ENERGIAGYÓGYÁSZ kategória bejegyzései

Új hónap kezdődik!

H e t i     t a r o t
2023 január 30-tól február 5-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz

Elengedéshez remek oldó energiák kapunk a Nap-Uránusztól. Kreatív energiákkal, alkotó tevékenységre inspirál az ég megint. Félreértések tisztázásának, a tudatos, értelmes beszélgetéseknek is kedvező ideje lesz.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX. – Vegyük kézbe a dolgokat, tegyünk a céljainkért.
Feladatmegoldásra, dinamikus fizikai cselekvő energiákra kedvező lesz a hét első két napja a Nap-Mars-Merkúr-Uránusz rezgésekben. Éjjeli üzenetálmaid sokat sejtető szimbólumokkal jeleznek, és a lehető legjobb lehetőségek felé terelgetnek. Ha rájuk hallgatsz sikeres lehetsz: az álomnaplód kéznél legyen. Rezgésszint emelő energiákkal várlak szeretettel, hogy felvedd a ritmust az égiekkel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az olvasásnak és a szellőztetésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egy kis gyomorkímélő főtt krumpli vajjal, teával remek estebéd lehet. A fodrászodat felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom. A fogorvosi vizitet ha teheted inkább még halaszd el – kedvezőtlen napjai lehetnek a beavatkozásoknak a hét elejében. Az Oroszlán, a Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 1-én, szerdán lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szabad döntés.
Családi ügyeink rendezésének kedveznek a napok a hét közepében. Kapcsolat gyógyításra, tisztításra, emelésre kapunk magas energiákat – ne várj a másikra, kezdd el te – hangolódj mély lelki beszélgetésidben a szeretetre. Most jobban elfogadjuk, megértjük mások érzelmeit, érzéseit a Hold-Rák rezgésében. Szerelmi összehangoló angyali áldással is kereshettek – tisztítással,  ha blokkot tapasztalsz köztetek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosásnak, a család-rokon látogatásnak is kedveznek az energiák. Nem ajánlatos a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek gombás ételeket, ha szeretitek – és a meleg folyadékról, ízes gyógyteákról se feledkezzetek meg. Kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajfestésre-mosásra újfent kitűnő energiák lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, február 4-én, szombaton lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Császárnő III. – Termékenység-kreativitás-bőség.
Elengedésének, önvizsgálatnak, oldásnak is jó ideje lehet a hét vége energiatere a Hold-Nap-Uránusz kapcsolódásban. Szabadítsd fel magad az önkorlátozásaid alól. Engedd el a múlt fájó emlékeit, és építsd a jövődet egy magasabb szellemi szinten.  A vasárnapi telihold az Oroszlán tüzes jegyében köszönthetjük. Párkapcsolat lélekszintre emelésének is kedvező erők hatnak – ha megtalálod a valódi-hites helyed a kapcsolatodban. Egyébiránt nemcsak elengedésnek, de önbizalom erősítő varázslatoknak is lesz jó ideje. Ha családot szeretnétek, itt a jó idő a gyermek fogantatásra a Vénusz-Mars energiákban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, párkapcsolati tanácsadással – vagy ha fogantatási gondjaid lennének – várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Bőrápolásra, regeneráló masszásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra kedvező lesz a hétvége időtere. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, február 6-án, hétfőn lép át a Szűz földies jegyébe.)

A hétvégében szenteljünk időt a lecsendesedésre, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre. A meditáció, a jóga, mindenféle spirituális gyakorlat remek időtöltés, feltöltődés lehet. Hasznos, élni tanító üzeneteket kaphatunk szellemi mestereinktől – érdemes ezeket lejegyezni, s rajta elmélkedni. Raziel arkangyal megvilágítja az elménket a tanítások értelmezésében.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeresd és tiszteld magad

Az új sorsköröd előszobájában

Jogod van úgy döntened, hogy nem panaszkodsz tovább!
Jogod van úgy döntened, hogy talpra állsz!

Jogod van úgy döntened, hogy boldog leszel!

 

A Te saját életedben jogod van döntéseket hozni. Sose add fel önmagad azért, hogy másoknak megfelelj. Amit teszünk, és ahogyan gondolkodunk az nagymértékben befolyásolja életünk minőségét. Ha teljes életet akarunk élni, akkor át kell éreznünk minden egyes lélegzetvételt, és tudatában kell lennünk minden pillanatban annak, hogy a jelenben élünk.
Ha az élet iránti szeretet vezérli a tudatosságunkat, akkor összhangban kerülünk a körülöttünk élő világgal és jutalmunk a belső béke lesz.
Törekedj az egyensúlyra és a harmóniára. Zárd ki a külvilág démonait, a múlt lehúzó árnyait, a félelmeid. Szabadulj meg a negatív érzéseidtől, és engedj szabad utat az új pozitív lehetőségeknek.

Merd és akard a jobbat. Kezdj el teremteni az új gondolataiddal a megváltozott helyzetben – egy fénnyel teli új életet. Kapcsolódj eredendő, ősi spirituális lényedhez. Építsd fel egy új sorskört: egy tisztábbat, egy örömtelibbet, amelynek alapja az önmagad iránt érzett szeretet és tisztelet, az Univerzumba vetett hit legyen.


Ha elakadtál sorsutadon spirituális tanácsadással – sorselemzés-spirituális út- küldetés – lehetőségek –  lélekfejlesztés – kereshetsz. Energetikai tisztítás, oldás, blokkoldás is a program része.Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Abudance mandalája

A mandala egy misztikus, spirituális jelkép.


Minden gondolat-érzésük egy bizonyos energiát indít el a jövőnkbe. A  mandala csodás energetikája, programozott rezgése  segít Neked, hogy erősítse és stabilizálja a spirituális jólléted energiáját.
Kinyomtathatod, magaddal hordhatod, lakásban tarthatod, telefonra is feltöltheted. Használd örömben: Legyen a bőség és a jóllét természetes állapotod! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeretet napban!

Ez a nap a szeretet napja lesz – engedd, hogy áradjanak az érzelmek!

Január 27-én, a Vénusz az érzelmes Halak jegyébe lép át és február 19-ig ott is fog tartózkodni. A szerelem, a szépség, a társasági kapcsolatok, pénzügyek jelölője otthon érzi magát ebben a jegyben. Egyesek érzékenyebbek, romantikusabbak, mások sértődékenyebbek is lehetnek. Légy nyitottabb és befogadóbb, építsd emberi kapcsolataidat.
Anyagi dolgokban azonban jobb, ha a racionális oldalunkra támaszkodunk!


Könnyben megy majd ezen időszak alatt az ismerkedés, sokkal empatikusabbá válunk, kapcsolataink megszépülnek, kivirágzanak. Ha nehezebben menne, kérd Chamuel arkangyalt a hangulat teremtésre. Romantikára a legjobb időben vagy – fogadd el randimeghívásokat,  tölts több minőségi időt a partnereddel, szerelmeddel. Családi, baráti összejöveteleket is szervezhettek.
Akik azonos rezgésszinten,  hullámhosszon vannak, most hamar egymásra találhatnak. Jöhet társ, lélektárs, romantikus szerelem.


Bevonzó és áldó angyalmágiákkal is várlak szeretettel. Ajánlom figyelmetekbe az éves szerelmi tarot-elemzést is. Bejelentkezéssel bátran kereshettek – jó tudni, hogy kamerás messengeres – előre egyeztetett videóhívásos – foglalkozást is vállalok, érdeklődj a részletekről nálam.
Csodás hangolódást kívánok a vénuszi szerencse energiákra! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Aktiváld az öngyógyítói folyamatokat!

Gyógyulást segítő égi energiákkal várom az ezoterikus Hölgyeket!

Az energetikai program tisztit, old: megnyitja benned az égi csatornákat. Fényre hangol, felemel.
Kiemeli a negatív energiákat: félelem, harag, méreg, depresszió, aggodalom rezgéseket.
A csakra-aura-meridián hangolással pozitívabb leszel, magasabb önbizalomra teszel szert.
A rendszeres energetizálással testi-lelki gyógyulást hozó változás következik be. Magasabb energetikai szintre érkezel – felébrednek benned és aktiválódnak általa az öngyógyító folyamatok!

Hat naponta, két hetente, de legalább havonta egyszer érdemes!
Grátisz: életmód és életviteli tanácsadás.
Jelentkezz be hozzám angyalos stúdiómba az órás programra.  Nálam plejádi rezgésekkel is töltekezhetsz! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

 

Jövőtervező energiákban

H   e   t    i       t   a   r   o  t
2023 január 23-tól január 29-ig.

A négy princípium a Nap, a Hold, a Szaturnusz és a Vénusz a Vízöntő jegyében – esőzős-havas-nyirkos időben járunk. Áldásos, segítő és támogató energia érkezik, amely segíti a gyógyulást, gyógyítás és a rendteremtést. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek. A Bika-Uránuszban – problémamegoldó energiákkal rátalálhatsz a legjobb megoldásra melynek fényében felismerheted a kínálkozó jó lehetőségeket.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Diadalszekér VII.  –  Elmozdulás, haladás, fejlődés.
Kapcsolat tisztításra, hangolásra, harmonizálásra kellemes idő lesz a Szaturnusz-Hold-Vénuszban. Az önvizsgálatnak, és a mély lelki beszélgetéseknek is jó lehetősége lesz. Pénzügyi és szerelmi ügyekben is rendteremtésre inspirálhat. A jövőtervezésre, és karmaoldásra is nyitnak az új lehetőségek. Az új kapcsolatok, társulások elindításának is kedvező energiák lesznek. Párkapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, szerelmi jóslással is szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A lábápolásnak, hangverseny-koncert látogatásnak,nagymosásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket. Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajmosásra, hajfestésre remek az alkalom – a hét eleji napokban a hajvágás korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák a Skorpió és a Bak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Halak jegyében jár, január 25-én, szerdán lép át a Kos tüzes jegyébe.)


A Pápa V. –  Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
Csodás bölcs, okos ötleteink születnek sorsdolgainkat, jövőnket illetően a Nap-Jupiter kapcsolódásban. Hatalmas felismeréseket közvetítenek az égiek – élni tanító gondolatokkal – érdemes rámeditálni, hozzájuk kapcsolódni. A Vénusz a Halak jegyébe  lép át pénteken – érzelmes, együttérzős, empatikusabb hangulatot hoz majd. Éves, negyedéves tarot-elemzéssel belenézhetünk a jövődbe – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Az ügyintézésnek, lomtalanításnak, testedzésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.
Igyatok meleg italokat a téli hidegben: tea, leves remek választás lehet. A masszőrödet, a kozmetikusodat és a fodrászodat is felkeresheted, bátran szépítkezhetsz (hajvágás szerdán még nem javallott). Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Kos jegyében jár, január 28-án, szombaton lép át a Bika föld jegyébe.)


A Válaszutak VI. – Szabad szívből jövő szívbéli döntés.
Rendet tehetsz családi, kapcsolati, gazdasági ügyeidben. Kapcsolat megújításnak, és hangolásnak is kedvez a hétvége energetikája. Ahol nincs szeretet-szerelem ott válaszút elé kerülhet a kapcsolat, ahol pedig erősek az érzelmek, ott szintemelkedés is lehetséges a jelenlevő Vénusz-Uránuszban. Bevonzó, kapcsolatot megerősítő angyalmágiákkal is kereshettek – regisztrálj időpontot hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A növénygondozásnak, takarításnak, rendezkedésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesz. Érdemes kúraként méregtelenítő- és lúgosító hatású ételeket,italokat fogyasztani.A hétvége erőtere kedvező a hajmosásra, regeneráló masszázsra, kozmetikára – a szombat fogorvosi vizitre nem ajánlott A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jár, január 30-án, hétfőn lép át az Ikrek levegős jegyébe.)


A hét vége időtere kedvező felismeréseket hoz majd az előttünk előttünk álló feladatainkban. A  növőholdban érdemes a jövőtervezésre orientálódni. Hívd, kérd, imaginált Uriel arkangyalt és a sorsangyalokat: Hachamelt és Melathielt, hogy spirituális utadon jó felé vezessen.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Éves jóslás-tarot elemzéssel!

Mit hoznak számodra a csillagok a marsikus időtérben

A jövőd, a sorsod nincs teljesen megírva, mert ugyan sok mindent hoztál magaddal a lehetséges élettervedben, de szüntelenül íródik – általad és mások által is…

Éves jóslásra, tarot-elemzésre várlak szeretettel!

Megtudhatod mit hoznak a csillagok, és te készen áll-e az új lehetőségek befogadására. Miben blokkolod magad, és hol kapsz szabad utat, hogyan vonzhatod be a jó lehetőségeket.
Teljes körű elemzés: Egészség-Szerelem-Anyagiak-Sorsutak- Drámák-Válaszutak- Opciók-Lehetőségek.
A program része: számmisztika-csipetnyi asztrológia, Kazanlár-tarot, angyali sorsikus üzenetek, jövőbetekintő auraolvasás.
Ajándék, grátisz: energetikai oldások, rezgésszint emelés, egy éves energetikai védelem, az év arkangyalának imaginálása.
Kamerás messengeren – videóhívással – is vállalok foglalkozást, érdeklődj a részletekről nálam.

Szeretettel várlak spirituális tanácsadóként és ezoterikus tanítóként  is  a foglalkozásra. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Minden betegséggel a lelked üzen

Nőgyógyászati betegségek lelki háttere

Sokszor mondom kapcsolati konzultációkon, de most felteszem ide is, mert fontos! A betegség nem egy rajtad kívülálló veszedelem, amitől félni és tartani kell, hanem igenis a Te legjobb barátod. A megjelenése felébreszt az álmodból. Ha pedig ébren vagy, megelőzheted, hogy jöjjön és tönkretegyen.
A női daganatok hátterében elsősorban a megbántottság feldolgozatlan érzése állhat – ez egyéb ként is nagyon alacsony rezgésszint, úgy 20 körül van.
A betegségnek nem üzenete, hanem célja van az életedben. Az a célja, hogy segítsen neked abban, hogy észrevedd, hogy valamit másképpen kell látnod, hogy a szokás szerinti érzelmi reakcióidat fel kell fedezned.
Állj bele a női létedbe, és éld meg az eredeti, ősi nőiességed az anyaságban, és a kapcsolatodban – ne horgonyozz le áldatlan, örömteli párkapcsolatban.
A nőgyógyászati problémák a 2-es, azaz a szakrális csakrához tartoznak. Ennek a csakrának az energiája felel többek között a méh, petefészek és méhnyak egészségéért. Az öröm csakrája, tehát összefüggésben van azzal, hogy mennyire örömmel éljük az életünket abban a testben, amiben vagyunk.
Tedd fel magadnak a kérdést: Te megengeded magadnak az élet örömeit!?

A nőgyógyászati betegségek lelki okai – a teljesség igénye nélkül

Fokozott menstruációs vérzés:

Lelki szinten ez azt jelenti, hogy a céloddal kapcsolatban egy, egyirányú utat alakítottál ki… csak gyűjtögetsz, raktározod az információkat, de azokat aztán nem tudod ki és elmondani senkinek… még önmagadnak se. Benned ragadnak az érzéseid és ezek egy nagy, kusza „valóságot” fognak teremteni benned, melyeket igyekszel eltitkolni.

Endometriózis:

Egy mély, a nőiességgel, anyasággal kapcsolatos „seb” vagy sérülés ért és a megoldás helyett a pótcselekvéseidben bízva, a problémád gyökere a kezelhetetlen mélységbe temetődött. Nem érzed magad nőnek… nem mered magad nőnek érezni! – miközben NAGYON is az vagy!

Ciszták:
Az endometriózis összenövéseket és cisztáikat okozhat:
A szöveteiden keletkező apró sebekből, sérülésekből összenövések keletkezhetnek… Ezek a kisebb-nagyobb lelki sebeket – az anyaságoddal kapcsolatban – jelentik, melyeket igyekszel begyógyítani és lehetőleg mindenki elől eltitkolni… Figyelem! Nem megoldani akarod, hanem eltüntetni… és ez nagyon sokáig megy/ment is. Ezt jelenti a seb és az összenövések.
Amikor egy nő nem tud teherbe esni, vagy elveszti gyermekét – utóbbi érzés jelentkezhet válás esetén is, amikor a másik félnél marad a gyerek -, előfordulhat, hogy a szervezet létrehoz a méhében valamit – cisztát, myomát, daganatot -, szimbolizálva méhe gyümölcsét, mely ilyen helyzetekben bizony keserű.

A ciszta pedig azt mutatja meg, hogy ezt a problémádat megpróbálod, becsomagolni valamilyen megalkuvásba vagy hazugságban, majd eltemetni, elfelejteni… egy olyan helyre tenni, ahol senki sem láthatja.

A méh betegségei: Az anyaság, vagy anyával való kapcsolat problémái. A női méh a teremtés szimbóluma is, így ha korlátozva vagyunk terveink véghezvitelében, életünk, álmaink “megteremtésében”, akkor is jelentkezhet itt betegség.

A petefészek betegségei: az új élet innen indul. Főleg a termékenységgel kapcsolatos problémák. A női ciklus, a nőiesség, tiniknél a nővé válás problémái jelentkeznek itt. Elfogadod e, hogy nő vagy? Szereted e, hogy nő vagy? Megéled e, hogy nő vagy?

A petefészek a nemiség és a fogantatás jelképe. Önértékelési konfliktus következtében a petefészek szövete sorvadni kezdhet. Az önértékelési zavar fakadhat a nőiséggel vagy a szexualitással kapcsolatos önbizalomhiányból, de társulhat halál utáni sokkhoz is. Az érintett nőnek meghal egy szeretett hozzátartozója, és úgy érzi, hogy nélküle ő már nem érdemes az életre.

Méhnyak, méhszáj: “az alvilág kapujának” is hívják, vagyis a NŐiesség bejárata. Főleg a másik nemmel való kapcsolat problémái betegítik meg. Sorozatos kapcsolati kudarcok, ha a nőiességed csorbát szenved, ha megcsaltak, ha nem leled örömödet a szexualitásban, ha “védekezni” akarsz valakitől. Rossz kapcsolatok betegsége is, ha a nő már nem akar a férfijának “nője” lenni.

A méhnyakrák lelki okai:

A méhszáj laphámszövetének gyulladásos folyamata. Akik hisznek a betegségek lelki okaiban, úgy tartják, hogy ez a betegség az összetartozási frusztráció eredményeképpen alakul ki. Lehet szó összetartozás-hiányérzetről vagy az összetartozás nemkívánatosságról.

A méhmióma lelki okai:
A mióma a méhizomszövet kóros megvastagodása. Elképzelések szerint ezt lelki okokra eredeztetve azok a nők hozzák létre magukban, akik folyamatosan tipródnak. Konfliktushelyzetbe kerültek, mert gyereket szeretnének, de valamiért nem lehet. Mert szinglik, mert a párjuk nem akarja, vagy mert nehezen esnek teherbe.

Mivel a betegség a női méhben alakul ki, így ez szimbolizálhatja, a párkapcsolatban, nőként megélt kudarcokat.

Menstruáció alatti erős fájdalom:

A testi folyamatok sajátossága mellett, azért ilyenkor erősödik fel a fájdalom, mert ekkor „tudatosodik” (leginkább), hogy megint nem történt meg a várva várt csoda… és teljesen lényegtelen körülmény, hogy egyedül vagy társsal élsz-e, hogy véglegesen eldőlt-e a gyermekvállalási szándék. A lényeg, hogy erős a vágy és a csalódottság kettőssége, ami komoly érzelmi konfliktust és ezzel együtt testi fájdalmat okoz.

Emlőcsomók:
A csomók lehetnek folyadéktartalmú zsákok (ciszták) vagy tömött csomók, ún.fibroadenomák; nem rosszindulatúak, de azzá válhatnak.
Lelki okai:harag, idegenkedés, feszesség, elvetemedettség, szülőtől rettegés, utánozási hajlam, alvási rémület, rosszkívánság miatti meddő küzdelem, sértettség ártóimpulzusa, túlzott igények miatti szorongás, tudatalatti félelem a felelősségre vonástól.

Mentális okai:nézetfeladás miatti bűntudat, lesújtó vélemény miatti hitehagyottság.

Hormonzavar:
Szédüléssel, idegességgel, depresszióval, fáradtsággal, lábvizesedéssel, rossz közérzettel, hízással, hőhullámokkal, magas vérnyomással, vizelési és székelési problémákkal, szexuális zavarokkal, erőteljes szőrösödéssel, izomgyengeséggel, növekedési problémákkal, krónikus fejfájással, látászavarokkal, menstruációs zavarokkal, pattanásokkal, cukorbetegséggel jár.
Lelki okai:élhetetlenség, feltartóztathatatlan vágy, sértődősség, szeretetfogadási képtelenség, túlzott céltudatosság, túlzott szívtelenség, túlzott félelem a valóságtól, túlzott állati érzékiség, tudatalatti rossz előérzet, megszorongatás miatti félelem, tudatalatti félelem saját mágikus erőinktől, tényeket mellőző kijelentés miatti szorongás, csaló szándék miatti szorongás, sikerkényszer miatti gátlás, halál miatti félelem.

Mentális okai:megrögzöttség, önkárhoztatás, túlzott durva beszéd, szellemi megterhelés miatti negatív jövőkép, lelki fájdalomokozás miatti bűntudat.

Herpesz a nemi szerven:

A nemi herpesz szexuális érintkezés során fertőző vírus. A pszichoszomatika szerint megjelenésének lelki oka általában a párkapcsolatban megélt bűntudattal, szégyenérzettel van összefüggésben, amit legtöbb esetben a hűtlenség érzése okoz. A nemi herpesz megjelenése kapcsolatban lehet a daganatokkal is, abban az esetben, ha valaki nem tudja megbeszélni partnerével, hogy nem elégedett a szexuális életével, ehelyett „kitekinget” a kapcsolatból… A probléma megoldása elsősorban az őszinte kommunikáció!

Energiagyógyászként terápiás változatban – többszöri ismételt alkalommal – gyógyulást segítő energiákkal, oldással, érzelmi blokkoldással várom a Hölgyeket szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Újhold napján

Varázsolj a  Vízöntő misztikus könnyed-légies energiájában

A mágiában mindig is fontos volt az időzítés.  Az újhold lelki regenerálódást hoz, a régi sérelmeidet, fájdalmadat végre elengedheted. Ha van rossz szokásod, most azt is leépítheted.
A mostani. január 21-én beteljesedő újhold alkalmával szerelmet vonzó- és bőség teremtő varázslatokat érdemes végezni. Ne csak fontolgasd, tedd is meg!

Újhold napján  mindig az elengedéssel kezdünk. Ilyenkor szokás elengedni minden olyan negatív energiát, ami blokkolhat a teremtő varázslatokban. Majd is az energetikai szintedet fogom felemelni, hogy alkalmas légy a teremtő mágiára.
Angyalos szertartást végezhetünk írásos, vagy gyertyás, szimbólumos, illetve arkangyalos megoldásban. A már meglevő szerelmi kapcsolatokat is érdemes megerősíteni angyalos misztikus összerezegtetéssel.
Elengedő és teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Jelentkezz be előre hozzám – egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Csalódások sodrában

Kérdezd meg magadtól, hogy szereted-e magad a párod  mellett!

Ahogy bánnak veled, úgy éreznek irántad. Ha boldog szeretnél lenni, ne a boldogtalan kapcsolatokban keresd a boldogságod!

Amikor azt mondja, hogy nehogy ne szeress, bele, mert ő nem akarja ezt – és közben bókol, meg hízeleg … és ezt te ezek után hagyod, akkor nagyon csúnyán megvezeted vele magad.
Hidd el, hogy nem akar többet tőled, mint amit mondott   – szexet, egy kis odafigyelést, törődést… egy darabig, mert neki erre van szüksége. És ő szólt, hogy ne szeress bele, tehát nem kérheted tőle számon, hogy becsapott, vagy hazudott neked. Most kinek hiszel?
A kérdésre a válasz:  önértékelési gondjaid vannak.

Amikor súgja-búgja, hogy  nem akar elveszíteni… Az asszony megtudta, hogy vagy neki…most háborog, és nem tud menni hozzád légyottra, majd ha elcsillapodtak a kedélyek…újra felkeres.
Hidd el, hogy sosem fogja elhagyni a családját, miattad.
Ha igazából szeretne, és veled akarna élni – téged választana. Tehát ne érezd magad rosszabbul, ha kicsit most hanyagol. Visszatér újból a maga örömére – mert úgy érzi jár neki egy kis kényeztetés. Na de mi lesz veled?

A  kérdésre a válasz:  tudat alatt nem szeretnél kötődni senkihez sem, nem akarsz együtt élős felvállalós kapcsolatot – félsz a köteléktől, túlságosan szabadságfüggő vagy.

Ha se veled, se nélküled – huzavona-meg ilyenek… Kérlek, hogy akkor se gyanakodj arra, hogy ikerlángod volna. Egyszerűen csupán csak fél egyedül maradni a kis drága. Nem vagy értéktelen, de azzá leszel, ha ezt tovább folytatod vele, az önbecsülésed, süllyed le általa. Jó ez neked?
A kérdésre a válasz:  Ha nem vállalok fel magad, és nem viselkedsz  hiteles nőként, hamarosan nőgyógyászati gondjaid lehetnek – boldogtalanságban vergődsz, ismerd fel.

Minden kapcsolati minta addig tart, amíg energiát adsz neki. Ha felismered, hogy többre vagy méltó, máris meghoztál egy fontos döntést. Innen lépésről lépésre haladhatsz tovább az önmagadra találás útján. Ne élj önsorsrontásban – hidd el, hogy a boldogság neked is alanyi jogon jár.  Értékes és szerethető vagy – boldogságra születtél – engedd meg magadnak, hogy meg is kapd.

Energetikai oldással, blokkoldással, előző életbeli karmatisztítással,  szívcsakra tisztítással, magabiztos energiákkal, önismeretei tanácsadással – tudatos párkapcsolati bevonzással is  segíthetek Neked, ha felkeres.  Szeretettel, léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: