ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Aktív, intenzív lendületben!

H  E  T  I   T  A  R  O  T !
Január 18-től január 24-ig.

A növő Hold együttállásba kerül a Marssal, és az Uránusszal. Az erő nagy, a korlátozó blokkok adottak. A feszülés-feszültség várható. Az értékrend változóban. Az időjárás fagyos, óvatosságra int a közlekedésben.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Nap XIX.
Január 19-én a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Tisztánlátásunk erősödik, lendületet kap tenni akarásunk.(Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a közeli közeljövődbe.)
http://asajah.hu/a-nap-a-vizontobe-lep/
A hét tűz eleje elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok vitaminokban gazdag, lédús gyümölcsöt. A jó program lehet mindenféle testmozgás, és az ügyintézés. A kertészeti munkáknál gyümölcseltevésre jó alkalom lehet. Bőrápolásra, hajmosásra, masszásra kedvező energiák lesznek. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvez a hét eleje. (A Hold a jegyében Kos jegyében lesz jelen, és 20-án, kedden lép át a földies Bika jegyébe.)

A Diadalszekér VII.
A Halak-Neptunusz által gyógyulást segítő rezgésekkel áldanak az égiek. Békülésre, megbocsátásra jó energiák – érdemes kezdeményezni.
A Nap-Jupiteri energiák harmonikus energiákkal ajándékoz meg bennünket. Lendületesebb erővel tevékenykedhetsz, ha tudod hogy merre tartasz nagyot.(Ha tanácstalan lennél, tarot sorselemzéssel segíthetek.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A friss saláta kitűnő vitaminforrás lehet. Kellemes időtöltést lehet a séta, és a kertészkedés. A kertészeti munkáknál gyökérzöldség ültetésre jó időben lehetsz. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted, de hajfestésre is remek lehet a hét közepe energetikája. A fogorvost csütörtökön és pénteken kerüld el – ez a két nap fogorvosi vizithez nem alkalmas. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – figyeljetek, vegyétek észre a lehetőségeket. (A Hold a Bika jegyéből 23-án, szerdán lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

Az Erő XI.
Hétvégén a Vénusz együttállásba lép a karmát jelölő Bak Plútóval ami hozhat konfliktushelyzetet, kellemetlen szituációkat, illuzórikus dolgokat. Ésszel-értelemmel légy jelen minden pillanatban. Kellemes baráti összejöveteleket érdemes szervezned: légy azokkal, akiket szeretsz! (Csakra-aura harmonizálással, fényrehangolással, tudat tisztítással, energetikai rezgésszint emeléssel kereshettek.)
A hét vége levegő elem levegő minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. A gyógynövényes meleg tea ínyencség  – készítsd el. A legjobb program lehet a városnézés, az olvasás – a szellőztetés igencsak ajánlott tevékenység lehet. Szombat-vasárnap inkább ne locsolj a kiskertben – mert a megöntözött növényekben kártevők jelenhetnek meg. Virágültetésre viszont kedvezőek a feltételek. Hajfestésre-mosásra, bőrápolásra is jó energiák alakulnak. Az Oroszlán, A Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyek a hétvége erőtérében jó napjai lehetnek. (A Hold az Ikrek jegyében jár, és majd csak hétfőn lép az vizes Rák jegyébe.)

A héten párkapcsolati dolgokban kezdeményező lehetsz – megoldást hozó energiák keletkeznek. A meditáció, a jóga kreatív időtöltést lehet. Egyetek vitaminban gazdag gyümölcsöket. Öltözzetek melegen, és vigyázzatok magatokra a fagyos időben. Uriel arkangyalt hívd nagyszabású terveidhez. Az Univerzum segítő ereje,  a Krisztusi Angyalok áldása legyen Veletek!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Amikor behisztizel…

Talán az ördög játszik veled, amikor rámordulsz arra, aki a legjobban szeret…. Igazságtalanul viselkedsz vele,  megalázod, érzelmileg elhidegíted magadtól. Azután pedig alacsony rezgésszintre zuhanva,  fájdalmasan panaszkodsz, hogy elszúrtad és megijedsz hogy mi lesz ezek után veletek…
A mélységesen nagy felfordulásban, a katyvaszos bolygóállásokban előfordulhat sok ehhez hasonló riadalom és nem szükségszerű véletlen. Ha az érzelmek erősek, tiszták és mélyek a párod lelkében igen nagy bajt okozhatsz azzal a magatartással, amit a hirtelenkedő felajzásban ellene elkövethetsz.
Aki szeret, az megbocsát, de a szívében nem felejt. Figyelj oda arra, hogy hogyan beszélsz, mit mondasz a párkapcsolati kommunikációdban.

Minél nagyobb a zűrzavar odakint, annál nagyobb igény van rendre odabent.Vigyázz a kapcsolataidra, és emeld fel őket a szeretet legnagyobb rezgésére. Becsüld meg – a létező legnagyobb értéket, a szeretetet.
Energetikai szívcsakra tisztítással, a kapcsolati szívszálak tisztításával,  harmonizálással segíthetek, hogy a sértettség állapotából visszataláljatok a közös harmóniához. Szerelmet megerősítő  angyali összerezegtető áldással bátran kereshettek. Szeretettel várom foglalkozásaimra  az ezoterikus Hölgyeket!
Léleköleléssel.


Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Itt rekedt lelkek

Egy hölgy szellemi tér tisztítást kért tőlem, azonnal rá is kapcsolódtam aktívan,  gyors segítséggel – a szellem átjáró bezárása, a védelem felépítése, a bentlakók megtisztítása, a halott lélek Fény hazába emelése, a tér beavatása  a szent cél.
A földhöz kötött lelkek bolyongók, a kísértetek visszajáró lelkek – nincs helyük ebben a dimenzióban. Kötődhetnek az élőhöz, és a nem cselekvés által akár meg is szállhatják őket. Ilyenkor már nem is érzékelheti az illető, hogy szellemi megszállottság áll fenn. Az ismerősei azonban jelezhetnek neki, hogy megváltozott az energiája, a reakciói, és a döntései által. Mintha nem is ő lenne, az aki – mert a megszálló lélek benne helyette cselekszik. Nem a saját életét éli meg, hanem azt átengedi az elhunyt léleknek.

A tisztítás, és a Fény hazába emelés a gyors választható lehetőség.
Szeretettel végzem, tibeti fehér mágiát használok – ezzel visszaállítható az áldásos állapot! Az otthon energiája magas frekvencián rezeg, benne lakni szerencsés dolgokat vonz be!
Kérj segítséget, ha szellemi behatolást érzel az otthonodban, a  szellemi teredben. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyek jelentkezését. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Léleköleléssel:

A jótanács elérte a célját…

KIVÉTEL NÉLKÜL  MINDEN BETEGSÉG A LELKI ÉLET ELFOJTÁSÁNAK A KÖVETKEZMÉNYE.
http://asajah.hu/betegseg-lexikon/

Régi kedves ismerősöm panaszolta a minap hogy a párja tüdőrákban szenved már egy jó ideje. Azt mondta, szó szerint idézem:“Megküzdünk a döggel!
Ez így nem lesz jó – mondtam. A tüdő gondok mindig a szomorúsággal kezdődnek, a szívcsakra akarati oldala épp ott van.
Betegséglexikon: Tüdő betegségei – Búskomorság, bánat, félelem az élet befogadásától. Nem érzi méltónak magát a teljes életre. Szomorú vagy, nem érzed magad elég szabadnak. Tüdő: szabadság, kapcsolat a külvilággal, kommunikáció, vitalitás.
A legjobb módszer a pozitív életszemlélet, az megtalálni amiért érdemes élni. Az én-szeretet rezgését átélni, a szívszeretet létezni.
Segíteni örülni a társadat, szeretettel átölelni, és inspirálni arra, hogy értékes, és szerethető számodra.  Erősíteni a szövetséget, bátorítani a lelket a pozitív jövőképre. Együtt tervezni, szövetségben, leli békében haladni. Nem küzdeni kell, hanem: szeretni! Szeretni az életet, a sorsot, a szeretet terében létezni. Állj mellé, és szeresd – mutasd ki a szereteted! És a jótanács gazdára talált.
Így teszek – könnyes szemmel jegyezte meg. Ezt nem is gondoltam volna, hogy ez ilyen…hogy attól lehet, mert sokat veszekedtem, irányítottam és fölé kerekedtem…Szégyellem magam… hogy miattam, keveredett bajba a férjem…hosszú-hosszú éve óta nem jól bántam vele.
A lényeg, hogy most tégy érte, értetek – érted? – kérdezem vissza átölelve, vigaszt, erőt adva az ismerősömnek. Aki megfogadta hogy változtatni fog, és a benne lévő lélekre hallgatva igazi társa lesz az emberének igazi, őszinte szeretettel.
Nincs áttét – így angyali energiával támogatni fogom, a teljes felépülését. Szeretettel léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A szerelem akkor jön, amikor nem számítasz rá

A szerelem akkor talál meg, amikor abbahagyod a keresését!

Gyakran hallom mostanában hogy nem jön az igazi,  akit vártok.
Ha várod hiányzik, ha hiányzik akkor a hiány terében vagy. A hiány teréből pedig  nem fogsz tudni teremteni.
Létezz a saját magad valóságában, találj vissza önmagadhoz, a szerethető igazi lényed varázsához. Hozd magad teljes egészbe – légy boldog önmagaddal, önmagadban. Építsd fel a saját valódi személyiséget, az eredeti önmagad.

A várakozás legyen az építés időszaka. Ha arra vágysz, hogy a tökéletes társadra találj, légy először te a tökéletes társ. A női lét megéléséhez tudok segíteni neked, ha párkapcsolati konzultációval felkeresel, lélekfejlesztő terápiákkal. Jelentkezz bátran, ha eldöntötted, hogy a szeretetnélküliség keserűséges állapotát felcserélnéd a szerelem-szeretet állapotára. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Nap a Vízöntőbe lép!

A Nap a levegős, szabadságvágyó Vízöntőbe lép és február 20-ig ott is fog tartózkodni!

Január 19-én 21 óra 39 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Használd ki ezt a következő egy hónapot arra,  hogy tudatosan változtass az életeden. Jó Ideje lesz az én-idődnek és a pozitív programoknak –  hasznos dolgokkal telítődhetsz. Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a jövődbe.


A megújulás időszaka veszi kezdetét!
Január 19-én, kedden 21 óra 39 perckor a Nap megérkezik a Vízöntő csillagjegybe. 
A Vízöntő az Uránusz hatása alatt áll. Az Uránusz őrzője Uriel arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság.
 

Heart Sutra Mantra: “Tiszteletteljes hódolat a felébredettnek, a megvalósítottnak, aki átkelt a túlpartra és megszabadult!”

 

A mantra recitálása, zengetése segít ráébreszteni az úton járót az egyik legfontosabb igazságra, hogy valójában nem vagyunk elválasztva egymástól. Ez a felismerés pedig elvezethet számos bevésődésünk illuzórikus természetének felismeréséhez, és segít, hogy az ezzel kapcsolatos hétköznapi tudatosságunk is erősödjön. Karma Pema Dorje Láma (Ölvedi Gábor)

A Világ átalakulóban, átrendezésben – alakítsd, teremtsd minden pillanatát az örökkévaló Mindenható fényével. Gyakorold a derűlátást és az optimizmust tisztánlátásod erejével. Keresd, a veled azonosan érző, hasonló rezgésű emberek társaságát.
Sorselemzéssel, jövőbetekintéssel várom lélefejlesztő terápiákkal a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A tél a teázás évszaka

Gőzölgő finomság Neked!


A megfelelő teák napszakokhoz:

REGGEL: A nap korai szakában a meleg, csípős növények a legjobbak, keserű vagy összehúzó másodlagos ízekkel. A jógi tea vagy chai például kitűnő választás ilyenkor, de jó lehet a tulsi gyömbérrel, és zöld vagy fekete teával keverve. Ha székrekedésünk van, próbáljuk ki a gyömbér teát citrommal, mézzel és fél teáskanál cayenne borssal.

DÉLIDŐ: Válasszunk hűsítő hatású gyógynövényeket, édeskés ízzel, illetve keserű vagy összehúzó hatású másodlagos ízzel. Ha megfáztunk vagy gyengélkedünk, igyunk gyömbér vagy tulsi teát. A citromból csodás emésztésjavító teát főzhetünk; ha idegesek vagy túlfűtöttek vagyunk, adjunk hozzá hűsítő mentát és igyuk szobahőmérsékletre hűlve. Ha kapar a torkunk, próbáljuk ki az édesgyökér teát.

KÉSŐ DÉLUTÁN, KORA ESTE: Édes, savanyú, illetve sós ízű teákat fogyasszunk. Az élénkítő hatású növényeket (fekete vagy zöld tea) ilyenkor már hagyjuk el. A fűszeres jógi tea (fekete tea nélkül), vagy a”váta tea” (a váta típusúaknak ajánlott speciális teakeverék, hazánkban is kapható), amelyekben megtalálható az édesgyökér, és egy kis mennyiségű gyömbér és kardamom, jó hatású lehet. Ihatunk még tulsiból, gotu colából (hűsítő hatású növény) készült teát mézzel, meleg mandulatejjel, vagy egy cseppnyi mizóval (fermentált szójakészítmény).

LEFEKVÉS ELŐTT: Próbáljuk ki a tulsit vagy a kamillát; mindkét növényből készült tea nyugtató hatású, lecsillapítják a testet és az elmét elalvás előtt Dr. Robert Svoboda, az elismert ájurvédikus orvos és tanító
Tested-lelked felmelegszik egy forró teától – új életre kelsz!
Meleg italok – ahogy Te szereted! Figyelj oda a leled üzeneteire – válassz a kedved szerint. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Csakraterápia

Ha lemerültél, fáradékony vagy vagy rosszkedved van, 
energetikai rezgésszint emeléssel várlak, szeretettel!

Ha szomorú vagy a bánat a tüdőn jelez betegséget, ha sok benned a düh a méreg a májad rovására mehet, ha nem vagy boldog a párkapcsolatodban a női szervek gyulladása komoly üzenet lehet. Ha lelki szinten nem oldod meg a feladataidat, a betegség átíródhatnak a fizikai testedre. A lélek mindig a betegséggel üzen, hogy valami nincs rendben  benned, veled.


Gyógyulást segítő energiák csak Neked,  személyre szóló kivitelben!

A Csakra-aura harmonizáló és tisztító terápiával megszabadul a tested és a lelked a negatív, ártalmas, mérgező rezgésektől. Kapcsolataid is jobban alakulhatnak, az anyagi létben is biztosabb leszel. Lehetőségedben áll a gyógyulás!
http://asajah.hu/harmonizalo-energetikai-terapiak/
Szeretettel várom a spirituális terápiákkal, rezgésszint emeléssel, gyógyulást segítő energiákkal a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Az igazi női lényed

Sorselemzésben – amiben megtalálhatod önmagad.

Sorselemzés – lélefejlesztés, önismeret –  teljes asztrológiai képlet alapján – tarot, számmisztika – konzultációs ülésen.

Sose azonosulj a napjegyeddel, hiszen annál sokkal több vagy! Személyiségünk összetett – így hát sok-sok jegyből áll a teljes asztrológiai képleted. Az aszcendensed is csak egy “szociális álarc”! Több jegy is áll a képletedben…lehet köztük levegő, víz, tűz, vagy föld elem. És az mind Te vagy – mindennek összessége…a negatív és pozitív aspektusaival. Egy fantasztikusan bonyolult, de egyben egy csodálatos személyiség.
Ismerd meg magad, mire hogyan reagálsz, mi a fekete holdad a Lilith benned, a lényed negatív aspektusával is szembe kell nézned.

A TELJES ASZTROLÓGIAI KÉPLETED MEGMUTATJA A VALÓDI TERMÉSZETEDET.

A Férfiaknál a napjegy a domináns karakter, a Nőknél pedig az, ahol a holdja állt a születési képletében –  az a jegy az igazi női személyisége. Annak a minőségében él, és annak a rezgésén éli az életét, teszi a dolgait, és látja a dolgokat. A napjegy ugyan takarja , de a teljes asztrológiai képleted engedi, hogy lássad.
Motiváló és helyzetmegértő lehetőség, ha tudod ki vagy, mert még jobban megismerheted magad. Ha szembenézel a tudatalatti tudattalan félelmeiddel, ha tudatosul benned hogy miért születtél le ebbe az inkarnációdba épp. Mit kell kiegyenlítened az előző életbeli karmából, ha üres karmakörrel jöttél pedig azt, hogy mi az amivel dolgod van, mi a feladat, az életcél ami előbbre visz a spirituális lét felé.
És ha ha kíváncsi vagy nagyon, megtudhatod és megismerheted a párod képletét is – hogy jobban szerethesd, akkor is, amikor éppen egy Lilith-ben van.
Tudj meg még többet magadról, hogy boldogabb és kiegyensúlyozottabb légy! Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaimra, spirituális terápiákkal a spirituális úton járó Hölgyeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

 

Programozd magad előrelátónak!

Csakratisztítások – félelemoldás, leszakadt lélekrészek visszahívása.

“Magadnak kell érezned, ki érdemli meg, hogy felé fordulj!” – Weaver Andrea

Sokszor hallom tőletek, hogy valaki megvezetett,becsapott – mást mutatott magáról és félrevezetett… a megérzés számít, nagyon is számít – hangolódj mindig a belső hangodra!
Harmadikszem csakra tisztítás, hogy meghalld a belső hangodat. A félelem energia eltömítheti ezt a csodás csakrádat, a tisztítás olykor igen gyors és nagy eredménnyel járhat…Ha az isteni tengely tiszta és nem szennyezett áthalad rajta minden tudás, amivel a részeddé válva sorsodat emeled!
Szeretettel várom a foglalkozásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu