NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Aktív, intenzív lendületben!

H  E  T  I   T  A  R  O  T !
Január 18-től január 24-ig.

A növő Hold együttállásba kerül a Marssal, és az Uránusszal. Az erő nagy, a korlátozó blokkok adottak. A feszülés-feszültség várható. Az értékrend változóban. Az időjárás fagyos, óvatosságra int a közlekedésben.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Nap XIX.
Január 19-én a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Tisztánlátásunk erősödik, lendületet kap tenni akarásunk.(Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a közeli közeljövődbe.)
http://asajah.hu/a-nap-a-vizontobe-lep/
A hét tűz eleje elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok vitaminokban gazdag, lédús gyümölcsöt. A jó program lehet mindenféle testmozgás, és az ügyintézés. A kertészeti munkáknál gyümölcseltevésre jó alkalom lehet. Bőrápolásra, hajmosásra, masszásra kedvező energiák lesznek. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvez a hét eleje. (A Hold a jegyében Kos jegyében lesz jelen, és 20-án, kedden lép át a földies Bika jegyébe.)

A Diadalszekér VII.
A Halak-Neptunusz által gyógyulást segítő rezgésekkel áldanak az égiek. Békülésre, megbocsátásra jó energiák – érdemes kezdeményezni.
A Nap-Jupiteri energiák harmonikus energiákkal ajándékoz meg bennünket. Lendületesebb erővel tevékenykedhetsz, ha tudod hogy merre tartasz nagyot.(Ha tanácstalan lennél, tarot sorselemzéssel segíthetek.)
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A friss saláta kitűnő vitaminforrás lehet. Kellemes időtöltést lehet a séta, és a kertészkedés. A kertészeti munkáknál gyökérzöldség ültetésre jó időben lehetsz. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted, de hajfestésre is remek lehet a hét közepe energetikája. A fogorvost csütörtökön és pénteken kerüld el – ez a két nap fogorvosi vizithez nem alkalmas. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – figyeljetek, vegyétek észre a lehetőségeket. (A Hold a Bika jegyéből 23-án, szerdán lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

Az Erő XI.
Hétvégén a Vénusz együttállásba lép a karmát jelölő Bak Plútóval ami hozhat konfliktushelyzetet, kellemetlen szituációkat, illuzórikus dolgokat. Ésszel-értelemmel légy jelen minden pillanatban. Kellemes baráti összejöveteleket érdemes szervezned: légy azokkal, akiket szeretsz! (Csakra-aura harmonizálással, fényrehangolással, tudat tisztítással, energetikai rezgésszint emeléssel kereshettek.)
A hét vége levegő elem levegő minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok és az olajok lesznek. A gyógynövényes meleg tea ínyencség  – készítsd el. A legjobb program lehet a városnézés, az olvasás – a szellőztetés igencsak ajánlott tevékenység lehet. Szombat-vasárnap inkább ne locsolj a kiskertben – mert a megöntözött növényekben kártevők jelenhetnek meg. Virágültetésre viszont kedvezőek a feltételek. Hajfestésre-mosásra, bőrápolásra is jó energiák alakulnak. Az Oroszlán, A Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyek a hétvége erőtérében jó napjai lehetnek. (A Hold az Ikrek jegyében jár, és majd csak hétfőn lép az vizes Rák jegyébe.)

A héten párkapcsolati dolgokban kezdeményező lehetsz – megoldást hozó energiák keletkeznek. A meditáció, a jóga kreatív időtöltést lehet. Egyetek vitaminban gazdag gyümölcsöket. Öltözzetek melegen, és vigyázzatok magatokra a fagyos időben. Uriel arkangyalt hívd nagyszabású terveidhez. Az Univerzum segítő ereje,  a Krisztusi Angyalok áldása legyen Veletek!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Nap a Vízöntőbe lép!

A Nap a levegős, szabadságvágyó Vízöntőbe lép és február 20-ig ott is fog tartózkodni!

Január 19-én 21 óra 39 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép. Használd ki ezt a következő egy hónapot arra,  hogy tudatosan változtass az életeden. Jó Ideje lesz az én-idődnek és a pozitív programoknak –  hasznos dolgokkal telítődhetsz. Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a jövődbe.


A megújulás időszaka veszi kezdetét!
Január 19-én, kedden 21 óra 39 perckor a Nap megérkezik a Vízöntő csillagjegybe. 
A Vízöntő az Uránusz hatása alatt áll. Az Uránusz őrzője Uriel arkangyal. Ő felel a szabadságért, a hatékonyságért és az új ötletekért. Le tudja lassítani az Uránusz többnyire kellemetlen hatásait, mint az önfejűség, idegesség és rugalmatlanság.
 

Heart Sutra Mantra: “Tiszteletteljes hódolat a felébredettnek, a megvalósítottnak, aki átkelt a túlpartra és megszabadult!”

 

A mantra recitálása, zengetése segít ráébreszteni az úton járót az egyik legfontosabb igazságra, hogy valójában nem vagyunk elválasztva egymástól. Ez a felismerés pedig elvezethet számos bevésődésünk illuzórikus természetének felismeréséhez, és segít, hogy az ezzel kapcsolatos hétköznapi tudatosságunk is erősödjön. Karma Pema Dorje Láma (Ölvedi Gábor)

A Világ átalakulóban, átrendezésben – alakítsd, teremtsd minden pillanatát az örökkévaló Mindenható fényével. Gyakorold a derűlátást és az optimizmust tisztánlátásod erejével. Keresd, a veled azonosan érző, hasonló rezgésű emberek társaságát.
Sorselemzéssel, jövőbetekintéssel várom lélefejlesztő terápiákkal a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Az év első újholdja nagy lehetőségeket hozhat!

Január 13-án, szerdán 06:01-kor a Bak Újhold köszönt be ránk.

Az új dolgok elindításának jó ideje. Most új irányt vehet az életed. Gondold végig terveidet, és annak megvalósításának lehetőségeit. Ami elakadt eleddig azt tervezd újra, nézd át megint – tervezd újra!

A szerdai újhold új megvilágításba helyezi a karriereddel kapcsolatos elképzeléseidet is. Sok új információ találhat meg – érdemes átgondolni, hogy miért tesz eléd az Univerzum.
Tégy róla, hogy vidáman töltsd el a napodat – érdemes tudatosan pozitív emberek társaságát.
Rendezheted a banki, pénzügyeidet is –  munkahely váltásban is jó lehetsz.

Komoly döntéseket hozhatsz párkapcsolati ügyekben. De hozhat ez az állás új barátokat, és új szerelmet. Van akinél az újhold ‘inaktív’,  de kesergésnek nincs helye, mert másnaptól már érkezhetnek az új kihívások  az új lehetőségekkel. Szedd össze magad és kezd el teremteni a sorsodat. Ha ötleted se lenne, spirituális tanácsadással segíthetek – bátran keress meg.

Újhold napján az Időkapuban Haraél őrangyal fog tartózkodni, az arkangyalok karából, Mihály arkangyal csapatából. Imájával megszólíthatod: “Haraél őrangyal add, hogy a Világ boldog legyen, és végre-valahára az isteni törvény alapján működhessen. Ámen.”

Ezen az éjjelen  kristályköveidet és a tarot kártyalapjaidat is tisztíthatod, feltöltheted az újhold tiszta rezgésével.


Angyalmágiával, szerelmi jóslással, tarot éves elemzéssel szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! – bejelentkezni időben érdemes – személyesen, akár kamarás skypeon, messengeren.

Áldásos, szerencsés, új lehetőségeket kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Januári télben

H  E  T  I     T  A  R  O T!

Január 11-től január 17-ig.
A hét elejében a Bak Újholdat köszönthetjük!

Itt az ideje, hogy szembenézz a félelmeiddel, és old a blokkjaidat – változtass a nézeteiden, hangolódj a jelenlevő energiára, és alkoss egy jobb jövőt magadnak. A sors egy szeszélyes dáma. Meditálj sokat, állítsd helyre harmonikus kapcsolatodat a világgal.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húzta, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Halál XIII.
Merkúr-Jupiter együttállás a Vízöntőben: Légy optimista, pozitív terveidnek adj nagy energiát. Komoly beszélgetéseket lehet erre a napra időzíteni – sorsfordulati döntésekkel fűszerezve.
13-án, szerdán a Bak újholdat köszönthetjük!  Gondolkodj és tervezz! – készülhetsz az újhold mágiára. (Ha elakadásod van blokkoldással szeretettel várlak, keress bátran!)
A hét eleje elem föld minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók a lesznek. A mézes tea igen jól eshet. A séta, az olvasás a legjobb program lehet. Tisztító kúrához, fogyókúrához jó időben lehetsz a hét elejében, de bőrápolásra is jó lesz azt alkalom. Újhold napján nem ajánlatos védőoltás beadása. A kerti munkánál a gyomlálásra jó idő lehet, illetve gyökérzöldség ültetésnek kedveznek a hét eleji napok. A Halak a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a földies Bak jegyében lesz jelen, majd szerdán lép át a levegős Vízöntőbe.)

A Csillag XVII.
Nap-Plútó együttállás – hatalmas energiák lesznek – segítségükkel nagy inspirációt kaphatsz, hogy átalakítsd az életedet. Teremtő erőd megnő – látványos eredményeket érhetsz el, ha belekezdesz valamibe. Gondold végig tudatosan a helyzet adta lehetőségeket.( Sorselemzésre, kapcsolat elemzésre kitűnő időszak: honnan, hová tartasz.)
A hét közepe elem levegő minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egyetek sok vitaminokban gazdag gyümölcsöt. A hegyvidéki túra, de a baráti találkozók, társasági program kellemes időtöltést lehet.  A csütörtök, péntek, hajmosásra, hajvágásra, kozmetikára ,masszázsra a legjobb időpont. A hét közepében a locsolásra nem a legjobb az időzítés, virágos növénye ültetésére viszont jó az alkalom. A Bika, az Oroszlán és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a levegős Vízöntőből pénteken lép át a vizes Halak jegyébe.)

A Nap XXI.
Problémamegoldó energiádat vesd be a Bika-Marsban. Fókuszálj az elérendő feladataidra, okos megoldások születhetnek, nagy tapasztalattal lehetsz gazdagabb. A jelenlevő neptunuszi energiák által feloldódik a bizonytalanság érzet. (Csakra-aura,meridián tisztítással, rontáslevétellel várlak.)
A hét vége elem víz minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A vitaminokban gazdag zöldsalátákról se feledkezzetek meg. A zenehallgatás hangulatos program lehet. Fodrászhoz hajvágásra most ne menj, nem a legjobb időpont lenne – mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet. De kozmetikára és masszázsra remek lesz az alkalom. A kerti munkáknál locsolni, füvet nyírni remek napok lesznek a hétvégében. A Bika, az Oroszlán, skorpió és a Bak napjegyeknek kellemes napjai lehetnek. (A Hold a hétvégében a vizes Halak jegyében lesz. )

Emelkedj felül a konfliktusokon, és old fel az akadályokat az előtted levő élettérben. Személyes év előretekintéssel várlak, ha bele szeretnél néz a növődbe, az elkövetkezendő egy évben.
Ha angyaloznál spirituális feladataidra, Metatron arkangyalt bátran hívhatod minden vasárnap.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Január 6 – Vízkereszt

Vízkereszt, epifánia   – a Mindenható fényének áldása Veled!

A nyugati kereszténységben január 6. Vízkereszt, avagy a háromkirályok, másképpen a napkeleti bölcsek ünnepe, a katolikus egyház egyik legfontosabb és egyben egyik legrégibb ünnepe.
Régi hagyomány volt, hogy a G. M. B. betűket (Gáspár, Menyhért, Boldizsár) krétával a szemöldökfára rajzolták. Ettől azt várták, hogy minden rossz megálljon az ajtóban és ne jusson be a házba.

A mai nappal lezárul a karácsonyi ünnepkör. És lezárult egy korszak… Innentől új, más feladatok, kihívások jönnek majd,  amihez át kell formálnod a gondolkodásodat.
Engedd el a régit, hogy helyet tudj adni az újnak. Engedd el a félelmeidet – hálaimákkal légy jelen. Engedd el a régi hitrendszeredet és teremtő erőddel kapcsolódj az újhoz. Formáld át a lelkedet a magasabb tudáshoz, köszönd meg a sors tanításait, és nyisd ki a szívedet az új energiákhoz. Az Új világ születőben – most olyan jön amilyen még nem volt.
Annak, aki tud változni az égiek is segíteni fognak.
Ami jön, azt át kell élned, meg kell tapasztalnod, a jelen inkarnációddal, leszületéseddel bevállaltad ezt a feladatot.


Szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket éves előretekintésre – amely a személyes éved feladatait tárja fel előtted.
Vízkereszt napján nagy ereje van a tisztító munkának, a lakás-tér tisztításnak, behangolás, beavatásnak, a gyógyításnak, és az előtekintő jóslásnak.
Metatron, Ariel, és Rafael arkangyalok ezen év arkangyalai – hívd, imagináld őket, hogy angyali fényükkel vezessék lépteiteket.
A sorsfordulatokhoz sok türelmet, alázatot, szerencsét és kitartást kívánok Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Heti tarot a fergeteg havában!

H  E  T  I     T  A  R O  T !
Január 4-től január 10-ig.
Januárral kezdődik a fergeteg hava – bölcsen, tudatosan megfontolt lépésekkel haladj, kerüld az agresszív erőket. Örömmel töltekezz, és okos, értelmes dolgokkal töltsd el  az idődet.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húzta, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Mágus I. – teremteni érdemes lesz!
Január 6-án a Vízkereszttel záródik a karácsonyi ünnepkör és kezdődik a farsangi időszak. Tervezni érdemes, jó gondolatokkal töltekezz – mágiára fel! (Teremtő angyalos mágiákkal várlak szeretettel.)
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csípőtájat az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A hidegben a meleg tea igencsak jól eshet. A legjobb időtöltés lehet a baráti találkozó, rokonlátogatás, társasági program – akár online változatban. Fogorvosi vizithez a hétfő és a kedd alkalmas lehet,hajmosásra és kozmetikára is jó időt jelölhet. Érdemes tisztító és fogyókúrát kezdenetek – a hétre nagyon jók a lehetősége – ebben energetikai ‘fogyitapasszal’ segíthetek a hölgyeknek – bátran kereshettek. Kertészeti munkák kedden, szerdán a locsolást inkább hagyd el.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek körültekintőek. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen, majd csütörtökön lép át a vizes Skorpió jegyébe.)

A Bolond XXII.  – érdemes a tettek mezejére lépned.
Január 7-én a Mars a Bika jegyébe lép – szilárd erővel kapcsolódva intézhetjük sorsdolgainkat – ambíciód és erőd megnő! A pozitív céljaid kapnak ezzel nagy energiát – a földies jegy a kitartást erősíti benned. Január 8-án a Merkúr a Vízöntőbe lép – általa kompromisszumképesebbek lehetünk. A pénteki skorpiós hold veszekedést is hozhat. Értelemmel-érzelemmel kommunikálj, a vitát kerüld el. Január 8-án a Vénusz a Bak jegyébe lép – racionális lépésekkel haladhatsz, ezen időszak praktikus, következetes energiákkal lát el. Habár nyugtalanságra feszültségre, és közlekedési zavarokra is lehet számítani a Mars-Uránusz, Jupiter-Szaturnusz kvadrátjában. (Ha sorsfeladat keresésben lennél sorselemzéssel megtalálsz.)
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A zabkása mazsolás fincsi desszert lehet. Az olvasás, filmnézés kellemes program lehet. A héten a csütörtök és a péntek hajat vágatni nem jó ötlet, bőrápolásra, kozmetikára viszont jó lehetőség lesz. Kertészeti munkákban füvet nyírni, locsolni csütörtökön, pénteken már érdemes lesz. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Skorpió jegyében lesz jelen, majd szombaton lép át a tüzes Nyilas jegyébe.)

A Nap XIX. – tisztánlátásod megnő.
A Mars-Szaturnusz kvadrátja nyugtalansággal tölthet el, elodázott feladataidat rendezésére inspirálhat. A Nyilas hold komfortzóna elhagyásra ad kellemes energiákat utazásra csábítgathat. Január 8-án a Vízöntő jegyébe lép a Merkúr és a Bak jegyébe lép a Vénusz. Ezen energiák jó ötletekkel ajándékoznak meg. A Kapcsolati és anyagi dolgaid higgadtabb és megfontoltabb lehetsz. Tudd, hogy csakis így hozhatsz okos, jó döntéseket. (Válaszutak előtt a tarot opciókhoz érdemes fordulni – nálam ez adott, keress bizalommal.)
A hét vége tűz eleje elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Egyetek sok d-vitaminban értékes gyümölcsöt, erősítsétek az immunrendszereteket. A legjobb időtöltés lehet a szabadtéri séta. Hajmosásra kiváló napok jönnek, de masszázsra is remek alkalmat adhat a szombat-vasárnap. Kertészeti munkáknál a hétvége gyümölcs eltevésre jó időszak lehet. A Vízöntő, a Nyilas, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvezhet a hétvége erőtere. (A Hold a Nyilasjegyéből hétfőn lép át a földies Bak jegyébe.)

Fogyasszatok több vitamint, rostban gazdag, gyümölcsöt – érdemes tisztító kúrába is kezdenetek. Erősítsétek az immunrendszereteket. A nyirkos időben megfázásveszélyes szakasz van. Egyeseket izületi gyulladásokra, és epekőképződésre hajlamosíthatnak a jelenlevő energiák. Érdemes tisztítókúrába kezdeni, és a lelki welnest is megejteni. Tedd minden erődet, energiádat a pozitív terveidbe. Éves tarot elemzéssel, személyes éved vonatkozásában is segíthetek.
2021 arkangyalai: Metatron arkangyal, Ariel arkangyal és Rafael arkangyalok  – idézd, hívd,  imagináld őket, hogy döntéseidet lépéseidet angyali erők vezessék.

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Januári energiákban Boldogasszony havában

2021 a Szaturnusz éve lesz!

2020. december 17-én lépett a Szaturnusz a Vízöntő jegyébe, ahol 2023. március 7-ig fog tartózkodik. Egy új korszak vette kezdetét.
A Szaturnusz a karma, és az idő ura,  sorsbolygónknak nagy hatalma van – tanítva segít fejlődni.
Januárban a teremtő erők nagy lehetőséget adnak, hogy sorsfeladatodat is megtaláld.  Az uránuszi energiák pedig nagy lendületet adnak a megvalósuláshoz. A tarot nagyarkánumának a  Mágus I. lapjának ereje benned – engedd, hogy kiteljesedjen.
Az ezotériában minden fejlődési szakaszt megelőz egy krízishelyzet – lásd idő van, helyzet van. A szembenézés elemzés mindig megmutatja a megoldás lehetőségét is. A Szaturnusz ereje segít, hogy a merev gondolkodást a rugalmas helyzet elismerés váltsa fel, habár nehéz tanulságot és akadályokat is hordoz, de mégis az előrelépésre inspirál majd.
Az év tarot lapjai: a Nap XIX,  A Hold XVIII. és A Pápa V.  Fontos, hogy  tisztázd magadban a céljaidat a terveidet, a választott sorsutadon az égiek is vezetnek!
A 2021-es évünk a fergeteg hónapjával kezdődik el.


Néhány fontosabb asztrológiai esemény:

Január 3, 4, 5, 6-án a Merkúr-Plútó  ereje a kommunikációnak és a mély meditációnak is kedvez.  A radikális döntések ideje is ez – most hozhatsz nagy sorsváltoztató döntéseket. Életút elemzéssel konzultációs időbe jelentkezhetsz.

Január 6-án a Bika jegyébe lép a Mars. A pozitív céljaid kapnak ezzel nagy energiát – a földies jegy a kitartást erősíti benned. Ha sorsfeladat keresésben lennél sorselemzéssel megtalálsz, ha keresnél.

Január 8-án a Vízöntő jegyébe lép a Merkúr és a Bak jegyébe lép a Vénusz. Ezen energiák jó ötletekkel ajándékoznak meg. A Kapcsolati és anyagi dolgaid higgadtabb és megfontoltabb lehetsz. Tudd, hogy csakis így hozhatsz okos, jó döntéseket. Válaszutak előtt a tarot opciókhoz érdemes fordulni – nálam ez adott.

Január 9-12 között időszaka az Istenkeresés ideje – múlt átértékelése, tanításának elemzése – jövőépítés-tervezés kapcsolat építés,  de az elengedés ideje is lesz. A Neptunusszal és az Uránusszal kerül kapcsolatba a Föld. Meditációra a legjobb idő – fontos útmutatásokat kaphatsz szellemi vezetőidtől, érdemes lecsendesedned – van akinek víziókkal, és van akinek álomüzenetekkel jeleznek. Álomfejtésben jó vagyok – megtanítalak rá hogyan kell.

Január 13-án 6 órakor Újhold köszönt ránk a Bak jegyében. Az egyéni célok kerülnek most a középpontba, felelősséggel tudod csak megvalósítani a változásokat, változtatásokat az életedbe. A legelső lépés az elengedés, és csak utána jön majd a teremtő időszak! Kövesd a sorrendet, mert elengedés nélkül teremteni nem lehet. Újhold mágiákkal bátran kereshetsz.

Január 14-én az Uránusz bolygó befejezi hátráló, tolató mozgását és aktívba vált! Szenvedélyes energiákkal léphetsz előre anyagi dolgaidban. Szűnőben az akadályok és a blokkok, új utak nyílhatnak – légy alázatos teremtő és az égiek mellett veled lesznek. Az imával való teremtés is nagy segítőd lehet. Őrangyal inkorponálással nagyobb erőd lehet – gyere, és ismerkedj meg vele.

Január 13, 14, 15-én a Nap-Plútó gyökeres változtatásoknak kedvez – az új sorsutadat a fizikai minőségben most kezdheted el. Sorselemzésre, kapcsolat elemzésre kitűnő időszak: honnan, hová tartasz – előző életed rejtett képessége  is előkerülhet. Auraolvasással megnézhetjük ki voltál előző életedben, ami a mostanihoz minőségben kapcsolódhat.

Január 19-én 21 óra 39 perckor a Nap a Vízöntő jegyébe lép, használd ki ezt a következő egy hónapot, hogy tudatosan változtass az életeden. Jó Ideje lesz az én-idődnek hasznos dolgokkal telítődhetsz  és a pozitív programoknak. Elemzés- átértékelés – előretekintés – tarottal is belenézhetünk a jövődbe.

21-én a Merkúr a Földdel kerül kapcsolatba. Hogy mire jó ez az időszak: fontos dolgok megbeszélésének kedvez mindenféle sorsügyedben. Önbizalommal erősítelek, ha spirituális terápiákkal megkeresel.

Január 22 és 23 éjjeleiben jelentős álomüzenetet kaphatsz – ezen időszak a kristálymágiának is kedvez – alkalmazd. Csakraterápiákkal kereshettek.

Január 27-e a tudatosodás ideje lesz – ezen merkúri időszak az emberi kapcsolataiban légy figyelmes. Személyre szabott kapcsolat elemzéssel segíthetek neked – kivel mi dolgod lehet.

Január 17-31 között a Jupiter-Uránuszal kerül kapcsolatba a Föld. Ezen időszak az imának, hálaimának, és a korlátaid meghaladásának is kedvez. Teremtő mantrákkal kereshetsz.

Január 17-23 között időben Mars-Uránusz találkozó lesz. A korlátok meghaladásának ideje – nagyobb szabadságot hoz, felszabadultsággal létezhetsz – légy figyelmes meggondolatlanságot ne cselekedj. Tudattisztító rezgésekkel segíthetek ebben.

Január 23-án a Hold a Plejádok csillagképében lesz – teremtésnek kedvez – a testi-leki-szellemi erők egyensúlyban lesznek. Nagy erejű alkotómunkába kezdhetsz, ami sikerhez vezethet. Csakra-aura tisztítással, energetikai rezgésszint emeléssel, blokkoldással kereshetsz, ha ez nálad nem így lenne.

Január 22-30 között a Nap-Szaturnusz-Jupiter rezgésében a bölcs tapasztalatok által világosabbá alakíthatod az életed. Átláthatod feladataidat, minőségi energiát kaphatsz a megvalósulás erejével. Angyalmágiákkal kapcsolódhatunk terveidhez, ha megkeresel.

Január 28-án 18 óra 20 perckor Telihold érezik az Oroszlán jegyében. A telihold a karmaoldásban segíthet most. Fontos, hogy engedd el a téves ideológiáidat és a semmirese jó, régi rossz mintákat, amik már nem visznek előre. Szívcsakra tisztítással –  akár terápiás változatban is nagy erőt adhatok neked.

Január 28,29-én a Vénusz-Plútó kapcsolódása harmonikus időszakot jelez. Tedd szebbé az életedet – lélekvellnesre is kitűnő időszakban leszel. Most a kapcsolatokban lesz lehetőség változtatni, jobbítani, magasabb lélekszintre felemelni – angyalos párkapcsolatot összerezegtető áldással kereshetsz.

Január 30-án a Merkúr retrográdba fordul a Vízöntő jegyében. A múltba tekintés ideje lesz ez – a rendezetlen helyzeteket beszéld át. A retrográd időszak mindig extra időt ad arra, hogy rendbe hozd sorsdolgaidat. Megtudhatod konzultációs időbe, mit hoz számodra a Szaturnusz-Vízöntő időszak: éves elemzéssel várlak, ha kíváncsi vagy.

Varázslatos, sikeres-szerencsés, csodákkal megáldott évkezdetet kívánok, szeretettel Mindenkinek!

Léleköleléssel:
Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Az égiek mindig kedveskednek!

Vannak bizony olyan napok, amikor a gyermekáldás megfoganhat. Ezek a napok ama napok, amikor a hold a plejádi csillagképben áll – ilyenkor nagy erejű, teremtő energiák hatnak. Ez most a januári hónapban január 23-án lesz. Ha babát szeretnétek lehet akcióba lépni, ha pedig még csak tervezet vigyázni érdemesebb…
Van aki a sorsra bízza a gyermekáldást, és van aki irányítani akarja – a kicsi lélek mindig pontosan tudja mikor, hol és kivel van dolga.  Választja a szüleit, a helyet ahová születik, és választja a sorsdolgaidat – mert karmikus szerződése van róla.


Ha pedig éve óta hiába próbálkoztok érdemes, vizsgálandó tétel. Lehetséges, hogy nincs ilyen szerződés, de gyakorta van olyan eset is amikor csak egy kis energetizálás a feltétele annak hogy a mag termékeny talajba kerülhessen. Ha gondban vagy a babaváró projektben feltétlenül keress meg – plejádi csakrahangolásokat végzek a csodás létezők segítségével.
Szeretettel várom tanácsadásaimra, foglalkozásaira, terápiáimra a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Szilveszter a Bak havában

Az Új esztendő előszobájában.

“Az elfogadás bölcsessége – Bármit hozzon is a pillanat, fogadd úgy, mintha te választottad volna! Fogadd el, és cselekedj! Dolgozz mindig vele együtt – soha ne ellene! Tedd a barátoddá, a szövetségeseddé – ne az ellenségeddé! Egész életed csodálatos változáson fog keresztülmenni.” – Eckhart Tolle

A Szilveszter egyfelől a leltárkészítés napja, másfelől a szórakozásé – az évbúcsúztatás ideje. A Hold a Rákban halad egész nap, és csak 23 óra után lép át az Oroszlánba  – kissé feszült és balesetveszélyes nap lehet – legyetek figyelmesek.
2021 a Szaturnusz éve lesz. A Szaturnusz sorsbolygónk, a nagy tanítónk: az Idő és a Karma ura. De megspékelődik a jövő év az  Uránusz és Jupiter rezgéseivel is, amely erő nagy fordulatokat, és hirtelen változásokat, új utakat hozhat. Fontos, hogy légy rugalmas és hangolódj pozitívan az  ötös év energiájára, a  személyes éved  rezgésével.
Újévi varázslatokhoz igen-igen kedvező energiák lesznek – angyalmágiákkal – bőség, szerelem bevonzásra – szeretettel várlak! Ha elakadnál: havonta érdemes tarot- elemzést kérni – a jövőbe nézni.


Az Időkapuban szilveszter napján Pojél őrangyal áll, a Fejedelemségek karából, Haniél arkangyal csapatából. Bőséggel ajándékozza meg pártfogoltjait. Hívhatjuk ezen a napon Zadkiel arkangyal segítségét is. Magas rezgésével átalakítja a negatív energiákat, és semlegesíti is azokat. Erejével könnyebben tudunk megbocsátani magunknak és másoknak leveszi rólunk a neheztelés súlyát és a megbántás terheit. Segít átalakítani negatív karmánkat, és spirituális fejlődésünk is egyengeti.

Kívánom, hogy: Hozzon az új esztendő jó egészséget, csodás, sikeres lehetőségeket, reményteljes helyzeteket, új barátokat, hosszan tartó boldogságos szerelmet, több szeretetet, bőséget, jóllétet mindenben!
Áldás mindenkire, aki e sorokat olvassa. Boldog Új Évet!

Léleköleléssel:
Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu