GYÁSZFELDOLGOZÁS kategória bejegyzései

Gyászprogram – gyászfeldolgozás

Gyászfeldolgozás ezoterikus programban.

A gyász egy folyamat, melyet elkerülhetetlenül meg kell élni ahhoz, hogy elérjük azt a stádiumot, melyben fájdalmunk csillapodik. Szeretteim elvesztése tanított meg az elengedés fájdalmát feladatként feldolgozni. Borzalmas, kegyetlen  időszakot éltem át – ezért is határoztam el, hogy segítek azoknak, akik elakadtak a gyászfeldolgozás folyamatában.

A feldolgozás több szintből áll:
Az öt szakasz – tagadás, düh, alkudozás, bánat/lehangoltság és elfogadás – egy olyan keretrendszer részei, amelyek segítik azt a lelki folyamatot, amelyben megtanuljuk, hogy hogyan élhetünk tovább az elveszített másik nélkül.
Egy-egy fázis egy-két hétig tart, van akinél több hónapig is – lelki érzékenységtől függve.
A családi és baráti kapcsolatok is az élethez való újrakapcsolódást jelentik nem kell bűntudatot érezned, ha boldog vagy, ha örülsz valaminek a gyász időszakban is.
A gyászolónak ne mondjuk azt, hogy őszinte részvétem, hiszen valójában nem akarunk belőle részt venni, mert nem vehetjük el tőle a megtapasztalását, nem osztozkodhatunk rajta.
Mondjuk azt,  hogy: Fogadd őszinte együttérzésemet! -hiszen valójából erről van szó – milyen csodálatos is a a magyar nyelv.
Ne csak mondjuk azt a  gyászolónak, hogy számíthatsz rám, szólj, ha szükséged lesz valamira. Hanem konkrétan segítsük őt gyakorlatilag is – a mindennapi teendőkben.
Ha elakadás van  a gyászban, nem halad előre a folyamat, hosszú ideig valamelyik szakaszban ragadunk, csak a veszteséggel tudunk foglalkozni, befelé fordulunk, elveszítjük a kapcsolatot a külvilággal,
megszűnnek társas kapcsolataink, korábbi jó ismerősökkel sem beszélünk. Nagyon gyorsan szakembert kell keresni. Ugyanis a gyász gyengíti a tüdőt, a szorongás a vesét, a harag a májat, az aggódás a gyomrot, a stressz a szívet és az agyat. aki nem tud tovább lépni nagyon alacsony energetikai szintre kerül, ahol betegségek találhatnak rá, mert komoly szervi, és mentális probléma is jöhet.
A gyász folyamat lezárás nem azt jelenti, hogy elveted az elhunyt szerettedet, inkább azon munkálkodj, hogy szeretettel őrizd meg az emlékét és megértéssel elfogadva gondolj  arra a napra amikor átment a fénybe.  Lehet családi összejövetelt tartani, ahol rá emlékezhettek  meg – felemlegetve egy-egy kedves pillanatot földi életéből.
Keress meg, ha  úgy érzed nehezen tudod elengedni eltávozott szeretted. Fény hazába emelő szertartással, kapcsolatfelvétellel, vigasztaló angyalozással, tértisztítással tudok segíteni angyal-és gyászterapeutaként a  gyászmunkádban. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.

Messengeres foglalkozás – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Gyászfeldolgozás – Túlvilági támogatók

Túlvilági támogatóink nagy segítőink lehetnek!

Elhunyt szeretteink, őseink gyakran a túlvilági segítőink is egyben.
Néha még a tarot lapok is mutatják nekünk, hogy egy bizonyos helyzetben csakis egy elhunyt hozzátartozó segítsége szükséges, mert másképpen sokáig el is húzódhat a dolog…vagy nem teljesülhet. Ilyenkor érdemes “megnézni az aurát” honnan érkezhet az útmutatás.
A halottkommunikációt ajánlom azoknak, akik felkészültek a találkozóra. Megszentelt térben, védelem alatt idézhető a sok segítő tradicionális szertartás alatt. Jöhetnek régi idők lelkei – akik valamelyik, bármelyik előző életünk szerettei voltak…
A fényből lépnek elő, segítő energiákat hozva.
Azrael Arkangyal gondoskodik arról, hogy vissza is térjenek a Fény hazába. Azrael aurája a sárga egészen halvány árnyalatában ragyog. Amikor a közelünkben van, tojáshéj színű fényeket láthatunk csillogni a helyiségben.
Mihály arkangyal védelmezi a szertartásokat.
Nagy segítség – áhitat, és szeretetteljes pillanat – ha részese szeretnél lenni.
Szeretettel segítek benne – bármelyik nap alkalmas rá – nincs időhöz kötve. Mindenképp érdemes “megnézni az aurát” honnan érkezhet az útmutatás. Több lélek is előléphet, aki választ tud hozni a kérdéseidre.
Nem szerencsés avatatlanként végezni a szertartást, mert szellemátjárókat nyithat…ahol más kóbor lelkek is átjöhetnek, nemcsak a szeretteink.
A szellemvilággal avatatlanul kokettálni nagyon veszélyes dolog. Fordulj inkább beavatott szakértőhöz.

