NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Őszi Napéjegyenlőség – A Vénusz a Mérlegbe lép – Szent Mihály napja

“Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.” – Sarah Ivens


Szeptember 23-án a Nap a Mérleg jegyébe lép át.
Törekvésünk az egyensúly teremtésre az elkövetkezendő időben meghallgattatásra talál – harmonikus, nyugodt napok jönnek.
A Mérleg csillagkép bolygója a Vénusz, a harmónia, a béke, a szeretet, a remény, a szépség, a kényelem, az egyensúly rezgésével áld meg.Előzékenységre, szerénységre, segítőkészségre tanit.Fejlett igazságérzetével, diplomácia képességével, taktikai érzékével bölcs tanácsokat ad. A Mérleg jegy a tarot Uralkodónő kártyához rendeltetett. Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?!


Szeptember 29-én Szent Mihály napján kezdődik el az új gazdasági évforduló. Ez a szüret kezdete. Gondold végig merre tartasz, s mit valósítottál meg ebben az évben, ami előrevitt, amitől több lettél, amitől jobb ember lettél: karrier-munka, párkapcsolat, emberi kapcsolatok tekintetében is.
Az ősz kristályköveit használhatod nap mint nap, hogy erejükkel feltöltődve nagyobb lendülettel haladj. A Karneol – ez a csodás kő az életörömöt és a lelki melegséget árasztja számodra. Az Achát jótékonyan hat az immunrendszerre, erősít és energetizál.A Vénusz őrzője Haniel arkangyal. Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében. Ha ilyen gondod van, imagináld őt angyalszertartás keretében.


Őszi Napéjegyenlőség szeptember 23-án 9 óra 52 perckor.
Szeptember 22, 23, 24, 25 a Fény napjai – ilyenkor szokás mindenféle szerencse, és bőségmágiát készíteni. A újra aktív Szaturnusz az Idő ura hatalmas teremtő energiával besegít a teremtő mágiákba. Sorsfordulati döntésekben és teremtő mágiákkal kereshetsz bátran – energetikai tisztítás, energetikai szint emelés grátisz.Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép napokat kívánok Mindenkinek!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Sorsbolygónk direktbe vált!

Szeptember 18-án a Szaturnusz újra elindul!

A direktbe váltó energiák igen intenzívek lesznek. Légy alázattal a sorsodért, és figyeld a jeleket.

“Ha jó dolgok jönnek, tudnod kell megfelelően használni őket; ha a rossz dolgok jönnek, akkor is tudnod kell, hogyan használhatod helyesen őket. Ne ragaszkodj a jóhoz, és ne lökd félre a rosszat. Fel kell használnod a jót is és a rosszat is, helyessé kell tenned őket.” – Seung Sahn

Sorsbolygónk rezgése pozitív hatással köszönt be ránk – egy-egy megrekedt élethelyzet kezd az áldatlan állapotból az áldásos lét felé haladni. Sorsfordulati pozitív lehetőségek érkeznek el hozzánk. http://asajah.hu/ezovilag/hamarosan-indul-a-szaturnusz-es-elkezdodik-az-elet.php


A Szaturnusz abbahagyja április 30 óta tartó tolatását, és elindul a Bak jegyében és ott is fog tartózkodni 2020. márciusáig. Szellemi-lelki fejlődésünket erősíti –  tudatosságra nevel, rendre, kitartásra tanít. Lehet fontos, felelősségteljes döntéseket hozni, valamit lezárni, kitartó szorgalommal előre haladni. Tisztábban átláthatjuk sorsdolgainkat, és a helyes lépések relé orientálódva kitűzött célunk felé haladva, új megoldásokat keresve a fény felé tartva. Van akinek egy új szerelem érkezik meg, van aki szakít a régivel, van akinek egy jobb lehetősége adódik munkaügyben, és van akinek a karrierje felfelé ível, költözés jöhet, otthonteremtés lehet, stb. Mindenkinek más életterülete mozdulhat meg.
A Szaturnusz bolygó őrzője Cassiel arkangyal. Ő felel az élet „nehéz” dolgaiért: a magányosságért, a megszorításokért, a fegyelemért, a szigorúságért, de a bölcsességért, az elfogadásért és az alázatosságért is. Az esetleges nehéz időkben nagy támaszod lehet – imagináld őt – álmaidban nagy tanítást adhat neked. Tegyél önmagadért, és jófelé fordulj kedvező rezgések alatt.
Az őszi energiákban sok új dolog fog jönni – ha kiváncsi vagy mi fog veled történni,  merre lehetne menni – sorsfordulati döntésekbe is lehet hozzám fordulni. http://asajah.hu/ezovilag/oszi-napok-sorsfordulati-dontesekben.php
Szeretettel várom spirituális  tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Csak azt fogadd be, ami jól esik a lelkednek!

“Lehetsz bármilyen bajban, lehetsz bármilyen keserűségben, csak ülj le gondolatban egy folyó partjára, és ne tegyél mást, csak figyeld a folyót. Érezd a hullámait, mintha velük együtt távolodnál te is. Érezd, hogy semmi sem marad így, érezd, hogy minden változik, és a következő pillanat sem az lesz már, mint a mostani. A zivatar után is felragyog a nap, a felhők közül is mindig áttör a fény. Éppen a te életed, a te létezésed ne változna? Sose feledd, hogy a változás az Élet. Amikor az emberek ragaszkodnak a régihez, nincs változás. A változás az Újjal érkezik. Minden egyes pillanatban maradj elérhető az Új számára.” – Bhagwan Shree Rajneesh


A SZERETETTELJES TUDATOSSÁGÉ A JÖVŐ!
Engedd magad önmagad lenni az öröm megélésével, és a boldogság felvállalásával. A hála erejével mindig van lehetőség a változásra, változtatásra – teremts csodát a lelked tisztaságával. Próbálj meg a szeretet szemével nézni… Ha bármi van is előtted tedd fel magadnak a kérdés: mit tenne most a szeretet. Benned rezeg, válaszolni fog neked. Ez a legmagasabbszintű megoldás mindenre.
Áldásos hetet!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Harmonikusabb időszak jöhet…

H E T I   T A R O T!
Szeptember 16-tól szeptember 22-ig.

Telehold után vagyunk. A Merkúr és a Vénusz is a Mérleg jegyében jár – ha pozitív vagy, konfliktus mentes napok jönnek. Keresd mindenben a kompromisszumot és a jó megoldást.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Merkúr a Mérlegben jár – segít, a párkapcsolati egyensúlyodat harmóniába hozhasd. Szeretetteljes, szerelmetes időszak van – élvezd. Döntéshelyzetben is lehetsz, válaszút előtt is állhatnak majd egyesek.  Ha így van, lesz: Haniel arkangyalt hívd, hogy segítsen.  Akik összevalók, azok össze is kerülnek. Párkapcsolati konzultációval kereshetsz – ha úgy érzed, valami  mégsincs rendben.
Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedveznek az energiák a hét eleji napokban. Nem ajánlatos műteni a szemet, az agyat és a koponyát. A legintenzívebben felszívódó étkek a fehérjék – fogyasszatok leginkább ilyet. A Testedzés, és az ügyintézés is jó program lehet, de az erdei séta is jól eshet. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Próféta V.
Kedvező és kellemes, harmonikus napok jönnek a hét közepében. Valami sikerül, valami megoldódik, valami jó jöhet… Az égiek meghallgatták imáidat – a jó megoldás érkezik meg. Múlnak, enyhülnek a szorongások és a félelmek a jövőt illetően. Oldottabban élheted a sorsodat – ha blokkokat találsz rontásvizsgálatot is kérhetsz, jelentkezz be hozzám bátran, konzultációs időben.
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek lehet szerencsére a hét közepében. Nem ajánlatos műteni a az állkapcsot és a nyaktáji szerveket. A legjobban felszívódó táplálékok az ásványi sók.
A takarításnak és a kertészkedésnek kedvező lehetősége lehet – de vásárlással is jól eltöltheted az idődet. (A Hold a Bika jegyében jár majd.)

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az Igazság VIII.
Kedvező bolygóállások lesznek – tiszta helyzetfelismeréseid lehetnek – rendezettebb gondolatokkal, nagy inspirációval jó lépéseket tehetsz.Családi kapcsolataid is rendeződhetnek, tárd ki a szívedet – tedd oda magad ,érzelmileg.
Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos jegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hétvégi időben. Nem ajánlatos műteni a vállalat, a légcsövet és a tüdőt. A zsírok, az olajok a legkönnyebben felszívódó tápanyagok. Az olvasás a legjobb időtöltésed lehet – de a társasági összejövetelnek is kedveznek az energiák – barátságok is köttethetnek. (A Hold az Ikrek jegyében lesz.)

Ha gondod találsz valamiben, először nézz önmagadba, lehet a baj forrása csak benned van. Valami negatív erő kerített hatalmába, vagy csupán valami felkavarta a harmóniádat. Csendesedj le, az ősz eleji napok zajos forgatagában – mentális tisztítással zárd a napod lefekvés előtt, így szebb lesz az álmod, és frissebben, kipihenten ébredsz majd. Kedveskedj szeretteidnek valami aprósággal és rendezgesd a lakást, öltöztesd őszi ünneplőbe az otthonodat és a szívedet!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

 

A Telehold a vizes Halak jegyében köszönt be ránk!

Szeptemberi Teleholdban!

Szeptember 14-én, szombaton 6 óra 35 perckor telítődik a Hold a misztikus Halakban.

A Halak jegyet a Neptunusz bolygó uralja. A Neptunusz őrzője Asariel. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek. A Halak, tarot kártya párja az Akasztott Ember. Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket.

A békére törekedj, ne a haragra – kerüld a viszályt! Megérzéseink elég intenzívek lesznek – a jelen lévő spirituális energiák magas szinten rezegnek. Van aki nagyon érzékeny, és sértődékeny lesz – vigyázzatok a kommunikációval, másokat meg ne bántsatok, meditálással, relaxációszenével oldhatjátok a feszültséget..
Ami miatt aggódsz, ami feszültséget generál benned azzal van a dolgod. Teremts harmóniát a életedben – engedd el a nem működő dolgokat, helyzeteket, és embereket. A félelmet keltő gondolatokat és rossz érzéseket. Hagy, hogy ami, aki kifelé tart az életedből az kirezegjen. Ha valamit nem engedsz el és már nincs helye az életedben, azt nehezen tudod megemészteni, gyomorpanaszokként jelentkezhetnek a tünetek – a lélek mindig üzen! Ne engedd,  hogy a mentális mérgek a fizikai testedben aktiválódva betegségként átíródjanak benned. Ne foglalkozzatok negatív dolgokkal, gondolatokkal, mert mindaközben csökkenhet a rezgésszintetek. Oldással, blokkoldással szeretettek várlak, ha felkeresel konzultációs időben.

Mihály arkangyal segít az elengedésben – imagináld őt, hogy lelkednek segítsen. Hagyd, hogy körbevegyen téged a körülölet csapatával, és félelmeidet eloldva, energiádat megtisztítva okosabban és tudatosabban gondolkodhass a jövődről. Remek nap szerelmi varázslatokhoz –  Haniel arkangyal is sokat tehet érted. De atlantiszi gyertyamágiát is készíthetsz.
Az Időkapuban ezen a napon Savakjah őrangyal áll, az Erősségek karából Kamaél arkangyal csapatából. Jupiteri energiáival a kibékülésre inspirál téged.  Imájával megidézheted: “Savakjah segíts, hogy magasabb énem hangja elérje értelmemet és megértsem az angyalok nyelvét. És add meg nekem a szükséges erőt, hogy céljaimat elérjem, új életet kezdhessek. Szeretlek Téged. Ámen.”

Mint mindig teleholdkor most is százszoros energiák hatnak – teremteni azonban csak magas energiaszinten lehet. Hangold fel a csakráidat, és inkorponáld az őrangyalodat, vele mindig minden könnyebb!
Érdemes ezen a napon nyugtató relax masszázst igénybe venni, meditálni, jógázni, sóbarlangra menni, avagy kellemes illóolajos fürdővízben hemperegni. Az energetikai tisztítások is igen jól működtethetők ezen a napon, a tértisztításnak is remek ideje lehet – jó ötlet ha ezt tervezed.

Használhatjátok a következő mantrát: “Mindent elérek, amit igaz tiszta szívvel akarok, egészséges, tudatos, bölcs és értékes vagyok. Szeretem, becsülöm és tisztelem magam!”

Kívánom, hogy légy kreatív és együttérző, a diplomatikus megoldások fel törekvő, bölcs döntéshozó spirituális ember!

Csodás kapcsolódást a varázslatos energiákhoz!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Csakra-aura tisztítás – energetikai szint emelés.
Konzultációk személyesen, skypeon és messengeren.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Valami véget érhet és valami elkezdődhet!

H E T I T A R O T !
Szeptember 9-től szeptember 15-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Ha valamit szeretnél mostanában elkezdhetek, sikerességed lehet. Na morfondíroz rajta, hanem tettekkel, cselekvő energiával ténykedj! Építkezz, haladj pozitív energiákkal a céljaid felé. Ne is gondolj arra, hogy valaki, vagy valami bekavarhat.Gyógyítsd a lelkedet és a kapcsolataidat, hozd rendbe a családi dolgaidat. Az idő kedvező – aktiváld magad.

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Pápanő II.
Hétfőn még el-elakadnak a dolgaink, de kedden már felszabadultabb időszak jön a Merkúr már a Mérleg felé halad… Hallgass a belső megérzéseidre, a legjobban úgy hozhatsz jó döntéseket. Ne hagyd megvezetni magad – alakoskodó, negatív emberektől. Szakítsd meg a kapcsolatot azzal, aki ellened hangolna másokat. Világos tudattal lépj, és cselekedj – intuíciód nem hagy cserben, erős vagy!
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A hegyi túra, baráti találkozó jó program lehet. Érik a lédús, zamatos szilva – sok vitaminanyagot tartalmaz – jó kedvvel egyed, de azért túlzásba se ess vele… A Kos, az Ikrek, a Mérleg és Nyilas napjegyeknek kedvező a hét eleje energetikája. (A Hold a Vízöntő jegyben lesz jelen.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Válaszutak  VI.
A Merkúr – Mérleg együttállás segít gondolataink harmonikus kifejezésében. Jobban megy a kommunikáció, az eszmecsere, a testbeszéd, és a gyakorlati élet sem akadozik többé. Gyógyítsd a kapcsolódásaidat, a szívedet, a negatív érzelmeidet. Egy régi, már-már elfeledett gondolat, vagy ember is felbukkanhat, aki csalódást okozott, most okozhatna… Szakítani tudni kell! Gondolkozz, mielőtt beszélsz… őrangyalod intő szavára hallgass – érdemes inkorponálni őt minden nehéz feladatban.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.Kellemes időtöltést lehet mindenféle vizi-program. A gyümölcs salikkal desszertként kedveskedhetsz – még látványban is szép lehet – citromkarikával, vagy ananásszal megkoronázva! A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek jó lehetőségei lesznek. (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Ördög XV.
Vigyázz, nehogy megvezessenek. Csapda előtt állhatsz, légy figyelmes. Érezd meg kikkel barátkozol, szövetkezel. A tisztességtelen helyzetektől határold el magad. A negatív gondolat, aggódás, félelem alacsony rezgésekkel csak lehúznak. Mindig a feladatmegoldásra koncentrálj – tisztázz minden helyzetet. Ne szomorkodj, inkább élvezd a létedet.
14-én Telehold lesz a Halak jegyében. Igen erős megérzéseid lehetnek – ne lepődj meg ezen. És bizony lelki vívódásban is lehetnek egyesek. Viszont tértisztításra, behangolásra igen kedvező energiák lesznek – keress meg, ha foglalkoznál ezzel. Ugyanezen a napon a Merkúr belép a Mérleg jegyébe – a párkapcsolati dinamikában fejlődhetsz – ha gyermeket szeretnétek, érdemes erre az időpontra időzíteni az együttlétet.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Kellemes időtöltést lehet a testedzés. A zöldségsalikról se feledkezzetek meg – akár vacsira is jó ötlet lehet, gazdagíthatod mondjuk fetával, vagy camemberrel… Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek szerencséje lehet a hétvége terében. (A Hold a Kos jegyében lesz.)

Ha összeszedett, és agilis vagy – nem tétovázol! – szépen alakulgathat a heted, ahogy tervezed. Erősítsd a kapcsolataidat, a párkapcsolatodat, hozd harmóniába magadat. Ha rontott élethelyzetben vagy, vagy blokkolod magad nem ez fog történni… Blokkoldással keress meg, ha egyedül változtatni nem tudsz, vagy nem mersz az élethelyzeteden.
Hát így kb. most ennyi – ha kíváncsi vagy veled mi fog történni személyes tarot elemzésre jelentkezhetsz hozzám, bátran!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Szeptemberi energiák – izgalmas hónap elé nézünk!

 

Szeptember Nagyboldogasszony hava – Szent Mihály hava.

A Szűz hava  nemcsak a külső, hanem a belső rendrakás ideje is.

A tarot nagy arkánum kilencedik lapja tartozik hozzá – a Remete, a bölcsesség lapja. A megfontolt türelem mindennek az alapja. A jó ítélőképességről szól ez a kártya, ha életedben ezek a tulajdonságok megtalálhatók, akkor inkább arra figyelmeztet, hogy túl magas a mércéd magaddal, másokkal szemben. Ha hiányzik, akkor inkább az a mondandója, hogy enged felszínre jutni a kritikus énedet. A számmisztika kilencese egy magas rezgésű mágikus szám – a beavatás, a bölcsesség rezgése.

Fordulatos, izgalmas hónap elé nézünk. A Szűz principiuma a Merkúr, a gondolkodás ereje. A Merkúr és a Mars együttállása a gyors, intenzív döntések haladások energiáját adja e hónapnak meg. Viták, veszekedések, viharos nézeteltérések – szerelmes szövetségek, de akár életed párjára is rátalálhatsz. Ebben a csodás hónapban alkotóerőd teljében lehetsz. Azt tedd, aminek eljött az ideje. Mértékletességgel élj – írd át a negatív kapcsolati mintáidat – a Szűz hava ebben segít neked.  Párkapcsolati konzultációval kereshetsz, ha nem találod a a helyes irányt. http://asajah.hu/gondolatok/asajah-parkapcsolati-konzultacio.php

A hónap elejében  a jövőt tervezve, a Vízöntő energiájában hatalmas mentális erőt kapunk a sorfeladataink felvállalásában. Meditálj rá és ismerd fel, hogy minek hol a helye az életedben. Érezd meg, hogy a helyeden vagy-e az sorsodban, és ha nem, hol van a te helyed. Kikkel vagy együtt, merre tartasz, velük tartasz, vagy olyanokkal, akik teljesen mást akarnak. Hangolódj az energiákra, mert így termékeny, és kreatív lehetsz az elkövetkezendő hetekben, különösen szeptember 19. minősül igen intenzív napnak, ha babát szeretnétek gondolajtok erre aznap.
A hónap közepe pedig már az érzelmektől fog szólni: a Vénusz és a Merkúr a kapcsolati kérdések meghozatalában segíthet. Ha szeretnéd megtartani, erősíteni, mélyíteni a pároddal a kapcsolatotok minőséget most megteheted, harmonizálhatod a helyzeteteket. Ebben a jelenlévő, szenvedélyes skorpiós energia is besegít. Ha pedig nincs közöttetek egyazonos hullámhossz, jobb, ha továbbállsz, kirezegsz – ami nem működik, jobb ha elengeded. Ha nem hoz már áldást, ha nem hoz örömet, ha csak megszokásból élsz mellett. Ez az állás e hónap 10-15-éig nagy bizonyossággal telíthet, mérlegeld a párkapcsolati státuszod és helyzeted. Beszéld meg a partnereddel, hogy hogyan tovább, merre tartson a kapcsolatotok. Kapcsolati tisztításokkal kereshetsz: http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolati-oldasok-angyaltechnikaval.php

A hónap fontosabb eseménynapjai:

Szeptember 9.  egy igen misztikus dátum – ami ezen a napon véget ér, az örökre végetért. Ami ezen a napon beteljesedik, az fokozatosan kiteljesedik. Figyelj oda az álmaidra – nagy üzenetet hordozhatnak számodra. Egy új spirituális tudatosság kezdődik el benned – életmódváltás jelöl, és haladást, ha ráhangolódsz erre.

Telehold szeptember 14-én 6 óra 33 perckor a vizes Halak jegyében üdvözöl. A telehold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telehold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat. Most a nagy lelki megbeszéléseknek jó ideje lesz. Remek időpont szerelmi varázslatok kiteljesítéséhez, vagy fogyókúra elkezdéséhez is.

A VénuszMérlegbe lép szeptember 14-én. Elengedésnek is jó ideje lehet, de életed párjára is rátalálhatsz ezen időszak alatt. A kapcsolati energiák segítenek a párkeresésben és könnyebb lesz ismerkedni, és kapcsolatot felépíteni is – a meglevőket pedig mélyíteni.
A Merkúr ugyanezen a napon a Mérlegbe lép. Megértőbbek és empatikusabban leszünk ebben az időben. Fontos, hogy kapcsolataidban, kapcsolódásaidban az őszinte beszélgetéseknek adj helyet.

Szeptember 21-én a Merkúr és a Neptunusz teremtő fényszögében spirituális tisztulásban lehetünk. Használjátok ki ezt az időszakot – energetikai szempontból is.

Az Őszi nap-éjegyenlőség szeptember 23-án lesz 9 óra 35 perckor. A napfordulók idején különleges energiák dolgoznak. Lencsemágiát szokás csinálni a bőség jegyében. Most érdemes  szerelmi jóslást is csinálni.  Szeretettel várlak egy konzultációs ülésre, ha szerelmi kapcsolatot szeretnél bevonzani az életedbe, vagy akár a meglévőt szeretnéd harmonizálni, és megerősíteni. http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolat-tisztitas-oldas-harmonizalas-ha-pedig-nincs-akkor-bevonzas.php

Újhold 2019. szeptember 28. 20 óra 27 perckor a levegős Mérleg jegyében köszönt be ránk. Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában. Alkalmas tisztítókúra, böjt kezdésére is. kapcsolatokban is jó minőséget hozhat. E napon elkezdhetsz rituálét például egészségért, megerősödésért, döntésképességed javulásáért is.


Ahol fény van erre közeledj, ahol építhetsz, arra menj, ahol világosság van azt szeresd.  Hangolódj az energiákra, mert így minden lépésedben és döntésedben termékeny, és kreatív lehetsz az elkövetkezendő hetekben. Különösen szeptember 19. minősül igen intenzív napnak, ha babát szeretnétek gondoljatok erre.
Haniel arkangyal a kapcsolatok angyala ő kérhetjük  arra, hogy erősítse meg az instabil kapcsolatokat és hozzon áldást a házasságokra, valamint az érdekszövetségekben, kapcsolati szinten  a szeretet rezgését erősítse meg.

 Fénnyel és Szeretettel teli napokkal aranyozd be az életed! Szeretettel várom konzultációimra a spirituális úton járó, ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra, a mesés spirituális őszben!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – személyre szóló spirituális terápiák
Angyalmágiák
Egyéni tarot elemzés – szerelmi jóslás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Szervezd meg a hetedet – szerencsés időben lehetsz!

H E T I   T A R O T !

Szeptember 2- től szeptember 8-ig.

Szent Mihály havában a rendrakás idejében vagyunk – pozitív energiával szervezd át és meg az életed. Légy körültekintő mindenben – ne kapkodd el a dolgokat, ne siess – bölcsességed vezessen – hagy időt magadnak az átgondolásra, az alapos elemzésre. Az ‘Én-idődről’ se feledkezz meg – nap, mint nap tölts fel valamivel magad, ami számodra örömöt ad. Az őszi nagy rendrakás és nagytakarítás ideje is most van – tisztítsd ki és szentelt meg az otthonodat – az irodádat, és a műhelyedet, a dolgozódat – az új kezdetekhez. (Fehér mágiás behangolással, energetikai tisztítással – szerencsehozó energiákkal, feng-shui tanácsadással is kereshetsz. http://asajah.hu/energiagyogyaszat/lakasavatas-tertisztitas-szenteles-feher-magiaval.php) Figyelj oda a pénzügyeidre – ne költekezz sokat, beosztásban haladj.

A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Nagy ugrás – szabadság
Ha spirituális életet élsz a bőség energia is megérkezik hozzád – életproblémák is oldódnak, lassan, de biztosan közeledik a haladás. (Ha blokkokat találsz rontásvizsgálattal szeretettel várlak! http://asajah.hu/gondolatok/mi-az-hogy-rontasvizsgalat-rontaslevetel.php ) Barátságok kezdetének is jó ideje lehet,  szerelmek is szövődhetnek –  lendületben lehetsz munkaügyeidben.  Vigyázz, hogy érhetően kommunikálj, mert könnyen félreérthetnek – “Egy bolond százat csinál!” Ne légy dühös – nézz pozitív szemmel – így sikert kovácsolhatsz mindenből. A Szűz-Mars ebben nagy lendületet ad.
A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A szőlő most érik szemezgesd, ízlelgesd, fogyaszd  – príma energiaforrás. Mindenféle kulturális program jó időtöltést lehet. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jár.)

A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Döntéshelyzet – nagy feladat.
Döntéshelyzet előtt állhatsz valamiben – érdemes lecsendesedve a szellemi vezetőiddel, avagy őrangyaloddal felvenni a kapcsolatot. Rafael arkangyalt is hívhatod, hogy segítsen neked. Kérhetsz tanácsot álomüzenetben, vagy éber valóságban egy jelet. Fontos felismerésekkel gazdagodhatsz. Ügyelj a szellemi tisztaságodra és az érzelmi harmóniádra. Így szabadabban felelősséget vállalhatsz tetteidért. Nézz szembe az opciókkal és teremts tiszta helyzetet. A Nyilas-Jupiterben szerencséd is lehet.
(Angyal lehívásokkal kapcsolatosan az angyal tanfolyamokon kaphatsz konkrét információkat jelen helyzetedhez. http://asajah.hu/ezovilag/ezoterikus-programajanlo-2019-szeptember.php )
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. Jó program lehet az úszás, mindenféle vizi program, és a meditáció is. Egyetek sok édes, lédús gyümölcsöt – ekkor már külön cukrászsüti nem is kell. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencséje lehet a hét közepében. (A Hold a Skorpió jegyében lesz jelen.)

A hét vége föld elem minőségben lesz.
A Nap  XIX.
Életöröm- vitalitás.
Szombaton a Vénusz a Mérlegbe lép. Barátságos energiák mozgolódnak – egyensúlyba kerülhetnek a kapcsolatok. Oldódnak a gondok, alakulnak a dolgok. Örömteli időt hoz a hétvége – érdemes kilépni a komfortzónádból – ez felszabadultság érzéssel tölt majd el. Kedvező jó lehetőségek jönnek – ünnepelhettek is. Családi körben, vagy rokoni, baráti társasággal jó időtöltésben. (A mélyülő kapcsolatoknál leánykérés is lehet, összeköltözésre is jó energiák vannak, érzelmi téren is teremtődnek a jó alkalmak.
(Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel veled, vagy benned, körülötted keress meg, hogy rendet tegyünk benned. http://asajah.hu/ezovilag/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas.php)
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Jó pihentető séta akár napközben, akár este is jó program lehet. Fogyasszatok vegyes salátákat, nekem a fűszeres ruccola és a piros  retek a kedvencem. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lesznek. (A Hold a Bak jegyében jár majd.)

Az erődet és az energiáidat ne pazarold el kétes ügyekre, vagy emberekre. Kerüld a fontoskodó, irigy, alacsony rezgésűeket, mert lehúznak ostoba energiájukkal. Praktikus időbeosztással dolgozz. A  héten jelenlévő Bak, Szaturnusz, Plútó energiák segítenek a rendrakásban. Ösztönzőleg hatnak az energiák, hogy csakis a szépre és a jóra törekedj. Légy tudatos kapcsolódásaidban – építsd és ápold szeretet kapcsolataidat. Hozd harmóniára magadat és használd a lélektudatosság energiádat.
A Szaturnusz retrográdban egészen szeptember 18-ig.
Sorsbolygónk tanít – a felelősség erejével szólít: Karmarendezésre, jóvátételre kitűnő időszakban vagy – ki ne hagyd!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php

Manifesztáld a vágyaidat!

Augusztus 30-án, 12.38.05-kor köszönt be ránk a Szűz Újhold!

A föld elem gyakorlatias dolgokra ösztönöz. A Nap együtt fog állni a Merkúrral – világos, ésszerű gondolataid jöhetnek elő. Motiváld magad – most türelmet és fegyelmet kapsz a teremtő energiákkal. Az uránuszi hatás pedig nyitottá tesz az újdonságokra. Az újratervezésre és a szelektálásra inspirál a nap energiája.

Teremtés előtt mindig az elengedéssel kezdünk – helyet csinálunk az újnak megint! Mielőtt teremteni kezdenél előbb a félelmeidet engedd el. Hívd Mihály arkangyalt, hogy oldja a benned levő feszültséget. Gondolatokkal, képekkel, érzésekkel, magas energiaszinten lehet csodás dolgokat bevonzani az életedbe. Érdemes előtte ráhangolódni, őrangyal inkorponálással nagyobb teremtő erőt kérni. Fogalmazd meg előbb magadban mi az ami felé közelednél, a célodat mond ki, mi az ami visszatart, mi az ami blokkol, és hogyan gondolod a megvalósulást. Aztán hajrá! – vizualizáld és teremtsd, imagináld és manifesztáld azt,  amit el szeretnél érni.

Adj bele mindent – örömöt, jókedvet, tudatos akaratod nagy erővel hathat! És ne kapkodd el, figyeld meg milyen jó érzés a teremtőrezgésekkel együtt hangolódni. Az Univerzum segíteni fog neked, ha azonosulsz a vágyaiddal, és teremtő képzeleted telíti, jeleníti új és pozitív elgondolásokkal. Ha tudod, hogy pontosan mire vágysz, és tudod hogy hajlandó is vagy tenni érte – a megoldáskulcsa a te kezedben lesz. Amibe belefogsz az növekedni kezd. Jól gondolt át tehát,  hogy mit cselekszel!
A Kazanlár-féle tarotból erre a napra Az Erő XI. lapot húztam a nagy arkánumból. Hatalmas mentális, spirituális erődet fordítsd a nemes szándékok felé.


Most százszoros energiák hatnak – ne hagyd ki az alkalmat!

Az Időkapuban ezidőben Vaszarjah őrangyal fog tartózkodni. Ez az őrangyal segít neked abban, hogy a boldogságot adó élethelyzetek felé haladj.  Az Uraságok karának őrangyala az arkangyali családfában kegyelem energiáival, Heszediél arkangyal fennhatósága alatt áll. Ha pedig tanácsot kérsz és útmutatást – figyelj oda mindig a jelekre, a Segítőkész Szent Szellemvilág szeretettel üzen. Új élet teremtő meditációkkal várlak. http://asajah.hu/ezovilag/tudatos-teremtes.phpCsodás ráhangolódást az energiákra – teremts magadnak egy szebb holnapot!S ha elakadnál sorsdolgaidban, tanácsadásaimra szeretettel várom továbbra is az ezoterikus úton járó, spirituális Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Újholdas hetünk lesz!

H E T I   T A R O T !
Augusztus 26-tól szeptember 1-ig.

Nagy energiákban vagyunk – lelki tisztasággal, jó szándékkal nagyot haladhatunk!

A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A Remete IX.
Van aki begubózik, van aki nyit mások felé. A Bak-Szaturnusz bölcs gondolatokkal telit.Most ne hozzatok fontos döntéseket. Harmonizáld a pénzügyeidet, és a kapcsolataidat. Ügyelj a kommunikációdra – érzékenyebbek lehetünk a megszokottnál – légy diplomatikus társalgó. Tudd hogy merre tartasz és tartsd a jó irányt.
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Mindenféle vizi program kellemes időtöltést lehet. Egyetek sok dinnyét, sárgát, pirosat, amelyiket szeretitek – akár dinnyenapot is érdemes tartani. (A Hold a Rákban jegyében lesz jelen.)

A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A Nap XIX.
Teremtsd meg a harmóniát a kapcsolódásaidban. Áldásos energiákban leszünk. Tisztán láthatjuk élet-sorsdolgainkat, helyzetfelismerésünk igen nagy. Légy nagyvonalú, tudatos éned vezessen mindenben. Életörömben éled meg a napokat!(Ha úgy érzed, hogy blokkot kaptál rontásvizsgálattal jelentkezhetsz.)
Augusztus 29-én, a Merkúr belép a Szűz jegyébe. Lépj ki a komfortzónádból – pihenj, vagy csinálj valami olyat, amiben örömödet leled.
A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikreknek lehet szerencséje. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A társasági rendezvények, összejövetelek, kerti piknik is jó program lehet. A salátákról most se feledkezzetek meg – vitaminforrás lehet. (A Hold az Oroszlán jegyében jár majd.)

A hét vége föld elem minőségben lesz.
Császárnő III.
Itt az ideje, hogy megvalósítsd földi céljaidat. Pénzügyeid jó fordulnak, jófelé tartanak. Anyagi gyarapodásod is lehet. Ha valami nem okés ebben, kérj szakértő tanácsot, mindenképpen. Szentelj több minőségi időt szeretteidnek a hétvégédben.
Újhold augusztus 30-án lesz, pénteken. Együttállásba kerül a Nap-Hold-Vénusz-Merkúr. Segítséget ad a célod megtalálásában ez az állás, összpontosíts a feladataidra, erőt kapsz most a megoldásokra. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó napjai lehetnek. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. A gyümölcs salátákat ajánljátok desszertnek. (A Hold a Szűz jegyében telítődik.)

Légy optimista, most kiviláglik minden – láthatod az utadat. Erős szellemi energiák segítik az elindultakat. Azokkal légy,  akiket szeretsz. Haladj előre sikered lehet!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php