ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Hőség van, rekkenő!

H E T I   T A R O T !
Augusztus 10-től augusztus 16-ig.

Erőnk nagy – de lépni még nem teremtődnek jó alkalmak a hét elejében. Azután pedig már jó úton haladsz – légy tevékeny, használd a tapasztalataidat. Amit régóta halogattál, most jó megoldásra találhat.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Császárnő III. – Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?
Az Oroszlán Nap és Kos Mars trigonban erőnk igen nagy, feszítenek az energiák, de a dolgok még várakoztatnak. Már tennéd, de még halogatod rendesen.  Kommunikációs akadályok mutatkozhatnak, a közlekedésben is légy óvatosabb. Ragaszkodunk, és kapaszkodunk dolgokhoz, emberekhez és helyzetekhez – érdemes ránézni arra vajon érdemes?! Kapcsolat és helyzettisztázásnak is jó ideje lehet a hét eleje időszaka. Oldásokkal, blokkoldásokkal érted teszek, ha konzultációs időben felkeresel.
A hét eleje föld minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok idény gyümölcsöt – mennyei vitaminforrás. Jó program lehet a vásárlás, a kertészkedés. A kertészeti munkáknál a gyümölcsök tárolására, eltevésére kitűnő az alkalom. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. A fogorvost kerüld el szerdáig, ha teheted. A kozmetikusodat bátran felkeresheted a hét leji napokban. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőséget kínál az energetikai tér. (A Hold a Bika jegyében lesz jelen.)

A Mágus I. – Az asztrológiai Mágus arra figyelmeztet, hogy kerüljük a becstelenséget, csalást, és azokat az embereket, akik életében mindez megtalálható. Legyen elég bölcsességünk ahhoz, hogy előrenézve tervezzünk, ne vesszünk el a pillanatokban, a részletekben. Felélénkülhet a kommunikáció – sokat sokszor agyalunk –  ügyeljünk arra, nehogy ez az éjszakai pihenésünk kárára  legyen. A Vénusz később gondoskodik arról, hogy egyensúlyba kerüljünk – oldottabb energiák érkezhetnek, a feszültség múlóban, nyugalom teremtődik meg. Aktív napok jönnek – ha tudod a céljaidat nagyot haladhatsz. Stresszoldó energetikai tisztításokkal jöhetsz hozzám  bátran.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a vállat és a légcsövet. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok a zsírok, olajok lesznek. A zöldsalátákat vacsorára is fogyaszthatjátok – különböző zamatos feltétekkel – pld. a grillsajt is remek fogás lehet. Jó program lehet az utazás, az esti program pedig a színház. A kertészeti munkáknál a csütörtök és a pénteki nap a locsolást hagy el, mert a megöntözött növényekben kártevők jelenthetnek meg. A csütörtök, péntek a hajmosásnak kedvez, de a masszőrödet is bátran felkeresheted, a fogorvosi vizitre is jó alkalom lehet. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyek szerencsések lehetnek, ha tesznek is érte. (A Hold az Ikrek jegyében lesz jelen.)

A Főpapnő II. – Az asztrológiai Főpapnő jelentése, hogy hallgassunk a megérzéseinkre, ne hamarkodjuk el a dolgokat, várjuk ki az alkalmas pillanatot cselekvésre, ne mások véleménye befolyásoljon a döntéseinkben. A  szombati Vénusz-Hold együttállásban   lágyabb, energiák érkeznek meg. Vasárnaptól már erős Kos-marsikus energiák hatnak – nagy erők robbanthatnak – feszültséget generálva – haragot szítva, konfliktusos helyzetet generálhatnak. Hűtsétek le magatokat, és törekedjetek a harmóniára – a veszekedésmentes kapcsolattartásra. Ne hozzatok hirtelenségből nagy döntéseket – meditáljatok egy-egy fontos kérdés előtt a miértekre és a hogyanokra. Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lehet – harmonizáló energiákkal kereshettek. És még egy dolog: Az Uránusz szombattól hátrálásba kezd a Bika zodiákusban. Ideje lesz annak, hogy a rég halogatott, rendezetlen ügyeidet megold – lassan el is kezdheted, szép sorjában, rendezetten.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok dinnyét a hétvége lehetőségében – sárga, görög van mindenféle – kedvező élettani hatása miatt igencsak ajánlott.  Jó program lehet a vízparti séta, mindenféle viziprogram – lehet ez egy családi nap! A kertészeti munkáknál a hétvége alkalmas fűnyírásra és locsolásra is. Kozmetikázásra, bőrápolásra kitűnő az alkalom. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek pozitívak továbbra is! (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)