A szellemlehívásokkal sorsfordulatok várhatóak, elakadt élethelyzetek mozdulhatnak meg – elhunyt rokonaink segítséget adhatnak odaátról nekünk, a földi térben élőknek.


Angyalos terápiával várlak szeretettel: Érzelmi blokkok oldása elhunyt szeretteink felé – kapcsolatfelvétel segítő szertartásban. Jelentkezhetsz Te is a programra. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.

Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Gyászterápia – hadó energia

Hadó energia – az elhunytak frekvenciája.

Halottaink, elhunyt szeretteink olykor-olykor üzenni akarnak nekünk, élőknek. Először is haláluk után sokáig azt gondolják, hogy nem történt semmi, élnek, és képesek kommunikálni.
De mivel nincs testi kiterjedésük, az a fajta kommunikáció megmarad az energiák szintjén, nem tud manifesztálódni…
A tisztánlátó, léleklátó médium a hadó energia segítségével tudja felvenni a kapcsolatot túlvilági szeretteinkkel, hogy üzenetet továbbítson…ez a halottak frekvenciája. Spiritisztaként gyakran teszem én is ezt a kommunikációk folytán.
Az elhunyt épp úgy él tovább a saját világában, mintha élne, olyannyira, hogy sokáig rá se jön, hogy halott. Megpróbálnak kapcsolatot teremteni az élőkkel. A hadó energia egy borzongató furcsa érzés energiája – semmivel sem hasonlítható össze.
Egy dolog nagyon fáj nekik, ha nem kérhetnek bocsánatot attól, akit megbántottak, mert ő a földön maradt, és már nem hallja, mit mondanának.
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas/
Gyászterápiával, kapcsolat felvétellel kereshettek. E
gyüttérzéssel, szeretettel várlak angyalos stúdiómba – léleköleléssel:

 

spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Gyászfeldolgozás: A Halál

Dimenziókapu a túlvilágra

Hiszem, hogy van egy nagyon vékony függöny, ami elválasztja ezt a világot és a másikat, s amin csak kevesen látnak át.
Hiszem, hogy onnan figyelnek minket, akiket szerettünk, akiknek ugyan a hangját nem halljuk már, az érintését nem érezhetjük, s nem nézhetünk többé a szemükbe, de ott vannak. Mosolyogva figyelnek minket, és büszkék a sikereinknél, a boldog pillanatokban velünk örülnek, a könnyinket, pedig ha tehetnék, letörölnék.
Hiszem, hogy látják és hálásan nyugtázzák a nekik gyújtott gyertyát, de hiszem, hogy akkor is hallják a feléjük intézett szavainkat, ha nem állunk ott a sírkőnél.
Hiszem, hogy a sok keringő elsuttogott történet a túlvilágról, és a kisgyermekek mesének ható sztorijai hogyan születettek erre a földre, nem csupán mesék, és nem csak kitalációk, hanem egy olyan világ létezésére bizonyíték, amire nekünk is emlékeznünk lenne érdemes, és ahol szeretteink várják a viszontlátást.
Hiszem, hogy a halál nem csak befejezés, hanem kezdete is valaminek, amit már néhányszor megtapasztaltunk, csak azután elfelejtettük.
Hiszem, hogy az élet több néhány évtizednél, több, mint amit tanítanak nekünk az iskolában, több, mint amit el tudunk képzelni.
Hiszek a másvilágban. – Agárdi Zsóka


Gyászterapeutaként és ezoterikus emberként is hiszek a túlvilágban – abban, hogy elhunyt szeretteink átkelve a fénybe, odaát élnek és boldogok.
Minden újholdkor és teliholdkor ‘kiskapu’ nyílik, ahol elhunyt szeretteink átrezeghetnek a Mennyországba.
Szeretettel várom azokat Ezoterikus angyalos gyászterápiára: Fény hazába emelésre, vigasztaló angyalozásra,  terápiás lélekoldó beszélgetésre, üzenet-kapcsolat felvételre, végső búcsúra,  energetikai oldásra, akik elveszítették szeretetteiket, és nehezen viselik a lelki terheket, a gyász fogságába rekedve. Jelentkezhetsz a   gyászfeldolgozó programomra nálam. http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas/
Léleköleléssel, együttérzéssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Ezoterikus gyászterápiák – Asajah

Gyászfeldolgozás ezoterikus rezgésekkel

“Az ember múlhatatlan ezen a földön, addig él, míg valaki emlékezik rá.” – Szabó Magda


A gyászfeldolgozás szakaszokra bontja az utat, ami visszavezeti a gyászolót  a való életbe. A gyászterápia arról szól, hogy ezeket a szakaszokat könnyebb legyen átvészelni, megélni. A lélek oldás az elviselhetetlen lélek fájdalomtól kíméli meg a gyászolót. A terápiás változat végigkíséri a gyász folyamatát – a foglalkozásokra időről-időre érdemes eljárni. A feldolgozatlan gyászt jelezheti az állandósult, magas szintű stressz, megmagyarázhatatlan szorongás, akár pániktünetek is, vagy hosszan elhúzódó depresszív állapot.
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas-asajah/
A családi ünnepek alatt még jobban hiányoznak elveszített szeretteink – többet gondolunk rájuk, újra felélednek a velük töltött szép emlékek.
Az ezoterikus gyászterápiát azoknak ajánlom, akik szeretnének elhunyt szerettükkel kibékülni, nekik üzenni, tőlük elbúcsúzni, oldott lélekkel élni. Avatott angyal és gyászterapeutaként várlak a programra. Szeretettel,  együttérzéssel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Gyászfeldolgozás:
http://asajah.hu/gyaszfeldolgozas/

Otthonunk


Minden újholdkor, teliholdkor úgynevezett kiskapu nyílik, amely lehetőséget át az átkelésre. Ha ezt nem teszi meg a halál követő negyvenkilencedig napig, akkor itt rekedt ebben a dimenzióban. Itt maradni karma, nem szerencsés választás, hiszen a földhöz kötöttek életenergiát szívnak el az élőktől.Az Otthonunk – Nosso Lar – Film a halálról, a pokolról, a mennyországról … honnan jöttünk, hová megyünk. A film a halál utáni és halál előtti életet mutatja be. Ezt a filmet gyászterapeutaként is ajánlom!
https://videa.hu/videok/nagyvilag/n-l-NpYCP78eAyeXO$INY?start=4.912222A&fbclid=IwAR1w44IGPHfgK3k7_gVDs2J86xJFGMJWESQpn6JEUwV0iV6oOnfSXj5a13M

Gyászterápia – Asajah

Ezoterikus gyászfeldolgozás  – terápiában

„Sem a holtaknak sem az élőknek nem tesz jót, ha túl sok időt töltenek egymással”  – Marie Louise von Franz pszichológus


Ha állandóan a  halott szeretteidre gondolsz, azzal árthatsz magadnak, az egészségednek. Nem tanácsos például gyászoltárt elhelyezni az otthonodba, folyamatosan a temetőbe járni, és nem jó ötlet az elhunyt tárgyait, fotóit nézegetned sem rendszeresen. Csak magadat kínzod vele!
A gyászterápia végigkíséri a gyász folyamatát. A feldolgozás alatt sok érzés kavarog a gyászolóban. A gyász gyengíti a tüdőt, a szorongás a vesét, a harag a májat, az aggódás a gyomrot, a stressz a szívet és az agyat.
A gyásznak több fázis is van – minden egyes szakasznál más- és más terápiás kezeléssel tudok segíteni az oldásban. Az első kezelésnél terápiás beszélgetés történik, energetikai szálak oldása, Fény hazába emelés – kapcsolódás és üzenetfelvétel, búcsú elhunyt szerettedtől, (itt érzékelheted őt, és felveheted a kapcsolatot vele.) valamint vigasztaló angyalozás.
A második, és a harmadik, negyedik, ötödik alkalom tőled függ. Mindenkinél más időpontra utal. Van aki lassabban halad végig a fázisokon – ezt besürgetni nem lehet, érzelmi alapú. Minden egyes találkozón könnyíthetek a bánatodon, leemelődnek a lelki terheid  – így a gyász folyamán keletkező negatív energiák kivonódnak, és nem betegíthet meg a hosszasabb feldolgozás folyamat sem.

A harmadik dimenzió az emberi élet létsíkja. Ebben élünk. Itt van a tér és idő. Ide születünk, és innen távozunk a negyedik dimenzióba A negyedik dimenzió két szintből áll. Az alsó szintből, ahová azok a szellemi lények érkeznek haláluk után, akik a sötét oldalon állnak – ezt nevezzük pokolnak. És természetesen a felső szintből, ami a Mennyország, Isten közvetlen “világa”.
Erősítsd  magadban  azt a gondolat, hogy  az átkelt szerettet odaát boldog, és azt szeretnék, hogy ebben a dimenzióban te is légy boldog. Nem hagyott el,  csak most máshol van dolga – szeretettel gondol rád, amíg újra nem találkoztok.
Szeretettel várlak angyal- és gyászterapeutaként az ezoterikus terápiás folyamatra, ha úgy érezd egyedül nem tudsz megbirkózni a lelki terheiddel –  tudd, hogy együttérzek veled. Tudom min mész keresztül, magam is megtapasztaltam már többször is ezt a kihívást. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Halottak napja margójára

A gyásznak ezer arca van

„Ez a test nem én vagyok.
Nem ragadtam ebbe a testbe.
Határtalan élet vagyok.
Soha nem születtem meg, és sohasem haltam meg.
Ott, a széles óceán és az égbolt számtalan galaxissal,
mind a tudatosság alapján nyilvánul meg.
A kezdetek nélküli idők óta mindig is szabad voltam.
A születés és a halál csak egy ajtó, amin keresztül ki- és besétálunk.
A születés és a halál csak egy bújócska.
Így hát mosolyogj rám, fogd a kezem, és ints búcsút.
Holnap újra találkozunk majd, talán még előbb is.
Mindig újra találkozunk a valódi forrásnál, mindig újra találkozunk
az élet számtalan ösvényén.” – Nincs halál, nincs félelem ~ Thich Nhat Hanh


“Életünk célja a születés és halál körforgásából való kilépés. Azért születünk újra- meg újra, mivel még nem tanultuk meg azokat a leckéket, melyeket meg kellett volna tanulnunk. (kivéve, ha valaki önként vállalja a megtestesülést segítő szándékkal)
A Föld az egyetlen olyan terület, ahol különböző tudatszintű (rezgésszintű) emberek élnek együtt, mivel ez az egyetlen olyan régió, ahol a legrövidebb időn belül gyors lelki fejlődést érhetünk el.
A halál a fizikai test és a lélek szétválása. Amikor a lélek belép egy testbe azt születésnek hívják, és amikor a lélek elhagyja a testet, azt halálnak. A halál pillanatában az életenergia felszabadul az Univerzumba, és elmozdítja a finom testet a Föld régiójától. Egy régebben eltávozott rokon képes érzékelni a végbemenő változásokat a kibocsátott szub-vitalis energiák által, felismerik a finom test ismerős formáját, ezért megjelenhetnek a haldokló körül. Ezért láthatják haldoklók a régen eltávozott rokonokat. Szeretteinkkel a túlvilágon találkozhatunk,amennyiben azonos régióba kerülünk. (Alacsonyabb régióból nem léphetünk magasabbral.)
Halál után először egy köztes létsíkra kerülünk, majd tovább a létezés finom (megfoghatatlan) síkjának valamelyikére tudatszintünknek megfelelően. Az Univerzumban a létezésnek síkjai vannak, a pozitívakat Mennyországnak, negatívakat Pokolnak nevezhetjük. Szeretetnek kell vezérelni cselekedeteinket, ezzel teremtjük meg a saját mennyországunkat, vagy poklunkat.”

Magánemberként is megéltem szeretteim elvesztését, és gyászterapeutaként is tudom, hogy a gyász sosem lesz könnyű, csak hozzászokunk a súlyához. Mindenki máshogyan, másképpen gyászol.
Sok orvos antidepresszánst vagy kedélyjavítót ír fel azoknak, akik egy szeretet lény elvesztésétől szenvednek, hogy elkerülhessék a fájdalmat. Pedig éppen ellenkezőleg, arra van szükségük, hogy megélhessék az emóciókat, megsirassák a halottat, kifejezzék haragjukat, frusztrációjukat, kétségbeesésüket, hogy elgondolkozzanak életül értelmén.

Ezoterikus gyászfeldolgozással, terápiás beszélgetéssel, vigasztaló angyalozással várlak szeretettel, ha felkeres.  Energetikai érzelmi oldással segíthetek neked abban, hogy könnyebben meg tud látni, át tudd élni a érzelmeidet; és ne tegyenek azok beteggé. Szeretettel várlak angyalos stúdiómba, ezoterikus terápiákkal, ‘fény hazába’ emeléssel, lélek kapcsolódással. Szeretettel, őszinte együttérzéssel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A távozásra is fel lehet készülni – Gyászban

Gyászban – ezoterikus gyászterápia

“A testi halál előtti utolsó, néhány pillanatban, és meghalás közben, önmagadat formamentes tudatosságként tapasztalod meg. Hirtelen nincs többé félelem, csak lelki béke, és annak a tudása, hogy „minden rendben”, s hogy a halál csupán egy forma feloldódása.Ekkor rájössz, hogy a halál végső soron illúzió. Ugyanúgy illúzió, mint a forma, amellyel azonosultál.” – Eckhart Tolle – Megszólal a csend

A távozásra is fel lehet készülni. Sokan vannak, akik tudják, érzik, sejtik, hogy kedves szerettüknek már kevés ideje van hátra, itt a földi létben – és lassan el kell őt engedniük a Fény hazába. Ilyenkor a legjobb, ha minél több időt töltesz együtt vele, és  szép emlékekkel búcsúzhatsz el tőle. A vitás kérdéseket jobb rendezni előre, hogy harag ne maradjon benned, se benne, ha ott lesz az idő az átkelésre. De ha ez nem sikerülne, a hadó energia által lehetőség van az ezoterikus gyászterápiában arra, hogy a halál után is tudj beszélni vele, és megbocsáss neki, vagy ő neked.
Ha úgy érzed szeretnél tudni róla, hogyan van odaát, és mit üzen neked keress meg lélekkapcsolati szertartásra. Szeretettel várlak egy előre megbeszélt órában az ezoterikus foglalkozásra – amikor már készen állsz, és készen áll ő is arra, hogy kommunikáljon veled. A részletekről érdeklődhetsz nálam – a szeánszról, és a kedvező időről is – és egyeztethetünk a lélekoldásra. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
párkapcsolati terapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Meddig tart az egészséges gyász?

Gyászfeldolgozás

Egy szeretett személy elvesztése jelentős trauma a hozzá közelállók számára. A távolabbi ismerősök fél évig, a közeli hozzátartozók egy évig szoktak gyászolni.

Hagyományosan egy évben határozzák meg a gyászidőszakot, az elhunyt személy szerettei ennyi ideig  hordják a fekete viseletet. Ez nem véletlenül alakult ki,  a lezárás nagyjából ennyi időt vesz igénybe. De ez változó a lelki érzékenység függvénye is lehet: egyeseknek rövidebb, másoknak hosszabb idő kell ahhoz, hogy túltegyék magukat a történteken. Van akinél kitolódik ez az időszak akár évekre is. Ez már az egészségre káros folyamatot indíthat el, úgymint pld. a depresszió, halálvágy, lelki eltávolodás az élőktől.
Úgy tudjuk elengedni az elhunytat tudatosan, hogy visszaemlékezünk a boldog, szép pillanatokra. Egye emlékdobozba érdemes beletenni minden olyan fotót,  kisebb dolgot, ami kellemes emléket őriz. Ezeket szabad, sőt ajánlott elővenni, amikor fájó hiányát érzik az eltávozónak, hogy a tragédia okozta sokkot idővel a szép emlékek felidézése nyomja el.
Ha ama bizonyos gyászév letelte után még mindig nem tud valaki kikeveredni a gyász fogságából, érdemes szakembert, gyász-terapeutát felkeresni. 
Személy szerint ezoterikus megoldássokkal tudok segíteni a feldolgozás folyamatában, energetikai oldással, terápiás beszélgetésekkel, kapcsolat-felvétellel.

Ha úgy érzed súlyos lelki trauma ért – keress meg, egyeztess velem a terápiára. A hosszan tartó gyász súlyos károkat okozhat a lelki, és testi egészségedben – angyalozással segítek visszatalálni az életöröm állapotában. Kérj időpontot, egyeztess velem a terápiára. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu