NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Lelki ébredésben.

A MERKÚR, A KOMMUNIKÁCIÓ BOLYGÓJA RETROGRÁDBA FORDUL!
Hétfőtől a lelassulhat a kommunikáció – időutazóknál ez hamarabb is jelentkezhet…


A retrográd mozgás hátráló időszakot jelöl – ez az időszak kiválóan alkalmas lehet a meditációkra, az önmagunkkal való dolgozásra, a spirituális energiákkal való kapcsolatfelvételre is. Lelki, szellemi vezetőiddel szorosabbá teheted a kapcsolatodat. Angyal kommunikációval várlak, angyalmágiákkal segíthetek neked.Ez az retrográd időszak egészen augusztus közepéig tarthat.
Légy magaddal őszinte, és becsületes – most újból időt kaptál, hogy szembenézz önnönmagaddal. Sorsodat elemezheted. Légy megfontolt, és tudatos. Metatron Arkangyal a spirituális tudatodon (csillagkapu csakrán) keresztül üzenhet neked, vezess álomnaplót, ha teheted – az égiek ezen a csatornán sokszor és sokat üzennek majd neked. Félreértések lehetősége állhat fenn ezen időkvantum alatt, tehát légy egyértelmű és bizonyos. Hivatalos ügyeid is lelassulhatnak, és a közlekedésben, is gyakran lehetnek gátak. Elektromos eszközök is elromolhatnak. De mire idő van, – Eth az Idő angyala segít! –  mindig célba érsz majd. Figyelj jobban másokra, és légy rugalmasabb, megértő-türelmesebb, mint általában. Minden elmúlik egyszer, most te is lassítsd le magad. Olyan emberek is visszajelentkezhetnek életedbe, akikkel még nem zártad le ügyeidet. Rendrakás lesz a téma,harmonikus konfliktusmentes megoldásokkal.
Kicsit lassulj le te is, és tedd a dolgodat. Az idő Neked dolgozik, te pedig dolgozd fel a múltadat.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzéssel várlak.
Energetikai tisztítások- blokkoldások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Aranyló energiákban a szeretet terében.

VASÁRNAP A NAP AZ OROSZLÁNBA LÉP!

A Nap saját uralmi jegyébe kerül – Július 22-én, 23:01-kor. Fénye segít kitárni a szívedet a szeretet felé.

Lelketek gyakran csatatér, melyen az értelem és a mérlegelés vív háborút a szenvedéllyel és az étvággyal. Engedjétek hát lelketekben az értelmet a szenvedély magasába emelkedni, hogy dalra keljen; És lelketek értelemmel kormányozza a szenvedélyt, hogy a szenvedély minden nap új erőre kapjon, és miként a főnix, saját hamvai fölé repüljön. – Kahlil Gibran


Az időtér kulcsszavai: Felfedés, életöröm, vitalitás, kreativitás, játékos élvezet, melegség, bizakodás.

Napi mantra: “Egy vagyok az univerzum tiszta szeretetével, amely eltölt és vezet!” Vizualizáld, hogy a mellkasodban egy csodás aranyló fény van, és a következő napokban is emlékezz arra, hogy a nap rajtad keresztül, benned ragyog – használd ezt a mantrát.  Érezd meg, figyeld meg, éld meg,  hogy körbevesz a szeretetet.

A blokkolt szívcsakra, elfojtott érzelmek gyanánt igen súlyos nyomás alatt lehet. Ha van olyan teher, ami miatt nem tudsz elengedni embereket, helyzetet, mos nagy erővel jelentkezhet. Ha nyitott vagy és megragadod a lehetőségeket sikerre juthatsz. A blokkok betegségeket hozhatnak, úgymint szív-érrendszeri, valamint gerinc problémákat is. Az egónak nincs helye az emberi kapcsolatokban, az alázat és az empátia,  az együttérzés és a segítő, megértő szeretet ami felemelhet. Ragyogtasd hát a szívcsakrád – és áramoltasd a szeretetet.


A vasárnapi napra a Kazanlár-tarotból a XIX. Nap lapot húztam. Íme az üzenete: Belső és külső harmónia, boldog építkezés. A tizenkilencedik Nagy Arkánum a Nap harmóniájáról szól, arról a szeretetre méltó kapcsolatról, amelyet az emberek építenek fel egymás között, ha társuknál a sötétek helyett a napos tulajdonságokat értékelik.
Szimbólumként a Nap kedvező élethelyzetre utal, kellemes légkörre, dicsőségre és egy szerencsés kezdeményezésre. Egy erőteljes energiát szolgáló szikrázó és élénk intelligencia jele, valamint az ügyességé és nagyvonalúságé, amely a legbonyolultabb helyzeteket is tisztázhatja.
Blokként, azaz kedvezőtlen pozícióban azt jelenti, hogy lehetetlen a magunk erejéből eljutni a boldogsághoz, amely ebben az esetben elérhetetlenné válik. Ha gondban vagy, szívcsakra-harmonizáló oldásra szeretettel várlak, terápiás oldásban, konzultációs időben.
Kedvező pozícióban a Nap kártya a boldogságot jelenti és másokhoz, a külvilághoz fűződő jó viszont és egy boldog családi fészek, egy meghitt, sugárzó otthon megteremtését.

E napon Hahéuhaj Őrangyal,  a királyi székek angyala uralkodik. Imájával megszólíthatod:
‘Hahéujah kérlek irányíts tiszta és egyértelmű helyzetek felé, hogy elkerüljem a megrázkódtatásokat. Had legyenek tiszták a gondolataim, hadd érthessem meg önmagam, s hadd értselek meg Téged. Hadd legyek művek sarokköve, s váljak hasznára magamnak csakúgy, mint felebarátomnak és az isteni műnek.’

Kreatív teremtő erőd teljében vagy. Tapasztalatod a szívedből kiáradó tudatosság. A spirituális ember előtt megnyílik a “szoláris” asztrál világ, és lelke szellemével egyesül. Minden áldott pillanat lehetőséget nyújt arra neked, hogy sorsod, életed szépségeid felfedezd, tedd hát meg.
Boldogságos hétvégét kívánok nektek, igaz szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Útmutató tanácsadás
Energetikai kezelések.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Az Imakerék ünnepe: július 16.

A tízmilliószoros napok a buddhista vallás legfontosabb ünnepei.

A tízmilliószoros napokon az energiák hatványozottabban működnek, és a teremtő erők is nagyobbak. A lényeg koncentrálj jó dolgokra, azokra a lehetőségekre, amit el szeretnél érni. Mert ilyenkor annak adunk nagy erőt, amire gondolunk. A gondolatunk teremtő mágia. Amire gondolunk, az növekedésnek indul. Figyelj és légy tudatos, türelmes; kerüld a pesszimista, panaszkodó embereket.


Néz mindent a szeretet szemével, és légy hálás mindenért amid csak van. A hála a legnagyobb manifesztációs erő, még több jót vonzol vele az éltedbe. Engedd el a félelmeidet, a negatív mintáidat. Adj ma valami jót másoknak!  Áramoltasd a szeretetet, küldj ‘fényt’ az Univerzumba.
A következő tízmilliószoros nap ez évben október 30-án lesz.

Csodás teremtő napot kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Heti tarot – Rák Újhold után vagyunk.

A héten jupiteri és neptunuszi energiák hatnak.

Egy érzelmekkel teli időszak veszi kezdetét a  napokban; hagyatkozhatsz a megérzéseidre, intuíciódban nem fogsz csalatkozni, a szíved vezet mindenben. Segítők is jelentkezhetnek, a jó szándék itatja át az egész hetet. Biztonságban, nyugalomban lehetsz.

Hét eleje:
Berta – Az Intuíció XXIV:
Egy-két megoldatlan ügyben karmikus akadályok lehetnek. Letisztult érzelmekkel oldhatók a helyzetek. Segítő jöhet életedbe, fogadd el. Szerelmi életedbe is jó kilátások lehetnek, légy pozitív mindenben.  Hagyatkozz a benned lévő Hold-energiára. (Rák-Nap, Bak-Plútó szembenállás.)

Hét közepe:
Szanatruq- A Ráció XXIII.
Együttműködés, szövetségben, kapcsolódás másokhoz
Ha egyensúlyra törekszünk, minden oldódik körülöttünk.
Szerelmi kapcsolat alakulhat, ha egyedül vagy. Kihívások jöhetnek egyébként pedig életedbe. Használd a racionális énedet.  (Vénusz Szűzben szextilben Jupiterrel Skorpióban.)

Hét vége:
Jézus a Pártus – Az Igazság VIII:
Amit önmagadon dolgozták, megterem. A külvilág felé irányítsd a figyelmedet. A Való Élet vár, ott kell megfelelned. Bizonyítanod lehet. Egy kis önelemzés az alap – keresd meg azt, ahol a helyed van. Munka, kapcsolat, anyagiak.  Igazad lesz, s nyerhetsz. (Nap Rákban-Oroszlánban, és kvadrátban Uránusszal Bikában.)


Használd mágikus képességeidet a hét alatt. Teremts egy szebb-új világot Magadnak, társaiddal. Oldó, blokkoldó energiákkal szeretettel várlak, terápiás konzultációs időben kereshetsz.  Figyelj a megsejtéseidre és az álmaidra is – kitűnő tanácsokat adnak az égiek megint.  Hívd őrangyalodat, mindig segíthet.

“Vesd el szorongásaidat, félelmeidet, a világhoz s előítéleteidhez tapadó görcseidet – és megszűnik feletted a fizikai gravitáció anyaghoz húzó ereje. Szabad léssz, mint a madár, s főnixként szállsz fel a Napba az Egyetemes Szellemi Tűzgóc gyémántfehérségű fókuszába!” – Szepes Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.


Mágikus napokat kívánok Mindenkinek  a teremtéshez!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot- Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

A fenti egy általános jóslás- személyre szabott tanácsadással kereshetsz.

Sorsfeladati lehetőségek – megújulást hozó döntések.

Megújító, derűlátó tervezésben a hétvégében.
Először is az a fontos, hogy megtaláld a sok álarc közül, amit rád aggattak, s felvettél az idők során önmagadat, (nem könnyű feladat!) és azt a szerepedet, amit ebben a sorsban felvállaltál éld is meg.  Dolgozz azon, hogy nagyobb önbizalmad legyen, és ragadd meg a lehetőségeket, amit a sors hoz eléd mindenben. Csak pozitívan érsz el eredményeket. Minden arról szól, hogy tanulj a helyzetekben, és fejlődj. Az Igaz Ember mindent megköszön, a hála rezgése pedig egy erős spirituális szintre emel fel.
Párkapcsolati döntések időszaka a mai és a holnapi nap. Vénusz – Szaturnusz trigonban vagyunk, ez a fényszög az érzelmeket szimbolizálja. Teljes lelki megújulásban – lehetőség, hogy egy nehéz helyzetben lévő kapcsolatot meggyógyíthassunk, átfordíthassunk. A jól működőket pedig stabilizálva, optimális lelki-érzelmi szinten átélhessük, megélhessük. A dilemma arról szólhat, hogy a régi ideológiák, és a mostani újak, sorsfeladati minőségben is, hogyan illeszkedik bele a kapcsolatodba. Van ahol megmarad a régi minta, és lesznek olyan kapcsolódások, ahol másként fogják gondolni a sorsdolgokat a mostban. Jelentős változások várhatók tehát a párkapcsolatokban.  Az uránuszi energiákban Jupiter ráerősít és meghozza az újat.  Az új látásmód, sokat változtathat a hozzáállásokon, és a jobbításoknak fog erőt adni.
A szombati nap szaturnuszi nap, a vasárnap a Nap napja – minden kivilágosodik. A szombati éj fontos álomüzeneteket hozhat – azoknak, akik tudatosan álmodnak. Raziel Arkangyalt kérheted, hogy emlékezz a tanításokra, majd éberen. A holdhatások segítenek egész hétvégén értékesebben látni, mélyebben ráérezni az inkarnációs feladatainkra. Lassan elég erőnk lesz sorsunkban rendet rakni… Elengedni és az új jobb lehetőségeket megtenni.  A párkapcsolat mindig tükör – szellemi szinten fejlődésre sarkall. Szabadan, frissen, ne fájdalmaktól, félelmektől erősítve döntsünk. Figyelem a karmikus kapcsolatokat mindaddig nem lehet megszakítani, felbontani ameddig nem egyenlítőtek ki – mert a szétválással csak megerősödnének. (Az od- és éterikus szál harmonizálása, tisztítása azonban javasolt.)  A kiegyenlítődés viszont elhozza az égi társat, azt akivel folytathatod az utad. Az égi kapcsolatban élők – egymással még leszületésük előtt szerződést kötöttek a közös életre – minél közelebb vannak egymáshoz annál szabadabbak. A társak közös életprogramon dolgozva egymást segítik, pozitív hangulatban haladhatnak.


A hétvégére a Kazanlár csomagból a XIV: Mértékletesség – Iz-Ten-Gár lapot húztam. Az égiek vezették a kezem. A nagy lépés, amit jelent. Engedd, hogy a spirituális energiák áramoljanak. A harmonikus ember mindig vágyni tanul. Ha negatív vagy a váltás sajnos lehetetlen lesz számodra mindenben.)
Komoly feladatokkal érkezik az új életszakasz. Szerelemben harmónia, béke, szeretet, pénzügyekben javulás várható, munkában is megtalálod a helyed, a gyógyulás már úton van feléd, családi kérdésekben is javulás és harmónia várható.  A bölcsesség”, az okos előrelátás egyensúlya és mindenekelőtt mértékletesség által érhető el. A tarot bölcsessége élni tanít!

Szellemi vezetőinkhez, segítőinkhez is könnyedebben kapcsolódhatunk a mostani hétvégében – érdemes mély meditációkat tartani. Hivjuk Raquel Arkangyalt, hogy megtaláljuk az összhangot, és rendet tudjunk teremteni életünkben. Az akvamarin kristállyal jobban ráhangolódhatunk energiájára.
Jósnőhöz is érdemes most menni.  Szeretettel várom a spirituális úton levő hölgyeket – ha friss energiákra, segítő tanácsara lenne szükséged, bejelentkezz be bátran!

A napok folyamán fáradékonyabban lehetünk, lazítsunk ezen a hétvégén inkább. Lelkünkben saját szerepeink felismerése és átdolgozása folyik. Nagyon erős energiák vannak- az újhold hatása három napig tart majd és segít a nagy átalakulásban, a hosszú távú terveink valóra váltásában is. Lassan, lépésről lépésre haladva, türelemmel és kitartással kezdhetjük el majd  tettekkel is a sorsfordító folyamatot. Sok sikert hozzá, az erőt az égiek adják – te csak légy nyitott az átalakulásra!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot: Sorsfordulati döntéseknél.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítások.
Oldások,blokkoldások – teremtő mágiák.

Rák Újhold – erőpróbáló bolygóhatásban.

2018. július 13. 3 óra 48 perc, Rák Újhold

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. Alkalmas az idő tisztítókúra, böjt kezdésére is. Pénteken, július 13-án nemcsak Újhold lesz, hanem napfogyatkozás is egyben, a Nap is a Rák jegyében fog tartózkodni.

A jelen lévő plútói energia nagy átalakító, transzformáló hatásában segíti a nagy gyökeres átalakulásokat.
Kulcsszavak: otthon, család, múlt-gyökerek. Mindenkinél más- és más életterületen történhetnek nagy változások. Mint például adás-vétel, költözés, vagy munkahely váltás. Lakásátrendezésre, felújításra, festésre is a legjobb lehetőség. Vigyázz mit eszel a szép napon, mert megterhelheted a gyomrodat, de nagyon. De ez az állás arra is jó alkalmat ad, hogy családi kapcsolatainkat is alaposan átgondolhassuk. Igen nagy feszültségekkel telítődik a téridő – hajlamosíthat agresszióra. Hatalmi harcok, bizonyos túlkapások lehetségesek. A szóval való bántás is nagy sebet ejthet – figyeljünk arra, hogy ne tegyünk ilyet. Minél elfogadóbb vagy másokkal, és önmagaddal szemben annál jobban fogsz majd tudni előrehaladni az életedben.

Mert „te vagy a jóság, a könyörület, a megértés. Te vagy a béke, az öröm és a fény. Te vagy a megbocsátás és a türelem, az erő és a merészség, te vagy a barát a bajban, a vigasz a bánatban, a gyógyír a betegségben, az útmutató a zűrzavarban. Te vagy a legmélyebb igazság és a legmagasabb bölcsesség, a legnagyobb béke és a legfennköltebb szeretet, és életed egynémely pillanatában már megismerhetted magad ilyennek. Dönts úgy, hogy mindig csak ilyennek ismered magad!” – Neale Donald Walsch

Az Időkapuban Melahél őrangyal áll majd, a Királyi Székek Karának angyala Binaél Arkangyal csapatából.
Ha ehhez az őrangyalhoz imádkozunk, nyugalom és eredményesség lesz majd részünk az életben. “Melahél angyal engedj szereplőjévé válnom annak a kozmikus elbeszélésnek, amelyet éppen most fogalmazol. Ihlesd meg szellemem, hogy mindenben a természetes isteni rend szerint épüljön újjá bennem. s ezáltal elhozhassa a többieknek az isteni harmóniát, szerveikbe a tökéletes ritmust, vagyis az egészséget. Adj nekem erőt ahhoz, hogy segítségeddel megmagyarázhassam a tények, a dolgok, a helyzetek jelentését. Add, hogy így a siker előhírnöke lehessek.”


Ezen a napon nagyot lehet teremteni.
Imagináld amit el szeretnél érni – fontos, hogy érzéseid, gondolataid összhangban legyenek vágyaiddal. A képzeleted a varázsecseted lesz. Kérd Uriel Arkangyalt, hogy váltsa valóra terveidet, és manifesztálja azokat az anyagi világba. Ha nem tudod mi lehet számodra a legjobb, akkor kérd azt, hogy: hozza el az Univerzum számodra és szeretteidre számára, a legnagyobb jót. Teremtő energiáiddal pozitívan alakíthatod most az életed. Angyalmágiákkal szeretettel várlak – Sorselemzéssel is kereshetsz.

Légy jelen az energiákban és engedd, hogy újjászülessen a lelked. Ha elfogadod a helyzetedet, és megérted a lényeget, akkor már készen is állsz a teljes átalakulásra. Tudd, hogy létezésed isteni minőség.

Sok sikert  és nagy erőt a változásokhoz – léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta- orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés felsőfokon.
Energetikai tisztítások  – Angyalmágiák
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

JUPITER, A BŐSÉG BOLYGÓJA ELŐREINDUL!

Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója ismét útra készen!

A Jupiter még a tavaszi időben kezdte el hátráló retrográd mozgását. A bolygóhátrálás mindig befelé fordulásra ösztönözhet. Ilyenkor minden kissé lelassul, a figyelmetlenség is több és valahogy az empátia is szökik, egyre több ilyenkor a stagnálós minden mindegy.
A Jupiter tarot analógiája a Próféta – az ember szimbóluma, a harmónia és egyensúly kifejezője. A próféta a tanítás és az iskola ura.

A Jupiter július 11-én szerdán újból előreindul.
Igaz ugyan, hogy a Skorpió jegyében teszi mindezt, ami  egyeseknél fizikai tüneteket is okozhat – úgymint máj-epe, gyomor, petefészek, vérnyomás problémák. Legyünk ezekre figyelmesek, hogy érzelmileg ne kavarodjunk fel a bolygófordulás miatt sem.

A nagy Jótevőnek ismer bolygónk tehát elkezdi áldásos tevékenységét!
A bőség is hozzátartozó minőség, ezért reménykedhetünk a jobb időkben, és a jóllét lehetőségében. Jupiter őrzője Zadkiel Arkangyal.
Egyenesbe fordulhatunk, elég időt kaptunk tudjuk már merre lehet fejlődnünk, hová vezet spirituális utunk, kikkel szövetkezve érhetjük el a teljesebb igazabb jelenünk.
Tarot elemzés miben, mikor lehet szerencséd – hogyan alakul az életed, mit hozhat a sorsod. Szeretettel várlak, ha kíváncsi vagy,  arra  hogyan érinthet ez téged. A szerdai nap amolyan előjátéka lesz a 13-án érkező Újholdnak amely a Rák jegyében érkezik napfogyatkozással. Egy kis plútói átrendező akarattal,  szaturnuszi oldást hozhat, múltbéli dolgainkban.
Addig is várjuk és fogadjuk örömben a Jupitert, amely elhozza nekünk a bátorságot, hogy előre lépdelhessünk, hittel, reménnyel az újabb égi csodák felé.

Misztikus kapcsolódást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Heti tarot – Újholdas hetünk lesz!

Heti tarot

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” –  Szepes Mária

Újholdas teremtő hetünk lesz!

A hét közepére a Császárnő – Subbád III.tarot lapot adták kezembe az égiek:
Ha hited van minden sikerülhet. A pénz energia – szeretet energia. A nyitott szívcsakráddal vonzod a jó lehetőségeket. Sikeres és elégedett lehetsz, szerelemben is jó hírek. A hét eleje a barátságápolásnak, beszélgetéseknek is kedvez. Légy pozitív mindenben.

A hét közepétől jó napok jönnek. A nagy arkánumból a Mágus I.- Emese a táltosnő lapot húztam.
Ha elfáradnál kérd az Őrangyalodat, hogy frissítse az energiateredet.  Energetikai feltöltésre várlak. A tértisztításnak, az otthon rendezésnek is jó ideje lehet. Pénteken Újhold jön hozzánk. Mégpedig Rák Újhold, teljes napfogyatkozással. Készítsd a vágylistát.

A hét vége: az Ördög XV.- Ahuramazda harca Ahrimánnal lapot mutatják:
Hallgass a megérzéseidre: figyeld meg kivel barátkozol, kivel kötnél üzleti kapcsolatot. Rosszakaró, irigyeid is lehetnek. Tolvajok, csalók lehetnek körülötted. Légy óvatos, így nem győzhetnek le. A nyílt ellenséget könnyedén megérzed, de az alattomost is megláthatod – megmutatja magát, mert nem olyan okos.
A hétvége egyébként a családi programoknak  kedvez, tervezgetésre  és kirándulásra is jó időben lehetsz. Pihenj, lazítsd szeretteid körében, ha teheted.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Légy kitartó, derűs, figyelmes – sikeres lehetsz. Stresszoldással várlak, ha elfáradtál. Július 11-én, szerdán a Jupiter újra elindul – nagy szerencse vár ránk! Sok életterületen lesznek elmozdulások. Az Újholdas energiák is mosta  gyökeres átalakulásban segítenek bennünket. A sorsfordító döntések ideje jön el – a plútói energia erre rásegíthet. Nagy ideje lehet a tértisztító munkának is egyben. A döntéshelyzetekben a tarot és számmisztika is segíthet. Szeretettel várlak, ha sorsfordulati döntésekben elakadnál.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű jóslás – Sorsfordulatok.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok, a vidéken, külföldön élők számára.

A fenti csak egy általános jóslás – személyre szabott elemzés konzultációban kérhető.

Indul a föld Kecske hónapja.

Július 5-ével elkezdődik a föld Kecske hónapja.
A kecske elragadón bájos, egyszerűen szeretni kell. Kiváló kommunikációs érzékkel rendelkezik, szinte mindenkivel szót ért és megtalálja a hangot. Hirtelen belelkesedik, aztán már el is illan a kedve. Jószívű és jóindulatóság jellemzi, nagy erőfeszítéseket tesz, hogy bármit is elérjen. Különcködésével gyakran meglepi, vagy megbotránkoztatja környezetét. Okos, kedves, egy kicsit mindig szeszélyes, vallásos, vonzódik a természetfeletti dolgokhoz. Nagyvonalú, de nagy ösztöne van ahhoz, is hogy pénzhez jusson. Nem szereti a pontosságot, a rutint is gyűlöli.
A kínai asztrológiai szerint kissé punnyadtak lehetünk ebben a hónapban.
Habár a művészeteknek kedveznek a hetek. Bármit amit kreatívan, örömmel csinálsz az most még jobban megy. Kiélheted a az alkotó tevékenységedet, és sikerélményre is számíthatsz bőven.
Félő, hogy kellemetlen helyzetekbe vihet ez a hónap, ha nem állsz ki magadért, akár ki is használhatnak. Állítsd fel az egészséges határaidat, és mond el mindig mi az, ami zavar. A helyzet gyors tisztázása gyakorta hasznos, így megállítható a konfliktus maga.

A legkedvezőbb napok ebben az időszakban: július 10., 12., 22., 24., augusztus 3., 5.
Kedvezőtlen napok pedig idén: július 8., 9., 20., 21., augusztus 1., 2.
Ezeken a napokon ne hozz nagy döntéseket semmiképp sem, ne írj alá szerződést, és semmilyen jogi ügyben ne ténykedj, az utazásnak sem kedvezőek ezen időszakok.
Bőségnapok: július 16., 28. Amit ezeken a napokon teszel, abból több jön az életedbe… A következő hónap a Fém-majom ideje lesz. Mindenképp pihenj, és lazulj sokat!
Minden negatív helyzetben programozd magad pozitívra!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Útmutató tanácsadás.
Energetikai tisztítások.

Csodanapban

Egyre jobban felerősödnek a teremtő energiák – a szívenergiákkal tudsz magasra lépni. Adni és kapni – meg kell tanulni szeretettel lenni, hogy szeretetben lehess, és teremthess. A lelked választ, marad abban, ahol most vagy…vagy fejlődik. A haladás mindenkinek a saját ütemében, ritmusában történik. Az elakadás oka gyakran a szívcsakra blokkja.

Áldás mantra: “Bőség követi minden léptemet és  tettemet. Az isteni jóllét mágnese vagyok, tele hálával és szeretettel!”

A régi energiákban rekedt emberek nem értik meg a spirituális tanításokat, nem hallják meg a változás lehetőségének hangját – a saját maguk valóságában forognak, emésztődnek és fortyognak… Nem lehet őket megsegíteni, sem megtisztítani – másban és máshol léteznek az idők végtelenségében. A szabad akarat nem létezik számukra, a megváltást remélve haragukkal maradnak, az utolsó szó jogát fenntartva maguknak…
Az ezoterikus ember látja, érzi hogy ez a Világ gyönyörű, hisz a teremtő szeretetenergiában. És abban a pillanatban, amikor a szívcsakra nyitottá válik, az ember befogadóvá válik a szeretet iránt – elkezdődik a spiritualitás fejlődés. A szívcsakra után sorban nyílnak meg a transzcendens csakrák is, egy eljuthatsz egy magasabb létállapot felé.

Angyalmeditációkkal, angyalmágiával, teremtő, oldó energiákkal várlak, ha konzultációs időben felkeresel.
Holnap,  csütörtökön július 5-én, csodákkal áldott lehetőségként az ég az új kezdeteket segítő energiákat adhat. Teremtsd a jövődet – ne halogasd a dolgaidat! Az Idő Most van – Kezd el a Mostban.  Tervezz, cselekedj, lépj  ÉLJ! NYÍLJ MEG AZ ÉLETRE!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Szívcsakra blokkoldása – oldások, elengedés.
Teremtő mágiák
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1