NAPI ÜZENET kategória bejegyzései

Hétvégi téridőben.

Erős energiák – tisztázó helyzetek. Döntéseinkben álmaink is segítenek.

“Minden egy – több testben egy lélek.”

Energikus napunk van – sportnak is, de a kirándulásnak is kedvez, munkabírásunk nagy lesz.

Mély, fontos beszélgetésekre alkalmas a hétvégi nap – kapcsolat, párkapcsolat tisztító aspektusban. Olyan emberekkel is találkozhatunk és kapcsolódhatunk most, akik merőben más energiarendszerben élnek, más hitviláguk van, de valamilyen formában mégis közös  az utunk. A Jupiter retrográdban van, ami a testi-szellemi méregtelenítésnek is kedvez. A  szaturnuszi-Mars-Plútó az új utat mutatja meg, amerre lépned lehet. Tudatalattink az álmok dimenzióján keresztül üzen – ki az aki hamarosan kirezeg az életünkből,  elengedő feladatot hozva. Erkölcsi-morális segítőt is kaphatsz – életútvezető barátsággal. A Rák Hold mindig a családi problémákat mutatja meg, a szaturnuszi-Hold pedig megtanít arra, hogy a konfliktusokat hogyan oldjuk meg, miként ne vonódjunk bele vitázó helyzetekbe. Emlékezzünk csak arra, hogy a társunkkal való szövetség nem csata, szent szövetségünk van vele. Lelki szerződés, ami a szeretet jegyében köttetett. A Vénusz a Bikában  – ez az energia is segítségre lesz – hangolódj a harmonikus rezgésekre, légy bátor és cselekedj, az erőd veled.

A tarot üzenete: Az Igazság. VIII – Kazánlár tarot, Nagy Árkánuma. Minden és minden ember összefügg egymással. Önismeret nélkül nincs spirituális út. Néha embertpróbáló feladatokkal kell foglalkoznunk, a karma mindenhol megtalál, és kiegyenlítődésre vár. Az egyensúly a harmónia része. Spirituális jóslatként azt üzeni a tarot lap, hogy dolgozz magadon, és vállald fel a problémáidat, tedd rendbe a dolgaidat. A helyes életszemlélettel minden a helyére kerülhet. Légy igazságos önmagaddal is, az élet segít neked,ha a türelem és a szeretet vezérel.

“A legnagyobb erőpróba az önlegyőzés. Ha naponta legyőzöd magadban a kis erőszakosságok és indulatok ugrásra lendülő apróvadjait, olyan erőt fejlesztesz ki vele, amellyel végül le tudod majd győzni a Vörös Oroszlánt is.” – Szepes Mária


Az Én-szeretet alap, szeresd és tiszteld magad – mert ezzel kezdődik minden! Adj energiát annak, aki vagy. Hozz pozitív fordulatot életedbe. Karmaoldás ideje van.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.
Karmaoldás.

Sorsfordító napokat élünk.

Olyan a világod, amilyet teremtesz magadnak!

Ma Bika-Holdban vagyunk. (A Nap, a Kos és a Vénusz is jelen.) Igen erős energiákat kapunk az új dolgok elkezdéséhez. A terhek letételének ideje van. Jó lehetőséget a felfelé lépéshez, az előrelépéshez. Hangolódjunk rá sorsdolgainkra és lépjünk egy nagyot előre.
Ha válaszokat keresel miért nem fogadod el a feléd áramló lehetőséget, hol van benned a dac, és a düh, (elfojtott agresszió)  amivel rombolod megad, miért érezd úgy, hogy te nem lehetsz sikeres…és szeretnéd, ha szabadon teljes szívvel élhetnéd az életed keress meg egy terápiás konzultációban sokat segíthetek neked.

Ahogy minden anyagi létezés egy teremtő gondolat eredményeként jön létre, úgy minden ami a világodat meghatározza a te teremtményed.

A holnapi marsikus Hold ellentéteket jelez – légy kompromisszumképes, és keresd a pozitív megoldást mindenben. Az empátia legyen a fegyvered; indulatmentesen, gyógyító szeretettel légy jelen. Hétvégére már csodás feloldó energiák érkeznek meg.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorsfordulatok.
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás.

Rendcsinálás – időben vagyunk!

A Szaturnusz mindig próbára tesz.
A rendcsinálást inspirálja; megmutatja a határaidat – egy fejlődési folyamatot indít el, ajándéka  az önbeavatás. Ma a Szaturnusz, sorsbolygónk megkezdi szeptember 6-ig tartó tolatását, a bölcsességet jelképező Nyilas jegyében. A korlátaidra a most következő helyzetek hívják fel a figyelmedet.
Amiben változtathatsz, amit megváltoztathatsz – ha bölcsebb leszel. Ismét időt kapunk az Idő urától.  Azt üzeni:  Értelmezd újra a dolgaidat! Légy tudatos, és vedd kezedbe az életed.


NAPI TAROT AZ ÍTÉLET XX.
Spirituális lapként a következő időszakra.
Spirituális ébredés. Visszavonulás – minőségi változás, optimista világlátás. Az ember akkor is újjászületik, ha ez nem felel meg az akaratának és hogy telve új energiával folytathatja az életét.

“Teremts kontaktust magasabb önvalóddal: figyelj a belső hangra, s ha meghallod, tudd, hogy fejlődésed döntő fordulóhoz érkezett. Mágikus akaratod végső koncentrációjával vond vissza ekkor életre kelt bálványaidból lekötött erőidet – s azok birtokában képes leszel a pozitúra-változtatás végrehajtására.” – Szepes Mária

Sohasem az Idő oldja meg a dolgokat, hanem mi magunk… Az a program, hogy mit kezdünk a rendelkezésünkre álló idővel. Szaturnusz az Idő ura mindig ad időt nekünk, hogy jobbá tegyük a dolgainkat. A megbocsátás ereje gyógyítja be a sebeket és hoz megnyugvást a mostban. Az Idő Neked dolgozik!

Fogadd el a kihívást  és légy hálás. A fejlődési folyamat része a probléma megoldás, kell hozzá bátorság és kitartás. Ha most elérsz valami újat, az tartós marad.

Asajah
spirituális tanácsadó -léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – sorselemzés.
Oldások, blokkoldások – energetikai tisztítások.

Csillagok, csillagok…

Az égiek mindig segítenek – ha rájuk figyelsz, sokat elérhetsz!
Egy szembenállásra virradtunk: Bika-Vénusz és Skorpió-Jupiter. És hogy mit jelent ez: Karma – karmaoldás.Úgy  élj, hogy azt tedd másokkal, amit te is szívesen fogadnál. Most amit elindítasz visszakerülhet hozzád… Mindenre fény derül, minden kivilágosodhat – tisztító tisztázás. Fontos tudni, hogy ez az energetikai helyzet eltarthat még vagy négy napig. A kapcsolataidban is változás jöhet: kibékülés, összeköltözés, elköltözés, egyeseknél akár eljegyzés is szóba jöhet. A harmóniateremtés legyen a pozitív cél! Mivel az energiák igen erősek lesznek, ez a gyógyító munkának is nagyon kedvez. Gyorsabban, hamarabb gyógyulnak a betegek, érdemes energiagyógyítást kérni és elfogadni, befogadni,  mert vele egyre könnyebb lesz a regeneráció is.

Szerdán hajnalban igen jelentős jósálmokat hoznak az égiek – figyeljük meg!
A Hold-Vénusz ebben segít majd. Ha emlékszel rá akkor a tudatodnak szólnak, ha pedig úgy érzed nem álmodtál semmit, az csupán azt jelzi, hogy az üzenet a tudattalannak szólt csak. De bízz benne, ő tudja majd hogy mit kezdjen vele… Megérleli, és előbb-utóbb feljön a tudatba – a helyes cselekvésre ösztönözve. Segítség jön kommunikációs gondok rendezésére is, amit félreértettél most tisztázhatod. Empatikus lelki melegséggel lehet most közeledni emberekhez, ismerősökhöz, barátokhoz. A energiák lágyabbak, és együttérzőbbek lesznek – empátiával telítettek. Pénzmágiára, bőségteremtésre igen kiváló rezgések lesznek – teremtő szertartásokat végezhetsz, igen intenzíven. Lépj kapcsolatba belső vezetőddel, bőségangyalod segítségét kérve megláthatod a lehetőségeket is. A tiszta szerelmi kapcsolatok erősödhetnek, a romantika is mellénk szegődik. Minden más ami nehezen ment, most könnyebben haladhat. Ha úgy érzed, hogy elakadásaid vannak – erőd gyengülhet vele, keress meg egy terápiás blokkoldásra, hogy minden könnyebben menjen. Ha te változol azzal változhat minden…
Érdemes megnézni hol áll az Uránuszod a teljes asztrológiai képleteden, mert ha ezt tudod megfejtődik minden.
Tiszta, teremtő erőd fényesen ragyogtatva vezessen!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós,spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot, sorselemzés.
Energetikai tisztítások, oldások.
Teremtő programozás a gyakorlatban.

Heti tarot – Teremtő mágiában.

Heti tarot – Újholdas hetünk van!

Csodás átalakító segítő energiák érkeznek – használjuk ki a lehetőségeket!

 

A DIADALSZEKÉR. VII.
Újholdas napra virradtunk a hétfői nappal. Van okunk örömködni végre fellégezhetünk – a Nap kilépett a Bak-Plútó kvadrátból. Kellemesebb, nyugodtabb, lágyabb időszak következik el mindenkinek. A feszítők erőket felváltja a Kos energiája. Elkezdődhetnek újból a kommunikációs időszakok, a Merkúr energia újra életrekelti a napjainkat…Változtatni lehet most kapcsolati, munkahelyi programodban – jöhet az új, ha készen állsz a nagy változásokra…elengedés után jöhet a vizualizációs teremtés – ki ne hagyd ezt a mágikus éjszakát! A Diadalszekér a nemzés princípiuma –  a beteljesülés. Egyensúly és kiegyensúlyozottság.

AZ ERŐ XI.
Csak céltudatosan – álmaid beérnek.
Légy kitartó és állhatatos. A Vénusz már a Bikába érkezik meg, s ez a jó hírt fogadjuk örömmel. Megszűnik a Skorpió Jupiter szembenálllás. Oldódnak a feszítő energiák – és egyre jobb napok jönnek. Ha blokkokat érzel keress fel – energetikai tisztítás mindenkor a legjobbat hozhatja ki belőled. Nézz szembe önmagaddal, és engedd el, ami bánt téged, azt választ mindig ami boldoggá teszi a lelked. Kezdj új életet és szeress élni –  nagy erőd lesz! – megtalálod az igazi sorsodat. Most lesz erőd kapcsolataidat minőségileg is átalakítani. Többet ésszel, mint erővel.  A marsikus nap a tűz elemével az isteni szellem kreatív, megfontolt ereje.

VÁLASZUTAK VI.
Mindig a szíved vezessen – így hozol jó döntéseket. Válaszutak lesznek egyes párkapcsolatokban. Dönts lélekből – a helyes kommunikáció a helyes irányba vezethet. Hétvége felé is jó energiák közelednek – a párkapcsolati téren felszabadító, oldó rezgések hoz a tavasz… Összeköltözésnek, vagy elköltözésnek is ideje lehet… Tudatosan, okosan, bölcsen, megfontoltam cselekedj. A válaszutak lehetősége szíved joga – minden csatlakozás egy spirituális döntés.

“Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdőd levegővel, idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva a barátaidat, és szívvel-lélekkel szoríts mindenkivel kezet. Ne félj attól, hogy félreértenek, és egy pillanatig se törődj az ellenségeiddel. Döntsd el határozottan mi a szándékod, aztán pedig egyenesen törj a cél felé. Legyen szemed előtt a magasztos cél, amit kitűztél magad elé – és akkor egy idő múlva észreveszed, hogy öntudatlanul is megragadod azokat a lehetőségeket, amelyek vágyaid teljesüléséhez szükségesek, ugyanúgy, ahogy a korallállatka kiválasztja a tenger habjaiból mindazt, amire szüksége van. Képzeld önmagadat annak a tehetséges, komoly, hasznos embernek, aki lenni akarsz, és ez a gondolat óráról órára jobban átalakít majd, hogy saját eszményedet megközelítsd… A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás. Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk.” – Elbert Hubbard

Meditálj mielőtt cselekszel – ne légy elhamarkodott ezen a héten semmiképpen. Őrizd meg az egyensúlyodat, a lelki harmóniád a legértékesebb. Sorsangyali lehívásokkal segíthetek Neked.
Az égiek az energialehetőségekkel megerősítve mutatják az utat. Ha a helyes irányba indulsz el minden sikerülhet. A karmikus dolgok letételének ideje lesz…

A lapokat a Kazánlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim bevatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fenti egy általános jóslás – ha személyre szabott elemzést szeretnél az konzultációba kérhető.
http://asajah.hu/tarot/asajah-spiritualis-tanacsadas-4.php

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:

Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.

Átalakító átváltozásban.

VARÁZSLATOSAN SZÉP, POZITÍV, ÖRÖMTELI, BOLDOGSÁGOS HÉTVÉGÉT KÍVÁNOK NEKTEK SZERETETTEL!

“Ha az ember lelkében nincs rend, nem képes rendet tenni önmaga körül sem.” – Ezra Pound

Tavasz van, gyönyörű! Ne tárolj a szívedben haragot, sértődöttséget – segítek elvégezni a mentális-asztrális nagytakarítás: szívcsakra tisztító harmonizálással várlak – terápiás változatban is. Erős, átalakító, átváltoztató komfortzónából kimozdító energiákban vagyunk – transzformáló erők hatnak az asztrozófia szerint még jó pár napig. Mindenkinek más- és más életterületébe hoznak nagy változást, előrelépő átalakítást a kínálkozó lehetőségek. A sorslapok mutatják meg, hogy kinél mi lehet az ok – a tarot mindenre választ ad – gyere és kérdezd, faggasd az orákulumot. Hétvégi üzenetként a Szerencsekerék lapját húztam a tarotból. A megérzés pedig az, hogy: segítség jöhet egy váratlan alkalomból. Szerencsekerék jelentheti azt is, hogy alaki nem jó felé pörgeti…ne szalaszd el a lehetőséget, a kínálkozó jó alkalom elillanhat…és nem jön vissza többé. Vedd észre  a szerencsédet. Helyzettisztázó lehetőségek, fontos találkozások jöhetnek a hétvégénkben. A jós-álmaim is igen jelentőségteljesek lettek.  A nagy változásokat erőteljes átalakulást hozhatnak sokak életébe – más-más életterületen. Most a tudatosság nagy előny lesz. Fontos, hogy toppon légy, és szívvel-lélekkel dönts, bölcsen cselekedve. Csakis így lehet megújulni, mély hittel, bizalommal és nagy életkedvvel. Tanító üzenetekkel segítenek az égiek.  A Plútó-Mars-Neptunusz rendez.  Kiáradásban légy  – szíved szerint cselekedj, hogy a lelkedben rend és béke legyen.

Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tudat tisztítás, oldás, blokkoldás.

Rajtad áll hová csatlakozol…

Csodás termékeny energiákat adnak az égiek!
Aki kész elindulni sorsát változtathatja meg. Nem valaki más teszi ezt meg… ne várd, hogy valami változzon, és átalakuljon körülötted. Neked lehet lépned nagyot, hogy változzanak a dolgok, a helyzetek, s veled együtt az emberi kapcsolataid… Ami történik az csupán az a lehetőség, hogy nagyobb erőd lesz lépni. Jobb, kedvezőbb  a lehetőség arra, hogy cselekedj, nagyobb az inspiráció, a motiváció ereje benned. Aki csak várja, hogy történjen valami az még nem lett ezoterikus ember –  csupán megérintette a spiritualitás világa egyszer. Ők az exoterikusok táborába tartoznak, a félmegoldásokkal beérők közé… Akik csak hallották, hogy valami lesz…De azt, hogy nekik kell azt a valamit megtenni, azt hogy az az előttük álló lehetőség, azt már nem látják, mert nem akarják látni,  mert dolguk lenne vele…fejlődni pedig nem akarnak még. Nem történik így velük semmi sem, üres marad az életük… majd lapoznak, s mennek tovább – elképzelni sem lehet, hogy hová. Az ezoterikus ember lép és cselekszik, erőt kap, és használja, mert tudja jól hogy az égiekkel együtt harmonikusabbá teheti a sorsát. Rajtad áll tehát, hogy hová csatlakozol: A babonás exoterikusok, vagy a spirituális ezoterikusok táborába.


“Ha túl sok  foglalkozol azzal, mi jó vagy rossz az embertársadban, megfeledkezel a saját lelkedről, és kimerít, majd legyőz az az energia, amit mások megítélésére pazaroltál.”  – Paulo Coelho

A mai nap nagy lehetőséget rejt! Április 13. péntek – Nem a babonás, hisztérikus prikézsia a lényege. Nézd ezt is spirituálisan: a számmisztika négyese semmi okot nem ad erre. A mai napnak hatalmas erőt az Hold-Jupiter-Plútó együttállása. Hangolódj az energiákra és alakítsd át a sorsodat – léphetsz nagyot előre. A Hold az érzelmeidet hangolja, a jupiteri erő  a bölcsesség energiáját erősíti, a plútói rezgés  segít az átalakításban neked.
A tarot nagy napja van: az időminőség kedvező  a jóslásra. Ha kapcsolódni szeretnél a felsőbb világokhoz – most megteheted, mély meditációban elérheted. A mai napra hangolódva  a  Nagy Arkánumból  a Pápa lapját húztam. A megvilágosodott tisztaság transzcendentális energia. Légy bölcs ez a lap ezt  mutatja. Ha hagyod most ‘magasabb éned’ vezethet – súgnak az égiek, engedd meg magadnak, hogy átírd a jelenedet –  fénnyel teli úton juthatsz el a  jövődbe. Engedd csak el ami menni akar, és fogadd azt, ami jön hozzád. Bölcsen, okosan, tudatosan használd az energiákat és merj cselekedni. Mert most nagy szerencséd lehet!
Az Időkapu most is nyitva áll. A mai nap az Időkapuban  Mahasjah Őrangyal tartózkodik,  a  Szeráfok karából, Metatron Arkangyal csapatából. Ez az őrangyal segíthet a békekötésben, a kibékülésben is; ha kérjük őt jósálmokat is bocsáthat ránk a tudatalatti tudattalanban.
Ha indulnál már, s nem tudod merre hová – tanácsadásra várlak –  az opciók mutatják a lehetőségeket és a megoldásokat is Neked.
Fogadd áldásnak a lehetőségeket!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Energetikai tisztítások.

MÁGIKUS VÁLTOZÁSOKAT HOZ A PÉNTEKI NAPUNK!

JÓSLÁS, MEDITÁCIÓ, TEREMTÉS, ELMÉLYÜLÉS LEHET A PROGRAM.

Április 13. péntek.
Mágikus időben leszünk megint: Hold-Jupiter-Plútó találkozó.

“Mögöttem végtelen hatalom, előttem végtelen lehetőségét, körülöttem határtalan lehetőséget. Miért félnék?” – Stella Stuart

Fedezd fel önmagadban a mágikus táltost.
Sorsátalakító energiákban érkezünk meg. Az égiek most is segítenek ebben neked. A Jupiter a bölcs döntések felé inspirál – a Plútó pedig átalakító erejével segít a végső megoldásban – a Hold az érzelmeknek ad  most blokkoldó energiát. Vedd fel a kapcsolatot a felsőbb világokkal  és tégy tedd rendbe az életedben. Old fel és engedd el, azt ami már nem kell. Adj helyet az új teremtésednek. A spirituális tanácsadás során nálam meditációs program is vár rád, de beavatást kaphatsz a gyakorlati teremtő mágiába is. Hangolódj az energiákra, hogy  a rendelt időben a megfelelő helyen lehess – szerencsés történéseket!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorelemzés – Teremtő mágiák a gyakorlatban.

ÚJ SORSKÖRBEN – LÉPHETÜNK, NAGYOT!

Heti tarot

EGY ÚJ SORSKÖR VESZI KEZDETÉT A HÉTEN – SZERENCSÉS FORDULATOKKAL, GAZDAGON.

A VILÁG XXI.
Minden életedbe belépő új lehetőséggel egy spirituális döntést hozol. Gondold végig a következményeit, és vállald fel a döntésed felelősségét is. Erős akaratod, hited szerencsét, sikert hozhat számodra – mindenhez erőd van most, ne félj! Isteni fény vezérel – Megtalálod a helyed a világban. Oldások, blokkoldások a jelenben – ha felkeresel támogatlak ebben. (Vízöntő fogyóholdban leszünk.)

SZERENCSEKERÉK X.
Most elkezdhetsz valami újat – a sorskerék a kezedben, jó felé pörgesd meg! Vállalkozást, üzleti társulást indíthatsz el, vagy épp lakásépítés elkezdését. De sikeres lehetsz, ha költözésre szánod magad, vagy épp munkahelyet váltasz… Anyagi síkban mozognak a napok – szerencsés elindulást mutat az időtér. Az égiek most is segítenek. Hangolódj a megoldásra – gyakorlati manifesztációban vagy, ne késlekedj.  Ha kiegyensúlyozott vagy, találékony leszel. (A Halak jegyében fogyogat a Hold.)

A MÉRTÉKLETESSÉG XIV.
Tüzes, energikus napok jönnek. Állhatsz egy hittelen döntés előtt is – a szerencse elkísér ebben is.Egyesek pedig új kapcsolatot építhetnek ki – ha készen állnak a társas kapcsolatra. Szeretet-szerelem – boldog idők jönnek azoknál is, akik már kapcsolatban élnek. Nagy lépés – jó lehetőségekkel. (Kos fogyóholdban leszünk.)

SZERETETTEL ÁLLJ MINDEN ÚJ FELADAT ELÉ – A SZERETET SZEMÉVEL LÁSD A TÁRSADAT! Légy jelen az életedben teljes egészen. Mindösszesen egy igen kellemes hétnek nézünk elébe – ÁLDOTT, SZERENCSÉS NAPOKAT!

 

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklétó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

A fenti egy általános tarot-elemzés.
Személyre szabottan –  ki hol tart most épp az életében – lényegesen többet mutatnak a lapok.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek: Útmutató tarot – Sorselemzés egyéni, személyes konzultációban kérhető.

Angyalfények – Metatroni energiákban vagyunk!

“A tapasztalat nem az, ami történik velünk, hanem az, amit kezdünk a velünk történtekkel. A tapasztalat – képesség az élet eseményeinek kezelésére, nem pedig maguk az események.” – Aldous Huxley

Április 7. Ma Szaturnusz (Sorsbolygónk velünk, ő a mi belső tanítómesterünk) napja van. A Nap a Bak jegyében van ma a Hold pedig a Kos jegyében. Az Időkapuban Elemjah Őrangyal áll a Szeráfok kórusából, a Metatron Arkangyal csapatából, és egészen április 9-ig ott is fog tartózkodni. Ha ezt az őrangyalt megszólítod – őrangyalodon keresztül – segít egy rossz korszakot lezárni életedben – egy folyamatot indít el a sorsodban ezzel. Figyelj a jelekre, és vele együtt old meg most helyesen a helyzeteket. Segít a békülésben, és a kibékülésben is neked. Hajlamosít az empátiára és a kompromisszumra – a lelked békéjét őrizd meg mindig.

Ha az Angyalokkal kapcsolatos tudásra szeretnél szert tenni minden hónapban alkalmad van rá – jelentkezz az Angyaltanfolyamra: 20 278 26 12. Csodás tanításokat kaphatsz, megismerkedhetsz – beavatással – a titkos tudással. Ha tiszta a lelked a titkok kapuja nyitva áll előtted.  Egy olyan programot kaphatsz, amivel minden napokat szebbé teheted, másokon, magadon is segíthetsz.

Az Angyalok szolgáló szellemi lények, akiket Isten arra teremtett, hogy az ő akaratának engedelmeskedjenek. Megszámlálhatatlanok, erejükre és hatalmukra nézve magasabb rendűek az Embernél.

Kapcsolódj ma is a fénnyel teli energiákhoz az angyali rezgések erejével, másképpen tekinthetsz most a sorsodra is. Áldásáradatban légy!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

ANGYAL GYERTYAMÁGIA TANFOLYAM!