ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Együtt utazunk…

 

“Ha én bele tudok nézni esténként a saját tükrömbe, akkor másoktól is ezt kapom vissza. Mindenki azt a kisugárzást és energiát kapja, amit ő ad másnak, de csak azt adhatja, ami benne van. Mert mindig azt kapjuk vissza, amit önmagunk adunk.” –   Csernus Imre

Mindenki akivel sorsod-dolgod van, az az előző életet szereplője volt. Minden életünkben ugyanazokkal a lelkekkel találkozunk, és haladunk. Életünk szereplői karmikus társaink. Karmákat egyenlítünk ki – együtt fejlődünk, egymást tanítva tanulunk. (Édesanyánk előző leszületésünk alkalmával a testvérünk volt talán…) Amikor nem a szeretet frekvencián rezgünk sok negatív karmát halmozunk fel. A karma nem büntetés, hanem tanítás. Kiegyenlítődés, rendet rakás – pozitív megoldás.
Előző életbeli emlékeinket az Akasha krónika tárolja – és ennek a csodás tárhelynek Uriel Arkangyal az őrzője. Spirituális embereknél néha felbukkanhatnak látomások, előző életbeli filmkockák régebbi életük szereplőiről. Izgalmas vállalkozás egy mély meditáció megoldás.

A karma nem arról, hogy szenvedj egy kapcsolatban – átdolgozott lehetősége a tanítás, és nem a szenvedés megtapasztalása. Egy kapcsolati karma ha kiegyenlítődött – ki lehet rezegni onnan, és fel lehet építeni azt a legjobbat, ami eben az életünkben a boldogságunkat hozza. Nincs arra szükség, hogy tovább folytassuk, ha csak azt nem érezzük, hogy együtt fejlődve megtalálhatjuk egymásban a szeretet létállapotát. (A bonyolult kapcsolatban című családi állás egyeseknél erre utalhat.  Ne felejtsük el azonban, hogy a spirituális emberi lét a jól működő párkapcsolatnál kezdődik.)
Időnként egy-egy ember kilép az életedből, akkor vele már kiegyenlítetted a spirituális adósságod –  valójában ez az üzenete a kirezgésnek, a továbblépésnek. Sokan azonban benne ragadnak egy megoldatlan karmikus kapcsolatban – és a sértettség bánatos, fájdalmas állapotában vergődve keresnek új társat, a régi mellé szeretőnek. Ez a legrosszabb lépés. A hűség egy döntés, nem egy érzés. És arról szól, hogy milyen ember is vagy valójában… A csaló ember kivel is konspirálhat, s kivé lesz a maga építette negatív csapdában – Önmaga torz mása, fekete energiában.
Egy kapcsolaton belül csakis úgy tudunk fejlődni, ha a valódi lényünkkel éljük meg azt, azt igazi valónkkal, álarcok és megjátszás nélkül. Ilyenkor adódhatnak kapcsolati konfliktusok, ezek arra valók, hogy jobbá tegyük önmagunk. A felmerülő érzések a hiányt mutathatják meg, vagy az oktalan félelmeket, a csapdákat, amikbe beleeshetünk. A felmerülő gondok igazából segítenek nekünk felépíteni a teljes személyiségünket – a hiányzó darabokat a helyére állítva ismerhetjük meg még jobban saját valónkat. (Ha önbizalomhiányban szenvedünk a féltékenység lehet a negatív részünk – mindenképp az önbizalom erősítésén kell dolgoznunk…)
Épülhetünk és fejlődhetünk a kellemetlen helyzetekből is – ezért is nevezzük áldásnak ezeket a negatív töltetűnek megélt, de hasznos epizódokat is. Néha tévedéseink a legnagyobb tanítónk lehetnek. Minden érzelem megtapasztalás!

A sorselemzések során megtudhatjuk kivel mi volt a dolgunk, milyen karmákat hoztunk, és hogyan haladhatunk tovább, s mit építhetünk fel mással, máshol. Te tudod, hogy kivel utazol?! Élj, és áramolj. Belépés befogadás- Kilégzés elengedés. Ahol az örömünk ott a boldogságuk, ahol valódi önmagunk vagyunk ott a családunk, az igazi otthonunk.