Sikeres heted lehet, ha rámeditálsz merre, hogyan. Nagy energiák teremtődnek, ne halogass, cselekedj! Ha tiszta szívvel leszel az égiek is melléd szegődnek!  A héten hívhatod Urielt, és Mihályt is hogy segítsen a tervezésben, a  célmegvalósításban, és a végrehajtásban fizikai szinteken.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Romantikus időszak következik…

A Vénusz a Rák jegyében!

Augusztus 7-én a Vénusz bolygó a Rák jegyébe lépett és szeptember 6-ig ott is fog tartózkodni. Fokozódhat a romantikára való igényünk és vágyódásunk.A Vénusz harmonikus rezgésében nagyon jól érzi majd magát az érzelmek Rákban. Jobban vágyódunk majd a békülésre, a szeretteinkkel való jó viszony fenntartására, az intimitása. Könnyebben kötünk kompromisszumot, erőteljesebben tudunk ráhangolódni mások érzelmeire is.

De érzékenyebbekké, és sértődékenyebbekké is válhatunk – figyeljünk jobban oda egymásra!
Ha babára vágysz, most összejöhet a gyermekáldás – fogékony napok elé nézünk.
Ezen időszak kifejezetten kedvező eljegyzés, vagy esküvő megtartására.
Társasági életünk is  fellendülhet – adj helyet a kerti pikniknek, barátik rokoni összejöveteleknek, közös időtöltésnek, túrázásnak, nyaralásnak – szeretteinkkel lenni jó dolog!

Lehet randizni, flörtölni, ismerkedni – most erre a  legjobb időszakban vagy, ha singli vagy. Lesz aki megtalálhatja élete párját, sokan társra találhatnak, és lesz olyan,  akinek a lélektársa érkezhet meg. Hívd imagináld Hániel arkangyalt, hogy mindebben a segítségere lehessen.
Áramoltassátok a szeretet rezgését – fénnyel, szeretettel teli boldogságos időszakot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem.

Asajah 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Amikor nem jön a kicsi lélek…

Gyermekáldás – a gyermek áldás!

Előfordulhat, hogy mind mindenki egészséges, nincs semmi baja, és mégsem jön a kis lélek, nem születik baba. Ilyenkor meg szoktak keresni, az aggódó párok – vajon mi lehet az oka? – talán rontás van rajtuk, vagy micsoda…

A kis lélek mindig tudja, hogy mikor akar leszületni. Ebben nem lehet őt irányítani. Sorsikus szerződése van az anyával, az apával, a bábával, vagy a szülész orvossal, aki őt a világra segíti.  Érkezését lehet érzékelni, az aurában is megmutatkozik, de álomban is üzenet a lelendő édesanyjának. Először itt is lelki szerződést köttetik – megtisztelő, ha egy kis lélek kiválaszt valakit családjának. Azt mondjuk a gyermek Isten ajándéka lenne.
És ha nem jön az is lehet, hogy csak egy kis energetikai probléma van – ilyenkor azt a területet lehet beenergiázni, energetikailag harmonizálni, feltölteni,  ahová beágyazódni készül. Vitaminokkal is lehet segíteni, de a lényeg a jól feltöltött kertecske, ahol a magzat növekedhet.
Több párnak segítettem már ezzel a  eljárással – volt olyan is, akinek azt mondták hormonkezelésre kell járnia, de csak hozzám nézettel néha-néha, havonta egyszer-kétszer. És mégis ‘összejött’ az a bizonyos gyermekáldás.
De volt olyan is, hogy lejött az üzenet, ide nem érkezik baba, viszont az örökbefogadás léte fennállhat, ott már egy kis lélek várja is őket – rá fognak találni , időben.
Aztán olyan is történt, hogy maga a kis lélek, aki az urában már megmutatkozik közölte, hogy az anya nem az apával él…tehát ő ezért leszületni nem képes…ebből lett is nagy vihar… De maradtak egyben a szerelmesek, mert ezt a döntést hozták meg közösen – így baba nem érkezett a kapcsolatba.
Lehetséges az is, hogy az anya fél az anya szereptől, ilyenkor is elmaradhat az örömünnep – oldásokkal próbálkozni lehet, és érdemes.
A leszületni készülő kis lélek sok mindent elmesélhet – az auraolvasás során válaszok érkezhetnek.
A tarot is mutatja a lehetőséget, de az angyaloktól is érkeznek válaszok arra, –  egy-egy szeánsz alatt –  hogy mi lehet a baj oka.  Okos ötletekkel, tanácsokkal láthatnak el, megvilágítva elménket. Ha ilyen gondod támadna, keres meg bizalommal – belenézünk a dolgokba, mi lehet a gond forrása, és  hogyan miként, miképp lehet segíteni, megoldást találni rá.
Szeretettel várom  spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus exoterikus Hölgyeket.

Lélekölelésem:

Asajah 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Bizony, van ilyen…

Néha, és igen mostanság igen gyakran, de jöhet olyan lap is a tarotban, hogy egy bizonyos helyzetben csak a halott rokonok tudnak segíteni – nem angyalok, hanem azok a személyek, akik vagy ebben vagy az bármelyik előző életedben tiszteltek, becsültek, és most nagy rokonszenvvel, segítő energiákkal áldhatnak meg téged.
Többször előfordult már, hogy ilyenkor egy angyalszertatás keretében megidéztük az illető elhunyt szeretteit. Minden egyes alkalommal – ezt kihangsúlyozom! – segítségégére siettek az illetőnek. Hol munkát talált hamar, hol pozitívan megoldódott egy gazdasági ügylete, és volt olyan is, hogy egy igazán lehetetlennek tűnő élethelyzetből menekítették ki úgy, hogy egy segítő ember jelent meg szinte a semmiből…

Különles ‘hadó’ energiákat árasztanak, véleményt nem mondanak, szeretet-rezgésekkel kísérik a szertartásban jelenlévőket.
Mindig előlép valaki, aki épp segítő erőkel mozgósíthat – innen lehet tudni, hogy hamarosan megoldódnak a gondok. Azt is lehet érezni, hogy az apai vagy az anyai oldalon vannak, s az illetővel életükben milyen rokonságnak álltak.
Ezeket a mágikus, misztikus lehetőségeket pénteki napon ajánlom. Az angyalozás ilyenkor feltétlenül mindig arkangyali védelem alatt áll. Üzeneteket nem közvetítenek csak érzések formájában – válaszokra nem reagálnak, közölnek és előadnak hihetetlen árnyalak formákban. Látom őket, érzem őket, hallom őket – akinek segítenek szintén érezheti őket – energiarezgések, bátorító, szeretetenergiát átadó lények.
Mindig csak az jön, aki segíteni tud és akar. Nincsenek sokan, de elegendő energiában arra, amire a kérés irányulhat.
Elvégezni csak akkor lehet, még egyszer megismétlem,  ha a tarot lapok ezt mutatják éppen. Egyébként pedig ha az ülés alatt akár egy lap is leesik, vagy feldobódik, egy helyett kettő jönne ki,  mindig azt jelöli, hogy az illetővel a helyiségben egy halott elhunyt is tartózkodik – nincs egyedül, mégsem.
Angyal beavatásom van, fekete mágikus szertatásokat nem végzek – a fehér mágiát gyakorolom igen régen.  Nagyon sok segítő  fényenergia és védelmező van körülöttem – minden ülés precízen betartott fehér mágiás eljárással készül.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, azokat a Hölgyeket, akiket érdekel ez ezotéria világa!
Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach

léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Újragondolt útkeresésben

H E T I  T A R O T !

