SZAKTERÜLETEIM kategória bejegyzései

A legnagyobb spiritualitás maga az Élet!

 

“Az ember általában türelmetlen gyermekként kérdezgeti a sorsot, mit akar vele, s önnön lármájától nem hallja a választ, pedig nemcsak szavak, hanem a körülmények, az események alakulása és iránya is kiáltozzák szüntelenül.” – Szepes Mária

Mindenki a saját maga választott spirituális útján halad az élet nagy színpadán. Csakis akkor tudod megvalósítani spirituális életfeladatod, ha összhangban élsz lelki-érzelmi és fizikai szinten önmagaddal, elégedett vagy és azt az életet éled, melyet magad választottál. Ha megéled a szabadságot, a szeretetet, a bőséget, akkor tudatában is vagy spirituális minőségednek.
Ha letértél életfeladatod megvalósításának útjáról, először is többször próbál az Univerzum ugyanolyan helyzetbe hozni, hogy vedd észre, valamit nem jól csinálsz.S ha eltévednél mindig gondolj arra, hogy nemcsak a problémáidat írtad meg, hanem a megoldásokat is a feladataidhoz. A segítők pedig körülötted vannak – olykor csak egy híd egy segítő jó barát, vagy egy kedves ismeretlen – csak vedd észre őket szerető figyelemmel!

Spirituális Emberként élni annyi, mint Isteni fényedben teremteni sorsodat – tudván, hogy jövőd a jelenedben formázza világodat. Legyél bátor, hallgass a szívedre, és kövesd azt, ami örömet okoz Neked. Adj nagylelkűen másoknak azokból a dolgokból, amiktől egyedi vagy. Te is különleges ember vagy. A Világnak szüksége van rád, azért aki vagy. Szeresd önmagad – értékes vagy!
Kívánom, hogy teljesedj ki életed minden területén!

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – önbizalom erősítés, stresszoldás.
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.phpgia

Angyalok vesznek körül, a földön s az égen…

“Az Angyalok valóban köztünk vannak. Most sokkal inkább, mint valaha. ” – Dr. Doreen Virtue

Közületek nagyon sokan bánatban és félelemben élnek. Mihály arkangyal kiemeli a félelem rezgéseket, Azrael arkangyal pedig vigasztal. Használd a lehívásokat, és emeld fel életedet! A ‘meghívás’ a földre az örömbe szólt – erre emlékezz, amikor őket idézed.

A mennyei lények érzetek, jelenések. Van úgy, hogy nem történik semmi sem, hiába kéred… Ekkor érdemes végig gondolod mit csináltál. Amikor lehívod az energiát nem várod meg amíg betöltődik, amíg érzékeled, s amikor a kérésedet fizikai szintre kimondod tulajdonképpen nem hallja meg.
Vagy pedig nem a megfelelő angyalt hívod, akinek nincs jogosítványa a megoldáshoz. Az is lehet, hogy az időkapu zárva, nem a megfelelő időben teszed, amit teszel. Talán nem ajánlasz fel érte semmit sem… Vagy nem működsz együtt velük semmiben, figyelmen kívül hagyod az üzeneteket, a jeleket.
Nem határozod meg amit szeretnél elérni, talán nem is tudod hogy mit akarsz. vagy pedig időt nem határozol meg, talán meg is kapnád, de az időn túlra teszed.Ha kapkodunk van amikor nem is azt kérjük, amire gondolunk – ez is elég nagy hiba lehet…nincs jelen az akaratod benne… És még sorolhatnám hogy a baj mi is lehet… E csodás létezőket komolyan kell venni, s ha már lehívtad őket,a velük való kommunikációt elrontani nem lehet – megnyugtató jelenések ők, oldó lehetőségek, mennyei rezgések. Érzékelni, látni, s hallani lehet a közelségüket. Álomban és meditációban is segítenek, ha kérdésed van felteheted.


Sokan azt mondjátok angyal tanfolyamot végeztetek.  Aztán pedig a legtöbb esetben az derül ki, hogy nem tudjátok lehívni az angyalokat, sem idézni, sem segítséget kérni…. Nem a blikflangos ima a fontos, hanem a szeretet, amivel kéred, a hála amivel várod az égi csodát. Szövetkezni velük áldás! Nálam lehet begyakorolni ezeket, ha angyaloznál. Szeretettel a spirituális úton járó Hölgyeket angyal kommunikációra, őrangyal behangolása, angyal tanfolyamra ahol többek között megismerheted az angyal családfát is, angyalmágiára, angyal tarotra és különböző angyal terápiára, ahol a rezgésszinted is emelheted.
Boldogságosság – Angyalság!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó- life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Bejelentkezés, időpontkérés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is, előre egyeztetéssel!
Messengeren és skypeon, telefonon is elérhető a konzultációs ülés a vidékiek és külföldiek számára.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Egy különleges program az év utolsó napjára!

2020 a virágzás éve lesz – a négyes szám rezgése alatt áll. Ebben az évben a növekedés és a szellemi, mentális, érzelmi gyarapodás is nagy hangsúlyt kaphat.

SZILVESZTERI TAROT JÓSLÁS – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS!

Szilveszter napján egy különleges programra invitállak, ahol beleláthatsz a jövődbe.
A másfél órás program része: TAROT – A személyes év lehetőségei: egészség – anyagiak – szerelem, kapcsolatok – válaszutak. Számmisztika – Párkapcsolat elemzéssel. Egy kis asztrológia, egy csipetnyi számmisztika, és a mindenre rávilágító tarot a másfél órás program része – belenézhetsz a jövődbe! Ajándékba: csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés – Angyal jóslás!
A tarot azt mutatja meg Neked, hogy a 2020-as évben mi fog történni a terveid szerint, ha továbbra is úgy gondolkozol, cselekszel, akkor mi vár rád.

Ha nem tetszik, ami kijött, azon lehet változtatni. A kártya mindig a pillanatnyilag megmutatkozó jövőt mutatja. A jövő azonban képlékeny, nincs kőbe vésve. Ha nagyon nem tetszik, amit látsz, szerencsésen változtathatsz! A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. Sorsteremtő hatalmad van. Ahogy te változol, változik minden. Varázsold át az Életedet! A tanácsadásra mától lehet jelentkezni.

VÁLTOZZ ÉS A JÖVŐD IS VÁLTOZNI FOG!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Kapcsolat: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok
A szilveszteri jóslásra jelentkezni már most lehet, időpontot foglalni érdemes!

Önazonosság- avagy miért nem merünk önmagunk lenni?

“Nem maguk a tapasztalatok azok, amiktől bölcsek leszünk, hanem a megtapasztalt eseményekre adott reakcióinktól leszünk bölcsek; és ezek segítenek egésszé válni, hozzák meg a bölcsességet és önazonosságot.” – Jane Fonda


Ha egyszer erre gondolsz másszor arra gondolsz… hol ezt, hol azt kéred magadnak, röpködsz ide-oda szétszórtságodban zavarodottságban, akkor  a benned jelenlétő  kettősség elveszíti  erejét akaratodban. Ha az önazonosság érzésében tölt el, nem lehet kérdés számodra, hogy mivel akarsz foglalkozni, hogy ki vagy te, hogy mi a szereped az életedben, a párkapcsolatodban, a családban, és hogy arra vagy szerződtél, hogy boldog légy és jól érezd magad a létedben. Ha tehát meg tudod fogalmazni a vágyaidat, előbb utóbb a válaszokat is megtalálod. S ha már megtaláltad a válaszokat – hamarosan meg is tudod oldani a problémáidat. Ha megvizsgálod a reakcióidat az élethelyetekben  bizonyossá válik számodra, hogy a meggyőződéseid irányítanak, avagy a félelmeid. Szentelj magadnak időt arra, hogy elmeditálj azon, miért nem vállalod fel önmagad, mi az ami visszatart…
Ha élettervedet tervezed, tudni szeretnéd, hogy hol tartasz szeretettel várlak egy elemző-tisztázó, helyzetfeltáró,segítséget adó konzultációra. Az ülés ajándéka minden ezoterikus úton járó Hölgy számára csakra-aura tisztító-harmonizálás és rezgésszintemelés.

Lélekölelésem:

spirituális tanácsadó-life coach

tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – teremtő programzás
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Isteni erőd van!

“Mindenki magában hordja a saját orvosát. A gyógyszer pedig a bennünk rejlő isteni erő.” Szepes Mária

Kedveseim! Lehet hozzám jönni a következő ügyekben:
Energetikai szint emelés, csakra-aura harmonizálással. Oldó, blokkoldó terápiák – önbizalom erősítésre. Átok-rontás és szellem levételre. Angyali behangolással, Angyalterápiákkal, Angyal jóslással is várlak – válságos élethelyzetben. Fehér mágiás tértisztítással – negatív erőterek bemérésével. Halott kommunikációval és Fény hazába küldő oldással. Vezetett regésszint emelő, tudattisztító meditációkkal, életvezetési terápiákkal, feng-shui térrendezéssel kapcsolatosan is kereshettek. Lehet kérni sorselemzést és tarot jóslást is számmisztikával és asztrológiával egybekötve, de lehet tanulni energetikai tisztító masszázst is nálam. Szerelemkötést levételt, valamint fekete mágia törlést is vállalok. Szerelmi és szerelmet bevonzó mágiákat is javasolok.A Mahatma-energák segítségével sikeres-szerencse energiát is vonzunk. Tarot jóslást is oktatok, és angyal tanfolyamot is tartok. Aura olvasással is foglalkozom. És már bele tudunk nézni a 2020-as évedbe is! Bővebben itt találod, amiben segíteni tudok Neked: http://asajah.hu/…/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah…  Még a hétre is tudok időpontot adni – de a két ünnep között is leszek! – van aki karácsony másnapjára jelentkezett be, és van aki a szilveszteri napra foglalt már helyet. Csak bátran hívjatok, és egyeztessetek velem: 06202782612. A bejelentkezés és egyeztetés csupán két perc, míg a csetes üzenetes egyeztetés félreértésekre adhat okot, és el is húzódhat olykor – egyszerűbb és pontosabb, gyorsabb tehát a telefonos!
Nemcsak személyes konzultációkat vállalok, de skypeon és messengeres kivitelt is lehet kérni – így tehát a külföldi és vidéki ismerősök is kereshetnek. Érdeklődni cseten lehet, bejelentkezni csak: Telefonon!
Bizalommal fordulhatsz hozzám – titoktartásban jó vagyok! – várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Szeretettel kívánok áldott adventi napokat Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium (halott kommunikáció)
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Bejelentkezés, időpontkérés: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest-Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Dönts úgy, hogy boldog leszel!

“Képes lennél mindenért hálás lenni, ami csak történik veled? Képes lennél szeretni minden egyes váratlan fordulatot? Ez a boldogság és végtelen öröm receptje.” – Ryan Holidayamerikai író, újságíró

Minden elhatározás kérdése. Ahhoz, hogy boldog légy nem szükségese partner, egyedül is boldog lehetsz. A pozitív emberekkel is történhetnek rossz dolgok, de mindig a kellemes érzéseik lesznek előtérben. Soha nem adják fel, és nem vesznek el a félelmeikben.


A boldog élet receptje:
A pozitív emberek a Mostban élnek. Nem félnek a jövőtől, kihasználnak és megélnek minden percet, amit a jelened számukra ad. Mindent feladatként fognak fel – a probléma szót nem ismerik, cselekvő energiákkal élik életük – a megoldásokra koncentrálnak. Képesek szeretni – szeretetüket kimutatni, és szeretet adni – a szó legnemesebb értelmében szeretetben léteznek. Nincsenek félelmeik – mivel a szeretet ellentéte a félelem – a szeretet állapotában nincs reménytelenség és hitevesztettség. Ők azok, akik hálásak mindenért, mindenért amit megélhetnek, amiből fejlődhetnek. Nem ítélkeznek és nem irigykednek – ne háborognak mások miatt- önmaguk lényegével foglalkoznak. Nem fojtják el az érzéseiket, korrektül kommunikálnak. Nem játsszák el a mártír szerepet, szeretnek adni, és elfogadni – szeretettel törődnek másokkal. Képesek a megbocsátásra, dühöt-haragot nem tárolnak. Mernek döntéseket hozni, felelősséget vállalni – merészek és magabiztosak, önbizalmuk, önértékelésük nagyon magas, értékes embernek vallják magukat.

Döntsd el, hogy boldog ember leszel – és dolgozz azon, hogy ezt el  is érd. Sok sikert kívánok a megvalósuláshoz!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – önbizalom erősítés, stresszoldás.
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

A negatív lényed is te vagy – fogadd el magad!

“Az ember életében nincs elpazarolt perc. Egy jó nap boldogság, egy rossz nap tapasztalat, a legrosszabb napok leckék, a legjobb napok emlékek.”

Ha tele van a szíved haraggal, sérelmekkel, gyűlölettel, irigységgel, el nem engedett félelmekkel nem tudsz kapcsolatokat építeni. Alacsony rezgésszinten rezegsz, nem élsz spirituális életet – fordíts figyelmet rá, szentelj rá kellő időt, hogy egy magasabb rezgésszintre hozd fel magad.


Napjegyek gyenge pontjai – azaz mi az, amin “dolgoznod” kell, hogy saját magad pozitivitásában csilloghass!

A Kosok gyorsan gurulnak méregbe – vigyázz arra, hogy ne támadj. Vannak bizony olyan emberek akik talán szándékosan is idegesítenek. S ezzel igencsak lemerítik az energiádat.

A Bikák nagyon nyugodt természetűek, viszont nagyon ragaszkodnak olyan dolgokhoz, emlékekhez, tárgyakhoz és embereknek akivel már nincs dolguk – nekik tehát az elengedéssel van dolguk az – el kell engedniük a birtoklási vágyukat az anyagi világban.

Az Ikrek szeretnek beszélgetni, de leginkább vitatkozni – s nagyon nehezen viselik el, ha nem nekik adnak igazat.Ilyenkor támadásnak vélik és ellenségnek a másikat. Igen sok ellenséget szerezhetnek ezzel a rossz taktikával. Gyorsan változtatni kellene ezen – az elfogadás lenne a  tennivaló.

A Rákok nagyon nosztalgikusak és szentimentálisak – gyakorta elragadja, megbénítja őket a szomorúság. Ebben nem szabad belemerülniük, mert csak a fájdalomtestüket növelhetik vele, pozitívvá így sosem lesznek, s ezzel szinte energiavámpírokká válhatnak környezetükben.

Az Oroszlánok ha csalódnak nagyon mély depresszióba zuhanhatnak. Meg kell tanulniuk kezelni és nem a szívükre venni a dolgokat. Mert így előbb-utóbb egy blokkolt szívcsakrára számíthatnak.

A Szüzek szeretik a társaságot de egyben félnek a köteléktől, a kötődéstől is. Félnek attól, hogy egy kapcsolatban elveszíthetik önmagukat, és a függetlenségüket. Ha így tesznek valóban egyedül maradnak – ezért ezt gyorsan fel kell számolni, és inkább szeretettel kellene gondolni a párkapcsolatra.

A Mérlegek gyakorta makacsságukkal tűnnek fel, s bizony nehezen látják meg a lehetőségeket – döntésképtelenekké válnak, hezitálnak, s megesik, hogy sokszor rossz döntéseket hoznak.

A Skorpiónak a félelmeikkel vannak gondjai – stresszel és gondterhelt napoktól szabadulhatnák meg, ha megtanulnák pozitívan látni az Életet.

A Nyilasok az ismeretlentől bénulnak meg, szinte leblokkolnak, ha nem tudják mi vár rájuk egy beszélgetés kapcsán, vagy egy idegen helyzetben. Jobb lenne, ha kicsit kockázatvállalóbbakká válnának, mert így sok mindenről lemaradhatnak.

A Bak a kommunikáció terén van lemaradva – félelmeik abból adódhatnak, hogy nem elég jók, s vajon megfelelnek-e az elvárásoknak. S a legnagyobb félelmük,hogy egyszercsak elhagyják őket – ha belemerítkeznek a prikézsiás energiába,  be is tudják vonzani mindezt.

A Vízöntő az átlagostól érzékenyebb napjegy, és túlzott magabiztosságával leplezi mindezt. Különcökké lesznek, az utolérhetetlen, megfejthetetlen szerepben tetszelegnek. Ezért önhitnek ismerjük őket – barátokat így nehezen szereznek.

És végül a Halak napjegy. Ők nagyon kötődnek a családhoz, szeretteikhez. Azonosulnak mindenki fájdalmával, segítőkészekké lesznek. Elveszthetik önmagukat, valódi lényüket mindeközben.

Minden jegynek van min dolgoznia – ahhoz, hogy sikereket érjenek el ismerniük kell a pozitív és a negatív oldalaikat. Amikor elfogadod milyen vagy – ha nem tetszel magadnak – előtted áll, hogy változtathatsz. Minden csak elhatározás kérdése. De a legelső, hogy fogadd el magad, olyannak, amilyen vagy. Ebből az alapállásból máris komoly döntéseket hozhatsz a változtatáshoz.

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

A jövőd rajtad múlik, vedd a kezedbe az Életed!

“ Bárhol jársz, az időjárástól függetlenül, mindig vidd magaddal saját fényed ragyogását.” – Albert Camus

A spirituális fejlődés a tudatos teremtés – a sors mindig új utat nyit Neked, hogy fejlődhess, csak figyelj! A hangodat kedvességre, a füleidet megértésre, a kezeidet támogatásra, az elmédet igazságra, a szívedet szeretetre használd.

Spirituális tanácsadás – csakra aura harmonizálás – tisztítás, energetikai szint emelés, szívcsakra blokk oldás, hogy újra kapcsolódni tudj! Harag elengedés, félelemoldás – önbizalomépítés. Örömtestépítés, fényrehangolás – amivel a kisugárzásod növelheted. Szerencse és Áldás energiák Neked!

Szeretettel várom az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

tarot mester-jós – life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Tisztító meditációk – elengedés, oldás, blokkoldás
Angyalmágiák-szerelem megerősítésre, kapcsolat bevonzásra.
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Neked mi a szíved vágya?

December 10 és 14 között a Vénusz-Szaturnusz-Plútó együttállás sorsfordulati energiákkal rendelkezik – szabad akarattal sorsteremtő hatalmad van.

A párkapcsolat nem csata, hanem szövetség!
És hogy mi a boldog párkapcsolat léte:  Mindig figyeljetek arra, hogy a vita ne mélyüljön el köztetek, szeretettel tanítsátok egymást, és fordítsatok egymásra minél több minőségi időt. Bízzatok egymásban feltétel nélkül, és tiszteljétek a másikat. Legyetek mindenekelőtt őszinték,  támogassátok egymást, és ne versengjetek egymással. Őrizzétek meg az intim lelki közelséget. Párkapcsolat elemzésre nemcsak akkor lehet jönni, ha elromlott valami…hanem már akkor, amikor kezdődik az a valami…

Egyre több hölgy keresett meg mostanság azzal, hogy sokat vitatkozik a partnerével, a párjával, a kedvesével…pedig azt gondolta, hogy a lélektársával él.
Az emberek azt hiszik, hogy a lélektárs olyan valaki, aki tökéletesen illik hozzájuk, és pont ezt keresi mindenki. Az igazi lélektárs azonban tükör, az az ember, aki ráirányítja a figyelmedet mindarra, ami visszahúz és így változtatni tudsz az életeden. A lélektársak azért kerültek össze, mert hasonló típusú karma kiegyenlítésén, és ugyanannak a csakraenergiának a kifejlesztésén dolgoznak. A Lélektársak közötti vonzalom a szent munkán és az önmegvalósítás útján alapul. Egy lélektárs olyan, mint saját visszhangunk az anyagban, aki ugyanazon a feladaton munkálkodik, hogy Isten egyik tervét megvalósítsa. Lélektársból lehet több is, olyan lelkek, akikkel már sokszor találkozhattunk is előző életeinkben. Ezért is tűnnek rögtön az első látásra nagyon ismerősnek. Sok esetben várnak az újraegyesülésre, hogy segíthessék egymást. Az igazi lélektárs valószínűleg a legfontosabb ember, akivel valaha is találkoztál, mert ledönti a falaidat és felébreszt. Mindenkivel akivel párkapcsolatunk alakul ki, azt feladatul kapjuk. A tükör mindig működik, csak képesnek kell lennünk belenézni…

Nem a vitára, hanem a megoldandó feladatra érdemes koncentrálni.
A hogyan kerültél oda ahol vagy miértre. Miben tévedtél, miben vétkeztél, miben bántottál teljes egészre. Amikor teljes egész vagy önmagad vagy, amikor kételkedsz csak félember vagy. Ilyenkor kerülsz a tanácstalan döntésképtelenség állapotba. Sérelmekkel, haraggal, bosszús gondolatokkal nem lehet békülni, bocsánatot kérni – nem lehet a kapcsolatot egy magasabb szintre emelni. A spirituális képességeket empátia tolerancia, nagylelkűség, elengedés, együttérzés, szeretet, elfogadás, befogadás magasszintű energiáját  lehet ilyenkor átélni, magadévá tenni.  Minden sorshelyzet egy tanulás, egy tanulási folyamat, egy lelki fejlődési lehetőség. Ha magas rezgésszinten élsz belátod, megérzed mi az ami a blokkot képezi benned. Ezért nálam minden tarot konzultáció ajándéka a rezgésszint emelés, valamint a szívcsakra blokkoldás. Hogy újra rátalálj önmagadra, hogy újra rátalálj arra a pontra, ahol a szerelem megszületett benned a párod iránt. Amikor már mély sebek vannak, és nagyon elmérgesedett a kapcsolódás angyalmágiát készítünk a tisztítás érdekében. Így mind a két lélek tisztítás-harmonizálása elindul, és az eredeti szerelemszál erősödik. Nem a vita kell, nem a csata kell – hanem az át és megbeszélés, az intim,  mély lelki beszélgetések hoznak eredményt a hogyan továbbra. Ha tiszta a tudatod, tiszták a gondolatok – ha nem ül harag a szívedben könnyebben megy a megbocsátás, és az átgondolás után az újratervező átalakulás. Amilyen te vagy olyan lesz a másik – ha te változol ő is változni fog. Adj időt magadnak, adj időt a kapcsolatodnak, hogy ő is átlássa és eldöntse, hogy veled mire vágyik.


És amikor már nagyon elfáradtál…
És ha már nincsen áldás a kapcsolaton, olyannyira ‘elromlott’, hogy újjáépíteni sem lehet – az elengedésen kell elgondolkozni. S nem haraggal, gyűlölettel továbbharcolni. Ahol alacsony a rezgésszint, ahol nagy a negatív energia, abban a családban, abban az otthonban nem a fény győzedelmeskedik, hanem a fekete energia. És ahol ilyen energia van, ott nem angyalokat láttok vendégül, hanem gonosz erőket – lehúzó gondolatokkal csak a fájdalomtested építed fel, s ilyen állapotban fényrehangolódni nem lehet.

A nagy döntések előtt mindig megállunk kicsit… Azzal az  érzéssel hozhatsz jó megoldást, amikor arra gondolsz, hogy mit tenne most a szeretet.  Abban amiben a lelked megnyugszik, ahol a szívedben béke lesz,  az  a legjobb döntésed.  Egy különleges meditációval segíthetek, hogy elérd ezt az állapotot. Szeretettel várom konzultációimra – akár személyesen, skypeon, vagy messengeren, – a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Tisztító meditációk – elengedés, oldás, blokkoldás
Angyalmágiák-szerelem megerősítésre, kapcsolat bevonzásra.
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php

Különleges fénykapu nyílik – Ikrek Telehold

A Telehold csütörtökön, december 12-én  06.15-kor köszönt be ránk a levegős Ikrek jegyében.

Az Ikrek könnyed, levegős jegye elhozhatja a fellélegzést számunkra – az elengedésben segít. Fontos, hogy zárjuk le a sérelmeket, és hangolódjunk a pozitív sikereinkre. Elengedéssel, szívcsakra blokkoldással bármikor kereshetsz. A blokkol oldásával felszabadultabb energiákkal ékeskedhetsz. Hozd magadra magas szintre tégy olyasmit, ami számodra örömöt okoz. Az öröm az az energiaforrás, amivel magas rezgésszintre hozhatod magad.


Most a terhek letételéhez kapunk jó energiákat. Szellemi fejlődéssel és kreativitással kapcsolatos varázslatoknak lesz jó ideje ezen a napon. Érdemes most elhagyni a komfortzónát – és keresni a veled egyhullámhosszon rezgő emberek társaságát. Ismerkedni, barátkozni, békülni is lehet. Kommunikálni tehát most könnyebb lesz. Lehet baráti találkozókat, rokonlátogatást is erre a napra időzíteni – de a randi is izgalmasabb lehet. Ha zaklatott lennél inkább relaxálj, és nyugtasd magad egy kellemes relax zenével, vagy egy finom teával, illóolajjal fűszerezett  estével.


Egy különleges  fénykapu nyílik ezen a napon déli 12 órakor.
Gondolj csak az angyalszámokra, 12-12: Gondolataink, mint a magok, csírázni kezdenek. Már meg is tapasztalhattuk vágyaink megvalósulását. E jelek szerint a dolgok abba az irányba haladnak, és fognak haladni, ahogy azt szeretnénk. Kitartás a hitben! Higgy és légy bátor! Imáid teljesülőben vannak, még ha ezt egyelőre nem érzékeled is.
Az elengedésben most leírhatod egy papírra amit másképpen szeretnél majd – s mi az amitől búcsút vennél – majd égesd el, és fújd szét a szélben! Az elengedés után persze, készülhetsz a teremtő mágiákra – ha hited megvan hozzá – a most felküldött imáid a rendelt időben megvalósulhatnak. Hatalmas rezgésekkel mellette áll az Univerzum.
Egyébként pedig telehold előtt két nappal, és utána is kettővel még tart a hatás – így gondolj rá! Ha angyaloznál ezen a napon használd az imagináláskor az előzőleg megtisztított és feltöltött hegyikristályt – bal kézben tartva erős energiákat mozgat meg számodra, segítve a fenti világgal való kapcsolattartást.


Az Időkapuban Imamjah őrangyal áll, a Fejedelemségek karából, Rafael arkangyal csapatából. Imamjah marsi és vénuszi energiákat ural – dinamikus energiája felszabadító hatással bír.  “Imamjah angyal a Te mértéked szerint cselekszem, Önmagam és rokonaim, mindenki számára úvjÉdent szeretnék alkotni, világosíts meg kérlek, hogy tökéletes eredményt érhessek el.” Az imájával kapcsolódhatsz hozzá, majd mond el a kérésed. A hála és a szeretet rezgésén emelkedett lélekkel – a köszönet se maradjon el. Légy tudatos megélő és töltsd fel magad a Telehold fényével.

Csodás hangolódást kívánok, örömben, szeretetben!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák – Elengedő szertartás, meditációval
Oldás, blokkoldás – szívcsakranyitás
Szerelmi jóslás – kapcsolaterősítés,rontáslevétel
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php