ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Csodás gyógyító vezetett meditációval várlak benneteket!

“Eljön az az idő az Életünkben, amikor eltávolodunk a drámától és azoktól, akik mindezt okozzák. Találkozz olyan emberekkel, akik megnevettetnek. Tanulj a nehézségekből és fókuszálj a jó dolgokra. Szeresd azokat, akik jól bánnak Veled és imádkozz azokért, akik nem. Legyél boldog. A zuhanás az élet része, a felemelkedés maga az élet.” – Jose N. Harris


Használd a gondolatod teremtő mágiáját: Egyetlen helyes gondolat megfordíthatja a sorsodat…
Élj színlelés nélkül. Szeress függés nélkül. Hallgass ítélkezés nélkül. Beszélj bántás nélkül. Szeresd magad, hagyd, hogy szeressenek – légy vidám és engedd, hogy a boldogság rád találjon!
NE CSAK LÉTEZZ – ENGEDD MAGAD ÉLNI!

Felsőbbrendű Én vezetett gyógyító angyal meditációra jelentkezhetsz nálam.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, konzultációimra a  spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Tisztító- gyógyító- harmononizáló vezetett meditációk
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Kapcsolati blokkoldás

“Nem féltem elmondani, hogy szeretlek. Csak féltem azt hallani, hogy te nem.” –   Alexander Levin

Egy kapcsolat lényege nem az, hogy hányszor vesztek össze, és hányszor békültök ki, hanem, hogy hányszor fogjátok meg egymás kezét s mondjátok ki azt, hogy megoldjuk. Egy kapcsolat nem csata, hanem szövetség: összefogás – kompromisszum – elfogadás – együttérzés – megértés – türelem – befogadás – empátia – szeretet. És ha ez nincs meg, akkor te nem a valódi társaddal élsz…


Kapcsolat elemzéssel bátran keress meg!
A konzultáció témája: Oldás, blokkoldás Szerelmi jóslás: tarot-számmisztika-csipetnyi asztrológia. Kapcsolati rontáslevétel – energetikai szálak tisztító harmonizálása, összerezegtető áldás – angyalozás.

Néha csak egy tisztítás kell, hogy újra visszaálljon a harmónia – add meg magatoknak ezt az esélyt!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolati terápiák
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Élvezd a pozitív erődet!

H E T I    T A R O T
Május 25-től május 31-ig.

Növőholdas hetünk lesz. A Nap és a Vénusz gondoskodik róla, hogy harmonikusak legyünk – rezegj együtt a békés energiákkal – így kellemesen telhetnek a napok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Az Igazság VIII.
A Hold saját jegyében lesz. A jó megoldások felé hajlunk, pozitív irányban haladunk – kompromisszumképesek leszünk. Gazdag érzelmekkel közeledünk – családi konfliktushelyzetek megoldásában is segítségre lehet a hét eleje energetikája – gazdasági ügyekben is jó döntéseink születhetnek. Emberi kapcsolódásainkat egy felsőbb szintre helyezhetjük – figyelem, ezt csak együttérzéssel, empátiában magas rezgésszinten lehet! Kerüljétek a konfliktushelyzeteket – csatározással ne közeledj. Alaposan gondold át, hogy mit teszel. Kapkodással nem sokra mehetsz – figyelmed legyen jelen. (Csakra-hangolással, szívcsakra tisztítással hozzám bátran jöhetsz.)
A hét eleje víz elem minőségben lesz – növőholdban járunk.
Kellemes időtöltést lehet a vízparti séta, avagy a kert- és növényápolás. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A kozmetikusokat most bátran felkeresheted – frissítő masszázsra, arcpakolásra a legjobb időben lehetsz. Kertészkedés szempontjából a hétfői és a keddi nap kedvez a fűnyírásra. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei akadhatnak – legyetek figyelmesek, vegyétek észre a szerencsétek! (A Hold a vizes Rák jegyében lesz.)


A Csillag XVII.
A Merkúr a Rák jegyébe lép csütörtökön. A családdal, otthonnal kapcsolatos témák kerülnek felszínre – pozitív problémamegoldó képességünk megnő. Rendet tenni lesz jó okunk, előre csakis optimistán haladhatunk. Az összefogásban nagy erő van – pozitívan együttműködve, gondolatiságban együtt rezegve. A döntéshelyzetekben hallgass a szívedre! (Kapcsolati tanácsadásra jelentkezhetsz be hozzám.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz – növőholdban leszünk.
Kellemes időtöltést lehet a kirándulás, koncert, valamilyen buliprogram. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fodrászkodásra remek az időzítés – különösen a hajvágásnak kedvez.  Kertészkedés szempontjából a szerdai nap a gyomlálásnak kedvez. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvez a hét közepe – érdemes a fizikai cselekvő energiádat is bevetned! (A Hold a vizes Rákból a tüzes Oroszlánba lép át szerdán.)


Az Erő XI.
A jelenlevő marsikus energiák vitákat generálhatnak – törekedjetek a harmóniára, békességgel építkezzetek. Stabilizáljátok a szeretetkapcsolataitokat. Légy hálás mindazért, amit eleddig elértél. Emeld magas rezgésszintre pozitív akaratod   nyugalom, béke és szeretet  ereje legyen benned – tartsd magasan az energiaszinted! (Döntési nehézségekben tarot opciókkal kereshetsz.)
A hét vége föld elem minőségben lesz – növőholdban járunk.
Kellemes időtöltést lehet a takarítás, barkácsolás, olvasás. Nem ajánlatos műteni a beleket a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Regeneráló masszázsokra érdemes jelentkezned. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hétvége – lehet aktívkodni érte. A kertészkedés szempontjából a hétvége kedvez a kerti munkákra, vetéshez, ültetéshez, átültetéshez. (A Hold a föld elemű Szűzbe lép át, pénteken, majd vasárnap délután a Mérleg jegyében landol.)

Tisztázni érdemes azonnal, minden felmerülő problémás helyzetet – rendet tenni lesz jó időd. Engedjétek el a vitatkozó kedveteket és az illuzórikus helyzeteket.  Örömteli napokat kívánok igaz hittel. A harmónia és béke legyen veletek!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

A sorsod Te magad vagy!

“Sohase tedd más kezébe a sorsodat. A középpont benned van – nem függhet másoktól sem az örömöd, sem a bánatod, főleg az üdvöd nem. Barát, ellenség, mester, tanító, pap, apád, anyád, szerelmed vagy a párod,mindegy: a középpont benned van!Így vagy megteremtve – Isten mindenkit belülről irányít. Csak Rá hallgass!” – Müller Péter


Egy nagyon régi kedves ismerősöm keresett meg – retrográd Szaturnuszban – és elmesélte nekem,  hogy valahogy nem találja a helyét az életében. Előfordult régebben,  hogy tanácsot kért a barátnőitől, és az ő elképzelésük szerint alakította át a sorsát. Tette mindezt azért, mert nem tudott dönteni, bizonytalan volt, és arra gondolt, hogy jobb, ha valaki más utat mutat neki.  Rosszul döntött – a lányok sem gondolták végig! – de talán nem is akartak rosszat. Végül is, belekavarodott, belezavarodott, és már nem is tudja mi az igazi életcélja. Előtört az előző életbeli sorsút is – lelki szinten mindenki magában hordozza mindazt ami előző életeiben megtapasztalt – ami ott nagyon mélyen megmaradt a tudatalatti tudattalanban. Arra gondolt, hogy talán tévelygésében az előzőt éli meg… ismerős lett minden, de mégis idegen…

Igaz, így van – nyugtáztam ahogy “megnéztem” – amit most élsz, az nem a te életed! A Sorselemzés kapcsán megtaláltuk a kivezető utat, amely visszavezeti őt oda, ahol lennie kellene – benne a  mostban, a saját fejlődési szakaszában. Eth az Idő angyala is rányugtázott. Az energetikai oldás után a helyére került minden.


Sose hagyd, hogy más döntsön helyetted, és elvegye ezzel a te megtapasztalásaidat. A saját életed te írtad meg magadnak, a saját sorsodat te alkotod, te élvezed, te tervezed. A saját ritmusodban fejlődsz, a saját ütemedben érsz meg – minden átélt, megélt helyzet többé tehet – általa gazdagodhatsz lelki-spirituális szinten.
Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket – ha úgy érzed, hogy eltévedtél égi útmutatást kaphatsz nálam a szeánsz alatt.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Ikrek Újhold – varázslatosan energiákkal!

Május 22.19 óra 38-kor, pénteken köszönt be ránk az Újhold a levegős Ikrek jegyében.

Az Ikrek levegős energiája nyitottsággal ajándékoz meg – most könnyebben megtalálhatod a közös hangot másokkal – kellemesebb társasági életet élhetsz – közös gondolkodásra inspirálhat. Indul egy új sorskör, egy új ciklus veszi kezdetét. A Külső -belső megújulás ideje jött el  –  meditálj rá, te miben szeretnél megújulni…


A Nap, a Hold, a Merkúr és a retrográd Vénusz is az Ikrekben jelen. Hirtelen fordulatokkal, igen nagy változásokkal teli nap lehet – hangolódj a rezgésekkel.  A lelkesítő bolygóállásokban találd meg az egyensúlyod – keresd az újat. Az információ áramlás elindul – titkokat tudhatsz meg.  Mozdulj ki a megszokott rutinból, új kihívás is jöhet – légy optimista, a próbatétel sikerélményt adhat. Merész ötletek találhatnak rád, ha hagyod. Szellemi frissességed teljében lehetsz. Új ismeretségekkel gazdagodhatsz, új emberekkel ismerkedhetsz. Keresd a társaságot, de óvakodj a pletykától. Légy toleráns, és kerüld a vitás helyzeteket.
Van, akinél az Újhold inaktív maradhat, ami azt jelenti, hogy  másnaptól  hozhat csak új lehetőségeket.


Az Időkapuban a Kerubok karából, Raziél arkangyal csapatából, az ötödik kerub Jezalél őrangyal fog tartózkodni uránuszi-nap energiáival. Imájával megszólíthatod őt: “Jezalél űzd messze tőlem mindazt, ami fölösleges, jelentéktelen, nevetséges vagy parányi. Fordítsd érdeklődésemet az örök dolgok felé, hogy a szépséget, a harmóniát, az életörömöt hirdethessem, hadd legyek az örök igazság hírnöke. Szeretlek Téged – ámen!”
 Ezen a napon  mindenféle tisztító, elengedő folyamatot érdemes egy szertartással lezárni, vagy változást hozó szertartássorozatba kezdeni. Uriel arkangyalt is kérheted, hogy imáid meghallgattatásra találnak, s az anyagi térben manifesztálódjanak.
Angyalmágiákkal szeretettel várlak, ha felkeresel konzultációs időben – mágikus lehetőségekkel. Az Újhold hatása péntek estétől még három napig erősen érezhető lesz!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Misztikus napok jönnek – magas teremtő fényenergiák mozognak!

H E T I   T A R O T!
Május 18-tól május 24-ig.

Újholdas hetünk lesz!

Május 16 és május 24 között plejádi  ‘fényenergiakapu’ nyílik – kapcsolódjatok a szeretethez! Erős, aktív  energiák telítődnek, kreativitásunk is megnőhet  –  rezegj együtt az Univerzummal. Belső munkára, imákra és varázslatokra is a legjobb az időminőség.

Az Igazság VIII.
Lépj harmóniába önmagaddal – hited, belső szent akaratod vezéreljen.  Kedden a Mars a Halakba lép át – kissé feszülős energiákat hozhat – lazításban gondolkodjunk aznap! Majd szerdán a neptunuszi energiák energiátlanságot hoznak.  Párkapcsolatodat egy felsőbb szintre emelheted, de új barátságokra is szert tehetsz –  óvakodj a vitáktól! – igazságos döntéseket hozhatsz.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A testedzéshez jó energiák lesznek, kezdhetsz lomtalanításba is, de az ügyintézésnek is kedvező lehetőségei lehetnek.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. Fogyókúra elkezdésére kedvező az időtér,  a hajfodrászodat is felkeresheted.
Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – tenni, cselekedni érdemes. (A Hold a Kos jegyében lesz.)

Az Ítélet XX.
Minden lépés sorsdöntés – hozd létre az értékesebb létedet.
A Nap az Ikre lép át – kellemes nap barátságápolásra – kommunikációs energiánk is megnő. Pénteken az Ikrek Újhold köszönt be! Tisztítókúráknak jó ideje lesz. Tértisztításra is a legjobb lehet! Mindenféle tisztító, elengedő folyamatot érdemes egy szertartással lezárni, vagy változást hozó szertartássorozatba kezdeni. Ha szeretnél ezen a napon eljönni hozzám – lehet jelentkezni konzultációs időre! Fontos, hogy lépj ki a mérgező kapcsolataidból, és engedd el azt az önsorsrontó helyzetekkel együtt. Változtasd át az életviteledet élhető minőségre, áldásos helyzetre, emberi mértékben.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A kertészkedés a legjobb időtöltés lehet, de a rendrakásnak is kedveznek az energiák. Fogorvosi vizitre a hét közepe kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és sók lesznek A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – fizikailag is mozdulj el.  (A Hold a Bika jegyében lesz.)

Az Erő XI.
Szeretet energiáddal teremts – engedd el a blokkjaidat, szelíd erővel győzelemre viheted az életed. A jelenlevő vénuszias-merkúri energiák által jönni-menni vágyódásunk megnő – társasági életünk is felélénkül, elkezdhetjük tervezni a nyaralást. Családi, társasági programoknak kedvező lehetőséget adhat a hétvége erőtere. Figyelj oda profetikus álmaidra – megfejteni az ébrenlétben lehet. Az Ikrekben randizik majd a Vénusz, a Hold és a Merkúr is. Tedd le a terheidet, engedj  és adj erőt az új kezdeteknek. Erőd nagy, hatalmas – sokra viheted. A megérzéseidre hallgass – így nem téveszthetnek meg fekete lelkű emberek.
A hétvége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A masszőrödet most felkeresheted, remek az időzítés erre – de a fodrászkodásra, hajfestésre, hajmosásra kitűnő az alkalom, az otthoni kozmetikázásnak is jó lehetősége lesz – arcpakolás, meg miegymás – ahogy érzed! A legjobb időtöltést lehet a városnézés – vagy valamilyen művészeti program. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és olajok lesznek.  Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – persze, csak ha nincsenek büntiben.  (A Hold az Ikrek jegyében lesz.)

 

Kezdenek szép lassan helyére kerülni a dolgok, még ha most átláthatatlannak tűnik is több minden.  Lehet megbocsátani, békülni, helyrehozni, rendet rakni, elfogadóbakká válni, békésnek lenni – örülni. Az új lehetőségekkel együttrezegni, megtalálni azt, akit amivel, akivel együtt tudsz haladni. Érdemes új terveket szövögetni – megvilágosító pillanatokkal ajándékoznak meg az égiek megint – csak figyelj!  Ahol elakadásod van, ott vannak a nagyobb blokkok – lelki szinten old a helyzetet – fizikai cselekvéssel, tetterőenergiákkal lépj egy merészet. Az új kezdetek előtted – minden gondolatoddal sorsodat teremted.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezoterikus-szakteruleteim/

Kapcsolati oldások, blokkoldások – terápiában

Ha nincs “dolgod” egy helyzettel, egy emberrel és Te mindenképp uralni akarod, vagy nem engeded el, pedig szenvedsz tőle… vele, miatta… ezt nevezik önsorsrontásnak. S ha önsorsrontásban élsz, mit remélsz?! Nem a saját utadon élsz. Nem a saját életedet éled. Gondoltad már, hogy ha elengeded, oldod a problémát akkor visszatérhetsz a sorsutadra is?! És onnan kezdve minden, de minden áldássá alakul?!

A tudatalatti blokkok oldása, az od-és éterikus energetikai szálak tisztításával, harmonizálásával, majd elvágásával történik – spirituális elengedő meditációval – tudok neked segíteni a terápiás ülésen, hogy egy tiszta helyzetbe kerülve lépj. Ha tudatosan tudod, hogy akarod, menni fog – mert jól felfogott érdeked szolgálja, hogy boldogságban élj!
Jelentkezz bátran, ha ilyen problémád van – konzultációs időben kereshetsz: délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok, hétvégén is.
Jár neked a törődés, a nyugalom és a pihenés. Az odafigyelés és a támogatás. Megérdemled a szeretetet és mindazt, ami széppé és teljessé teszi az életedet!
Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadó Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás – kapcsolat elemzés
Párkapcsolat megerősítés, szerelem bevonzás
Kapcsolati rontáslevétel
Blokkoldások – elengedő szertartások – önbizalom erősítés – tudat tisztítás.
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Szerelemre hangolódások

“Csak aki begyakorolta az egyedüllétet, az tud kettesben élni mással.” – Euripidész

Mostanság sokan kerestetek meg azzal, hogy magányosok vagytok, egyedüli létben, unalomban, bánatban, boldogtalan szomorúságban telnek a napok, a hónapok az évek. Van, aki választja az egyedüllétet, és van, aki  viseli, tehetetlenséggel tűri.

A magányosság és az egyedüllét két teljesen különböző dolog, bár sokan nem tudnak különbséget tenni köztük. A magány szegényes, negatív, sötét és lehangoló – azonban nemcsak egyedül, de párkapcsolatban is válhat valaki magányossá.
Az egyedüllétnek szépsége, méltósága, pozitivitása van, lehet inspiráló is, és valljuk be talán az egyik legnagyobb tanítómester. Át lehet gondolkodni benne az egész életet – általa idő és tér adatik önmagad jobb megismeréséhez, közelebb kerülhetsz a lelkedhez. Jobban fogod tudni mire vágyódol igazából. Néha kis visszavonulás is jól jöhet – sokszor a csendesebb, eseménytelennek látszó időszakok készítenek fel minket egy fontos lépés megtételére.


Szeretettel várlak, ha úgy döntöttél, véget vetsz a magányodnak, és szívesen ismerkednél, de tanácstalan vagy hogyan, s miként. A Szerelemre hangolódási  program részeként részt vehetsz többféle eseményen. A következőket ajánlom számodra:

Szerelmi- párkapcsolati jóslásra, ha kíváncsi vagy mikor jön a szerelem az életedbe.
Egy elengedő szívcsakra tisztítóval, amely segít feloldani, eloldani a hozzád már nem tartozó lélekenergiákat – rontó energiákat is leemel – ezáltal a kisugárzásod emeled, megérsz a kapcsolódásra.
Egy Felsőbbrendű Én gyógyító meditációra, ahol ráhangolódhatsz teljes lelkeddel-szíveddel a kapcsolódásra.
Egy ‘házi angyalmágiával’ elkezdheted a lélekgyógyító folyamatot – hiány helyett a teremtésre koncentrálva.
Egy bevonzó angyalmeditációra, illetve egy angyal szerződésre gyertyamágiás lehetőséggel.

Ha fontos Neked a szerelem, társa vágysz, viszont nehezen ismerkedsz önbizalom erősító tréninggel is kereshetsz.
Szeretettel várom az ezoterikus úton járó Hölgyek jelentkezését!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Szerelmi jóslás – kapcsolati rontáslevétel

Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Átok-rontáslevétel
Tértisztítás – entitáns, szellemlevétel
Halottkommunikáció
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Tudatos éberség

A mély önismeret elvezet a tudatos éberséghez, az érzelmi stresszoldás pedig a stabil érzelmi intelligenciához.

Akinek céljai vannak, annak értelmes az élete és tart valamilyen irányba. A célok szabják meg az irányt. Aki a céljai felé halad, az boldogabbnak és erősebbnek érzi magát. Több energiája van, és hatékonyabbnak érzi magát. Magabiztosabb, és jobban bízik magában és a képességeiben.” – Brian Tracy

 

Sorselemzéssel bátran kereshettek – konzultációk minden nap!

-Tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia
-Előző élet – mostani leszületési inkarnáció – spirituális életfeladat.
-Sorslapok – sorsenergia – lilith-holdak
-Személyes év – jövőkép, lehetőségek
-Új Élet teremtő – vezetett meditáció
-Csakra-aura harmonizálás,
-Szívcsakra-tudat tisztítás
-Energetikai rezgésszint emelés

-Mahatma energia

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Kapcsolat: 06202782612
Kamerás skypeon és messengren is elérhető vagyok.
Konzultációk másfél órában.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam: http://asajah.hu/

A Szaturnusz után a Vénusz és a Jupiter is hátrálásba kezd…

A Szaturnusz után még két bolygó retrográdba vált!

“Ha Isten valamit megtagad tőlünk, vagy valamitől távol tart, az épp olyan isteni vezetés, mint amikor megenged valamit, amikor megnyit számunkra egy utat. Minden bezárt ajtó, minden olyan lehetőség, amit nem kapunk meg, minden olyan hívás, ami nem érkezik, legalább annyira Isten vezetése, mint az, amit megad.” – Bob Gass


A Vénusz bolygó hátráló mozgásba vált az Ikrek jegyében – tolatása május 13-tól június 25-ig tart majd. Óvatosan haladjunk, ha nem figyelünk kizökkenhetünk a harmóniából. A pénzügyeidet megfontoltam kezeld, bölcs döntéseket hoz gazdasági ügyekben. Vigyázz a túlköltekezéssel, ne kockáztass furfangos pénzügyi tranzakciókban, ne vegyél fel hitelt, és ne adj kölcsön nagyobb összeget sem. Ne szakítsd meggondolatlanul, és ne építs fel olyan kapcsolatokat, ahol nem is lenne dolgod. Megfontoltan, harmonikus rezgésekkel közelíts a dolgokhoz, emberekhez, eseményekhez és helyzetekhez. Most átértékelheted a társas kapcsolataidat, a szerelmi életed, és a pénzügyeidet is. Új megvilágításba kerülhetnek dolgok, emberek és események az életedben. Nem a legjobb, avagy nem annyira ajánlatos eljegyzést ülni, házasságot kötni – szorosabb kötelékre jönni ebben az időben – hirtelen, át nem gondolt, meggondolatlan döntések hozni. Újra megkereshetnek mostanság régi eltűnt szerelmek, felelevenítve ezzel a régi sebeket. Engeded el, ne nagyítsd fel a sérelmeket, a sértettséget, a mártíromság érzetet. Ne hagyd, hogy kiforgassanak a nyugalmadból háborgó lelkű emberek. Az acsarkodó lelkeket, kellemetlenkedő alakokat kerüld el – mielőbb rendezd  harmóniában a  nézetkülönbözőségeket – kerüld az összetűzéseket. (Kapcsolati elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolati harmonizálással bátran kereshetsz.) A Vénuszhoz tartozik a mirigyrendszer, a vénás vér, szövetnedv, a belső kiválasztódás, petefészek, a női petesejtek. Gondok esetén energetikai nyirokháztartás tisztítással is kereshetsz – ügyelj a testi lelki harmóniádra – így a betegségek is elkerülnek.
Ami pedig jó azon nem kell változtatnod, az értékeket őrizd meg.
Május 14-szeptember 15-ig  retrográd Jupiter lesz. Most nem a legjobb utazásba kezdeni, jogi ügyeket intézni, tanulmányokba, illetve egyébként is új dolgokba kezdeni.  Az átértékelés, új döntések, újratervezés ideje jön el. (Tarot opciókkal segíthetek a nagyobb döntésekben, a  választott időben.) A Jupiterhez tartozó szerv a máj – jó döntés, ha  erőteljesebb méregtelenítésbe kezdhetsz. Ezen időszak alatt  válogasd meg és értékeld át a kapcsolataidat, kerüld a konfliktusokat, és erősítsd az önbizalmadat.
Szeretettel várom tanácsadásaimra a z ezoterikus úton járó Hölgyeket!
Helyes, okos, bölcs, tudatos döntésekkel alakíts az Életedet!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Személyes év – lehetőségek

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/