Asajah
spirituális tanácsadó


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés – előző életek – karmák – opciók, válaszutak, lehetőségek. Terápiás gyógyítás.

Angyali oldások – szívcsakra tisztító meditáció!

“Az angyalok a bennünket illető isteni nagylelkűség szolgálói és elosztói. Ebből tudhatjuk hogyan figyelnek a biztonságunkra, hogyan védelmeznek minket, irányítják az utunkat és ügyelnek arra, hogy ne történjen baj velünk.” – Kálvin János

Ha életedben valami rosszul működik, s te ragaszkodsz hozzá az nem fog meggyógyulni. Engedd el tehát a nem működő lehúzó helyzeteket, embereket. Csak engedd el, és Isten segíteni fog Neked, hogy minden elengedett dolog helyébe valamit jobb érkezzen életedbe. Bocsáss meg önmagadnak, s másoknak is, hogy szebbet, jobbat kaphass. Engedd el a dühödet, a sértettségedet és érezd magad gyógyultnak. Ha nem tudsz szívből megbocsájtani csak önmagadat bünteted.


SZERETETTEL VÁRLAK  GYÓGYÍTÓ ANGYALI SZÍVCSAKRA BLOKKOLDÁSRA!

Szívcsakra blokkoldás csatornázott angyalhanggal!
Az oldás egy órás – meditációs lehetőség – a  Fény nyelvén szól hozzád. Erős szívcsakra tisztító rezgése kiemeli a negatív blokkokat képező energiákat. Egy magasabb rezgésszintet érhetsz el általa. Nyugodtabb, oldottabb és kiegyensúlyozottabb lehetsz. Különleges élmény, előző életbeli oldást is végez! A tudat és a tudattalan összecseng és az oldás végbemegy – enged, elenged – tisztul. Befogadó leszel, így  a pozitív élethelyzet bevonzása megindulhat számodra – rezgésszinted emelkedett lesz. A programra bejelentkezni telefonon lehet.
Angyalok végtelen szeretete körbevesz és elkísér utadon. Védelmeznek, támogatnak, szeretnek és elfogadnak. Áldásos fényük beragyogja tudatod.

Asajah
spirituális tanácsadó – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Angyalmeditációk  – Angyal jóslás – Angyal terápiák – Angyal mágiák – Angyal gyógyítás.

Amikor a karma akcióba lép!

Mindenki más, nem vagyunk egyformák. Mindenki máshol tart a fejlődésében. Van aki már sok életet leélt, öreg lélek. Van aki még szinte most kezdte kutatni önmaga lehetőségeit, hogy honnan jött, hová tart, mit miért érez. Engedjük meg neki a megtapasztalás lehetőségét, minden lecke tanulás.

Amit elindítasz, az  visszatalál hozzád.
Minden szónak erős teremtő rezgése van. Ezért nem mindegy milyen mondatokat használunk.
Ha spirituális életet szeretnél élni tudnod kell, hogy a rossz gondolatok, valaki felé irányuló haragod folytán a karma akcióba lép. A kritikával magadra veszed az illető negatív tulajdonságait. Mindaz amit neki mondták feléd irányulva működésbe lép – akár egy sha-nyíl. Mintegy rontó energia rátelepszik – akár egy önsorsrontás.
De ez fordítva is igaz, ha valakit dicsérsz őszinte igaz szívvel – elismered a munkáját pld. – pozitív energiát adsz neki, és hozzád is visszatalál majd ez az energia –  karmikus piros pontként. Sorsod segítője lesz, amolyan áldásenergia, ami életed pozitív alakulásában előrevihet.

Nagyon sok ember auráján láttam már rontó energiákat. Amíg arra gondoltak, hogy megátkozták őket, el kellett, hogy mondjam: ez nem így van. Amit ők küldtek másokra, az talált vissza hozzájuk. Blokkot képeztek saját maguknak a rontó gondolatokkal, szavakkal.  A sok negatív szó, mentális harag vámpirizáló gondolat összeállt egy fekete  elementállá. Elakadt az életük egy bizonyos területen, és onnan sehová nem  mozdult el.
Minél fejlettebb lelked van annál több szeretet energiád teremtsz – ha pozitívan gondolkodsz, sikeresebb lehetsz. A harag mindig rossz tanácsadó – sose hozz döntéseket haragból!Sose ítélj, hogy ne ítéltess. Aranyszabály, hogy csak olyat kívánj másoknak, amit magadnak is szeretnél!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – csakra-aura tisztító harmonizálás.

Sorselemzés – Titkok, amit a jövőd tartogat Neked!

Minden ember valamilyen céllal érkezik egy másik ember életébe. Több milliárd ember él a Földön. És Te mégis pont ezekkel az emberekkel találkozol. Gondold csak végig, szerinted véletlen? Ugyan, hát hogyan is lehetne!
Van, akinek elég csak egyszer besétálnia, hogy lásd és tudd, mi dolgod van vele az életben. De másnak el kell sétálni ezerszer, míg egyáltalán az életed része lesz. Akár csak egy éjjelre, de lehet a halálod napjáig marad. Lehet, az ötödik ember, akit holnap látsz az utcán, fél év múlva melletted ébred. Vagy, akivel eddig csak maximum köszöntetek, hirtelen az egyik legfontosabb szereplő lesz az életedben.
Mindennek és mindenkinek megvan a saját ideje. Annak is, hogy kiderüljön a találkozás oka. Ehhez sokszor rengeteg idő kell. De, amikor rájössz, azt is megtudod, miért pont akkor kellett megtudnod mindezt.
Te nem tudod, de az élet tudja, mikor és mennyit bírsz el valójában. Ennek megfelelően küldi a segítőidet az életedbe. Mert mindenki egy segítő. Mindenki, akivel kapcsolatba kerülsz, egy apró kis darabot hordoz belőled. És pont akkor jönnek, amikor ezt a darabot magadba kell illesztened. Akár a szívedbe, akár a lelkedbe, akár a testedbe. Ezért kell nyitottnak lenned és ezért kell menned. Ezért nem állhatsz egy helyben, hanem haladnod az úton nyitott szemmel. Mert az élet folyamatosan küldi az embereket, és Te ösztönösen tudni fogod, ki az, akivel dolgod van. Bíznod kell ebben az ösztönödben. Nem tudsz rosszul választani. Mert, ha az a választás éppen pokoli kínokhoz is vezet, Neked akkor éppen arra volt szükséged, de ezt majd csak később érted meg.
Minden ember okkal érkezik az életedbe. Fogadd el és fogadd be. Az idő majd úgyis megmutatja, ki milyen céllal érkezett. Te is okkal érkezel mások életébe, Te is mások darabjait hordozod saját magadban… – Lélektenger

 

SORSELEMZÉS NEKED!

A sorselemezés nem egy egyszerű jóslás, jóval több annál. A sorselemzés során fény derülhet a sorsfeladatodra, és arra is, hogy milyen karmikus terheket hoztál egy korábbi leszületéséből. A sorselemzés során kiderül, hogy melyek az erősségeid, mihez van tehetséged, és milyen párt válassz ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott, hosszantartó szerelmi kapcsolatod legyen – tekintettel a Lilith-holdadra is. Egy sorselemzés során nem csak azt tudhatod meg, hogy mit hoz a jövő, hanem egy teljes képet kaphatsz arról, hogy milyen döntéshelyzetekre számíthat a jövőben és, hogy ezekben a helyzetekben hogyan lehetne döntened ahhoz, hogy pozitívan alakuljon a sorsod, és jó irányt vegyen az életed. A másfél órás programra bejelentkezni telefonon lehet.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-névelemzés-sorselemzés.
Személyes évek – Sorsévek, Sorfordulatok.
Angyal jóslás – Auraolvasás.

 

Hogy boldog kapcsolatban élj!

“Az önmagaddal kapcsolatos negatív érzések végzik a legnagyobb rombolást az életedben, hiszen minden más érzésednél erősebbek. Bárhová mész, bármit csinálsz, magaddal viszed ezeket a negatív érzéseket; minden pillanatodat átszínezik, és mindent bepiszkolnak, amihez hozzáérsz. Olyanok, akár a mágnes: még több elégedetlenséget és csalódottságot vonzanak magukhoz minden dologgal kapcsolatban, amibe csak belefogsz. Ha viszont hálás vagy azért, aki vagy, csak olyan körülményeket fogsz az életedbe vonzani, amelyek hatására még jobban érzed majd magad a bőrödben.” – Rhonda Byrne

Engedd el a sérelmeidet!
Február 19-én vasárnap elindult a Vénusz és a Mars kvadrátja, amely most március 5-ig  a párkapcsolati dolgainkat szimbolizálja.  A kapcsolati, párkapcsolati  gyógyulások ideje lehet. Nagyon jó energiák lesznek azoknak, akik szeretik egymást, és egy jobb minőséget szeretnének elérni a kapcsolatukba – azon dolgozva nagyon haladhatunk. Amelyik kapcsolatok nem elég erősek, gyengék a szerelem-szeretet alapoknál azok bizony elégnek. (Ahol esetlegesen az egyik nem szerelmes, csak szeretne lenni, de nem tud kiteljesedni, mert még az exéhez kötődők. Mivel kettőt egyszerre nem lehet szeretni, az egyiket el kell majd engedni…) A hiteles férfi-női szerepek energetikai kialakulásának nagy segítője lesz ez az időszak. Tudatosan, de szívvel kezdj hozzá – engedd el a múltból eredő sérelmeidet.

 

Kapcsolati oldások, blokkoldások – terápiában.
Ha nincs “dolgod” egy helyzettel, egy emberrel és Te mindenképp uralni akarod, vagy nem engeded el, pedig szenvedsz tőle… vele, miatta… ezt nevezik önsorsrontásnak. S ha önsorsrontásban élsz, mit remélsz?! Nem a saját utadon élsz. Nem a saját életedet éled. Gondoltad már, hogy ha elengeded, oldod a problémát akkor visszatérhetsz a sorsutadra is?! És onnan kezdve minden, de minden áldássá alakul?!
A tudatalatti blokkok oldása, az od-és éterikus szálak elvágásával – spirituális elengedő meditációval – tudok neked segíteni a terápiás ülésen, hogy egy tiszta helyzetbe kerülve lépj.  Ha tudatosan tudod, hogy akarod, menni fog – mert jól felfogott érdeked szolgálja, hogy boldogságban élj!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadó Hölgyeknek:
Sorselemzés.
Blokkoldások – elengedő szertartások – önbizalom erősítés – tudat tisztítás.

Törekedj a magasabb rezgésszint felé – lelkedből élj!

Hatodik érzékünk az érzékeken túli észlelés.
Ez a lehetőség minden embernél meg van, hogy használni tudjátok ezt az erőt arra van szükség, hogy időnként lecsendesedve figyelj legbelső önmagadra. A Felsőbbrendű Én egyenes összeköttetésbe áll az isteni tengelyünkön keresztül az Univerzum erejével.
Minél tisztábbak az energiáid annál pontosabbak lesznek az előre megsejtéseid.

Nagyon fontos az otthoni tértisztítás és a saját csakráink tisztasága!
Ha minden egyes csakrád megfelelő sebességgel jár és az aurád tiszta-fényes ragyogó színekben pompázik, mentes mindenféle negatív elementáltól akkor tudsz igazán “teremteni”! Ha valóban igazán spirituális emberként élsz,  megtudod érteni a jeleket, észre fogod venni az üzeneteket. Mély meditációban akár a felemelkedett mesterekkel, saját szellemi vezetőiddel is kommunikálhatsz. Ha nyitottak, és aktívak a felső transzcendentális – és legalsó földhözkötő földcsillag – csakráid máris készen állsz, hogy erős talapzattal, hatalmas energiákkal, már motivált teremtő erővel éld a sorsodat! A terápiás ülése keretében lehetőség van a transzcendentális csakrák aktiválására és behangolására is, a harmadikszem csakra is kiteljesedetebbé válik. Tégy azért, hogy egy  tiszta, emelkedett rezgésszinten élj – saját elemed minősége szerint! – tértisztító technikákkal segítségedre lehetek, ha felkeresel.

Amikor otthon vagy önmagadban, a lelked jelez.
Amikor harmóniába kerülsz önmagaggal, békét és nyugalmat hoz egy helyzet, vagy egy munka, egy ember neked, ez a te életed, és az a te hivatásod, és az a te ’embered’. Ha tisztába kerülsz a jó és a rossz tulajdonságaiddal – megismered az erősségedet és a gyengeségedet is. Meg tudod érteni honnan jössz és hová tartasz. Ha Felismered mindezt, akkor már nincs más dolgod csak figyelj a megérzéseidre és csakis a legjobb dolgok történnek veled.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Csakraharmonizálás – aktiválás, energetikai szint emelés, harmadik szem csakra tisztítás – egyéni konzultációban is!

Áldás Rád!

A hittel, meggyőződéssel hangosan kimondott áldó imádság a megvalósulásra törekszik. Akit, vagy amit megáldunk megerősödik, megszépül. Aki áldást mond, azon keresztül a Mindenható ereje és fénye nyilvánul meg.


SZERENCSÉT HOZÓ ÍR ÁLDÁS!

Kívánj valamit, mielőtt elmondod.

“Legyen ma béke belül.
Bízz abban, hogy pontosan ott vagy,ahol lenned kell.
Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban.
Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz.
Légy elégedett önmagaddal, úgy ahogy vagy.
Hagyd ezt a tudást beépülni a csontjaidba, és add meg a lelkednek az éneklés, a tánc, az ima és a szeretet szabadságát.
Ez mindannyiunk számára létezik.
Legyen előtted mindig út!
Fújjon mindig hátad mögül a szél.
S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten.”

Az Úr áldását kérem mindazokra, akik ezt elolvassák!

Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

Erős segítő energiákat kapunk!

Heti tarot 
Változások – döntések – új barátságok – égi segítő energiák.

“Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk.” – Tom Bodett

 

A PÁPA V.
A hét eleje belső önelemzések – bölcs döntések időszakában leszünk. Figyelj a gondolataidra; arra, hogy mire fordítasz a legtöbb időt, mi hozza a szeret-szerelem állapotát számodra. Mély szaturnuszi kérdések érinthetnek. Mi az igazi hitünk, az igazi valóságunk. Hol vannak kétségeink, és hol a megújulásunk. Ha megtalálod a megoldást és a problémáiddal szembesülsz, meg is tudod oldani őket, s ha pedig nem veszel róluk tudomást, akkor majd máskor, máshol visszaköszönnek.  A felsőbbrendű én vezet – figyeld energiáid hova kalandoznak el. A merkúri-nap  (tiszta gondolati erővel) segít a tudatos-tudattalan összehangolásban.

A VÁLASZUTAK VI.
A hét közepén a tisztázó, őszinte beszélgetések  mély lelkiséget áraszthatnak. Az új sorskört egy magasabb minőségben kezdheted meg – a számvetés  időszaka után. Légy befogadó és elfogadó a lehetőségekre. Szívedre hallgatva cselekedj, a régi fals gondolati mintákat felejtsd el. Kapcsolati oldások helye lehet – jupiter-neptunuszi (szerencsés időtérben) energiákban dönthetsz helyesen.

A MÁGUS I.
A teremtő erődet teheted próbára – valójában a bőség a belső bőséged külső megjelenítője. Földi dolgokban nagyot haladhatsz, ha mersz. Légy rugalmas, gondolkozz újszerűen – ne légy a múlt korlátainak rabja. Halld meg az égiek tiszta hangját, és cselekedj! Hozd létre a jóllét valóságát életedbe. Most nehéz feladatokat is könnyedén meg fogsz tudni oldani. Segítő emberek jelenhetnek meg az életedben – jöhetnek a múltból, de érkezhetnek a jövőből is.  ‘Földangyal’ barátságok is kialakulhatnak. Próbálj meg lazítani a héten, hogy töltődve erős akarattal légy jelen a jelenedben.
Elengedő oldásokban segítelek –  hogy kikerülj a blokkolt helyzetedből – ha felkeresel. Tudattisztítások sokat segíthetnek a régi minták elengedéséében; a  szívcsakra nyitás pedig feloldja a mélyen ott rekedt sérelmeket – hogy újra felszabadult önmagad lehess. Érdemes égi segítődet megszólítanod, ha elakadsz egy döntéshelyzetben. Arkangyalod nagy energiákkal a tudatos-tiszta döntésekben is segíthet.

A tarot lapokat a Kázánlár-féle tarotból húztam – hallgatva a fentről érkező  üzenetekre:

Asajah
spirituális tanácsadó – tarot mester-jós, tehuri- mekubalim beavatás

 

A fentiek általános üzenetek- személyre szabott egyéni jóslás – másfél órás konzultációs terápiás ülésen kérhető.  Segítséget adok arra, hogy megtaláld a sajt spirituális utadat, és erős energiákkal haladva építsd fel a sorsodat.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Blokkoldások – oldások.
Tudattisztítás, szívcsakra tisztítás,csakra-harmonizálás.
Teremtő mágiák – angyalterápiák.

Az aura az emlékeinket is tárolja

Az aura feladata az, hogy védje a testünket a külső energiáktól.  Minden gondolat,  érzés  energiát mozgósít pozitív vagy negatív irányban. Ezen energiák ellen véd bennünket az auránk. A régi emlékeink is nagy nyomot hagynak az aurában –  gyakran évekig láthatóak az aurában. Az aurában tároljuk az isteni energiát, amit állandóan felveszünk az univerzumból, hogy a testünket a fizikai valóságban egészségesen tudjuk tartani.

Auraszínek jelentései:

Fehér
Fej: legmagasabb energiájú szín, spirituális tudat, kapcsolat a szellemvilághoz, nyitás a szellemi dimenziók felé, Fénnyel való munka.
Szerv: magas energia többlet és energiablokád, a szerv túlműködése.

Rózsaszín / magenta/
Fej: feltételnélküli szeretet, szívből jövő együttérzés, intuíció, szenzitivitás, saját felismerések keresése.
Szerv: jelentős energiatöbblet, energiablokád, a szerv túlműködése.

Lila (élénk) és világos lila
Fej: a saját megérzésekre hallgatás, széles látókörűség, tisztánlátó képesség, művészet, kreativitás, szenzitivitás, nyitás szellemi dimenziók felé.
Szerv: hajlam az energia többletre és az energiablokádra (pl.: hegeknél), utalás tisztulási folyamatokra (pl.: böjt esetén), hajlam szervi túlműködésre.

Indigó kék
Fej: nagyfokú bizalom, Istenbe vetett hit, , bölcsesség, meditáció, belső visszahúzódás
Szerv: enyhén megemelkedett energiaszint, kismértékű tendencia energiablokádra

Királykék
Fej: bölcsesség, hit és vallási folyamatok, hit valami konkrét dologban, morál, etikai alapértékek, belső visszahúzódás, meditáció.
Szerv: enyhén megemelkedett energiaszint, kismértékű tendencia energiablokádra.

Világoskék
Fej: lágyszívűség, holisztikus harmónia, nyitottság művészetre és kreativitás,
Szerv: enyhe mértékű energianövekedés a szerv területén, melyet legtöbbször kellemes izgalomként élünk meg.

Türkiz
Fej: mentális kreativitás használatával végzett holisztikus gyógyítás, gyógyító képesség, kiegyenlítő energiák átadása (pl.: reiki) igény a harmóniára.
Szerv: saját szellemi erő által megteremtett egészség, aktív öngyógyító erők

Kékeszöld
Fej: harmóniában fejlődni, harmonikus transzformációs folyamatok. holisztikus egyensúly, intenzív harmónia érzékelés
Szerv: kiegyenlített szervi funkció, gyógyulás

Zöld
Fej: belső harmónia, növekedési gondolatok, együttérzés, erősnek lenni – mások számára is, nyitottság a változásokkal szemben, transzformáció
Szerv: energetikai és testi kiegyenlítettség,

Almazöld
Fej: életbe vetett bizalom, remény, mindenre nyitottnak lenni, egészséges kíváncsiság
Szerv: majdnem kiegyenlített szervenergia, kismértékű gyengülésre való hajlammal

Sárga
Fej: tiszta értelem, aktív gondolkodási folyamatok, magára találás és önmegvalósítás, önmegismerés képessége
Szerv: kismértékű energiahiány, és immungyengeség, nyákképződési hajlam, nyálkahártya duzzadás

Narancssárga
Fej: józan gondolkodás és cselekvés, szkepszis, kritika, számítás, kreatív erőpotenciál
Szerv: kismértékű energiahiány, és immungyengeség, nyákképződési hajlam, nyálkahártya duzzadás

Narancsos barna
Fej: energiahiány, nyomasztó érzések, tehetetlenség, szkepszis, kritikus hozzáállás, régi struktúrákba kapaszkodás
Szerv: közepes energiahiány és immungyengeség, nyákképződés és nyálkahártya duzzadás

Sötétbarna
Fej: fáradtság, energiahiány, pesszimizmus, kritizálási hajlam, elfojtott kreativitási és kommunikációs képességek
Szerv: legyengült immunrendszer, hajlam az elsalakosodásra, nyálkahártya duzzanat, nyákképződés.

Világos piros
Fej: agresszív beállítódás, gyulladásos és akut folyamatok és gondolatok, élményekre való kiéhezettség, a dühből fakadó nyomásérzet
Szerv: belső forróság, lázas megbetegedések, gyulladásos és akut folyamatok, a szerv alulműködése

Sötét vörös
Fej: elfojtott agresszió és cselekvési készség, felgyülemlett negatív érzelmek
Szerv: belső forróság, lázas megbetegedések, gyulladásos és akut folyamatok, hajlam a szerv alulműködésére.

Sötét lila
Fej: fáradtság, energiahiány, negatív gondolatok,
Szerv: alulműködés, hidegérzet, krónikus fáradtság, energetikai üresség, a szerv alulműködése.

Sötétkék
Fej: energiahiány, depresszió, feledékenység, koncentráció gyengülése, fáradtság, fejfájás
Szerv: alulműködés, hidegérzet, krónikus fáradtság, energetikai üresség, a szerv alulműködése.

Sötét kékesszürke
Fej: jelentős mértékű energiahiány, blokádok, depresszió,
Szerv: hiányjelenségek, alulműködés, hidegérzet, krónikus fáradtság, energetikai üresség

Világostól sötétszürkéig
Fej: jelentős mértékű energiahiány, blokádok, depresszió,
Szerv: hiányjelenségek, alulműködés, hidegérzet, krónikus fáradtság, energetikai üresség.

Amikor a beméréseket végzem csakratisztítás előtt – sokan megkérdezitek tőlem milyen színű az aurátok?! Nos, attól is függ, hogy ki ki milyen érzelmi állapotba van éppen. Néhány órával a halál beállta előtt, az Aura színei is megváltoznak. Ha túlnyomórészt egy különös fehér színt látok, arról megtudom, hogy halálos betegséggel küzd az illető. Ha ezüstös aurát látok, az azt jelenti, hogy az illető hölgy állapotos lett – avagy hat-kilenc hónapon belül várandós lehet. Ha pedig végképp nem szeretne gyermeket, akkor a jelentése az, hogy egy pozitiv, különös, varázslatos lehetőség fog előtte megnyílni, amely a sorsát pozitív irányba fogja megváltoztatni. Az aura külső szélén látható fekete szín az auratér lyukaira utalhat. Azoknak az aurájában látható ilyen, akik gyermekkorukban erőszak áldozatai voltak. Az aranyszín dinamikus spirituális energiát jelez és azt, hogy az illető valóban erejének a birtokába jutott.  Az áhítat magasabb rendű energiáit és a harmónia helyreállását tükrözi. Nagy lelkesedést, erős inspirációt jelez és újra feltöltődést életerővel. Az arany piszkos árnyalatai jelezhetik, hogy az illető a magasabb rendű inspiráció ébredésének a folyamatában van, de ez még nem tisztult le benne. Nemcsak azt látom, hogy ha halott lélek van veled, de azt is, ha egy vámpirizáló entintánst rejtegetsz… A ‘hadó’ energia is elárulja a létét. Ha egy betegszobában látok a beteg ágyánál angyalokat, tudom, hogy súlyos beteg, és nagy a gond… ha a felsőtesténél állnak, hamarosan meg fog gyógyulni, és sikeresen felépülhet. A halál angyalai olyan segítő elementális lények, akik már egy évvel a halál előtt megjelennek az illető aurájában. Ezek az angyalok nagyon fényesek. Ők az átlépésben is segítenek. Nem szabad őket elzavarni, elküldeni, nem szabad belemágiázni – sorszerű a születés, de a hálál is. Amit tisztítani lehet leginkább az a rontó elementál, és azt meg is teszem, hogy áldásossá legyél te és a körülötted élők is.
A negatív tisztításával nő az auratér, és egyre pozitívabb leszel!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – elemzés. Grátisz csakra-aura harmonizálás.

Holdújév – a Kutya éve.

Szabad akarattal jöttél. Emlékezz: a Földet választottad iskoládul, a legnehezebbet, ami az Univerzumban létezik. Gaia egy spirituális bolygó, az azonnali karma rezgésében… Elérted, tiéd a kiváltság. Kiválasztott vagy, a mesterek folyamatosan megjelennek az életedben (a gyermekeid, a főnököd, az anyósod, apósod…). Töltheted itt az időt nagyon jól. Hálával, belső békével…. Mindenkor emlékezz arra, hogy a Te választásod volt, hogy ide jössz, Te választottad minden „problémádat” és a „nehéz embereket” az életedben, mielőtt idejöttél. Mert ez ad lehetőséget a hibák kijavítására , a fejlődésre és a tanulásra. Mindez a Te akaratod, és a Te választásod volt…

Beköszöntött ránk február 16-án, a kínai holdújév: a Föld Kutya éve.
A békülések és a nézetkülönbségek rendezése lesz porondom: elengedés, rendcsinálás. A Föld elem hűséges és őszinte, nagylelkű és barátságos, és a növekedést, a gyarapodást szolgálja az életben.Mindenképp a kommunikáción és a konfliktusmentességen lesz a hangsúly.
Nagyon sok türelemre és toleranciára, empátiára lesz szükségünk,  hogy kerüljük a konfliktus helyzeteket. Felerősödő igény lesz a kreatív szépségre és a művészetekre is. Egyeseket életmódváltásra fog inspirálni ez az év – ideális időszak vállalkozás elkezdésére is. De az előző évben beindított ügyeink is stabilizálódnak. Kiteljesedhetünk a fizikai és a szellemiben világban egyaránt, eljött az ideje a befektetett energia megtérülésének. Akikek  a föld elem uralkodik a kínai horoszkópjukban, azoknak anyagi stabilitást fog hozni, magabiztosságot, és sikeres szakmai előremenetelt. Az erős emberek még erősebbekké válnak, a gyengék vagy megerősödnek, vagy elsodródnak. Segítséget ad ez az esztendő a párra találásban is, – nagyobb romantikára vágyódunk majd – az őszinteség és a hűség jegyében. Ha sikeres évet szeretnél, koncentráld az erődet –  légy kreatív és  tevékeny,  éljen a lehetőségekkel. Mindehhez  erős támogató energiákat kapunk majd az égiektől, egész évben.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Útmutató tarot – csakraharmonizálás.