NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

A Telehold most leginkább a párkapcsolatokat motiválja

Teleholdas hétvégénk lesz – május 18.

A Hold Május 18-án, 23 óra 10 perckor  a vizes Skorpió jegyében telítődik.

A vizes jegyekkel megáldottak még érzékenyebbek, zárkózottabbak és sebezhetőbbek lehetnek a következő napokban.   Ha ilyen gondod lenne, Szívcsakra blokkoldó, tisztító-harmonizálással keress meg – hogy segíthessek Neked.


A mostani telehold energetikája a kapcsolatokról fog szólni. Van akinek erős lelki-testi tünetei lesznek- azoknál fordulhat elő,  akik pld. nem tudnak elengedni. Hangolódj az energiákra, és törekedj a változtatásra, így könnyebb lesz megemészteni az új lehetőségeket is.
Egyeseknél gyökeres változást hozhat majd a következő napokban ez az állás. Másoknál még jobban összerezegnek a párok, máshol pedig valaki más után nézhet az, akitől elhidegült a társa. Akár bevonzó, vagy szerelmet megerősítő angyalmágiákkal is kereshetsz bátran. A szerelmi jóslás az elakadásokat tárja fel számodra – azt is megmutatja, hogy a kedvesed a jelenlegi helyzetet mennyire akarja. Lépne már, túlnőtt rajtad, vagy pedig egy harmadik fél is van már a kapcsolatban…stb. Fontos döntés elé érkezhetsz el: szeret- nem szeret, szívből igazán?  Jó-e a kapcsolatod minősége, miben látsz elakadást, hogyan, s miként lehet jobbá tenni végre. Biztos alapzatokon nyugszik-e a párkapcsolat, vagy pedig kezd ingadozóvá válni – megannyi kérdést tehetsz fel most magadnak. Minden döntés sorslépés – Ásó, kapa, nagyharang? – alaposan tedd mérlegre a gondokat. Lehet, hogy sokaknál most kerül fel a jegygyűrű, – egyébként pedig igencsak termékeny napok jönnek, egészen május 23-áig érdemes dolgozni a ‘babaprojekten’.
A Telehold most a Bika-Nap rezgésével feltárhat mégy egy feladatot – a jóllét, a bőség energiájához kapcsolatos viszonyod. Hogyan áramoltatod ezt az energiát, blokkolod-e talán, vagy pedig a pénzenergia áramlása folyamatosan jön hozzád?! Megtudod-e vágyni, majd elengedni amit szeretnél, el tudod engedni a pénzzel kapcsolatos félelmeid? Össze tudod-e egyeztetni a pénzt a szeretet energiával – élsz-e kiáradásban?! Ha bőséggel kapcsolatos gondjai vannak keress meg bátran –  energetikai blokkoldással, rontásvizsgálattal –  szeretettel várlak.
Ennek a teleholdnak igen intenzív transzformáló hatása lesz – mély gondolatok ébreszthet nálad – engedd áramolni a segítő energiákat. Csak türelem, Raziél arkangyal most is segít. Raziél arkangyal az igazi szeretet, a szerencse, a gazdagság arkangyala, az Univerzum tudását közvetíti, és segít felidézni az elfeledett tudást, amit régről hozol magaddal. Rezgése gyógyítja a spirituális, pszichikus blokkokat. Ha idézed csodás jelenése a szivárvány minden színében igéz, kristályköve a hegyikristály – ha idézed a bal kezedben használd. Vigyázzatok a bántó, sértő szavakkal, a féltékenykedéssel, a haraggal – hatalmas teremtő energiák lesznek – mozgósíthatod médiumi képességeidet.

Csodákkal áldott elengedő, oldó, döntést hozó, meditáló, bevonzó, mágiázó, felfénylő teleholdat kívánok nektek szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás, rontáslevétel
Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!

Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Az érzékiség és a szerelem napjai következnek…

Május 15-én, 11 45-kor a Vénusz a földies Bikába lép!
A Vénusz saját jegyében jól érzi magát, a bőséggel, a szépséggel és a szerelemmel áll harmóniában a Bika jegyében.

A Vénusz a szerelem bolygójaként, amellett, hogy az érzések kifejezéséről árulkodik, az együttérzésre és a mások iránti gyengédségre hat. A születési horoszkópban azokra a dolgokra utal, amelyekben örömet lelünk és ezeknek a kifejezésmódjára, művészi és romantikus törekvéseinkre, arra amit mások iránt érzünk, és amit mások éreznek irántunk.


Szenteljetek minőségi időt a szerelemnek, ne a mennyiség, hanem a minőség legyen nyerő! A stabilitáson van most hangsúly, a komoly kapcsolatok összehangolódnak, a széthúzók  még egy utolsó esélyt kaphatnak.  Az érzékiség, és a meghittség ami összeköt két embert – nem az elsietett szex-szerelem. A gyorsban “elintézett” együttlétek, alkalmi kapcsolatok, áldást nem hozó kalandok.
A nap a hatos rezgése alatt áll – harmóniát jelöl, az otthon, a család,a szépség, szívbéli döntés rezgése.
Visszatérhetnek rég kihűlt barátságok is – ami elmúlt, elmúlt, megvolt annak az oka… ne tétovázz rajta. Ami összetartozik az összejön, azt az idő összehozza.
A birtoklási vágy is felerősödhet egyesekben, anyagi természetű vágyaink is beteljesülhetnek, ha célorientáltan cselekvő energiákkal teszünk is érte. Az időzítés remek, a stabil jegy nagy energiákat adhat mindennek, és mindenkinek aki pozitívan áll hozzá a teremtéshez. A magas energiaszint eléréséhez szeretettel várlak csakra-aura tisztító, harmonizáló és energetikai szint emelő terápiás lehetőségekkel.
http://asajah.hu/ezovilag/3079.php

Művészi, kreatív alkotó munkába is foghatunk, s ha már benne vagyunk jó eredménnyel bírunk – összpontosíts arra amit teszel. Rafael arkangyal mindenben a segítségedre lehet – a kreatív munkának is adhat energiát a pénzügyeidet is támogatja, és a gyógyulásodban is ráhatással van, vele együttműködve sokra viheted.
Az Időkapuban a Kerubok karának harmadik angyala Lovjah őrangyal áll – Raziél arkangyal irányítása alatt.
Ha hozzá fohászkodunk hírnév és elismertség lehet osztályrészünk. “Lovjah angyal kérlek írtsd ki belőlem a kevélységet, és a hábavaló szenvedélyeket, a féltékenységet, amely hazugságokra késztet. Kérlek segíts, hogy lelkem legmélyéből felfakadjon mindaz, ami életem megújulásában hasznomra lehet.” Az angyallal együttműködve szeretetteljes kapcsolatokat érhetünk el.

Most a Szerelmet bevonzó mágiáknak is itt az ideje, ha még nem lenne partnered – szerelemet angyal mágiákkal is szeretettel várlak, ha meg szeretnéd erősíteni a jelenlegi helyzeted a kapcsolati mintádban. Egy különleges fehér mágiás technikát használok – ami megmutatja, hogy végetér-e, vagy pedig összeforr a pároddal a szerelem. A bevonzó mágiában akkor is bevonzhatod a másik feled, ha egyébként nem lenne lelki szerződésed mással, az ég meghallgatja kérésed és párra találhatsz. http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolatot-megerosito-szerelmi-magiak.php

Lehet hogy ragaszkodások is megnő, az elengedés ilyenkor nehezen mehet. Sokkal jobban érzelmesebbek lehetünk, mint bármely időszakban. Romantikus időszak közeledik, élvezd át minden percét. Ha blokkolva lennél használd az életigenlő mantrát.
http://asajah.hu/gondolatok/eletigenlo-mantrak.php
Megteremtett kapcsolataidban, párkapcsolatodban stabilabbá válhatnak az érzelmeid, kiegyensúlyozottabb lesz az érzelmi biztonságod, és az anyagi világban is jobban megtalálhatod a helyed.  Szerelmi jóslással is kereshetsz: http://asajah.hu/ezovilag/szerelmi-joslas.php
16-án,  csütörtökön a Mars a Rák jegyébe lép –  az új szerelmek is aktivizálódhatnak.

A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár!

Léleköleléssel:

 

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás
Bőség és szerelmi mágiák
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Oldás – blokkoldás – terápiák

Nagyon fontos, hogy magas rezgésszinten élj!

Amikor harag ül a szívedben és azt gondolod, hogy mindenki ellened van, akkor a szívcsakrád blokkolod. Amikor minden idegesít és azon aggódsz, hogy minden túl lassan megy, akkor a köldökcsakrád blokkolod. Amikor zárkózott vagy és elutasító, akkor a torokcsakrád blokkolod.  Amikkor bátortalan vagy és önbizalomhiányban szenvedsz,  akkor a szex csakrád blokkolod. Amikor félelmek gyötörnek és menekülsz a realitástól, akkor a homlok csakrát blokkolod. Amikor gátlásos, és szégyenlős vagy, szomorúság gyötör, vagy bűntudatod van, akkor a gyökér csakrád blokkolod. Amikor birtokolni akarsz, és félsz minden területen a veszteségektől, akkor a koronacsakrád blokkolod le.

Ha szeretetben élsz – pozitív energiákkal lelkesen, akkor minden csakrád a helyes irányban halad, és rendezett lesz az életed. Igyekezz a negatív energiákat kioldani az életedből és arra törekedni, hogy magas rezgésszinten rezeghess. Ha gondjaid támadnak valamelyik területen, jelentkezz be hozzám egy spirituális terápiák segítő tanácsadásra. Segítek, hogy újra visszanyerd az erődet és lendülettel haladhass. Bejelentkezhetsz hozzám a 06202782612-es telefonszámon – szeretettel várom a hívásodat, de messengeren és skypeon is elérhető vagyok. Fogadjátok szeretettel az a csodás mandalát, amely egy kiegyenlített, békés nyugodt állapotot teremthet.

Lélekgyógyító mandala

Segít magunk mögött hagyni a gondjainkat, gondolatainkat, csapongó érzéseinket. Lecsendesíti a belső világunkat, békét és harmóniát teremt az életünkben. Pozitív Erő!

A mandalák harmonikus képek, erő lakozik bennük és megkönnyítik földi létünket. Oda irányítják az energiát, ahol hiányzik és az energiadeficitet kiegyenlítik. Segítségükkel támogathatók bizonyos események és befolyásolhatók. Ehhez nézegetni kell a mandalát vagy kitenni a lakásban és a frekvenciák hatni fognak ránk.  ÁLDÁS RÁD!

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Szívcsakra blokkoldása – oldások, elengedés.
Teremtő mágiák – Spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skypen és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

A Mars az Ikrekbe lép

Az Ikrek jegyet a Merkúr bolygó uralja, ami az Ikrek szülöttet mindenre nyitott, könnyen barátkozó, bármiféle lekötelezettséget mellőző természetűvé teszi.  A Mars az aktivitást, az önbizalmat, a győzelem iránti vágyat és az érvényesülési képességet jelenti.
A Mars a születési horoszkópban azt a részt képviseli, amelyikre a legtöbb erőnket fordítjuk – Erős temperamentumú bolygó, vigyázz a kimondott szavaidra, a kommunikációdra – ne vagdalkózz, ne sérts. Légy barátkozó, beszédes – szavakkal sok mindent elérhetsz. Ügyelj, hogy ne forgácsold szét az erődet, annak adj energiát, amit elérni vágysz, egyszerre csak egy dologgal foglalkozzál.


A Mars az erős, bátor cselekvő akarat energiáját képviseli ma belép a levegős Ikrek jegyébe és ott is vendégeskedik június 22-ig. Ez az időszak új irányt jelezhet és adhat – kinek kinek másban. Egyeseknek munkahely változtatásban, másoknak akár életmód és életvitel váltásban. Gondolkodásunk aktiválódik, vágyódunk is az új, sors kínálta lehetőségek után, és cselekvő energiákkal tenni is akarunk,merünk már érte. A Plútó most a Nyilasban segít,  hogy elhagyd a régit, és elkezdhesd az újat.
Ma ráadásul Csodanap van – a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz. Érdemes kapcsolódni az fenti  világokhoz is – útmutatást, jelet kérve, várva – felküldött imákkal, szertartásokkal is.
Kívánom, hogy lendületed ereje pozitív sorsfordulatokhoz vezessen!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Csodanapos hetünk lesz!

H E T I   T A R O T

Május 6-tól 12-ig.

Belső munkára fel – hangolódj az új sorskörre, a felbukkanó jó lehetőségekre!

 

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Mágus I.
Újhold energiái még jócskán érezhetőek! Május 6, hétfő A Merkúr a Bikába lép. Ideje van a cselekvő energiák bevetésének!A kommunikáció bolygója segít, hogy kimond azt ami a szíved vágya – amit előreviszi kapcsolataidat és mindent a helyére rendez. Légy empatikus az idő neked kedvez. Segítő és jóakaró is felbukkanhat életedben, egy érzelmes és intuitív alkat, akit a jó szándék vezérel, szeretettel fogadd és hallgasd.
Május 7-e Csodanap a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, légcsövet és a vállakat. A hét eleji napok az Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, és Kos napjegyűeknek kedveznek. Jó program lehet a séta, a baráti, találkozók,  és mindenféle kreatív program. (A Hold az Ikrekben lesz jelen.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Tervek, célok megvalósításának is jó ideje lehet a hét közepe – hirtelen változást is hozhatnak az erőterek. Fizikailag is tégy valamit azért, hogy céljaidat elérd. Nagy döntésekben lehetsz, korlátokat érezhetsz – de a Jupiter segít, hogy sikeresen átrendezd az életedet.Kapcsolataid, fejlődnek, vagy újrarendeződnek. Figyelj oda nagyon a pénzügyeidre, mire költesz. Barátkozz bátran, társasági életed is fellendülhet. Nem ajánlatos műteni a mellet, gyomrot, nyombelet. A hét közepe Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyeknek hozhat szerencsés helyzeteket. Jó program lehet mindenféle vizi program, növényápolás, kulturális program, mozi. (A Hold a Rák jegyben lesz.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Ítélet XX.
Vénuszi energiák hatnak – ami a tartós kapcsolatoknak kedvező lehetőségeket takar. Higgy és bízz – oldódnak az akadályok,a feszítő fényszögek egyre könnyebb lesz minden. Pozitív energiákkal nagy ambíciónk jöhet, tenni akarásunk nagy lesz. Légy türelmes, terveid lassan beérnek, pozitív energiákkal adj nekik támogatást. Az Angyalok közül Hanielt és Rafaelt is kérheted, hogy kapcsolataid jobban működjenek. Most békülni és megbocsátani is lehet. Élvezd az életet – sétálj nagyot a természetben szeretteiddel, ha teheted. Nem ajánlatos műteni a gerincet szívet, ereket. A hét vége jó lehetőséget tartogat a Mérleg, Nyilas Kos és Ikrek napjegyeknek. Jó program lehet a családi, rokoni látogatások, barátságápolás színház. (A Hold az Oroszlánban jár majd.)

Ha blokkot tapasztalsz, érdemes harmonizálni a lezárt energiáknak új nyitni. Aki nem tervez, azzal nem történik semmi, aki nem álmodozik annak stagnálhat minden – légy teremtője életednek. Fel-felkavarodhatnak dolgok – mi az amit akarsz, mi az elengednél, ki az akit szeretnél, akitől továbbmennél… Szaturnusz leblokkol, ha arra nem volna dolgod… Szabadulj ki és szabadulj fel! Döntéseddel életed alakítod – merj lépni! Ha elakadnál sorsdolgaiban tarot elemzéssel szeretettel várlak, csakra-aura harmonizálás grátisz – terápiás oldásokkal segíthetek.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Beltane ünnepe!

A SZERELEM ÉS A TERMÉKENYSÉG, A MUNKA ÜNNEPE MÁJUS 1

Beltane eredetileg kelta (egyes források szerint druida) tűzünnep volt, amikor az Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünnepelték, voltaképpen tehát a termékenységet – a föld és a női termékenységének – ünnepe is! Van, aki ezen a napon május elsején a munka ünnepét ünnepli munkával – de vannak olyanok, akik számára ez az ünnep a szerelem ünnepe.


Májusfa
A magyar hagyományokban 1400-as évektől jegyzik magát a májusfa-állítás szokását. Erre a célra jegenye, vagy nyárfát használták – ágait díszítették színes szalagokkal díszítették. Ezek a szenvedélyt és az életerőt jelképezték. A férfiak állították annak a lánynak, akibe szerelmesek voltak. A mamám még kapott ilyet…
Lehet ünnepelni ezt a csodás hagyományt ma is. Rózsaszírmokat szórhatsz az ünnepi asztalra, ezzel megszenteled a családi harmóniát, és végezhetsz ünnepi angyalszertartást is – Anael a szerelem angyala szeretettel segít benne. Ha szeretnél májusfát díszíteni a legmagasabb fát válaszd a kertedben, (de csinálhatsz ilyet a teraszodon, vagy az erkélyeden is szimbolikus kisebbel) és miközben szalagokat kötsz rá, gondolj a vágyaidra, és annak adj energiát – vizualizáld amit el szeretnél érni!
Van olyan hiedelem, miszerint a bodzával díszítettek ház megtöri a rontó varázslatokat, és elűzi a boszorkányokat. Kérhetitek Gaia Földanya áldását a termékenységre, a saját életedre és a természettel való kapcsolatodra is.

Szerelemvarázslat
Szeretettel várlak már meglévő szerelmet megerősítő varázslatokkal, és szerelmet bevonzó mágiával is! A program része lehet a szertartásmágián kívül még a szerelmi jóslás és a szívcsakra tisztító harmonizálás, valamint a régi szerelmektől való elválás segítéseként az od-és éterikus szál vágás, valamint a szerelmi kötés törlését is kérheted. Ha babát szeretnél termékenységi naptárral kedveskedek neked, fogantató napok megjelöléssel- és személyre szabott jótanácsokkal is ellátlak.
Az angyalmágiában rózsaszín és piros gyertyát gyújtunk – a felsőbb és alsóbbrendű szerelem vonzására. A romantikus sétának is jó ideje lehet – használjátok a csodás energiákat és legyetek együtt, szenteljetek minőségi időt szerelmetekre. Lepd meg a párodat egy apró gesztussal, amivel nagy örömet okozhatsz. Szórakozzatok, és pihenjetek, éljétek és ünnepeljétek azt amit és akit szerettek.
Beltane ünnepe magát az életerőt, a szenvedély visszatérését, és a vágy beteljesülését magasztalja – fürdőzzetek a csodás vénuszi energiákban.

Varázslatos lehetőségeket kívánok mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia –
Auraolvasás – energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Újholdas hetünk lesz!

H E T I  T A R O T
Április 29-május 5-ig.


A hét eleje a víz elem minőségnek kedvez.
A Császár IV.
A Jupiter, és a Plútó után most már a Szaturnusz is retrográdba fordul. Az inaktív bolygók extra időt adnak, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat. http://asajah.hu/gondolatok/ha-el-tudod-gondolni.php
Nagy energiát kapunk most a megújulásnak. Megvilágosodások érkezhetnek régi meg nem oldott élethelyzeteinkben. Tisztán átláthatjuk sorsdolgainkat, kezd lassan tudatosodni mit kell és lehet tennünk, hogy továbblépve jó helyre kerüljünk. Rájövünk, hogy minden probléma orvosolható – talán kicsit máshogy mint ahogy először gondoltuk… Legyen merszed továbbgondolni az Életed!Ha túl merev vagy, úgy makacsságod, görcsös akarásod gátol. Szívcsakra blokkoldással, tisztító lélekwelnesszel segíthetek, hogy továbblépess. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Az időtér a vízzel kapcsolatos programoknak kedvez, de a mozirajongóknak is jó időtöltése lehet. A hét eleji napokban Bika, a Rák, Skorpió és Bak napjegyeknek kedveznek az energiák. (A Hold a Halakban lesz jelen.)

A hét közepe a tűz elem minőségnek kedvez.
A Bolond XXII.
A Vénusz most a párkapcsolatban kissé bekavarhat – de ne bonyolítsuk túl a dolgokat. Aki már nincs veled, annak oka van. Mert sorsszerűség van, nem véletlen. Elengedés ideje van, talán válaszúthoz is érkezhetsz – a hétvégén már az Újhold közeleg. Dönts kreatívan, bátran, belső hangodra hallgass csak! Elengedő szertartásmeditációkra szeretettel várlak, ha egyedül nem boldogulsz! Légy laza és légy spontán képes leszel újat kezdeni. Ne a régibe kapaszkodj, az csak gátol. Ne légy naív, mindent felelősséggel vállalj. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Kirándulásnak, hegyvidéki túráknak, avagy izomlazító masszázsnak is jó ideje lehet. A hét közepe kedvezőleg hat az Ikrek, Oroszlán, a Nyilas, és Vízöntő napjegyűeknek. (A Hold a Kosban jár majd.)

A hét vége a föld elem minőségnek kedvez.
A Hold XIX.
Nyugalmasabb, és békülékenyebb idők jönnek – tisztábban fogunk látni-érezni és gondolkodni is. A valóság talaján tervezhetjük kívánságaink. Az esti holdszertartásra nagy időt szenteljünk  – angyalmágiákkal segíthetek Neked. Gondoljuk végig régi vágyainkat, s adjunk energiát a lehető legjobbnak. Vigyázz, nehogy félelmeid akadályozzanak! Ne nyomd el az érzéseidet, légy összhangban valódi vágyaiddal. Most lezárhatsz egy karmikus ciklust – és letisztult erőben kezdhetsz egy másik kört. Áldásos energiák áradnak, nyílj meg hálával. Sokak számára szerelem érkezhet a csodás májusi hónapban – hiányzó akarattal, ne akadályozd a beteljesedést. Van akinél az újhold inaktív, de a következő napon elindulnak a dolgok megint…
Vasárnap, május 5-én, Anyák napján a Hold az érzelmek, a nőiség, az anyaság jelképe a föld elemű Bikában újul meg. Ünnepeljük meg az édesanyákat – családi körben szeretet-szívvel. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A barkácsolás, de a pihentető séta is jó program lehet. A hét vége a Rák, a Szűz, a Bak, és a Halaknak kedvez. (A Hold a Bikában lesz.)

Kis lépésekkel haladjunk, gondoljunk végig minden lehetőséget, tervezzünk, álmodjunk – az új kezdeteknek nagy ereje lesz a Bika jegyében. A megtervezéshez és az alapok letételéhez kapunk segítséget az égiektől megint. Angyalmágiákkal, tanácsadással kereshetsz, az újholdas időben is
Az Időkapuban a Kerubok karának őrangyala, Haziél áll majd. Jelenléte békülésre is hasznos energiákat áraszt.
Ha elakadnál sorsdolgaiban tarot elemzéssel szeretettel várlak, csakra-aura harmonizálás grátisz.

 

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Mantrázz, hogy pozitívabb légy!

Hétindító mantrák – válassz egyet magadnak Te is!


„Elfogadom, ami van, elengedem, ami volt. Hiszek abban, ami lesz.”

„Nem halasztom holnapra azokat a dolgokat, amiket ma is el tudok intézni.”

„Azzá válok, amit gondolok.”

„Ma is teszek egy lépést a céljaim megvalósításáért.”

„Minden nap, minden téren egyre jobban érezem magam.”

Minél többször lelkesítjük magunkat, annál jobban pozitívak maradunk, ez az gondolatenergia tölti ki auránkat, tudatunkat, és tudatalattinkat fényezi.
A mantrák beépülnek a tudatalattinkba, és fél év múlva egy teljesebb, pozitívabb szakaszba érkezünk velük, napról-napra…
Tapasztalatból állíthatom, hogy használ. Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Energetikai tisztítások
Oldás- Blokkoldás
Angyalozás
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Hétvégi letisztulásban

“A világ összes spirituális tudása sem ér semmit, ha szavakban nagyok, de tettekben kicsik vagyunk.” – James Van Praagh


Békülésnek, oldásnak, elengedésnek jó ideje lesz a hétvége erőtere. Érdemes mély lelki tisztító munkát végezned. Itt az ideje elengedned minden olyan érzést, ami negatívban gátol, blokkol, árt neked. Blokkoldással, oldással szeretettel várlak!
Energetikai tisztításban az angyali energiát is alkalmazhatod – segítenek kioldani ha kéred őket a lehúzó nehéz érzelmeket. Mihály arkangyal a félelemenergiákat emeli ki belőled, Zahariel angyal az Isteni világosság angyala békét és gyógyulást hoz a lelkednek, Barakiel az isteni világosság angyala segít, hogy tisztán lásd az életed, Zagzagel az isteni bölcsesség angyala az okos lépések felé inspirál majd.
A tisztítások segítenek abban, hogy pozitívabban lásd és érezd az életed, egyre magasabb energiaszintet érhetsz el. Jó gondolatokkal, jó tettekkel, cselekvő energiákkal karmát tisztítasz. Élj kiáradásban, légy nemes lelkű – sokat megéltél, tapasztaltál, fejlődtél – engedd el a negatív energiákat. A  fájdalom és a szenvedés nem az életed részre – töröld a felbukkanó negatív gondolatokat – használd a spirituális energiádat, élj félelem nélküli, igaz életet!
Indulj egy pozitív úton, indulj el egy most nagy az erőd – légy bátor, mert célodat csak így érheted el. Figyelj a lelked súgására – légy céltudatos és következetes, legyenek konkrét terveid. Csodákkal áldott szép hétvégénk legyen!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tanácsadás- tarot elemzés
Spirituális terápiák
Angyalozás
Konzultációkra bejelentkezhetsz: 06202782612
skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Mágikus szerda

MA SZENT GYÖRGY NAPJA VAN!

Varázslásra, mágiákra a legalkalmasabb időpontban vagyunk.
Az igazi tavasz kezdetét számoljuk innen.  Kártyajóslásnak és fehér mágiáknak is nagy ideje van ma!

Teremtők mágiákat, angyali szertartásokat is nagy erővel végezhetünk a mai napon – este a gyertya és füstölő se maradjon le!


MINDEN TEREMTŐ GONDOLAT NAGY ENERGIÁT KAP MA!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tértisztítás, szentelés, beavatás fehér mágiával.
Harmadik szem csakra tisztító-harmonizáló nyitás.
Angyalmágiákkal is kereshetsz!
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php