NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Ne engedj el sohasem…

Hétvégére…

Marsikus holdban leszünk – azaz, aktívabban kapcsolódhatunk emberekhez, dolgokhoz és helyzetekhez. A változás, változtatás igénye erősebben benned élhet. Most  elég erőd lesz szembesülni korlátaiddal; de ahhoz is, hogy felvállald teendőidet, s elkezd megoldani a kényesebb feladataidat.
Fontos találkozásaink lehetnek olyan emberekkel,  akik révén mélyebben szembenézhetünk önmagunkkal. Lelki segítők, barátok érkezhetnek hozzánk,  élni tanító lehetőségekkel.


Ha félsz zársz – akkor ott zavar támadhat. Magaddal kell elsősorban tisztázni, hogy merre tovább… hogyan tudod úgy alakítani az életedet, hogy azt termékeny, stabil bőségben éld meg. Eljegyzés, vagy válás –  lánykérés, vagy elengedő szakítás. Építés vagy rombolás. Nyiss, hogy elérd a harmóniádat és a veled együttlevőkkel egységbe kerülj.  Vigyázz a szavaiddal,  ne használd őket bántásra. Már nem leszünk soha olyanok, amilyenek voltunk – a változások előbbre vihetnek, mozdulni csakis felfelé lesz érdemes. (Vénusz-Neptunusz-Merkúr is igen aktív lesz.)

“Kis lapátomra én is homokot rakok, ami azt jelenti, melletted maradok…” – Ne engedj el sohasem.

Vasárnap éjjel inspiráló álomüzenetek jöhetnek  a tudattalan erőknek. Már bölcsebbek és összeszedettebbek lehetünk – engedjük el a múlt kísértő félelmeit. Hétvégén  a meghitt, mély lelki beszélgetéseknek ideje lesz. Új énünkkel  a szeretetet szolgálva, merjünk ösztönösen igaznak és őszintének lenni!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés-Párkapcsolat elemzés.
Tarot  – csakra-aura harmonizálás.

Áldás Rád!

A hittel, meggyőződéssel hangosan kimondott áldó imádság a megvalósulásra törekszik. Akit, vagy amit megáldunk megerősödik, megszépül. Aki áldást mond, azon keresztül a Mindenható ereje és fénye nyilvánul meg.


SZERENCSÉT HOZÓ ÍR ÁLDÁS!

Kívánj valamit, mielőtt elmondod.

“Legyen ma béke belül.
Bízz abban, hogy pontosan ott vagy,ahol lenned kell.
Ne feledkezz meg a végtelen lehetőségekről, amelyek a hitből születnek benned és másokban.
Használd azokat, amiket adnak neked, és add tovább a szeretetet, amelyet kapsz.
Légy elégedett önmagaddal, úgy ahogy vagy.
Hagyd ezt a tudást beépülni a csontjaidba, és add meg a lelkednek az éneklés, a tánc, az ima és a szeretet szabadságát.
Ez mindannyiunk számára létezik.
Legyen előtted mindig út!
Fújjon mindig hátad mögül a szél.
S míg újra találkozunk, hordozzon tenyerén az Isten.”

Az Úr áldását kérem mindazokra, akik ezt elolvassák!

Lélekölésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

Erős segítő energiákat kapunk!

Heti tarot 
Változások – döntések – új barátságok – égi segítő energiák.

“Azt mondják, a földi boldogsághoz a következők kellenek: legyen kit szeretnünk, legyen mit csinálnunk és legyen miben reménykednünk.” – Tom Bodett

 

A PÁPA V.
A hét eleje belső önelemzések – bölcs döntések időszakában leszünk. Figyelj a gondolataidra; arra, hogy mire fordítasz a legtöbb időt, mi hozza a szeret-szerelem állapotát számodra. Mély szaturnuszi kérdések érinthetnek. Mi az igazi hitünk, az igazi valóságunk. Hol vannak kétségeink, és hol a megújulásunk. Ha megtalálod a megoldást és a problémáiddal szembesülsz, meg is tudod oldani őket, s ha pedig nem veszel róluk tudomást, akkor majd máskor, máshol visszaköszönnek.  A felsőbbrendű én vezet – figyeld energiáid hova kalandoznak el. A merkúri-nap  (tiszta gondolati erővel) segít a tudatos-tudattalan összehangolásban.

A VÁLASZUTAK VI.
A hét közepén a tisztázó, őszinte beszélgetések  mély lelkiséget áraszthatnak. Az új sorskört egy magasabb minőségben kezdheted meg – a számvetés  időszaka után. Légy befogadó és elfogadó a lehetőségekre. Szívedre hallgatva cselekedj, a régi fals gondolati mintákat felejtsd el. Kapcsolati oldások helye lehet – jupiter-neptunuszi (szerencsés időtérben) energiákban dönthetsz helyesen.

A MÁGUS I.
A teremtő erődet teheted próbára – valójában a bőség a belső bőséged külső megjelenítője. Földi dolgokban nagyot haladhatsz, ha mersz. Légy rugalmas, gondolkozz újszerűen – ne légy a múlt korlátainak rabja. Halld meg az égiek tiszta hangját, és cselekedj! Hozd létre a jóllét valóságát életedbe. Most nehéz feladatokat is könnyedén meg fogsz tudni oldani. Segítő emberek jelenhetnek meg az életedben – jöhetnek a múltból, de érkezhetnek a jövőből is.  ‘Földangyal’ barátságok is kialakulhatnak. Próbálj meg lazítani a héten, hogy töltődve erős akarattal légy jelen a jelenedben.
Elengedő oldásokban segítelek –  hogy kikerülj a blokkolt helyzetedből – ha felkeresel. Tudattisztítások sokat segíthetnek a régi minták elengedéséében; a  szívcsakra nyitás pedig feloldja a mélyen ott rekedt sérelmeket – hogy újra felszabadult önmagad lehess. Érdemes égi segítődet megszólítanod, ha elakadsz egy döntéshelyzetben. Arkangyalod nagy energiákkal a tudatos-tiszta döntésekben is segíthet.

A tarot lapokat a Kázánlár-féle tarotból húztam – hallgatva a fentről érkező  üzenetekre:

Asajah
spirituális tanácsadó – tarot mester-jós, tehuri- mekubalim beavatás

 

A fentiek általános üzenetek- személyre szabott egyéni jóslás – másfél órás konzultációs terápiás ülésen kérhető.  Segítséget adok arra, hogy megtaláld a sajt spirituális utadat, és erős energiákkal haladva építsd fel a sorsodat.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Blokkoldások – oldások.
Tudattisztítás, szívcsakra tisztítás,csakra-harmonizálás.
Teremtő mágiák – angyalterápiák.

Érzelmes hétvégénk lesz…

Mi vár ránk a hétvégén?

Mély érzelmi kapcsolódásunk is lehet, azonban egyeseknél a kapcsolat lezárásának helye  és ideje lesz.

“Az embernek semmi se jó. Csak akkor érzi jól magát, ha nem érez semmit, mert túl sok mindent érez. Csak akkor élvezheti ezeket az érzéseket, ha van helye és ideje feldolgozni, kipihenni őket. Csak akkor nem fárad el ebben a pihenésben és feldolgozásban, ha van valami, amitől újra jól érzi majd magát, mert nem érez semmit. Körforgás. Rend. Szenvedés és öröm és pihenés és szenvedés és öröm körforgása.” – Gerlóczy Márton.


Erősen Halak növőholdban leszünk.
Hangulatingadozások várhatóak -tehát érzékenyebbe és érzelmesebbek is lehetünk, figyeljünk oda a környezetünkre, mert rájuk is ilyen formában hat a Hold.
A teljességhez ajánlom a párologtatóba: a levendula illóolajat, vagy a  geránium rózsa illóolajat. Mindkettő az érzelmeinkért felelős agyközpontot stimulálja,  kedvező harmóniába hoz.

Az Angyalok felvidítanak, ha kéred őket.
Jophiel Arkangyal gyógyítja a negativitást és a káoszt. Kristálya a rózsaszín turmalin. Hívjuk segítségül, ha túlságosan elmerülnénk önmagunk sajnálatában. Megszépíti gondolatainkat, és segít  megtalálni a szépséget kapcsolatainkban.

A méregtelenítés most is jól program lehet.
Fogyasszunk sok folyadékot, teát – a csipkebogyó csodás ízvilága rád vár. Kedvez az időtér mindenféle mosással kapcsolatos tevékenységre: tisztogatás, úszás, szauna. Méregteleníteni is  lehet. Antidepresszánsként a dió fogyasztását ajánlom, a rosszkedv ellen sikerrel bevethető. (Omega-3 szírsavban gazdag.) Ne szomorkodj, inkább hallgass csodás zenéket, és ha szereted romantikus filmeket is nézhetsz… Kinek kinek ízlése szerint – a választék nagy, biztosan találsz egy Neked tetsző könyvet.

Enya May It Be
https://www.youtube.com/watch?v=nvgvujK5fsk


Meditációra  is alkalmas lesz a  hétvégénk – igen mély energiákkal dolgozhatunk.
A Halak és a Vízöntő jegy hangsúlyban van – a Nap a Merkúr és a Vénusz hármasa rezeg. Egy kis nosztalgia, egy kis céltalan lebegés, valami után vágyódó elevenség. Pihenésed legyen teljes  – semmi aktivitás! – töltődjünk, és élvezzük azt, hogy ‘szabad’.

Érzelmi oldásokkal – blokkoldásra –  szeretettel várlak konzultációs időben, terápiás megoldással. Hangolódjunk a tavaszra!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés- energetikai harmonizálás.

Újhold energiákban – rendcsinálás, előrelépés!

ÚJHOLD A VÍZÖNTŐBEN – SZÁZSZOROS ENERGIÁKKAL!

Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogunk új dolgokba. Újhold fontos álmokat hozhat – üzeneteket, amiben rejtve lesz, hogy mi a jó Neked, és ezt reggel meg is fejtheted… A Vízöntő Uralkodó bolygója, az Uránusz az eredetiség, az újítás, a modernizáció, a szabadság és függetlenség jelképe.

“Talán a jó dolgok tesztek voltak, egyik-másik valószínűleg igencsak nehéz; a “rossz” dolgokat pedig ajándékba kaptuk, hogy segítsenek felnőni: problémákat azért, hogy megtanuljuk elkerülni őket, rossz szokásainkat, hogy változtassunk rajtuk, feltételeket, hogy elfogadjuk, leckéket, hogy megtanuljuk, dolgokat, hogy megváltoztassuk – mindezek lehetőségek arra, hogy megtaláljuk a Bölcsességet, a Boldogságot és az Igazságot.” – Benjamin Hoff

TÉGY RENDET – FRISSÍTSD ÉS VÁLTOZTASS!
Tisztító- felszabadító és tudattágító erők érkezésére számíthatunk.  A Hold és a Merkúr együtt áll majd az Uránusszal. Okosabba, és merészebbek leszünk.
A mostani feladat a kapcsolat frissítésre irányul elsősorban. A lényeg, hogy önmagatok lehessetek a párkapcsolatban, egymással élve, de minőségileg nagyobb saját élettérrel, bölcs megértésében. Tehát nem arról van szó, hogy a párod fejéhez vágod, hogy mellette szeretőt tartasz, mert ő ‘alkalmatlan”. A kompromisszumra törekedjetek, arra hogy mindenki jól járjon az új alapokkal. Ne a szakítás, hanem a megtartás legyen az a minőség, amin dolgozzatok! Ha van a teljes asztrológia képletedben Vízöntő jegy, illetve ha a Holdad, aszcendensed ez könnyű dolgod lesz.
De támogató energia érkezik ott is, ahol lakásfelújítást, vagy átalakítást, átrendezést terveznek. Érdemes beméretni a lakás az energiákra, a feng-shui is jó ötleteket adhat. A költözés és az új otthon teremtésnek is kedvez az időtér. A rendcsinálás a lomtalanításra is kiterjedhet.
A változáshoz tetterő szükséges, a visszahúzó energiák halogatást ébresztenek. Ne hallgass a félelmeidre, az új mindig más mint a megszokott, de a jót könnyű lesz megszoknod.

VARÁZSOLJ AZ ANGYALOKKAL!
Az Újhold 22 óra 5 perckor lesz aktív. Ekkor érdemes elkezdeni az angyalmágiát is. Az Időkapuban Damabjah az Angyalok karának őrangyala áll, Gábriel Arkangyal seregéből. Ez az Őrangyal védelmet ad a babonás-bűbály ellen is; spirituális energiákkal tölt fel.

Csodás teremtő éjt kívánok!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Angyalmágiák.

 

 

Párkapcsolati titkaink – Valentin napi jóslás.

 

Legnagyobb tanítónk a párkapcsolat.

VALENTIN NAP MARGÓJÁRA – ÉPPEN TE HIÁNYZOL BELŐLEM!

“Ha az animust és animát egyfajta belül lakó személyekként kezeljük, akkor minden kapcsolatban tulajdonképpen négy szereplő vesz részt: a tényleges férfi és a benne élő rejlő nő, illetve a tényleges nő és a benne rejlő férfi. Jung a kapcsolatnak ezt a négyszögét a házassági quarternio névvel illette.” (Hajo Banzhaf – Brigitte Theler: Éppen te hiányzol belőlem)

 

 

A partnerkapcsolat az élet fölöttébb fontos területei közé tartozik.
Talán a párkapcsolatok jelentik az egyik legnagyobb kihívást a spirituálissal foglalkozók számára. Sokan teljesen egyedül élnek partner, vagy társ nélkül. Van akik már számos párkapcsolaton és váláson, szakításon vannak már túl. Néhányan egy régi kapcsolatban találják magukat beragadva és nem tudják, hogy miként léphetnének előre.
Ha szerelemes vagy akkor vajon miért nem működik normálisan a magánéleted? Kapcsolataink olykor félelmen alapulhatnak, még ha esetleg nem is vesszük észre. A félelem ezerféle érzelem formájában törhet utat
A beteges kapcsolat mozgatója olykor a harag, önzés, gyűlölet, elfojtás, irigység, birtoklás, mohóság, idegesség, bűntudat, bizonytalanság, hiúság, előítélet.

Szerveink működése mutathatja a kapcsolati problémákat.
A tüdő a barátságot szimbolizálja, a petefészek a testi szerelmet, a vesék a szellemi, lelki egyesülés egybeolvadását. Ha ezekkel a belső szervekkel gond van, akkor érdemes kinyomozni mi a baj a párkapcsolattal, és helyretenni a dolgokat. A vese páros szerv, a második szív – a partnerkapcsolat területének milyenségét, mibenlétét mutatja meg. A vese lélektani szerepe, hogy el tudd dönteni, mi a hasznos és mi a káros a tested-lelked számára. Amikor valami nincs rendben a veséddel akkor az életerőd is csökken, és egy bizonyos életuntságot jelez feléd. Amikor nem tudod elengedni a múlt sérelmeit és továbblépni vagy pedig egy rontó, rontott kapcsolatban élsz kialakulhatnak kisebb-nagyobb szervi problémák is. A boldogtalan kapcsolatban élőknél vérnyomás ingadozás hívja fel a figyelmet, hogy valami nincs rendben az érzelmekkel.

A tarot lapok anatómiája.
Ha a tarot lapokat faggatom egészséges-e valaki számára a kapcsolata a veseprobléma megmutatja azt a tény, hogy számára nem boldogságos kapcsolatban él. A vesekő azt jelenti, hogy nem tudod befogadni a partnered, illetve sok a partner. A harag epekő formájában anyagiasodik.
Bizonyos gyógynövények serkentik a vese tisztító harmonikus működését: az in­diai ve­se­tea, a csa­lán, az arany­ru­ta, a nyír­fa­le­vél, a zsur­ló, és a bo­ró­ka is nagy segítő. Fontos, hogy sok folyadékot is igyunk naponta,  segít az egészséges tisztulásban – ez víz, ásványvíz, leves, gyümölcslevek formában kerülhet bevitelre.

Valód, hiteles önmagad.
Amikor a boldogságra törekednék, először is fel kellene ismernünk, hogy szükségünk van a belső békére. Elképesztő görcsös vágy van emberekben arra, hogy szeretve legyenek, és ez egyre inkább fokozódik. Szeretnének boldogok lenni, miközben pont az érzéseiket fojtják el. és az érzelmeink terén nem merünk az első pillanattól kezdve színt vallani és őszintének lenni. A hitelesség titka egy kapcsolatban, hogy
vállald fel önmagad, a valódi énedet mutasd. A felnőttszerelemnek két alkotóeleme van: egy felnőtt férfi és egy felnőtt nő. A felnőttség alapvető kritériuma pedig a felelősségvállalás, így leszel hiteles. Ha a lelked sérül a szívcsakra eltömődik, lassabban forog, ezáltal az alsó csakráid is tompulnak, inog a földhözkötésed, nem sikeresek a földi dolgok.

A megoldások benned  vannak!
Az asztrológia segítségével láthatóvá válhatnak az ugynevezett ‘feszültséggócok’  – megvilágosodik hol a hiba és felismerhetjük  a megoldásokat is. Ha tudatosan fejlesztjük és alakítjuk viselkedésünket, és elhagyva a negatív mintákat (hisztérikus önsorsrontó, beteges féltékenységet stb…)  akkor jó nagy lépést tehetünk a helyes irányba.

VALENTIN NAPI SZERELMI JÓSLÁS!

Szerelmi mágiák csak Neked!


PÁRKAPCSOLAT TISZTÍTÁS, HARMONIZÁLÁS – BEVONZÁS!

A másfél órás program része:

– Párkapcsolat-elemzés
– Od-éterikus kapcsolati szálak energetikai tisztítása
– Kapcsolati Karmikus blokkok oldása – fehérmágiával
– Szerelmi kötés oldása – feketemágia törlése
– Szerelmi Angyal gyertyamágia – párkapcsolatra!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Bejelentkezés, időpont egyeztetésre: 20 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Skype: asajah1

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot.
Angyalmágiák – Párkapcsolat tisztító harmonizálás. Szerelembevonzás.

Áldásos kapcsolati energiák érkeznek hozzánk!

 Egy újabb csodás bolygóállás érkezik hozzánk – mégpedig vasárnap – a Vénusz a Halak jegyébe lép.

“Az igazi szerelem nem csillogás, hanem az egyenrangúak kapcsolata. Néma, közös benső tánc, páros csend.” – On Sai

Legyünk pozitívak és nyitottak.
Erős érzelmi élet veszi kezdetét a kapcsolatokban. Elmélyülés és befogadás – megértő empátia. Egyszerre érzékenyebbek, sértődékenyebbek, és romantikusabbak is lehetünk. Ha egyedül vagy még hozhat lélektársi ismeretséget, ha kapcsolatban élnél elmélyülhet a szerelem-szeretet lángja köztetek. Eljegyzésnek, és esküvőnek is ideje lehet. Ha gyermeket szeretnétek – s ha nem! – figyelem, ez a vénuszi állás hozhat gyermekáldást! És közben még lesz egy Valentin napi lehetőségünk. A kellemetes energiák egészen február közepéig kedveskednek nekünk.
Csodával határos gyógyulások is jelentkezhetnek – főleg a nőgyógyászati területeken – a tisztító energiákkal.

Angyalmágiák ideje lesz.
Érdemes a boldogság angyalodat megidézned, hogy beteljesedjen szerelmi életed. Ne bújj el az érzéseid elől – éld meg a szerelmet.

A NAPJEGYEK BOLDOGSÁG ANGYALAI

K o s: A boldogságangyalod Malchidiel angyal (neve jelentése „Isten Teljessége”). Ahhoz, hogy könnyebben kommunikálhass angyaloddal, egy kicsit „lassíts le”, megfontoltabban, türelmesebben kellene élned.

B i k a : A boldogságodért Azmodel angyal felel (ő a kerubok vezetője is). Te könnyen veszed fel a kapcsolatot a szellemi világgal, ám Asmodel angyalt főként akkor érdemes kérned, ha egy konkrét problémában remélsz tanácsot.

I k r e k : Ambriel angyal, a trónoknak nevezett angyalok vezére felel a boldogságodért. Ambrielen kívül megszólíthatod a csillagjegyednek megfelelő „levevőszellemeket” is, akik eligazítanak közvetítői feladatodban.

R á k : A te személyes boldogságangyalod Muriel angyal, aki a Dél égtáját is uralja. Ez az angyal komoly varázserővel rendelkezik, melyet szükség esetén védenceire is átruházhat.

O r o s z l á n : Verchiel angyal, aki a Hatalmaknak nevezett angyalok vezetője, felelős a boldogságodért.
Verchiel főként akkor hatékony, ha az egod mérsékléséhez van szükséged alázatra, szelídségre és türelemre, hogy az élet nehézségeit jobban viseld.

S z ű z : A te személyes boldogságangyalod Hamaliel angyal (ő a szertartásmágia angyala is). Hamaliel angyaltól lehet kérni azt az adományt, hogy a kételkedést elengedve jobban higgy abban, hogy veled is történhetnek valódi csodák…

M é r l e g: Neked Zuriel Angyal adhatja meg a boldogságot. Őt szokták arra kérni, hogy vigyázzon az újszülött gyermekekre, de arra is képes, hogy az emberi szívekbe igazságot és bölcsességet plántáljon.

S k o r p i ó: A te boldogságangyalod Barbiel angyal. Tanács a hívásához: Barbiel a Hold 28 udvarát őrző angyalok egyike, a misztika, a mágia segítőszelleme, aki képes mély látnoki képességekkel felruházni a hozzá fohászkodót.

N y i l a s: A te személyes boldogságangyalod Adnachiel angyal. Adnachiel igen magas rangú fénylény, akiről azt tartják, hogy ha mély hittel fohászkodunk hozzá, bármely jóindulatú kérést szívesen teljesít.

B a k: Hanael angyal felelős a te boldogságodért.
Hanael az egyik legtitokzatosabb, legnagyobb hatalmú angyal, aki megóv a démonoktól, és a holtak szellemeit személyesen vezeti a mennyországba.

V i z ö n t ő: Gábriel arkangyal őrködik a te boldogságodon. Gábriel a négy legmagasabb rangú angyalfejedelem egyike, aki képes tisztánlátással, bölcsességgel, józansággal ellátni téged.

H a l a k : A te boldogságodért Barakiel angyal felelős.
Ez az angyal az Erényeknek nevezett fénylények közé tartozik, és különösen veszélyes helyzetekben tud hatékony segítséget nyújtani.

 

Egyre intuitívabbak lehetünk, belső megérzéseink is felőrösödhetnek. Párkapcsolat harmonizálások, tisztítások, összerezegtetések, boldogságáldások. Stabilizálódhatnak a jó emberi kapcsolataid, a negatív aspektusban lévők pedig kirezegnek.

Áldás!

 

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – kapcsolat elemzés- Angyalmágiák

Érzelmi megújulás, karmaoldó energiákban.

A MAI, SZERDAI NAP ENERGIÁJA KÜLÖNLEGES ALKALMAT AD A KARMAOLDÁS ELINDÍTÁSÁRA.

Keddről szerdára virradóan különleges mágikus uránuszi energiákkal álomüzeneteink  fontos, tudatalatti információkat hozhatnak. A legmagasabb rendű szeretetben éljük-e meg földi életünkben a mostani inkarnációnkat. Az együttérző szeretet fizikai és spirituális extázisában. Az emberi lény minden betegségét a szeretet hiánya okozza.

Mély lelki munkára inspirálhat majd  az esti jupiteri hold állás. Ráérző, megérző együttlétek, kapcsolódások, beszélgetések idejében leszünk. Ne bújjunk el sorsunk elől, akarjuk azt teljes egészében kinyílva rá megélni. Az őszinte nyílt elfogadás és megbocsátás rezgésében, képesek leszünk új perspektívákat elfogadni, lelkünk szavára hallgatni.

A karmaoldással egy időben a tudattalan lévő blokkok is tisztulnak; általa nem leszel korlátozva a személyiséged fejlődésének kiteljesedésében,  ebben az inkarnációban. A tisztulások hónapjában éljünk a csakrablokkoldó harmóniával. Az érzelmi megújulás időszakában vagyunk – a vese méregtelenítése is a legjobb időben lehet. Vénusz-Jupiter-Neptun tranzit egész hónapban kísér bennünket – egyeseknél hozhat nagy csalódásokat párkapcsolati ügyekben.  Akinek mennie kell, az menni fog, ami a miénk az maradni.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Karmaoldás.
Angyalmágiák:  elengedő oldások, szerelem bevonzás.

Inspiráló hétvégénk lesz.

Rendet pakolós hétvégénk lehet – társasági összejövetelekkel fűszerezve.

“Félelem nélkül élni csak az tud, aki mer mindennel szembenézni. Jövője nem rémíti. Múltja nem dermeszti. Tükre előtt is fogyó gyertyáját égeti.” – Szepes Mária

 

Mától már a Hold a Szűzben inspirál. Nagy erőt érzünk a rendrakásra munkában, otthonban, kapcsolatokban. De mindenekelőtt magunkban. A gondolatainkban, a terveinkben.Hogy miért mért, és mit miért ne… A mit meg igen, de nagyon azt hogyan. És máris kezdődhet a teremtő mágia – a gondolatunkkal, majd a szavunkkal, az örömteli akaratunkkal vizualizált képekkel – az aurába, az asztrális térbe létrehozva azt. Aki a célt ismeri, az tud dönteni, aki döntött, nyugalmat talál, aki megtalálta a nyugalmát, bizonyosságban él. Aki bizonyosságban él, az birtokolja önmagát, aki birtokolja önmagát, az jobbá teheti életét. A vitaminkúra ajánlatos ez időben is – mennyei gyümölcssalátákat készitgethesz: a gránátalmáról se feledkezz meg. A  szépségápolásnak is kedvez az  idő bizony, viszont tilos a kritizálás, és az önsajnálat, a megsértődős vitázó harag. Az illóolajok közül a Ilang-ilang olajat, az  Indiai citromfű olajat, a Bergamott olajat ajánlom –  nyugtatnak, és energetizálnak egy időben, csökkentik a feszültséget benned.
Vasárnap már a Hold a Mérlegben harmonizál –  kedvez a baráti összejöveteleknek – a harmonikus kiegyenlítődésnek, és a művészeteknek. Tartalmas művészeit és társasági programokat szervezhetsz, ha ahhoz lenne kedved. Nálunk vendégek lesznek.
Mindamellett kapunk egy kis tüzet az égtől is terveinkhez; a Mars a Nyilasban lesz velünk – ezzel is fényre derítve a hétvégénket. Próbáljuk azokat a helyzeteket, embereket kerülni, akik nem jó energiaként képesek lennének esetleg ránk hatni.

Kellemes pihentető időtöltést – áldott szép terveket! – az égiek legyenek veletek.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.

Februári energiák – kapcsolat tisztulások.

Február a tisztulás hava.

“Kívánom neked a csend szépségét, a napfény dicsőségét, a sötétség rejtelmét, a láng hatalmát, a víz és a föld higgadt erejét, a levegő édességét és a szeretetet, mely ott található minden dolgok gyökerében. Az élet csodáját kívánom neked. Kívánok neked mindent, ami csak jó – kiváltképp az újrakezdés képességét. Tanulj a szomorúságból és a hibákból! Aztán indulj tovább! És mindenekelőtt kívánok neked bátorságot! Ez a bölcsője minden másnak!” – Pam Brown

 

Február havunk a  2-es szám rezgése alatt áll.
A kettősség alapja a  kreatív inspiráció és az intuitív felismerés együttes zöngése. A 2-es számhoz a Rák jegye, hozzá tartozik – az érzelmi én , a lélek, a pszichés működés, a gondoskodás, a szeretetigény, befogadás, befolyásolhatóság, a bennünk élő örök gyermek szimbóluma. A Tarot Nagy Arkánumának 2-es lapja  A Főpapnő. A Főpapnő tudattalan erőinket, gyengédségünket, beleérző-képességünket és a gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságot jelöli. Ő a kulcs a logikusan gondolkodó elmével nem megközelíthető titokzatos igazsághoz. Pozitív aspektusában olyan rejtett dolgokat jelöl, melyek erőt hordoznak.

 


Február elején a vénuszi- Jupiter hatásának köszönhetőn kapcsolataink tisztulhatnak, megerősödhetnek, és stabilizálódhatnak. Az  Újhold február 15-én érkezik el hozzánk,  a Vízöntő jegyében. Komoly tisztázó beszélgetésekhez ad erőt – a vénuszi -Szaturnusz. A hónap közepétől oldó energiák érkezhetnek, amely erős lelki tisztulást hozhatnak. A hónap végi energiák, február 25-től kedveznek majd a mély lelki, bensőséges helyzet tisztázásoknak, és ezzel a jövő terveit hozhatjuk meg kapcsolatainkba. Kulcsszavak: megoldások keresése, változtatás, átalakítás.

 

A legfontosabb cél a belső egyensúly megteremtése.
Ha nem a szívünk szerint élünk konfliktusba kerülhetünk önnönmagunkkal. Álljunk meg egy pillanatra és kérdezzük meg magunktól: Boldogok vagyunk-e. Az önvizsgálat témája: Jó helyen vagyunk-e az életünkben, a saját életünket-éljük-e. Mit tehetünk a sorsunk jobbításért.

 

A változtatás lehetősége mindig velünk van.
A gyakorlati, fizikai életünket nekünk kell megváltoztatni ahhoz, hogy boldogság jóllétében éljünk. Takarítsd ki az életedből a panaszkodást, a pletykálkodás, és azt, hogy mi gondolnak rólad mások – mert ezek mind lehúzó, nyomasztó energiák. Éld meg  a saját életedet, bízz meg  intuitív képességeidben.

 

Hamarosan ébredezik a tavasz – legyünk nyitottak a megújulásra!

Asajah
spirituális tanácsadó

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.