NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Decemberi energiák a téli napforduló havában

December
Télelő – Álomhava – Szent Karácsony hava

December hava az áldott szent várakozás ideje az angyali energiák támogató fényében. A számmisztikában a tizenkettes szimbóluma – ami valójában a hármas egysége, szent szám. A tél arkangyalai Cassiel a türelem angyala, Uriel az ész arkangyala, Asariel az érzelmek angyala és Zadkiel a megbocsátás arkangyala. Angyalszertartásban most tőlük kérhetünk segítséget. December tarot lapjai: A Válaszutak VI. – Az Igazság VIII – A Mértékletesség XIV. Toleranciára és elfogadásra tanít ez a hónap – érdemes lesz a merev álláspontokat elengedni, és az empatikus megértő kommunikációra összpontosítani. Vigyázzatok a túlköltekezéssel a Vénusz-Plútóban és legyetek rugalmasabbak az Uránusz által generált új helyzetekben. A neptunuszi Halak energiákban intuícióval és igen erős spirituális energiákkal töltődhetünk.


A hónap legfontosabb napjai:

December 1. a Neptunusz előreindul égi útján. Megérzéseink felerősödnek. Harmadik szem csakra aktiválással is segíthetek ebben.

December 4-én az Újholdat üdvözölhetjük a tüzes Nyilas jegyében. Ezzel egy új holdhónap veszi kezdetét egy új ciklus indul el. Az emberi kapcsolatok terén hoz változást. Érdemes minden fejlődést akadályozó körülményt elengedni – angyalmágiákkal is kereshettek.

December 13-án a Mars a Nyilas lép át a tervezéshez kapunk jó energiákat.
Ugyanezen a napon a Merkúr a Bakba lép. Tudatos, kitartó energiákkal kapcsolódhatunk e jegyváltáshoz. Csakra-aura-meridián tisztítással, harmonizálással, rezgésszint emeléssel várom a spirituális Hölgyeket.

December 19-én az Ikrek Telihold köszönt be. Elengedéssel, teremtő mágiákkal, gyógyulás segítő terápiákkal is jöhettek hozzám.
Ugyanezen a napon a Vénusz retrográdba vált – radikális, drasztikus változásokat hoz kapcsolati és pénzügyi területeken.

December 21-én a Nap a Bakba lép – ez a téli napforduló ideje lesz. Lencsemágiával készülhetsz. Erős spirituális rezgésekben érdemes lesz teremtened – ha egyedül nem megy keress meg teremtő mágiákkal.

December 29-én a Jupiter a Halakba lép – ezzel egy új tizenkét éves ciklus indul el – megnyílik a bölcsesség kapuja. Tarot opciókkal várom az ezoterikus világnézetűeket.

December 30-tól a Szaturnusz segít átgondolni feladatainkat – ebben a spirituális energiákban megtalálhatjuk a megoldásokat és elég erőt kapunk előrelépni céljaink megvalósításához.
Szilveszterkor készülhetsz lélekben már az Új esztendőre. Légy valód, igaz, hiteles és dönts szabadon a sorsodban. hagyd, hogy a szeretet irányítson. Az Uránusz jelenléte segít, hogy pozitívan változtathassunk életünkön.  A szilveszteri újévi jóslásra már érdemes regisztrálnod.

A részletesebb elemzéseket még bővebben, a napi tarotban olvashatjátok majd. Ha elakadnál sorsdolgaidban havonta érdemes személyre szóló tarot-elemzést kérni – a jövőbe nézni. Minden elemzéshez grátisz: csakra-aura-meridián tisztítást és energetikai szint emelés jár ajándékba  – várom a Hölgyeket angyalos stúdiómba.
2022 a Jupiter éve a jog, a rend, az igazság,  a szerencse esztendeje lehet – várjuk  bizakodva, hittel, reménnyel az új évet!
Áldásos megéléseket kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász–angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – előre egyeztetéssel hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/

A Neptunusz újra aktív!

A Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja, a második transzcendens bolygónk.

A Neptunusz befejezi tolató-hátráló mozgását  és december 1-én direktbe vált,  a Halakban jegyében.  A Plútó, Szaturnusz, Jupiter, és Merkúr után a Neptunusz is előreindul – megkezdi égi útját.

Új lendületet kapunk az aktív időszakban terveink-céljaink-álmaink megvalósulásához. Lélekbolygónk a magasabb dimenziókkal való érzelmi összehangolódást képviseli. Felerősödnek előre megsejtéseink, megérzéseink.  Intuíciónk megerősödik –   felébreszti  empátiánkat, együttérzésünket.
A Neptunusz őrzője Asariel arkangyal. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért. Transzcendens tapasztalatokat ad, ha nyitottak vagyunk annak megélésére. Segítő üzenet álmokkal jeleznek az égiek. Ez a hatás magasabb szinteken gyógyulást hoz, áldást, angyali segítséget jelöl. Alacsonyabb tudat-rezgésszinten azonban csalást, megtévesztő hazugságokat, illuzórikus helyzeteket  hozhat.
A Neptunusz szimbolizálja a lelkünk mélységeit és a spirituális titkokat is. Önvizsgálatra, mély belsőmeditációk is a legjobb időszak.
Felsőbbrendű Én gyógyító vezetett angyal meditációkkal várom a spirituális Hölgyeket lélekharmonizálásra! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Újholdas hétvégénk lesz

H   E   T   I     T   A   R   O   T!
November 29-től december 5-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A hét elejében egy harmónia háromszög segít inspirál, és motivál bennünket dolgaink rendezéséhez – a Nap-Merkúr együttáll a Nyilasban.

A Mágus I.
A jelenlevő neptunuszi energiák által mágikus nap lesz a hétfő, Mindenféle spirituális tevékenységnek kedvez a nap energetikája. Intuítabbá válhatunk – lecsendesedve figyeljünk a belső hangunkra – megérzéseink felerősödnek, utat mutatnak. Jóslásra, angyalmágiára is kedvező lesz az időtér. Kedden mély lelki beszélgetések ideje jön el  – a vénuszi rezgésekben hangolódj a társadra, a kedvesedre. Három hónapos előretekintéssel tarot opciókkal segíthetek az útmutatásban.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás, vagy a lakásdíszítés – ünnepi kreatív dekorálás. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok finom meleg gyógyteákat – a tepsis sült burgonya mennyei étek lehet, akár az estebédhez. Kozmetikára, hajmosásra, tisztítókúrára, fogorvosi vizithez jó időben leszel – kezdd is el. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, december 1-én, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)


A Válaszutak VI.
A nagy megbeszélések ideje lesz a szerda a Nap-Merkúr-Szaturnuszban – karmatisztításra is jó időben leszel, érdemes kiegyenlíteni a spirituális adósságokat. A csütörtök a negatív rezgések elengedésének kedvez: úgymint az aggódás, a félelem,  stb. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek –  érdemes lesz befelé hangolódni, kicsit lecsendesedve figyelni az üzeneteket.
Energetikai tisztításokkal – rontáslevétellel is – kereshettek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a kertgondozás, olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor, szénhidrát lesz.  A rebarbara süti igencsak finom és különleges lehet – ha szereted az ínyencségeket. Tisztítókúrára, masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára kedvező az időtér energetikája. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hét közepének időtere – legyek figyelmesek! (A Hold a Skorpió jegyében jár, december 3-án, pénteken lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)


A Nap XIX.
Nap-Merkúr- Jupiterben karmatisztításra is kedvező energiákban lehetsz – megbocsátani, békülni most érdemes lesz! – ezzel is hangolódhatsz az Adventre. A szombati újholddal indul az új holdhónap. Családi ügyek megbeszélésére – konfliktusok rendezésére is jó a hétvége energetikája. A vasárnapi nap gyógyulást segítő energiákkal áldanak az égiek – érdemes hálaimákat is felküldeni, meditálni, energetikai tisztításokat megejteni. Teremtő mágiákkal újholdkor is várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
Remek program lehet a masszázs, vagy a természeti séta. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. A mézédes szőlő kitűnő desszert lehet. Hajmosásra szombaton, kozmetikára, masszázsra vasárnap lesz a legjobb alkalom. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyeknek kedvező lesz a hét vége – kapcsolódjatok a rezgésekhez. (A Hold a Nyilas jegyében jár, december 5-én,vasárnap lép át a Bak föld jegyébe.)


A hétvégi Nyilas Újhold hittel, reménnyel, optimizmussal tölt fel minket és kedvez az új dolgok elindításában is.  Angyalozzatok bátran, az adventi angyalok összehozzák a családot, szeretetenergiával töltekezzetek.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Adventi erények – adventi kísértések – adventi próbák!

A karácsonyi ünnepkör az Adventtel kezdődik.

Az Advent szóról sokaknak a várakozás jut az eszükbe: a karácsonyt megelőző felkészülést, az ünnepre történő várakozás. Advent időszaka lehetőség és számadás is egyben. Lehetőség az előrelépésre és fejlődésre. Az adventi próbák alatt angyalok vesznek körül bennünket, fényükkel segítve.
Advent négy hetében négyféle kísértés éri az embert, és ezekkel szemben négyféle morális képességet kell megerősítenie magában: Igazságosság, Bátorság, Mértékletesség, Bölcsesség. Az advent négy hetében ezt a négy erényt fejleszthetjük ki magunkban, ellenállva a kísértésnek.


Advent első hete: Az Igazságosság erénye – Mihály arkangyal.
Az ellenerők advent első hetében különösen az ember fizikai testét környékezik meg. Az archék, akik az ember fizikai egészségét hivatottak védeni, most elállnak az ember mellől. Az ellenerők ezért ezt a területet próbálják meg. Céljuk a megtévesztés, hogy becsaphassák az ember érzékelését; így megbomlaszthatják az ember és a világ harmonikus viszonyát. Ha a kísértés sikeres, ez az emberekben kétségbeeséshez vezet.
Ne engedd, hogy lehúzzanak, tarts ki végig a hited mellett, lásd tisztán a sorsodat, csakis a megérzéseidre hallgass. Tudni fogod hogy mi az igaz számodra, és fogadd el azt, hogy a világ ‘másmilyen’ is lehet… Zárj le minden olyan kapcsolatot, ami nem emeli a lelkedet. Tudatosan élve kezeld most is a helyzeteket, belső fényed világítsa meg az utat neked. Minden belső nehézség, egy út a fejlődéshez, egy karmaoldás, egy tanulás – a spirituális emberré válás lehetősége is egyben.
Az első kísértés elhárítására alkalmas az igazságosság erénye. Az igazságosság mint kozmikus törvény, a karmában jut kifejezésre. Az igazságosság segít meglátni mindennek az isteni oldalát és feltárja előttünk az álságot. Meg kell tanulni a szenvedéseket és a csalódásokat nyugalommal és töretlen erővel elviselni.
Hívjuk be ezen a héten az Igazságosság Lelkét, és Mihály segítségével fogadjuk be energiáit.

Advent második hete: A Mértékletesség erénye – Melkidézek angyal.
Advent második hetének arkangyala Melkidézek arkangyal. Ez a vágyak önző, mértéktelen megnövekedésének időszaka, így ezen a héten a mértékletesség az ember fegyvere. Mértékletesnek érdemes lenni az étkezésben, a gondolkodásban, a tévézésben és a fecsegésben, egyszóval mindenben. Nagyon ajánlatos ezen a héten többszöri szóböjtöt tartani! Melkidézek arkangyal a békesség királya. Energiája hatalmas, tele van szeretettel és békével.tartoznak a földangyalok mellett a gyógyítók és kozmikus orvosok is. Arra tanít, hogyan élhetjük meg a spiritualitást a mindennapokban, megmutatja a teremtő lét erejét és felelősségét.
Fénylény energiája megerősíti a test, a szellem és a lélek közötti kapcsolatot, és megmutatja, hogyan fejlődhetünk testünkkel összhangban, hogyan gyarapodhatunk létünkben.

Advent harmadik hete: A Bátorság próbája – Metatron arkangyal.
Az ellenerők elsősorban az asztrális testre hatnak: félelmet és aggodalmat akarnak ébreszteni bennünk. Az ember asztrális testét az angyalok vigyázzák. Mivel most ők is hazatérnek, az ellenerők ezt a területet is támadás alá veszik. Az ember úgy éli meg ezt, mintha elvesztené lelki egyensúlyát, ezáltal kibillenhet az egyenesből és leléphet az útról. Úgy érezhetjük, hogy lelkünk három ereje nem működik összhangban és nem szolgálnak minket. E három erő az Akarat, az Érzelem és a Gondolat.
A lélek e három vetületét újra harmóniába kell hoznunk, és ebben segít a bátorság ereje! A bátorság lényege, hogy semmilyen helyzetben ne veszítsük el önmagunkat.
A három lelkierő (akarat, érzelem, gondolat) szétválása félelemmel tölti el az embert. A félelem pedig képes az embert olyan dolgokra késztetni, amit nem szeretne megtenni. A bátorság erejével képesek vagyunk ezen lélekrészeinket újra egyensúlyban hozni.
Az embernek a legnehezebb helyzetben is meg kell találnia a helyes megoldást a szellem sugallatára hallgatva. Meg kell őriznie lélekjelenlétét!
Hívjuk be ezen a héten a Bátorság Lelkét, és Metatron arkangyal segítségével engedjük magunkba egyensúlyba hozó erejét.

Advent negyedik hete: A Bölcsesség erénye – Zadkiel arkangyal.
Advent negyedik hetének ereje a Beavatás – a Belső magány, a szellemi misztériumok templomában. A téli napfordulót közvetlenül megelőző időben az ember a szellemi világ küszöbéhez érkezik. Lehetősége nyílik új szellemi bölcsességek felvételére. Ezt próbálják az ellenerők meggátolni.
Ádvent negyedik, utolsó hetében a kísértő erők az ember máig kifejlődött tagjai közül a legmagasabbrendűt és egyben legbelsőbb tagját, Énjét környékezik meg.A kísértés a tudatlanság. Ha sikeresen átmész az adventi három próbán, a negyedik héten megnyílik számodra a lehetőség, hogy kapcsolatba kerüljön a magasabb világokkal. Ez a kapcsolódás lelked legmélyében kötött angyali vezeték, amely talán a legcsodálatosabb energiaszál, ami létezik. Advent negyedik hetében tehát a legfontosabb a szellemi bölcsesség megszerzése és megtartása!
A negyedik vasárnap angyala: Zadkiel Arkangyal. Az utolsó vasárnap egy püspöklila Angyal lépi át az égi és földi dimenzió kapuit, a Béke dalát énekli. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyal. Zadkiel Arkangyal energiája segít a megbocsátásban, a nagylelkűség elérésében, abban, hogy önzetlen légy, elfogadó és toleráns. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket. Friss, tiszta energiákat ad.

Advent négy hetén át érkezünk meg Karácsony szent, tiszta fényéhez – akik kiállják a próbákat, azokban megszületik a magasabb ÉN! Angyalainktól minden héten kapunk egy-egy olyan erkölcsi energiát, amelyet erővé fejlesztve kiállhatjuk a próbákat
A különleges rezgésekben kapcsolódj a Szeretet és a Fény ünnepéhez! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Angyalok érkeznek hozzánk!

Adventben –  Szent időben

Az Advent az ünnepekre való ráhangolódás, a készülődés ideje. Advent minden egyes vasárnapján egy angyal jön el hozzánk, aki hirdeti a megváltó érkezését. Amikor meggyújtunk egy gyertyát képzeljük el hogy itt van köztünk, és feladatát teljesítve közelebb hozza a karácsonyt. Az ősi hagyományok szerint a Teremtő négy különleges Angyalt küld le ilyenkor a Földre, minden vasárnap egyet, egészen Karácsonyig. Mindegyik Angyal külön céllal érkezik, de mindegyiknek van egy különleges égi küldetése: Advent szent üzenetét hozzák el nekünk.


Az első vasárnap angyala: Kék: Hit, Erő, Védelem, Isten akarata ” Legyen meg a Te akaratod!” Michael Arkangyal – szeretetenergiája ölel át. Négy héttel karácsony előtt valami nagyon fontos dolog történik: egy angyal, kék köpönyegbe öltözve, leszáll az égből, hogy közelebb húzódjon az emberekhez. A legtöbb ember ezt észre sem veszi, túlságosan el van foglalva mással. De, azok, akik jól figyelnek, meghallhatják a hangját. “Figyeljetek! Isten nagy örömöt készít nektek. Isten fia eljön a Földre, hogy új erőt adjon az embereknek, hogy fényt és szeretetet hozzon minden ember szívébe. Készüljetek a fogadására”. Ma van a napja, hogy az angyal először szól, s keresni kezdi azokat, akik meg tudják és meg akarják hallgatni őt.

A második vasárnap angyala: Rózsaszín, piros: Szeretet, Harmónia, Tolerancia, Türelem, Hála – Chamuel Arkangyal látogat meg. A második vasárnapon piros palástba öltözött angyal száll le a mennyből, kezében egy aranyserleget hoz. Az angyal szeretné megtölteni az aranyserlegét, hogy tele vigye vissza a mennybe. De mit tegyen a serlegbe? Játékot? Ajándékot? Törékeny, finom szövésű ez a serleg, a nap sugaraiból készült. Nem tehet bele kemény, nehéz dolgokat. Az angyal végigmegy a világ összes házán, és valami keres. Mit keres? Tiszta szeretetet minden ember szívében. És ezt teszi majd bele a serlegébe, és viszi majd vissza a mennybe. És ott mindazok, akik a mennyben élnek, az angyalok, és akik meghaltak, fogják ezt a szeretetet, és fényt készítenek belőle a csillagoknak. Ezért olyan jó felnézni a hunyorgó, ragyogó csillagokra.

A harmadik vasárnap angyala: Fehér: Tisztaság, Alázat, Védelem a rezgésünket (energiaszintünket) zavaró, csökkentő energiák ellen – Gábriel Arkangyal érkezik el. Advent harmadik vasárnapján egy fehéren ragyogó angyal jön le a Földre. Jobb kezében egy fénysugarat tart, amelynek csodálatos ereje van. Odamegy mindenkihez, akinek tiszta szeretet lakozik a szívében, és megérinti a fénysugarával. Azután ez a fény ragyogni kezd az emberek szemében, s elér a kezükhöz, lábukhoz, egész testükhöz. Így, még aki a legszegényebb, legszerencsétlenebb az emberek között, az is átalakul, s hasonlítani kezd az angyalokhoz, feltéve, hogy tiszta szeretet lakozik a szívükben. De ezt nem láthatja minden ember. Csak az angyalok látják, s azok, akiknek szintén ott van a szemében ez a fény. És csak ha ott van a szemükben ez a fény, akkor mehetünk el a karácsonyi gyermekhez és láthatjuk meg őt.

A negyedik vasárnap angyala: Püspöklila: Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia – Zadkiel Arkangyal érkezik meg. A karácsony előtti utolsó vasárnap egy nagy, halványlila lepelbe öltözött angyal jelenik meg az égbolton, és járja be az egész Földet. Kezében lantot tart, azt pengeti, s közben szépen énekel hozzá. De ahhoz, hogy meghallhassuk, szívünk tiszta kell, hogy legyen, s jól kell figyelnünk. A Béke nagyszerű dalát énekli, mely a karácsonyi gyermekről és Isten birodalmáról szól, mely eljő majd a Földön. Sok kis angyal kíséri a nagy angyalt, együtt énekelnek és örvendeznek a mennyben. Daluktól valamennyi mag, mely a földben szunnyad, felébred, s maga a Föld is figyel.


November 28-án, vasárnap elkezdődik a Karácsonyi ünnepkör – meggyújthatjuk az adventi koszorúnk első gyertyáját.
Azt kívánom, hogy:  Ahol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság. Ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény. Ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!
Legyetek lélekben azokkal a szeretteitekkel, akikkel most nem lehet – gondoljatok azokra, akik már nem lehetnek köztetek.
Most érdemes letenni a múlt terheit, oldásnak is jó ideje lehet. Békülésre, és megbocsátásra is jó hangulatú energiák érkeznek. Áramoltasd a szeretetet – Áldott Adventi várakozást kívánok Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Lendületes napok jönnek…

A Nap a tüzes Nyilas jegyébe lép!

November 22-én, hétfőn a Nap a Nyilasba lép át. Ez a jegyváltás  egészen december 21-ig fog tartani.  Optimistábbak, lendületesebbek, és nyitottabbak leszünk.  A jövő felé fordulva a tervezéshez kapunk jó energiákat. A  hit és az igazság ad nagy erőt – jövőorientálva, lelkesülve fordulhatunk új dolgok felé. Jó hír az, hogy szeretett hazánk, Magyarország  Nyilas energiát képviseli.


A Jupiter által uralt jegyként a Nyilas a növekedésről és az új dolgok megtapasztalásával járó szépségről szól.  Arra inspirál, hogy gondolkozz másként, másképpen, újszerűen. Sokaknak új szerelmet is hozhat a Nyilas ideje – lélektársak találhatnak egymásra. Párkapcsolatok erősödhetnek meg – szakítás csak ott lehet ahol már ‘elégett’ a szeretet-szerelem szál.
Csakra-aura-meridián tisztítással, karma oldás elindításával, angyalozással, életvezetési tanácsadással, tarot opciókkal tudok segíteni az ezoterikus hölgyeknek – bátran egyeztess velem időpontot.


Kívánom, hogy a Nap-Nyilasban töltődj fel  optimizmussal, hittel, reménnyel, jósággal – áldásban élj! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Vasárnap belépünk az Adventbe!

H  E  T  I     T  A  R  O  T!
November 22-től november 28-ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
A Merkúr a Skorpióba lép át ez az időszak alkalmas arra, hogy a lehúzó dolgaidat, régi rossz szokásaidat, korlátozó gondolataidat elengedhesd.

A Nap XIX.
A Nap a Nyilas jegyébe lép november 22-én és a tél kezdetéig, egészen december 21-ig itt is marad. Ebben a jegyben otthon érzi majd magát és elemében lesz. Az eleddig halogatott dolgaidat, családi ügyeidet rendezheted – itt az idő, ne halogass tovább. A jelenlevő Nap-Merkúr-Szaturnusz energiák is erre inspirálnak, kezdj el cselekedni – megbeszélésre a legjobb időben vagy. Blokkoldással, energetikai rezgésszint emeléssel segíthetek neked – keressetek bizalommal, szeretettel várom a spiris Hölgyeket!
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a kertészkedés, virágöntözés – mindenféle vizi-program. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A hagyma tea kitünő immunerősítő lehet – igyatok sok folyadékot, eleget. A gombapaprikást – háromféle gombából – ízletes éteknek készítheted. Kozmetikára, bőrápolásra, masszázsra, böjt és tisztító kúra elkezdésére remek napok jönnek – a hajvágást most azonban, ha csak teheted halaszd kicsit el. A Rák, a Skorpió, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Rák jegyében jár, november 24-én, szerdán lép át az Oroszlán tűz jegyébe.)

A Császár IV.
A Merkúr november 24-én, a Nyilas jegyébe lép át – felfokozódik az aktivitás. Az Uránusz új ötletekkel, remek gondolatokkal üzen neked, hangolódj a rezgésekre. Nagy lendülettel töltődhetsz el, nagyobb erőd lesz terveid megvalósításához. Sorsuraló lehetsz – karmákat tisztíthatsz most meg. Tarot opciókkal segíthetek Neked.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
A kirándulás, baráti találkozó remek program lehet. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok minél több folyadékot, gyógy-teát.  A rántott sajt fincsi estebéd lehet, tartárral különlegessé teheted. Kozmetikára, haj mosásra, masszázsra, tisztításra kedvező a hét közepe energetikája – hajvágásra pénteken lesz a legjobb alkalom, ragadd meg a pillanatot szépítkezz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – tegyetek is érte!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, november 27-én, lép át a Szűz föld jegyébe. )

A Pápanő II.
A Nap-Hold – Mars-Merkúr kapcsolata a mély érzelmi dolgok megbeszélésnek kedvez – igazi érzelmes hétvége lesz. A Neptunusz megáll égi útját – ez az előző élet feltárásának is kedvez – Angyalos Felsőbbrendű én vezetett meditációmmal a felettes éneddel teremthetsz kapcsolatot – de előző életbeli auraolvasással is kereshettek.
A vasárnapi nap Advent első napja lesz – ezzel elkezdődik a karácsonyi ünnepkör. A családi hétvégében meggyújthatjuk az első gyertyát az adventi koszorún.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet mindenféle kulturális program – kertészkedés, szabadtéri munka. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok minél több folyadékot, meleg teát, gyümölcsöt. A rántott gomba szuper vacsi lehet – rizibizivel laktatós finomsággá teheted. A tisztító kúrát is tovább folytathatod, de masszázsra, bőrápolásra és fogorvosi vizithez is jó az alkalom a hétvége időterében.  A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek szerencsés lehetőségei lehetnek a hétvégében – ha csak nincsenek büntiben. (A Hold a Szűz jegyében jár, november 29-én, hétfőn lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A hétvégében jelenlevő energiák kedvez mindenféle spirituális programnak: hálaimákat érdemes felküldeni minden nap – kapcsolódhatsz égi, szellemi vezetőidhez is, de foglalkozhatsz bátran okkult dolgokkal is.
A jupiteri rezgések a böjtnek, és a tisztázó beszélgetéseknek adnak tisztító energiákat – szólíts Mihály arkangyalt, hogy a heted harmóniában töltsd el. Erősítsd a kapcsolatot szeretteiddel, emeld a lelked rezgését a karácsonyi szent napokra – Advent járunk!

Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.
A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Kezdj minden napot hálával!


Kezdj minden napot hálás szívvel. Tanítsd meg magad hálásnak lenni és szeretni. Ne várj, sóvárogj a szeretetre, hanem legyél alkalmas rá, hozd ki magadból, mert nem kívűlről jön, hanem benned válik valóra az által, hogy szerethető emberré teszed magad.
Örömöd nem függhet mástól, a középpont benned van. Ha megteremted a saját boldogságodat és azt teszed, ami örömöt okoz neked, akkor másoknak is öröm lesz veled lenni. S ha másokban a jót keresed, azzal a saját boldogságodhoz vezető utat építed. – Agg Mónika

Teliholdas hétvégénk lesz!

Telihold a Bikában

November 19-én, péntek 09:58 perckor a Skorpió havának teliholdja a Bika jegyében köszönt be ránk!

Kulcsszavak: elengedés – döntéshozás – felsőbb szintre lépés – áldás – megtisztulás

Sorsfordító energiákkal áld az – az uránuszi-vénuszi-marsikus rezgések erősen hatnak. Keresd meg a középpontodat – hozd magad testi-lelki-szellemi harmóniába. Nézz szembe végre a nem működő sorsdolgaiddal, és engedd el a félelmeidet, önkorlátozó hitrendszeredet – nézd egy másik ‘megvilágításból’ az életedet. Vesd számba még az évből előtted álló heteket – jövőtervezésre remek az alkalom: kapcsolati, gazdasági ügyekben. Komoly felismerések érkezhetnek hozzád szellemi vezetőidtől – érdemes ráhangolód a mély meditációkra.


Van, aki nyüzsögni szeretne ezen a napon, és lesz aki pihenni. Már előre az ősz színeibe öltöztetheted a lakást, mesés dekorációkkal készülhetsz a közeledő teliholdra.

Tisztító rituáléknak is jó ideje lesz: megtisztíthatod ásványékszereidet, kristályaidat, és tarot lapjaidat a telihold erős rezgésében.
Angyalos szertartásokkal, párkapcsolat tisztítással és bőségmágiákkal ezen a napon is szeretettel várom a spiris hölgyeket – lehet előre regisztrálni!


Az Időkapuban a Fényességek karának angyala, Mihaél őrangyal áll, Rafael arkangyal csapatából. Holdenergiájával erősíti, szeretet energiával tölti a megfakult kapcsolatokat. A magas rezgésekben  szólíthatod Haniel arkangyalt, a kapcsolatok angyalát, hogy kapcsolatod minőségét lélektársi szintre emelje –  ásványkövét, a  holdkövet a bal kezedben tartva imaginálhatod. Invitáld meg Mihály arkangyalt a mágiához, hogy megszentelje a szertartásodat, és as saját őrangyalodat is, hogy spirituális erőd teljében lehess a manifesztációban.

Töltsd el ezt a napot, ha teheted szeretteiddel, erősítve ezzel is a köztetek lévő szeretetszálakat. Kívánom, hogy az elkövetkezendő időszakot éld meg békében, harmóniában, jóllétben. Légy a megfelelő helyen, a megfelelő időben, jókor, jó helyen, jó időben, sikeres szerencsében! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Kamarás messengeren is vállalok foglalkozást!

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

 

Fordulatos, izgalmas napok jönnek

H   E   T   I       T   A   R   O   T!
November 15-től november 21- ig.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent ’tisztán hallottam’:
Beköszöntött az alkotásra, kreativkodásra, elmélyülésre, meditációkra legjobb időszak – a plútói energiák bőséget is hozhatnak.


A Csillag XVII.
A jövőtervezéshez ötleteket és nagy lendületet adnak a Nap-Jupiter rezgések. Érdemes ráhangolódni szellemi vezetőidre – és komolyan venni az égi sugallatokat , a bevillanó segítő üzeneteket. Átgondolni, átértékelni a terveidet, módosítani az elavult elképzeléseidet, újragondolni a céljaidat. Tarot opciókkal bátran kereshettek – a lapok megmutatják a közeli lehetőségeket.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A testedzés kellemes időtöltés – de ügyeket intézni, és lomtalanítani is most a legjobbkor lehet, és tanulásra is kitünőek az energiák. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Az édesburgonya remek köret lehet, de fogyaszthatod önmagában is salátával, válaszd ahogy jobban tetszik neked.  Kozmetikára, bőrápolásra, hajmosásra jó időben leszel. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedvező lesz a hét eleje – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Kos jegyében jár, november 17-én, szerdán lép át a Bika föld jegyébe.)

A Válaszutak VI.
Elengedésnek helye és ideje lesz a hét közepe a Mars-Plútó energiákban. Most könnyebben elengedheted a káros szenvedélyeidet, régi rossz szokásaidat. Mély lelki beszélgetésekre is kedvet kaphatunk a merkúri-neptunuszi rezgések által. Ami megbeszélnivalód van, ami régóta nyomaszt itt az ideje átbeszélned a partnereddel – vita helyett a megoldást keresd.
Kapcsolat harmonizálással, szerelmi jóslással, kapcsolati tanácsadással segíthetek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Vásárlásra, kamra-feltöltésre, takarításra, háziasszonykodásra aktív energiák lesznek. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Igyatok jó sok zöldséglevet – remek vitaminpótlás lehet, de párolt zöldségként hal mellé is kitűnő választás – ha épp konyha művészkedhetnéked lenne.  A kozmetikusodat, a masszőrödet, a fodrászodat is bátran felkeresheted: hajfestésre remek az idő energetikailag. Fogorvosi vizithez azonban nagyon nem jó az alkalom, inkább halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jeleket! (A Hold a Bika jegyében jár, november 19-én, lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Nap XIX.
November 19-én, a Bika telihold köszönt be ránk! Nemcsak elengedésre, de kapcsolat megújításra is remek lesz a telihold energiája. Randizni, békülni, szerelmet vallani is a legjobb idő lesz. Jó hír a családot tervezőknek, hogy ez a nap termékenységi idő is lesz egyben – munkálkodni érdemes lesz. Csakra-aura harmonizálással, rezgésszint emeléssel várom a hölgyeket szeretettel.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kellemes programja lehet a hétvégének az utazás, a társalgás, baráti beszélgetések. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A sokmagvas kenyérből készült szendvics jó választása lehet, akár estebédnek.  Kozmetikára, hajmosásra, masszásra remek az időzítés a hét végében. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező napjai lehetnek a hétvégében – tegyetek is érte!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, november 22-én, hétfőn lép át a Rák vizes jegyébe.)

Életmódváltásra, sorsátalakításra a jelenlevő Nap-Plútó rezgések nagy erőt, tudatosabb látást adnak.
Angyalmágiában hívd, imagináld Uriel arkangyalt – kérj tőle tanácsot, hogy mi legyen a következő lépésed – pozitív rezgése segít a jövőtervezésben.


Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba. Az ülés alatt használok ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást.

A vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a fennálló helyzetre tekintettel, a budapestieknek is.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk, foglalkozások, terápiák
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu