeznek hozzád, ebben biztos lehetsz.

Ha a spirituális utat választottad bejárandó útnak, megismerheted önmagad és megtapasztalhatod az érzéseidet – céltudatos, nagy életmegélő energiákkal rendelkezel!
Munkára fogtak az égiek – hétvégén is vagyok leszek, ‘örömteli szolgálatban’ Metatronnal szövetségben ténykedem.
Oldásokkal, blokkoldással kereshetsz – elengedő, teremtő mágiákkal is segíthetek.

Boldogságos, teremtős, megvilágosítós hétvégét kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák –  személyre szóló tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Mesengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Jó estét nyár, jó estét szerelem…

“Ahhoz, hogy egy nő ragyogjon, olyan férfi kell, aki ragyogtatja őt.”

Engedj el, mert élni akarok!
Azt hiszem még szeretem… – mondta egy kedves ismerősöm, amikor felkeresett szerelmi gondjával… A  fiú már régóta nem szerelmes belé, de ő még mindig ugyanúgy érez iránta… A párja meg egyre többet hazudik… Ezzel pedig az önbecsülését rombolja le. Na most meg mi legyen? – fordul hozzám, icipicit kényszeredetten mosolyogva. Erőlködik, hogy újra tervezzen, de már ő is tudja, hogy valaki más oldalán lehetne igazán boldog. Másrészt viszont sok az emlék, ami jó volt… nehezen engedi el. Minden nap fájdalmat okoz neki a hányavetiségével – szinte gyerekként viselkedik vele. Más nőket nézeget a jelenlétében, a szülinapját mindig elfelejti. A legtöbbször a haverja tanácsait fogadja meg párkapcsolati döntéseiben. Ami egyébként persze vicces. Együtt nem tudnak zöldágra vergődni semmiben – nem tudják megbeszélni a dolgaikat. A férfi visszakoz, a hölgy utasítgat. Anya-gyermek nevelőkapcsolat… Perpatvar, csetepaté,  örökös küzdelem. Aztán meg jön a kibékülés rendre, minden veszekedést egy: ‘ Bocsáss meg, nem akartam, megbántam! – című műsor követ… De meddig megy ez? Van-e határa ennek, vagy ez most végtelen… – néz rám  szinte könyörögve.

És itt a vége, pont!
Hol a hiteles férfi és a hiteles nő ebben a melodrámában?
Nem egyezik semmise – az asztrológiai képletük tök ellentétességet mutat, futó kalandot a számmisztika. A tarot lapok is rásegítenek, hogy jobban rálássunk a helyzetre. Nincsenek lapok a fényben, minden a szakítást mutatja, de nagyon. Itt az idő lépni kéne! A huza-vona már talán három éve is tart. Nem engedik el egymást – mondhatni önsorsrontásban vegetálva.  Már együtt se élnek, különköltöztek, hátha jobb lesz. De a dolog semmit se változott… talán ritkábban találkoznak, s ezzel együtt a félreértés is kevesebb lett köztük. Ennyi történt csak.


Ha belátnák, hogy nincs egymással dolguk nagy lépés lenne mindkettőjüknek. A döntés most a hölggyé, aki szíve szerint beleegyezne mindenbe, csak a fiút el ne veszítse. Szenved, és félő hogy ennek a boldogtalanság rossz vége lesz – a lélek hamarosan lelki tünetekkel jelez – elkezdődhetnek nőgyógyászati gondok, bajok is. Aki ilyen önbecsapásos kapcsolatlan él, áldatlanságot generálhat. A betegségek rátalálnak és ha nem oldja meg lelki szinten ezeket, átíródhatnak idővel a fizikai testbe. Szóltam észrevételeztem – remélem eljutott a tudatig. Visszajelzésként elengedő szertartásra jelentkezett be. Az Új élet teremtő meditációt ajánlottam fel neki. Ha van bárkivel is lelki szerződése a szellemvilág megmutatja mikor, kivel lehet boldog. S ha meg nincs, lehet készíteni angyalmágiával olyat, ami boldogságot hozhat. Könnytől csillogós szemével köszönt el: Legyen szép napod! –  az ölelésre már jobban nyitott. Ha dolgozik magán, és velem is összefog,  a sorsa változni fog  – az áldatlan állapotból segítek Neki kijönni.

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Jókedvvel, bőséggel!

H E T I    T A R O T
július 8-től 14-ig.

Július 8 és július 31 között a Merkúr ismét retrográdba fordul. Megint egy kis extra időt kapunk, hogy átgondoljuk nagy terveinket. Ezen időszakok alatt: Kerüljük a szerződéskötéseket, mert megvezethetnek bennünket.  Alaposan nézz át minden apró részletet! A kommunikációban és a közlekedésben számíthatunk bonyodalmakra, nézeteltérésekre, félreértésekre, illetve becsaphatnak bennünket, vagy rossz döntéseket hozhatunk. De műszaki cikkeink is meghibásodhatnak. Figyeljünk jobban oda egymásra, legyünk pozitívak és átgondoltak!

A Pápanő II.
A hét eleje levegő minőségben lesz.
Hallgass a megérzéseidre – s akként cselekedj. Érdemes rugalmasabbnak lenni, és egy kicsit egymásra hangolódni. Nehezítheti ezt a megoldást a merkúri retrográd. A nagy beszélgetéseket inkább halasszuk későbbre –  most fontos döntést se hozz, mert hogy hogy elronthatod. Mielőtt lépnél gondolj át mindent még egyszer. Elakadások lehetnek családi ügyekben. (Oldásokkal, blokkoldással kereshetsz!) Munkahelyi, munkával kapcsolatos jó lehetőségek érkezhetnek. Kerüljétek a félreértéseket – időben tisztázzatok minden helyzetet. Ez különösen a szerződéskötéseknél legyen jelen!
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Kellemes időtöltést lehet a rendezvényjárás – kiállítás, múzeumlátogatás. Fogyasszatok sok gyümölcsöt, épp azt, ami kívántok – a test mindig jelzi mire van szüksége. A hét elejének energetikája a Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehet. (A Hold a Mérleg jegyben lesz jelen.)

A Mértékletesség XIV.
A hét közepe víz minőségben lesz.
Nyugodtabb állások elé nézünk majd – a Skorpió holdban jobban egymásra tudunk majd hangolódni dolgokat megbeszélni, helyretenni pozitívan megoldani. Karmákat lehet mostanság is kiegyenlíteni, az adósságszámlákat rendezni. Meggondoltan cselekedj! Segítő személyek is érkezhetnek életedbe – fogadd hálával a jó tanácsokat, segítő szándékokat. Ügyesen mérlegelj – ne kapkodj el semmit se!Bőségbevonzó mágiákat is lehet, és érdemes most készíteni – angyalmágiákkal szeretettel várlak!
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Zöldség és gyümölcs napokat iktassatok be! Jó program lehet mindenféle vizi dolog, az úszás, de a kulturális szórakozás is. A hét közepének energiája a Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre kedvezőleg hat majd. (A Hold a Skorpió jegyében áll majd.)

A Császár IV.
A hét vége tűz minőségben lesz.
Légy ura a helyzetedben – az életed teremtője vagy, itt a nagy főszerep! Építheted a karriered. Az egészséges határokról most se feledkezz meg. A Vénusz a Rákban lesz a hétvégén már. Nyílj ki a jelenlegi dolgokra – sorsutakat tisztázhatsz, sorsdolgokat átláthatod –  a szeretet energiájával légy jelen! Ne falakat húzz, hidat emelj!
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Egyél amit szeretsz, de a zöldségsalikat se hagyd el! A hétvégén a masszázs, a túra, a természetben járás igen-igen jól eshet – ha lehet még jobb, párban! A hét vége a Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek hozhat szerencsét! (A Hold a Nyilas jegyben lesz.)

Még a Merkúr és a Neptunusz is retrográdban. Erőteljesen, érzelmes-érzelgős napok jönnek – ne hadakozz, ne vitázz, ami a tiéd, az marad, ami nem azt engedd el. A nagybetűs Élet tanít most ezerrel. A családodra figyelj oda nagyon – szentelj minőségi időt a szeretteiddel! Az univerzum mindenben helyes ügyedben támogat – ne hallgass az ártókra, az irigy gondolatokra. A komfortzónából kilépni jó dolog, bátran tedd meg!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Ezoterikus programajánló, 2019. július – Asajah Studió

„Te különleges, és teljesen egyedi létező vagy. Senki nem érkezik ide véletlenségből. Minden és mindenki magában hordozza küldetését, feladatát, mely csak az övé. Ez a feladat tűnhet kicsinek vagy nagynak, de valójában mind küldetés egyformán szent, hiszen mindenki a létezés által választatott ki sorsára, melyet csak ő teljesíthet be. Gyönyörű kifejeződése vagy az isteni tervnek. Érezz hálát mindenért ami vagy, amid van, és amiért ide születtél! „ – Acharya Shree Shankar

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. Június

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében

Inkább legyetek jók, ha tudtok!

“Akik rosszindulatú támadásokkal akadályozzák az olyan embert és munkáját, akin keresztül az isteni erők működnek az emberiség megvilágosítása céljából, szörnyűséges karmát szabadítanak magukra. Ez a maga idején hatalmas erővel csap le rájuk.” – Paul Brunton

Amíg azon spekulálsz, hogy mások életébe hogyan rondíts bele, addig pontosan a sajátodat lékeled meg. Mert a karma körbejár és visszatalál hozzád – garantáltan a legjobb időben! Nem a következő életedben – mert az azonnali karma spiritualitásában élünk! – tehát a mostani valóságban. Az égiek mindig és minden esetben kiegyenlítik a számlát – már csak azért is, hogy ne maradjon spirituális adósság!
http://asajah.hu/gondolatok/mi-az-hogy-rontasvizsgalat-rontaslevetel.php

Divat lett a wudu meg a miegymás.  Mindegy mi az, csak rontani lehessen vele. Egyesek úgy gondolják, hogy ez az élet rendje-sora ha valamit el akarnak érni.  Ha neki nincs másnak se legyen. Ha valaki boldog majd adnak neki száz pofont. A gonosz negatív emberek valójában saját boldogtalanságukat vetítik ki azzal, hogy másoknak ártani akarnak. A boldog ember nem bánt! Csak az vegszál másokat, aki boldogtalan. A lelki nyomorékok valójában maguknak ártanak. Hiszen minden gonosz rontó gondolat visszatalál hozzájuk. Akár profi, vagy porfán rontást készítenek az mind-mind még ugyanebben az életükben visszafordul rájuk. Valószínűleg nem tudják, hiszen a régi energiákban még úgy volt, hogy a következő életükben élik meg. De már ez nem igaz! Most már egy jó ideje a földi sík energetikája megváltozott – és a karma még ebben az életben körbemegy és körbejár… Annyira lebutítva nem lehetsz, hogy ezt nem érted meg?!

Egy pár eset, ami az ügyfeleimmel megesett. Irigység vette kezdetét egy szöszinél. Úgy gondolta, hogy a volt, párja az exe kedvese, jobb ha teherbe se essen…és nagyot kuncogott, ahogy gonosz tervét szőtte. Na igen, össze is jött!  Valamiféle angyali segítséggel – talán egy profi orvost találtak! – de mégis teherbe esett a hölgyike. A szöszinek viszont elferdült a méhe és a két petefészke – vajon mi lett vele?! – a saját orvosa szerint ebben az igen furcsa helyzetben bizonyos, hogy sohasem eshet teherbe.
A másik hölgy igen kis butácska látva, hogy a  szomszédasszonya milyen  kis boldog  úgy gondolta, hogy majd belekontárkodik egy keveset. Egy kis fekete mágiához fordult, és nahát mi lett, a vőlegénye csalfa lett…  A hölgy ezt a traumát fel  nem dolgozta, öngyilkosságot követett el.  Még időben mentették az életét. És hamarosan rátalált az igazi szerelem is, s élnek boldogan, azóta is!
De viszont a butácskának megnőtt a a baja. Lett neki egy igen furcsa természetű barátja. Aki  egyik morózus, depis hangulatában felakasztotta magát a hölgy saját házában. Mi ez, ha nem karma?!

Az isteni harag kiteljesedik, azon aki alantas dolgokra használja a mágiát. Szellemi törvény, hogy ártó embereknek nem lehet uralkodni tiszta lelkeken! Az Isten Szólítás Angyalai vigyáznak ezen. A legjobban teszed, ha nem irigykedsz, és nem háborgatsz igaz embereket. Ha áldást osztasz,  az is visszatalál hozzád. És azzal csak pozitív karmát csinálsz. A retrográd szaturnuszi időszak alatt, ami egészen szeptember 18-ig tart érdemes tisztítani. Karma kiegyenlítődésre fel – a jóvátételeken is lehet dolgozni!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, léleklátó-médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Szerelmi jóslás – Általános jóslás
Energetikai tisztítások: blokkoldás, oldás, csakra-aura harmonizálás
Rontáslevétel – Arámi áldás
Angyalmágiák – Szerelmi kötés törlése
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Új hét, új hónap!

H E T I    T A R O T 
Július 1-től július 7-ig.

Újholdas hetünk lesz!
Szenvedélyes, érzelmes hétre számíthatunk. Sorsfordulatok is jöhetnek – ebben átalakító energiák is segítenek.

A hét eleje víz minőségben lesz.
A Császárnő III.
Kedden a Rák Újholdat üdvözölhetjük majd! És ugyanezen a napon az Oroszlán belép a Mars jegyében. Szerdán, július 3-án pedig a Vénusz a Rákba lép át. http://asajah.hu/ezovilag/sokaknak-szerelmetes-idoszak-johet.php
Lassacskán harmóniába kerülhetünk – párkapcsolati dolgainkban is. Ne várd, csináld! Radikális nagy változások is jöhetnek – az időtér energiája hatalmas változásokat generálhat – ha engeded.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Igyatok sokat, és egyetek sok mézédes dinnyét, ha szeretitek. Jó választás lehet mindenféle vizi program, a kertészkedés és családi, baráti találkozó. Szerencsés napok jönnek a Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyekre. (A Hold a Rák jegyében fog állni.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
Az Ördög XVI.
Július 4-én a Nap Bak szembenállás segíthet neked abban, hogy a hozzád már nem tartozó, lehúzó energiáktól megszabadulhass. Gondold végig a kapcsolódásaidat és ami negatívba visz engedd el. A meglevő jól működő családi, barát kapcsolataidban a harmóniára törekedj, a szeretet erejével cselekedj. Van ahol régi barát kerülhet elő, vagy pedig egy elveszettnek hitt szeretteid tűnik elő.
Pénteken a Halak a Neptunuszban hátrál – ez a mélyebb kapcsolódások ideje is lehet. Érzelmes időszakban lehetsz – de sértődékenység is állhat fenn. Szavaiddal teremtesz – vigyázz arra hogyan kommunikálod ezt. Sunyi-alattomos emberek is feltűnhet a régmúltból, lezáratlan helyzetekből. Gonoszkodó tervekkel, tisztátalan szándékkal fellépve ellened – ne hagyd magad kompromittálni.  Őrangyali és angyali védelmet használj – a ‘tükörlabda’ jó lehet. Ne vedd szívedre a dolgokat – csak az bánt, aki nyomorultul érzi magát. Lépj túl a helyzeten – fényed magasan világít. Vedd körbe magad kedves, jó emberekkel, szeretteiddel lenni is jó dolog. Erőt adó fényoszlop!
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A nyers saláták most nagy energiát adnak. Az időtér a társasági programoknak, túráknak,kirándulás, utazásnak kedvez. A hét közepének energiája a Mérleg, Nyilas, Kos és az Ikrek napjegyekre hat majd pozitív aspektusban.  (A Hold az Oroszlán jegyében fog járni.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Császár IV.
A helyzeted ura leszel. Mindenben döntésképesen, erős akarattal rendelkezel. A plútói energiákban teremts olyat, ami számodra a legjobb lehet. A fenti világgal együttműködve ‘angyalozni’ is remek alkalom. Váratlan anyagi gyarapodást is jöhet, de akár egy új szerelem is érkezhet. Segítséget kaphatsz valamiben, amiben már régóta elakadtál. De egy kellemes meghívás is jöhet. Lehet töltődni, és ellazulni – ki hogyan szeret.
Nem ajánlatos lesz műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Fogyasszatok sok lédús gyümölcsöt, olyat aminek szezonja van. Kerti programoknak – grillsütés, kertészkedés, pihentető meditációknak kedvező lehetősége lesz majd.
A Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek hoz jó lehetőségeket a hétvége energiája. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)


Ha döntésképtelen vagy, Uriel Arkangyal és Mihály Arkangyal vezet – kérheted őket, ha nehéz helyzetben vagy, és semmise sikerülne. Ha lecsendesedve imaginálsz, meg is hallgatod a jó tanácsot, amit számodra közvetít a szellemvilág. Segítő fénymunkások is jöhetnek, de elérkezhet életedben egy még jobb megoldás. Figyelj a jelekre, és te is rendezetten cselekedj, hogy szövetségben az égiekkel jó sorod megszerezd. Önbizalom erősítéssel, félelemoldással – terápiás lehetőségekkel kereshetsz. Mindig a célodra fókuszálj, és ne hagyd magad manipulálni, és eltéríteni se. Pozitív terveidet az Ég mindig támogatja- ne  feledd, az Angyalok Veled!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php