Augusztus 3-tól augusztus 9-ig.
Vízöntő Teleholddal kezdődött a hetünk!
Figyelj oda a kommunikációdra, légy őszinte, és légy figyelmes, kompromisszumképes, empata – csata helyett a szövetségre törekedj!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A Bolond XXII. – Az asztrológiai Bolond arra bátorít, hogy merjünk elindulni, felfedezni új utakat, merjünk kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni. Légy jelen, örülj az új terület felfedezésének.  Légy spontán, légy független, képes vagy újrakezdeni!
Hétfőn vízöntő teleholddal kezdődött a hetünk.
http://asajah.hu/vizonto-telehold/

Kedden a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép át. Jobb lesz a rálátásunk sorsdolgainkra, észszerű megoldások születhetnek terveinkhez. Ez a nap varázsnap lesz – most kérheted az égieket! – mindenféle spirituális varázslatra alkalmas a téridő.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A színházlátogatás most jó program lehet. Egyébiránt érdemes szellőztetni a lakást – szekrényeket, pincét és a padlástereket. Egyetek sok gyümölcsöt, ha szeretitek – a mézédes szilva, az őszibarack is nagyon fincsi lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hajmosásra a hétfői és a keddi nap kedvező, szerdán tilos a hajvágás,mert csomós hajhulláshoz, korpásodáshoz vezethet. Fogorvosi vizithez a kedd ajánlott. A kozmetikusodat kedden, és szerdán bátran felkeresheted. Fogyókúra elkezdésre keddtől ajánlott. A kertészeti munkákban hétfőn és kedden tilos a locsolás – mert kártevőket vonzhat be – trágyázni hétfőn érdemes. A Kos, az Ikrek,  a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – persze, ha tesznek is érte. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

Az Akasztott ember XII. – Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket. Légy megfigyelője a kérdéses helyzetnek és benne önmagadnak, lásd másként, nézd meg fordított nézőpontból. Szemléld olyan perspektívából, ahonnan eddig még sohasem tetted. Figyeld úgy, ahogy eddig még sohasem. Válts nézőpontot, szemléld az ügyet más perspektívából! A Hold-Halak-Neptunusz energiákban alkalmas a téridő mindenféle spirituális szertartásra.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legjobb időtöltést lehet a vízparti séta, meditáció,vagy a koncert – kinek mi a kedvence. A friss, ropogós salátákról se feledkezzetek meg – komoly vitamin,ásványi anyagforrás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A Kertészeti munkáknál szerda, csütörtök és péntek locsolási időszak lehet – füvet nyírni is érdemes. Csütörtök, péntek nem javallott a hajvágás, viszont a masszőrödet bátran felkeresheted – egy kis kényeztetés jól eshet. A Bika a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet, ha csak nincsenek büntiben. (A Hold szerdától a Halak jegyébe lép át.)

A Torony XVI. – Az asztrológiai Torony arra bátorít, hogy vessünk véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothass. Próbáld elhagyni a komfortzónád. Nézd meg, milyen elavult elképzeléseid, hiteid, hiedelmeid gátolnak és cseréld le őket építő hitekre. Mitől határoltad el magad? Ha összeomlást éltél meg, tudd, hogy egy új rend előhírnöke. Bízz a folyamatban, az életben,  törd át saját korlátaidat.
A Vénusz a Rák jegyébe lép át szombaton – érzékenyebb, érzelmesebb hangulatban lehetünk. Szeretteinkkel ápolhatjuk a harmóniát. A marsikus energiákban azt javaslom, a vitatkozókedvedet hagyd el.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb időtöltést lehet a testedzés, de a lomtalanításnak is kedveznek az energiák, most ügyeket is jókor intézhetsz.  Igyatok frissen facsart zöldség-és gyümölcsleveket – az egészségnek kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A kertészeti munkáknál a hétvége a gyomlálásnak kedvez. Hajmosásra és kozmetikára is kedvező időben lehetsz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold szombattól a Kos jegyébe fog tartózkodni.)

