NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Készíts vágylistát!

Április 12-én 04.31 perckor a Kos Újholdat üdvözölhetjük!
A Kos energia maga a megújulás szimbóluma, most egy új ciklus indul el – ha hagyod, és ha akarod! Nagy erőt kaphatsz  a kihívásokhoz, és a feladataid megvalósításához.


Lendületes energiákat hoz a hétfői Újhold – tettre ösztönöz, használd a cselekvő energiádat! Az aktív, tüzes, friss energiák a tudatos gondolkodásra ösztönöznek, légy bátor és lépj ki a lehúzó helyzetből, harcolj az igazadért, és teremtest egyensúly az életedben. A karmákat a nyílt, őszinte beszélgetésekkel is lehet oldani. Mielőtt teremteni kezdenél elengedni illik, érdemes.

Újulj meg, nyiss egy új fejezetet az életedben – az első lépés a legnehezebb. Gondolkozz mielőbb cselekszel, légy megfontolt és meggondolt – távlati célokat is tervezhetsz – sorsépítésben vagy!
Az újholdas energiákban nyílnak a szívek a szerelemre – ha párkapcsolatban élsz mélyebb érzelmekkel lehetsz, ha singli vagy egyre jobban vonzani fogod a párodat. Gondold át ki szeretnél az életedbe, milyen kapcsolatot élnél meg szívesen – mire vagy kész, és min kell változtatnod, hogy megteremthesd. Tervezz és álmodozz – minden vizualizáld képed elementált képez, ami vonzani fogja az álmodat – lehet szó akár karrierről, barátságról, párkapcsolatról.


Az Időkapuban most Mahasjah  őrangyal fog tartózkodni a Szeráfok kórusából, Metatron arkangyal csapatából. Energiájával az egyensúlyt és a békét segíti megvalósítani életedbe.
Varázsolj valami szépet magadnak az újhold erejével. Tartsd észben minden vágyad megvalósul, amiben igazán hiszel. Tudd a célodat, és tudd hogy hová akarsz eljutni bízz magadban, és szövetkezz az éggel. Kérjetek áldást a teremtő mágiákra – invitáld meg Gábrielt arkangyalt, és saját őrangyalodat is név szerint a varázslathoz, hogy erejével akaratod inspirálja, tiszta fényedet emelje. Most kristályköveidet és ásványékszereidet is feltöltheted az újhold magas rezgésével. 
Ha egyedül nem megy,  angyalos varázslatokkal bátran kereshettek – angyal szertartásmágiát tanulhatsz nálam.  Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus tavaszi energiákra – egészségben  és jóllétben rezegj együtt  az Univerzummal!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Áprilisi tavaszban – Heti tarot

H  E  T I    T  A  R  O  T !
Április 5-től április 11-ig.

“Az élet nagy játszmájában azok a legboldogtalanabbak, akik nem vállalják a kockázatot, hogy boldogok legyenek.”- Guillaume Musso

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’. Fogyó és tisztítókúra elkezdésére kitűnő az időszak. Érzelmi és kapcsolatai életedben tehetsz építő változásokat ezen a héten. Chamuel és Hániel arkangyal sokat segíthet, ha megidézed.

Az Igazság VIII.
Érzelmi dolgokat lehet, érdemes megbeszélni, helyretenni – jobbítani, megszépíteni. ha egy visszaköszönő helyzetben találod magad – biztos lehetsz abba, hogy most ismételni fogsz. Előzőekben nem jól oldottad meg a feladatot – most lehetőség lesz a jóvátételre. A hideg hét elejében fogékonyabbak lehetünk megfázásra, a betegségre – a neptunuszi energiák marsikus erejében. (Energetikai rezgésszint emeléssel, gyógytó energia átadásával kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Jó program lehet a hegyvidéki séta. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok a lesznek. Tisztító- és fogyókúra elkezdésének kedvez a hét eleje – masszázsra, test-és bőrápolásra, hajmosásra is remek.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvez a hét elejének erőtere.  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, szerdán este lép át a vizes Halak jegyébe.)

A Válaszutak VI.
A kommunikációnak kedvez a hét közepe,  most sokkal magabiztosabb lehetsz. Tervezésre és imára is remek idő van. Az Ikrek-Mars arra inspirál, hogy kapcsolati-érzelmi problémáidat rendezd. engedd magad örülni és szeretni. (Párkapcsolat elemzéssel, szerelmi jóslással kereshettek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Kellemes időtöltés lehet a vízparti séta, olvasgatás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag cukor és a szénhidrát lesz. Fogorvosi vizitnek kedvez a szerdai nap – hajat vágatni most nem érdemes, de bőrápolásnak kedveznek az energiák és a tisztítókúrát is folytathatod. A Bika, a Rák, a Skorpió és Bak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is érte. (A Hold a jegyében Halak jegyében jár, szombaton lép át a tüzes Kos jegyébe.)


A Nap XIX.
Érdemes éjjeli profetikus(üzenet) álmaidat lejegyezned – az égiek tartalmas jelekkel üzennek. A Vénusz-Szaturnusz mágikus kapcsolatban áll: felemelheted egy magasabb szintre kapcsolatodat. Eljött a nagy beszélgetések és együtt tervezés ideje. Ha családot szeretnétek a vasárnapi nap igencsak termékeny lesz rá. A fogyó hold a tüzes Kos jegyében tölti a hétvégét – ingerlékeny, fejfájásos időt hozhat. (Kapcsolati összerezegtető áldással segíthetek a békülésben.)
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb program lehet a testedzés. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Bőrápolásra, kozmetikázásra remek idő lesz – hajat mosni hétvégén érdemes. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehet a hétvége energiája. (A Hold a Kos jegyében jár, hétfőn lép át a földies Bika jegyébe.)

Öltözködjetek rétegesen az áprilisi szél most még hideg – de minél több időt legyetek kint a szabadban, a tavasz hatalmas energiával lát el. Egyetek minél több vitaminokban gazdag gyümölcsöt és zöldséget – erősítsétek az immunrendszereteket.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Április energiák – a szelek havában

Április a négyes rezgése alatt áll az Uránusz bolygót aktiválja – az uránuszi rezgés a döntés szabadságát képviseli. A tarot nagy arkánumának Császár lapjának üzenete az, hogy tegyél rendet ez életedben,  légy gyakorlatias. Kerüljétek a negatív híreket, a félelmet keltő rossz érzéseket. Rendrakáshoz,  átalakításhoz remek időben vagy. Magasabb szinten éld meg a jelenlévő energiákat – légy tudatosan gondolkodó, törekedj a gyökeres átalakulásra, az újjászületésre, fogj össze az Univerzummal. A Nap és a Hold mellett három bolygó is jegyet vált  ebben a hónapban: a Merkúr, a Vénusz és a Mars.


A HÓNAP LEGFONTOSABB NAPJAI

Április 4-én a  Merkúr a Kosba lép és április 19-ig itt is fog tartózkodni. Elindult az információáramlás, az intenzívebb  lesz a kommunikáció. Gondolkodásunk aktívabbá válik – maradjunk átgondoltak és megfontoltak. (Ha lemerülnél csakra-aura tisztítással és energetikai szint emeléssel is jöhetsz hozzám, bátran.)

Április 12-én egy ingen csak intenzív  Újhold  érkezik a Kosban. Az Az új  dolgok elindításának jó ideje érkezik el.  A kapcsolatokban érdemes a harmóniát erősíteni, szövetkezzetek egymással az új élethelyzetekben. (Önbizalom erősítő tréninggel segíthetek az új lehetőségek céltudatosa elérésében.)

Április 14-én, a  Vénusz a Bikába lép, és itt igen jó érzi majd magát. harmóniában működtethetjük a pénzügyeinket, és a kapcsolatainkat is.  (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)

Április 19 – Nap a Bikába lép nyugodtabb és biztosabb időszak következik. Gyakorlatiasabbá válnak gondolataink, tettein – fontos, hogy legyünk rugalmasak a változásokra. (Párkapcsolati, szerelmi jóslással, tanácsadással hozzám bátran jöhetsz.)

Április 27-én egy intenzív szuper hold lesz. Telihold a Skorpióba érkezik meg – a   mély átalakulás ideje jött el. Hatalmas energiák szabadulnak fel – másrészt ugyanezen a napon a Plútó retrográdba vált. Figyelj oda a tudatalattidra, hogy uralnod tudd önmagad. (Oldásokkal, blokkoldással elengedő meditációkkal várlak.)

Április 30-án a Nap-Uránusz együtt állás zárja a hónapot.  Egy erős felszabadító szellemi energia érkezik – bátrabbá tesz, lelkesít, hogy elindulhass az új irányba – fordíts egyet a sorsodon. (Energetikai szint emeléssel kereshetsz.)


Töltsetek minél több időt a szabadban.  Legyetek jelen a pillanatban és vegyétek észre észre a vidámságot – figyeljetek a lelketek egyensúlyára. Gyönyörködjetek a megújuló természetben legyetek jelen a mostban. A kritikus időszakokban is a bennetek lévő belső biztonságra, és belső erőtökre összpontosítsatok.Rafael arkangyal segít a spirituális megújulásban.
Sorselemzéssel is kereshettek – személyre szabott útmutatóval várom az ezoterikus a hölgyeket szeretettel – három hónapos tarot  elemzéssel. Jelentkezz bátran a konzultációra.
Szeretetben töltekezzetek és legyetek bizakodóak – tudatosan gondolkodóak. Hozzátok ki mindenből a lehetséges legjobbat – felemelő megéléseket kívánok Mindenkinek!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Húsvétban!

Húsvét a megtisztulás és a megújulás időszaka.

Tartsd távol magad a panaszkodóktól, törekedj a szellemi-lelki fejlődésedre. Meditálj – felveheted a kapcsolatot égi vezetőiddel is. Küldhetsz szeretetenergiát rég nem látott ismerőseidnek. Vedd körbe magad szeretteiddel, ha csak virtuálisan tudod most megtenni, akkor is tedd meg – és szenteld ezt a csodás ünnepet a családi harmóniára. Küldj szeretetenergiát rég nem látott rokonaidnak, ismerőseidnek – és adj hálát azért, hogy élsz.


Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.
Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess!
Az Időkapuban a húsvéti szent ünnepek alatt Metatron arkangyal uralkodik. A Szeráfok karának angyalai vigyáznak ránk, a szent szabad akarat energiáját közvetítve. Metatron arkangyal egy különleges angyal, az angyalok közül ő rendelkezik a legnagyobb rezgéssel. A bennünk lévő isteni részhez kapcsolódik, rezgése a spirituális fejlődésünket segíti. Az ő erejében meditációkat végezhettek –  most az energiák nagyon erősek – annak, aki tudatosan létezik  megnyílhat a lélektudatosság, a lélekbölcsesség, és a lélekcsillag csakrája is.

 

Húsvét ünnepe a jó győzelme a rossz felett, a szeretet győzelme a gyűlölet felett. Most és Mindörökké Isten a Világmindenségből szeretettel tekint ránk. Vigyázzatok magatokra, és szeretteitekre! A hit ereje, a remény bátorsága és a szeretet bölcsessége legyen veled! ÁLDÁS!
Istentől megáldott békés, boldog ünnepet kívánok Mindenkinek szeretettel, 
léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

 

Asajah stúdió áprilisi programok

“Ne engedd, hogy a tegnap túl sokat emésszen fel a mából. Ha lehangolt vagy, a múltban élsz. Ha szorongsz, akkor a jövőben. Légy megbékélt önmagaddal, és élj a jelenben. Tedd boldoggá azokat, akik a közeledben vannak, és a távoliak is közeledni fognak. Az élet olyan, akár a visszhang. Amit szétküldesz, az mind visszatér hozzád.” –   K. M.

ÚHULLÁMOS EZOTÉRIA – Spirituális lélekgyógyászat – újhullámos ezotéria
spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia/

FELSŐBBRENDŰ ÉN – GYÓGYÍTÓ ANGYALMEDITÁCIÓ
felsobbrendu-ened-az-isteni-onvalod-lenyegeben/

ENERGETIKAI TISZTÍTÁSOK – REZGÉSSZINT EMELÉS
energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

VEZETETT TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓK
vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok/

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
teremto-programozas-gyakorlatban/

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
orangyal-behangolas-inkorponacio/

ANGYAL TANFOLYAM I.
majusi-angyal-tanfolyam/

ANGYAL TANFOLYAM II.
angyal-tanfolyam-ii/

ANGYAL TAROT
atlantiszi-angyal-tarot/

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK-GYERTYAMÁGIA
asajah.hu/3495/

TANFOLYAMOK: Védelmi tanfolyamok – átvezető technikák – szellemlevétel – rontáslevétel – energetikai tisztító rituálék – tértisztítás.
tavasztol-indulnak-az-uj-tanfolyamok-asajah-studio/

TAROT KONZULTÁCIÓK
tarot-konzultaciok-asajah/

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/?fbclid=IwAR2PTzTBximna5axyEK9EDmDfznZcWiqT-tiD35k9zDOEKXWmbS3rJ1B6HU

A tanfolyamok elvégzése egyéni konzultációban is lehetséges – a vidéken, külföldön élők számára, kamerás messengeren és skypeon megoldással történő foglalkozásokkal. Szeretettel várom a spirituális úton levő ezoterikus, exoterikus Hölgyek jelentkezését! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/

Hangolódj az ünnepre!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
Március 29-től április 4-ig.

Húsvéti hétvégében!
Merkúr-Neptunusz együttállás a Halakban segít, hogy belső arany angyalodra hangolódva megérezd, ráérezz a legjobb lehetőségedre. Figyeljetek oda a közlekedésben a hét eleje szétszórtsággal bíró, balesetveszélyes lehet. Ügyelj oda, a jelenlevő tüzes Kosban arrogancia helyett átgondoltan, higgadtan cselekedj.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

Az Igazság VIII.
Juno-Vízöntő-Jupiter áldásos harmónia háromszög a szeretetre való hangolódásnak kedvez. Kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lehet – meg, és átbeszéléseknek kedvez az időtér energetikája – harmonizálhatod kapcsolataidat. (Kapcsolatot harmonizáló terápiákkal kereshettek.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legjobb időtöltés lehet bármilyen művészeti program. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek. A hét eleje remek időszak fogyó és tisztítókúra elkezdésére. A hajmosásnak, bőrápolásra is kedvez, fogorvosi vizitre is alkalmas lehet. A Nyilas, a Vízöntő, a Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz, majd kedden lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

A Mértékletesség XIV.
Tisztázó, helyzetfeltáró beszélgetéseknek is jó ideje lehet a hét közepe. Elengedésre is remek alkalmat adnak a jelenlévő Szaturnusz-Jupiter-Merkúr energiák. (Csakra-aura harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek, hogy egy magasabb minőséget érj el.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Kellemes időtöltés lehet az olvasás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Hajat vágatni, vágni kedden, szerdán nem a legjobb ötlet – csomós hajhullás kialakulásához vezethet. Fogyó és tisztító kúrához is jó időben leszel. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek (A Hold a Nyilas jegyében lesz, majd csütörtökön lép át földies Bak jegyébe.)

A Császárnő III.
A Merkúr a Kosba lép – intenzív energiákkal telítődhetsz.
Békülésre, megbocsátásra jó idő lesz – hangolódni a szeretetre érdemes. Új dolgokba kezdésnek a kedvez a hétvége energiája. (Sorselemzéssel kereshettek, ha új utakra indulnátok – a tarot opciók megmutatják a lehetőségeket.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Kellemes időtöltés lehet a séta túra, természetben járás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Kozmetikára, bőrápolásra a legjobb a hétvége energetikája,fogyó és tisztító kúrához is remek lehet. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek (A Hold a Bak jegyében lesz,majd hétfőn lép át a levegős Vízöntő jegyébe.)

Változást hozhat ez a hét a kapcsolatokban, kapcsolódásokban. A húsvéti dekorációkban kreatívkodhatsz. A húsvéti családi összejövetelekben hangolódhatsz a béke, a szeretet, az összetartozás és a nyugalom rezgésére. A Mars-Jupiter aktívkodásra inspirálhat – lendületesebb kommunikációra számíthatsz – légy megfontolt döntéseidben, hasznos ötleteid születhetnek.
A szent ünnepek alatt imagináld Gábriel, Rafael és Mihály  arkangyalt – kérhetsz  gyógyulást, jóllétet, bőséget az arkangyaloktól.

Az energiák ugyanazok, de mindenkinek más a képlete, és a megtapasztalni való sorsdolga, mindenki máshol tart az életében – ezért személyre szóló inspirációval, útmutatással kereshetsz, hogy élhetővé tedd a létedet!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Barkaszentelés a húsvéti ünnepkör megnyitása

Virágvasárnap – a Nagyhét ünnepélyes megnyitása, amely Jézus szenvedésén és kereszthalálán keresztül a feltámadásának ünnepére, húsvétra vezet el minket!

“Isten emberré lett, hogy az ember Istenné lehessen.”


Virágvasárnap – március 28. A Nagyhét ünnepélyes megnyitása, amely Jézus szenvedésén és kereszthalálán keresztül a feltámadásának ünnepére, húsvétra vezet el minket. A Húsvét előtti vasárnap Jézus Krisztus Jeruzsálembe való dicsőséges bevonulásának ünnepe. Az Olajfák hegyénél két tanítványát előreküldte egy szamárcsikóért, amelyen még nem ült ember, majd ezen vonult be a városba. Az ujjongó nép tiszteletadásként pálmaágakkal integetett, és virágokat szórta lába elé innen a virágvasárnap elnevezés. Azokban az országokban – mint hazánkban is -, ahol nincs pálma, a korán bimbózó fűzfa vesszejét, a barkát szentelik meg a katolikus templomokban. A népi hiedelem szerint a szentelt barka elviszi a rontást.

Ahol véget ér az ember tehetetlensége, ott kezdődik Isten mindenhatósága. Néha, ha valami akadályként elénk kerül mindig van lehetőség az újrakezdésre. Ne csüggedjünk el soha. A hit a remény, és a szeretet kegyelme vezessen.
Engedd el a félelmeidet, és építsd emberi kapcsolataidat. Higgy jobban önmagadban és a teremtő Gondviselésben. Szabadulj meg attól, amire már nincs szükséged, csinálj helyet az újnak.

Engedd, hogy az energiák akadálymentesen áramoljanak hozzád – tégy rendet az életedben – hogy szerencsés, boldog életet élhess! Vigyázzatok magatokra, és szeretteitekre a lehúzó, nehéz energiákban.
Kamerás skypeon és kamerás messengeren is elérhető vagyok, leszek –   szeretettel várom a spirituális Hölgyeket!

léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Mérleg telihold – harmonikus rezgésekben!

A Mérleg telihold március 28-án, vasárnap este 20 óra 48 perckor üdvözöl bennünket!

A Nap a Kos jelében, a Hold a Mérlegben jár, és pont szembekerülnek egymással. Belső békével, harmóniával kapcsolódj a társadhoz. Engedd el a sérelmeidet, a haragos érzelmeidet – blokkoló negatív mintákat. A mostani telihold nagy érzelmi-lelki megbeszélésnek és kapcsolatgyógyításnak is kedvez.

Az Időkapuban Jeliél őrangyal áll , majd a Szeráfok kórusából, Metatron arkangyal csapatából. Energiájával békés nyugalommal ajándékoz meg. Imájával megszólíthatod: “Jeliél nyújts nekem segítséget Fénynek Ura, hogy messze űzzem magamtól a zűrzavart, és világosság uralja életemet. Hálás szívvel köszönöm neked, szeretlek téged. Ámen.”
Gyógyító köveidet, kristályékszereidet, tarot kártyáidat most tisztíthatod és feltöltheted a telihold magas rezgésével.


A Mérleg  telihold csodás új kezdetek jelölhet. Könnyebben tudsz most ismerkedni, új barátságokat kötni, flörtölni-randizni. A szeretetkapcsolatokat motiválja majd az összeköltözés, eljegyzés, házassági tervek megbeszélése. A Kos, Mérleg, Rák, Bak napjegyek legyenek óvatosak – szakításveszélyes lehet ez a nap. Jó idő lesz a békülésre, a megbocsátásra, a szeretet kimutatására is a megingott kapcsolatokban. Kommunikációdban a kölcsönös tisztelet, megértés domináljon – légy kompromisszumképes – a duzzogást és a féltékenykedést hagyd el. Szívcsakra blokkoldással segíthetek, hogy könnyebben menjen mindez – keres meg.

Kedvez az idő a szerelmi mágiának is – érdemes szerelmi varázslatot készítened. Összerezegtető angyalmágiával várom szeretettel, azokat a Hölgyeket, akik meg szeretnék erősíteni párkapcsolatukat. Szívből ajánlom jobb mint az a bizonyos ‘szerelemkötés’.
Hangolódjatok ezen a csodás hétvégén a szeretetteljes rezgésekre! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Lélekben már készülhetsz a Húsvéti ünnepre!

A Húsvéti ünnepkör Virágvasárnappal kezdődik el.

Virágvasárnap: 2021. március 28.
Nagypéntek: 2021. április 02.
Nagyszombat: 2021. április 03.
Húsvét vasárnap: 2021. április 04.
Húsvét hétfő: 2021. április 05.

https://www.youtube.com/watch?v=OBWWJoDUbJY
A húsvéti misztérium beteljesedése Krisztus feltámadása. Áldott ünnep minden Igaz Ember számára. Szeretettel ajánlom az ezoterikus Hölgyeknek a szívcsakra tisztítást, az otthonodra a fehér mágiás angyalos behangolást. Díszítsd, szépítsd az otthonodat és a lelkedet! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Jeles napok: Gyümölcsoltó Boldogasszony napja

Gyümölcsoltó Boldogasszony napja – 2021 március 23.

Az Angyali Üdvözlet napja – Jézus Szentlélektől való fogantatásának napja.

„Eljött az idő a „beoltódásra”, a nemesedésre. Az égi kegyelemmel elindulhat benned a változás a világ csodáinak befogadására. Az új tavasz ígérete és az új nyár termése megszépíti és gazdagítja az életedet. A természet az égi és földi kincsek osztogatásával nem fukarkodik! Keresd, ami új, ami szokatlan, keresd, amit az elme leginkább elutasítana! Ám éppen ezek a dolgok hozzák lelkedbe az égi többletet, ami a beoltottsághoz, a nemesedéshez vezet. A tavasz, a kikelet termékenyítő fénye segíti az utadat.”  – Kovács Kálmánné Nóri: Boldogasszony üzenőlapjai

Ez a nap, a legszélesebb értelemben vett termékenység ünnepe. Keresztény ünnep, de a gyökerei igen messzire nyúlnak. Ősi hitvilágunkban tetten érhető az istenanya, akinek neve Boldogasszony vagy Boldoganya, s gabonával, gyümölccsel ábrázolják. A székelyek és a csángók Babba Máriához fohászkodna, akinek lába alatt a hold és feje felett a tizenkét csillagból álló koszorú található. Babba Máriát a Holdban látják, a teliholdat is Babba Máriának nevezik.
Elterjedt hagyomány az is, hogy aki ezen a napon gyermekáldásért imádkozik annak teljesül a kívánsága.  Hangolódjunk az új születésére, az érkező a tavaszra!  Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu