NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Intenzív, eseménydús hónap elé nézünk

Júniusi energiák Napisten havában!

Ha pozitív vagy és szeretnél szintet lépni, ez hónap nagy csodákat tartogathat neked. Készíts terveket, vond le a tanulságokat a múlt történéseiből. Hálával teremts egy szebb holnapot. Mantráz, küldj fel hála imát. Fókuszálj a pozitív lehetőségekre, legyen hited a boldog jövődben. Légy átgondolt és megfontolt, minden lépésedben tudatosan cselekedj. Sorsszerű események következhetnek be, a nagy változásokat hozó hónapban, ha céltudatosan teremtesz.
Engedd szabadon az érzelmeidet, élj meg minden pillanatot. Mindig a jóra fókuszálj és légy hálás.  Ne feledd, amire sokat gondolsz, az növekedni kezd!
A tarot nagy arkánumából ezen időszakra A Csillag XVII. lapot húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam: Szerencse csillagod felragyog, ha van hited, és nagy akaratod, alkalmazkodj a körülményekhez.
A június a hatos szám rezgése alatt áll – ezen szám az egyensúly, a harmónia törekvés száma.  A számmisztikában a szív és a szeretet energiáit hordozza, ami azt jelenti, hogy ilyenkor megerősödik a családdal, a gyermekekkel és a barátokkal való bensőséges kapcsolat.
A Plútó retrográdban, tolató mozgásban, a Neptunusz is megáll égi útján, a Szaturnusz pedig irányt vált.

A hónap legfontosabb napjai:

Június 4-én  a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük.  Gondold át újra a terveidet – légy hiteles sorsteremtője életednek.
Ezen a napon egyébként Tízmilliószoros napunk is lesz – gondolkodj mielőtt szólnál – minden szavaddal teremtesz.  Ráadásul létrejön egy Merkúr-Uránusz együttállást is. Csodás elengedést-teremtést segítő energiákkal áldanak az égiek.

Június 5-én a Vénusz az Oroszlánba lép át, és október 9-ig ott is fog tartózkodni. Fokozódik a szerelem és a szexualitás utáni vágy.  Egy teremtő időszak veszi kezdetét. Felélénkül a társasági élet, az ismerkedési kedv is nagy lendületet kap.

Június 17-én a Szaturnusz a nagy tanító tolató mozgásba vált november 4-ig. Extra időt kapunk sorsdolgaink átgondolására.

Június 18-án az Ikrek  újhold köszönt be ránk. Ezen újhold most arra inspirál, hogy vállalj felelősséget a tetteidért. Megújíthatod az életedet, ha megváltoztatod a gondolataidat.

Június 21-én a Nap a Rák jegyébe lép át, innen elkezdődik a Rák hava.  Ez a nap a Nyári napforduló ideje is. Az otthon, a család a kapcsolatok kerülnek most előtérbe.

Június 30-án a Neptunusz retrográdba vált a Halak jegyében. Ezen időszak az újragondolásban lesz segítségünkre. Elengedheted a régi hitrendszeredet, és  új pozitív gondolatokkal töltekezve kezdhetsz új látásmóddal, új életet.


Ha családi dolgaidban elakadnál kérd a Muriel angyalt, ő a családi összetartás angyala. Segít abban, hogy megértőbb, türelmesebb legyél, fejleszti az intuíciódat, összekapcsol isteni lélekrészeiddel, tudatosságra inspirál, a békés, szeretetteljes kapcsolatok kiépítésében segít.
Kerüld el a sötét energiákat, a negatív lehúzó embereket, emeld növeld az energetikai szinted.
Ha elakadnál sorsod útvesztőiben, személyre szóló részletes sorselemzéssel, és tarot jóslással, spirituális tanácsadással,  önbizalom erősítő terápiával várlak – kérj időpontot, egyeztess velem.
A pihenés, a nyaralás idejét hozza el ez a csodás nyári hónap – töltekezzetek a nyári nap melegével. Áldásokban gazdag, sikeres június kívánok szeretettel, Mindenkinek!
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Nyilas teliholdban

Erőteljes átalakulásban.

Egy igazán spirituális teliholdat üdvözölhetünk június 4-én, hajnali 5 óra 40 perckor. Ezen a napon Tízmilliószoros nap is lesz, amely a személyes fejlődésünkben segít. Add át magad a teremtő energiáknak – rezegj együtt az égiekkel. A megérzéseid is erősebbé válhatnak a misztikus rezgésekben, engedd hogy belső arany angyalod vezessen.

A mostani telihold lehetővé teszi, hogy elengedjük az életünkből az elavult beidegződéseket és előítéleteket, a régi rutint és helyette elfogadjuk a változást, ami által tovább fejlődhetünk.
A nyilas hold arra inspirál, hogy légy nyitott az új élményekre, és a változásra. A változás kihívást, és új feladatot hoz majd. Szembesít önmagaddal és blokkjaiddal. Ne az akadályt lásd, a megoldást keresd!
A kishitűség nem visz előbbre – fel kell ismerned és aktiválnod kell a belső erődet. Nagyobb önbizalommal, határozott döntéseket hozhatsz. Az akadályok csupán lehetőségek lesznek számodra.
Engedd el a félelmeidet, a negatív érzéseket és a diszharmonikus kapcsolódásaidat – tudatosan törekedj a kiegyensúlyozottságra, légy rugalmas.
A viszály-veszekedés szakításhoz vezethet – légy empatikusabb, megértőbb, elfogadóbb, kedvesebb. Fókuszálj az otthonodra, és a családi életedre. Lepd meg magad és szeretteidet valamivel, összpontosíts az örömre és a boldogságra.
Irányítsd figyelmedet a célra, az elérendő feladatra. Helyzet tisztázásnak jó ideje lesz a telihold ereje – könnyebben meg tudod most oldani elakadt hivatali ügyeidet.
Méregtelenítésre és tisztításra, rontás-átok levételre is rendkívüli módon kedvező lesz ezen időszak és karmatisztítás elindítására is jó energiák lesznek – ha ilyen gondod lenne keress fel.


Most feltöltheted kristályékszereidet, szerencseköveidet, tarot lapjaidat a telihold varázslatos erőteljes rezgésében.
Az Időkapuban Hariél őrangyal fog tartózkodni, a hetedik kerub Raziel arkangyal csapatából. Hariél angyal fényesen csillogó elmével, éleslátással ajándékoz meg, amellyel sikerre viheted céljaidat. Imájával idézheted:
“Hariél angyal kérlek adj nekem erőt és bátorságot, hogy szembenézzek sorsommal, és rossz cselekedeteimet jóra fordítsam. Bocsásd rám fényességed, hogy szívem és eszem összebékíthessen. – Szeretlek téged – Ámen!”

Ha úgy érzed, hogy bátortalan vagy,nehezen döntesz kereshetsz önbizalom erősítő terápiával, sorsút elemzéssel is. Meditációkkal, fehér mágiás megoldásokkal segíthetek az elengedésben, ha felkeresel.
Várom azokat is, akik elhunyt szeretteiktől szeretnének elbúcsúzni: Fény hazába emelő szertartással, kapcsolatfelvétellel.
Bőségvarázslatoknak is jó ideje lehet ezen a napon – angyalos mágiával is jöhetsz hozzám. De a tértisztítás is erősen javallot – tibeti fehér mágiás megoldással segíthetek, ha megkeresel.

Szeretettel kívánok csodás elengedős-teremtős teliholdat, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A szeretet teréből építkezz!

H   E   T   I     T   A   R   O   T
május 29-től június 4-ig.

Teliholdas hetünk lesz.
Csütörtökön a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Elengedéshez kapunk erőteljes indíttatást. A tüzes hold arra inspirál, hogy légy nyitott az új élményekre, és a változásra.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás, irányváltás.
Érzelmi, lelki dolgainkban tehetünk nagy rendet a hét elejében. Megerősítés, elengedés, továbblépés tekintetében – oldás, és blokkoldás is javallott. Meditációra is kiváló napok lesznek a különleges energiákkal telített Hold-Neptunusz-Plútó rezgésekben. Érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel. A szerda egy nagy erejű mágikus idő: végezhettek varázslatokat, teremtő szertartásokat. Angyalmágiákkal szeretettel várlak benneteket: regisztrálni már jó előre lehet.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás adhat bármilyen művészeti program, természetben járás. Nem ajánlatos műteni a csípőt, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok friss-zamatos gyümölcsöket desszertnek. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted – hajvágásra a hétfő a legjobb lesz, hajmosásra-festésre a keddet és a szerdát ajánlom. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező napjai lesznek – használjátok ki a jó lehetőségeket!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, június 1-én, csütörtökön lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Önelfogadás, társ, párkapcsolat: döntés.
A Merkúr-Uránusz kapcsolódása a nagy mély lelki beszélgetésnek kedvez – hozd harmóniába kapcsolataidat, rendezd rendezetlen lelki ügyeidet. A jupiteri energiák áldásos energiákkal töltenek a hét közepében: amibe pozitív hittel, belefogsz az eredményes lesz. Semmit se hamarkodj el, jól gondold át mit teszel. Szívcsakra tisztítással is kereshettek – kapcsolat gyógyításra is jöhettek hozzám.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a nagymosás, remek a meditáció, vagy az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Igyatok több folyadékot – az idő már melegebb, ne várd meg míg megszomjazol, igyál eleget. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra, – a hajvágás, csütörtökön, pénteken nem javallott, mert korpa, és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák, és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold a Skorpió jegyében jár, június 4-én, lép át a Nyilas tűz jegyébe.)

A Mágus I. – kezdet, kreativitás, cselekvés.
A hétvége erőterében most kapcsolatainkat emelhetjük fel egy magasabb minőségi szintre a Vénusz-Neptunusz-Merkúr-Uránusz-Szaturnusz rezgéseiben. Június 4-én, vasárnap a Nyilas teliholdat üdvözölhetjük. Remek problémamegoldó ötleteink is születhetnek a telihold intenzív erejében. Kapcsolat harmonizálásra, angyalos összerezegtető szertartásra várom azokat, akik megerősítenék a már meglévő szerelmi kapcsolatukat.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a hegyvidéki túra, avagy a lazító masszázs. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A friss salátákról se feledkezzetek meg – akár nasira, akár a főétkezésekhez.  Masszázsra, kozmetikára, hajmosásra remek idő lesz a hétvége időtere. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek remek lesz a hét vége energetikai tere – vegyétek észre a szerencsétek.  (A Hold a Nyilas jegyében jár, június 5-én, hétfőn lép át a Bak föld jegyébe.)


Töltsetek minőségi időt szeretteitekkel – apró gesztusokkal megajándékozva a szeretet-pillanatokat. Ott, ahol békétlenség lenne Chamuel arkangyalt imaginálhatod, harag elengedésnél pedig Raquel arkangyalt idézheted. A szeretet szálakat erősíteni érdemes: a család a legnagyobb kincs, erő és szövetség.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Pünkösd – a tavasz legszebb ünnepe!

Pünkösd a lélek ünnepe

Pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapra és hétfőre esik. Húsvétkor a feltámadást ünnepeljük, Pünkösd idején pedig a Szentlélek kiáradását.

Pünkösd vasárnap: május 28.
Pünkösd hétfő: május 29.


Az Univerzumból misztikus élet-áldás energiák érkeznek hozzánk.
Emelkedett szeretet energiák mozognak. Ha angyaloznál most Rafael, Mihály, Uriel, Zadkiel, Metatron és Gábriel arkangyalt idézheted, kérhetsz tőle segítséget – vigasztalást, bátorítást, inspirálást, útmutatást – elakadásaidban, továbblépéseidhez.

A gyógyító erők a pünkösdi napokban sokkal erősebbek és intenzívebbek lesznek – az időtér meditációra, és a Felsőbb Világokkal való kapcsolatfelvételnek is kedvez. Angyal mágiáknak is jó idejében lehetsz.

Békülésre és megbocsátásra is kedvezőek a rezgések –  mély lelki beszélgetésekre is hangolódhatsz – az égi energiák áldásos erejével. Emeld fel a lelkedet, és ragyogj, építsd-szépítsd kapcsolataidat – erősítsd a szeretetszálakat.
Ha tehetitek kiránduljatok a szabadba és töltsetek minőségi időt szeretteitekkel.

A hosszú hétvége alatt is vállalok foglalkozást – bejelentkezni, regisztrálni, időpontot egyeztetni  már most lehet.


A mindenható Isten, az Atya, Fiú és Szentlélek áldása legyen mindnyájunkkal! Áldott szép ünnepet kívánok szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Új sorskör indul

H   E   T   I     T   A   R   O   T
május 22-től május 28-ig.

Az új sorskörben szabadítsd fel magad – emeld fel az életed – ne cipelj hátrányos terheket. Engedd el és vágd le a korlátozó, hamis, álságos kapcsolataidat, és gondolataidat. Teremts tiszta helyzetet, az új életedhez.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Torony XVI. – Hitrendszeri változások –  új értékek születése szellemi szinteken.
A hét elejében jobban ráláthatunk sorsdolgainkra, tudatosabban, megfontoltam, átgondoltan dönthetünk merre haladhatunk tovább. A szintlépés idejében vagyunk: új lehetőségek találhatnak ránk, új megközelítésben cselekedhetünk. A jelenlevő Plútó-Mars-Jupiter rezgések áldásos változtató energiákkal áldanak meg. Önbizalom erősítő terápiával segíthetek, hogy erősebb energiákkal cselekvőképesebb légy, merj elindulni és nagyot alkotni, sorsot teremteni, életedet átvarázsolni.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet a nagymosás – kellemes a családlátogatás. Nem ajánlatos műteni mellet, a gyomrot és a nyombelet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor, szénhidrát lesz. Fogyasszatok gyümölcsöt desszertnek. Regeneráló masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára remek lesz a hét elejének energetikája. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek kedvező napjai lesznek – használjátok ki a jó lehetőségeket! (A Hold a Rák jegyében jár, május 24-én, szerdán lép át az Oroszlán tűzjegyébe.)

A Válaszutak VI. – Válaszút, nagy döntés a szívünk szerint.
Családi, baráti együttérző-mély megértő beszélgetéseknek kedveznek az energiák a hét közepében. A szerelem-szeretet alapú kapcsolatok erőre kapnak, az érdekkapcsolatok elégnek, kirezegnek. Sokan most válaszút elé kerülhetnek. De elengedésre és bocsánatkérésre, megbocsátásra is nagyon jó lesz most a lehetőség a vénuszi rezgésekben: ne őrizz haragot a szívedben. Lélektárs bevonzó angyalmágiákkal is kereshettek – várom angyalos stúdiómba az ezoterikus Hölgyeket!
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kellemes program lehet a rokoni,baráti kapcsolat ápolás. Nem ajánlatos műteni a gerince, az eret és a szívet.  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Készítsetek friss salátákat a főétkezésekhez. A kozmetikusodat, a masszőrödet is bátran felkereshetek – a hajmosásra-vágásra a legjobb nap a csütörtök-péntek lesz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek kedvező lesz a hét közepe – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, május 27-én, szombaton lép át a Szűz föld jegyébe.)


A Pápa V. – A Gondviselésbe vetett hit és bizalom.
Kreativitásunk megnő a hétvége időterében: a jupiteri-szaturnuszi energiák magas rezgésében alkothatunk, cselekedhetünk. Magas rezgésszinten minden könnyebben megy. Húzd fel egészséges határaidat, figyelj oda kit engedsz a személyes rezgésed terébe. Az égiek most is csodás üzenetekkel segítenek, csak figyelje! Csakra-aura-meridián-nadi hangolással, rezgésszint emeléssel is jöhetsz hozzám – egyeztess velem.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet az barkácsolás, takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek.  A folyadékpótlásról ne feledkezzetek meg – már melegebb az idő több kell. Bőrápolásra, regeneráló masszázsra, hajvágásra is kedvező lesz a hétvége időtere. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – ha csak nincsenek büntiben!  (A Hold a Szűz jegyében jár, május 29-én, hétfőn lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

Döntéseidben ne légy elhamarkodott, viszálykeltő, hirtelen –  gondold át alaposan minden tetteidet. Mérlegelj, az ok-okozat következményeit is vedd figyelembe. Magabiztos, felelősségteljes felnőttként cselekedj. Ha angyaloznál Raziel arkangyalt az év arkangyalát imagináld – csodás útmutatással ajándékozhat meg.
Ha elakadnál életed 
útvesztőben sorsút tervezéssel is kereshettek – önismereti foglalkozással várlak szeretettel.
Rendezd rendezetlen ügyeidet, tégy rendet az életedben. Kezdj egy magasabb minőségű, céltudatosabb sorskörbe. Ha betegség támadna meg, – azt jelzi, hogy irányváltoztatásra lenne szükséged – tudd, hogy merevséget gátol abban, hogy felismerd a pozitív lehetőségeket. Oldással, spirituális terápiákkal is segíthetek neked, ha felkeresel.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Sorsépítésben

A Jupiter segít szintet lépni – hangolódj az asztrális energiákra!

Vedd kezedbe a sorsodat: Válaszd a saját utad – most új sorkör nyílott –  a tudatosodás napjai jönnek a Mars-Jupiter-Plútó erőterében.
Engedd el azokat a dolgokat, amik már nem hozzád tartoznak, a megfelelési kényszert és az önkorlátoz gondolataidat, a görcsös ragaszkodásodat, az erejét hitelét vesztett régi hitrendszeredet.
Könnyedén és szabadon mozdulj a sorsod felé – az új irány nyitva áll.
Ébredj fel, tedd meg az első kezdő lépéseket…merj kiállni magadért, és bízz az Univerzum segítő erejében. Intenzív álmokkal üzennek szellemi segítőid Neked, értsd meg a jeleket. Ha elindulsz probléma megoldó energiákkal áldanak az égiek. Szövetkezz a Segítőkész Szent Szellemvilággal – magasabb szintű tudatosodás, megértés birtokába juthatsz.Ha bele szeretnél nézni a jövődbe – mit mutatnak a csillagok – és mit üzennek az égiek, szeretettel várlak sors-elemzéssel, negyedéves tarot elemzéssel, önbizalom erősítéssel – jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.

Grátisz: csakra-aura-meridián-nadi hangolás, energetikai szint emeléssel. Angyali üzenetek közvetítése.
Kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívással! – is vállalok foglalkozást, érdeklőd ja részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Angyal jóslás

Bika Újholdra

ÖTLETEK ÉS SUGALLATOK
Figyelj a mostanában felmerülő gondolataidra és ötleteidre. Isten keze van rajtuk.
“Isten a gondolataidon keresztül beszél hozzád. A kártya arra mutat rá, hogy az angyalok szeretnék, ha törődnél az ötleteiddel. Útmutatásért imádkoztál, és megkaptad ötletek formájában, így hát ne mellőzd őket, mint merő képzelgéseket. A lap szerint az angyalok magabiztosságot szeretnének adni, hogy képes legyél elfogadni a csodálatos ötleteket, akár Isten többi gyermeke. Hisz minden ragyogó ötlet az isteni értelemből származik. Isten mindenütt és mindenhol jelenvaló, így benned is él. Folyamatosan újabb és újabb gondolatokkal és ötletekkel lát el.”

ŐRANGYAL
Az Őrangyalok ebben a pillanatban tudatni akarják veled, hogy nagyon szeretnek Téged. Az angyalok szeretete feltétlen és határok nélküli.
“Nem vagy egyedül. Ez a kártya olyan, akár egy szerelmes levél, amelyben őrangyalod azt mondja: Itt vagyok melletted. Sohasem hagytalak el, és soha nem is lennék képes elhagyni. Az őrangyal szerint megérdemled a figyelmet és a segítséget. Nincs olyan gondolat, szó vagy tett, amellyel eltántorítanád magadtól az isten segítőket. Nem ítélnek el, ha hibát követsz el. Az angyalok egyszerűen azért vannak melletted, hogy támogassanak, hogy előrehaladhass spirituális utadon, és te is segíthess másoknak.”

TÁMOGATÁS
Isten, az Angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy. Az égi támogatás energiája sugárzik a képből – töltekezz hát be ezzel a csodás energiával most!
“Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket.
Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől.”


A csodás gyógyító lapokat Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam, az angyalok vezették a kezem. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Varázslatos energiákban

Bika Újholdban

A Bika Újholdat május 19-én, 7 óra 54 perc 21 másodperckor üdvözölhetjük. Nagy erőt ad a sikeres, szerencsés változásokhoz!


Ez az újhold egyfajta érzelmi-lelki tisztaságot hoz magával a vénuszi energiákban. Az aktív Merkúr is támogató erővel bír. Jó hírek érkezhetnek, remek ötleteid születhetnek ezen a napon, és pozitív dolgok elindulására is alkalmas a téridő minősége. Érdemes felvenni a kapcsolatot őrangyaloddal, és lelki-szellemi vezetőiddel.
Változtatásra, életmód váltásra is kedvező energiákkal áld az ég  – merj új dologba fogni – pozitív választásod sikere koronázza.
Az Újhold rezgése magabiztos energiákkal ajándékoz meg. Hívd Gábriel arkangyalt – rezgése segít abban, hogy megújult erővel indulj el az új sorskörödben.


Az Időkapuban Hahajah őrangyal fog tartózkodni, a Kerubok karából, Raziel arkangyal csapatából. Ez az angyal biztosítja pártfogoltjának a legtisztább és leghatékonyabb páncélt a balsors ellen. Ő irányítja az Uránusz és Mars energiáit, s a hozzá forduló személyt a világos helyzetek felé tereli és vezérli. Ez az angyal űzi legmesszebbre a balsorsot. Hahajah őrangyal a menedék angyala nevet is viseli.

Ne feledd el kristályköveidet, ásványékszereidet, tarot lapjaidat is feltölteni az újhold misztikus rezgésében.

A pénz-fádat is szeretgesd meg, és a szerelemvirágodat is locsol meg.  Érdemes egy hangulatos sétát tenni, este a holdfényében. Ezen az éjjelen minden pozitív gondolatod hatalmas manifesztációs erőt kap.


Szerelmi varázslatokhoz, bevonzó mágiához is magas energiák adottak – jelentkezz be hozzám angyalos foglalkozásra. Élet-sorsút elemzéssel, jövőbenéző tarot jóslással, önbizalom erősítéssel is kereshettek.
Csodás, mágikus újholdat kívánok szeretettel,  Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Mágikus energiákkal áldanak az égiek!

H   E   T  I       T   A  R   O   T
május 15-tól május 21-ig.

Újholdas hetünk lesz. Különleges energiák részesei lehetünk – okosodhatunk, bölcsen sorsot építhetünk.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Császárnő III. – terveink beérnek.
Május 15-én, hétfőn befejezi tolató mozgását a Merkúr és újra aktívba vált. Felgyorsul az élet, könnyebben megy majd a kommunikáció, fellendül a kereskedelem, az utazásokra jobb idők járnak, hivatalos ügyek intézésére is eredményes napok jönnek. Május 16-án a Jupiter átlép a Bika jegyébe. Szerencsét és bőséget hoz, ha pozitív mintáid vannak. A különleges neptunuszi energiákkal üzennek az égiek éjjeli álmainkban – az önelemző munkára is kedvező lehet. Gábriel arkangyalt szólítsd meg éber állapotban – a sajátságos szimbolikás álomfejtésben segíthet neked. Szerencse-bőség mágiákkal angyalos stúdiómba szeretettel várlak – jelentkezz be bátran.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet az ügyintézés, a testedzés és a lomtalanítás. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Kerüljétek tudatosan a szintetikus mérgeket – csakis tartósítószermentes ételeket fogyasszatok! Tisztító-fogyókúra elkezdésére remek lesz a hét eleje energetikája – de a kozmetikának, és a hajmosásnak is kedvez. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek jöhetnek  – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Kos jegyében jár, május 17-én, szerdán lép át a Bika föld jegyébe.)

A Pápanő II. – Figyelj, és cselekedj!
A jupiteri energiák bölcs meglátásokkal segítenek, ha átalakítani-formálni szebbé-jobbá tenni szeretnéd az életed. Május 18-ától egy különleges égi háromszöggel áld az Univerzum: a Mars-Plútó-Jupiter sorfordító változást hozhat: Hová, merre fordítod az életed rajtad múlik – légy merész és sorsteremtő erőddel állj bele a lehetőségekbe. Sorselemző- előretekintő tarot programmal belenézhetünk a jövődbe.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A takarítás, rendezkedés hasznos program lehet. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók a lesznek.  Fogyasszatok vitaminokban gazdag zöld salátákat is a főétkezésekhez! A kozmetikusodat bátran felkeresheted: szépíthezhetsz, bőrápolásra is jó energiák lesznek, a fogorvosi vizitet inkább halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés lehet a hét közepe – használjátok ki a kedvező alkalmakat! (A Hold a Bika jegyében jár, május 19-én, pénteken lép át az Ikrek levegő jegyébe.)


A Mágus I. – Teremts új világot magadnak!
Május 19-én, a Bika Újholdat üdvözölhetjük. A kezdetek lendületét hozza el az újhold. Május 21-én a Nap az Ikrekbe lép át. Ez arra inspirál, hogy merj nagyot álmodni, és próbálj ki új dolgokat. A hétvége erős plejádi teremtő energiákkal jelentkezik, gondolj erre ha gyermekáldási programot terveznétek. Elengedő-teremtő meditációra jelentkezhetsz be hozzám – hétvégén is vállalok foglalkozást.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kellemesnek program lehet az olvasás – hasznos a lakás átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Édes desszert helyett egyetek inkább lédús gyümölcsöket. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, hajmosásra-festésre kedvező lesz az időtér. Védőoltás beadása újhold nem javallott! Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, május 21-én, hétfőn lép át a Rák vizes jegyébe.)

Meditációinkban forduljunk szellemi-lelki vezetőinkhöz – minden kapcsolódás a problémamegoldásban is segít – hatalmas motivációval, tudatos megértésben építheted az új jövőd.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Vénuszi időben

Szerelmetes rezgésekben

Vénusz, a szerelem, az érzékiség, a szépség és az egyensúly bolygója az Ikrekből a Rák jegyébe lépett át és június 5-ig ott is fog tartózkodni.


Bátran randizzatok, flörtöljetek – a szerelem ideje jött el!
Azok a kapcsolódások kapnak nagyobb energiát, ahol van szeretet alap. Figyelem a  Rákban lévő Vénusz a szokásosnál érzékenyebbé, indulatosabbá és ingerlékenyebbé tehet bennünket – elfojtott régi sérelmek kerületnek felszínre. Kapcsolatodat átbeszélgetős, blokkoldós lehetőséggel rendezheted.
Sokaknál jöhet karmikus szerelem, lélektárs – de lesz olyan is, ahol a már nem szeretettel töltődött kapcsolatok elégnek, és kirezegnek. Az elengedéshez használj oldó energiákat.
Töltsetek minél több minőségi időt szerelmetekkel – éljétek át az intenzív boldogság érzéseket – programozzatok, romantikázzatok.
Érdemes eljegyzést ülni, esküvőt tervezni – avagy összeköltözéssel erősíteni a felvállalt kapcsolatot.
Szeretettel várlak, angyalos stúdiómba, ha meg szeretnéd erősíteni párkapcsolatodat a szerelmeddel – angyalos összerezegtető áldásra, szerelmi jóslásra,  szerelmet bevonzó angyalmágiára   –  párkapcsolat tisztításra(rontáslevétel). A  program része a személyre szóló kapcsolati tanácsadás is. Jelentkezz be hozzám kérj időpontot tőlem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu