NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Mágikus teleholdas hetünk lesz!

Heti tarot
November 19-től 25-ig.

“Tévedhetetlen és szigorú bíró a karma: gondolataidat, érzéseidet éppúgy leméri, mint tetteidet. Mindhárom testedben ügyelj ezért a tisztaságra: érezz, gondolkodj és cselekedj mindig azzal a megfontolással, hogy minden mozdulatoddal jövő inkarnációid sorsábráját szövöd.” – Szepes Mária

Hét eleje:
A Válaszutak VI.
A redbetétel a legeleje mindennek. Amit régóta halogatunk most annak lesz itt az ideje rendbe tenni. Ha körülötted rend lesz, rend lesz benned is. Teremts tiszta helyzetet mindenben. Fontos beszélgetések lehetnek – tisztázó lehetőségek jöhetnek. Ne odázd el a dolgokat, a tiszta létben könnyebben haladsz majd. Sorsfordulati döntésben lehetsz – és nagy-nagy elengedésben. Szerdára virradó álmaink nagy üzenetet hoznak – új kezdetek felé sodornak. A sport, és a mozgás most is lazíthat, gyakorold ha kedvedet leled benne. (A Jupiter a Nyilasba lép.)

Hét közepe:
A Hold  XVIII.
Utat mutat – fénye sejtelmes.
Telehold közeleg – elengedő energiákban vannak a térben. Gondolataiddal összegezd, ki az, mi az ami hátráltat és elengedésre ösztönözhet téged. A Bika telehold a föld elemben telítődik, egymással összefogó, támogató energiákban érik. A Nyilas jelében lévő Nap karöltve a Jupiterrel életkedvvel tölthet. A Mars ereje segít az elengedésben és az új bevonzásában is. Megnyílhat előtted egy másfajta irány – csak bízz a sikereidben – termékeny és megtisztuló időszakban vagy.  Őrangyalod ereje veled,  Uriel arkangyal a manifesztációban segíthet.  (Vigyázat rontó emberek is felbukkanhatnak!) A wellnes és a masszázs program nyugtathat – támogató energiákkal jobban ráláthatsz sorsdolgaidra. (Bika Hold lesz.)


Hét vége:
Az Erő. XI.
Felélénkül a kommunikáció.
Jövőképünk kezd kibontakozni. Jobban érezzük a hozzánk tartozókat, befogadóbbak vagyunk azokra akik energetikája hozzánk hasonló. Mély meditációnak is jó lehetőséget ad a hétvége – könnyeben tudunk a felsőbb világokhoz kapcsolódni – a lélektudatosság és a lélekbölcsesség csakráink is aktiválódnak.
De baráti, családi rendezvényekre, baráti, kapcsolati programokra is kedvező lesz a hétvége. (Ikrek, majd Rák Holdunk lesz.)

A héten még az Uránusz, Neptunusz, Merkúr retrográdban. A pénteki teleholddal karmikus terheink eloldásának is helye lesz. Tértisztításnak is kedvez az időtér – ahol szellemátjárókat tapasztalsz fehér mágiát ajánlok. Barátságok ápolásának és az otthon rendezésnek is kellemesnek ígérkezik a hétvége. Misztikus elengedő, és örömteli teremtő hetünk lesz – a jövő hét már Nap, Jupiter, Merkúri együttállással a legtöbb minden pozitívra lendülhet

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Várd meg amíg a lelked utolér!

A Merkúr ismét, idén immár harmadszorra, retrográdba vált, hátráló mozgást végez.

Extra időt kapunk ismét az elkövetkezendő három hétben, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat.

November 17-én a Merkúr a Nyilasba kezdi meg retrográd mozgását és december 7-én indul csak meg előre a Skorpió jegyébe.
Fontos tudni, hogy szerződéskötésre nem alkalmas ez az időszak. Ne vásároljunk nagyobb értéket, ingatlant, vagy autót. (Becsaphatnak bennünket, előnytelen szerződés köthetünk.)
Döntésekben hátráltatva leszünk, elbeszélhetünk egymás mellett félreértések is lehetnek, sőt még ingerlékenyebbek is lehetünk.

Káosz lehet az utakon, vigyázzunk a közlekedésre. A műszaki cikkek is elromolhatnak, de az autóval is lehet gondunk.
Befelé figyelésre, lecsendesedésre inspirál ez az időszak. Egyébként meg időt kapunk arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Keressük meg a problémáinkra a megoldást. Elengedhetjük a régi mintákat, és a zsigeri megérzéseinkre hallgathatunk. Kicsit lassítsunk le és legyünk türelmesebbek egymással, és másokkal is.

Hívhatjuk meditációkhoz Ramiel angyal varázslatos energiáját, hogy tisztánlátásunk fényesedjen, és a sorsutunkat járva sikerre vezessen. Férfienergiája, hideg,  lassú sejtelmes fény. Lebontja a céltalanság, a zavarodottság, és a kiegyensúlyozatlanság negatív energiáját. Segít a múlt eseményeit áttekinteni, hogy a jövőben gyógyulni és növekedni tudj.

A hátráló Merkúr együttállásba kerül egy rövid időre a Jupiterrel – november 25-től december 3-ig – ezen energiák egy jó nagy adag hitet és reményt adnak, hamarosan minden jóra fordul majd. Egyre erősebb, mély érzelmi átalakulások zajlanak bennünk, megvilágosodunk, látjuk jól az utunk, minden kristálytisztává válik. Addig is töltődjön a lelked – készülj és várd meg a rendelt időt, amikor ideje jön el a továbblépésnek.

A mostani hétvége is egy fordulópont. Tedd fel magadnak a  kérdést:  A helyeden vagy, sikerült-e meglépni, megélni a sorsút fordulatait, beteljesíthető-e a spirituális életfeladatod…  Ha elakadnál tanácsadással szeretettel várlak – grátisz ajándék csakra-aura tisztító harmonizálással – hétvégén is elérhető vagyok.
Lassítsd le, és várd meg amíg a lelked utolér. Az  intuícióidra hallgass, és cselekedeteidben is a belső ösztönöd vezessen. Mindig csak azt tedd, ami örömöt hoz a lelkednek!

Szeretettel kívánok fénnyel teli időszakot hozzá!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Konzultációs, útmutató tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

A Vénusz újra aktív!

 

A Vénusz bolygó feladja hátráló mozgását és  november 16-án, pénteken ismét nekiindul. Segít felszínre hozni a nőiességedet, a kreativitásodat, és az empatikus képességeidet és nem utolsósorban, újra beindulnak a szívügyek!

“A bölcsesség az, ami megakadályozza, hogy olyan helyzetbe kerülj, ahol szükséged lenne rá.” – Doug Larson

Csütörtök éjjel a Mars jegyet vált majd a Halakba lép, ez felgyorsítja az eseményeket. (Majd 2019. januárjában a Kosba lépve már intenzíven meghozza az erőt az új dolgokba kezdéshez.) A Holdcsomópontok is jegyet váltanak, meglátjuk a blokkjaink okát, és megtalálhatjuk a megoldást. November 17, szombat és december 6, csütörtök között a gondolkodásunkért, kommunikációnkért, a mindennapi működésünkért, és a gyermekekért felelős Merkúr hátráló mozgást végez három hétig. Így lelassulhat a közlekedés, a kommunikáció, akadályoztatásba lehetünk sok mindenben. Legyünk jobban figyelmesek, és toleránsabbak egymással. A Vénusz a harmóniára törekszik, véget vet a vitáknak, a könnyedebb beszélgetésnek is kedvez. Anyagilag is jobb helyzetbe kerülhetsz. Egyensúlyba kerülhetnek kapcsolataink, és a párkapcsolatok is, felfelé hangolódhatunk!

Az energiaszintünk újra magasabb lehet, vége lesz a türelmetlen kapkodásnak is ezzel. Újra foglalkozhatsz a jövőddel és elkezdheted elintézni a dolgokat. Új élmények várnak – friss a levegő is, menj ki a szabadba bátran! Azonban kezd egyre hűvösebb lenni, igyatok sok meleg folyadékot, teát – ez a vesének is jól jön ám. És öltözzetek rétegesebben – most már a tél felé közeledünk erősen. Sokan ezen a hétvégén még párra is találatnak. Érkeznek az új kihívások, az új feladatok!
Te csak bízz önmagadban, megtapasztalásaid bölcsé érlelnek – kövesd a céljaidat és az álmaidat. Az égiektől jövő megérzéseid, ötleteid folytán az éltedet, a sorsodat teremted. Figyelj a jelekre, és ne add fel az álmaidat. Akikkel sorsdolgod van azokkal szövetkezz! A megfelelő pillanatban találkozni  fogsz azzal, aki felragyogtat – hidd el, hogy nem kerülöd el. Élj nyitott szívvel, magadat add, másnak ne mutasd!

Amikor azt gondolod ott legbelül, hogy valami nincs rendben – talán leértékeled magad, talán nem tudsz megbocsátani önmagadnak – tanácsadással kereshetsz, spirituális terápiákkal várlak, hogy segítségedre legyek. Erős spirituális energiákkal sokra viszed, segítő jöhet az életedbe. Ha változik a kisugárzásod vele változik minden. Lelkesen és szenvedéllyel kövesd a szíved útját. A Jupiter szerencse bolygónk, és Sorsbolygónk a Szaturnusz is velünk!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Útmutató Tarot – Számmisztika
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Ünnepeld az Életed!

HETI TAROT

November 12-től november 18-ig.
Béke – nyugalom – harmónia jellemzi most a hetünket.

Hét eleje:
A Császárnő III.
Áldásos energiákban leszünk – bőség, gyermekfogantatás, kreativitás. Hivatalos ügyek intézésére is jó alkalom. De szabadidős programoknak is kedvez. Ügyeidben lép kell most – már tovább nem lehet elodázni a dolgokat.  Sorsfordulati elemzéssel várlak, ha felkeresel. (A Hold a Bakban.)

 


Hét közepe:

A Hold XVIII.
Lassíts kicsit és tisztázd azt magadban ami zavaros, homályos. Engedd el azokat, akik csak hátráltatnak. Hallgass a felsőbbrendű énedre, figyelj hová lépsz és mi felé, ki felé tartasz, mi vezérel… Átgondolásra intenek az égiek mindenben! Új ismeretség is jöhet életedbe. Türelmet tanulhatunk most a kommunikációkban – elkerülve vele a félreértéseket. A szétszórtság is veszélyeket rejthet, a közlekedésben is vigyáznod kell. A technikai dolgok is befuccsolhatnak. Hirtelen, váratlan, előre be nem tervezett helyzetekkel is szembe kell nézned!  Tudattisztító-rezgésszint emeléssel segíthetek.(Retrográd Merkúr van.)

Hét vége:
A Nap XIV.
Pozitív légkör, harmonikus energiák. Élvezd az életed – akárha egyedül is vagy – hangold magad a jóra, a szépre. Érzelmes beszélgetéseknek, és romantikának is nagy lehetősége lesz ez a  hétvége! Ápolhatjuk baráti kapcsolatainkat is, a hozzánk tartozókkal harmóniában lehetünk, velük töltődhetünk. Egymást segítve, motiválva együtt haladhatunk. Régi ismerősök is előtűnnek, kapcsolódni velük lesz okunk.  Ha hívod-idézed, Jophiel Arkangyal segít megőrizni a harmóniádat.(Halak Holdban leszünk.)


A sorsutadon haladhatsz, érlelődve, tisztulva és dolgaidat rendbe téve. A sport, a tánc, a futás  és a mozgás segít indulataidat levezetni. A retrográd Merkúr idősíkokat mozgathat, ezért néha hol a múltban, hol a mában, hol a jövőben érezheted magad – régi helyzetérzések találhatnak meg. Tudatosan rázd fel magad – élj a jelenben, és tégy meg mindent azért, hogy  jól érezd magad!

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

VARÁZSLATOS FÉNYKAPU NYÍLIK!

Van amikor nehezen érkezik meg valaki, valami az életedbe… mert még tanulni kell valamit, vagy még le kell zárni valamit hozzá. Néha hosszú az út, de be kell várni az időt. Sürgetni nem lehet semmit. A várakozás ideje a fejlődés ideje. Ha le tudod zárni a múltad kísértését, ha el tudod engedni a nem hozzá méltót, akkor lesz ideje az újnak! Minden új először belül születik meg, a megújulni vágyás belső lépés. S ha már te kész vagy az újra, akkor újat is teremthetsz.

A hétvége varázslatos időt hoz nekünk – ebben segítenek az égiek. A Vénusz,  a Mars és az Uránusz is erős pozitív energiát ad számunkra, hogy átvarázsoljuk életünket. A harmónia,  az erő és a változtatás erejével.  Cselekvő energiákkal, tettekkel kezdjünk hozzá, vidám-örömben. Az új érkezik: új életmód, új elgondolások, új hozzáállás – de csak akkor, ha van elég merszed belevágni. Az új néha félelmet gerjeszt, ne higgy neki – csak lelassítani próbálna. Csupán ösztönösen kapaszkodsz a régihez, de  semmit sem tud már adni hozzád. Megújulni fejlődés, ez az életünk sorsa. Kezdj hozzá megváltoztatni a jövődet. Kapcsolat tisztításnak is ideje lesz – a kommunikációs részét bevállalhatod. Szebbet, jobbat teremthetsz, ha érzelmeidet felvállalod. Csodás üzenetálmokat is hozhat az éj, figyelmed legyen rajta. Az álomnaplót is készítheted, ha elfejtenéd reggelre virradva.
A Nap Plútó rezgése tetterőt ad a lelkednek, a benned levő szeretet ereje bármire képes. Engedd, hogy hasson rajtad keresztül és a sorsátalakító munkát ne halaszd el. Az idő most van, az idő itt van!

 

852 Hz. Feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

Vasárnap November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld azt,  amit el szeretnél éri, az Univerzum  ebben segítségedre lesz.  Ahogyan érik benned az erő, meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod. Majd vágyadat az áldásos lehetőségek felé terelve, kérd meg a manifesztálásra Uriel Arkangyalt, hogy azt a fizikai valóságban meg is teremthesd. Ha elakadnál energetikai tisztítással, rezgésszint emeléssel, és a misztikus Sors tarottal segítségedre lehetek, ha felkeresel. Mindenben támogatnak az égiek – áldásos energiák vannak jelen –  ha újba kezdenél, most fogj hozzá!

Csodás hangulatú, varázslatos hétvégét kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások
Tértisztítás
Kapcsolat: 06202782612

Újhold a Skorpió jegyében

2018. november 7-én 18 óra 3 perckor érkezik az Újhold friss energiájával!

Átalakulás az újrakezdés energiájával.
Egy új sorskör veszi kezdetét – az Uránusz hátrál a Kosban a Jupiter a Nyilasban. A múlt tettei mint karma kapcsolódnak az Uránuszhoz. Gondold végig az elmúlt években mit tettél jól, s mi az amit ma másként választanál.  Egy új, boldogabb életet tervezhetsz most. Előbb azonban el kell engedned a múlt lehúzó terheit. Ha szeretet magad semmi sem lehetetlen. Ne élj boldogtalan kapcsolatban, mert önsorsrontást követsz el önmagad ellen. A jól működő párkapcsolatok, kapcsolatok most elmélyülhetnek, a nem működők pedig ‘elégnek’! Igen érzelmes és szenvedélyes időszak lesz a szerdai nap.

Gyógyítsd meg a sérelmeidet, hozd rendbe a kapcsolataidat. Nézz szembe a félelmeiddel és önmagaddal, mi az ami gátolt eddig, és mi az amin jobbítani lehet. Minek van itt az ideje, és mire értél meg… Gondold át a céljaidat, vizsgáld meg a gátjaidat. Ha konkrétan megfogalmazod a terveidet és kellő energiát adsz nekik sikerre vezethetnek. Akaratod segíti a megvalósulást, használd a teremtő mágiád. Engedd el a mérgező kapcsolódásaidat is! Ha egyedül nem megy oldó, blokkoldó elengedő terápiákkal szeretettel várlak, ha megkeresel.
Most érdemes átbeszélni, és kijavítani a gondokat. Ha elengedjük a régi mintákat, új pozitív dolgokat vonzhatunk be az életünkbe. Elemezhetjük most azokat a lelki sebeket, amiket egymásnak okoztunk, és átértékelhetjük a történéseket. Ideje lesz  most a megbocsátásnak is! Érzelmes mély lelki beszélgetésekre is alkalmas ez a nap és a még utána következő három is. Az Újholdhoz most a Neptunusz és a Plútó is kapcsolódni fog.  Igazán sejtelmes és misztikus energiákkal telítve a téridőt.
Szerelmi mágiáknak is jó ideje lesz!

Álmaink is különösen nagy erővel hatnak. Szentelj időt a jövőd átgondolására, érdemes egy kicsit lecsendesedni.
Az Időkapuban Szehaljah Őrangyal áll, gyógyító, termékenységet hozó, terveket segítő energiájával; a Fényességek karából, Rafael  Arkangyal csapatából.
Különleges lehetőséget kapunk az égiektől, hogy a valódi, hiteles spirituális kapcsolódáson dolgozzunk együtt most a  társunkkal. Használjuk ki ezt a varázslatos energiát és ünnepeljük meg egymást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások –  Szerelmi Angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Váratlan, különleges lehetőségek ideje jön el!

A JUPITER A NYILASBA LÉP!

“Bármit is csinálsz, lángoljon benne a szíved. Tedd alázattal, kitartással, és szenvedéllyel! Legyen az csók, ölelés, karrier, álmok, vagy csak egy nap a munkahétből. Élj végre tiszta szívvel, mint a gyerekek, s ne hagyd elfutni a perceket! Ne feledd, amit szívből csinálsz az élni kezd!” – Peter Noel

A Jupiter a saját jegyében november 8-án lép át és igen-igen otthon érzi majd itt magát – egészen 2019. decemberig itt is fog tartózkodni. A Jupiter a szerencse, a kiterjedés és a bőség bolygója most radiális változásokat is hozhat. Erős pozitív, bizakodó energiákkal tölt el bennünket rezgése. Ismerkedésre, utazásra, költözésre is jó időt adhat. Tágabban fogunk gondolkodni, elrontott elakadt dolgainkban megtaláljuk a legjobb megoldást. Problémamegoldó képességünk is megnő. Tartózkodjunk viszont a kicsinyeskedéstől és a felületességtől, mert ez veszélyeket rejthet. Emelkedj és gyarapodj a csodás szellemi energiákban, és élvezd a gazdagító lehetőségeket.

Ez a jegyváltás minden jegy életében kedvező változást hozhat, leginkább azon a területen, ahol a képletében a Jupiter tartózkodik. Mindenképpen a nagy lehetőségek idejébe érkezünk – engedd hát, hogy áramoljon minden pozitív új feléd. Elkezdődhet egy új korszak, egy új sorskör. Az is lehet, hogy a hivatásban lesz valami nagyobb kihívás, de belekezdhetünk egy életmódváltásba is, vagy egy új kapcsolatba is. Egy új fejlődési, tanulási szakasz veheti kezdetét, újabb nagy megtapasztalások gazdagítva. Ha önbizalmad, hited van, sok mindent elérhetsz, és messzire eljuthatsz.

Lehet, hogy kockáztatnod kell, de a komfortzónádból biztosan ki kell lépned, hogy nekiláss az új lehetőségeknek. Növekedhet benned a megértés és elfogadás képessége, de akár nyithatsz új dolgok felé és talán a saját életedet is más szemszögből láthatod. Nagylelkűbbek leszünk, és optimistábbak a tüzes nyilas energia, lelkesítő konstellációjában. A lelkünkre hallgatva átvarázsolhatjuk életünket. Van aki már el is kezdte, mert érzi a változás szelét… A Jupiter a Nyilasban nyíltságot és szilárdságot hoz: nyíltságot minden új gondolattal szemben és szilárdságot, örök hitet az életben.  Ha feszült és tanácstalan vagy – útmutató tarottal, oldó terápiákkal várlak. Hangolódj a csodás energiákra, és áldásban kezdj hozzá az új életedhez!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Újholdas misztikában leszünk!

H E T I  T A R O T

November 5- től – 11-ig.

ÚJHOLDAS HETÜNK LESZ!

Hét eleje:
A CSÁSZÁR IV.
Állítsd fel egészséges határokat, és védd magad, erőd magas rezgésében van. Okosan, tudatosan cselekedj mindenben. Kapcsolataidban is légy elővigyázatos. Őrizd meg, azt ami a tiéd. A sorsod a te felelősséged, élj bölcsen és a hozzád hasonlókat vonzani fogod. Értékeld a magasabb világok üzeneteit – megvilágosító jelzéseket kaphatsz. Retrográd Vénuszban rendezheted a kapcsolataidat. (A Mérleg energiák segítenek a kapcsolati mintákban.)

Hét közepe:
A CSÁSZÁRNŐ III.
Energikus időszak következik. Bőség, öröm – kiáradás. Erőd teljében lehetsz – aratás. Vigyázat: nőknél is fennáll a termékeny időszak – ha tervezd, babafogantatás! Az Újhold hatalmas rezgésekkel közeleg. Gondold át most jól, hogy mit kívánsz. Kapcsolatodat most egy magasabb lélekszintre emelheted. Oldásnak és blokkoldásnak is nagy ideje lesz… (Skorpiós-misztikus energiákban teremthetünk.)

 


Hét vége:

A NAP XIX.
Tüzes energiákban leszünk – lelkesedés, motiváció jön ezerrel. Szenvedélyes időszak következik. Siker és szerencse, pozitív lehetőségek adódnak. Váratlan helyzetek is jöhetnek, de jó hírekkel teltek. A tieid veled, örömben telhet a hétvégétek. Vasárnap a Márton-napot ne feledjétek! A mozgásnak és a sportnak, őszi kirándulós szabadtéri programoknak kedvező alkalom lehet. (A Nyilas ereje ad pezsgést az időszaknak.)

 


Törődj többet magaddal, légy elfogadóbb és szeretteidnek is szentelj minőségi időt. Tartsd a rezgésszinted. Szíveden keresztül légy kiáradásban. Ha te boldog vagy, másokat is az örömre inspirálhatsz. Gazdagítsd a lelked, áraszd a fényed a világra!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Indián nyár!

Élvezd a létedet!

“A kaleidoszkópeffektus azt ígéri: ha egy kicsit elmozdítasz valamit a kedvező irányban az életedben, akkor a nagy egész életmintázat változik meg. Ez pedig nagy esély! Változtass, és élvezd a pozitív hozományokat!” –  dr. Bagdy Emőke

Légy türelmesebb önmagadhoz és másokhoz is. Teremtő energiák vannak velünk – csodás ‘áldásenergiákban’ leszünk szombaton.
Az ok és okozat a Nap által megvilágít mindent. Megtapasztalni jöttünk, lelkünk a magasabb világokhoz kötődik, legbelül tudjuk mi a jó nekünk.
Minden rossz elmúlik egyszer, mert minden egy dolog állandó a változás: felfénylik mindig a jövendő varázsnapunk. Amit megismersz arról már tudod, hogy miért volt, s mi hozott. Mert az égiek mindig adnak energiát egyéni lehetőségeket, neked csak lépnek kell, cselekedned lehet. Lépj hátra kicsit, hogy lásd egyben az egészet.
Gondolkozz mielőtt cselekszel, ismerd meg jobban a helyzetet, ne kapkod el, mert lehet, hogy ezt később nagyon bánni fogod. Vedd észre a figyelmeztetést és a jeleket. Kérd az angyalokat, hogy segítsenek neked. Angyalt idézni mindig lehet.
Haladj a sorsutadon és élvezd a létedet!

Hétvégén a Hold a Rák jegyében lesz – szeretteink körében szívesen időzhetünk. A Vénusz pedig belép a Mérleg jegyébe, és év végéig itt is fog tartózkodni. A jegy uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A levegős jegynek nagy a kapcsolatteremtési képessége. Ezért hát könnyebben lehet majd ezidőtájt flörtölni, ismerkedni és kapcsolatokat kiépíteni.


A mostani hétvégi időben kellemesen telhetnek a napok  – harmónia és nyugalom. Törekedj te is a szépre és a jóra. A pihenésé és a kirándulásé is lehet a főszerep. Az indián nyár csodás perceket kínál!
Ha elakadnál szeretettel várlak sorselemző útmutatóra, tanácsadásra, spirituális blokkoldó terápiákkal.

Varázslatosan szép hétvégét kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Útmutatás
Spirituális terápiák – Energetikai tisztítások
Angyalmágiák.
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Ezoterikus programajánló – November

Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió.

“Miközben érzelmeid megértésén dolgozol – beleértve az előtted élt családtagok érzelmeit is -, és összerakod múltad darabkáit, amelyek azzá tettek téged, aki vagy, megkezdődik a gyógyulásod. És amint a gyógyulás megindul, ösztönzést kapsz a változásra, ha céljaid magukban foglalják belső hangod, intuíciód irányítását is, amelyet gyakran szellemnek neveznek, és mindig rendelkezésre áll, amikor válaszra van szükséged. Nem számít, milyen helyzetről van szó, úgy tűnik, mindenki ösztönösen tudja, mi a legjobb számára. Nem számít, milyen régóta nem hallgattál már erre a hangra, még mindig rendelkezel azzal a képességgel, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal spirituális és intuitív módon… Csak el kell döntened, hogy elfogadod, kapcsolatba lépsz vele, és figyelsz rá. ” – Rebecca Linder Hintze

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés, kapcsolat: 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!