NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Indítsd el életed új szakaszát!

A Jupiter veled – szerencsés lehetsz, ha jó irányba tartasz

“Azon a napon, amikor megértettem, hogy csak azt viszem magammal, amit megélek, elkezdtem azt élni, amit magammal akarok vinni.”  – Dalai Láma

Szeres, becsült tiszteld magad – lépj előre az új kezdeteket megnyitó tavaszpont energiákban. A Jupiter veled – szerencsés lehetsz, ha jó irányba tartasz. Mágikus nap van: készíts bőségvarázslatokat!
A jelenlevő Kos-Mars energiákban könnyedén kiléphetsz a negatív kommunikációs cselekvő karmádból, ha a visszatérő helyzetekben most helyesen reagálsz.

Lépj ki a mártír szerepből, az áldozati mintákból engedd el a kétségeidet, félelmeidet, lehúzó érzéseidet, nehéz-terhes-elnyomó gondolataidat.
Állj bele a spirituális erődbe és hallgass a belső megérzéseidre.
Erődet ne uralkodásra, hanem fejlődésre, tanulásra, mások megmentésére és támogatására használd. Járj elöl jó példával, ezzel másokat is pozitív irányba befolyásolhatsz. Az erőfeszítéseid hatására az önbecsülésed is növekedni fog. Ha így teszel nagy lendületet kaphatsz terveid, céljaid megvalósulására. Légy merész és  lépj egy nagyot előre.

Ha elakadnál sorsdolgaidban nem csak tarot-elemzéssel, sorselemzéssel, de spirituális terápiákkal – elengedéssel, önbizalom erősítéssel, rontáslevétellel, stressz, és félelemoldással, blokkoldással és energetikai szint emeléssel, angyalozással, előretekintő tarot elemzéssel is kereshetsz bátran. Szeretettel várom továbbra is angyalos stúdiómba a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

A Mars saját jegyébe, a Kosba lép!

A Mars saját tüzes jegyében nem ismer akadályt!

2022. május 25-től július 5-ig – cselekvések ideje jött el. A jelenlevő  jupiteri energia még nagyobb tetterővel áld meg.

“Az élet értelme,az élet igazi öröme az,hogy mindennap újra kezdhetjük.” – John Knittel


Friss, erős, dinamikus energiákkal töltődhetünk – nagy lendületet kapunk terveink, céljaink megoldására, megvalósítására.
Egy igazán intenzív cselekvő időszak veszi kezdetét: a nyers energiákban a türelmetlenséget hagyd el, mielőtt cselekednél gondolj bele mit teszel, ‘ne rohanj fejjel a falnak’, a gyorsasággal néha ronthatsz. Gondolkodj, mérlegelj. Légy körültekintőbb, mert ha hibázol, véthetsz, s nehéz lesz helyrehoznod mindezt. Kerüld az összeütközést, a rivalizációt,  a provokációt, az agressziót. Sportolj,táncolj, túrázz , mozogj többet, éld ki a többlet energiádat.
A Mars őrzője Kamaél arkangyal. Hatalmas védelmező és tanító is egyben. Kamaél segít, hogy elég erőt és bátorságot találjunk az akadályok és az ellenségek leküzdéséhez – őrangyalod inkorponálásával imagináld.

A Mars ébresztőt fúj – kezdj el élni, teremteni, kezdj el felelősséget vállalni a tetteidért. Ez a lelkesítő energia arra inspirál, hogy szüless újjá – mozduljál! – a cselekvés ideje jött el.
Ha gátolva vagy, rontásvizsgálattal is kereshetsz, de oldó-blokkoldó energiákkal is segíthetek energetikai szinted emelésében. Ha magabiztossá válsz, minden sokkal könnyebben megy. Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretettel kívánok csodás teremtő időszakot, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A hét energiája az elengedésnek kedvez!

H    E    T    I        T    A    R    O    T
Május 23-tól május 29-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:  Már az Ikrek jegyében vagyunk. A Vénusz-Kos céltudatos energiákkal áld meg – megspékelve egy kis türelmetlenséggel és kapkodással. A májusi  tavasz nyári meleget hoz – szemet gyönyörködtetően kivirágzik a természet.


A Torony XVI.
A hét első napja az elengedéshez ad jó energiákat a Plútó-Neptunusz-Mars-Jupiter-Nap-Merkúr rezgésekben. Békülésnek is jó ideje lesz – ne légy haragtartó, engedd el a neheztelésedet. Kapcsolj megbocsátó üzemmódba. Az elengedéshez Mihály arkangyalt szólíthatod, imaginálhatod – őrangyalodon keresztül léphetsz vele kapcsolatba. Régi rossz szokásoktól is könnyebb lesz most megválni, az önkorlátozó mintákat, káros szenvedélyeket elhagyni – nagyobb benned az akarat. A logikus, előrelátó gondolkodás ideje jött el – a  változtatások rezgésében kezdj új életet az életmód változtató energiákban. Oldással, blokkoldással kereshettek, órás foglalkozásra adok időpontot.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Remek időtöltés lehet a kert, és növényápolás, mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok elegendő folyadékot – citromos vizet, gyógyteát stb. A hétfő a tisztító-és fogyókúrának, a bőrápolásnak és a kozmetikának kedvez, hajvágására azonban ez a nap nem alkalmas. A Bika, a Rák a Skorpió és a Bak napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek –  hacsak nincsenek büntiben.  (A Hold a Halak jegyében jár, május 24-én, kedden lép át a Kos tüzes jegyébe.)

A Csillag XVII.
A Mars a tüzes Kos jegyébe lép – céltudatos energiákkal áld az ég. Párkapcsolati tisztításra jó időben lehetsz a hét közepében a plútói energiákban. A társaddal való kommunikációdban törekedj a kompromisszumra, a békére és a harmóniára. Tedd jóvá, rakd rendbe, tisztítsd és emeld fel ítélkezésmentes szeretetre hangolódással emberi kapcsolataidat. Ne várd, hogy a másik lépjen, cselekedj, könnyíts a lelkeden. Ahol fény van és szeretet, ott a közös jövőtervezés ideje jön el a Hold-Merkúr misztikus találkozóban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolati tisztítással, összerezegtető angyali áldással is segíthetek, ha felkeresel.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet az ügyintézés, lomtalanítás, testedzés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Étkezéseknél a zöld salátákról se feledkezzetek meg – kitűnő vitaminforrás lehet. A kozmetikusodat és a masszőrödet is bátran felkeresheted. A keddi nap hajvágásra nem alkalmas, a szerda és a csütörtök viszont kifejezetten előnyös hajmosásra. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek sikeres lehet a hét közepe – rájuk mosolyoghat a szerencse! (A Hold a Kos jegyében jár, május 27-én, pénteken lép át a Bika föld jegyébe.)

A Nap XIX.
A mély érzelmes, meghitt egymásra figyelő kommunikációnak jó ideje lehet a Hold-Vénusz-Plútó rezgésekben. Szentelj minőségi időt a családoddal, a kedveseddel. Imára és meditációra, a felsőbb világokkal való kommunikációra és mindenféle spirituális gyakorlatokra remek lesz a hétvége erőtere. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos vezetett meditációval azon leszek, hogy összeszedettebben,  jobban átlásd a dolgaidat, és helyes döntéseket hozz meg – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A nagy bevásárlás igen hasznos program lehet a – vasárnap készülhettek a Gyermek napra. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Fogyasszatok rostokban gazdag gyümölcsöket és legyetek minél többet a szabadban. A tisztító kúrát jó eséllyel tovább folytathatod, bőrápolásnak is kedvező erők lesznek a hétvégében.  A fogorvosi vizitet inkább mellőzd, ha lehet, nem lenne sikeres, válassz más időpontot. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencséje lehet a hétvégében –  legyetek kezdeményezőbbek.  (A Hold a Bika jegyében jár, május 29-én, vasárnap lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

Május 25-én a Mars a tüzes Kos jegyébe lép. Négy égitest pedig a Hold, a Merkúr, a Vénusz és az Uránusz a föld jegyű Bikában randizik. Így aztán erős mozgásigény, tudásszomj és a játékosság energiájával köszönthetjük a hétvégi gyermeknapot. Akár kerti pikniket is szervezhettek – léggömbök meg ilyenek. Legyetek minél többet a természetben, és vidámkodjatok – érdemes felébresztened a belső gyermeket. Nevetni, kacagni csudajó dolog. Feltöltődésre a legjobb a szeretteiddel való törődő együttlét ezen a boldogságos ünnepnapon.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Szerelmetes hétvégénk lesz!

Csodanapok

2022 május 20 és 22 között plejádi rezgésekben tölthetjük a hétvégénket!

 

A plejádi angyal energia valójában az életenergia, az a  szereteterő, amely  a termékenységet is szimbolizálja. Most a Nap-Merkúr együttállásban, amelyet a Jupiter  ereje is támogat egy igazi beavató hétvége elé nézünk. Kapcsolódj igaz érzelmekkel a jelenlevő csodás rezgésekhez,  és áramolj együtt  az Ikrek által ajándékozott játékos, felszabadító energiákkal –  érezd jól magad.
Engedd el a bűntudatodat és a gátlásaidat. Éld meg  a szerelmi kiteljesedést  testi-lelki összefonódásban kedveseddel, a legmagasabb lélekszinten. Családi dolgaink tisztításának, felszabadításának kedvező lesz az időtér energetikája.


Bátran mutassátok ki az érzelmiteket és élvezzétek ki a természet, a szeretet és a szerelem szépségeit. Gyermekáldásra,  fogantatásra, szerelemre, alkotásra, teremtésre teremtő kommunikációra igazán kiváló időszak jön el. Ha családot szeretnétek  szenteljetek minőségi időt a  babaprojektre.
Örömben, szeretetben, felszabadult érzelmekben töltsétek el ezt a csodás nyári hangulati hétvégét;  szórakozzatok, vidámkodjatok –  ha tehetitek szeretteitek körében. Áldott szép megéléseket kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Telihold margójára!

Fedezd fel a lehetőségeidet!

“A szeretet által mi magunk is gyógyulunk. Ez a szeretet varázsereje.” – Heartland: Egy nap majd rájössz

Gondold végig az elmúlt időszakot – összegezz, ismerd fel, hogy hol rontottál. Ott, ahol valamit nem jól ismertél fel visszajön az életedbe mindaddig, amíg meg nem tanulod – mégpedig azért, hogy legközelebb jó döntéseket hozhass.
Integráld be életedbe a tanutakat az önismereti utadon; és tudd hogy áldás minden helyzet ami nevel. Valójában minden zuhanás-sötétség, fájdalom egy-egy önbeavatás. Arról szól, hogy fejlődj és önmagad leglényegével ismerkedj és hogy emelkedj.
Ami hamis, ami lehúz, ami nem valódi azt engedd el…
Köved a szíved hangját élj kiteljesedett életet. Értékes és szerethető vagy, megérdemled a boldogságot – ragyogtasd fel a lényedet! Depresszióoldással,  önfejlesztő terápiákkal továbbra is várom szeretettel az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum


Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Hozd magad harmóniába!

H     E     T     I         T    A    R    O    T
Május 16-tól május 22-ig.

TELIHOLDAS HETÜNK LESZ!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’: Hétfőn a  Skorpió telihold misztikus rezgésekkel üdvözöl bennünket. A sorsfordító elengedéshez kapunk egy jó nagy adag segítő szaturnuszi-marsikus-neptunuszi energiát.  Egyébiránt pedig alkotásra, kerativitásra, remek lesz a hét energetikája.

A Mértékletesség XIV.  – Bízz a megvalósulásban és indulj útra, fedezd fel a lehetőségeidet. A skorpiós telihold energiája elsősorban az elengedésnek kedvez. http://asajah.hu/misztikus-teliholdban/
Kapcsolódj a felsőbb világokhoz. Kedvez az időminőség a jövőtervezésnek, a meditációnak, hálaimának és a teremtő mágiáknak. A gyógyulásnak, és gyógyításnak, valamint kapcsolatgyógyításnak is jó ideje lehet a hét elejében. Gyógyulást segítő energia átadásával is kereshettek, de párkapcsolat tisztítással is segíthetek, hogy kapcsolatodat egy magasabb lélekszintre emeld.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a masszázs, a természeti séta. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok sok zöld salátát az ebédhez, de akár estebédhez is kitűnő vitaminforrás. A hét eleje a hajmosásnak, a kozmetikának, és a bőrápolásnak kedvez, de remek az időpont a tisztító- és fogyókúra elkezdésére is. Fogyásban segítő energiával segíthetek, ha érdekel, keress meg. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán, és a Mérleg napjegyűeknek sikeres lehet a hét elejének energiatere – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, május 18-án, szerdán lép át a Bak föld jegyébe.)

A Remete IX. – A belső, mély felismerés, önnön fényünkre ébredés lehet a megoldás sok esetben. Érzelmi, lelki beszélgetések jó ideje jöhet el a Mars-Neptunusz kapcsolódásban. A hét közepétől termékenységi idő lesz – gondoljatok erre, ha családot szeretnétek. Önvizsgálatra, önelemzésre, életmód változtatásra is remek energiák lesznek. A mágikus rezgések a bőség-teremtő varázslatoknál is segitőleg hatnak. Sorselemzéssel, tarot előretekintéssel is kereshettek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet mindenféle kulturális program. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Vacsorára érdemes főzeléket fogyasztani – viszonylag rövid időn belül elkészíthető, és fontos ásványi anyagokkal teli étel. Az elkezdett tisztító-fogyókúrát továbbra is szorgalmazhatod, de a kozmetikusodat is bátran felkeresheted. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse- hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Bak jegyében jár, május 20-án, pénteken lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)A Nap XIX. – Higgy a saját erődben, és az aggódás helyett élvezd végre az életet!
A jelenlevő merkúri-jupiteri energiák a szerencsés, tudatos, okos kommunikációnak kedveznek. Családi ügyeidben tehetsz most rendet. Érdemes odafigyelni szellemi vezetőid üzeneteire: a belső megérzések most különösen varázslatosan működnek – hallgass a felsőbbrendű énedre. A szeretet terében cselekedj, a plejádi rezgésekben tisztíthatod kapcsolódásaidat is. A tiszta energiákban világosabban átláthatod jövődet, gazdasági életedet, és azt is hogyan kezeld pénzügyeidet – alkotó gondolatokkal áldanak az égiek. Felsőbbrendű én gyógyító angyalos meditációra invitállak benneteket – általa magabiztosabb és kreatívabb lehetsz.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a baráti együttlét, hegyvidéki túra.Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A gyümölcssaláta remek desszert lehet – felhasználhatsz hozzá minden olyan gyümölcsöt, amit szeretsz. Masszázsra, kozmetikára, fogorvosi vizitre, tisztító kúrára, hajmosásra remek lesz a hétvége energiája. Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek a hétvégében – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Vízöntő jegyében jár, május 22-én, vasárnap lép át a Halak víz jegyébe.)


A hétvége a családi,rokoni, baráti szabadtéri programoknak kedvez. Remek feltöltődést nyújt Gaia földanya energiája – a napfény ereje. Töltsétek ha tehetitek ezt a csodás májusi hétvégét a természetben, Sandalfon arkangyal rezgésében. Ez a csodás létező az életerő tökéletes képviselője – imagináld szeretettel.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba.
Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Angyal jóslás a májusi Skorpió teliholdra!

Angyalokkal gyógyító

Őrangyalaid különféle üzenetekkel szeretnének segíteni neked, hogy meggyógyíthasd, rendbe tehesd életed. A Fénylények szeretete elkísér minden utadon.

Átadás és Elengedés
Engedd el magad, és engedd, hogy Isten és az angyalok segíthessenek. Minden elengedett dolgot vagy valami jobb fog pótolni, vagy gyógyultan tér vissza hozzád. Nézd a csodás gyógyító kártyát és engedd el a minden negatív rezgésed, add oda az Univerzumnak, mert már nincs szükséged rá.
Ha az életedben valami rosszul működik és te mégis ragaszkodsz hozzá,a z nem fog meggyógyulni. Ha a szerelmi életed, a pénzügyeid,a karriered vagy az otthonod közül bármelyik boldogtalanná tesz, engedd el. Ere kér a kártya. Ha megszólal benned a félelem: De fogok-e valamit jobbat találni helyette? – akkor a helyzeted csak romlik.
Ha azonban hajlandó vagy kinyitni a markodat, és szabadságot ajándékozni, két dolog következhet : a probléma eltűnik, és a helyébe valami jó kerül, vagy egyszerűen meggyógyul. A kártya arra is kér, hogy ne számítsd ki előre a jövőt. Csak engedd el, és Isten segíteni fog.

Varázslat
Fedezd fel újra a csoda és az áhítat iránt fogékony gyermeki lényedet. Lásd a világot varázslatos helynek. A világ egy szent hely – varázslatos energiákkal.
Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet? Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól – kis vagy nagy dolgokban, nem számít. Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami “sokkal fontosabb ügytől”. Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözi fog.

Támogatás
Isten, az Angyalok és a Felemelkedett Mesterek ebben a pillanatban is vigyázzák lépteidet, szeretnek, és mutatják az utat. Nem vagy egyedül. Biztonságban vagy. Az égi támogatás energiája sugárzik a képből – töltekezz hát be ezzel a csodás energiával most!
Ez a kártya megerősíti, hogy jóindulatú lények csoportja vesz körül, akik szeretnek, támogatnak és utat mutatnak neked. Ha veszélyben vagy, közbelépnek és figyelmeztetnek. Ha félsz, az isteni szeretet energiájával töltenek föl. Ha össze vagy zavarodva, jó tanácsot súgnak a füledbe.
Ezzel a kártyával azt üzenik az angyalok és a segítő lények, hogy fordulj még gyakrabban hozzájuk. Beszélj magadban nekik bármiről, és hamarosan egyértelműen érzed majd a jelenlétüket.
Nemsokára az angyalok besoroznak maguk közé, hogy segítsd az embereket. Ha valaha is kételkedtél segítő képességedben, az angyalok most arra kérnek, szabadulj meg ezektől a félelmektől. 

A lapokat Dr. Doreen Virtue Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam számotokra – az angyalok vezették a kezem.
Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba őrangyal behangolásra, inkorponálásra – angyal tanfolyamok minden hónapban – érdeklődj a részletekről. Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Misztikus teliholdban!

A telihold most a  sorsfordító elengedésnek kedvez!

2022. május 16-án,  hétfő hajnali 6:15-kor  a Skorpió telihold köszönt be ránk!
Rakd le lélekterheidet, szabadítsd fel magad az önsorsrontó helyzetekből.
Azt ahol nincs harmónia az életedben, ami nem hoz boldogságot, áldást, azt most könnyebben el lehet engedned. A  szaturnuszi sorsrendező energiához  a Mars és a Neptunusz rezgése  is kapcsolódik. Az égiek veled lesznek, és segítenek szembenézni a félelmeiddel, a feladataiddal.
A jelenlevő rezgések arra inspirálnak, hogy: Vállalj végre felelősséget az életedért, és engedd el a negatív  ragaszkodást, azt az önsorsrontó életmódot, amit régóta folytatsz. Talán a lelked betegséggel is szembesített, és  jelzi már jó ideje neked, hogy lépned kell.  Nem késlekedni, hanem sürgősen cselekedned, mert nem vagy jó helyen, ahol pont most vagy az életedben.
Légy bátor és lépj szintet:  Kezdd az elengedéssel, majd a teremtéssel.

Készülj fel  az angyalmágiára: Imagináld az őrangyalodat, név szerint és kérd meg arra, hogy  legyen mellett a terveid megvalósításában. Töltsön lelki erővel  az angyalozás alatt. Invitáld meg  Mihály arkangyalt is a mágiához. Kérd, hogy szentelje meg a teret és  áldja meg a szertartásodat.  Majd állj egy csípőszélességű nagy terpeszbe, és emeld az ég felé a két tenyeredet, és mondd ki:  “Ezennel itt és most, elengedem mindazt ami már nem szolgál engem, ami lehúz, ami gátol a fejlődésemben.” Ezután sorold fel részletesen, mindazt, amit el akarsz engedni…nem kell kapkodnod, szedd össze minden gondolatod.  Mond ki hangosan ismét: “Vegyétek el tőlem ezeket a negatív gondolatokat, energiákat,  mert már nincs rá szükségem!”
Ha jól csinálod, érezni fogod, ahogy a szándékod szerint, kihúzzák, kivonják az  energetikai rendszeredből a negatív rezgéseket.  Érezhetően felszabadulsz. Majd most mondd ki ezt: “Megfogadom,  magamnak, hogy egy áldásos életet teremtek megfontoltan, átgondoltam,  tudatosan  olyat, ami felemel, ami előrevisz,  ami jóllétet, boldogságot hoz számomra. ” Fel is sorolhatod a terveidet.
Ezt követően pedig gyújt meg egy általad megszentelt  fehér gyertyát,  vagy mécsest és a kedvenc füstölődet. Tegyél fel egy szép neked tetsző meditációs zenét. Csendesedj el,  csukd be a szemed – kerülj alfa állapotba.  Ha kellőképpen ellazultál vizualizáld azt a jóllétet, amit el szeretnél érni. Adj pozitív hitet a teremtésedhez – gondolj úgy rá, mintha már meglenne. Tartsd ezt az aurádba teremtett  képet legalább 68 másodpercig. Ez mostantól egy létező ‘elementál’ – él, pulzál és hall téged. Mindaddig, létezni és vonzani fog, amíg csak pozitív energiákkal töltöd: jóérzéssel gondolj rá!  – nap, mint nap erősítheted a képzeleteddel. Végezetül pedig  jelen időben, adj  hálát előre az Univerzumnak azért,  hogy segít ezt megteremteni neked. A hála a csoda mágnese – felgyorsítja a manifesztációt.

Az Időkapuban Hahajah őrangyal fog tartózkodni, a  Kerubok karából, Raziel arkangyal csapatából. Ez az angyal biztosítja pártfogoltjának a legtisztább és leghatékonyabb páncélt a balsors ellen. Ő irányítja az Uránusz és Mars energiáit, s a hozzá forduló személyt a világos helyzetek felé tereli és vezérli. Ez az angyal űzi legmesszebbre a balsorsot. Hahajah Őrangyal a menedék angyala nevet is viseli.
Töltsd fel kristályköveidet, ásványi ékszereidet a telihold tiszta fényével. A holdséta is remek ötlet lehet, – romantikusan, édes kettesben a kedveseddel. A tarot lapjaidat is tisztíthatod és töltheted az erős rezgésekben.
A jupiteri energia szerencsés lehetőséget tárhat eléd, ha elindulsz a jobbító életed felé. Ha hiszel önmagadban és a Segítőkész Szent Szellemvilág   erejében, és  a saját sorsodban,  ha jó helyen vagy az életedben, meglásd hamarosan áldásokban részesülhetsz.
Oldó, blokkoldó kezelésekkel,  angyal lehívásokkal, fehér mágiás elengedő égetéssel,vezetett meditációval segíthetek, ha felkeresel. Előretekintő tarottal,  sorselemzéssel belenézhetünk a jövődbe.  Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. Keress bizalommal- nemcsak személyesen, de kamerás messengeren is vállalok foglalkozást, tanácsadást – érdeklődj a részletekről. Bejelentkezéskor jelöld meg, hogy miben kész segítséget. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Sorsátalakító energiákba érkeztünk meg!

JÓSLÁS, MEDITÁCIÓ, TEREMTÉS, ELMÉLYÜLÉS LEHET A MAI PROGRAM.

A péntek 13.  pozitív lehetősége: az átalakulás. Az okkult képességek felerősödhetnek – a szaturnuszi energiákban alkalmas a téridő spirituális mágiákra, jóslásra, meditációra – drámai megvilágosodásoknak idejében vagyunk.

Vedd fel a kapcsolatot őrangyalodon keresztül a Felsőbb világokkal  – meditációban csodás üzenetekkel áldanak meg. Tégy tedd rendbe az életedben – határozd el magad, hogy szintet lépj. Old fel és engedd el, azt ami már nem kell. Adj helyet az új teremtésednek. A spirituális tanácsadás során nálam meditációs program is vár rád, de beavatást kaphatsz a gyakorlati teremtő mágiába is.
Hangolódj az energiákra, hogy a rendelt időben a megfelelő helyen lehess – szerencsés történéseket!
Akit érdekel, mára még van szabad helyem: délután 2 és 5 között.
Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász-önismereti tanácsadó
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

A Jupiter a Kosba lép – új irányok

A Jupiter bolygó, a spiritualitás, a bölcsesség és a jólét bolygója

A nagy jótevő és szerencse bolygója 2022 május 11-től október 28-ig a tüzes Kos jegyében fog tartózkodni.
A tüzes türelmetlen energiák bátor magabiztossággal ajándékoznak meg, erősen célorientált és kalandvágyó is lehetsz. Egyesekben igencsak erősödik a vállalkozó szellem. Megnőhet az érdeklődésed olyan dolgok után is, amelyek ez idáig  nem vonzottak. Új lehetőségekkel új kihívások nyílnak meg előtted. Célorientáltabb és kezdeményezőbb lehetsz, ha ráhangolódsz az energiákra.

A Kos-Jupiter negatív aspektusa egyeseknél  felerősítheti az arrogáns, agresszív erőket, – előtérbe kerülhetnek az ösztönös vágyak, a kompromisszumképtelenség, a forrófejűség a megfontoltság helyett. Vigyázz, tehát, hogy csak olyat lépj meg, amit már előtte alaposan átgondoltál.
A Jupiter őrzője Zadkiel arkangyal. Zadkiel az igazság, a nagylelkűség, a kegyelet, a barátság védőangyala és az idei év arkangyala. Segít, hogy elengedd a régóta magadban tartott haragot és az áldozati szerepkört. Ezáltal képes leszel arra, hogy isteni életcélodra koncentrálj, 
A bolygó szerencsekövei: a kék és sárga topáz, a turmalin, a sárga cirkon, a sárga zafír, a lapis lazuli, az ametiszt, az azurit, a heliotrope, és a  jasper. Tarthatod a kristályokat a lakásodban, a spirituális oltárodon. 

Az, hogy hol melyik jegyben állt a Jupiter a születésedkor, a teljes asztrológiai képletedből tudhatod meg – ha bejelentkezel hozzám.
Annak érdekében, hogy a Jupiteri energiát megerősítsd magadban, fejleszd a lelkiséget. Légy barátságos és udvarias,  adj hálát szavakkal és tettekkel. Gyakran mosolyogj, segíts a rászorulóknak és a Jupiter bolygó energiája harmóniát és pénzügyi jólétet biztosíthat a számodra.
Ha kíváncsi vagy mi vár rád az elkövetkezendő időszakban, keress meg tarot előretekintéssel – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. De kamerás messengeres foglalkozást is vállalok – érdeklődj a részletekről.

Szerencsés időszakot kívánok, szeretettel Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu