NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Mágikus pillanatokkal érkezik a Fény ünnepe.

A  Nyári napforduló a fény teljességének ünnepe, ahol a lélek szakralitása megerősödik.

Június 21-én a nyári napfordulóval hivatalosan is elkezdődik a Nyár. Spirituális értelemben ez a Fény ünnepe – a bennünk élő világosság ereje. Egy igen hatékony bolygóállásban leszünk. Nap (az erő) Szaturnusz (a múlt) Uránusz ( a jövő) és a Chiron (jelen életünk sérülései) kapcsolódnak, és a tudatos feldolgozásra inspirálhatnak energetikai rezgésükben. Legyünk békében, és harmóniában, elfogadó önmagunkkal a Vénusz évében.

Mágikus varázslatokkal, angyali energiákkal.
Létezz a pillanatban június energiájában, és kezd el új életed szívvel-lélekkel megtisztulva – fényesítve energiáidat. Töltsük, és harmonizáljuk csakráinkat, gyógyítsuk meg önmagunkat – az energiakezelések sokat segítenek! – hogy egy már magasabb szinten kiteljesedve, erős angyali rezgések védelmében, valódi önmagunk legyünk. Ha szívesen “angyaloznál” a lelki tisztulásban Michael és Chamuel Arkangyalok energiája segít, ha szertartásban megidézve őket.

Pihenj sokat, és töltekezz a júniusi nyár új lendületet hozó rezgéseiben! Az év felénél járunk számot vethetünk megtett spirituális utunkkal, szembenézhetünk önmagunkkal. Hol tartunk most, merre felé irányíthatjuk az életünk, hogy jobbá, nemesebbé tegyük földi létünket. Meditációs kaput nyithatunk szellemi vezetőink felé. A beavatás üzenete: rákapcsolódva a bennünk élő tudatos megvalósítás energiájához, amely szellemi és lelki erőket mozgósít bennünk – a sorsszerű dolgok meglépése isteni akaratunk fényében jöhet létre, magasztos énünk felé emelve lelkünk minden egyes gondolatát. Varázslatos ideje ez a nap a spirituális teremtő mágiáknak is.

Szeretettel várlak Spirituális Tanácsadásaimra, ha úgy érzed, hogy elakadtál, vagy energiával töltekeznél,; ha szeretnél belenézni sorsod fordulataiba – A Tarot mindig segít!

CSODÁS NAPOKAT AZ ÁLDÁSOS JÚNIUSI NYÁR ENERGIÁIBAN!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Energetikai blokkoldások – energiaszint emelés, problémamegoldó energiákkal . Tarot – angyalmágiák.

Heti tarot – áldásos gyógyító energiákban.

HETI TAROT

Álmodj nagyot és szeretetben cselekedj!

A feszítő kvadrátok a héten kioldódnak –  Csodás gyógyító energiákban leszünk egész héten.

Súr vezér – Az Akasztott XII.
A hét elején változásban – változást hozó energiákban leszünk. Vesd meg lábadat szilárdan a mentálsík egyedül reális valóságtalaján.  A teremtő  mágiáknak a legjobb napjai a hétfő és a kedd. A Neptunusz még retrográdban. nagy dolgok most nem történnek velünk. Segítséget mindig kérhetsz – légy segítője annak, aki tőled kérne.

Anahita papnője – A Főpapnő II.
A hét közepétől engedd meg magadnak, hogy a megérzéseid vezessenek – hangolódj a Felsőbbrendű Énedre. A  válaszok benned vannak – meditálj sokat. Elengedés van három napban  – Engedd el ami nem tartozik hozzád, s nem emel. Aktív örömteli időszakban vagy – légy életed bölcs teremtője. Utazásra is jók a napok most, szerződéskötésre is nagy az alkalom –  ismerkedős időszak van.

A csodaszarvas, a szerelmesek – A Válaszutak VI.
A hétvégi időszakban válaszutak jönnek. Maradjak, vagy menjek, mit válasszak… A döntésképtelenségnek oka van – vizsgáld csak meg magad. Mi szól ellene és mi szól érte. Körülötted  lehetőségek vannak, vedd észre!  Ha félő vagy, önbizalmad sem kecsegtet… A hezitálás helyett válaszd a belső mestered. Döntésben segíthetek – az opciókkal vár a tarot.

A hét eleji Nap-Uránusz szextilben a stabilitási a főszerep – a nagy kérdésre: céljaidat hogyan éred el… A hét közepétől indul a Merkúr-Plútó szembenállása, amely  a toleranciára szólít fel. Majd csütörtöktől érkezik a Vénusz-Mars a Skorpió-Jupiterrel: Csak türelem, és nyugalom – megfontoltan a párkapcsolatokban, hogy semmi se vesszen… Szeress magad és akarj többet. Válaszd mindig a jobbat – őrangyalod szeret, ha hívod, ha kéred veled! A héten a Királyi székek őrangyalai segíthetnek nekünk, Binaél Arkangyal erejével.
Kérj segítséget mindenképp, ha elakadnál: sorsfeladat-küldetés kérdésekben is hozzám fordulhatsz.

“Figyeld belső szentélyed Papnőjére, aki a Bölcsesség könyvét őrzi benned. Ő gondoskodik arról, hogy oldásod tüze ki nem hunyjon, s ahogy rajta keresztül – ha figyelsz! – mindig megkapd a magasabb világok üzenetét.” – Szepesi Mária

A tarot bölcsessége élni tanít!

A lapokat a Kazanlár-féle Kör sors tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Útmutatás –  Sorselemzés- Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.

A fenti általános jóslás – személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1

A váratlanra is felkészülhetsz…

“Ha a jó úton jársz, akkor ennek nagyon egyszerű jelei vannak: a feszültség egyre inkább eltűnik belőled, egyre higgadtabb leszel, egyre nyugodtabb leszel, olyan dolgokban meglátod a szépséget, amikről azelőtt sosem gondoltad volna, hogy szépek lehetnek.
A legkisebb dolgoknak is óriási jelentőségük lesz. Az egész világ minden nappal egyre rejtelmesebb, misztikusabb lesz, egyre kevésbé leszel nagy tudású, egyre ártatlanabb leszel – épp mint a gyermek, aki pillangók után szalad, vagy kagylókat gyűjt a tengerparton. Nem problémának érzed az életet, hanem ajándéknak, áldásnak, kegynek!Ha a Jó úton jársz, akkor ezek a jelek egyre erősödni fognak. Ha a rossz úton haladsz, akkor ennek pont az ellenkezője fog történni.” – Osho

Több bolygó is (Mars, Jupiter, Szaturnusz, Neptunusz, Uránusz, Merkúr Plútó,) retorgrádban van most, köztünk a nagy sorsbolygónk is megállt és ez így lesz június 26-től egészen augusztus 28-ig. Ez kitűnő időszak arra azonban, hogy átgondoljuk, átértékeljük sorsdolgainkat: kijavítás, átírás, időszakában extra időt kapunk megint. Megláthatjuk mit tanultunk és mit kell elengednünk, és mi az ami jön, ha pozitívak leszünk. Terveinket jobbíthatjuk – gondolatainkat tisztíthatjuk. Hála érte az égieknek!

Hétvége Vénusz-Jupiter-Neptunusz háromszög.
Lényegében: Vigyázz, hogy valóságtalan túlzásokba ne ess- csapda is lehet!
A Tarot  a Mithra, semmi és minden O-22. lapot mutatja:
Vállald fel magad, légy merész és szerencséd lehet. A világosság sarokba szorítja a sötétséget. Váratlan helyzetek, fordulatok jöhetnek – konkrétabban anyagi kérdésekben és világnézeti képletekben.
Magas rezgésszinted élheted csak meg a valódiságodat és a valóságodat!
Az asztrológiát tekintve: kapcsolatgyógyulásuknak ideje – gyógyító beszélgetések helye – gyógyításoknak nagy szerepe. Előfordulhatnak most nagy békülések, mély érzelmi beszélgetésekkel fűszerezve – az önsajnálat csapdájába se ess! Erős lelki rezgésekkel, megértőbb leszel. A pénzügyeiddel nagyon vigyázz, ne szórd el az értékeidet. A nagyvonalú költekezésben állítsd le magad, és a közlekedésben is légy óvatosabb. Ha nagyon unod magad érzelmes-romantikus filmek jöhetnek. Az elengedéshez is nagy segítség, ha most kiírod magadból azt ami bánt, és elégeted – a hamuban találhatsz majd  üzenetet. Főként vasárnap érkezhetnek megint régmúlt helyzetek, emberek vissza az életünkbe, – most megértőbbek és nyitottabbak lehetünk. Fontos, hogy tetteinkben a szeretet magas minősége vezéreljen.

Minden helyzet lehetőség a fejlődésre és a változtatásra – ezt jól jegezzük meg.
Amikor vízszintes szinteken elakadnál, érdemes a függőleges irányt választanod – az égiek mindenre tudják a tutit – ha hited nincs akkor, azonban ezt  gyorsan vesd el,  mert anélkül nem megy, abban biztos lehetsz! Hinned legalább önmagadban kell ahhoz, hogy tovább mehess.
Mihály Arkangyal a váratlan helyzetek ura – mutatja az utat és a buktatókat is. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha úgy érzed, hogy figyelmeztető jelekre van szükséged.
A hétvégi imaidőknek a délutáni  az öt és hat óra közötti idők a legjobbak. Nemcsak a kimondott szó a fontos, hanem az érzelem – az alázat és a hála is.

A jövő hét elején érkező Vénusz-Mars szerint elengedéseknek is nagy helye lesz megint. Amit már nem a szíveddel csinálsz annak vége lesz, ami nem a tiéd az most kirezeg. Tudod mit tart a városi legenda:  Amihez ragaszkodsz, az sosem volt a tiéd! Aztán jobb napok jönnek és az ismerkedésnek is  nagy ideje lesz – pezsegni fog a párkapcsolat ezerrel – a tűz sem marad majd el. Egyre vigyázz ne okoskodj – és sose drámázz.  Szép az élet – az örömeit élvezd!

Személyes tanácsadásom másfél órás konzultációs formában – energetikai tisztításokkal is – egyéni, személyre szabott elemzéssel várlak.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós – orákulum
spiritiszta- energiagyógyász 
angyalterapeuta

Skype:asajah1
Kapcsolat:  20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Újhold a levegős Ikrek jegyében.

Június 13-án, 21 óra 43 perckor Újhold érkezik hozzánk.

“A harmónia a Szeretet másik neve – mert ez az egyetlen olyan létállapot, ahol a másikkal zavartalanul összerezgek: mindketten úgy vagyunk együtt, hogy ugyanakkor önmagunk is vagyunk. ” – Müller Péter

Áldásos, problémamegoldó energiákat küld az ég az újholdas napon.
Egy új ciklus veszi kezdetét.

Az Újhold 13-án köszönt be ránk a könnyed, szárnyaló, levegős Ikrek jegyében – nagy energiák szabadulnak fel – helyzet tisztázó, békülős lehetőségekkel. Ha erős a hited, tiszt a szíved rád találnak a csodák is – érdemes rontásvizsgálatot kérni, ha nagy elakadásaid lennének.  A negatív energiák blokkolhatnak. Kérd Őrangyalodat, hogy vezessen, segítségével vállald fel életfeladatodat. A hálás szív vonzza a csodákat.

Az Időkapuban most Lojvah angyal áll a Királyi székek őrangyala, Binaél Arkangyal intelligens energiáját közvetíti. Imájával hívhatod, segítségül kérheted. “Lovjah őrangyal kérlek segít nekem, hogy hadd legyek híd a gondolat és a vágy között, hogy egyesíthessem őket, és így beteljesüljön a nagy mű, a világ.”
Kristály köveidet alapos tisztítás után most is feltöltheted, az újhold energiája hatalmas energiát ad nekik.
Az Ikrek jegyéhez tartozik a kommunikáció, a rugalmasság, és a változékonyság a hold pedig a lélek szimbóluma.  A feltétel nélküli  harmóniára törekedj, hogy mindenki jól járjon. A harmonikus ember már puszta megjelenésével is harmóniát teremt. Gondolataidat állítsd a szépség, és az egyensúly szolgálatába; programozd át magad a még jobbra. Minden veled kezdődik el – tégy rendet önmagadban , figyelj a belső sugallatodra, a megérzéseidre. Spirituális – önbeavató energiákat kapsz most. Rugalmas légy és tudatos, s használd gondolataid teremtő erejét.  A kapcsolataidban légy nyitott, bátor kezdeményező  – tudatos tisztázó, és empatikus, konstruktív szervező. Adj helyet az újnak, az új impulzusoknak.
Békülésekre, tisztázó beszélgetésekre remek alkalom a mostani Újholdunk.
Teremtő programozással – tisztító meditációkkal szeretettel várlak.

Szeretetteljes, nyílt, tiszta energiákkal áldott Újholdunk legyen!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Teljes körű tarot -jóslás.
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Heti tarot – Újholdas energiákban leszünk.

Heti tarot

Újholdas hetünk lesz.

A hét elejére a Nagy arkánumból a  A Szerencsekerék X. A koronázási palást bélésmintája Kör tarot lapját húztam: A sors annak ad életerőt, aki vállalja a kockázatot. “A vagyok, aki vagyok” nevében vedd észre a szerencsédet. A Sors annak ad életerőt, aki meri vállalni a kockázatot – értelemmel kockáztass! Jó híreket kaphatsz, kedves emberek léphetnek az életedbe. Vezesd az életedet pozitívan, figyelj az üzenetekre, és lépj, cselekedj az égi tanács szerint – akkor baj nem lehet! Az elengedés jó barát, a tiszta energiákban sokat , nagyot haladhatsz. Az Újhold 12-én köszönt be ránk az Ikrek jegyében – nagy energiák szabadulnak fel – helyzet tisztázó, békülős lehetőségekkel. Ha erős a hited, tiszt a szíved rád találnak a csodák is – érdemes rontásvizsgálatot kérni, ha nagy elakadásaid lennének majd. A negatív energiák blokkolhatnak. Kérd Őrangyalodat, hogy vezessen, segítségével vállald fel életfeladatodat. A hálás szív vonzza a csodákat. (Bika-Uránusz kvadrátban leszünk.)

Hét közepétől Az Uralkodó IV. – Arsák, a Császár lapját mutatják az égiek. Tudatosan, józan ésszel lépj és dönts – szabad akarattal irányíts a sorsodat. Teremtőd erőd magas – kitartó hittel mindenben siket arathatsz. Kedvező energiák támogatnak. Urielt, a Megvalósulás Arkangyalát egy szertartásban kérheted – hogy imáidat az ég felé küldve, azok  meghallgattatást után manifesztálódjanak a fizikai síkon is neked. Erősen harmóniára törekvő magas energiák a kapcsolatépítés, párkapcsolat harmonizálásra kedvező időszakot ígérnek. (A Vénusz az Oroszlánban lép.)

A hét végi időszakra A Diadalszekér VII.  – Göncöl szekere, a Diadalszekér üzenete: Nagy változást hoznak a csillagok – rejtett dolgok is felszínre kerülhetnek. Elindulásra sarkallnak az energiák, a lehetőségek – lépj a tettek mezejére. Ne küzdj a sorsod ellen – az égiek mutatják a kitárt ajtókat neked. Vedd észre a szerencsédet, lépj egy nagyot benne – a sorskerék előtted, ne várakoztasd magad. A minőségi kapcsolatok felé tartunk. (A Nap az Ikrekről a Rák felé tart.)


Minden jó, ha jóra fordul – aki a saját útját járja halad, aki letér róla elakad. Hagyd, hogy vezessenek a megérzéseid, szíved, s eszeddel összhangban dolgozz magadon, s lásd meg minden a jót. Az élet tanít, nevel, vezet, beavat…. semmi sem véletlen!  Légy pozitív, alkalmazkodó, rugalmas, fogadj hálával mindent. Harmonikusabb napok jönnek.

“A bölcs mindenkit megbecsül, mert mindenkiben elismeri a jót, és tudja, milyen nehéz valamit csinálni. Az ostoba mindenkit lenéz, mert nem ismeri a jót, és a rosszabbat választja.” – Baltasar Gracián

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-kör tarotból húztam, az égiek vezeték a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta

 

E fenti egy általános jóslás, ha hited szerint, nyitott szívvel élsz támogatni az égiek. Személyes részletes, tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető.
Kapcsolat: 20 278 26 12

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Energetikai tisztítások.

Szabadon az Uránuszban!

Most a  Nap és a Merkúr is nagy  erőt ad a  hétvégének.
A nap energia az aktív világosság princípiuma, az információ áramlásban a merkúri regésekkel szövetségben segít. 


A szeretet és a harmónia lehet jelen a kapcsolódásainkban, ha el merjük engedni a régi képzelt félelmeinket, azokat a magatartás formákat, amiket már túlhaladtunk. Merj kilépni a megszokott rendből, merj máshogyan gondolkodva cselekedni! A téves ideológiáidat engedd el, a megszokásaidat váltsa fel az új megtapasztalások élvezete. Ha másként gondolkodsz más és új vonzó lehetőségeket hozhat eléd a Sors.
A vasárnapi  Kos Uránusz-Hold kapcsolódása folytán  intenzív erővel,  a megbocsátás lendületével, társainkkal szövetségben élhetjük meg  érzelmeinket. Ezáltal lelkileg is könnyeben kapcsolódhatunk. A szíved összhangja,  a lelked akarati és érzelmi oldala most egyesülhet benned a megértő, cselekvő szeretetben.  Érzelmeikben  megérthetjük társainkat, s rájuk hangolódva  jobban átérezhetjük gondjaikat. A nyílt őszinte  kitárulkozó beszélgetéseknek nagy tere lehet a hétvégében – szabadon és bátran nyithatunk az új dolgok felé. Szélesebben ráláthatunk feladatainkra is. Máshová, máshogyan, másként vágyódhatunk… Szabadságvágyunk határtalan lehet.
Az Ítélet XX. kártya amit a tarot csomagból a hétvégére húztam elárulja merre felé haladj. Kifelé nyíló energiákat ad az ég – egy újabb szintre lépés lehetősége  tárulhat eléd. Újjászületés: Animus és Anima újjászületése. Az érett mély értelem szabadsága. Ha a megértés, a hit reménye, a szeretet erénye vezet – a tieiddel haladva, jó felé mehetsz.
Egy mély meditációban felvehetjük a kapcsolatot égi vezetőnkkel, jelenések is elképzelhetők üzenetként, de álomszimbolikával is jeleznek egyeseknél. Gyógyító terápiákra is alkalmas a nap energetikája.
Töltsetek minél több időt a szabadban, kedves családi programokba,  egymás kedvében mulatni az időt. Kimozdulna jó ilyenkor  az kényelmi zónából – szabadon, önfeledt nyugalomban.

Harmonikus – fénnyel, szeretettel teli,  hangulatos hévégét  kívánok Nektek a szeretet erejével!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Mágikus júniusban!

Az ezotéria “mágikus napoknak” nevez bizonyos olyan energiákkal töltött időszakokat, ami már ősidők óta nevezetes. Ilyenkor féktelen nagy energiák vannak.

A mai Medárd nap például a június 8. azért fontos dátum, mert ha ilyenkor valami rossz történik veled, annak negyven napig érzed a hatását, és ha valami jó annak is –  ezt már így tartja a ‘városi legenda’ is.
2018. június 13. 21 óra 43 perc, Ikrek Újhold  – a legjobb imaginációs időpont.
A június 21. a Nyári napforduló ideje. Ilyenkor a mantrák nagyon hatnak – érdemes pozitív dolgokat imaginálni! Nagy ereje van ennek a napnak.
A június 24. Szent Iván napja. Ez a Fény ünnepe nálunk évszázadok óta – ezen a napon tüzet szokás gyújtani. A mágia ezt a szómágiás éjnek nevezi – mert amit mos kívánsz azt megkaphatod és amit most elengedsz az végleg kikerül az életedből.
2018. június 28. 6 óra 53 perc, Bak Telihold – mindig varázslatos energiát ad a Hold.
A Június 29. a nevezetes Péter Pál napja. Ez az Aratás ünnepe. Érdemes ezen a napon is angyalmágiákkal foglalatoskodni, illetve a már korában elkészített írásos mágiákat újból ‘aktiválni.’
Ha jó formában vagy, magas az energetikai szinted – erős  energiákkal teremthetsz.

Csodás lehetőségek várnak ránk – éljünk hát vele!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum,
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Tarot – Sorselemzés.
Elengedő-teremtő mágiák.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 20 278 26 12

Indul a Ló hónapja!

KÍNAI ASZTROLÓGIA – A LÓ HÓNAPJA (jún.5 – júl.7.)

A formálódó ötleteid, elképzeléseid elkezdenek kibontakozni és valóra válni.

 


A kínaiak szerint ez a hónap (jún.5 – júl.7.) a Ló hónapja.

A nyár második hónapja, egy tüzes hónap, és ezért nagyon jó időszak most azoknak akik a Kecske, Kutya és Tigris évében születtek. Nem igazán jó a hónap a Patkány szülötteknek, nem sikerülnek úgy a dolgaik, ahogy szeretnék, akadályokba ütközhetnek.
A Ló hónapja alapvetően Tűz elemű, ezért mindazoknak jó, akik szintén Tűz, Fém vagy Föld eleműek (a születési napjuk szerint), mert sok baráttal, ismerőssel találkozhatnak, de külön még jót tesz a Föld elemű embereknek is. Támogatást, segítséget kaphatnak másoktól vagy tanulásba kezdhetnek, meglevő tanulmányaik jól fognak menni.
A Fa eleműeknek kreativitást hoz ez a hónap és vállalkozókedvet, a Víz eleműeknek pénzt (ha szingli férfiak, akkor barátnőt is! A Fém eleműeknek pedig még munkát és ha nők, akkor pasit is hozhat!
A Tűz elem jelenléte miatt végre egy kicsit optimistábbak leszünk, megélénkül a tőzsde és fellendül a gazdaság bizonyos mértékben, beindulnak a dolgok….nah’ végre!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés: Június 18., 19., 30. Július 1.
A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Június 20., 22., 26.Július 2.

Éljük meg örömben ezt a csodás nyári hónapot!

 

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – sorselemzés  – kapcsolat elemzés.
Aura-csakra tisztítás.
Kapcsolat: 20 278 26 12 
skype: asajah1

Szabadon használd intuitív képességeidet.

Heti tarot

“Figyeld belső szentélyed Papnőjére, aki a Bölcsesség könyvét őrzi benned. Ő gondoskodik arról, hogy oldásod tüze ki nem hunyjon, s ahogy rajta keresztül – ha figyelsz! – mindig megkapd a magasabb világok üzenetét.” – Szepes Mária

A gondolkodás és ügyintézés kerül a heti témákba. Kissé azonban szétszórtak lehetünk, összezavarodhatunk, és időnként szétcsúszhatunk… Bágyadtan ne akarjunk precíznek lenni. (Nap Ikrekben kvadrátban Neptunusszal Halakban.)

A FŐPAPNÖ II.  – Anahita papnője.
Az értelem háza. Szent a szó.
A hét elején egy segítő érkezik életedbe, és te is segítő lehetsz – titkos tudás, titoktartás. A Főpapnő a személyes lelki problémákat jelenti. Égi segítőid tanítanak, az akadályok elhárulhatnak…koncentrálj a pozitív megoldásra! Jöhet olyan ember is az életedbe, akivel régen nem beszéltél már. Most itt a lehetőség a kapcsolatfelvételre – rendet tenni ügyetekben. Minden nap lehet ragyogó, mert a Fényt te adod hozzá!

A CSÁSZÁR IV.  – Arsák, a császár.
Az Ajtó – akár a helyzete úra is lehetsz!
Figyelj oda kivel lépsz kapcsolatba – figyelj oda kit engedsz az életedbe. Figyelj a szavaidra – légy következetes. Az egészséges határok meghúzása tartja életben a jó kapcsolatokat. Emlékezz: Isten is világokká korlátozta magát.
A hét közepe körül egy újabb segítő ember érkezhet, lehet nő, vagy férfi is..látó, igazmondó – hiteles ember. Kérj és fogadj el segítséget, hogy minden könnyebben menjen.
Kérd bátran spirituális vezető, tanácsadó, segítségét, ha elakadtál és tanácsara van szükséged. Segítséget kérni nem szégyen, hanem bátorság – jó lehetőség, okos lépés.

A NÉVTELEN KÁRTYA , A HALÁL. XIII. – Mú süllyedése.
Lezárás és új kezdetek állnak előtted.
Valaki jöhet a múltadból majd. Nem azért tesznek eléd ismét az égiek, hogy folytasd vele a sorsodat, hanem pont azért, hogy véglegesen lezárd vele a dolgaidat.
Önbeavatás minden változás – minden új kezdet egy nagy állomás. Átalakulás – s egy életforma vége egy új kezdete…de nem mindenkinél következhet be…

Szabadon használd intuitív képességeidet- légy hatékony mindenben! Az Univerzum támogató ereje veled lesz – bízz magadban, és légy egységben. Kreatív teremtő – lendülettel haladj. Empátiával másokkal együtt.
(Vénusz Rákban szemben Plútóval Bakban halad a hétvégi időszakban.) Csakra-aura tisztító harmonizálással szeretettel várlak továbbra is!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle Kör-tarot csomagból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

A fenti egy általános jóslás – mindenki máshol tart az életében – személyes elemzés egyéni konzultációban kérhető.

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Számmisztika- Sorsfordulatok.
20 278 26 12

Romantikus hétvégében – szabad szívből hozott, jó döntésekkel!

Az első júniusi nyári hétvégére!

“Sohasem volt olyan fa a világon, amelynek törzse karcsú, s felső ágai nehezek, erősek. A dolgoknak oka és következménye van, az emberi ügyeknek kezdete és vége.” – Popper Péter

Asztrológus szemmel a hétvégéről: Vénusz-Jupiter-Neptunusz király trigonban. Aktiválódik öngyógyító erőnk, és álmaink során igen erőteljes látomások részesei lehetünk. A Rák-Vénuszban felerősödik motivációnk, tetterő gyűjtés, inspirációáradat lelki szinten. Szebbé és széppé tenni. A jupiteri erő felszínre hoz mindent, hogy alaposan szemügyre vegyük és átértékelve tegyük azt vissza. A neptunuszi energia mély lelkiséggel érint meg – tisztító-oldó energiákkal emelve. Az igazunkat találva meg, ébredésen, tudatosságban, magabiztosabb minőségek felé. Mi a dolgunk, hová tartunk, miben akadunk, miben haladunk… Plútói segítő teremtő, átalakító, formáló erőkben már felvállalva ujdonmagunkat, valódi lényünk harmonikusabb ébredését a lágyabb érzelmesebb hangulatot választva, mély érzelmekkel társulva a biztosabb, sikeresebb utat választjuk –   helyesen gondolva. (Vasárnap Kioldódik Bika Uránusz és Vízöntő Mars kvadrátja!) Teljes feloldásban leszünk.
A hétvégi mágikus imáknak az esti hat óráktól van helye – elcsendesedve, befelé fordulva halkan igen, de figyelve, meghallhatjuk az égi üzenteket.
Jó tanácsként mindenképpen: A hétvégi napokban mindenképp kerüld a drasztikus konfrontációt. Az időtér nemcsak a meglévő szerelemnek, de a romantikus találkozásoknak is kedvez, a pénzügyekkel azonban légy óvatos, ne kockáztass, mert melléfoghatsz… Kommunikációs békülékenységben, derűlátóbb diplomatikus készséggel, felnőttként alakítva a helyzeteket, immár  kapcsolódásainkban pozitívabb formában leszünk jelen.
A  tarot csomagból  a VI. Csodaszarvas  – Szerelmesek lapját húztam a hétvégére. Az ember azonos a döntéseivel. Jelentése: Jó úton jársz, ha követed a jelet.
Mától öt napig az Időkapuban Hariél őrangyal áll, uránuszi-merkúri energiákat árasztva, a Kerubok karának angyalaként, Raziél Arkangyal csapatából. Ez az angyal tiszta éleslátással ajándékoz meg bennünket.
Oldó-blokkoldó- energiákkal, sorslépésekben útbaigazító tarot elemzéssel várlak. Félelemoldásnak van helye – lélekoldásban! –  felszabadult lélekenergiával a jó úton haladva, megélheted sorsodat magasabb szinten. Az új kezdet sokat ígér!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemezés – Sorsfordulati döntések.
Energetikai tisztítás: oldás, blokkoldás.