NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Retrográd Merkúrban – Heti tarot

H E T I   T A R O T
Február 24-től március 1-ig.

A tavasz első napja lesz a vasárnap!

A Bika-Uránusz és a Halak segít most mindent megérteni, átérezni, tisztázni és rálátni. Bízz a megérzéseidben, minden a legjobb úton halad – és előbb, vagy utóbb de pozitívra fordulgat, csak továbbra is józan ésszel, okosan!

A tarot bölcsessége élni tanít!

A Hold XVIII.
Kicsit lelassulhat az élet Halakban hátráló Merkúrban – jöhet a tervezgetős időszak, a mi lenne, ha…és merre az előre. Bölcselkedős időben – elmélkedős lélekben – érdemes mély meditációkkal lenni. A kommunikáció lassan felélénkülhet, blokkok is oldódhatnak benned.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag most a cukor és a szénhidrát lesz. A legjobb program lehet a lábfürdő, a talpmasszázs, avagy egy vízparti séta. Igyatok gyógyteákat, nyugtató és lelkesítő is lehet. A a Bika, a Rák, a Szűz és a Bak napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold a Halak jegyében lesz jelen.)

A Torony XVI.
Beindulnak a dolgok, lendületet kaphatsz. A Kos-Vénusz feszült energiákkal támad – kerüljétek az agresszív helyzeteket, törekedjetek a harmóniára. Sorsváltoztatásra is jó idő lehet. Vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothassunk. Próbáld elhagyni a komfortzónád! Nézd meg, milyen elavult elképzeléseid, hiteid, hiedelmeid gátolnak és cseréld le őket építő hitekre. Mitől határoltad el magad? Ha összeomlást éltél meg, tudd, hogy egy új rend előhírnöke. Bízz a folyamatban, az életben…Törd át saját korlátaidat!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Az ügyintézés, a testedzés jó időtöltés lehet. A mézes tea kellemes csemege lehet. Az Ikrek, a Bak, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold a Kos jegyében lesz.)

A Császárnő III.
Jobban átláthatjuk sorsdolgainkat az uránuszi energiák által. Állj két lábbal a földön és lépj a tettek mezejére. Tudatosítsd magadban, hogy minden azért van, hogy fejlődj általa, lásd minden helyzetben a segítő szándékot, vedd észre a szépséget és bőséget magadban és magad körül. Jó időben érdemes lesz kimenni a szabadba – egy kis séta, vagy nagyobb kirándulás, bármiben gondolkodhatsz! A neptunuszi energiák gyógyítólag hatnak – de jó ideje lehet gyógymasszázsnak, gyógyító energetikai kezeléseknek is – gyorsabban gyógyul most minden.
Figyelem kellemetlen, váratlan helyzetek is adódhatnak a hétvégénkben – legyetek éberebbek!
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Nagytakarításnak jó ideje lehet. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvez a hétvége erőtere. (A Hold a Bika jegyében jár majd.)

Légy hálás mindenért, amit elértél – belső békével töltekezz. Figyeld az égi vezettetést – van akinek álomszimbólumokkal üzennek az égiek, van akinek megérzés formájában jön a segítő jelzés. Tartsd a rezgésszinted, ne hagyd el magad, törekedj arra, hogy a jókedved megőrizzed.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Hamarosan érkezik…

Újhold köszönt be ránk a Halak jegyében, február 23-án, vasárnap délután 16 óra 35 perckor.

Érzelmeidet rendezve kommunikálj szeretteiddel. Céltudatosan érdemes ezen a napon mindenféle spirituális dologgal foglalkozni. Felelősséggel fogalmazd meg hosszútávú céljaidat – és küld fel az Univerzumba – engedd el a félelmeidet, a görcsösséget, a megfelelni vágyást – örömben imaginálj. Gondolj arra, amikor ahol boldog voltál, idézd fel az az érzést, hogy miközben vizualizálsz ebben az örömlét állapotban manifesztáld álmaidat. A hálás szív mindig vonzza a csodákat, az öröm és a hála nagyon magas frekvencia – ebben az állapotban teremtő erőd teljében vagy.

Tisztítsd meg a szívedet, a gondolataidat – arra gondolj, és annak adj energiát, amit el szeretnél érni. Ami változást hoz, ami felemel, ami pozitívan megváltoztatja az Életed. Éjjel már igen erőteljes profetikus álmokat közvetíthetnek felénk az égiek – megmutatva kinek hol van elakadása, vagy rosszul értelmezett hitvilága. Érdemes majd tiszta fejjel, reggel átgondolni ezeket.
Használhattok teremtő pozitív megerősítéseket és mantrákat is – holdkövet vagy ametiszt kristályt is használhatsz a bal kezedben. Lehet angyalmágiát készíteni, és teremtő varázslatoknak is jó ideje lesz. Választ azt, amilyet szeretsz – most meditálni is igen mélyet lehet.
Erre a napra a Kazanlár-féle tarotból a Császár IV. lapot húztam a nagy arkánumból. Légy életed ura, sorsodat teremted – amire gondolsz az növekedni kezd el!

Ebben a csodás újholdas eseményben részt vesz majd a Mars, a Merkúr, a Neptunusz, a Jupiter, a Plútó és a Szaturnusz is.
Az Időkapuban Ejaél őrangyal áll, az Angyalok karából, Gábriel arkangyal csapatából. Ez a csodás létező optimista látásmódot közvetít pártfogoltjának.
Ha hittel élsz, hiszel önmagadban, a célodban, a kitartásodban misztikus segítséget is kaphatsz, a napokban. Megérzéseidre hallgatva haladj – ez egy igazán értékes spirituális nap lesz. Spirituális tanácsadással szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket! Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

A Nap a misztikus Halak jegyébe lépett

 

A Nap február 19-én az álmodozó Halak jegyébe lépett és március 20-ig itt is fog tartózkodni.

A Halak egy igen misztikus jegy – hihetetlenül erősek a megérzései, az álom, a fantázia, az illúzió – mind e jegyhez tartozik. A valóságot mágikusan érzékeli, képes meglátni a világban a sorsszerűség, az eggyé tartozás csodáját. A Halak jegyében két bolygó uralkodik, a Neptunusz és a Jupiter. A Neptunusz túlérzékennyé teszi a jegy szülöttét. A Halak félénk, békeszerető és igazságos.

A Nap halakban tartózkodása alatt felerősödhet bennünk az empátia, és a segiteniakarás. Többen nyílnak ki az ezotéria felé – megérzéseink, megsejtéseink is felerősödhetnek. Még azok is eljutnak ilyenkor jóshoz, akik eleddig sem szoktak. Mély meditációkra, jogára, és mindenféle spirituális beavatásokra jó idők járnak.
A művészek igen kreatívak lehetnek, csodás alkotások születhetnek ezidő alatt. Mély lelki beszélgetésekre is többször teremtünk alkalmat szeretteinkkel, barátainkkal, és lelki tisztulásra is kitűnő időszak akadhat.

Igyunk sok folyadékot, hogy üzemben tartsuk a veséket, ezzel pedig a fura bágyadtságérzés is elmúlhat, és sokkal intenzívebben élhetjük meg napjainkat. Itt az ideje a tisztítókúráknak: a  máj és epetisztítást a ezerjófű, zsálya, koriandermag gyógynövényekkel végezhetjük, de a talpmasszázs is méregtelenítőleg hat majd, ezt magadnak is csinálhatod, de a párodtól is elvárhatod. Kellemetes tevékenységnek számít egymás kedvére tenni.


Egyébként pedig vigyázzunk, hogy ne távolodjunk el a realitástól és két lábbal álljunk a földön – a földhözkötő meditációk is jól eshetnek, ha túlzásokba esnénk esetleg. De lehet kirándulni, sokat sétálni, és szerelmes lenni is – visszafordíthatatlanul jön a tavasz!

Csodákkal megáldott szép napokat kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Tértisztítás
Halott kommunikáció

Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Újholdas hétvégénk lesz!

H E T I    T A R O T!
Február 16-tól február 23-ig.

Gyakorlatias meglátásaid lehetnek a héten – jó ötletek pattanhatnak ki a fejedből – megmozdul valami kint és bent, ne állj ellent! Elakadások oldódhatnak meg, lehet hogy másképpen, mint ahogy eredetileg tervezted… ragadd meg a lehetőségeket. Betegségekből gyógyulgathatunk – gyorsabban, és intenzívebben – méregtelenítsd a tested. Egyetek sok friss salátát, gyümölcsöt – februárban egyébként is ajánlottak a tisztítókúrák.

A tarot bölcsessége élni tanít!

A Szerencsekerék X.
Február 16-án a Merkúr retrográdba váltott. http://asajah.hu/ezovilag/extra-idot-kapunk-az-egiektol-hogy-atgondoljuk-sorsdolgainkat-megjobban.php
Február 17-én a Mars a Bakba lépett  át – és március végéig itt is fog tartózkodni. Amire erősen összpontosítasz, azt most is tudod majd érni – használd ki az égi ajándékot.  (Csakra-aura harmonizálással minden nap szeretettel várlak!)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Vízöntő, a Kos az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek szerencséje lehet. Nem ajánlatos műteni a combot, az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A mozizás, avagy a természetbenjárás is kellemes időtöltésnek mutatkozik, sétálj egy nagyot, ha teheted, szellőztesd ki a fejed. (A Hold a Nyilas jegyében lesz jelen.)

Az Akasztottember XII.
Február 20-án a Nap a Halakba lép át, majd a vénuszi-kos energiák találnak ránk. A párkapcsolatoknak adhat erős lökést ez az energiakavalkád – egy pozitívan kellemes, aktív minőségben. Valami jóra fordulhat – ha hagyod, vedd a kezedbe a sorsodat! Békülni, barátkozni, megbocsátani is jó alkalom lehet. Egyesek viszont érzékenyek és sértődékenyek is lehetnek – óvatosan bánjatok hát a szavakkal. (Szívcsakra harmonizálással, párkapcsolati jóslással is kereshetsz.)
A hét közepe föld elem minőségbe lesz.
A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvez a hét közepének energetikája. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fodrászkodást – hajvágást is lehet időzíteni a hét közepére. Kellemes időtöltést lehet az olvasgatás, a múzeumlátogatás. (A Hold a Bak jegyében jár majd.)

A Bolond XXII.
Február 21-én, pénteken kellemes jupiteri rezgések járják át a teret – sok mindenben szerencsénk lehet!- pozitívan állj hozzá mindenhez.
Február 23, vasárnap Halak Újhold köszönt be ránk – élvezni fogjuk a hatást! Könnyebben hagyhatunk el majd rossz szokásokat, régi hiedelmeket, és nagyot léphetünk előre sorsdolgainkban majd – érdemes nyitottnak lenni a jelen lévő marsikus-uránuszi energiákra. (Aki sorselemzés vágyik jöhet hozzám bátran!)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kedvező lehetőségei lehetnek a Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A masszázs, a wellnes, a baráti találkozó jó program lehet. (A Hold a Vízöntőben lesz – vasárnap délután Újhold köszönt be a Halak jegyében.)

Ne hagyd, hogy elkalandozzanak a gondolataid, és fusztráljanak mások beteges elvárásai. Arra fókuszálj, hogy mi a feladatod és abban hogyan tudsz előre haladni. Irányítsd figyelmedet a sorsuralásra. Életed főszereplője vagy – kezd el teremteni a sorsodat. Céltudatosan és kreatívan alkalmazkodj a jó energiákhoz!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.

Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Extra időt kapunk az égiektől, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat, mégjobban!

Február 17-től a Merkúr retrográdba vált!

A Merkúr az logika, az értelem és intelligenciája planétája, a kommunikáció bolygója 2020. február 17-től március 11-ig a Halak jegyében hátrál majd. Nagyon figyeljetek oda, nehogy átverjenek benneteket, megvezessenek, becsapjanak, avagy rossz döntéseket hozzatok valamiben. Ez nem jelenti azt, hogy mindenben és mindenkiben a rosszat kell keresni, látni, fél kell, vagy megijed. Pánikra semmi ok, csak figyelmesnek és tudatosnak érdemes lenni.

A hátráló mozgásban lévő bolygó hátráltatja a tisztánlátásunkat, lendületünket veheti el, blokkokat képez életdolgainkban, nehezebben haladhatunk bármiben. Érdemes ekkor a problémamegoldásra összpontosítani erőnket. Kijavíthatjuk a hibákat, és jobban átgondolhatjuk céljainkat.
Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Hívd őt, ha úgy érzed, hogy szükséged van rá, bátran imagináld!

A tolató időszak alatt nem javasolt munkahelyet váltani, szerződéseket kötni, nehézségek jelentkezhetnek a kommunikációban is, félreérhetnek, el- és mellébeszéléssekkel félrevezethetnek, ez kapcsolati bonyodalmakat is okozhat. Nem jó most nagyobb értéket vásárolni, hitelt felvenni. Házasságot kötni, nagyobb értéket eladni, venni. Műszaki cikkek hibásodhatnak meg, hivatalos ügyeid is lelassulhatnak és a közlekedésben is érdemes óvatosabbnak lenni, és alaposan gondoljuk a hosszabb utazásokat is. Lehet viszont átgondolni, célszerűsíteni régi terveidet, alaposan mérlegre tenni kapcsolódásaidat, rendet tenni, lomtalanítani, szelektálni.


A Merkúr egyébként ez évben még kétszer lesz retrográd mozgásban: 2020. június 19-től július 13-ig a Rák jegyében, – ez zűrzavaros időszakot jelöl – majd 2020. október 14-től november 4-ig a Skorpió ill. a Mérleg egyében. Belső gondolatvilágunkban termethetünk ekkor rendet.

Fontos, hogy tudatosan, józan ésszel cselekedj. Légy türelmes, őrizd a lelki békédet és használd az eszedet – inspiráld magad szeretetre. A tavasz úton van, már közeleg, s vele kedvezőbb bolygóhatások jönnek.
Ha bizonytalanná válnál döntéseidben tarot elemzéssel, spirituális tanácsadással kereshetsz – szeretettel várom az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok – Angyalterápiék
Szerelmi jóslás
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Heti tarot – telihold után vagyunk!

H E T I   T A R O T !
Február 10-től február 16-ig.

Használd az eszedet és nyisd ki a szívedet, éld meg a létedet minden pillanatában!

“Ahogy érik benned inkarnációid bölcsesség-gyümölcse, úgy vonódik össze kifelé irányuló kapcsolatkeresésed a befelé-, tehát a végtelenbe néző, bölcs Remete attitűdjévé.” – Szepes Mária

A Halál XIII.
Telehold után vagyunk egy kör lezárult – egy új sorskör elindul. Vénuszi energiákkal vagyunk, a merkúri-halak kommunikációnkba sokat segíthet. Empatikus, megértő-megérző, beleérző-átélő energiákkal, együttérzőbbek leszünk. A Vénusz a Kosban – párkapcsolatok motivációban. Sorsteremtő hatalmad van – szívtudatosságod vezessen. Mindent csak precízen és átgondoltan. (Ha kíváncsi vagy mit hoz a holnap tarot-jóslással kereshetsz.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A legjobb időtöltés a takarítás, barkácsolás, vagy az olvasás is lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek lehet szerencséje a hét elejében. (A Hold a Szűz jegyében lesz jelen.)

A Hold XVIII.
Érzelmes, nosztalgikus időszak jöhet, nemkicsit zavaros aspektusban – ne bújj el, felelősséggel éld az életed – ha nem jó úton vagy, erős üzenetben buktatókat kapsz. A Merkúr együtt fog állni a Halak-Neptunusszal. Tervezni, mindent jól átgondolni jó időben vagy. Nézz szembe az igazsággal, a valódisággal. Irigyek, és hazug emberek is felbukkanhatnak életedben – ne hagyd magad manipulálni, eltéríteni. Tudd a célodat, s azt kövesd. (Ha bizonytalan vagy a tarot opciókkal utat mutathat – jelentkezz nálam.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok zsírok, olajok lesznek. Mindenféle művészeti programnak jó ideje lehet. A hét közepe a Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvezhet. (A Hold a Mérleg jegyében fog állni.)

A Válaszutak VI.
A Mars belép a Bak jegyébe vasárnap,  és ha még ez  nem lenne elég, a  Kos-Vénusz enyhe feszültséget generálhat. Ígéretes időszak a kapcsolati konfliktusok rendbehozatalára és kezelésére. A nem szeretet alapu kapcsolódások elillannak – az igazi mély érzelmeket tartalmazóak pedig elmélyülnek. (Ha párkapcsolati válságban vagy – elengedő, oldó, blokkoldó angyali energiákkal segíthetek Neked, ha felkeresel.) A Hold Skorpiós energiákban – ügyeljünk, hogy ne sértsünk meg senkit – egyesek az átlagosnál is érzékenyebbek lehetnek. Legyetek figyelmesek kapcsolataitokban.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobban felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A testedzés, a meditáció, jóga agy akár a múzeumlátogatás is jó program lehet. Kedvező lehetőségei lehetnek a Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek. (A Hold a Skorpióban fog tartózkodni.)

A héten egyszerre lehetünk aktívak, és passzívak – vagy így felváltva. Élet-álom, vagy álom-élet energiák hatnak – türelmetlen bágyadtságban. Érdemes a csakraháztartásodat egy magasabb létezőszintre emelni – a tudatosan megélt helyzetek nagy erőre kapnak. Vegyetek minél több vitamint magatokhoz – a gyümölcs a legnagyobb vitaminbomba – de lúgosítani is lehet – éljetek egészségesen!

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Telihold – február 9-én, az Oroszlán jegyében

A teliholdak mindig egy-egy ciklus lezárását jelölik.

Az Oroszlán telihold vasárnap reggel 8. 34-kor telítődik és szembekerül a Vízöntő Nappal! Komoly feszültségeket jelöl az égi állás és ez az energia már telihold előtt három nappal érezhetővé válhat.


Az emberek ingerültebbek lehetnek, vigyázz, hogy ne vedd át  az idegességet. Tégy valami olyat, ami örömöt hoz, ami jó kedve derít, amivel elszórakoztathatod magad. Sportolj, táncolj, jógázz, meditálj vagy csinálj valamit olyat, ami számodra vidámságot ad. Légy mértékletes mindenben. Törekedj a harmóniára és a kompromisszumra, hogy vita nélkül megold ezt napot. Zavard el a rosszkedvet, és deríts magad és szeretteidet is jókedvre.
Érdemes önbizalom varázslatot végezni – de az angyalmágiáknak is jó ideje lehet. Az Időkapuban most Mehiél angyal áll, az arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Mehiél angyal kézzelfogható segítséget remélek Tőled, amely lehetővé teszi számomra, hogy jó hasznosíthassam azokat az isteni adományokat és képességeket, amelyeket Te juttattál nekem. Szeretlek Téged. Ámen.”


A Kazanlár tarotból a Mértékletesség XIV. lapot hoztam ere a napra. Törekedj a kiegyensúlyozottságra és találd meg a mértéket mindenben. Mihály arkangyal segíti az eltévedetteket – tőle harmóniát és tiszta energiákat kaphatsz. Imagináld őt, ha úgy érzed nem találod a nyugalmad. Figyelj oda gondolataidra – gondolkodj pozitívan és másokhoz is szeretettel közeledj. Ez a nap kreatív erőt is ad, békülésre is jó alkalmat. Az Oroszlánok most sértődékenyebbek lehetnek, de a Bikák és a Skorpiók is legyenek körültekintőek, ne hagyják magukat felzaklatni. A telihold utáni napok alkalmasak a selejtezésre, a szelektálásra, és méregtelenítésre, és a negatív dolgokról való leszokásra – szabadulj meg mindentől, ami haszontalan. Elengedő, teremtő meditációkra szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó Hölgyeket!

Pozitív hangolódást kívánok a hold misztikus rezgéseire, békével teli, harmonikus teliholdat kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Empátiával közeledj!

Vigyázz, hogy világosat gondolsz-e vagy sötétet, mert amit gondoltál azt megteremted!

Február 7, péntek. A Nap a Vízöntő, a Hold a Rák jegyében – jelenleg növőholdban járunk – vasárnap már Oroszán Teliholdban!
Ügyelj, ne akarj most sem megfelelni, és ne terheld túl magad – csak amennyit elbírsz!- okosan mérlegelj és állíts fel fontossági sorrendet, szabj egészséges határokat. Zuriel angyal a fontos döntések meghozatalában segít, jó tanácsokkal át el – hívd őt, ha  magad nem ismernéd fel.

A MAI NAPRA A KAZANLÁR-FÉLE TAROT nagy arkánumából: A Császár IV, a Torony XVI, és a A Mágus I. lapokat húztam – az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán’ hallottam: Karmikus gondok, problémák kerülnek napirendre – érdemes átbeszélni társaddal ezeket (Merkúr a Halakban jár!) – az éjjeli álmaidból elemző gondolatokkal sokat tanulhatsz. Okos, célszerű megújulásban változtathatsz kapcsolódásaidon.
Feszültségeket gerjesztő hatás van – a Bika-Uránusz váratlan helyzeteket is generálhat. Készülj fel a váratlanra – légy racionális teremtő, gyógyíts meg sérelmeidet, hogy sorsod ura maradj!

Másokon segíthetsz, másoknak is tehetsz – gondoskodóvá válhatsz, gondoskodó lehetsz, a Rák Hold jelen, a szeretet teréből teremts.

Ha elakadnál sorsdolgaidban nem csak tarot-elemzéssel, sorselemzéssel, de spirituális terápiákkal – önbizalom erősítéssel, rontáslevétellel, félelemoldással és energetikai szint emeléssel is szeretettel várlak – keres bátran! http://asajah.hu/gondolatok/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness.php

A konzultáció alatt lehet igényelni energetizált-programozott vizet is nálam – céljaidat így könnyebben elérheted! – pozitív rezgésekkel segítelek,akár személyesen, skypeon, vagy messengeren felkeresel. Angyalmágiákkal is érted teszek!

Minden sorselemzéshez – tarotvetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell:grátisz!

Ha voltál már nálam korábban Sorselemzésen, és jelenleg egy fontos döntés előtt állsz – egy kérdésed lenne csupán, amire választ várnál – szeretettel várlak egy olyan elemzésre, ami egy fél órás kivitelben vár rád. Segítek, hogy okosan és tudatosan válasszál. http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép napunk legyen!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.

Napi tarot a facebook profiloldalamon olvasható!

FIGYELEM: A fenti csak egy általános jóslás – nem pótolja a személyre szabott jóslást! – Egyéni, bővebb, részletesebb személyre szabott tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető. Mindenki útmutatást és tanítást kap az égiektől a konzultációk alatt!

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Internetes, személyes weboldal:http://asajah.hu

Teleholdas hétvégénk lesz – Heti tarot

H E T I    T A R O T !
Február 3-tól február 9-ig.

A hét a nagy felismerések idejében telhet – kinyílni, hangolódni lesz elég erőd – Eth az Idő angyala segíti az időt! Gyógyulgass és lazulgass – nyiss befelé és kifelé… Álmodj, ébredj!

A hét eleje elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI. – Változás, átváltozás, máshogy, másképpen, máshogyan, jobban, átgondoltabban – újratervezés!
Február 3-án a Merkúr a kommunikáció bolygója az érzelmes Halakba lépett. Intuíciónk megnő, megsejtéseink, megerősödnek, valóságérzetünk kitárul. Transzcendentális tudatunk révén új jó lehetőségeket fedezhetünk fel céljaink megvalósítására. Életünk, sorsdolgainak átgondolásával tevékenykedhetünk. Ha elakadnál életút, sorsút meghatározással kereshetsz.
http://asajah.hu/ezovilag/a-merkur-bolygo-a-halak-jegyebe-lep.php
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és olajok lesznek. A legjobb időtöltést, az olvasás, a szellőztetés és a városnéző séta is lehet. A nap energetikája kedvezőleg hathat az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és Kos napjegyekre. (A Hold az Ikrek jegyében jár majd.)

A hét közepe elem minőségben lesz.
A Diadalszekér VII. – elkezdődik valami jobb, ha hagyod.
A nehéz fényszögek- Nyilas-Mars kvadrátja – kioldódnak, a Halak-Neptunusz ereje most a gyógyuláshoz jó energiákat. Mindenféle spirituális gyógyításnak kedvez az időtér minősége. Csakra-aura harmonizálással, rezgésszint emeléssel szeretettel várlak, gyere!
Álmatag energiák lehetnek, ezért hát legyetek különösen figyelmesek az Élet minden területén, a közlekedésben és a kommunikációban is!
Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrátok lesznek. A legjobb program lehet a kert és növényápolás – vízparti séta. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)

A hét vége elem minőségben lesz.
Az Erő XI. – Teleholdban, sorsteremtő energiákkal.
Oroszlán teleholdat üdvözölhetjük a hétvégénkben. A Telehold február 9-én 8 óra 34 perckor lesz az Oroszlán jegyében. Elengedésnek jó ideje lesz – ideje elengedni a korlátozó mintákat, megbocsájtani és békülni is lehet. A Vénusz a Kosba lép át. Ez a párkapcsolati energiáknak kedvező hatás. Kapcsolatok alakulhatnak ki, párkapcsolatok erősödhetnek meg. Ne civakodj, ne veszekedj, inkább szerelmeskedj! Érdemes lesz kilépni abból a bizonyos komfortzónából – ismerkedj, randizgass, flörtölgess nyugodtan,ha singli vagy. Elengedő, teremtő mágiákkal, angyalmágiákkal szeretettel segíthetek Neked!
Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Baráti, családi programok – kirándulás a legjobb időtöltést lehet. A Mérleg, a Nyilas, a Kos ész Ikrek napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold az Oroszlán jegyében lesz jelen.)

Légy türelmes, aktívkodj, de ne feszülj! Átgondoltan, bölcsen, okosan és szépen – akkor sikerülhet! Őrizd meg a harmóniádat – lelkesedj, és alakítsd át ott a létezésed, ahol szükség van rá. Most az égiek segítségével tisztábban látsz!

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Áldásokban gazdag, szerencsés és sikeres hetet kívánok, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.
Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

A Merkúr bolygó a Halak jegyébe lép!

Február 3-án a Merkúr a kommunikáció bolygója az érzelmes Halakba lép.
Intuíciónk megnő, megsejtéseink, megerősödnek, valóságérzetünk kitárul. Transzcendentális tudatunk révén új jó lehetőségeket fedezhetünk fel céljaink megvalósítására.

Felerősödhet az érdeklődésünk az okkultizmus, a misztika iránt. Ugyanakkor hajlamosabbak lehetünk a szétszórtságra, a zavaros kommunikációra, a félreértésekre, a bőbeszédűségre. Állj pozitívan mindenhez – keresd mindenben a jót, az áldást.  Légy rugalmas, megértő és együttérző – az elkövetkezendő időszak sok változást hozhat. Engedd el a félelmeidet, a mártíromságod – engedd szabadon a kreativitásod, most van itt az ideje az új gondolatoknak. Ha hiszel magadban nyertes leszel!
Aktuális tisztító meditációkkal, csakra-aura harmonizálással, félelemoldással, önbizalomerősítő terápiákkal bizalommal kereshetsz. Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Rezgésszint emelő meditációk
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php