SZAKTERÜLETEIM kategória bejegyzései

Párkapcsolati tanácsadás Hölgyeknek!

Avagy a boldogság tanulható?!

“A szerelem a létező legnagyobb erő!” – Veronika Lamprecht

Párkapcsolati tanácsadás Hölgyeknek!

Amikor még a kapcsolat elején vagy jó, ha tudod: A szerelemnek időre és térre van szüksége, hogy kitejesedjen. Minden párkapcsolat egy tükör – amelyben megláthatod önmagad. És az sem véletlen, hogy éppen kivel vagy. Ha nem érted a párod viselkedését, a válaszokat leginkább önmagadba találod meg.
Van, amikor egy olyan kapcsolatot tartsz fenn, ami már nem működik. Van, amikor olyankor akarnál szakítani, amikor még megmenthető a kapcsolat és a boldogság visszaállítható lehetőség. És van, amikor egyszerűen nem a pároddal élsz, hanem csak azt gondolod. Van, amikor nem érdemes csak a gyerek miatt együtt maradni.
A spirituális emberi lét alapja a jól működő párkapcsolat – tartja az ezoterikus mondás. Azok, akik könnyedén kommunikálnak egymással, életben tartják a szerelem tüzét is. Mert elmondhatod a problémáidat úgy is, ha nem bántod meg a másikat és bocsánatot kérni is lehet, úgy hogy nem érzed magad vesztesnek. A legfontosabb a kölcsönös meghitt kommunikáció, a szeretetidő. Az egymás iránt érzett bizalom ápolása, a mindennapok rituáléjaként a szeretlek kifejezése, és bizony nem árt ismerni egymás szeretetnyelvét sem.  A párkapcsolat nem csata, hanem szövetség. Egy szent szövetség, ahol a hétköznap is ünnep. Segítek, hogy helyesen dönts és életedet jó felé vezesd. Párkapcsolati tanácsadással kereshetsz!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Kapcsolati elemzés – energetikai tisztítások
Párkapcsolati tanácsadás
Bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Ünnepeld az Életed!

HETI TAROT

November 12-től november 18-ig.
Béke – nyugalom – harmónia jellemzi most a hetünket.

Hét eleje:
A Császárnő III.
Áldásos energiákban leszünk – bőség, gyermekfogantatás, kreativitás. Hivatalos ügyek intézésére is jó alkalom. De szabadidős programoknak is kedvez. Ügyeidben lép kell most – már tovább nem lehet elodázni a dolgokat.  Sorsfordulati elemzéssel várlak, ha felkeresel. (A Hold a Bakban.)

 


Hét közepe:

A Hold XVIII.
Lassíts kicsit és tisztázd azt magadban ami zavaros, homályos. Engedd el azokat, akik csak hátráltatnak. Hallgass a felsőbbrendű énedre, figyelj hová lépsz és mi felé, ki felé tartasz, mi vezérel… Átgondolásra intenek az égiek mindenben! Új ismeretség is jöhet életedbe. Türelmet tanulhatunk most a kommunikációkban – elkerülve vele a félreértéseket. A szétszórtság is veszélyeket rejthet, a közlekedésben is vigyáznod kell. A technikai dolgok is befuccsolhatnak. Hirtelen, váratlan, előre be nem tervezett helyzetekkel is szembe kell nézned!  Tudattisztító-rezgésszint emeléssel segíthetek.(Retrográd Merkúr van.)

Hét vége:
A Nap XIV.
Pozitív légkör, harmonikus energiák. Élvezd az életed – akárha egyedül is vagy – hangold magad a jóra, a szépre. Érzelmes beszélgetéseknek, és romantikának is nagy lehetősége lesz ez a  hétvége! Ápolhatjuk baráti kapcsolatainkat is, a hozzánk tartozókkal harmóniában lehetünk, velük töltődhetünk. Egymást segítve, motiválva együtt haladhatunk. Régi ismerősök is előtűnnek, kapcsolódni velük lesz okunk.  Ha hívod-idézed, Jophiel Arkangyal segít megőrizni a harmóniádat.(Halak Holdban leszünk.)


A sorsutadon haladhatsz, érlelődve, tisztulva és dolgaidat rendbe téve. A sport, a tánc, a futás  és a mozgás segít indulataidat levezetni. A retrográd Merkúr idősíkokat mozgathat, ezért néha hol a múltban, hol a mában, hol a jövőben érezheted magad – régi helyzetérzések találhatnak meg. Tudatosan rázd fel magad – élj a jelenben, és tégy meg mindent azért, hogy  jól érezd magad!

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

VARÁZSLATOS FÉNYKAPU NYÍLIK!

Van amikor nehezen érkezik meg valaki, valami az életedbe… mert még tanulni kell valamit, vagy még le kell zárni valamit hozzá. Néha hosszú az út, de be kell várni az időt. Sürgetni nem lehet semmit. A várakozás ideje a fejlődés ideje. Ha le tudod zárni a múltad kísértését, ha el tudod engedni a nem hozzá méltót, akkor lesz ideje az újnak! Minden új először belül születik meg, a megújulni vágyás belső lépés. S ha már te kész vagy az újra, akkor újat is teremthetsz.

A hétvége varázslatos időt hoz nekünk – ebben segítenek az égiek. A Vénusz,  a Mars és az Uránusz is erős pozitív energiát ad számunkra, hogy átvarázsoljuk életünket. A harmónia,  az erő és a változtatás erejével.  Cselekvő energiákkal, tettekkel kezdjünk hozzá, vidám-örömben. Az új érkezik: új életmód, új elgondolások, új hozzáállás – de csak akkor, ha van elég merszed belevágni. Az új néha félelmet gerjeszt, ne higgy neki – csak lelassítani próbálna. Csupán ösztönösen kapaszkodsz a régihez, de  semmit sem tud már adni hozzád. Megújulni fejlődés, ez az életünk sorsa. Kezdj hozzá megváltoztatni a jövődet. Kapcsolat tisztításnak is ideje lesz – a kommunikációs részét bevállalhatod. Szebbet, jobbat teremthetsz, ha érzelmeidet felvállalod. Csodás üzenetálmokat is hozhat az éj, figyelmed legyen rajta. Az álomnaplót is készítheted, ha elfejtenéd reggelre virradva.
A Nap Plútó rezgése tetterőt ad a lelkednek, a benned levő szeretet ereje bármire képes. Engedd, hogy hasson rajtad keresztül és a sorsátalakító munkát ne halaszd el. Az idő most van, az idő itt van!

 

852 Hz. Feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

Vasárnap November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld azt,  amit el szeretnél éri, az Univerzum  ebben segítségedre lesz.  Ahogyan érik benned az erő, meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod. Majd vágyadat az áldásos lehetőségek felé terelve, kérd meg a manifesztálásra Uriel Arkangyalt, hogy azt a fizikai valóságban meg is teremthesd. Ha elakadnál energetikai tisztítással, rezgésszint emeléssel, és a misztikus Sors tarottal segítségedre lehetek, ha felkeresel. Mindenben támogatnak az égiek – áldásos energiák vannak jelen –  ha újba kezdenél, most fogj hozzá!

Csodás hangulatú, varázslatos hétvégét kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások
Tértisztítás
Kapcsolat: 06202782612

Életed teremtője Te vagy!

Életed varázslója, teremtője vagy!

Szabadulj fel, mindattól, amire már nincs szükséged! Életed rendbetételének belülről kell fakadnia. Nem kell másokra várnod, hogy életedet ráncba szedjék. Amint mozdulsz, a világ is mozdulni fog. Az önszeretet vezet el az önfelvállaláshoz, mindig hallgass a megérzéseidre, a sugallatokra, fogadd el, hogy Isten gyermekeként különleges képességekkel születtél.


Ne álmodd az életed, inkább éld meg az álmaidat!

Érzéseid, gondolataid, tetteid, értékes ajándékok a Teremtőtől. Használd őket tudatosan saját békéd, harmóniád megteremtésére. Így járulsz hozzá legjobban a világ felemelkedéséhez. Ne csak ezen a napon, hanem életed minden napján törekedj erre, hiszen minden egyes pillanatban teremtesz. Ahol életed elakadt ott hozz új döntéseket, tettre készen lépj, és csak azt hagyd meg, ami felszabadít és felemel. Ne élj hamis álomvilágban, ne legyen illúzió életed minden napja. – ébredj fel és teremts egy jobb holnapot!- ne légy áldozattá, ne szenvedj, tisztítsd ki a rossz energiákat – hallgass szíved hangjára és tudatosan emeld fel az életed!


Ha változtatni akarsz elakadt emberi kapcsolataid diszharmóniáján, ha fel akarod tárni betegségeid üzenetét, ha eldöntötted, hogy meg akarod változtatni elakadt éltedet, kész vagy érte önmagadon dolgozni, avagy segítség kell az elengedéshez szeretettel várom bejelentkezésed:
Blokkoldó energiák – spirituális terápiák,  tanácsadás sorsdöntő kérdésekben.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

Spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász, angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tanácsadás – spirituális terápiák.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szerelmi jóslás!

Szerelmi mágiák, személyre szóló praktikák csak Neked!

“Egy párkapcsolat soha sincs kész, soha nem nyeri el végső formáját. A jó párkapcsolat egy út, amelyet önálló lényként, a társunkkal közösen, az elköteleződés biztonságában járunk, ahol egymást ismerve, egymásra figyelve, egymással kommunikálva, egymás kezét szorítva jutunk át a kríziseken.” – Sákovics Diana

A párkapcsolat egy tökéletes tükör, melyben a társunk igazán láttatni tudja és visszatükrözi a gyengeségeinket, amit mi kellő önismeret hiánya miatt a másikra vetítünk, és leginkább őt okoljuk a problémáink miatt. A párkapcsolat definíciója az, hogy belépünk egy összetett egyezség- és ígéretsorozatba, amely megmutatja, hogy szívünk és lelkünk mekkora részét fektetjük be egymásba. Hahó, ez egy szent szövetség – nem csata!

 

PÁRKAPCSOLAT TISZTÍTÁS, HARMONIZÁLÁS – BEVONZÁS!
A másfél órás program része:

– Párkapcsolat-elemzés – szerelmi jóslás,tarot
– Od,-éterikus kapcsolati és érzelmi szálak energetikai tisztítása
– Kapcsolati Karmikus blokkok oldása – fehér mágiával
– Szerelmi kötés oldása – fekete mágia törlése
– Angyal gyertyamágia a már meglévő szerelem erősítésére
–  Kapcsolatot bevonzó szerelmi mágia

Segítek, hogy megtaláld az igazi társadat!

Lélekölésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Bejelentkezés, időpont egyeztetésre: 202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Párkapcsolati jóslás – Sorselemzés.
Angyalmágiák – Párkapcsolat tisztító harmonizálás. Szerelembevonzás.
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Emberi kapcsolataink a legjobb tanítóink!

Kapcsolatainkon keresztül fejlődhetünk!

“Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed életkörülményeidet, hanem ha fölismered, hogy ki is vagy valójában, a legmélyebb szinten.” – Eckhart Tolle

Kapcsolatainkon keresztül fejlődünk spirituálisan, és tanulunk Embernek lenni. Ha a lelked mélyére nézel, érezhetek fogod, hogy pont azok az emberek vittek előrébb, akik megbántottak, megaláztak, – komoly tanítást adtak… Nehéz helyzetek után mindig meghoztál olyan döntéseket, amiket már régen kellett volna. Tőlük lettél erősebb, céltudatosabb, az ő segítségükkel lettél az, aki most vagy. Ők voltak azok, akik lelked sötétebbik oldalát tükörként tartottá eléd, hogy vedd észre mi az, amit még gyógyítani kell magadban. Légy hálás és köszönd meg minden embernek, aki eddig az életed része volt. Légy hálás mindazért a tanításért, amit tőlük kaptál, mert általuk lehettél az az ember, aki ma vagy.
Az életünkbe belépő embereket mi is valamilyen módon tanulásra késztetjük. Ahogy az ember személyisége megerősödik – eltűnnek a félelmek, kinyílik a világra – csak ekkor történhet meg az, hogy olyan emberekkel hozza össze a sors, akik hasonlóan az ő rezgésével és a tiszta szeretetenergián keresztül tanítják. Amíg félelmeink vezetnek, haragot, dühöt tárolunk, addig csak büntetjük magunkat, és nem tudjuk befogadni a szeretetet.
A spirituális út a tanulás, a fejődés útja – és sohasem ér véget – életek végtelenségig tart… A spirituális út az önmagunkká válás útja. A tudatosság az a kapu, amin átléphetünk a spiritualitás birodalmába. Csodálatos “élet-utazást” kívánok nektek, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Spirituális terápiák,konzultációk.
Párkapcsolati tanácsadás.

Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.ph

 

Újhold a Skorpió jegyében

2018. november 7-én 18 óra 3 perckor érkezik az Újhold friss energiájával!

Átalakulás az újrakezdés energiájával.
Egy új sorskör veszi kezdetét – az Uránusz hátrál a Kosban a Jupiter a Nyilasban. A múlt tettei mint karma kapcsolódnak az Uránuszhoz. Gondold végig az elmúlt években mit tettél jól, s mi az amit ma másként választanál.  Egy új, boldogabb életet tervezhetsz most. Előbb azonban el kell engedned a múlt lehúzó terheit. Ha szeretet magad semmi sem lehetetlen. Ne élj boldogtalan kapcsolatban, mert önsorsrontást követsz el önmagad ellen. A jól működő párkapcsolatok, kapcsolatok most elmélyülhetnek, a nem működők pedig ‘elégnek’! Igen érzelmes és szenvedélyes időszak lesz a szerdai nap.

Gyógyítsd meg a sérelmeidet, hozd rendbe a kapcsolataidat. Nézz szembe a félelmeiddel és önmagaddal, mi az ami gátolt eddig, és mi az amin jobbítani lehet. Minek van itt az ideje, és mire értél meg… Gondold át a céljaidat, vizsgáld meg a gátjaidat. Ha konkrétan megfogalmazod a terveidet és kellő energiát adsz nekik sikerre vezethetnek. Akaratod segíti a megvalósulást, használd a teremtő mágiád. Engedd el a mérgező kapcsolódásaidat is! Ha egyedül nem megy oldó, blokkoldó elengedő terápiákkal szeretettel várlak, ha megkeresel.
Most érdemes átbeszélni, és kijavítani a gondokat. Ha elengedjük a régi mintákat, új pozitív dolgokat vonzhatunk be az életünkbe. Elemezhetjük most azokat a lelki sebeket, amiket egymásnak okoztunk, és átértékelhetjük a történéseket. Ideje lesz  most a megbocsátásnak is! Érzelmes mély lelki beszélgetésekre is alkalmas ez a nap és a még utána következő három is. Az Újholdhoz most a Neptunusz és a Plútó is kapcsolódni fog.  Igazán sejtelmes és misztikus energiákkal telítve a téridőt.
Szerelmi mágiáknak is jó ideje lesz!

Álmaink is különösen nagy erővel hatnak. Szentelj időt a jövőd átgondolására, érdemes egy kicsit lecsendesedni.
Az Időkapuban Szehaljah Őrangyal áll, gyógyító, termékenységet hozó, terveket segítő energiájával; a Fényességek karából, Rafael  Arkangyal csapatából.
Különleges lehetőséget kapunk az égiektől, hogy a valódi, hiteles spirituális kapcsolódáson dolgozzunk együtt most a  társunkkal. Használjuk ki ezt a varázslatos energiát és ünnepeljük meg egymást!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások –  Szerelmi Angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Váratlan, különleges lehetőségek ideje jön el!

A JUPITER A NYILASBA LÉP!

“Bármit is csinálsz, lángoljon benne a szíved. Tedd alázattal, kitartással, és szenvedéllyel! Legyen az csók, ölelés, karrier, álmok, vagy csak egy nap a munkahétből. Élj végre tiszta szívvel, mint a gyerekek, s ne hagyd elfutni a perceket! Ne feledd, amit szívből csinálsz az élni kezd!” – Peter Noel

A Jupiter a saját jegyében november 8-án lép át és igen-igen otthon érzi majd itt magát – egészen 2019. decemberig itt is fog tartózkodni. A Jupiter a szerencse, a kiterjedés és a bőség bolygója most radiális változásokat is hozhat. Erős pozitív, bizakodó energiákkal tölt el bennünket rezgése. Ismerkedésre, utazásra, költözésre is jó időt adhat. Tágabban fogunk gondolkodni, elrontott elakadt dolgainkban megtaláljuk a legjobb megoldást. Problémamegoldó képességünk is megnő. Tartózkodjunk viszont a kicsinyeskedéstől és a felületességtől, mert ez veszélyeket rejthet. Emelkedj és gyarapodj a csodás szellemi energiákban, és élvezd a gazdagító lehetőségeket.

Ez a jegyváltás minden jegy életében kedvező változást hozhat, leginkább azon a területen, ahol a képletében a Jupiter tartózkodik. Mindenképpen a nagy lehetőségek idejébe érkezünk – engedd hát, hogy áramoljon minden pozitív új feléd. Elkezdődhet egy új korszak, egy új sorskör. Az is lehet, hogy a hivatásban lesz valami nagyobb kihívás, de belekezdhetünk egy életmódváltásba is, vagy egy új kapcsolatba is. Egy új fejlődési, tanulási szakasz veheti kezdetét, újabb nagy megtapasztalások gazdagítva. Ha önbizalmad, hited van, sok mindent elérhetsz, és messzire eljuthatsz.

Lehet, hogy kockáztatnod kell, de a komfortzónádból biztosan ki kell lépned, hogy nekiláss az új lehetőségeknek. Növekedhet benned a megértés és elfogadás képessége, de akár nyithatsz új dolgok felé és talán a saját életedet is más szemszögből láthatod. Nagylelkűbbek leszünk, és optimistábbak a tüzes nyilas energia, lelkesítő konstellációjában. A lelkünkre hallgatva átvarázsolhatjuk életünket. Van aki már el is kezdte, mert érzi a változás szelét… A Jupiter a Nyilasban nyíltságot és szilárdságot hoz: nyíltságot minden új gondolattal szemben és szilárdságot, örök hitet az életben.  Ha feszült és tanácstalan vagy – útmutató tarottal, oldó terápiákkal várlak. Hangolódj a csodás energiákra, és áldásban kezdj hozzá az új életedhez!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Újholdas misztikában leszünk!

H E T I  T A R O T

November 5- től – 11-ig.

ÚJHOLDAS HETÜNK LESZ!

Hét eleje:
A CSÁSZÁR IV.
Állítsd fel egészséges határokat, és védd magad, erőd magas rezgésében van. Okosan, tudatosan cselekedj mindenben. Kapcsolataidban is légy elővigyázatos. Őrizd meg, azt ami a tiéd. A sorsod a te felelősséged, élj bölcsen és a hozzád hasonlókat vonzani fogod. Értékeld a magasabb világok üzeneteit – megvilágosító jelzéseket kaphatsz. Retrográd Vénuszban rendezheted a kapcsolataidat. (A Mérleg energiák segítenek a kapcsolati mintákban.)

Hét közepe:
A CSÁSZÁRNŐ III.
Energikus időszak következik. Bőség, öröm – kiáradás. Erőd teljében lehetsz – aratás. Vigyázat: nőknél is fennáll a termékeny időszak – ha tervezd, babafogantatás! Az Újhold hatalmas rezgésekkel közeleg. Gondold át most jól, hogy mit kívánsz. Kapcsolatodat most egy magasabb lélekszintre emelheted. Oldásnak és blokkoldásnak is nagy ideje lesz… (Skorpiós-misztikus energiákban teremthetünk.)

 


Hét vége:

A NAP XIX.
Tüzes energiákban leszünk – lelkesedés, motiváció jön ezerrel. Szenvedélyes időszak következik. Siker és szerencse, pozitív lehetőségek adódnak. Váratlan helyzetek is jöhetnek, de jó hírekkel teltek. A tieid veled, örömben telhet a hétvégétek. Vasárnap a Márton-napot ne feledjétek! A mozgásnak és a sportnak, őszi kirándulós szabadtéri programoknak kedvező alkalom lehet. (A Nyilas ereje ad pezsgést az időszaknak.)

 


Törődj többet magaddal, légy elfogadóbb és szeretteidnek is szentelj minőségi időt. Tartsd a rezgésszinted. Szíveden keresztül légy kiáradásban. Ha te boldog vagy, másokat is az örömre inspirálhatsz. Gazdagítsd a lelked, áraszd a fényed a világra!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Az Uránusz időt ad nekünk!

Az Uránusz november 6-án, kedden visszalép a Kosba és retrográd mozgásában ott is marad, egészen jövő év tavaszáig. Mint tudjuk, az  Uránusz a hirtelen változások, váratlan fordulatok bolygója. 

Uránuszi időben vagyunk!
Az Uránusz a drámai fejlődés, a lázító események, a szabadság és a káosz bolygója, de  ugyanakkor  boldog pillanatokkal is megajándékoz bennünket. A kos energia a tűz elem által tettrekészséget, erős akaratot, harciasságot, és másokra hatni akarás energiáját jelképezi. Bátor, energikus, célratörő és mindenáron ki akarj teljesedni.


Újratervezésben…
A  bolygók retrográd mozgásában mindig lehetőséget kapunk az újratervezésre, terveink, céljain alaposabb átgondolására és  kijavításra is.  Így lesz ez mostani időszakban is – lesz időnk bőven, egészen 2019 márciusáig.   Vizsgáld meg hol tartasz, hová indulhatsz… Mindenképp érdemes tehát  megnézni hol áll az Uránuszod a teljes asztrológia képletedben.
Lelkesen, nagy életkedvvel várnak az újabb lehetőségek, áldásos csodák. Az igazi sorsutad hívogat. Minden olyan élethelyzet, amiből tanulhatsz, okulhatsz, az önbeavatás útján most is  rád talál. Amit elodáztál, az a feladat  is vár.  Hogy mellé ne nyúlj  fontos, hogy alaposan vizsgáld át az opciókat is.
Bátraké a szerencse, de azért ne erőszakold meg a sorsodat. Most megfontolt döntéseket hozhatsz – az Idő ura veled. Amiben bizonytalan vagy az nem jó lehet, amire a szíved hajlik, abban biztos lehetsz. Felsőbbrendű Éned jófelé vezet. Kérhetsz tanácsod akár Eth-től is,  az Idő angyala szívesen segít Neked.
A
retrográd mozgás alatt vágyaink, szabadságunk korlátozását érezhetjük. Kiszolgáltatottabbak lehetünk, talán  kevésbé tudunk ‘szárnyalni’, emiatt feszültnek, nyugtalannak érezhetjük magunkat. A retrográd időszak arra valók, hogy egy kicsit lelassuljunk, bölcsebbek legyünk, s megtanuljunk felelősséget vállalni magunkért.
A boldogság és áldott jövő előtted.  Sorselemző tarot-tanácsadással várlak. Tudd, ami egyezik Isten akaratával, azon áldás lesz – tervezd be nyugodtan a végső döntésedet!

Áldásos lehetőségeket kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató Tarot – Sorselemzés
Spirituális terápiák: oldás, blokkoldás.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php