SZAKTERÜLETEIM kategória bejegyzései

Misztika – Te is különleges vagy!

“Magányod falát csakis belülről lehet áttörni. Senki kívülről bemenni nem tud hozzád, ha nem nyitsz ajtót neki. A legnagyobb szeretettel sem. A legnagyobb szerelemmel sem. Egyik ember a másikat önmagától nem tudja megváltani. Segíteni lehet, várni lehet, remélni lehet, dörömbölni lehet, kaparni kívülről a falat lehet, enyhíteni is lehet jósággal, odaadással, áldozattal és megértéssel a másik kagylóba zárt életét, de ha nem képes kitörni, nem lesz igazi találkozás. A kitörés pedig nem azt jelenti, hogy utat török a másikhoz, hanem hogy önmagamat megszeretem. Jó viszonyba kerülök a saját halhatatlan lelkemmel, és akkor nincs is szükség kitörésre – a fal leomlik. A zárt kagyló kinyílik. Egyszer csak kiderül, hogy nincs fal, nincs kagyló – én teremtettem meg az önvédelmi mágiámmal. Néha szükség van rá, de milyen boldogság kijönni belőle, és rádöbbenni arra, hogy szeretetre méltók vagyunk.” – Müller Péter


 
Én látom amit ‘látok’…és el is mondom Neked. De egy különleges fehér mágiás technikával te is megláthatod merre visz az életed…
A mágia amit nálam te végzel el, valójában nem más, mintegy misztikus üzenet, ami eléd tárja a közeljövődet.
A Holdjegyed, és a Lilith-holdad sok mindent megmutat – a párkapcsolati konzultáció egyik alappillére! Gyere is ismerd magad – azt is megmutatja miért nincs párkapcsolatod, és hol rontottad el az előzőket. Miben és hogyan kell dolgoznod magadon, hogy ez változzon.  Rajtad múlik tehát hogyan tovább… Ha szembenézel az árnyaiddal, azon túl meglátod önmagad tiszta fényét!

Bátran keress fel – szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, konzultációimra, terápiáimra és Új élet meditációimra az ezoterikus úton járó, változni, változtatni, fejlődni  akaró ezoterikus Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – terápiák – energetikai tisztítások
Budapest, Örs vezér tere, Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

A Telehold most leginkább a párkapcsolatokat motiválja

Teleholdas hétvégénk lesz – május 18.

A Hold Május 18-án, 23 óra 10 perckor  a vizes Skorpió jegyében telítődik.

A vizes jegyekkel megáldottak még érzékenyebbek, zárkózottabbak és sebezhetőbbek lehetnek a következő napokban.   Ha ilyen gondod lenne, Szívcsakra blokkoldó, tisztító-harmonizálással keress meg – hogy segíthessek Neked.


A mostani telehold energetikája a kapcsolatokról fog szólni. Van akinek erős lelki-testi tünetei lesznek- azoknál fordulhat elő,  akik pld. nem tudnak elengedni. Hangolódj az energiákra, és törekedj a változtatásra, így könnyebb lesz megemészteni az új lehetőségeket is.
Egyeseknél gyökeres változást hozhat majd a következő napokban ez az állás. Másoknál még jobban összerezegnek a párok, máshol pedig valaki más után nézhet az, akitől elhidegült a társa. Akár bevonzó, vagy szerelmet megerősítő angyalmágiákkal is kereshetsz bátran. A szerelmi jóslás az elakadásokat tárja fel számodra – azt is megmutatja, hogy a kedvesed a jelenlegi helyzetet mennyire akarja. Lépne már, túlnőtt rajtad, vagy pedig egy harmadik fél is van már a kapcsolatban…stb. Fontos döntés elé érkezhetsz el: szeret- nem szeret, szívből igazán?  Jó-e a kapcsolatod minősége, miben látsz elakadást, hogyan, s miként lehet jobbá tenni végre. Biztos alapzatokon nyugszik-e a párkapcsolat, vagy pedig kezd ingadozóvá válni – megannyi kérdést tehetsz fel most magadnak. Minden döntés sorslépés – Ásó, kapa, nagyharang? – alaposan tedd mérlegre a gondokat. Lehet, hogy sokaknál most kerül fel a jegygyűrű, – egyébként pedig igencsak termékeny napok jönnek, egészen május 23-áig érdemes dolgozni a ‘babaprojekten’.
A Telehold most a Bika-Nap rezgésével feltárhat mégy egy feladatot – a jóllét, a bőség energiájához kapcsolatos viszonyod. Hogyan áramoltatod ezt az energiát, blokkolod-e talán, vagy pedig a pénzenergia áramlása folyamatosan jön hozzád?! Megtudod-e vágyni, majd elengedni amit szeretnél, el tudod engedni a pénzzel kapcsolatos félelmeid? Össze tudod-e egyeztetni a pénzt a szeretet energiával – élsz-e kiáradásban?! Ha bőséggel kapcsolatos gondjai vannak keress meg bátran –  energetikai blokkoldással, rontásvizsgálattal –  szeretettel várlak.
Ennek a teleholdnak igen intenzív transzformáló hatása lesz – mély gondolatok ébreszthet nálad – engedd áramolni a segítő energiákat. Csak türelem, Raziél arkangyal most is segít. Raziél arkangyal az igazi szeretet, a szerencse, a gazdagság arkangyala, az Univerzum tudását közvetíti, és segít felidézni az elfeledett tudást, amit régről hozol magaddal. Rezgése gyógyítja a spirituális, pszichikus blokkokat. Ha idézed csodás jelenése a szivárvány minden színében igéz, kristályköve a hegyikristály – ha idézed a bal kezedben használd. Vigyázzatok a bántó, sértő szavakkal, a féltékenykedéssel, a haraggal – hatalmas teremtő energiák lesznek – mozgósíthatod médiumi képességeidet.

Csodákkal áldott elengedő, oldó, döntést hozó, meditáló, bevonzó, mágiázó, felfénylő teleholdat kívánok nektek szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás, rontáslevétel
Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!

Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Izgalmas napok – teleholdas hétvégével!

H E T I   T A R O T

Május 13-től május 19-ig

TELEHOLDAS HÉTVÉGÉNK LESZ – Tízmilliószoros napunk lesz szombaton!

A hét eleje föld minőségben lesz.
A Pápanő II.
Napról napra megvilágosodhatunk – felismerhetjük sorsdolgainkat, céljaink átláthatóbbá válnak majd, stabilabb lépésekkel haladhatunk. Lépj ki végre a komfortzónádból – a világ vár rád – oldódj, szabadulj, lelkesedj a lehetőségeidért. Élj, és ne harcolj! A hét kezdő napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Kellemes tevékenység lehet a kertészkedés, a barkácsolás, és mindenféle kreatív program. (A Hold a szűz jegyében van.)

A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Új szerelmet is hozhatnak a napok – ígéretes találkozások is lehetnek. 15-én a Vénusz a Bikába lép a stabil párkapcsolatok nagy erőre kapnak. 16-én csütörtökön a Mars a Rák jegyébe lép – esély jön a szerelemre, a kapcsolatok aktivizálódhatnak. Vedd észre a behízelgő manipulátorokat, ne hagyd, hogy terveidtől, álmaidtól eltérítsenek. A hétközi napok a Nyilas, Vízöntő, Ikrek és Oroszlán napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, epét és veséket. Kellemes program a színház, mozi, lakás szépítgetés. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A hét vége víz minőségben lesz.
A Halál XIII.
Május 18, az Internet Világnapja – megnő a közlésvágy, beszélgetőkedvünkben leszünk – vigyázz nehogy túlköltekezd magad, óvatosan a pénzügyekkel. Hallgass a megérzéseidre, és csak a hozzád hasonlókhoz csatlakozz. Kerüld a trollkodókat, a tisztességtelen hazudozókat, válogasd meg a partnereidet.
Szombaton telítődik a Hold a Skorpió jegyében. Így hát az elengedésnek is nagy ideje lesz, ráadásul tízmilliószoros napunk lesz! Érdemes ilyenkor bevonzó mágiát csinálni – ha ilyenre vágysz, keresse meg bizalommal.
A hét végi napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Jó programnak mutatkozhat az úszás, vagy a múzeumlátogatás. (A Hold Nyilas jegyében jár majd.)

Fő program a családi kötelékek erősítése, a kapcsolatok stabilizálása és mélyítése,érzelmileg is megtalálhatod a helyed.  Mély lelkiséggel telítődött napok jönnek.
Egyetek sok zöld ételt, salátát vitaminpótlásra. Áldásos jó energiák vannak gyógyulásra, és gyógyításra is – az energetikai kezelések is most jobban hatnak, gyógyító masszázsnak is jó idejében vagy. Stabil dolgokra vágyunk, tisztánlátásunk, tudatosságunk megnő. Légy empatikus és együttérző, így majd hasonló rezgés szintűeket vonzol be, értékes emberekkel ismerkedhetsz meg.
Légy aktív, meggondolt, bölcs teremtője életednek. Ha elakadnál tisztító energiákkal, és tarot opciókkal szeretettel várlak.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Az érzékiség és a szerelem napjai következnek…

Május 15-én, 11 45-kor a Vénusz a földies Bikába lép!
A Vénusz saját jegyében jól érzi magát, a bőséggel, a szépséggel és a szerelemmel áll harmóniában a Bika jegyében.

A Vénusz a szerelem bolygójaként, amellett, hogy az érzések kifejezéséről árulkodik, az együttérzésre és a mások iránti gyengédségre hat. A születési horoszkópban azokra a dolgokra utal, amelyekben örömet lelünk és ezeknek a kifejezésmódjára, művészi és romantikus törekvéseinkre, arra amit mások iránt érzünk, és amit mások éreznek irántunk.


Szenteljetek minőségi időt a szerelemnek, ne a mennyiség, hanem a minőség legyen nyerő! A stabilitáson van most hangsúly, a komoly kapcsolatok összehangolódnak, a széthúzók  még egy utolsó esélyt kaphatnak.  Az érzékiség, és a meghittség ami összeköt két embert – nem az elsietett szex-szerelem. A gyorsban “elintézett” együttlétek, alkalmi kapcsolatok, áldást nem hozó kalandok.
A nap a hatos rezgése alatt áll – harmóniát jelöl, az otthon, a család,a szépség, szívbéli döntés rezgése.
Visszatérhetnek rég kihűlt barátságok is – ami elmúlt, elmúlt, megvolt annak az oka… ne tétovázz rajta. Ami összetartozik az összejön, azt az idő összehozza.
A birtoklási vágy is felerősödhet egyesekben, anyagi természetű vágyaink is beteljesülhetnek, ha célorientáltan cselekvő energiákkal teszünk is érte. Az időzítés remek, a stabil jegy nagy energiákat adhat mindennek, és mindenkinek aki pozitívan áll hozzá a teremtéshez. A magas energiaszint eléréséhez szeretettel várlak csakra-aura tisztító, harmonizáló és energetikai szint emelő terápiás lehetőségekkel.
http://asajah.hu/ezovilag/3079.php

Művészi, kreatív alkotó munkába is foghatunk, s ha már benne vagyunk jó eredménnyel bírunk – összpontosíts arra amit teszel. Rafael arkangyal mindenben a segítségedre lehet – a kreatív munkának is adhat energiát a pénzügyeidet is támogatja, és a gyógyulásodban is ráhatással van, vele együttműködve sokra viheted.
Az Időkapuban a Kerubok karának harmadik angyala Lovjah őrangyal áll – Raziél arkangyal irányítása alatt.
Ha hozzá fohászkodunk hírnév és elismertség lehet osztályrészünk. “Lovjah angyal kérlek írtsd ki belőlem a kevélységet, és a hábavaló szenvedélyeket, a féltékenységet, amely hazugságokra késztet. Kérlek segíts, hogy lelkem legmélyéből felfakadjon mindaz, ami életem megújulásában hasznomra lehet.” Az angyallal együttműködve szeretetteljes kapcsolatokat érhetünk el.

Most a Szerelmet bevonzó mágiáknak is itt az ideje, ha még nem lenne partnered – szerelemet angyal mágiákkal is szeretettel várlak, ha meg szeretnéd erősíteni a jelenlegi helyzeted a kapcsolati mintádban. Egy különleges fehér mágiás technikát használok – ami megmutatja, hogy végetér-e, vagy pedig összeforr a pároddal a szerelem. A bevonzó mágiában akkor is bevonzhatod a másik feled, ha egyébként nem lenne lelki szerződésed mással, az ég meghallgatja kérésed és párra találhatsz. http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolatot-megerosito-szerelmi-magiak.php

Lehet hogy ragaszkodások is megnő, az elengedés ilyenkor nehezen mehet. Sokkal jobban érzelmesebbek lehetünk, mint bármely időszakban. Romantikus időszak közeledik, élvezd át minden percét. Ha blokkolva lennél használd az életigenlő mantrát.
http://asajah.hu/gondolatok/eletigenlo-mantrak.php
Megteremtett kapcsolataidban, párkapcsolatodban stabilabbá válhatnak az érzelmeid, kiegyensúlyozottabb lesz az érzelmi biztonságod, és az anyagi világban is jobban megtalálhatod a helyed.  Szerelmi jóslással is kereshetsz: http://asajah.hu/ezovilag/szerelmi-joslas.php
16-án,  csütörtökön a Mars a Rák jegyébe lép –  az új szerelmek is aktivizálódhatnak.

A boldogság mindenkinek alanyi jogon jár!

Léleköleléssel:

 

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás
Bőség és szerelmi mágiák
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Neked mit jelent a boldogság?!

Mert megtapasztalni jöttünk!
Mi mindannyian tanítványnak születtünk. Minden ami létezik, az a mi mesterünk. És minden azért van, azért történik, hogy előbbre vigyen bennünket és tanuljunk belőle…


AZ ISTENI BOLDOGSÁGMONDÁSOK MARGÓJÁN
Boldogok, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.
Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz.
Boldogok, akik csodálkoznak ott is, ahol mások közömbösek, mert örömes lesz az életük.
Boldogok, akik tudják, hogy másoknak is lehet igaza, mert békesség lesz körülöttük.
Boldogok, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat.
Boldogok, akik észreveszik egy diófában a bölcsőt, az asztalt és a koporsót, és mindháromban a diófát, mert nemcsak néznek, hanem látnak is.
Boldogok, akik lenni is tudnak, nemcsak tenni, mert megcsendül a csöndjük és titkok tudóivá válnak. Leborulók és nem kiborulók többé.
Boldogok, akik mentség keresése nélkül tudnak pihenni és aludni, mert mosolyogva ébrednek fel és örömmel indulnak útjukra.
Boldogok, akik tudnak elhallgatni és meghallgatni, mert sok barátot kapnak és nem lesznek magányosak.
Boldogok, akik komolyan tudják venni a kis dolgokat és békésen a nagy eseményeket, mert messzire jutnak az életben.
Boldogok, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait, akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára.
Boldogok, akik mindebből meg is tudnak valósítani valamit, mert életesebb lesz az életük.
Ha tudsz így élni, vagy remélni boldog leszel.

Légy a szeretet csatornája – ne ítélkezz és ne bírálj. Oszd meg Fényed és Szereteted a Világgal. Áldás Rád!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Angyal tarot – Atlantiszit tarot
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, energiaszint emelés, rontáslevétel
Auraolvasás
Angyal energiák – Spirituális terápiák
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere  – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Oldás – blokkoldás – terápiák

Nagyon fontos, hogy magas rezgésszinten élj!

Amikor harag ül a szívedben és azt gondolod, hogy mindenki ellened van, akkor a szívcsakrád blokkolod. Amikor minden idegesít és azon aggódsz, hogy minden túl lassan megy, akkor a köldökcsakrád blokkolod. Amikor zárkózott vagy és elutasító, akkor a torokcsakrád blokkolod.  Amikkor bátortalan vagy és önbizalomhiányban szenvedsz,  akkor a szex csakrád blokkolod. Amikor félelmek gyötörnek és menekülsz a realitástól, akkor a homlok csakrát blokkolod. Amikor gátlásos, és szégyenlős vagy, szomorúság gyötör, vagy bűntudatod van, akkor a gyökér csakrád blokkolod. Amikor birtokolni akarsz, és félsz minden területen a veszteségektől, akkor a koronacsakrád blokkolod le.

Ha szeretetben élsz – pozitív energiákkal lelkesen, akkor minden csakrád a helyes irányban halad, és rendezett lesz az életed. Igyekezz a negatív energiákat kioldani az életedből és arra törekedni, hogy magas rezgésszinten rezeghess. Ha gondjaid támadnak valamelyik területen, jelentkezz be hozzám egy spirituális terápiák segítő tanácsadásra. Segítek, hogy újra visszanyerd az erődet és lendülettel haladhass. Bejelentkezhetsz hozzám a 06202782612-es telefonszámon – szeretettel várom a hívásodat, de messengeren és skypeon is elérhető vagyok. Fogadjátok szeretettel az a csodás mandalát, amely egy kiegyenlített, békés nyugodt állapotot teremthet.

Lélekgyógyító mandala

Segít magunk mögött hagyni a gondjainkat, gondolatainkat, csapongó érzéseinket. Lecsendesíti a belső világunkat, békét és harmóniát teremt az életünkben. Pozitív Erő!

A mandalák harmonikus képek, erő lakozik bennük és megkönnyítik földi létünket. Oda irányítják az energiát, ahol hiányzik és az energiadeficitet kiegyenlítik. Segítségükkel támogathatók bizonyos események és befolyásolhatók. Ehhez nézegetni kell a mandalát vagy kitenni a lakásban és a frekvenciák hatni fognak ránk.  ÁLDÁS RÁD!

Szeretettel várom tanácsadásaimra a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Szívcsakra blokkoldása – oldások, elengedés.
Teremtő mágiák – Spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skypen és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

A Mars az Ikrekbe lép

Az Ikrek jegyet a Merkúr bolygó uralja, ami az Ikrek szülöttet mindenre nyitott, könnyen barátkozó, bármiféle lekötelezettséget mellőző természetűvé teszi.  A Mars az aktivitást, az önbizalmat, a győzelem iránti vágyat és az érvényesülési képességet jelenti.
A Mars a születési horoszkópban azt a részt képviseli, amelyikre a legtöbb erőnket fordítjuk – Erős temperamentumú bolygó, vigyázz a kimondott szavaidra, a kommunikációdra – ne vagdalkózz, ne sérts. Légy barátkozó, beszédes – szavakkal sok mindent elérhetsz. Ügyelj, hogy ne forgácsold szét az erődet, annak adj energiát, amit elérni vágysz, egyszerre csak egy dologgal foglalkozzál.


A Mars az erős, bátor cselekvő akarat energiáját képviseli ma belép a levegős Ikrek jegyébe és ott is vendégeskedik június 22-ig. Ez az időszak új irányt jelezhet és adhat – kinek kinek másban. Egyeseknek munkahely változtatásban, másoknak akár életmód és életvitel váltásban. Gondolkodásunk aktiválódik, vágyódunk is az új, sors kínálta lehetőségek után, és cselekvő energiákkal tenni is akarunk,merünk már érte. A Plútó most a Nyilasban segít,  hogy elhagyd a régit, és elkezdhesd az újat.
Ma ráadásul Csodanap van – a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz. Érdemes kapcsolódni az fenti  világokhoz is – útmutatást, jelet kérve, várva – felküldött imákkal, szertartásokkal is.
Kívánom, hogy lendületed ereje pozitív sorsfordulatokhoz vezessen!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben a jósláson kívül még kereshetsz:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Aki nem emelkedik az süllyed…

A SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS ÉLETJOBBÍTÁS!

“Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ő igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém. Az élet sok apró igazsága között talán nem is az igazság a fontos. Hanem a békesség, mellyel megszorítjuk egymás kezét az igazság fölött.” – Wass Albert


A földi “égi közvetítő” számomra a legcsodálatosabb vallás – a spirituális tanácsadás minden tiszta szívű embernek segítő gyógyítás.
Nem mindenki spirituális – ezzel nincs is baj, hiszen nem mindenki írta alá azt a bizonyos “szerződést” – ki mit akar megtapasztalni, hagyni kell a saját maga útját, sorsát, élni. Aki nem emelkedikmaz süllyed…

Azokat várom tanácsadásaimra, konzultációs terápiás üléseimre, akik készek változtatni életükön. A spirituális tanácsadás nem kártyajóslás tehát, sokkal több annál! (Nem fodrászat ahová bejelentkezünk, aztán ha nincs kedvünk hozzá, lemondjuk azt… Ha tisztelet magad ez meg sem fordul a fejedben. Sajnos a lemondókat nem tudom többé fogadni már. )
Akik spirituális szemmel nézik a világot – akik beintegrálják a tudást mindennapjaikba. Akik minden megtapasztalást örömmel fogadnak, akik minden kihívást egy ajándéknak látnak. Azok számára mindig lesz hely. A spirituális tanácsadás terápiás életjobbítás, annak, aki kész rá. Aki integrál ezoterikussá válik – a spirituális energiák elkezdenek mélyen hatni rá.
(A külső kör, az exoterikus mint minden mást, az ezotériát is szolgáltatásnak véli, hatását nem érzi, “megvenné” magának…)
A spirituális tanácsadás nem szolgáltatás, és nem prikézsiás jóslás.  Tanácsadás magas szintű energiákkal, fentről jövő szellemi tanítások átadásával.  Ha ezoterikusnak vallod magad és fejlődni szeretnél itt a helyed. Öröm, ha elérheted, mert  az azt jelenti, hogy  már elkezdted tiszteled saját magad.
Sokan tapasztalatból is tudják már, ha változtatni szeretnél, a Sors mindig kegyes hozzád.

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó-médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Sorsangyali lehívások – Teremtő mágiák.
Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere  – Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

 

Csodanapos hetünk lesz!

H E T I   T A R O T

Május 6-tól 12-ig.

Belső munkára fel – hangolódj az új sorskörre, a felbukkanó jó lehetőségekre!

 

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Mágus I.
Újhold energiái még jócskán érezhetőek! Május 6, hétfő A Merkúr a Bikába lép. Ideje van a cselekvő energiák bevetésének!A kommunikáció bolygója segít, hogy kimond azt ami a szíved vágya – amit előreviszi kapcsolataidat és mindent a helyére rendez. Légy empatikus az idő neked kedvez. Segítő és jóakaró is felbukkanhat életedben, egy érzelmes és intuitív alkat, akit a jó szándék vezérel, szeretettel fogadd és hallgasd.
Május 7-e Csodanap a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, légcsövet és a vállakat. A hét eleji napok az Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, és Kos napjegyűeknek kedveznek. Jó program lehet a séta, a baráti, találkozók,  és mindenféle kreatív program. (A Hold az Ikrekben lesz jelen.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Tervek, célok megvalósításának is jó ideje lehet a hét közepe – hirtelen változást is hozhatnak az erőterek. Fizikailag is tégy valamit azért, hogy céljaidat elérd. Nagy döntésekben lehetsz, korlátokat érezhetsz – de a Jupiter segít, hogy sikeresen átrendezd az életedet.Kapcsolataid, fejlődnek, vagy újrarendeződnek. Figyelj oda nagyon a pénzügyeidre, mire költesz. Barátkozz bátran, társasági életed is fellendülhet. Nem ajánlatos műteni a mellet, gyomrot, nyombelet. A hét közepe Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyeknek hozhat szerencsés helyzeteket. Jó program lehet mindenféle vizi program, növényápolás, kulturális program, mozi. (A Hold a Rák jegyben lesz.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Ítélet XX.
Vénuszi energiák hatnak – ami a tartós kapcsolatoknak kedvező lehetőségeket takar. Higgy és bízz – oldódnak az akadályok,a feszítő fényszögek egyre könnyebb lesz minden. Pozitív energiákkal nagy ambíciónk jöhet, tenni akarásunk nagy lesz. Légy türelmes, terveid lassan beérnek, pozitív energiákkal adj nekik támogatást. Az Angyalok közül Hanielt és Rafaelt is kérheted, hogy kapcsolataid jobban működjenek. Most békülni és megbocsátani is lehet. Élvezd az életet – sétálj nagyot a természetben szeretteiddel, ha teheted. Nem ajánlatos műteni a gerincet szívet, ereket. A hét vége jó lehetőséget tartogat a Mérleg, Nyilas Kos és Ikrek napjegyeknek. Jó program lehet a családi, rokoni látogatások, barátságápolás színház. (A Hold az Oroszlánban jár majd.)

Ha blokkot tapasztalsz, érdemes harmonizálni a lezárt energiáknak új nyitni. Aki nem tervez, azzal nem történik semmi, aki nem álmodozik annak stagnálhat minden – légy teremtője életednek. Fel-felkavarodhatnak dolgok – mi az amit akarsz, mi az elengednél, ki az akit szeretnél, akitől továbbmennél… Szaturnusz leblokkol, ha arra nem volna dolgod… Szabadulj ki és szabadulj fel! Döntéseddel életed alakítod – merj lépni! Ha elakadnál sorsdolgaiban tarot elemzéssel szeretettel várlak, csakra-aura harmonizálás grátisz – terápiás oldásokkal segíthetek.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

A cselekvéshez kaphatsz most nagy energiát.

A MERKÚR A BIKÁBA LÉP!

2019. május 6, hétfő

“Ha öröm ér fogadd örömmel, ha bánat ér viseld türelemmel, amihez idő kell ne siesd el, ami megérett ne halaszd el!” – T. J.

Ideje van a cselekvő energiák bevetésének! Minden földi dolog égi segítséggel áld. Légy őszinte teremtője sorsodnak – át és megbeszélések nagy ideje lesz – senkit se sértsél meg!Kommunikálj megértő türelemmel, elfogadó szeretettel.
Át és megbeszélni sorsdolgainkat, elintézetlen lerendezetlen ügyeinket, most lehet – mondj igazat, légy őszinte, találd meg a megfelelő szavakat, ne sérts és ne bántsd meg senki sem. Légy empatikus, megfontolt és bátor. A kommunikáció bolygója segít, hogy kimond azt ami a szíved vágya – amit előreviszi kapcsolataidat és mindent a helyére rendez. Amit meg tudsz álmodni azt el is tudod érni. Lépj a tettek mezejére és cselekedj, amit elterveztél kezd valóra váltani.


Ma erősen figyelj oda hogyan kommunikálsz – felelősséggel tégy mindent, ami a fénybe visz. Negatív emberek jelenthetnek meg a életedben, a szeretet rezgésében légy és tisztítsd ki önmagad lilith személyiségét. Ne táplál a félelmet, és a sötétséget. Én-szeretetben dönts, lépj, és cselekedj ahogy eddig is… Gábriel Arkangyal a hétfői nap angyala. Ő segíti a helyes kommunikációt és növeli a kreativitást, optimistává tesz. Segít félelmeid legyőzésében. Erőt ad ahhoz,hogy megmutathasd vidám, spirituális éned a világnak. Ragyogj!


Májusi havunk alkalmas arra, hogy kapcsolatainkat elmélyítsük, érzelmeinket kimutassuk. Az eleven, tüzes energiákban azonban érzékenyebbek lehetünk. A május alkalmas arra hogy, konfliktust elrendezzünk. Ez a hónap az elmélyült beszélgetések, szerelmes meghitt együttlétek hava. Ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket, a karrierben is most nagyot léphetsz. Legyen benned erő és akarat.
A családi kapcsolatokban lévő problémák hatással vannak az anyagi dolgainkra és a párkapcsolatunkra egyaránt. Érdemes hát kellő figyelmet fordítani erre a területre, hiszen innen indul ki az életünk.
Az apai ág rendezésével az anyagi helyzetünk minősége is jelentősen javulni fog. Az anya a párkapcsolati dolgainkért felelős, ezért érdemes rendezni magunkban az anyával kapcsolatos gondolatokat, érzéseket is, ha azt szeretnénk, hogy harmonikus kapcsolatban éljünk.
Szembe kell néznünk ezekkel a területekkel, ha minőségi változást szeretnénk elérni az életünkben. (Az elhunyt szülőkkel is rendezni lehet – lehetőség van a kommunikációra.) Ha ilyen gondjaid vannak, bátran keress meg, szeretettel várom  spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

NEKED HOL VANNAK ELAKADÁSAID – TERVEZEL-E OLDÁST?! – MIBEN LÁTOD A MEGOLDÁST?!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Blokkoldások – Energetikai szint emelés – Tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is kereshetsz
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php