Ügyelj az egyensúlyra, lelked fényével teremts. Légy kompromisszumban a szeretetre és a harmóniára törekedj!Kérd Uriel segítségét, ha bizonytalan vagy akár magadban, akár a jövődet illetően – magas rezgésével utat mutat! -imagináld bátran, szeretettel.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Ezoterikus programajánló – Asajah stúdió

2020. augusztusi programok – Asajah Stúdió

“Az, hogy senki sem számít rá, hogy megteszed, még nem jelenti azt, hogy képtelen vagy rá.” –  Sarah Addison Allen

 

AUGUSZTUSI PROGRAMOK

ÚJHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
http://asajah.hu/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
http://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
http://asajah.hu/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
http://asajah.hu/3495/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
http://asajah.hu/tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

A tanfolyamok elvégzése egyéni konzultációban is lehetséges – a vidéken, külföldön élők számára, kamerás messengeren és skypeon megoldással történő foglalkozásokkal. Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.
internetes weboldalam,nyilvános a világhálón: http://asajah.hu

Augusztusi Telehold a Vízöntő rezgésében

Augusztus 3-án, 17 óra 59 perckor a Hold a Vízöntőben telítődik.

Feszült, nehéz energiákkal érkezik a Telehold. Jól gondold meg mit teszel, kivel szövetkezel, hogyan kommunikálsz,  kapcsolódsz. Lesz aki ingerlékeny és fáradékony lesz, de lesz aki pörgősebb lehet, tele lesz életenergiával. A kellemetlen beszélgetéseket kerüld el, vond ki magad minden negatív energiával telítődő helyzetből. Jobb, ha nem fogsz nagyobb dologba – az uránuszi energiákban ne hozz hirtelen, elhamarkodott döntéseket, emelkedj felül minden nehézségen. A harmóniára törekedj – légy bölcsen okos! – ne erőltesd, azt ami nem megy. Böjtölni is jól eshet ma – tisztítsd, méregtelenítsd magad – ne fogyassz megterhelő,  nehéz, zsíros ételeket. Az Oroszlánra, a Vízöntőre, a Bikára és a Skorpióra nagy hatással lehet a telehold energiája. Vigyázz a szemben jövő közlekedéssel – balesetveszélyes lehet – légy körültekintő, óvatos, figyelmes.

Érdemes ezt a napot barátokkal, szeretteinkkel tölteni, és ha tehetitek szervezzetek szabadtéri programokat is. Most a Vízöntő telehold arra inspirál, hogy a komfortzónádban tégy rendet – szelektálj, rendezz. Engedd el azokat, akik mérgezik a lelked. Lehet most halott szeretteidtől is búcsút venni, elengedni őket a Fényhazába, felmenni. (Ezzel az eseménnyel angyali szertartás keretében szeretettel segíthetek.)
Nézz szembe magaddal, és szakadj el olyan emberektől, helyzetektől, amelyek veszélyeztetik a lelki békédet, az értékrendedet és az önbecsülésedet.Csak azt tarthatod meg amiben szeretet és emelkedés van.


Szólítsd az őrangyalodat, hogy erődet megsokszorozza, hívd Mihály arkangyalt, hogy a szertartásodat megáldja. Majd végy elő egy tiszta papírt, fogd a kezedbe három percig, hogy rezgésedet átvegye – majd írd le azt, amit elengedni szeretnél…hajtsd össze a papírt és égesd el egy kis edénybe, majd a hamut szórd ki a szélbe!
Elengedő és szerelmi varázslatoknak jó ideje lehet – ha engem kérdezel – a legjobb, ha bejelentkezel egy szerelmet vonzó, vagy azt megerősítő szimbolómus angyali szertartásra.
Az Időkapuban Jeratél őrangyal lesz jelen az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Jeratél őrangyal békét, örömöt, nyugalmat és pozitív energiát sugároz. Segítséget ad energiájával arra, hogy az életben sikeres legyél. Bátran imagináld őt, ha elakadásban lennél.
Ásványaidat, kristályköveidet, ásványékszereidet most is feltöltheted, tarot kártyáidat is tisztíthatod a hold rezgésével.
Légy optimista és cselekedj helyesen – sétáljatok nagyot a friss energiákat hozó augusztusi szélben.

Szeretetteljes elengedést és rendcsinálást kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Én-szeretet nélkül nincs boldogság!

“Te nem véletlenül vagy itt. A Létnek szüksége van rád. Nélküled a létből hiányozna valami, amit senki más nem képes pótolni. Ez ad neked méltóságot: az egész lét hiányolna, ha nem lennél itt. A csillagok, a Nap, a Hold, a fák, a madarak, a Föld – a világon minden érezné, hogy valahol egy pici vákuum van, és ezt az űrt rajtad kívül senki más nem töltheti be.Az, hogy a léthez tartozol, és hogy a Lét Szeret Téged, hihetetlen örömöt, megelégedettséget ad. Amint megtisztulsz, látod, hogy minden irányból csak hatalmas Szeretet Árad Feléd.” – Osho

Engedj el mindent, ami már nem Te vagy. Minden nap egy csoda – teljesedj ki a sorsodban – légy befogadó a jelenre. Adjunk időt magunknak mindig feltöltődni.  Az én-szeretet alapja, ha kényezteted tested-lelked. Tedd meg magadért, a lelki harmóniádért. Figyelj oda a belsőd üzeneteidre, és ne büntesd magad semmiért. Ha bármit el akarsz érni az életedben az én-szeret az alap. Szeresd, becsüld és tiszteld magad! Felsőbbrendű Éned, a lelkedben rezgő Aranyangyalod a legnagyobb segítőd lehet – tartsd fenn vele a kapcsolatot. Meditálj gyakrabban – a lecsendesedés sosem árt, égi ajándék – használd az isteni tengely által teremtett csodát.
Szívcsakra nyitó, tisztító-harmonizáló lélekwellneszre várlak szeretettel – a  program másfél órás lehetőség.
Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Most a legaktuálisabb!

Nyaraló tértisztítás – negatív terek bemérése.

Ha úgy tapasztalod, hogy valami nincs rendben a kedvenc nyaralódban, szellemjárta hely lett, vagy pedig nem alszol jót, s nem tudod kipihenni magad a vakációd alatt, érdemes tértisztítást kezdeményezned. A bemérés alatt kiderülhet hol jobb az ágy, a kerevet, a nyugágy helye. Hol van hartmann-zóna, magas energetikai sugárzás, meg ilyenek…amit jobb esetleg elkerülnetek!
Elsősorban személyesen, térbejárással, de kamerás messengeren,illetve skypeon is vállalható eljárással tudok segíteni neked ebben.
A részletekről a facebook üzenetben is érdeklődhetsz – bátran keress meg!
Grátisz feng-shui alaptanácsok!

Szeretettel várom a spirituális hölgyek jelzéseit – hétvégi program is lehet!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Mert megtapasztalni jöttél…

“A szeretet és az öröm megtapasztalása nélkül lehetetlen jól dolgozni és működni.” – Louise L. Hay

Minden érzésünk megtapasztalás. Minden megtapasztalás tanulás. Amikor megtapasztalsz valamit akkor fejlődsz. Éld meg az érzéseidet, ne fojtsd el önmagad. Éld meg az életedet abban a minőségben, aki te vagy. Ha mindig csak azt csinálod, amit tudsz, akkor nem fogsz fejlődni. Az élet maga a tanulás, a fejlődés. Ha mást szeretnél az életedbe, akkor Neked is változnod kell, fejlődnöd kell, mássá kell válnod. Másképpen kell gondolkodnod és cselekedned, mint azt eleddig tetted.

 

Merj élni, tanulni, fejlődni. Az igazság útját követők áldásban részesülnek.  Spirituális tanácsadásaimra szeretettel várom az ezoterikus, exoterikus úton járó Hölgyeket!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

http://asajah.hu
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/