NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Hőség van, rekkenő!

H E T I   T A R O T !
Augusztus 10-től augusztus 16-ig.

Erőnk nagy – de lépni még nem teremtődnek jó alkalmak a hét elejében. Azután pedig már jó úton haladsz – légy tevékeny, használd a tapasztalataidat. Amit régóta halogattál, most jó megoldásra találhat.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A Császárnő III. – Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?
Az Oroszlán Nap és Kos Mars trigonban erőnk igen nagy, feszítenek az energiák, de a dolgok még várakoztatnak. Már tennéd, de még halogatod rendesen.  Kommunikációs akadályok mutatkozhatnak, a közlekedésben is légy óvatosabb. Ragaszkodunk, és kapaszkodunk dolgokhoz, emberekhez és helyzetekhez – érdemes ránézni arra vajon érdemes?! Kapcsolat és helyzettisztázásnak is jó ideje lehet a hét eleje időszaka. Oldásokkal, blokkoldásokkal érted teszek, ha konzultációs időben felkeresel.
A hét eleje föld minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok idény gyümölcsöt – mennyei vitaminforrás. Jó program lehet a vásárlás, a kertészkedés. A kertészeti munkáknál a gyümölcsök tárolására, eltevésére kitűnő az alkalom. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. A fogorvost kerüld el szerdáig, ha teheted. A kozmetikusodat bátran felkeresheted a hét leji napokban. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőséget kínál az energetikai tér. (A Hold a Bika jegyében lesz jelen.)

A Mágus I. – Az asztrológiai Mágus arra figyelmeztet, hogy kerüljük a becstelenséget, csalást, és azokat az embereket, akik életében mindez megtalálható. Legyen elég bölcsességünk ahhoz, hogy előrenézve tervezzünk, ne vesszünk el a pillanatokban, a részletekben. Felélénkülhet a kommunikáció – sokat sokszor agyalunk –  ügyeljünk arra, nehogy ez az éjszakai pihenésünk kárára  legyen. A Vénusz később gondoskodik arról, hogy egyensúlyba kerüljünk – oldottabb energiák érkezhetnek, a feszültség múlóban, nyugalom teremtődik meg. Aktív napok jönnek – ha tudod a céljaidat nagyot haladhatsz. Stresszoldó energetikai tisztításokkal jöhetsz hozzám  bátran.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a vállat és a légcsövet. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok a zsírok, olajok lesznek. A zöldsalátákat vacsorára is fogyaszthatjátok – különböző zamatos feltétekkel – pld. a grillsajt is remek fogás lehet. Jó program lehet az utazás, az esti program pedig a színház. A kertészeti munkáknál a csütörtök és a pénteki nap a locsolást hagy el, mert a megöntözött növényekben kártevők jelenthetnek meg. A csütörtök, péntek a hajmosásnak kedvez, de a masszőrödet is bátran felkeresheted, a fogorvosi vizitre is jó alkalom lehet. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyek szerencsések lehetnek, ha tesznek is érte. (A Hold az Ikrek jegyében lesz jelen.)

A Főpapnő II. – Az asztrológiai Főpapnő jelentése, hogy hallgassunk a megérzéseinkre, ne hamarkodjuk el a dolgokat, várjuk ki az alkalmas pillanatot cselekvésre, ne mások véleménye befolyásoljon a döntéseinkben. A  szombati Vénusz-Hold együttállásban   lágyabb, energiák érkeznek meg. Vasárnaptól már erős Kos-marsikus energiák hatnak – nagy erők robbanthatnak – feszültséget generálva – haragot szítva, konfliktusos helyzetet generálhatnak. Hűtsétek le magatokat, és törekedjetek a harmóniára – a veszekedésmentes kapcsolattartásra. Ne hozzatok hirtelenségből nagy döntéseket – meditáljatok egy-egy fontos kérdés előtt a miértekre és a hogyanokra. Kapcsolat gyógyításnak is jó ideje lehet – harmonizáló energiákkal kereshettek. És még egy dolog: Az Uránusz szombattól hátrálásba kezd a Bika zodiákusban. Ideje lesz annak, hogy a rég halogatott, rendezetlen ügyeidet megold – lassan el is kezdheted, szép sorjában, rendezetten.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legjobban felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok dinnyét a hétvége lehetőségében – sárga, görög van mindenféle – kedvező élettani hatása miatt igencsak ajánlott.  Jó program lehet a vízparti séta, mindenféle viziprogram – lehet ez egy családi nap! A kertészeti munkáknál a hétvége alkalmas fűnyírásra és locsolásra is. Kozmetikázásra, bőrápolásra kitűnő az alkalom. Az egész hét energetikája a fogyókúrának és a tisztító kúrának kedvez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek pozitívak továbbra is! (A Hold a Rák jegyében lesz jelen.)

Sikeres heted lehet, ha rámeditálsz merre, hogyan. Nagy energiák teremtődnek, ne halogass, cselekedj! Ha tiszta szívvel leszel az égiek is melléd szegődnek!  A héten hívhatod Urielt, és Mihályt is hogy segítsen a tervezésben, a  célmegvalósításban, és a végrehajtásban fizikai szinteken.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Romantikus időszak következik…

A Vénusz a Rák jegyében!

Augusztus 7-én a Vénusz bolygó a Rák jegyébe lépett és szeptember 6-ig ott is fog tartózkodni. Fokozódhat a romantikára való igényünk és vágyódásunk.A Vénusz harmonikus rezgésében nagyon jól érzi majd magát az érzelmek Rákban. Jobban vágyódunk majd a békülésre, a szeretteinkkel való jó viszony fenntartására, az intimitása. Könnyebben kötünk kompromisszumot, erőteljesebben tudunk ráhangolódni mások érzelmeire is.

De érzékenyebbekké, és sértődékenyebbekké is válhatunk – figyeljünk jobban oda egymásra!
Ha babára vágysz, most összejöhet a gyermekáldás – fogékony napok elé nézünk.
Ezen időszak kifejezetten kedvező eljegyzés, vagy esküvő megtartására.
Társasági életünk is  fellendülhet – adj helyet a kerti pikniknek, barátik rokoni összejöveteleknek, közös időtöltésnek, túrázásnak, nyaralásnak – szeretteinkkel lenni jó dolog!

Lehet randizni, flörtölni, ismerkedni – most erre a  legjobb időszakban vagy, ha singli vagy. Lesz aki megtalálhatja élete párját, sokan társra találhatnak, és lesz olyan,  akinek a lélektársa érkezhet meg. Hívd imagináld Hániel arkangyalt, hogy mindebben a segítségere lehessen.
Áramoltassátok a szeretet rezgését – fénnyel, szeretettel teli boldogságos időszakot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem.

Asajah 

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Oroszlán kapu

Augusztus 8-án nyílik az Oroszlán kapu – ez a végtelen Szeretet beáradásának napja.

Energetikailag ez a Teremtés időszaka! Felismerheted a spirituális feladatokat, az égi küldetésed.
Minden év Oroszlán kapuja portálként becsatornázza a Földre a kozmikus és galaktikus fény kódokat, melyek a következő év során segítenek az életünk uralásában, irányításában.
Az Oroszlán kapu fénykapuként működik és visszakapcsol őseredeti lélek kódjainkhoz. Hozzásegít bennünket önnönmagunk isteni fényvalónk szerinti megvalósításában, kiteljesítésében. Hogy, A vagyok, aki vagyok a földi valóságban is megvalósuljon, s ami fent, az lent lehessen, s ami belül az kívül is megjelenjen. A mennyei csillagkapu lehetővé eszi azt, hogy új felemelő, magasrezgésű energiákat kapjunk az elkövetkezendő évhez.


Az Oroszlán kapu egy másik, magasabb dimenzió felé nyílik meg, ahol magas rezgésű energiák vannak. Itt a félelem helyett a szeretet dominál. A lehetetlent a lehetséges és a végtelen lehetőségek váltják fel. A 8-as a végtelent szimbolizáló szám. A kettős 8-as azt jelenti hogy a végtelent két irányban tudod egyszerre megnyitni – az anyagi világban és az égi világban. Ez az energetika felébreszti a DNS-t, magas szintre rezgeti fel az emberi energetikai mezőt, ezzel emeli a tudatosságot. A fizikai testbe beáradnak és beintegrálódnak a magas vibrációs frekvenciák és az ébredés kódjai.
Az arra megéretteknek  megnyílhat a harmadik szem csakrája, a köldök csakrád is hatalmas erővel telítődhet – igen magas energetikai szinten létezhetsz.
Összpontosíts a jövődre, a terveidre, a céljaidra – küld fel égnek imáidat. Fogadd be az Isteni végtelen szeretetet, hogy az örök van kiáramolhasson az életedbe. Kapcsolódj be szeretettel és teljes odaadással ebbe a csodás energiába!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Újragondolt útkeresésben

H E T I  T A R O T !

Augusztus 3-tól augusztus 9-ig.
Vízöntő Teleholddal kezdődött a hetünk!
Figyelj oda a kommunikációdra, légy őszinte, és légy figyelmes, kompromisszumképes, empata – csata helyett a szövetségre törekedj!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

 

A Bolond XXII. – Az asztrológiai Bolond arra bátorít, hogy merjünk elindulni, felfedezni új utakat, merjünk kockáztatni a sikerért. Itt az ideje a saját utunkat járni, és nem mások elvárásai szerint cselekedni. Légy jelen, örülj az új terület felfedezésének.  Légy spontán, légy független, képes vagy újrakezdeni!
Hétfőn vízöntő teleholddal kezdődött a hetünk.
http://asajah.hu/vizonto-telehold/

Kedden a Merkúr az Oroszlán jegyébe lép át. Jobb lesz a rálátásunk sorsdolgainkra, észszerű megoldások születhetnek terveinkhez. Ez a nap varázsnap lesz – most kérheted az égieket! – mindenféle spirituális varázslatra alkalmas a téridő.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A színházlátogatás most jó program lehet. Egyébiránt érdemes szellőztetni a lakást – szekrényeket, pincét és a padlástereket. Egyetek sok gyümölcsöt, ha szeretitek – a mézédes szilva, az őszibarack is nagyon fincsi lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Hajmosásra a hétfői és a keddi nap kedvező, szerdán tilos a hajvágás,mert csomós hajhulláshoz, korpásodáshoz vezethet. Fogorvosi vizithez a kedd ajánlott. A kozmetikusodat kedden, és szerdán bátran felkeresheted. Fogyókúra elkezdésre keddtől ajánlott. A kertészeti munkákban hétfőn és kedden tilos a locsolás – mert kártevőket vonzhat be – trágyázni hétfőn érdemes. A Kos, az Ikrek,  a Mérleg és a Nyilas napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek – persze, ha tesznek is érte. (A Hold a Vízöntő jegyében lesz jelen.)

Az Akasztott ember XII. – Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket. Légy megfigyelője a kérdéses helyzetnek és benne önmagadnak, lásd másként, nézd meg fordított nézőpontból. Szemléld olyan perspektívából, ahonnan eddig még sohasem tetted. Figyeld úgy, ahogy eddig még sohasem. Válts nézőpontot, szemléld az ügyet más perspektívából! A Hold-Halak-Neptunusz energiákban alkalmas a téridő mindenféle spirituális szertartásra.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legjobb időtöltést lehet a vízparti séta, meditáció,vagy a koncert – kinek mi a kedvence. A friss, ropogós salátákról se feledkezzetek meg – komoly vitamin,ásványi anyagforrás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A Kertészeti munkáknál szerda, csütörtök és péntek locsolási időszak lehet – füvet nyírni is érdemes. Csütörtök, péntek nem javallott a hajvágás, viszont a masszőrödet bátran felkeresheted – egy kis kényeztetés jól eshet. A Bika a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek szerencséje lehet, ha csak nincsenek büntiben. (A Hold szerdától a Halak jegyébe lép át.)

A Torony XVI. – Az asztrológiai Torony arra bátorít, hogy vessünk véget annak, ami eddig nem hozott eredményt, vágjunk bele új dolgokba, induljunk el a saját utunkon, és mások által támasztott korlátainkat romboljuk le. Merjünk rombolni ahhoz, hogy újat alkothass. Próbáld elhagyni a komfortzónád. Nézd meg, milyen elavult elképzeléseid, hiteid, hiedelmeid gátolnak és cseréld le őket építő hitekre. Mitől határoltad el magad? Ha összeomlást éltél meg, tudd, hogy egy új rend előhírnöke. Bízz a folyamatban, az életben,  törd át saját korlátaidat.
A Vénusz a Rák jegyébe lép át szombaton – érzékenyebb, érzelmesebb hangulatban lehetünk. Szeretteinkkel ápolhatjuk a harmóniát. A marsikus energiákban azt javaslom, a vitatkozókedvedet hagyd el.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legjobb időtöltést lehet a testedzés, de a lomtalanításnak is kedveznek az energiák, most ügyeket is jókor intézhetsz.  Igyatok frissen facsart zöldség-és gyümölcsleveket – az egészségnek kedvez. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A kertészeti munkáknál a hétvége a gyomlálásnak kedvez. Hajmosásra és kozmetikára is kedvező időben lehetsz. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold szombattól a Kos jegyébe fog tartózkodni.)

Ügyelj az egyensúlyra, lelked fényével teremts. Légy kompromisszumban a szeretetre és a harmóniára törekedj!Kérd Uriel segítségét, ha bizonytalan vagy akár magadban, akár a jövődet illetően – magas rezgésével utat mutat! -imagináld bátran, szeretettel.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

 

Augusztusi energiákban

AUGUSZTUS
KISASSZONY HAVA – NYÁRUTÓ – ÚJ KENYÉR HAVA
Tegyetek rendet az életetekben!


Ebben a hónapban az Univerzum igencsak aktív segítőnk lesz. Angyali erőkkel jó most kommunikálni, segítséget kérni, szertartásos mágia keretében. Ha ráhangolódsz az égiekre, sikerre vezetnek. Augusztus első felében a múltba tekintés erejében átláthatjuk, tisztíthatjuk sorsdolgainkat. Érdemes átbeszélni, kibeszélni, megbeszélni karmikus gondjainkat helyretenni, spirituális adósságainkat kiegyenlíteni. A hónap második fele a sorsépítés ideje.
A Jupiter rezgésében átláthatod a gondjaidat, a Szaturnusz az elengedésben segít, a Neptunusz a megérzéseidet erősíti meg, a Plútó a lezáratlan, meg nem oldott ügyeidet tárja eléd, szembesít azzal mit kell elengedned, az Uránusz arra ösztökél, hogy önszántadból tedd meg a következő lépést – s ha ez nem lenne elég, akkor bizony “besegít”!

Augusztus legjelentősebb napjai:

Augusztus 1-től merkúri energiák hatnak – remek alkalom a kapcsolatfelvételre, kommunikációra, beszélgetésekre,helyzet tisztázásokra.

Augusztus 3. Vízöntő Telehold. Sorsrendezés – elengedés energiákkal kapcsolódhatsz a telehold erejéhez.
http://asajah.hu/vizonto-telehold/

Augusztus 5. A Merkúr az Oroszlánba lép. Jobb lesz a rálátásunk sorsdolgainkra, észszerű megoldások születhetnek terveinkhez. Ez a nap csodanap lesz – most kérheted az égieket! – mindenféle spirituális varázslatra alkalmas a téridő minősége.

Augusztus 7. A Vénusz a Rákba jegyébe lép át. A Családi dolgaink kerülhetnek előtérbe – érzelmes időszak következik.

Augusztus 17-től három napig különleges misztikus energiák lesznek – mágikus szertartásokban, angyalos szertartásokkal kapcsolódhatsz szellemi vezetőidhez – sorsoldó segítő energiák érkezhetnek.

Augusztus 19. Újhold az Oroszlán jegyében lesz – kreatív hitre emel. Egy tanító fényszög keletkezik – életfeladatainkban csodával határos módon, célirányosan előrejuthatunk.

Augusztus 20. A Merkúr bolygó a Szűz jegyébe lép. Tervezgetni, elemezgetni tökéletes időszak lesz.

Augusztus 22-én 17 óra 45 perckor a Nap a Szűz jegyébe lép át. Erős tettenergiákkal töltekezhetünk – fizikai síkon intézkedhetünk.

Augusztus 29-től uránuszi energiák hatnak – hagyd el a félelem energiákat, lépj ki a korlátaidból – jövő építés-tervezésben lehetsz – kezdj új életet!

Augusztus 29-30 Merkúr-Jupiter pozitív fényszöge a tisztánlátásunkat fogja segíteni.

Ebben a hónapban a Nap az Uránusszal és később a sorsbolygókkal, Jupiterrel, Szaturnusszal és Plútóval is trigonba kerül, áldásos lehetőséget hozva ezzel életünkbe. Angyali csoda energiák érkezhetnek – érezzétek meg, és használjátok fel ezt a misztikus lehetőséget.

Csodákkal áldott, gyönyörű augusztusi hónapot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Augusztusi Telehold a Vízöntő rezgésében

Augusztus 3-án, 17 óra 59 perckor a Hold a Vízöntőben telítődik.

Feszült, nehéz energiákkal érkezik a Telehold. Jól gondold meg mit teszel, kivel szövetkezel, hogyan kommunikálsz,  kapcsolódsz. Lesz aki ingerlékeny és fáradékony lesz, de lesz aki pörgősebb lehet, tele lesz életenergiával. A kellemetlen beszélgetéseket kerüld el, vond ki magad minden negatív energiával telítődő helyzetből. Jobb, ha nem fogsz nagyobb dologba – az uránuszi energiákban ne hozz hirtelen, elhamarkodott döntéseket, emelkedj felül minden nehézségen. A harmóniára törekedj – légy bölcsen okos! – ne erőltesd, azt ami nem megy. Böjtölni is jól eshet ma – tisztítsd, méregtelenítsd magad – ne fogyassz megterhelő,  nehéz, zsíros ételeket. Az Oroszlánra, a Vízöntőre, a Bikára és a Skorpióra nagy hatással lehet a telehold energiája. Vigyázz a szemben jövő közlekedéssel – balesetveszélyes lehet – légy körültekintő, óvatos, figyelmes.

Érdemes ezt a napot barátokkal, szeretteinkkel tölteni, és ha tehetitek szervezzetek szabadtéri programokat is. Most a Vízöntő telehold arra inspirál, hogy a komfortzónádban tégy rendet – szelektálj, rendezz. Engedd el azokat, akik mérgezik a lelked. Lehet most halott szeretteidtől is búcsút venni, elengedni őket a Fényhazába, felmenni. (Ezzel az eseménnyel angyali szertartás keretében szeretettel segíthetek.)
Nézz szembe magaddal, és szakadj el olyan emberektől, helyzetektől, amelyek veszélyeztetik a lelki békédet, az értékrendedet és az önbecsülésedet.Csak azt tarthatod meg amiben szeretet és emelkedés van.


Szólítsd az őrangyalodat, hogy erődet megsokszorozza, hívd Mihály arkangyalt, hogy a szertartásodat megáldja. Majd végy elő egy tiszta papírt, fogd a kezedbe három percig, hogy rezgésedet átvegye – majd írd le azt, amit elengedni szeretnél…hajtsd össze a papírt és égesd el egy kis edénybe, majd a hamut szórd ki a szélbe!
Elengedő és szerelmi varázslatoknak jó ideje lehet – ha engem kérdezel – a legjobb, ha bejelentkezel egy szerelmet vonzó, vagy azt megerősítő szimbolómus angyali szertartásra.
Az Időkapuban Jeratél őrangyal lesz jelen az Uraságok karából, Heszediél arkangyal csapatából. Jeratél őrangyal békét, örömöt, nyugalmat és pozitív energiát sugároz. Segítséget ad energiájával arra, hogy az életben sikeres legyél. Bátran imagináld őt, ha elakadásban lennél.
Ásványaidat, kristályköveidet, ásványékszereidet most is feltöltheted, tarot kártyáidat is tisztíthatod a hold rezgésével.
Légy optimista és cselekedj helyesen – sétáljatok nagyot a friss energiákat hozó augusztusi szélben.

Szeretetteljes elengedést és rendcsinálást kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Maradj pozitív aspektusban!

H E T I   T A R O T!
Július 27-től augusztus 2-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Óvatosan, lassabban és halkabban, vedd magad kicsit takarékra. Erős energiák hatnak, nehéz gerjesztő erőt mozgatnak. Van, amikor el kell tűrni mások rossz természetét – ne vedd fel a harcot a gonosszal – tudomást se végy az erejéről. Néha le kell fogadni a másokat, olyannak, ahogy vannak. Földeld és védd magad – és tudatosan, okosan, nyugodt erővel belső célod felé haladj! A hétvégén már átlépünk augusztusba.

A Halál XIII. – Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja. Zárd le, amit le kell zárnod – Tudatosítsd magadban, hogy végtelen lehetőség kínálkozik egy ügy megoldására, így tágítsd ki a látóköröd! Érzelmes-érzékeny napok lesznek a hét elejében. Engedd el a haragot, és ne szívd mellre a sérelmeket. Szakításveszélyes időszak, skorpiós gerjedelmek – szívügyekben ne hozz nagy döntéseket. Óvatosan respektálj – ha lehet csak relaxálj! Egy hűsítő fa árnyékában, a kerti székben lapozgatod a kedvenc könyvedet, de a teraszodon is elmerenghetsz. Valami rendeződik, valami sikerülhet, csak légy pozitív továbbra is. Amikor elengedünk valami olyat, ami már bennünket is túlhaladott, a régi energia helyére mindig valami fényesebb jön, akár emberlélek, akár helyzetképzet, akár egy megoldást hozó szent akarat. Van, amikor nem a dolgokat, és az embereket kell elengedni, hanem a helyzet okozta negatív rosszat.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legjobb időtöltés lehet a strandolás, hajózás, mindenféle vizi program, de a meditációnak is kedveznek az energiák. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A nagy melegben a hűtött frissen facsart gyümölcslevek nagy vitaminforrást találsz. A hét elejében kozmetikára és masszázsra is jó időben leszel – hajat vágatni és mosni ezen a két napon veszélyes, mert korpásodáshoz vezet. A kertészeti munkáknál a hét eleje a fűnyírásnak kedvez, de locsolásra és veteményezésre is jó lehet. A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold a vizes Skorpió jegyébe lép át.)

A Szerencsekerék X. – ragadd meg a jó lehetőséget, vedd észre, és teremtsd meg a szerencsédet. Kellemesebb napok jönnek – az egyensúlyunk, a harmóniánk már nincs veszélyben – az Ikrek-Vénusz csendben besegíthet. Kedvező gazdasági hírek is érkezhetnek – szerencsés találkozásokat is jöhetnek, kapcsolatok épülhetnek, barátságok születhetnek, párkapcsolatok összeérhetnek, felsőbb szintre kerülhetnek. Legyetek aktívak, pozitív lendülettel cselekedjetek!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a combot és a combnyakat. A legjobb program a kirándulás, túrázás, természetben járás lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A nagy melegben igyatok sok folyadékot, a hideg zöld tea most is jól eshet. A kertészeti munkáknál a hét közepe a szüretelésnek kedvez. Fodrászkodásra, kozmetikára és masszázsra is jó energiák alakulnak. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold szerdától a Nyilas jegyében lesz már.)

A Világ XXI. – hagyd, hogy kibontakozzon mindaz a csoda, ami rád vár! Tovább csitulnak az energiák a hétvégére – a feszítő erők lelazulnak, a marsikus-kos erők csillapulnak. Szerencsésen alakulhatnak a dolgok, az Univerzum támogató ereje is melléd szegődhet.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. Bőrápolásra kitűnő energiák vannak, de az esti séta is romantikus elfoglaltság lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. A friss ízletes lédús idény gyümölcsökről se feledkezzetek meg – fogyasztani mértékkel lehet. Péntek, szombat, vasárnap mindenféle szépészeti dolog ajánlott – masszázs, kozmetikázás, fodrászkodás. A kertészeti munkáknál a hét vége a szüretelésnek kedvez, de akár lekvárt is készíthetsz. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyeknek szerencséje lehet. (A Hold péntektől a Bak jegyében lesz jelen.)

Sorsuraló szeretetben telhet el a heted. Alkalmazkodj a körülményekhez, s tarts tiszteletben a dolgokat, úgy, ahogy vannak – maradj a realitások talaján azt álmaidat kövesd. Mihály arkangyalt hívd, ha fekete energiát érzel, kérd, hogy tisztítsa  le az auratered.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/

Július 25, szombat, Időn kívüli nap!

A Maják 13 holdhónapból álló évének első napja: július 26-a. Az előző év utolsó napja viszont július 24. A kettő közötti napot, azaz július 25-ét, téren és időn kívüli napnak ‘Zöld napnak’, mátrix napnak tartják.


Ezen a napon különleges, misztikus energiák hatnak!

Lépj túl a korlátaidon, engedd el a félelmeidet, és a terheidet. Szabadulj meg a negatív érzelmeidtől, engedd el a haragodat.  Vetítsd ki azt a szándékokat, hogyan szeretnéd tovább folytatni az életedet, kommunikálj erről az őrangyaloddal.
Hívd az Idő angyalát –  Eth sokat segíthet neked a lelki elmélyülésben. Gondolataiddal bocsáss meg önmagadnak, és engedd, magad boldognak lenni. A boldogság létállapot – élvezd az életedet!  – tegyél ma valami olyat, mai örömöt hoz számodra.
Tisztuljatok és emelkedjetek. Figyelj oda mi jön felszínre benned, azzal van a dolgod, ott vannak a blokkok. Egyesek lelkileg érzékenyebbek is lehetnek, ha szereted öltözz zöldbe,  a zöld az ötödik erő színe, a  szabadság jelképe.
Éjjel kapcsolódhatsz szellemi vezetőidhez is – kérd meg az őrangyalodat, hogy nyissa meg ezt a csatornát számodra, és legyen veled az álom idő alatt, majd ahogy ébredsz, segítsen értelmezni az látottakat. Nagy tanítások, fontos üzenetek érkezhetnek feléd, ami neked dönteni, tisztán látni segít. Ki ne hagyd ezt a különleges alkalmat – jegyez le mindent, amit álmodban láttál.

Az Időn Kívüli Napot világszerte fesztiválokkal ünneplik, fókuszban a globális béke, a megbocsátás, a tisztítás és a művészetek. Világ meditációkhoz is lehet ma csatlakozni.
Hangolódj e csodás dimenziókapu rezgéseire, és töltsd örömben , lelki tisztulásban – ha teheted, szeretteid köreben – ezt a misztikus csodanapot!
Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

2020. július 24. Tízmilliószoros nap!

A tibeti kultúrában “nagy” Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak. Sorrendben az első holdhó 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó, 15., negyedik holdhó 15., hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja.


Minden tízmilliószoros nap teremtő nap – csodanap!
Gondolj arra,  hogy ezen napon valami jó fog történni veled! Mindenképpen a jóra összpontosítsunk, a pozitív gondolatokra. A gondolat teremtő akarat, amire  gondolsz az erősödni fog –  jóra fordíthatod vele az életedet.
Fontos az is, hogy legyünk hálásak mindenért, amit csak eleddig elértünk – az Univerzum ereje által energiánk megsokszorozódik, a hála érzet egy nagyon magas rezgésszintre emel.

Ha ezen a napon pénzt költesz, kérd azt, hogy a kiadott pénz megsokszorozódva térjen vissza hozzád.
Légy türelmes magaddal és másokkal is – tégy valami jót ezen a napon. Légy vidám, mondj egy jó szót, küldj egy ölelést, egy mosolyt másoknak.
Lehet hallgatni rezgésszint emelő, vagy relax zenéket – emeljétek a rezgésszinteket, hangoljátok fel a csakráitokat.
Kerüld a negatív gondolatok, a vitás helyzeteket, engedd el a félelmeidet, és hangold magad pozitívra.
Ha kérésed imaginálod, érdemes az őrangyalodat is inkorponálnod. Így teremtő erőd teljében lehetsz.
A következő tízmilliószoros nap 2020. november 7-én lesz.
Csodás teremtő napot kívánok mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Legyen benned hit és bizonyosság!

H E T I   T A R O T !
Július 20-tól július 26-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Végezz gondolati és akaratmágiát – szavaidat teremtésre használd. Önbizalmadat erősítve mantrázz – felelősséggel teremts minden helyzetben. Gondolj mindig tetteid következményeire – láss túl a tegnapon, légy jelen a mában, a jövőd előtted – céltudatosan, erőd tudatában tettre kész leszel! Az Arkangyalok közül  a héten Urielt, a megvalósulás arkangyalát imagináld.

Az Erő XI. – Építs, ne rombolj. Ébreszd fel magadban a szenvedélyt, mutasd meg lelkierődet. Legyél biztos az erődben, legyél bizonyos abban, hogy célhoz érsz. Hevesség, indulatod, kitartásod hiánya csak akadályoz. Szelídséged az igazi erőd! Az Ikrekbe járó Vénusz a Halak Neptunusszal ütközik – ez kicsit megnehezíti a kommunikációt. Rázd fel magad és kezd el megélni a mindennapokat – ha használod az eszedet meg fogod találni a legjobb megoldásokat, tudatosan cselekedj. Keresd a jó megoldásokat és kerüld a vitákat, a viszályos kellemetlenkedőket. Hétfőn a Rák Újholdat üdvözölhetjük megint. http://asajah.hu/kulonleges-ujhold-lesz-az-egen/
(Csakra-aura harmonizálással, energetikai rezgésszint emeléssel bátran kereshetsz.)

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a  mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A kert és növényápolás, vízparti séta, strandolás jó program lehet.  Ha szeretitek a csilis bab fincsi menü lehet, a hideg zöld tea pedig hűsitőleg hathat. Tisztító kúráknak elkezdésére remek a hétfői nap.  A kertészeti munkákban jó nap a locsolásra és a fűnyírásra, a kedd és szerda gyomlálásra is jó lehet. Hajvágásra a keddi  és a szerda nap nagyon jó lehet, de a masszőrödet is felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező energiák lesznek – használjátok ki a lehetőségeket. (A Hold Keddtől az Oroszlán jegyében lesz jelen.)

A Pápa V.  – Legyen benned hit, bizonyosság, bizalom, elhivatottság! Elbuksz, ha hiányzik belőled a hit, a belső bizonyosság. Segítséget jöhet, egy elakadt helyzet oldódhat meg. Karma rendezésre is jó időben vagy – te is segíthetsz másoknak, pozitív szép, jó dolgokat adhatsz. Angyali segítséget kérhetsz, az Univerzum meghallgatja minden kérésed. A Rák-Merkúr és a Bika Uránusz által a társasági összejövetelek, családi események földeltebbek lesznek. Sikeresebb ügyintézéshez és aktívabb kommunikációra számíthatunk egyébként. Légy tettre kész, hozd magad aktívba. Döntéseidben hallgass a józan eszedre – ne hamarkodj el semmit se! (Angyalmágiákkal sikeresebb lehetsz, keress meg, segíthetek.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet, az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Egyetek sok párolt zöldséget, ha szeretitek, remek vitaminforrás. Olvasásra, rendet tevésre alkalmas a hét közepe energiája. A csütörtök, péntek fodrászkodásra – hajvágásra, hajmosásra és masszázsra is jó, alkalmas. Kozmetikushoz is lehet bátran menni. A kertészeti munkáknál a csütörtök, péntek a vetés, ültetés átültetés ideje is lehet, szüretelésre azonban kedvezőtlen lehet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek remek lehetőségei lehetnek. (A Hold csütörtöktől a Szűzbe lép át.)

A Mértékletesség XIV. – Ne ess túlzásokba, találd meg a helyes mértéket! Ne értékelj túl dolgokat, helyzeteket, kívánságokat!  A Mérleg Hold párkapcsolati, és kapcsolati érzelmeinket pozitívan inspirálhatja. Ne siess semmit se – a békétlenség, türelmetlenség csak akadályoz, egészséges kompromisszumra törekedj. Bölcsen légy türelmesebb. (Tudat tisztítással – és tarot opciókkal várlak,  ha nem sikerül döntened.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket, A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A zamatos dinnye érik – lehet választani görög, vagy sárga között is – hatása rendkívül jó a szervezetnek. A legjobb időtöltés lehet valamilyen túra program – szabadtéri tevékenység mindenképp.
Hajmosásra előnyös a szombat és a vasárnapi nap, festésre és masszázsra is jó, alkalmas, de a kozmetikusodat is meglátogathatod. A kertészeti munkáknál szombat-vasárnap tilos a locsolás, mert kártevőket jelenhetnek meg – virágok ültetésére viszont kiváló lehet. A Nyilas, a Vízöntő az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek igen jó lehet a hétvégéje. (A Hold szombattól a Mérleg jegyébe lép át.)

A sorsodat éled, a sorsodat alkotod – te vagy főszereplő, a forgatókönyvíró, és a narrátor is egyben. A saját tempódbab haladva, a saját rezgéseiddel írd a mindennapokat. Ha elakadsz érdemes meditálnod – minden kérdésre a válaszokat saját magadban találod. Józan célokat kövess – légy bátor, céltudatos sorsteremtő. Abban biztos lehetsz, hogy ha pozitív vagy, be tudod vonzani a jó lehetőségeket!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Erőd nagy, összpontosítsd a sikerre! Kreatív hetet kívánok szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – olvashatod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/