NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Teleholdas hetünk lesz! – Heti tarot

H E T I    T A R O T !
Július 15-től 21-ig.

Teleholdas hetünk lesz! Ha lépsz sikeres lehetsz – akinél akadály mutatkozik ott érdemes megvizsgálni a miérteket. Rontáslevétellel, blokkoldással kereshetsz.Néha egy berögzült félelem képezhet blokkot, néha egy ártó szándékú ember okozhat gondot.


A hét eleje föld minőségben lesz.
A Hold XVIII.
Az Oroszlán-Mars segít megmutatni hogy kihez érdemes kapcsolódni – rendet tehetsz most a kapcsolati életedben. Július 16-án, kedden a Bak Teleholdat köszönthetjük – érzelmileg megterhelő nap lehet az érzékenyebbeknek. http://asajah.hu/ezovilag/sorsfordito-lehetoseggel-erkezik-a-juliusi-telehold.php Érdemes elengedni a rossz szokásokat, a félelmeket, a magányt, a negatív gondolatokat, mindent ami lehúz, és nem szolgál téged. Teremteni csak ezután lehet és érdemes. A pozitív mantrákat használd ezen a napon is, ha lehet! Tisztítsd meg az életedet és adj helyet az újnak, a jobbnak. És adj az időt az Univerzumnak, amíg megteremtődik mindaz, ami megillet.
A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvezői lehetőségei lesznek a hét eleji napokban. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Az ízletes dinnye most igen jó falat, ne feledkezz meg a természet adta vitaminokról – iktass be gyümölcsnapot! A pihentető séta a hét eleji napokban jól eshet – a Hold energetikája női rezgésekkel telít – érdemes majd feltölteni az ásványaidat is. (A Hold a Bak jegyében lesz.)

A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Csillag  XVII.
A Nyilas-Jupiter szerencsét helyzeteket teret: Légy kezdeményező és céltudatos, terveidet csak így valósíthatod meg. Ismerd fel a lehetőségeidet a helyzetben. Jöhet egy új állásajánlat, egy jobb lehetőség, jöhet egy kedves jó barát, segítő szándékkal, de jöhet egy új szerelem is feléd. Az jön, amire, akire megértél. Kellemes eseménydús napokat ígér a hét közepe is. A Merkúr a Rákba lépve segíti a kommunikációnkat majd és az okos testbeszéddel is megspékelheted a mondandódat.
A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek szerencséje lehet. Nem ajánlatos műteni a a viszereket és a lábszárat. Fogyasszatok sok-sok gyümölcsöt – az őszibarack a sárga is érik – ki melyiket szereti. A meditáció és az erdei túra a legjobb időtöltést lehet – fedezd fel lelki, szellemi segítőidet. (A Hold a Vízöntő jegyében fog járni.)

A hét vége víz minőségben lesz.
A Nap XIX.
Élvezd a létedet, adj időt magadnak – pihenj, töltődj egyedül, vagy családi körben. Törődj többet az egészségeddel – sportolj, vidámkodj. Csak azt vállald be ami fontosabb. Ne szórd szét magad. A Bak-Plútó kicsit bekavar – átrendeződhetnek a dolgaink – világost helyzetek felé tekints! Köss fegyverszünetet. A tisztánlátásod megjön magától – átláthatod a helyzetet bölcsön, okosan.
A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak jegyeknek kedvez a hétvége energetikája. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A zöldség és a gyümölcs salátákat se feledjétek – minden étkezéshez jól jöhet. Mindenféle vízzel kapcsolatos program most örömmel tölthet el – akár vízparti séta, akár úszás, stb… jókedvre deríthet! (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

Ne vigyél át a jövődre rendezetlen ügyeket. Zárj le minden függőben lévő elintézetlen dolgodat. Tegyél rendet az életedben – mert csak így kezdhetsz újat, újba. Aranyszabály, hogy rend a lelke mindennek! Ne tervezz olyat, ami soha meg se valósulna. Minden érzést meg kell élni,  a csalódás is az egyik. Reálisan lásd a dolgokat, és olyan ügyeket szolgálj, ami pozitívra hangolhat. Lakás,-tér tisztításra is jó, kedvező időd lehet – “Angyalozni” most is érdemes! 

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Sorsfordító lehetőséggel érkezik a júliusi Telehold!

A Hold a Bak jegyében töltődik, július 16-án, kedden 23.39-kor.

A téma most a karrier, a munka és az önfejlesztés lesz. Lehet, hogy sokan melankólikus hangulatban lesznek – pedig igencsak mágikus ez a holdállás, hiszen a Vénusz és a Szaturnusz is jelen lesz a téridőben. Új lehetőségek jöhetnek, a régi bezápult helyzetek helyett. Tervezz, tűz ki végrehajtható célokat. Ragad meg és teremtsd meg a szerencsédet. Erős, megszentelt akarattal minden kihívás megoldható. Tégy érte, ha változtatni akarsz. Olyan munkát végezz, ami örömöt ad neked, ahol élvezed a létedet – amit szenvedéllyel csinálsz az csak jó lehet.
Egyesek döntéshelyzetbe kerülhetnek – választani mindig lehetőség! – ne legyen kényszer számodra se. Válassz és dönts ésszel, okosan, tudatosan a szíved szerint. Maradsz, vagy mész – az új állásban miben változhatsz? A jó lehetőség hozhat nagyobb hatalmat, és hozhat nagyobb felelősséget is, vagy hozhat nagyobb szabadságot is – a bizonytalanért sose kockáztass. Van aki egy remek munkaajánlatot kap majd a napokban, az is lehet, hogy külfölddel is kapcsolatos. A karriered ívelhet felfelé a régi helyen, de kaphatsz egy remek ajánlatot mondjuk egy más helyen. Örülj a jónak, ne tétovázz – sikereid beérnek.

Ha időd lejárt és menned kell – elbocsátanak, vagy leépítenek, jusson eszedbe, hogy ahol már nincs helyed oda ne kapaszkodj. Az új lesz az igazi helyed – ott találhatod meg valódi önmagad. Amikor feljebb kell, hogy lépnél az Univerzum  besegít, ha lejárt az időd és nem akarsz mozdulni, bizony akarattal felemel, és továbbvisz…
Képezd magad, ha jobbat akarsz. Választhatsz másodállást, ha abban jobban érzed magad, de sose légy bizonytalan abban, amit teszel, mert akkor elveszel. Most karmikus és sorszerű lépésekkel haladsz a szaturnuszi időben, a  Bak kitartó, erős jellemével.
Szentelj sok-sok szeretetidőt a családodnak és a szeretteidnek! Karmaoldásnak is nagy ideje lesz – jövődet tervezheted a szerelmeddel. Elmélyült érzelmekkel közösen, összefogva sikert aratva. Már nem halogathatod a dolgokat.
Vigyázz, mert a Bak Teleholdkor ingerlékeny, és sértődős kedvű is lehetsz – szentelj sok-sok szeretetidőt a családodnak és a szeretteidnek! szeretetből töltekezz. A forgalom is légy körültekintő és óvatos, ne légy sietős, mert megbánhatod.

Kazanlár-féle tarot nagy arkánum lapjai közül a Hold XVIII-as lapot húztam – Gondold végig mit tervezel, és lépésről lépésre haladva haladjon a sorsutadon – érzelmeidre hallgatva. Ne siettesd a dolgokat, az idő megmutatja a jó utat.
Az Időkapuban Melahél őrangyal áll, a Királyi székek karának szaturnuszi és merkúri energiáival, Binaél arkangyal csapatából. Imájával megidézheted őt.  “Melahél angyal engedj szereplőjévé válnom annak a kozmikus elbeszélésnek, amelyet éppen most fogalmazol. Ihlesd meg szellemem kérlek, minden a természetes, isteni rend szerint épüljön újjá bennem. Adj erőt nekem ahhoz, hogy segítségeddel megmagyarázhassam a tények, a dolgok, a helyzetek jelentését. Add, hogy a siker előhírnöke lehessek.”
A telehold energiája alkalmas elengedő és teremtő varázslatokhoz, valamint rontáslevételre is kitűnő az alkalom!
Oldó, blokkoldó terápiákkal, sorselemzéssel most is szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Sorslapok – Tarot
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Elengedő- teremtő mágiák.
Budapest, Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Erős, impulzív energiákat áraszt a hétvége erőtere

Hangolódj az energiákra, légy türelmes, csendesedj le – így meghallhatod segítőid szavát. Megérzéseid tisztábban lesznek-sorsdolgaid megvilágosodnak. Komoly szembesítő találkozások is lehetnek. Fedezd fel önmagad valódi lényét, és a küldetésedben kiteljesedhetsz.

“Felfelé nézz, minél feljebb, annál jobb. Számíts a legcsodálatosabb dolgokra, nem csak a jövőben, hanem épp most is. Vedd észre, hogy nincs olyan, hogy túl jó. Ne hagyd, hogy bárki bármilyen módon megakadályozzon vagy visszatartson.” – Eileen Caddy

Az Isten Énedre hallgass, ne hagyd manipulálni magad! Kerüld a veszélyes helyzeteket, és kellemetlenkedő embereket.  Oldó- elengedő napok jönnek a hétvégében – A Nap- Szaturnusz-Plútó együttállása a változtatás energiáját hozza el. Győzd le a félelmeidet, a kétségeidet. Most lépni, tenni, cselekedni lesz elég erőd – lehetőségedben áll, hogy spirituálisan fejlődjél, emelkedjél. Belső erőd egyre csak növekszik, sorsod teremtője lehetsz. Nagy megvilágító felismerések ideje lesz – ha összehangolódj a fentiekkel, átláthatod most majd sordolgaidat. A teendőid, feladatait más megvilágításba kerülnek – érthetővé válnak, és leegyszerűsödnek. Megérezheted, hogy merre az arra, és a jó irány felé veszed a lépteidet. Érzelmes, mély, tanító segítő beszélgetésekbe keveredhetünk, inspiráló aspektusban – megvilágosító lehetőségekkel felfényezve.  Békülésnek is jó ideje lehet. Átgondolt, tiszta cselekedetekkel haladj. A kapkodó szétszórtság most sem jó utat mutat. Engedd el azt, ami, aki nem tartozik már hozzád – az érdekkapcsolatoknak lejárt az ideje. Minőségi szeretet-szerelem kapcsolódásokat építs.
A vasárnapi hajlani álmok fontos üzenteket hoznak a szellemi segítőnktől, lelki vezetőinktől. Amikor emlékszel rá, akkor a tudatodnak szólnak – érdemes majd lejegyezni ezeket. Amikor nem tudod mit álmodtál, de sejtésed van róla, néha fel-felbukkan egy-egy álomkép ködösen, akkor azt a tudattalan fogadta benned, s később majd feljön a tudatosba is. Az információk, üzenetek nem vesznek el, mindig megérkeznek hozzád, ebben biztos lehetsz.

Ha a spirituális utat választottad bejárandó útnak, megismerheted önmagad és megtapasztalhatod az érzéseidet – céltudatos, nagy életmegélő energiákkal rendelkezel!
Munkára fogtak az égiek – hétvégén is vagyok leszek, ‘örömteli szolgálatban’ Metatronnal szövetségben ténykedem.
Oldásokkal, blokkoldással kereshetsz – elengedő, teremtő mágiákkal is segíthetek.

Boldogságos, teremtős, megvilágosítós hétvégét kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák –  személyre szóló tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Mesengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Napi motiváló!

Vannak dolgok, amelyeket csak szeretettel és szeretetből lehet megoldani!

“Mindenik embernek a lelkében dal van, és a saját lelkét hallja minden dalban. És akinek szép a lelkében az ének,az hallja a mások énekét is szépnek. ” – Babits Mihály

A harag rossz tanácsadó. Elnyom, megfojt, ural, gúzsbaköt és  elmerít a semmiben. Semmit sem adhat neked, csak elvehet: hitet, reményt és szeretetet. Táplálni sem való semmivel. Békülni, békíteni van okod. Tiszta szívvel teremthetsz csak szép holnapot. Old fel a negatív hangulatot. Lelkedből élj, ne szomorkodj, búslakodj. Vidáman építheted csak a holnapot. Ébreszd fel a lelkedet és vesd bele magad az életbe. Légy tiszta, kedvező szelek fújnak, az idő itt van, az idő most van.  Légy teljességgel benne a létezésedbe, légy jelen az életedbe. Mindig azt tedd, amit a szíved diktál, arra menj amerre a lábad vinne, hallgass az ösztöneidre. Tettekkel lehet szebbé tenni a holnapot. A mai nap is adhat erre alapot. Gondolataiddal, szavaiddal teremted a létedet, a mindennapi lehetőségeket ne feledd. Mindig akad olyan, ami felemel. A Te dolgod csak annyi, hogy légy készen és merészen kezd el teremteni a sorsodat. Ne habozz, nem ad erre semmi sem okot. Teljes szívvel,  tettre készen tör elő belőled az, ami vagy. Fordulatos eseménydús jövőre számíthatsz. Lépni, tenni cselekedni most szabad. Ne légy rest és mozdulj meg egy jó nagyot – fordíts egy nagyot a sorsodon.  Rombold le a falakat, amit magad köré építettél és nyílj ki a Fény felé, mert erre van most jó okod!

Kívánom, hogy találd meg újra a saját dalodat!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Energetikai tisztítások
Tanácsadás – Spirituális terápiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Jókedvvel, bőséggel!

H E T I    T A R O T
július 8-től 14-ig.

Július 8 és július 31 között a Merkúr ismét retrográdba fordul. Megint egy kis extra időt kapunk, hogy átgondoljuk nagy terveinket. Ezen időszakok alatt: Kerüljük a szerződéskötéseket, mert megvezethetnek bennünket.  Alaposan nézz át minden apró részletet! A kommunikációban és a közlekedésben számíthatunk bonyodalmakra, nézeteltérésekre, félreértésekre, illetve becsaphatnak bennünket, vagy rossz döntéseket hozhatunk. De műszaki cikkeink is meghibásodhatnak. Figyeljünk jobban oda egymásra, legyünk pozitívak és átgondoltak!

A Pápanő II.
A hét eleje levegő minőségben lesz.
Hallgass a megérzéseidre – s akként cselekedj. Érdemes rugalmasabbnak lenni, és egy kicsit egymásra hangolódni. Nehezítheti ezt a megoldást a merkúri retrográd. A nagy beszélgetéseket inkább halasszuk későbbre –  most fontos döntést se hozz, mert hogy hogy elronthatod. Mielőtt lépnél gondolj át mindent még egyszer. Elakadások lehetnek családi ügyekben. (Oldásokkal, blokkoldással kereshetsz!) Munkahelyi, munkával kapcsolatos jó lehetőségek érkezhetnek. Kerüljétek a félreértéseket – időben tisztázzatok minden helyzetet. Ez különösen a szerződéskötéseknél legyen jelen!
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Kellemes időtöltést lehet a rendezvényjárás – kiállítás, múzeumlátogatás. Fogyasszatok sok gyümölcsöt, épp azt, ami kívántok – a test mindig jelzi mire van szüksége. A hét elejének energetikája a Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező lehet. (A Hold a Mérleg jegyben lesz jelen.)

A Mértékletesség XIV.
A hét közepe víz minőségben lesz.
Nyugodtabb állások elé nézünk majd – a Skorpió holdban jobban egymásra tudunk majd hangolódni dolgokat megbeszélni, helyretenni pozitívan megoldani. Karmákat lehet mostanság is kiegyenlíteni, az adósságszámlákat rendezni. Meggondoltan cselekedj! Segítő személyek is érkezhetnek életedbe – fogadd hálával a jó tanácsokat, segítő szándékokat. Ügyesen mérlegelj – ne kapkodj el semmit se!Bőségbevonzó mágiákat is lehet, és érdemes most készíteni – angyalmágiákkal szeretettel várlak!
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Zöldség és gyümölcs napokat iktassatok be! Jó program lehet mindenféle vizi dolog, az úszás, de a kulturális szórakozás is. A hét közepének energiája a Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre kedvezőleg hat majd. (A Hold a Skorpió jegyében áll majd.)

A Császár IV.
A hét vége tűz minőségben lesz.
Légy ura a helyzetedben – az életed teremtője vagy, itt a nagy főszerep! Építheted a karriered. Az egészséges határokról most se feledkezz meg. A Vénusz a Rákban lesz a hétvégén már. Nyílj ki a jelenlegi dolgokra – sorsutakat tisztázhatsz, sorsdolgokat átláthatod –  a szeretet energiájával légy jelen! Ne falakat húzz, hidat emelj!
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. Egyél amit szeretsz, de a zöldségsalikat se hagyd el! A hétvégén a masszázs, a túra, a természetben járás igen-igen jól eshet – ha lehet még jobb, párban! A hét vége a Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek hozhat szerencsét! (A Hold a Nyilas jegyben lesz.)

Még a Merkúr és a Neptunusz is retrográdban. Erőteljesen, érzelmes-érzelgős napok jönnek – ne hadakozz, ne vitázz, ami a tiéd, az marad, ami nem azt engedd el. A nagybetűs Élet tanít most ezerrel. A családodra figyelj oda nagyon – szentelj minőségi időt a szeretteiddel! Az univerzum mindenben helyes ügyedben támogat – ne hallgass az ártókra, az irigy gondolatokra. A komfortzónából kilépni jó dolog, bátran tedd meg!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Tízmilliószoros nap!

Tízmilliószoros nap – július 6. Az Imakerék ünnepe.

Ha teremteni akarsz tudatosnak kell lenned, jelen kell lenni benned a szándéknak! A tízmilliószoros napokon nagy energiák mozognak! Mond ki mit szeretnél, a valódi vágyadat fogalmazd meg, és adj időt az Univerzumnak a megvalósulásra.

Mindenféle spirituális terápiákat nagy erővel lehet alkalmazni ezen a napon, és oldásokat is érdemes erre az időszakra összpontosítani. Hálát adni most is jó dolog. De elengedheted a negatív érzelmeidet is egyben. Tudnod kell, ezeken a különleges napokon nemcsak a pozitív gondolatok hatnak tízmilliószoros erővel, hanem a visszahúzó, félelmekkel, rosszindulattal teliek is. Éppen ezért a változásért lépj túl a visszahúzó vagy idejétmúlt gondolatokon, érzéseken, és teremts helyette új, boldog, szeretettel teli világot magadnak. Ne hibáztass másokat a saját életed nehézségeiért, hanem ismerd fel, hogy boldogulásodért egyedül te tehetsz. Ha az életed épp nem olyan, mint amire vágynál, az a te döntéseid következménye, és nem mások tehetnek róla. A szombati napon Binaél arkangyal uralkodik. Idézésével olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik segíthetik a sorsodat. Ha angyaloznál használj rózsakvarcot, ő a szeretet kristálya, a citrin a bőség köve, az ametiszt pedig erősíti a spirituális bölcsességedet. Menj a tükörhöz, és mondd ki hangosan: „Megérdemlem, hogy nagyon boldog legyek! Megérdemlem, hogy szeressenek és boldogan éljek.” – egy igazi jó kis mantra nemcsak erre a napra.
Angyalmágiákkal szeretettel várlak – keres meg bátran!

De küldhetsz Fényt és Szeretetet ismerőseidnek, szeretteidnek is!

Gondolj pozitív dolgokra, és cselekedj jót ma is. Ami segítséget most adsz másoknak, azt sokszorosan kapod majd vissza!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás
Energetikai tisztítások -Tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Új hét, új hónap!

H E T I    T A R O T 
Július 1-től július 7-ig.

Újholdas hetünk lesz!
Szenvedélyes, érzelmes hétre számíthatunk. Sorsfordulatok is jöhetnek – ebben átalakító energiák is segítenek.

A hét eleje víz minőségben lesz.
A Császárnő III.
Kedden a Rák Újholdat üdvözölhetjük majd! És ugyanezen a napon az Oroszlán belép a Mars jegyében. Szerdán, július 3-án pedig a Vénusz a Rákba lép át. http://asajah.hu/ezovilag/sokaknak-szerelmetes-idoszak-johet.php
Lassacskán harmóniába kerülhetünk – párkapcsolati dolgainkban is. Ne várd, csináld! Radikális nagy változások is jöhetnek – az időtér energiája hatalmas változásokat generálhat – ha engeded.
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Igyatok sokat, és egyetek sok mézédes dinnyét, ha szeretitek. Jó választás lehet mindenféle vizi program, a kertészkedés és családi, baráti találkozó. Szerencsés napok jönnek a Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyekre. (A Hold a Rák jegyében fog állni.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
Az Ördög XVI.
Július 4-én a Nap Bak szembenállás segíthet neked abban, hogy a hozzád már nem tartozó, lehúzó energiáktól megszabadulhass. Gondold végig a kapcsolódásaidat és ami negatívba visz engedd el. A meglevő jól működő családi, barát kapcsolataidban a harmóniára törekedj, a szeretet erejével cselekedj. Van ahol régi barát kerülhet elő, vagy pedig egy elveszettnek hitt szeretteid tűnik elő.
Pénteken a Halak a Neptunuszban hátrál – ez a mélyebb kapcsolódások ideje is lehet. Érzelmes időszakban lehetsz – de sértődékenység is állhat fenn. Szavaiddal teremtesz – vigyázz arra hogyan kommunikálod ezt. Sunyi-alattomos emberek is feltűnhet a régmúltból, lezáratlan helyzetekből. Gonoszkodó tervekkel, tisztátalan szándékkal fellépve ellened – ne hagyd magad kompromittálni.  Őrangyali és angyali védelmet használj – a ‘tükörlabda’ jó lehet. Ne vedd szívedre a dolgokat – csak az bánt, aki nyomorultul érzi magát. Lépj túl a helyzeten – fényed magasan világít. Vedd körbe magad kedves, jó emberekkel, szeretteiddel lenni is jó dolog. Erőt adó fényoszlop!
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az eret és a szívet. A nyers saláták most nagy energiát adnak. Az időtér a társasági programoknak, túráknak,kirándulás, utazásnak kedvez. A hét közepének energiája a Mérleg, Nyilas, Kos és az Ikrek napjegyekre hat majd pozitív aspektusban.  (A Hold az Oroszlán jegyében fog járni.)

A hét vége föld minőségben lesz.
A Császár IV.
A helyzeted ura leszel. Mindenben döntésképesen, erős akarattal rendelkezel. A plútói energiákban teremts olyat, ami számodra a legjobb lehet. A fenti világgal együttműködve ‘angyalozni’ is remek alkalom. Váratlan anyagi gyarapodást is jöhet, de akár egy új szerelem is érkezhet. Segítséget kaphatsz valamiben, amiben már régóta elakadtál. De egy kellemes meghívás is jöhet. Lehet töltődni, és ellazulni – ki hogyan szeret.
Nem ajánlatos lesz műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Fogyasszatok sok lédús gyümölcsöt, olyat aminek szezonja van. Kerti programoknak – grillsütés, kertészkedés, pihentető meditációknak kedvező lehetősége lesz majd.
A Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek hoz jó lehetőségeket a hétvége energiája. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)


Ha döntésképtelen vagy, Uriel Arkangyal és Mihály Arkangyal vezet – kérheted őket, ha nehéz helyzetben vagy, és semmise sikerülne. Ha lecsendesedve imaginálsz, meg is hallgatod a jó tanácsot, amit számodra közvetít a szellemvilág. Segítő fénymunkások is jöhetnek, de elérkezhet életedben egy még jobb megoldás. Figyelj a jelekre, és te is rendezetten cselekedj, hogy szövetségben az égiekkel jó sorod megszerezd. Önbizalom erősítéssel, félelemoldással – terápiás lehetőségekkel kereshetsz. Mindig a célodra fókuszálj, és ne hagyd magad manipulálni, és eltéríteni se. Pozitív terveidet az Ég mindig támogatja- ne  feledd, az Angyalok Veled!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Sokaknak szerelmetes időszak jöhet!

Július 2. kedd, Rák Újhold köszönt be ránk.

Nemcsak Újhold lesz ezen a napon, de teljes napfogyatkozás is, a Mars pedig az Oroszlánba lép. Így hát ezért is szenvedélyes energiák hatnak  – van, akit ez kissé össze is zavarhat. Légy lelkes és a pozitív tetterőd vezéreljen. Élj harmóniával a világgal, és önmagaddal, a  vitákat messzire kerüld el!

Az Újhold az újrakezdés, a változás energiáit hívja életre, azon a területen, ahol éppen tartózkodik. Amikor az Újhold a Rák jegyében van, akkor a család, az összetartozás, az intimitás, az elkötelezettség témáin kell dolgoznunk.A Rák jegyében a Hold otthon érzi magát.
Új hét indult és egyben egy új hónapot is üdvözölhetünk. A Rák jegye vizes minőségben van, érzelmes, érzelgős aspektusban. A vese a második szív – ezért nemcsak ezen a napon, de másnapokon is érdemes sok vizet, folyadékot fogyasztani, hogy tisztuljon minden negatív belőled. Méregtelenítés elkezdésének is jó ideje van  – tisztító böjti időszakba foghatsz. Most a Nap és a Hold is együtt fog állni. Az ösztönöd és az intuíciód elég jól vezérelhet.  A  tarot lapok közül erre az időre A Császárnő III. nagy árkunám lapját húztam.  A fejlődés folyamatosan jelen van. Megszületni készül az új. A szépség és a szeretet áradása. Terveid kifejlődnek és megvalósulnak. Erős vágyunk lehet az új dolgok elkezdésére, és régi terveink megvalósítására is – de akár már újhold előtti napokban is érezheted ezt a késztetést! Különösen azokra hat ez az erő, akinek Rák a Napja, vagy az aszcendense, illetve az a jegy, ahol a képletében a Holdja áll.
Igen intenzív energiák hatnak – most kimutathatod érzelmeid, szerelmi vallomásoknak is kedvező lehetőségek vannak. Lehet békülni, megbocsátani, aktivizálni a találkozásokat, a randikat. Az egyéjszakás légyottok nem kapnak valami nagy energiát a későbbiekben… ezzel vigyázz! Lelki társ és komoly kapcsolati lehetőség is felbukkanhat – kinek, kinek olyan, amilyenre megérett. Mivel a Rák jegyéhez tartozik a lakás, lakhatás, költözés, az otthon teremtés, az  anyagi javak és a család – így ezzel kapcsolatosan is változás lehet.
Figyelem ez is egy amolyan ‘termékenységi’ nap lesz – lehet aktívkodni azoknak a pároknak, akik babát szeretnének! És egyébként meg, amibe ezen a napon  nagy hittel fogunk, az remekbe sikeredhet.  Érdemes most átbeszélni az elrontott, félresikerült dolgokat szeretteiddel is.
Az Időkapuban Nelsaél őrangyal fog állni, szaturnuszi energiáival – a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából.  Misztikus  tisztító energiájával segítségedre lehet, hogy egy új csodás szakaszt nyithass életedbe. Idézése komoly rontó energiákat emelhet le.
Most mindent a szeretet irányít, azok a vágyak fognak manifesztálódni, amit a lelkedben régen dédelgetsz már! Tedd fel magadnak a kérdést ha úgy érzed, hogy magányos vagy, mi az oka annak, hogy boldogtalan vagy? Miért nem engeded meg magadnak az örömöt és a boldogságot, miért bünteted magad? Milyen blokk gátol abban, hogy szeresd magad?
Mindenképpen kerüld az energiavámpírokat, a magukat sajnáltató, megrekedt embereket – vigyázz ne használjanak szemetesládának.
Nagy döntéseket lehet hozni a következő napokban.  Mielőtt cselekednél gondold jól végig a dolgokat.
Sok életterületen lehet változás – mindenkinek hozhat valami csodát ez az újholdas állás!
Van akinél az Újhold napja inaktív – és csak a következő napokban hoznak majd változást. Van akinek már előtte is elindul valami más, és van akinek maga az újhold napja ad gyökeres átalakulást.
Most légy teremtő, varázsold át a sorsodat. Ha teremted az életed történnek veled csodák. Ha csak állsz és várod, hogy majd a sors hozzon valami megoldást, az csak csalóka ábránd lehet csupán. Vedd kezedbe az életedet, figyelj oda mit gondolsz, mit mondasz és mit teszel – a cselekvő energiáiddal vonzol eseményeket, és alakítasz lehetőségeket. Tisztítsd ki a szívcsakrádat a nehéz energiáktól – hogy beleférjen a boldogság!
Újhold varázslattal – szerelmi mágiákkal, kapcsolatot harmonizáló energiákkal, szerelmi kötés levételével is –
akár személyesen, vagy messengeren, skypeon is kereshetsz!
Ha pozitív vagy igen szerencsés új fordulat jöhet az Életedbe – légy nyitott, és befogadó a helyzetekre!

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Általános jóslás- Szerelmi jóslás
Spirituális terápiák – Angyal mágiák
Szerelembevonzás – szerelem harmonizálás már működő kapcsolatokban
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus területeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

 

Lendületes időben!

Június 27-én, csütörtök  a Merkúr az Oroszlánba lép és itt is marad egészen augusztus 29-ig.

Alkotókedvünk megnő, igen kreatívak, inspiráltak és szenvedélyesek lehetünk ezen időszak alatt. Egyfajta erőt, bátorságot ad majd ez az állás. Most sikerorientáltabb lehetsz és becsvágyóbb, mint eledd is gondoltad volna, és nemkülönben fontos lesz számodra az elismerés. Ki mersz állni magadért, a saját igazadért. El mersz indulni egy olyan úton, amire már régóta vágytál. Érdemes a hétvégére – de akár a csütörtöki napra is! – nagyobb társasági összejöveteleket is szervezned. Vidám órákat szerezhettek egymásnak – rokoni, baráti berkekben. Itt az ideje annak, hogy felvállald és megéld az érzelmeidet – de semmiképp se drámázz! A kommunikációdban is nagyobb erőt érzel – de vigyázz a nagy névvel, nehogy másokat megalázz.  A szavaidat és a gesztusaidat kontrolláld. Mindent el lehet mondani szép szóval, haraggal senkit se traktálj. Vitákba ne menj bele, és ne is generálj. Most nem foglalkozol majd a pletykákkal, önbecsülésed is megnő. A “szeretet nyelvedet” használd emberi kapcsolataidban. Éld meg szeretetben is harmóniában ezt az időszakot. Ha nyomasztó energiákat érzel, kedélyed is megcsappan,  konzultációval kereshetsz bátran – személyes ülésen, skypeon, vagy akár messengeren   – energia szint emeléssel várlak,  hogy újra formába lendülve,  sorsodat uralva éld meg a nyarat!
Szerencsés, boldog, és sikeres, örömteli időszakot!

Tanácsadásaimra szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelmi tarot
Csakra-aura tisztító harmonizálás – rezgésszint emelés
Szerencse energiák
Angyal mágiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Kezd el teremteni a Sorsodat!

H E T I    T A R O T !

Június 24-től június 30-ig.

“Olyan az életed amilyen tudatszinten vagy.”  – David R. Hawkins

Ha abban hiszel, hogy menni fog, akkor lehetőségeket fogsz látni. Ha abban, hogy nem, akkor pedig akadályokat.

A hét eleje a vízminőségben lesz.
A Főpapnő II.
Bak-Szaturnusz sokat sejtetően hat – figyelmed kerüljön oda. Sorsfordulati lehetőségeket is mutathatnak most az égiek. Megérzéseidre hallgass – varázsimákat is érdemes most felküldenie annak, akinek nagy problémája akadna. Segítő Angyal szerződésekkel mindig kereshetsz! Hétfőn, június 24-én pedig Tündérek napja lesz. http://asajah.hu/ezovilag/sorsajandek-erkezhet-meg.php
Fontos problémák, feladatok megoldásának ideje lesz a hét eleje. Jóvátétel, Hibák kijavításának, karmarendezésnek is jó ideje lehet – gondold végig mit teszel – fogadd jó szívvel a vezeklőket. Vigyázz, ne dolgozd túl magad – az én idődet vedd ki mindennap. A hajszolt ember könnyen lemerülhet – energetikai szint emelésről se feledkezz meg!
Kedveznek az energiák a Bika, Rák, Skorpió és Bak napjegyeknek. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Jó program lehet a kirándulás, a mozi és mindenféle viziprogram. Az étkezésekhez a friss zöld salátákat se felejtsétek el – akár nasi, akár vacsora is lehet!  (A Hold a Halak jegyében jár.)

A hét közepe tűz minőségben lesz.
A Szerencsekerék X.
Sorsikus fordulatok jöhetnek. Kezd el teremteni az életed, ne várj a jó sorsra, hanem kezd el létrehozni a szerencsédet! Hogy hogyan személyre szabottan mindenkinek máshogyan. Életmód döntésekben segíthetek, ha felkeresel. Uriel Arkangyal a megvalósulás energiáját adja hozzá, hogy el is érd, amit megérdemelsz. Egy-egy átmeneti elakadás ne gátoljon, – kommunikációs nehézség lehet – se félelmet ne gerjesszen benned. Most az Uránusz adja a hajtóerőt Neked! Anyagi váratlan kiadások jelentkezhetnek – kalkuláld be ezt a félretett pénzedhez. Egyébként pedig figyelj oda, hogy ne költekezd túl magad. Figyelj oda, a hivatalos dolgaidra, szerződéskötés most nem a legjobb időben lehet. Csütörtökön a Merkúr az Oroszlánba lép- marsikus erők is dominálnak – kicsit lehet hisztis ez az időszak majd, de annyira te se vedd komolyan. http://asajah.hu/ezovilag/lenduletes-idoben.php
A hét közepének energetikája kedvezőleg hat az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre. Az agyat, a szemet és a koponyát nem ajánlatos műteni. A séta, a hegyvidéki túra, a kirándulás, kertészkedés, vásárlás és a mozi is jó időtöltés lehet. Retek salit is ajánlatos fogyasztani ezekben a napokban, ha szereted nem sajnáld magadtól – ezt is csak mértékkel! (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A hét vége levegő minőségben lesz.
Az Akasztott
Figyelj oda a jelekre, néha blokkokat csak te gerjeszted a félelmeiddel. Néha a sors próbára tesz, az akadály néha csak kihívás, csak egy teszt lehet. Kerekedj felül a korlátaidon és így a próbákon is átmehetsz. Ne passzív, légy, hanem aktív.  Ne tétovázz, mert bármi lehetséges. Pozitív lépésekkel szenteld meg sorsodat! Elengedésnek is jó ideje lehet a hétvége ideje. Az is lehet, hogy valami más program keress meg, és eltérít kicsit a terveidtől – légy rugalmas lehet hogy még jobb lehet a megoldás, mint ahogy tervezted! Vigyázz nagyon a közlekedéssel – balesetveszélyes zóna lehetősége merülhet fel. Vasárnap termékenységi nap lesz – ha babát szeretnének lehet próbálkozni ezzel.
Az Oroszlán, Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyeknek szerencséje lehet a hét vége erőterében. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legjobb program lehet az utazás, a nyaralás megkezdése – vagy bármiféle kulturális program is jó időtöltés lehet. Egyetek sok cseresznyét kedvezőleg hathat – napi húsz deka elégnek is bizonyulhat…  (A Hold az Ikrek jegyében áll majd.)

Habár a Jupiter-Neptunusz megzavarhatja tisztánlátásunkat, azért legyünk jele értelemben a mindennapi teendőkben. Csalóka dolgok, helyzetek, emberek bőven akadnak, légy résen minden pillanatban. Légy türelmes, légy rugalmas és befogadó. De légy éber is, a józan ész vezéreljen, szívvel-lélekkel tedd a dolgodat. Rajtad múlik, hogy optimistán és pozitívan éled-e meg a napokat!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php