NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Új hónap kezdődik!

H e t i     t a r o t
2023 január 30-tól február 5-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz

Elengedéshez remek oldó energiák kapunk a Nap-Uránusztól. Kreatív energiákkal, alkotó tevékenységre inspirál az ég megint. Félreértések tisztázásának, a tudatos, értelmes beszélgetéseknek is kedvező ideje lesz.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Nap XIX. – Vegyük kézbe a dolgokat, tegyünk a céljainkért.
Feladatmegoldásra, dinamikus fizikai cselekvő energiákra kedvező lesz a hét első két napja a Nap-Mars-Merkúr-Uránusz rezgésekben. Éjjeli üzenetálmaid sokat sejtető szimbólumokkal jeleznek, és a lehető legjobb lehetőségek felé terelgetnek. Ha rájuk hallgatsz sikeres lehetsz: az álomnaplód kéznél legyen. Rezgésszint emelő energiákkal várlak szeretettel, hogy felvedd a ritmust az égiekkel.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Az olvasásnak és a szellőztetésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Egy kis gyomorkímélő főtt krumpli vajjal, teával remek estebéd lehet. A fodrászodat felkeresheted: hajmosásra-festésre remek időben leszel – bátran szépítkezhetsz. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra is jó az alkalom. A fogorvosi vizitet ha teheted inkább még halaszd el – kedvezőtlen napjai lehetnek a beavatkozásoknak a hét elejében. Az Oroszlán, a Mérleg a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold az Ikrek jegyében jár, február 1-én, szerdán lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szabad szívből hozott szabad döntés.
Családi ügyeink rendezésének kedveznek a napok a hét közepében. Kapcsolat gyógyításra, tisztításra, emelésre kapunk magas energiákat – ne várj a másikra, kezdd el te – hangolódj mély lelki beszélgetésidben a szeretetre. Most jobban elfogadjuk, megértjük mások érzelmeit, érzéseit a Hold-Rák rezgésében. Szerelmi összehangoló angyali áldással is kereshettek – tisztítással,  ha blokkot tapasztalsz köztetek.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A nagymosásnak, a család-rokon látogatásnak is kedveznek az energiák. Nem ajánlatos a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Készíthettek gombás ételeket, ha szeretitek – és a meleg folyadékról, ízes gyógyteákról se feledkezzetek meg. Kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajfestésre-mosásra újfent kitűnő energiák lesznek. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Rák jegyében jár, február 4-én, szombaton lép át az Oroszlán tüzes jegyébe.)

A Császárnő III. – Termékenység-kreativitás-bőség.
Elengedésének, önvizsgálatnak, oldásnak is jó ideje lehet a hét vége energiatere a Hold-Nap-Uránusz kapcsolódásban. Szabadítsd fel magad az önkorlátozásaid alól. Engedd el a múlt fájó emlékeit, és építsd a jövődet egy magasabb szellemi szinten.  A vasárnapi telihold az Oroszlán tüzes jegyében köszönthetjük. Párkapcsolat lélekszintre emelésének is kedvező erők hatnak – ha megtalálod a valódi-hites helyed a kapcsolatodban. Egyébiránt nemcsak elengedésnek, de önbizalom erősítő varázslatoknak is lesz jó ideje. Ha családot szeretnétek, itt a jó idő a gyermek fogantatásra a Vénusz-Mars energiákban. Párkapcsolat-elemzéssel, szerelmi jóslással, kapcsolat tisztítással, párkapcsolati tanácsadással – vagy ha fogantatási gondjaid lennének – várlak szeretettel.
A hét vége tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Bőrápolásra, regeneráló masszásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra kedvező lesz a hétvége időtere. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold az Oroszlán jegyében jár, február 6-án, hétfőn lép át a Szűz földies jegyébe.)

A hétvégében szenteljünk időt a lecsendesedésre, a magasabb világokkal való kapcsolatfelvételre. A meditáció, a jóga, mindenféle spirituális gyakorlat remek időtöltés, feltöltődés lehet. Hasznos, élni tanító üzeneteket kaphatunk szellemi mestereinktől – érdemes ezeket lejegyezni, s rajta elmélkedni. Raziel arkangyal megvilágítja az elménket a tanítások értelmezésében.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Szeretet napban!

Ez a nap a szeretet napja lesz – engedd, hogy áradjanak az érzelmek!

Január 27-én, a Vénusz az érzelmes Halak jegyébe lép át és február 19-ig ott is fog tartózkodni. A szerelem, a szépség, a társasági kapcsolatok, pénzügyek jelölője otthon érzi magát ebben a jegyben. Egyesek érzékenyebbek, romantikusabbak, mások sértődékenyebbek is lehetnek. Légy nyitottabb és befogadóbb, építsd emberi kapcsolataidat.
Anyagi dolgokban azonban jobb, ha a racionális oldalunkra támaszkodunk!


Könnyben megy majd ezen időszak alatt az ismerkedés, sokkal empatikusabbá válunk, kapcsolataink megszépülnek, kivirágzanak. Ha nehezebben menne, kérd Chamuel arkangyalt a hangulat teremtésre. Romantikára a legjobb időben vagy – fogadd el randimeghívásokat,  tölts több minőségi időt a partnereddel, szerelmeddel. Családi, baráti összejöveteleket is szervezhettek.
Akik azonos rezgésszinten,  hullámhosszon vannak, most hamar egymásra találhatnak. Jöhet társ, lélektárs, romantikus szerelem.


Bevonzó és áldó angyalmágiákkal is várlak szeretettel. Ajánlom figyelmetekbe az éves szerelmi tarot-elemzést is. Bejelentkezéssel bátran kereshettek – jó tudni, hogy kamerás messengeres – előre egyeztetett videóhívásos – foglalkozást is vállalok, érdeklődj a részletekről nálam.
Csodás hangolódást kívánok a vénuszi szerencse energiákra! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Jövőtervező energiákban

H   e   t    i       t   a   r   o  t
2023 január 23-tól január 29-ig.

A négy princípium a Nap, a Hold, a Szaturnusz és a Vénusz a Vízöntő jegyében – esőzős-havas-nyirkos időben járunk. Áldásos, segítő és támogató energia érkezik, amely segíti a gyógyulást, gyógyítás és a rendteremtést. Remek ötletekkel ajándékoznak meg az égiek. A Bika-Uránuszban – problémamegoldó energiákkal rátalálhatsz a legjobb megoldásra melynek fényében felismerheted a kínálkozó jó lehetőségeket.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Diadalszekér VII.  –  Elmozdulás, haladás, fejlődés.
Kapcsolat tisztításra, hangolásra, harmonizálásra kellemes idő lesz a Szaturnusz-Hold-Vénuszban. Az önvizsgálatnak, és a mély lelki beszélgetéseknek is jó lehetősége lesz. Pénzügyi és szerelmi ügyekben is rendteremtésre inspirálhat. A jövőtervezésre, és karmaoldásra is nyitnak az új lehetőségek. Az új kapcsolatok, társulások elindításának is kedvező energiák lesznek. Párkapcsolat-elemzéssel, párkapcsolati tanácsadással, szerelmi jóslással is szeretettel várlak, jelentkezz be hozzám, egyeztess velem.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
A lábápolásnak, hangverseny-koncert látogatásnak,nagymosásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok vitamindús gyümölcsöket. Bőrápolásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra, hajmosásra, hajfestésre remek az alkalom – a hét eleji napokban a hajvágás korpa- és csomós haj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák a Skorpió és a Bak napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket! (A Hold a Halak jegyében jár, január 25-én, szerdán lép át a Kos tüzes jegyébe.)


A Pápa V. –  Istennel való kapcsolódás, hit és bizalom.
Csodás bölcs, okos ötleteink születnek sorsdolgainkat, jövőnket illetően a Nap-Jupiter kapcsolódásban. Hatalmas felismeréseket közvetítenek az égiek – élni tanító gondolatokkal – érdemes rámeditálni, hozzájuk kapcsolódni. A Vénusz a Halak jegyébe  lép át pénteken – érzelmes, együttérzős, empatikusabb hangulatot hoz majd. Éves, negyedéves tarot-elemzéssel belenézhetünk a jövődbe – kérj időpontot, egyeztess velem.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Az ügyintézésnek, lomtalanításnak, testedzésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz.
Igyatok meleg italokat a téli hidegben: tea, leves remek választás lehet. A masszőrödet, a kozmetikusodat és a fodrászodat is felkeresheted, bátran szépítkezhetsz (hajvágás szerdán még nem javallott). Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Kos jegyében jár, január 28-án, szombaton lép át a Bika föld jegyébe.)


A Válaszutak VI. – Szabad szívből jövő szívbéli döntés.
Rendet tehetsz családi, kapcsolati, gazdasági ügyeidben. Kapcsolat megújításnak, és hangolásnak is kedvez a hétvége energetikája. Ahol nincs szeretet-szerelem ott válaszút elé kerülhet a kapcsolat, ahol pedig erősek az érzelmek, ott szintemelkedés is lehetséges a jelenlevő Vénusz-Uránuszban. Bevonzó, kapcsolatot megerősítő angyalmágiákkal is kereshettek – regisztrálj időpontot hozzám.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A növénygondozásnak, takarításnak, rendezkedésnek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot.A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesz. Érdemes kúraként méregtelenítő- és lúgosító hatású ételeket,italokat fogyasztani.A hétvége erőtere kedvező a hajmosásra, regeneráló masszázsra, kozmetikára – a szombat fogorvosi vizitre nem ajánlott A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Bika jegyében jár, január 30-án, hétfőn lép át az Ikrek levegős jegyébe.)


A hét vége időtere kedvező felismeréseket hoz majd az előttünk előttünk álló feladatainkban. A  növőholdban érdemes a jövőtervezésre orientálódni. Hívd, kérd, imaginált Uriel arkangyalt és a sorsangyalokat: Hachamelt és Melathielt, hogy spirituális utadon jó felé vezessen.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Angyal jóslás

Vízöntő Újholdban

Töltekezz a csodás lapok energiájával, merítkezz a magasabb rezgésekkel!

Gyógyítás
Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe. Aggodalmaid hamarosan szertefoszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. Ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy “minden tökéletese isteni rendben halad”, ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.
Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva. A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel Te magad is egy gyógyító földangyal vagy.  Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak. Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással

Megvalósítás
Reményteli vágyaid beteljesülőfélben vannak. Lehet, hogy más módon teljesülnek, mint vártad, de a lényeget illetően – béke, biztonság, boldogság – mégis az valósul meg, amit kértél.
A gondolatok megvalósításának folyamata: először megszületik az ötlet az isteni forrásból. Majd az ötlet találkozik egy érzéssel. Ha a szeretet és a gazdagodás érzése kíséri az ötletet, létrejön a megvalósításhoz szükséges csíra.
A csírát azzal neveled, ha hiszel benne, és lépésről lépésre követed az érzéseiden, álmaidon, látomásaidon keresztül érkező isteni útmutatást.

Erő
A teremtő teljes ereje benned van. Az angyalok arra kérlek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a Te erődnek. Hasonlatos az isteni szeretet hatalmához.
Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.
Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isten szeretethatalmához. Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.


A lapokat Dr.  Doreen Virtue:  Angyalokkal gyógyító jóskártya csomagjából húztam – az angyalok vezették a kezem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu

Újhold napján

Varázsolj a  Vízöntő misztikus könnyed-légies energiájában

A mágiában mindig is fontos volt az időzítés.  Az újhold lelki regenerálódást hoz, a régi sérelmeidet, fájdalmadat végre elengedheted. Ha van rossz szokásod, most azt is leépítheted.
A mostani. január 21-én beteljesedő újhold alkalmával szerelmet vonzó- és bőség teremtő varázslatokat érdemes végezni. Ne csak fontolgasd, tedd is meg!

Újhold napján  mindig az elengedéssel kezdünk. Ilyenkor szokás elengedni minden olyan negatív energiát, ami blokkolhat a teremtő varázslatokban. Majd is az energetikai szintedet fogom felemelni, hogy alkalmas légy a teremtő mágiára.
Angyalos szertartást végezhetünk írásos, vagy gyertyás, szimbólumos, illetve arkangyalos megoldásban. A már meglevő szerelmi kapcsolatokat is érdemes megerősíteni angyalos misztikus összerezegtetéssel.
Elengedő és teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket! Jelentkezz be előre hozzám – egyeztess velem. Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Erőteljes nagy lendülettel

Újhold érkezik a Vízöntő jegyébe

A levegős újholdat január 21-én 21:54 perckor üdvözölhetjük. Új lehetőséget kínál: karrier, munka, pénz és szerelem és önfejlesztésterén.
Az Újholddal együtt álló Uránusz váratlan fordulatokat is hozat – hatalmas felismeréseink  lehetnek élet-sorsdolgainkban.

Január 20-án a Nap átlép a Vízöntőbe ez az energia a hosszabb távú terveknek ad nagyobb lendületet. Fontos, hogy legyen jövőképed – legyenek terveid, álmaid, célkitűzésed.
A Vízöntő Újholdban a  teljes újjászületés átalakulása érzése érinthet meg bennünket a  szenvedélyes energiákban. Ezzel elkezdődik egy teremtő időszak. Már a Mars és a Merkúr is aktívban, így  feladataink megoldásához nagyobb lendülettel, erővel áldanak az égiek.
Ugyanezen a napon az Uránusz az ébresztés és a fejlődés bolygója abbahagyja tolató, retrográd mozgását és újra aktívba vált – innentől felgyorsulnak az események. Véget ér a halogatás, az önsajnálat helyett nagy döntésekre inspirálnak a jelenlevő energiák. Pénzügyi terveink újragondolásában kapunk nagyobb rálátást. Engedjétek el a hibáztatást, keressétek az örömforrást. Legyetek kezdeményezők, kreatívok és kitartóak – a támogató energiák megsokszorozódnak.
A  jelenlevő Vénusz-Szaturnusz találkozóban a kapcsolataink tisztításának, harmonizálásának is jó ide lesz.

Az Időkapuban Umabél őrangyal fog tartózkodni az arkangyalok karából Mihály arkangyal csapatából. Ez varázslatos angyal önmagunk megismeréséhez ad segítséget, és ereje csodás előérzetekkel ajándékozhat meg. Idézd meg őt az őrangyalodon keresztül angyalszertartásban, hogy rezgésével megismerkedj. A  Sors mindig gondoskodik rólad, ha bízol a jövődben, hiszel magadban!
Most feltöltheted tarot lapjaidat, ásványékszereidet, kristályköveidet az újhold magas rezgésével. A holdséta is javallott akár társaságban, egyedül, avagy a pároddal romantikusan.

Elengedő, és teremtő meditációkkal, angyalmágiákkal, önbizalom erősítéssel, oldással, blokkoldással is kereshettek – érdemes előre bejelentkezni erre a napra hozzám. Ha bele szeretnél nézni a jövődbe személyes, egyéni jövőbe néző elemzéssel várlak.

Csodás teremtő időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Januári időben

H   e   t   i      t   a   r   o    t
2023 január 16-tól január 22-ig.

Újholdas hétvégénk lesz!

A nap január 20-án lép át a Vízöntő jegyébe. Újító, kreatív energiákkal töltenek az égiek nyitottabbá válhatunk a levegős rezgésekben – a  gyermekáldást segítő, kreatív megoldást hozó energiákban.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. –  Korszakváltás, változás, átalakulás, szintlépés.
Életmód váltásban segítő energiákkal áldanak az égiek – megújulhatsz, átformálhatod az életed. Itt az idő, szüless ujjá, ébreszd fel spirituális tudatodat, alakítsd át a sorsodat. Félelemoldásnak jó ideje lehet a hét eleje a Nap-Hold-Plútó rezgésekben. Tisztító energiákkal energiagyógyászként várlak, ha felkeresel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A hegyi túrának, lazító masszázsnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. Egyetek adalék- és tartósítószer mentes ételeket – a gyümölcsöket is iktassátok be a napi étrendbe. Bőrápolásra, kozmetikára, fogyó- és tisztító kúrára, hajmosásra remek időben vagy – a hajvágást inkább még halaszd el. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre!  (A Hold a Nyilas jegyében jár, január 97-én, csütörtökön lép át a Bak föld jegyébe.)

Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, tudatossá válás.
Kapcsolat gyógyításra kapunk ma emelő rezgéseket a Vénusz-Hold-Szaturnuszi energiákban. Békülésre, megbocsátásra, átértékelő beszélgetéseknek kedvez a téridő. A Nap pénteken a Vízöntő jegyébe lép át – jóvátételre remek időszak kezdődik el. Karmaoldó meditációkkal, párkapcsolati tisztítással is  szeretettel várom az ezoterikus hölgyeket.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A sétának, az olvasásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok elegendő folyadékot: tiszta vizet, gyógyteákat. Körömápolásra, kozmetikának jó ideje lehet – a tisztító-fogyó kúrát is tovább folytathatod. A Halak, a Bika, a Skorpió és a Szűz napjegyűeknek kedvező időszaka lehet – legyetek sorsteremtők. (A Hold a Bak jegyében jár, január 21-én, szombaton lép át a Vízöntő levegő jegyébe.)


A Bolond XXII. – Itt az ideje a saját utadat járni.
Szombaton a Vízöntő újholdat köszönthetjük! A még lezáratlan Függő dolgainkra, ügyeinkre érdemes jó megoldást keresni a jelenlevő plútói rezgések segítenek a váltásban. Vasárnap már új holdhónap kezdődik el, újabb feladatok érkeznek, megtapasztalni való kihívások jönnek. A hétvégében  a szaturnuszi-vénuszi energiák a tisztításnak-harmonizálásnak, és az alkotó tevékenységnek is kedveznek. Jobban ráláthatunk élet-sors dolgainkra, felsőbb lélekszintre emelhetjük kapcsolatainkat, fizikai cselekvő energiákkal haladhatunk. Kapcsolat tisztítással továbbra is kereshettek. A már meglévő szerelmet megerősítő angyali összerezegtető angyali áldással várlak benneteket.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túrának, a természetben tartózkodásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a visszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok friss zöld salátákat, lúgosítani mindig érdemes. A masszőrödet és a kozmetikusodat is bátran felkeresheted.  A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse  – keressétek a jó lehetőségeket!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, február 23-án, lép át a Halak vizes jegyébe.)

Meditációra is jó időben lehetünk – fontos égi üzeneteket kaphatunk a Felsőbb világoktól, szellemi- égi segítőinktől. Érdemes a kinyílni a problémamegoldást segítő, élni tanító energiákra. Raziel arkangyal  segíti a tisztánlátást, de a karma-oldásban is jó lehetőséget ad. Tudatos gondolatokkal kapcsolódhatunk életünk megjobbításához.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Átgondolt lépésekkel

H e  t   i       t  a  r  o  t
2023 január 9-től január 15-ig.

A Mars előreindul égi útján –  a lendület és vitalitás hevében, harmonikus egyensúlyban haladjatok. Szenteljetek nagyobb időt az alapos, átgondolt sorslépésekre, életdöntésekre.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Hold XVIII. – Lélek –  lelkiség – érzések – érzelmek ideje.
Kapcsolati hangolásnak jó ideje lehet a hét eleje – lelki mély beszélgetések nagy lehetősége a vénuszi-marsikus energiákban. Kapcsolódj a fenti világhoz meditációdban: problémamegoldó gondolatokkal áld az ég megint. Érdemes lesz bevillanó gondolataidra is, hasznos és fontos információkkal gazdagodhatsz – élni tanító üzenetekkel. Kapcsolati tisztítással, párkapcsolati tanácsadással is várom a Hölgyeket, szeretettel.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A családi programnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet az eret és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a fehérje lesz. A fekete retek nyers káposzta, karfiol, gyökeres zöldségek fogyasztása kedvező lehet az egészséges táplálkozásban. Fogyó és tisztítókúra elkezdésére remek időpont a hét elejének időtere. Bőrápolásra, kozmetikára, hajmosásra, hajvágásra is remek időben lehetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyűeknek szerencsés napjai lehetnek – vegyétek észre! (A Hold az Oroszlán jegyében jár, január 10-én, kedden lép át a Szűz föld jegyébe.)

A Remete IX. – Elvonulás – belső fény – önvizsgálat – önismereti út ideje.
Bőség meditációknak jó ideje lehet a Nap-Jupiter-Merkúr-Neptunusz találkozóban a hét közepében. Álomüzenetekkel jeleznek az égiek, felszínre hozva a benne lévő lelki mélységeket. A Mars elindul égi útján – csak a megfontolt, jól átgondolt döntések vezetnek a sikerre. Önelemzésre remek időben lehetsz. Önismereti tanácsadással várlak szeretettel, ha felkeresel – csodás angyalos meditációval lélekkommunikációs terápiákkal.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A takarításnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Egyetek ásványi anyagokban gazdag gyümölcsöket: az alma, mazsola, füge – akár desszertként, vagy uzsonnára a legjobb választás. Az elkezdett fogyó- és tisztítókúrád tovább folytathatod – hajvágásra, kozmetikára, regeneráló masszázsra is remek időben leszel a hét közepében. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – teremtsétek meg a jó lehetőségeket. (A Hold a Szűz jegyében jár, január 13-án, csütörtökön lép át a Mérleg levegő jegyébe.)

A Halál XIII. – Elengedés –  lezárás – továbblépés és új kezdetek ideje.
Elengedésnek kedveznek a jelenlevő plútói energiák – negatív lehúzó erőket, önkorlátozó aspektusokat érdemes elengedni. Az álomüzenetekre most is érdemes lesz ráfigyelni – az álomnaplód kéznél legyen. Reggeli ébredésben Gábriel arkangyalhoz fordulva megfejtheted. Ne aggódj, amire nem emlékszem az majd pár napon belül feljön a tudatodba éber valóságodba. Lelki tisztításnak, lélekoldásnak is jó ideje lesz a hétvége. Szívcsakra harmonizálással,tisztítással segíthetek, hogy lelkileg könnyebb legyen.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A természetben járásnak kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Igyatok zöld- és gyógyteákat – meleg italokat – a gyömbértea a legjobb választás lehet. Hajmosásnak, kozmetikának, fogorvosi vizitnek kedveznek az energiák péntek-szombat, vasárnapi nap hajvágásra kedvezőtlen. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek, és az Oroszlán napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse  – legyetek figyelmesek! (A Hold a Mérleg jegyében jár, január 15-én, vasárnap lép át a Skorpió víz jegyébe.)

A hétvége kedvező energiája a békülés-megbocsátás ideje lesz: tégy lépéseket a karmikus oldások irányába: jóvátétel ideje lesz. Emelkedett tiszta lélekkel készüljetek a következő hétre – a megbocsátásban, haragelengedésben, nézeteltérések tisztázásában Raquel arkangyal is segíthet – idézd meg angyalszertartásban.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:


Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

 

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Lendületes erőben

A Mars aktívban

Január 12-én a Mars abbahagyja tolató hátráló mozgását és ismét előre indul égi útján. A megfontolt, jól átgondolt döntések vezetnek a sikerre. 


Erőteljes, nagy lendület energiákat kapunk – igyekezzünk azonban megfontoltan cselekedni. Bölcse, tudatos döntésekkel,  jövőtervezéssel összeszedettebb és céltudatosabb lehetsz – jelenleg fogyóhold van, ez picit blokkolhat.  Az aktív rezgésekben végig gondolhatod mire értél meg – fontossá válik a másokra való tapintatos odafigyelés, és empátia gyakorlása is.
Ha blokkokat tapasztalt érdemes a sorsutadat megvizsgálni – a saját életed éled-e vagy letérített-e valami a karmikus pályádról. Éves elemzéssel – oldó, blokkoldó energiákkal, rontáslevétellel – segíthetek, hogy visszatalálj a lendülethez.
A Mars bolygó égi őrzője Kamaél Arkangyal. Kamaél a bátorság, a szenvedély, az akarat, a tisztánlátás angyala. Fejleszti az intuíciódat, segít meglelni a célod. Segít lebontani a félelmeidet, az idegességedet, az agressziódat. Támogat abban, hogy az általad igaznak vélt ügyekért kiállj.
Áldásos előrehaladást kívánok szeretettel, Mindenkinek a dinamikus rezgésekben! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:

Erőteljes rezgésekben

A Rák teliholdat január 7-én 7 óra 09 perckor üdvözölhetjük.

Mivel a Nap a Bak jegyében jár ez a telihold feszültséget, türelmetlenséget is hozhat az alacsony tudat és rezgésszintű embereknél. Fontos, hogy kerüld a trollkodókat, a zavargókat,
vonódj ki a vitáktól –   használd diplomácia érzékedet. Felszínre kerülhetnek most  elfojtott érzelmek, sérelmek is – szakításveszélyes helyzetet generálódhat, törekedj tudatosan a  harmóniára. Chamuel és Jophiel arkangyal idézheted, hogy kellemes hangulatod legyen.

Elengedésnek, és a teremtésnek a legjobb idejében lehetsz. Ezen időszak kellemes energiákat ébreszthet a szerelemben, a társra találás is nagyobb esélyt kaphat – ismerkedni, flörtölni randimeghívást elfogadni, szerelmet vallani  remek a lehetőség – élj vele. Azok a párok, akik családot szeretnétek készülhetnek a babaprojektre, termékenységi idő lesz – csak aktívan!

Szerelmi mágiákra, szerelmi varázslatokra, kapcsolat tisztításra, angyalos összerezegtető áldásra remek lesz az energetikai tér – szerelmi jóslással is kereshettek!
Az Időkapuban Jejalél őrangyal áll majd az Arkangyalok karából,  Mihály arkangyal csapatából. Idézése, erejének rezgése segít a pozitív gondolkodásban.
Elhunyt szerettedhez kapcsolódni is jó most, angyalos szertartásban, ‘hadó’ energiával javaslom.  Fény hazába emelő szertartással is megbízhattok – elengedő oldással segíthetek a lelki terhekben letételében.
A Telehold tiszta, erőteljes rezgésével kristályköveidet is feltöltheted, de a tarot kártyádat is tisztíthatod – használd ki a jó alkalmat. A kellemes időben még a holdséta is javallott.
Kívánom, hogy pozitív energiákkal töltődj ezen mesés Teleholdon! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: