NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

A Nap a Skorpió jegyébe lép át!

Találd meg a lelki békédet!

Október 23-án a Nap a vizes, érzelmes Skorpió jegyébe lép át és egy hónapon át, november 21-ig ott is fog tartózkodni.

A Skorpió a legspirituálisabb jegy, mely nem ismer lehetetlent. A Skorpió világa ez a titokzatos mélység, aki megteszi az alászállást, hogy vágyai, ösztönei, félelmei gyökerére rátaláljon.
Mindenféle spirituális tevékenységre remek az idő. Elmélyülésre, önmagadra találásra, meditációkra, önvizsgálatra kiváló időszakban vagy.

A vizes jegyekhez köthető a leginkább az érzékenység, érzelem, a befogadás, a gondoskodás, valamint a bezárkózás. Nagyon mély lelkiséggel képesek empatikus munkakörök betöltésére, emberekkel való foglalkozásra, a környezet érzékelésének jó képességét üzleti területen is magukban hordozzák, azonban nem mindig sikerül függetleníteni magukat hangulataiktól, érzelmi azonosulásuktól.
Érdemes ezen időszakban  jósnőhöz is menned, így a misztikus energiákban te is elmerülhetsz. Most az angyalokkal is könnyebben felveheted a kapcsolatot, angyal tanfolyamot is végezhetsz, de a mágiának is szentelheted a tanulási kedved.Nézz szembe a tényekkel és old meg a feladataidat a kapcsolataidban – törekedj a jó megoldásokra, légy türelmes, és empatikus.
A Plútó őrzője Azrael arkangyal , hívd őt a tisztánlátás érdekében. A Mars őrzője Kamaél arkangyal. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez.
Használjátok fel ezt az időszakot arra, hogy tökéletesítsd önmagadat, dolgozz  a hibáidon és lépj tovább az életben – akár a munkahelyeden, akár a kapcsolatodban egy magasabb minőség felé. Ne feszítsétek túl a húrt – szenteljetek minőség időt a pihenésre és a lazításra.
Áldásos létet kívánok a misztikus-spirituális energiákban! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Tudatossággal telítődik a téridő!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!

Október 19-től – október 25-ig.

Október 22-től november 21-ig a Nap a Skorpióban fog tartózkodni. Innentől fogva újabb kihívások érkezhetnek. Jobban átláthatjuk azonban a körülöttünk zajló eseményeket – így okosabban, tudatosabban cselekedhetünk. Könnyebben szembenézhetünk problémás helyzetekkel, megoldást találhatunk konfliktusainkra, és előbbre léphetünk sorsdolgaikban. A kulcsszó a szembenézés lesz megint. Október 23-25-ig a Hold a levegős Vízöntőben jár – új dolgok érkezhetnek, új barátságok szövődhetnek. Október 25-én vége a nyári időszámításnak: óraátállításra kerül sor, hajnali 3-kor 2-re kell visszaállítani az órákat.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.

Az Ítélet XX.
Kicsit enyhül a feszültség  a jelenlevő vénuszi energetikai térben – hitünk is erősödhet a jövőt illetően. Párkapcsolati, kapcsolati viták is elrendeződhetnek, persze, ha teszel érte – békülésre, vitás kérdések rendezésére is jó az időzítés a hét elejében. Légy tudatos helyzetfelismerő – és hozd harmóniába a dolgokat.(Kapcsolati tanácsadással szeretettel várlak!)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A masszázs remek program, de az erdei séta is kellemes időtöltést lehet – élvezd valamelyiket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A vitamindús zöldségekről se feledkezzetek meg. A kertészeti munkáknál hétfőn, kedden gyümölcsöt eltenni érdemes. Ültetésre-veteményezésre a kedd alkalmasabb lesz. A hétfő és kedd hajmosásra, bőrápolásra, masszázsra is remek lehetőséget ad. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező napjai lehetnek – használjátok ki a lehetőségeket. (A Hold a Nyilas jegyében lesz.)

A Hold XVIII.
A Merkúr a Nyilasba lép át kisebb feszültséget hozhat – felszínre jöhetnek régi, le nem rendezett kellemetlenségek. Egy kis önvizsgálat  sem árthat. Érdemes szembenézni a helyzettel: átelemezni, lezárni, elengedni a negatív energiákat. Old fel a blokkokat, mert amíg benne vagy addig nem jöhet számodra újabb, jobb lehetőség. (Oldással, blokkoldással kereshettek – az önsorsrontás nem emel!)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A pihentető séta, olvasás most jóleshet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Igyatok finom meleg teákat, friss zamatos fűszeres lehet a bergamott, vagy akár a rooibos. Gyümölcseltevésre szerdán és csütörtökön jó időben lehetsz. A kertészeti munkáknál a péntek-szombat-vasárnap inkább le locsolgass. Veteményezésre, gyomlálásra mindhárom nap alkalmas. A masszőrödet és a kozmetikusodat, bátran felkeresheted – kéz és körömápolásra is jó az alkalom. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. (A Hold csütörtöktől a Bak jegyében lesz jelen.)

A Pápanő II.
A Vízöntő holdban sokkal tisztábban és átláthatóbban tudunk már létezni – mély lelki beszélgetésekre is kedvezőbb a lehetőség, a családi, baráti, rokoni együttműködés, összerezgés. Nyugisabb az időtér – kellemesebb, harmonikusabb energiák hatnak.
Szombattól a Nap a Skorpióba lép át – meditációra kiváló időszakban leledzünk – hívd meg Azrael arkangyalt az elmélyüléshez. Irány a természet – töltekezzetek az októberi nap erejével – a d-vitaminból sosem lehet elég. (Energetikai tisztításra, rezgésszint emelésre bejelentkezhetsz hozzám!)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszeret és a lábszárat. A legjobb program lehet a baráti összejövetel, a hegyi túra, de akár a meditáció is. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. Finom leveseket is készíthettek a vacsorai étkezésekhez. Hajfestésre, hajmosásra is kitűnő az alkalom szombat-vasárnap, masszázsra és bőrápolásra is kellemes az időzítés. A Kos, az Ikrek, a
Mérleg, és a Nyilas
napjegyűek kellemesen tölthetik el a hétvégét. (A Hold pénteken a Vízöntő jegyébe lép át.)

Az ünnepi hosszú hétvégében a Vízöntőben jár majd a Hold. A nyitottság, a szabadság érzete lengi be az időminőséget. Jó ötleteket hozhatnak a napok, de születnek új tartós barátságok, és ismeretségek is ezen az őszi napokon. Érdemes túrázással tölteni a hétvégét is.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu

Veszekedést is hozhat – Mérleg újholdban!

2020. október 16-án 21 óra 32 perckor a Mérleg Újhold köszönt be ránk!

Az újhold az újrakezdés és a megújulás időszaka. Ilyenkor jobban készen állunk a változtatásokra, nyitottan fogadjuk az új lehetőségeket. Alkalmas arra is, hogy megszabaduljunk rossz szokásainktól, változtassunk életmódunkon, életvitelünkön, kapcsolatainkon. Általában a Mérleg újhold igen jó harmonizáló hatású, de  most az újhold a marsikus hatás alatt feszültséget is hozhat. Vigyázzunk tehát a kapcsolódásainkra, a párkapcsolatunkra. 


Veszekedés, vitás helyzet generálódhat – ügyelj a harmóniára, és a kompromisszumra. Beszélgetéseidben törekedj az igazságra, és arra, hogy mások érdekeit is figyelembe vedd.
Az Időkapuban Hahaél, a Fényességek karának őrangyal fog állni. Rafael arkangyal csapatából. Ez az őrangyal abban segít,  hogy szavaid békét hozzanak, és harmonikus életet élj meg. Szólítsd meg őt, ha békétlen lennél.
Érdemes nyugtató teákat fogyasztani: a  citromfű, az orbáncfű, a macskagyökér, vagy a kamilla a legjobb lehet. De illatmécsest is égethetsz a pozitív hangulatkeltéshez –    a levendula illóolaj a párologtatóba  csodákra képes,  de fürdővízbe is tehetsz nyugtató stresszoldó sókat.  A  Sai baba agarbati füstőlőket is ajánlom szeretettel, csodás idegnyugattó hatásuk közismert.

Ne hozz elhamarkodott döntéseket – mérlegelj és légy megértő, türelmes, kompromisszumképes.
Hangolhatod és mélyítheted szerelmi kapcsolatodat is  – törekedj a romantikára  és simítsd el az esetlegesen felmerülő  vitás helyzeteket.
Ezen a napon szerelmi mágiákat érdemes csináltatni, de az angyalmágiáknak is jó ideje lehet – keress meg, ha szeretnél ilyet. Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Az Újholdmágiákhoz sok szerencsét kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Retrográd Merkúrban!

A Merkúr október 14-től hátráló mozgásba vált egészen november 4-ig.

A Merkúr a közvetítő az értelmünk és az intuíciónk között, többek között a pénz bolygója is. Extra időt kaptunk megint az átgondolásra, az újratervezésre. Munkahelyet váltani most nem a legszerencsésebb, szerződéskötésekre sem jó az alkalom – ne vegyetek fel hitelt, és ne kezdjetek nagy beruházásba most. Érdemes elemezni a hitrendszeredet – új elgondolásokat, új ideológiákat fedezhettek fel.

Gondolkodásunk lelassulhat –  ügyelj a kommunikációdra: el és mellébeszélek, félreértések adódhatnak – kérdez vissza, és gondolj át mindent jó alaposan.  Régi barátok, rokonok ismét újra felbukkanhatnak életedben.  A közlekedésben is lehetnek fennakadások – elektronikai tárgyaink is elromolhatnak. Ne sürgesd a dolgokat, most úgy sem haladhatsz jobban.  Nem jó ilyenkor lakást adni, venni.
Mérgelődni sem kell, hiszen most blokk van, lelassulnak a cselekmények – tudatosítsd magadban. Vedd tudomásul a tényeket – és hoz ki ebből az időszakból a legjobbat.

Jó ez az időszak arra is, hogy ha valamilyen számításunkba hiba csúszott elképzeléseidbe, van lehetőségünk ismét nekifutni, és a jó megoldást megtalálni.


Merkúr őrzője Rafael arkangyal – ő  felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld őt, ha szükségét érzed.

Pihenj, töltődj, töltekezz – találd meg az egyensúlyt magadban tudatosan engedd el a szorongásaidat és a félelmeidet – blokkoldással kereshetsz bátran. Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglakozásaimra, spirituális terápiákkal az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Újholdas hétvégénk lesz!

H  E T  I   T  A  R  O  T!
Október 12-től október 18-ig.

A Merkúr retrográdba fordul október 14-től – és november 3-ig ott is fog tartózkodni. Szétszórtsággal, el és mellébeszélésekkel tarkítja a kommunikációkat az ez állás. Figyeljetek ezért oda még jobban a mondanivalótokra, a közlekedésre, a hivatalos ügyekre, és egymásra.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.

A Torony XVI.
A hét elejében a méltatlan helyzetekből való kilépésre inspirálnak az energiák: Mars-Plútó jelen. Teremtsetek tiszta élethelyzetet. Fény derülhet a hét elejében sok mindenre – látásod kitisztul, jobb döntéseket hozhatsz. Igyatok minél több folyadékot, hadd tisztuljon a vese – a második szív,a párkapcsolatért felelős páros szerv. (Kapcsolati oldással, blokkoldással lehet jönni hozzám továbbra is.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Az mézédes szőlő jó csemegének számít – nemcsak ízletes, de kitűnő ásványi anyag forrás. Jó időtöltés lehet a növényápolás, és az iratrendezés – mert rend a lelke mindennek!
Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A kerti munkákban a vetésre, ültetésre, átültetésre jó időszak van – gyomlálni kedden, szerdán érdemes. Hajmosásra a hétfő, de a hajvágásnak a kedd is kedvez, valamint a fogyó és a tisztító kúrákra jó időben lehetsz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek (A Hold kedden a Szűz jegyébe lép át és ott is fog tartózkodni egészen csütörtökig.)

Az Erő XI.
Érdemes fizikailag nagyobb lépéseket tenni az egészségünk érdekében is – ha a test beteg, a lélek jelez. Nagy energiák aktiválódnak, nagy felismerések érkezhetnek. Jöhet jó munkaajánlat, kapcsolatokban emelkedés, párkapcsolati ügyben is szerelmetes lehetőség, egy félreértés oldódhat meg, valamiben, amiben régóta benne vagy, s eleddig nem mozdult a dolog, most jó megoldás érkezhet meg. Ügyelj a konfliktushelyzetekre – veszekedést ne generálj – nyugalommal járj. A Nap-Mars-Plútó világossá, átlátható teszi a lehetőségeket – csak figyelj! Pénteken a Mérleg újholdat üdvözölhetjük! Szerelmi mágiára tökéletes időzítésben vagy.  (Angyalmágiákkal, de kapcsolat-elemzéssel is kereshettek.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Salátákkal gazdagíthatjátok az étkezéseteket. A legjobb program lehet a természetben járás, túra, séta, vagy akár a lakásrendezés-szépítgetés – az őszi dizájnteremtés. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. Locsolni csütörtök, pénteken igazán nem kell – de veteményezni ekkor is lehet. Csütörtökön a masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted- csütörtök, péntek a hajmosásnak is kedvez. Vigyázat újhold napján nem ajánlatos védőoltást beadása – de a régi rossz szokásoktól megválni most érdemes – dönts úgy, hogy jó legyen, ne sokat mérlegelj! A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyekre rámosolyoghat a szerencse.  (A Hold pénteken a Mérleg jegyében lép át.)

Az Ördög XV.
Érzelmileg igen mély nap lehet – skorpiós energiák rezegnek. Irigyek-rosszakarók is elkerülhetnek. A védelmedet is megtervezheted. Old a feszültséget most elengedni is könnyebben lehet – egy jó döntés megkönnyítheti a lelked.  Izgalmas lehetőség is jöhet – vizsgáld meg alaposan a keletkezett helyzet pozitív-negatív aspektusait is. (Csakra-aura tisztítással, rezgésszint emeléssel hozzám bátran jöhetsz.)
A hét vége víz minőségben lesz.
A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Desszertnek találjatok ki valami különlegeset  Kellemes időtöltés lehet az úszás, vagy múzeumlátogatás – de nagymosást is rendezhetsz. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Locsolásra, fűnyírásra kiváló az időszak.
Bőrápolásra kitűnő az időszak, de fodrászhoz most ne menj, mert korpásodáshoz, és csomós hajhulláshoz vezethet – a kedvezőtlenek az energiák által. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyek élvezhetik legjobban a hétvégét. (A Hold szombaton a Skorpió a jegyében lép át.)

A Mérleg Nap, a Bak Jupiter, a Plútó, a Szaturnusz és a Kos Mars feszültséget generálhat benned – Az időjárás mogorva, könnyű most megfázni, meghűlni –  esőre is fordul, rideg napok jönnek. Öltözzetek melegebben, a gyógynövényes teákat is beiktathatjátok az estebédekhez.
Kerüld a konfliktusos-vitás helyzeteket, békés erővel rendezz, mindent, amit csak  lehet. Törődj többet az egészségeddel, ne várd meg míg a lelked a testi tünetekkel jelez. Mérlegelj, gondolj át mindent jó alaposan a következő lépés előtt. Uriel arkangyal sokat segíthet, ha tervezésbe kezdenél – hívd őt, hogy segítsen.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Mars és a Plútó teremtő fényszöge végigkíséri a hétvégénket.

Engedd el aminek, akinek mennie kell, fogadd örömben sors ajándékaként, azt ami, aki jön hozzád és ad hálát a mindennapi csodákért, amelyet az Univerzum küld Neked. Figyeld a jeleket, és élvezd az Életedet. KÍVÁNOM, HOGY JÓLLÉTBEN ÉLD MEG A JELENEDET!


Tisztánlátásunk megnő – megérezhetjük, kiviláglik merre tovább. A sorsuraló, sorsirányító képességünk erőssé válik, az égiektől igaz felszabadító válaszok érkezhetnek a meditációkban – oldódhatnak a félelemnek és a szorongások. Az égiek segítségével átláthatóbbá  válik a tennivaló, a hogyan továbbra válaszok érkezhetnek. Mély meditációban figyelek. Sok minden máshogyan lesz, mint ahogyan korában eltervezted…
S mély megértés állapotában fokozódhat aktiválódhat életkedvünk. A jövő hét erőterében
a Neptunusz és a Jupiter is segíti a nagy átalakulás folyamatát, ami ebben a hónapban vár ránk. Megszűnik az, aminek már nincs helye az életünkben, és elkezdődik valami más, újszerű, amihez kapcsolódni kell vagy lehet,  – hogy érdemes-e te döntöd el. A Nap Szaturnusz rávilágít az igazságra.
Kapcsolódj az energiákra, az égi vezettetésre…
Szeretettel kívánok az új kezdeteket nagy erőt –  őszinte, igaz szívvel Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach

tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Megfontoltan, átgondoltan, türelmesen…

H  E  T  I   T  A  R  O  T!
Október 5-től október 11-ig.

A Merkúr retrográd alatt vagyunk – merre hovatovább kérdéseire választ várva keresgélünk.  A Plútó elindul égi útján a Szaturnusszal összefogva új sorsutakat mutogathat. Figyelj oda belső megérzéseidre – a válaszok a kérdéseidre talán épp előtted állnak, ha egy kicsit kinyitod a ‘szemed’ Te is megláthatod. Pénzügyeidre vigyázz, ha szétszórt vagy és feledékeny, magadat károsítod meg. Légy jelen minden percben,  tudatosan az Életedben!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.

A Válaszutak VI. A Plútó direkt mozgásba vált – lehet átrendezni, rendet tenni, átértékelni – megbeszélni. Kerüljétek a konfliktust, a veszekedés nem a jó irány felé vezet –  a nézetkülönbség átbeszélése néha jobb, mint az elfojtott érzelem.  A hét eleji napokban kapcsolati és párkapcsolati dolgainkban tehetünk rendet, azt átértékelve…de olyan is lesz, akit el kell engednünk, mert attól válik az életünk szebbé. A harag, a sértettség nem jó tanácsadó – békülni mindig jó. Akivel nem vagy összhangban, ott az ütköző energiák sosem fognak együtt rezonálni, ezt nem érdemes kimagyarázni. (Kapcsolt elemzéssel kereshettek – szerelmi jóslást is vállalok, kapcsolati tanácsadással egybekötve.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Jó program lehet az olvasás, társalgás, színház. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek friss salátákat, zöldségeket – remek vitaminforrás lehet. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Fodrászkodásra a kedd, szerda csütörtök jó lehetőségét adhat – hajmosásnak kedvez. A hétfő, kedd a tisztító kúrára jó lehet – hétfőn fogorvoshoz semmiképp se menj! – bőrápolásra a hét eleje kellemes. Kertet locsolni kedden, szerdán nem érdemes. Az Oroszlán, a Mérleg, a Kos és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold keddtől a levegős Ikrek jegyében lesz jelen.)

A Hold VIII. A vénuszi Szűzben elvagyunk, rendet tenni is van jó okunk. Tértisztításra kiváló az alkalom – minden mehet ami kacat, ami most lom az az is marad. Ne őrizgess fájdalmas emlékeket – ami megríkat, amitől feldúlt leszel, annak mennie kell!
A Merkúr-Uránusz szembenállás: fennakadások lehetnek a kommunikációban és a közlekedésben. A Mars-Plútó kvadrát arra ösztönöz, hogy hagyd el a szorongásidat, a félelmeidnek nincs helye az éltedben. (Önbizalom erősítéssel, stressz-félelemoldással kereshetek.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltésnek ígérkezhet a vízparti séta, növényápolás, családi program. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Érdemes gyümölcsnapokat is tartani a hét közepében. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Tisztító kúrára tovább is jó az alkalom, de a masszőrödet is felkeresheted. Kertet locsolni most már érdemes – füvet nyírni is lehet, gyümölcseltevésre a pénteki nap jó lesz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold az érzelmes, vizes Rák jegyében lesz csütörtöktől jelen.)

A Császár IV. Ha nemcsak az erőd nagy, de nagy benned az akarat, sokat haladhatsz soruraló hatalmaddal. A jelenlevő neptunuszi energiák által tisztánlátásunk, megérzésünk megnő – jobban átláthatjuk, megérezhetjük hogyan alakíthatjuk át életvitelünk. Fontos üzenetálmokat is kaphatunk égi segítőinktől – a transzcendentális meditációknak is jó ideje lesz. Ha angyaloznál Jeremiel arkangyal imagináld,  Paszkar is  kitűnő választás.
A Vénusz-Uránusz trigon október 11-én elhozhatja a nagy szerelmet is, de a baráti kapcsolatoknak is ad egy jó nagy löket megint. (Jóslásra kitűnő lesz a hétvége energiája – ha kíváncsiság gyötör, s alább se hagy – keress meg, hogy egy misztikus  szeánszot ajánlok Neked.)

A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Jó program lehet mindenféle társasági program – kerti piknik, családi-baráti összejövetel. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Szeretteiteknek gyümölcs- és zöldségsalátákkal kedveskedhettek. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Hajvágásnak, és hajmosásnak a vasárnap kedvez, a tisztító kúrákat is tovább folytathatod – bőrápolásra is remek az időpont – kedvenc arcpakolásodat felrakhatod. A kertészeti munka a fűnyírásnak, locsolásnak kedvez szombaton, vasárnap gyümölcseltevésre jó az alkalom.  A Mérleg, Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. (A Hold a tüzes Oroszlán jegyébe lép át.)

Ne kapkodj el semmit sem…mindent alaposan mérlegelj, és elemezz – nehogy tévútra vezessenek a félinformációk, az elhamarkodott döntések.  A Mars erejében a testi-lelki tisztogatásban elidőzhetsz – nagy erőd van, ne menj bele abba, amibe csak belebonyolódhatsz. Rendteremtés, építés-szépítés ez legyen a heti mottód!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
http://asajah.hu

Október – az uránuszi energiák nagy tanításokat hozhatnak!

Mindszent hava – Őszhó – Magvető hava

Október a szüret ideje – egy igazi őszi hónap vette kezdetét vele. Hallgass a megérzéseidre, és szabadítsd fel maga a saját teremtette korlátaid alól. Október a 10-es szám rezgése alatt áll.  A tízes Az isteni rend, a befejezettség és a tökéletesség száma.  A Nagy arkánum tizedik lapja a Szerencsekereket szimbolizálja. Kulcsszavak: időbevetettség, sors, tapasztalás, tapasztalati lehetőség,  Minden élettapasztalat fejlődésünket szolgálja.  A Szerencsekerék az egyik karmikus lap a tarot-ban, ezért bizonyos esetekben utalhat az előző életekben elkövetett adósságok rendezésének a lehetőségére is.
Új élet teremtő programozott meditációkkal szeretettel várlak. A Szaturnusz-Plútó-Jupiter együttállás végigkíséri ezt a hónapot – megmutatja, elénk tárja az önkorlátozó, és változást akadályozó, még a  mélyben bujkáló mintákat és meggyőződéseket.


A LEGFONTOSABB BOLYGÓÁLLÁSOK:

Telihold október 1-én köszöntött be ránk,  a tüzes  Kos jegyében.
http://asajah.hu/oktoberi-telihold-a-tuzes-kos-jegyeben/

Október 3-án a hónap első hétvégéjén a VénuszSzűz jegyébe lép át és egészen október 27-ig ott is  fog tartózkodni. A kicsinyeskedés, a tapintatlan, kötözködés jellemezheti ezt az időszakot. Őrizd a harmóniádat, törekedj a lelki békédre.
http://asajah.hu/a-venusz-a-szuzbe-lep/

Október 4-én a Plútó direkt mozgásba vált. Keresd meg, hogy melyik jegyben áll a teljes asztrológiai képletedben a Plútó ereje. Abban az életterületen számíthatsz változásra. Teret nyíthasz most valami újnak.

Október 5-től 11-ig a Skorpió Merkúr szemben áll majd a Bika-Uránusszal. Felerősödhet az intuíció, a megérzés, a tisztánlátás, kreatív ötletek is születhetnek, de a viták, és a konfliktust generáló helyzetek is megnőhetnek – mivel a Bak-Jupiter, a Szaturnusz és a Plútó is erőteljesen  érezteti hatását.

Október 14-én a Merkúr hátrálásba kezd a Skorpió jegyében. Ezen időszak arra való, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat, javítsunk a kommunikációnkon, részletesebb terveket készítsünk. A retrográd hatásban meghibásodhatnak dolgaink, sok minden elakadhatunk, balesetveszélyes időszak lesz – ez a tény nagyobb figyelmet érdemelhet! Kapcsolatok is megszakadhatnak, erős blokkokat is kaphatunk. Egy viszont jó lesz: tisztánlátásunk megnőhet és tudatos odafigyeléssel igen sok jót kihozhatunk ebből az időintervallumból.

Október 16-án  Újhold köszönt be ránk a Mérlegben. A külvilággal, a partnerekkel, a társulásokkal számíthatunk váratlan, új megoldásokat, lehetőségeket hozó eseményekre.

Október 22-től november 21-ig a Nap a Skorpióban fog tartózkodni. Innentől fogva újabb kihívások és küzdelmek érkezhetnek. Jobban átláthatjuk azonban a körülöttünk zajló eseményeket – így okosabban, tudatosabban cselekedhetünk. Könnyebben szembenézhetünk problémás helyzetekkel, megoldást találhatunk konfliktusainkra, és előbbre léphetünk sorsdolgaikban. A kulcsszó a szembenézés lesz megint.

Október 23-25-ig a Hold a  levegős Vízöntőben jár – új dolgok érkezhetnek, új barátságok szövődhetnek. Október 25-én vége a nyári időszámításnak: óraátállításra kerül sor, hajnali  3-kor 2-re kell visszaállítani az órákat.

Október 28. és november 21. között a  a Vénusz a Mérlegben fog tartózkodni. Társas viszonyaink alakulásának kulcsa a kezünkben – a harmóniateremtés időszakban lépünk. Lehet békülni, megbocsátani, szerelemre találni, szeretetkapcsolatainkat megerősíteni.  Megnyugtató, kellemes, kreatív, szép, művészi  dolgokkal érdemes foglalkozni.

Október 31-én a  hónap második Teliholdját üdvözölhetjük   a földies Bika jegyében.  Az anyagiak, az önbecsülés és a biztonsággal kapcsolatos dolgok kerülnek most napirendre – azaz a bizonytalan biztonság energiáját elemezhetjük át – a hogyan így tovább lehetetlenségében.

Lesz ebben a hónapban sok-sok szembenállás, trigon, meg kis és nagy kvadrát – feszültségeket hozó energiaáradat –  váratlan eseményeket hozó hatás. Egyre ügyeljetek oda de nagyon, hogy ne kerüljetek konfrontációba, és a destruktív hatásoknak ne adjatok energiát. A Mars-Kos hozza a formáját – legyen benned lendület és kezdeményező készség. Erősítsétek a testi-lelki állóképességeteket. Minden átélt helyzetben lássátok meg a tapasztalatszerzés lehetőségét. Figyeljetek oda a megérzéseitekre, és bevillanó ötleteitekre – az égiek üzennek vele.
Angyalozásnál kérhetitek  Haniel, Rafael, Zadkiel és Jeremiel  arkangyal segítségét. Ha válaszokat keresel, ha elbizonytalanodnál, ha lemerülnél energetikailag, keress meg – terápiás foglalkozásokon segíthetek a döntésekben, és az önbizalom erősítésben.
Sok szerencsét és áldásos jó lehetőséget kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes személyes weboldalam a világhálón elérhető:
http://asajah.hu/

A Vénusz a Szűzbe lép!

Október 2. és október 28 között a Vénusz, a visszafogott Szűz jegyében  fog tartózkodni!

A Vénusz a szépség és a szerelem princípiuma a Szűz jegyében nem mozog valami otthonosan. A Szűz nehezen fejezi ki érzelmeit.  Általában jó gyakorlati érzékkel, kutató elmével és jó kézügyességgel rendelkezik. Kritikai észrevételeire érdemes odafigyelni, bár Ő maga nehezen viseli el a kritikát. Nyugalma szempontjából elsődleges számára a rendezett magánélet, az anyagi stabilitás és biztonságos állás.

Mit érdemes most ezen időszak tenni:  Érdemes megvizsgálni kapcsolódásaidat.az önértékelésed is erősítheted. Lehet új életmódra váltani, egészségesebben élni – sportolni, mozogni, tisztítókúrába fogni. Tértisztításra is kiváló az alkalom. Lehet a pénzügyeidet is alaposan átvizsgálni. Most remek ötleteid is születhetnek, gazdasági téren. Tégy rendet a lelkedben, a mentális és a fizikai szinteken. Elemezd át kapcsolódásaidat. Kritizáló hajlamaidat hagyd el,  inkább foglalkozz most praktikus dolgokkal. Költözésre, utazásra jó alkalmak jöhetnek. Szelektálj, rendszerezz – domb ki azt, ami felesleges. Ápold szeretetkapcsolódásaidat, tölts több időt a családoddal! Oldásokkal, blokkoldással, terápiás foglakozásokkal, önbizalom erősítéssel  szeretettel várom a  spirituális úton járó Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások:csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:

http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/

Szaturnuszi időben – heti tarot

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
Szeptember 28-tól október 4-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Sorsfordulati lehetőségek előtted. Jól gondold át mi teszel. Vitás helyzetek is generálódhatnak –  ügyelj a harmonikus kapcsolattartásra. Légy jövőorientált, bizakodó – erős akarattal túljutsz a nehézségeken. Tudatosan, megfontoltan, okos, jó döntéseket hozhatsz.

A TAROT BÖLCSESSÉGEI ÉLI TANÍT!

A Nap XIX. – Valami pozitív veszi kezdetét életedben – jöhet szerelem, új munka, költözés, utazás – sikeres lehetsz. A jelenlevő vénuszi energiák által a párkapcsolatok egyensúlyba teremtődnek. Áldásos békülési időszak ez. Kedden a Szaturnusz elindul égi útján a Bak jegyében.  (Kapcsolat megerősítéssel, angyalozással szeretettel várlak, ha elakadnál sorsdolgaidban.)
http://asajah.hu/a-szaturnusz-a-karma-ura-nagy-tanito-sorsbolygonk-elindul-egi-utjan/
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és sók lesznek – gyümölcsnapot is tarthatsz. Nagymosást is tervezhetsz, de a legjobb program a pihentető séta lehet a csodás őszi időben. Hétfőn a locsolást hagyd el a kertészeit munkáknál, de kedden, szerdán már megteheted – ez utóbbi két napon fűnyírásra szintén jó az alkalom. Gyümölcseltevésre a hét eleje minden napja kedvező lenne. Hajmosásra és hajfestésre a hétfői napkedvez, de hajat vágni kedden, se szerdán nem érdemes.  Kozmetikázásra, masszázsra a hét elejében jó az alkalom.  A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek kedveznek az energiák – vegyétek észre a jó lehetőségeket. (A Hold a Halak jegyében jár.)

A Torony XVI. – Változás, átalakulás, Ügyelj a kommunikációdra.
Csütörtökön a Skorpióban lévő Merkúr szembenállásba kerül a hátráló Bika Uránusszal. Átgondolás és átértékelés: nagy döntésekben lehetünk. Feszült, ideges energiák a levegőben. Harag, sértettség – türelmetlen vehemenciák. Kerüld a konfliktusokat, őrizd meg a belső békédet. Amíg nem látsz tisztán ne lépj – keresd meg a jó utat mindenképp. Október 1-én a Kos teleholdat üdvözölhetjük majd. (Döntéshelyzetekben tarot opciókkal kereshettek.)
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A friss zöld saláták most is sok vitamint tartalmaznak. Kellemes időtöltés lehet a sport, vagy valamilyen testedzés: én a magam részről a gyaloglás mellett döntök. A hét közepében gyomlálásra és gyümölcs eltevésre is jó az időzítés. Csütörtök, péntek tisztító és fogyókúra elkezdésére jó az alkalom, de a bőrápolásra és a hajmosásnak is kedvez. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedveznek az energiák – vegyétek észre a jó lehetőségeket. (A Hold csütörtöktől a Kos jegyében lép át.)

A Mágus I.  – Kreatív, teremtő időszak jött el. Kedvező ajánlat,egy aktív lehetőség érkezik. Légy tetterős. Szombaton a Vénusz belép a Szűz jegyébe – a precíz harmóniateremtés területére. Kreatív időszakot képvisel az energiatér: jó ötleteink születhetnek. (Csakra-aura harmonizálással, rontáslevétellel jöhetsz hozzám bátran, ha blokkokba, akadályokba ütköznél ezen időszak alatt.)
A hét vége elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Fogyasszatok energiákban gazdag ételeket. A kertészkedés, a vásárlás, vagy a séta jó programnak ígérkezhet.  Gyümölcseltevésre, és gyomlálásra a hétvége energiája remek lehetőséget ad. Fogorvosi vizithez a vasárnap kedvezőtlen nap – a szombat a tisztító kúráknak, hajmosásnak kedvez. Vasárnap a masszőrödet bátran felkeresheted. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek az energiák – vegyétek észre a jó lehetőségeket. (A Hold vasárnap a Bika jegyében lét át.)

A lapokat a misztikus Kazanlár-tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán” hallottam.
Légy bátor életmegélő és lépj előre egy nagyot – hívd Uriel arkangyalt hogy céljaidat sikeresen elérd, a manifesztációban is segít. Az égiek mindig a segítségedre sietnek: minden jókor, jó időben felküldött ima meghallgattatásra talál.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam:
http://asajah.hu