SZAKTERÜLETEIM kategória bejegyzései

Csodás teremtő, sikeres napok elé nézünk…

HETI TAROT
Október 15- október 21.

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” – Szepes Mária

Mágikus napok elé nézünk: vizualizáld amit elérni akarsz – használd a teremtő képzeleted!

Hét eleje:
SUBBÁD – A CSÁSZÁRNŐ III.
A hét elején érzelmes-érzelgős, megértős energiákkal telített időben leszünk.Tisztábban, értékesebben tudunk kommunikálni, szeretteinkhez közeledni. Most bátran kiönthetjük s szívünket, mert áramlik a szeretet. Eloldhatunk sok régi téves hiedelmet, bátrabban tudunk cselekedni, jobban át látjuk a jövendőt is. Spirituális lelki tisztulásban lelkünk is gyógyul fog, s kreatívabbak is leszünk. Baráti kapcsolataink ápolásának is kedvez az időtér. Hivatalos ügyeidet is jól intézheted most,  ha vannak. Minden sikerül, amit elterveztél, pozitívan állj hozzá a dolgoknak. (Bak Hold, Vénusz retrográdban.)


Hét közepe:
GÖNCÖL SZEKERE  – A DIADALSZEKÉR. VII.
Jó formában lehetsz – energikus szenvedélyes energiákkal  erős leszel. Kreatívság hozza az új lendületet – ne halogasd tovább, amit megtehetsz. A Nap a Mérlegben lesz, de marsikus energiákban. Nézeteltérések, viták, veszekedéseket ne programozz – légy a békés megoldásnak híve, előbbre jutsz.  Az új ismeretségek bevonzásának lehetősége előtted, a társasági életed is fellendülhet. Élvezd az életed, kényeztesd magad azzal, ami örömöt ad! (A Hold a Vízöntőbe, a Neptunusz retrográdban)


Hét vége:
NIMRÓD-MENRÓT-ORION-GILGAMES – AZ ERŐ XI.
Hír és információáradatban – szerencsés lehetőségeket ígérnek a közeli dolgainkat átalakító napok is… Légy toppon, mert a cselekvő energiádat is kell használni, nemcsak az eszedet. A sikeres alkotómunkádban Rafael Arkangyal támogat – kérd őt, ha úgy véled a sorsod felett nincs hatalmad. (Halak Hold, a Jupiter a Skorpióban jár.)

Szívcsakra oldásnak is ideje van – ha blokkoltnak érzed érzelmileg magad. A  neptunuszi álmok fontos híreket hoznak – figyelj az üzenetekre, segitőleg hatnak. A hétvégén a pihenésé legyen a főszerep: a kapcsolatápolás,a  wellnes és a romantika is jó program lehet. Töltsetek minél több időt a szabadban – ha feltöltődtök nagy erővel lehet majd indulni az Újnak.
Kapcsolódj be az áramlásba – mondj igent az életedre, annak történéseire!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halottkommunikácó
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

A Tarot kártya a tudatalattink tükörképe

A taró, mint a mágia eszköze.
A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták. Nekünk a jövő meglátásában (jóslás), életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet. Spirituális szempontból: meditáció, tudatos teremtés, párbeszéd, elmélyülés. Dr.Kazanlár Áminollah Emil professzor úr által nyertem beavatást a tarot csodálatos tudományába. A tanár úr a mai napig tanít, tanfolyamokat tart. Kazanlár Emil tarot csomagját azért tartják különlegesnek, mert szakítva az eddigi hagyományokkal, nem követ egységes vallási vonalat (egyiptomi, héber stb.) Egy ökumenikus tarot, amely a nagy világvallások összhangjára hívja fel a figyelmet. Utalva ezzel a kis arkánum lapjain egymásba olvadó vallási szimbólumrendszerrel. Az indiai (botok), a magyar (kelyhek), perzsa (érmék), egyiptomi (kardok) világ vallási és történelmi nagy alakjai, jelenései találhatók rajtuk, ötvözve egy igen aprólékos szimbólumrendszerrel.


A tarot bölcsességei élni tanít!
A tarot kártyádat meditációra, probléma feltárásra, de a jövő kifürkészésére is használhatod. A kártya valójában a jelenlegi helyzeteinket segít átlátni, és megmutatja, milyen lehetőségeink vannak a megoldáshoz. A taró a mágia eszköze, segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, és fejleszti a belső intuíciót is.Nincs helytelen módja a tarot kártya olvasásának. Ha valaki olvasni szeretne a lapokból, azt csakis saját intuíciói szerint kell tegye – ugyanis így lesz valóban hatásos és igaz. A tarot nagy és kis titkai az önismeretben is segít. Megmutatja, hol akadtál el életutadon és erre különböző kiutat tanácsol.
A tarot tulajdonképpen egy analógiás rendszer, amely a használóját tudatossá teszi a saját sorsára. Megmutatja azt is pld. hogy áldás van-e kapcsolatodon, vagy rontás. Érdemes a lapokat időnként tisztítani a telehold erejével, és lehetőség szerint tiszta, beavatott térben használni azokat.
Magamnak ritkán jósolok. Ha nem érek a csomaghoz,  csak ránézek máris lapok villannak fel előttem – általuk a taró szellemvilága üzen! –  jó kapcsolatban vagyunk. Tarot kártya a képein keresztül ki tudja vetíteni és képes tudatosítani a megérzéseinket. Így képesek lehetünk sokkal jobb és átgondoltabb döntéseket hozni. Ha szeretettel és tisztelettel forgatod a tarot a legjobb barátod, segítő tanácsadód  lehet!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Bejelentkezés tarot elemzésre:
06 20 278 26 12
Asajah Stúdió Budapest, Örs vezér tere
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

SZATURNUSZI ERŐBEN!

Sorsbolygónk a Szaturnusz.

A Szaturnusz a karmikus nagy tanítónk, szétrombolja a hamis illúziókat. A legfontosabb sorseseményeket hozza el életünkbe. A szaturnuszi erővel sorsfordító dolgokat tehetünk: áldott, értékes lehetőséget hoz életünkbe minden aktiválódása. Erős rezgésében nagy dolgokat teremthetünk – oda indulhatunk, ahová a sorsunk visz. Hoz kihívás, de sikert és szerencsét is – megtestesít a sikert és a ragyogást is. Segít ledolgozni a karmikus terheket is. Az aktív időszakban nagyot léphetünk sorsdolgainkban – ha változtatni szeretnénk életünkben!


A Szaturnusz aktiválódásai: 2018. október 12, 20 hajnal-reggel, 22 délután, 24!, 27 este – 28 hajnal-délelőtt, 29 délelőtt.
2018. november 2 délután, 4 délután-este, 6 éjszaka, 11 délután, 16 délután-este, 19 hajnal-reggel, 21, 25 délután-este, 27!, 29 éjjel. 2018. december 2 hajnal-reggel, 4, 9 reggel, 14 reggel-délelőtt, 16!, 19 hajnal, 23 délelőtt, 27, 29, 31 este. – forrás:Zentai Anna

A Szaturnusz sorsfordító éveket hoz: 2020-ig a Bak jegyében fog tartózkodni. De alaptulajdonsága a tanító-tudatosító energia, amiből mindenki eleget kaphat. A Szaturnusz állása a horoszkópban azt a területet mutatja, ahol a legkevésbé érzi magát biztonságban az ember, és amit mindenek felett igyekszik pótolni. Szaturnikus betegségek: az epekő, vagy a vérerek, érfalak megkeményedése, elmeszesedés, köszvény és a reuma. A fog és csontbetegség is ide tartoznak. Az egyéni sorsnak a Szaturnusz az uralkodója, a tömegek sorsának a Plútó.
A szaturnuszi energia minden napjegyre másképpen hat.
Ebben az évben a Kosokat a karrierben segítheti, az anyagi stabilitásban. Az Oroszlánokat az új munkában és az új kapcsolatokban. A Nyilasokat a pénzügyekben és az önértékelésben. A Bikákat az új területek kipróbálásában, az üzleti kapcsolatokban és a párkapcsolatban. A Szüzet a kreatív önmegvalósításban, a vállalkozókedvben és a közlekedésben. A Bakot a magabiztosság növelésében, egy nagyobb cél melletti elköteleződésben. Az Ikreket a spiritualitásban, és a pénzügyeik megszilárdításában. A Vízöntőket az új látásmód kialakításában, a barátságok építésében és a hivatásban. A Skorpiókat a szemléletváltásban, és a kommunikációban. A Halakat a támogató kapcsolatok kiépítésében és az álmok beteljesítésében.
A Szaturnusz a Bak csillagjegy társa, melyhez a tarot a Világ kártyáját rendelte hozzá. A Nagy arkánum Világ kártyája azt üzeni, hogy álljunk két lábbal a földön, fogadjuk el mi az ami lehetséges, és mi az ami nem. Szerencsét és sikert ígér, ha nemcsak álmodozunk, hanem cselekvő energiával teszünk is érte.
A Szaturnusz minőségi változásokra készet, arra tanít, hogy légy kitartó és éld meg azt, amit szeretsz!

Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

ÚJHOLDAS ENERGIÁK – ÚJHOLD A LEVEGŐS MÉRLEG JEGYÉBEN!

MÉRLEGELŐ ÚJHOLDBAN!

Kedden október 9-én, hajnal 5.46-kor köszönt be ránk az októberi újhold, a Mérleg jegyében.

“Sok millió apró döntés befolyásolhatja az utat, és vele együtt a jövőt.” – New Moon

Ha kapcsolatodon javítani szeretnél, úgy most ez a holdállás elegendő energiád ad számodra ebben! A mérlegelésre is lesz erőd. Az Újhold mindig a kezdeteket, az elindulásunkat segíti, hogy előbbre tudjunk lépni sorsdolgainkban erre ad most is energiát! Határozd meg a céljaidat, és gondold végig hogyan fogod őket elérni, kik lehetnek a segítőid és mi okozhat benned gátakat… A Mérleg levegős jegy, intellektuális, racionális, párfüggő, és a a tökéletes lelki egyensúlyra törekszik. Számára könnyebben megy a kapcsolatteremtés mint a többi jegynél általában is. Uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A jelen időszak alatt a spirituális tiszta megérzések, és a megsejtések, a tisztánlátás kap szerepet. Amit a lelked igaznak érez azt fogod megidézni, megteremteni. Döntéseidben az ösztönös cselekvés energiája lesz jelen. Az új jövőd felé kapcsolódni a felsőbb világok is segítenek, ha szellemi vezetőidet meditációdban megszólít. Most világosan érhetjük az üzeneteket, az álomképeket könnyeben meg is tudjuk fejteni. Összhangban leszünk az Univerzummal – áldás lesz minden jelenés.Az Időkapuban az Erősségek karának angyala, Jejazél őrangyal áll – Kamaél arkangyal irányításával.
Ez az angyal felszabadít minden alól ami elnyom gúzsba köt, gyötör, fojtogat, kínoz, zaklat, vagy nyugtalanít. Imájával megidézheted őt: “Jejazél ébressz fel, kérlek, a józan ész álmából, hogy elmémbe beköltözhessenek a termékeny vágyak. Szeretnék az engem körülvevő társadalomnak kiegyensúlyozott képet mutatni a Te birodalmadról. Engedd meg, Jejazél angyal, hogy meg szabaduljak külső, és belső ellenségeimtől, hogy megszabaduljak mindentől, ami miatt megrekedek alsóbb szinteken, hogy lelkem csatornáján keresztül tudjon áramolni, keringetni a te üzeneted, vagyis minden adomány és a képesség, amelyet juttatni akarsz nekem. Add, hogy ezáltal feltétel nélkül bízzon bennem mindenki, s a Te kegyelmedből eljussak a magasabb spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés anyagilag is virágzó élethez.” – Ámen, hálás szívvel köszönöm Neked, – így legyen!

Mos a Hold rezgésében jobban rálátunk kapcsoltainkra, és nagyobb tudatossággal oldjuk a nézetkülönbözőségeket, egymásra való odafigyelésünk határtalan. A társunk tükör, nem véletlenül került az életünkbe. Gondold végig mit akar neked üzeni a kapcsolatod? Mi a tanulás, tanítás benne? Milyen fejlődést tartogat? Kezd el a közeledést a felépítést, a létrehozást és a cselekvést szeretted felé. S ha úgy véled már nincs benne örömöd, bánatot hoz számodra, nincs rajta áldás – engedd el, mihamarabb. Ezt most is megteheted – az újhold az elengedésre is elég energiát ad neked. Lakásszépítésre, átrendezésre, átalakításra és kapcsolatépítésre is kitűnő időszakban vagy. Az Ikrek és Vízöntők is aktívabbak lesznek. Elengedő,teremtő mágiákkal, tarot útmutatóval várlak! A vágy, hogy teremts valami újat, igen nagy lesz benned!

Varázslatos, békés és harmonikus újholdas teremtést Nektek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.
Elengedés.
Teremtő angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Váltás – jobb megoldás – helyzeturalás!

HETI TAROT

Újholdas hetünk lesz!

 

“Ugorj ki! – ugorj ki személyiséged Bábel tornyából! Szüntesd meg személyiséged önös zárlatát! Elnyered vele a mindenségtudatod, vagyis a 16-os redukciója után 7-est kapsz. Tehát győzelmet aratsz.” – Szepes Mária

A hét eleje:
A TORONY. XVI.
Válás- szakítás- más felé fordulás, más irányba indulás.
A Torony kártya kedvező pozícióban egy intézménytől vagy megszokástól való elszakadásra utal, esetleg válásra is, vagy törésre egy vagy több családtaggal, még éppen időben, mielőtt az egyik vagy a másik oldal nagyobb károkat okozna. Mutatkoznak ugyanis új lehetőségek, amelyek mások, de kedvezőbbek, mint azelőtt. Kedvezőtlen pozícióban spirituális vagy szellemi válást jelez, földrengést, katasztrófát, balesetet vagy kedvezőtlen helyzetet. A Torony válást jelképez. A káosz világából csak elszakadás árán térhetünk vissza a rend világába. Van amikor valami máshogyan alakul, mint ahogy eltervezted, és éppen az lesz a jó!Isten útjai kifürkészhetetlenek… Valami megoldódik, jobbra fordul, félreértések is tisztázódhatnak, a dolgok a helyükre kerülnek. Egy felszabadító-megkönnyebülést hozó élettér nyílik meg előtted… (Kedden Mérleg Újhold – éjjel már erős profetikus álmokkal üzen az Univerzum.)

A hét közepe:
A CSÁSZÁR. IV.
A helyzeted ura lehetsz.
Ez lehet hivatal, hivatás vagy fontos megbízatás, melynek segítségével a tanácsot kereső ura lehet a helyzetnek. Jelenthet hatalmat és befolyást, egy fontos személyt, aki az adott helyzetben segíteni tud és akar. Kedvezőtlen pozícióban utalás az erő, a stabilitás, a megbízhatóság és a védelem hiányára, egy befolyásos személyre, aki nem hajlandó támogatni ügyünket vagy segíteni egzisztenciális problémáink megoldását. A döntés a tiéd. Logikus, helyzetfelmérés után józan parasztésszel, lehetőség szerint tudatosan! Ha úgy gondolnád, hogy az életed talány segítő-elemző sorselemzéssel várlak, hozzám bátran fordulhatsz, egyről a kettőre előbbre jutsz! (A Jupiter a Skorpió lép – a szerencsés átrendezésben segít!)

A hét vége:
AZ IGAZSÁG. VIII.
Sorsfordító lépések – keresd az igazad, és légy igaz!
Jóslatként az Igazságosság kedvező pozícióban azt jelenti, hogy egy bírói vagy bíróságon kívüli keretben az igazságosság érvényre jut. De jelenthet jól megérdemelt jutalmat is. Kedvezőtlen pozícióban is a jól megérdemelt “jutalom” jelképe, itt azonban olyan jogot vagy büntetést jelent, amelyet a sors egy aktuális rossz cselekedet vagy karmikus bűn alapján kikényszerít. Helyzetek világosodnak meg, félreérthetetlenül felfénylik az igazság mindenben! Légy őszinte, légy igaz! Nézz szembe a tényekkel. Igazat adnak neked, valamiben nyereséges leszel. Megvilágosodsz, és mások is az igaz arcukat mutatják meg neked. Tisztán láthatod a helyzeted!(Merkúr-Vénusza Skorpióban – karmikus emberi kapcsolatainkban mutat utat.)

Összességében azt gondolom a legjobb, ha lassítasz picit, és összeszedett tudatossággal nézel szembe az életeddel. Dönts de megfontoltan, lépj, de okosan, vizsgálj meg mindent alaposan, hivatalos ügyeidben tartsd be a szabályokat. Légy empatikus, toleráns és megértő, így kapcsolataidban szeretni fognak és elfogadnak. Bátran hagyd, hogy életedbe beáradjon az új jövő energiája, a veled együtt változó világban, örömöd leld meg életed sikeres szakaszában!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán halottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A FENTI EGY ÁLTALÁNOS JÓSLÁS, EGYÉNI TAROT-ELEMZÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓBAN KÉRHETŐ.MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás.
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Az út varázslatos, a varázsló pedig Te vagy!

“Leben und leben lassen.“ – Élni és élni hagyni! Aki nem tud elfogadni Téged, képtelen önmaga elfogadására is. Aki nem szereti, nem tiszteli önmagát az mást sem tud szeretni tiszta szívvel igazán. A szeretet az amikor elfogadsz valakit ‘Úgy, ahogy van’! A boldog élet egyetlen titka: Élni a szíved szerint, és a másikat is élni hagyni! A múltad hozzád tartozik. Az alakította a jelened, de a jövődért csakis te vagy felelős. Nézz mindig mélyen a lelkedbe és vond le a megtapasztalásokat, amit a dolgok hoztak Neked. Ami megtörtént, az megtörtént, nem tudsz már rajta változtatni – egyszerűen csak: fogadd el! Integráld a tudást az Életedbe, megértve a tanítást. Bátorítás: Hidd el, hogy a csoda, az, amire régóta vágysz, hamarosan beköszönt az életedbe. Tudd, hogy őserő lakozik benned, ragadd meg a lehetőségeket! Változz a változásokkal – áramlásban élj!

Amikor azt mondom Neked, hogy az: Előző életbeli megtapasztalásidat nem integráltad be a múltadba, azaz nem hagytad ott abban az életben, elhoztad ide a jelenedbe…és újra meg- és átéled…akkor valójában nem a Mostani Életed Éled! Eltévedtél, visszamentél a múlt életedbe, ahol semmi keresnivalód sem lenne. A lelked tárolja a lenyomatokat, és azt hiszi hogy pontosan azt kell megélned, amit már egyszer megéltél, mert az ismerős neki… Emlékszik mindenre – a karmikus burok tárolt emlékeire – ami a múltban volt jelen a sorsodban. Minden új élet egy új terv, egy újabb feladattal érkezik hozzád. Amire voksoltál, amit magadnak megszavaztál. Ha az előző életedet cipeled nem tudod megvalósítani a mostani küldetésed, választott spirituális életfeladatodat… Valaki más életét éled – pontosan az előző életbeli éned lépett a helyedbe…Valami nagyon nincs jó ebben… A kettősség, azaz a másik elementál ott benned igencsak összezavarhat. Hogy mindenképp a saját életedet éld: a terápiás megoldás egy lehetőség, amiben segíthetek neked – az energetikai kiemelő, tudatba integráló. A saját életed élve valósíthatod csak meg az életterved, s találhatod meg a jelenben Önmagad, azt aki valójában vagy.

A Vénusz november 16-ig hátrál. Amikor egy bolygó retrográdban van az arra jó, hogy végiggondolhatjuk dolgainkat, s lehetőségünk nyílik a korrigálásra is. Ez mindig egy kicsit visszafogottabb, befelé figyelést igénylő időszak. Visszahozhat konkrét helyzeteket, embereket is, hogy rendezni tudjuk a velük kapcsolatos történetünket… Ha elakadnál vedd fel a kapcsolatot a magasabb világokkal. Ha eljössz hozzám tarot útmutatóval várlak – rezgésszint emeléssel segítelek, hogy erőben folytathasd tovább a sorsutadat!
Mindennapi Áldás: Fantasztikus dolgok várnak Rád! Engedd el aminek, akinek mennie kell, fogadd örömben sors ajándékaként, azt ami, aki jön hozzád és adj hálát a mindennapi csodákért, amelyet az Univerzum küld Neked. Figyeld a jeleket, és élvezd az Életedet.
AZT KÍVÁNOM NEKED, HOGY JÓLLÉTBEN ÉLD MEG A JELENEDET!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó

léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés-Útmutató tarot
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok!

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

A szeretet a szívből sugárzik!

“Tápláld az agyad nagyszerű gondolatokkal, mert soha nem jutsz magasabbra, mint amennyit gondolsz magadról. ” – Benjamin Disraeli

Azt vonzod, magadhoz, aki vagy, amilyen gondolataid, érzéseid vannak benned, amilyen szinten rezegsz, kisugárzol. A szeretetnek nagyon magas a rezgési frekvenciája, míg a félelemé nagyon alacsony. Ha a tudat kevés fejlődésen megy keresztül, alacsony a rezgésszint, és az életet félelem és fájdalom uralja. Az alacsony rezgésszint a bűntudat, a fásultság, a bánat, a félelem, a vágyakozás, a harag, és a büszkeség. A legtöbb ember itt tartózkodik. A szellemi fejlődés egyik feltétele a megemelkedett rezgésszám elérése. A boldogság létállapot. A jobb életre törekvőknek először jobb emberré kell válniuk. A rendezett harmonikus életvitel, rendezett, tiszta, pozitív gondolkodást is jelent.


Az érzelem az az erő, ami vonz.
A
z érzelem a mozgásban lévő energia. Ha energiát mozgatsz, azzal hatást hozol létre. Ha elegendő energiát mozgatsz, akkor anyagot teremtesz. Létrehívod, manifesztálod a teremtésedet. Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat. Ahogy gondolkozol tehát úgy élsz! Amire gyakran gondolsz azt bevonzod. Ha negatív vagy negatív embereket vonzol magadhoz. Te határozod meg hogy mire gondolj. A gondolatok kis energialények, te táplálod őket. Ha a lelked megtöltöd pozitív gondolatokkal az életed elkezd megváltozni.

Mágneses erőd van.
Ha 17 másodpercig összpontosítasz valamire, működésbe lép az annak megfelelő rezgés. Majd ahogy az összpontosítás nő, a rezgés pedig tisztábbá válik, a Vonzás törvénye még több odaillő gondolatot juttat el hozzád. És ha képes vagy egy egészen rövid ideig, mindössze 68 másodpercig zavartalanul összpontosítani egy adott gondolatra, a rezgés elég erős lesz ahhoz, hogy elindulhasson a megnyilvánulás felé. Ha újra és újra visszatérsz egy letisztulsz gondolathoz, és képes vagy legalább 68 másodpercig arra koncentrálni, akkor ez a gondolat rövid időn belül uralkodó gondolattá válik benned. És ha egy gondolat uralkodóvá válik, mindaddig azzal összhangban álló jelenségeket fogsz megtapasztalni, míg meg nem változtatod. (Esther és Jerry Hicks – Kérd és Megadatik) Az Univerzum nem adhatja meg azt amire vágysz, ameddig a rezgéseidet elő nem készítetted a fogadására.
Ha a vágyad gondolata bármilyen okból is feszültséget kelt benned, akkor tudd, hogy épp blokkolod az utat. Ha jól érzed magad miközben a vágyadra gondolsz, akkor szabad utat hagysz a megvalósulásnak.

Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az Érzéseiddel vonzol.
Szeress bele a vágyaidba és adj nekik pozitív erőt. Életed regényét te teremted. A jövőd felé akkor tartasz, amikor elindulsz az álmaid felé, a teremtő gondolatban. Tanuld meg irányítani gondolataid, figyelj oda magadra:  Negatív gondolatok – rossz érzés – alacsony energiaszint = rossz dolgok vonzása történik csak. Pozitív gondolatok – jó érzés – magas energiaszintet eredményez és ez a  jó dolgok vonzására jó! 

TUDATOSAN TEREMTS ÉRZÉSEIDDEL EGY MAGAS ENERGIÁJÚ SZEBB JÖVŐT!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot.
Energetikai oldás, blokkoldás.
Teremtő mágiák.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Előző életek – mostani küldetések!

SORSELEMZÉS- SPIRITUÁLIS TERÁPIA

Nagyon sokszor előfordul, hogy az előző életbeli lét karmáját áthozza valaki ebbe a leszületési inkarnációjába. Azt vagy nem teljesítette be az előző leszületéskor, vagy pedig arra emlékezve – karmalenyomat emlékezet! – áthozza ebbe az életébe, és azt kezdi el újból kidolgozni, átérezni, megoldani…avagy éppen ez okoz gondot, ad blokkot a mostani létben. Ugyanis az a küldetés már beteljesedett – ott a régi életben. A mostban a jelenlegi életküldetésre voksoktál, arra kötöttél szerződést. Mert az lenne a sorsod, hogy azt megvalósítva megéld. A mostani élethez tartoznak a megírt, bevállalt sorsfeladatok, és a hozzátartozó életbeli döntéseink megtapasztalása. Valamint az a feladatok megoldásához kötött lelki szerződéseink azokkal, akikkel ebben megállapodtunk. Ha nem a mostani léted éled elakadhatsz – mert nem a saját sorsodat éled. Ezt a lenyomatot ki lehet tisztítani és át lehet programozni, a mostani küldetési mintára – ez meg is történik terápiában az ülés alatt. Van olyan, hogy azt érzed dolgod van valakivel, pedig az előző életedben volt a szeretőd, vagy az unokád….stb. és innen van a családérzés, a melegség, a hazaérkezés élménye benned. A mostban pedig teljesen más küldetésetek lenne… Arra vágysz, hogy hozzámenj feleségül, pedig most csak egy segítő barát lenne, esetleg a főnököd. Gondoznád, ápolnád a képzelt unokád, és lehet hogy ebben az életben erre semmi szüksége nem lenne…és neked fájdalmat okozhat. Ha egy régi szereped éled azzal nagyon komolyan összezavarodhatsz a jelenben!

Ha szeretnéd tudni, mi az amire szerződést kötöttél szeretettel várlak Sorselemzésre, amelyben fény derül az előző életbeli leszületési karmádra, és a mostani leszületési lehetséges életfeladatodra is. Megismerheted milyen célt, utat választottál magadnak. Az ismerősök, a barátok, a szomszédok, és a rokonok mind-mind szerződést kötöttek veled arra, hogy megéld azokat a feladatokat, amelyeket bevállaltál még odafent, a segítők körében. Az elengedés is új lehetőségre talál. Tudnod kell és tudnod lehet milyen céllal érkeztél meg: A személyes Akashád tárolja mindezeket. A spirituális beteljesítése mindig egy életprogram; nem gondokkal, hanem feladatokkal, megoldandó életleckékkel, segítő lehetőségekkel. Minden egyes feladatmegoldás egy-egy önbeavatás – spirituális fejlődés, lelki emelkedés. Megtudhatod kivel milyen kapcsolatban álltál, érdekes lehet megérteni ezeket. Arra is választ kaphatsz például, hogy a mostani pároddal mi volt a helyzet… A tanácsadás során átbeszéljük a részleteket és a hogyanokra is válasz érkezhet. Csakra-aura harmonizáló tisztítással várlak!
A tudatosan megélt lét szellemi és energetikai szint emelés!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Előző életbeli karma – mostani életfeladat, küldetés.
Csakra-auratisztítás.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

 

HETI TAROT – Október első hetére.

A Plútó lassan, nagyon lassan, de elindul – a Vénusz tolatóban.

Erőteljes energiák hatnak – átalakító rezgésekkel hatalmas segítséget adnak – hagyjuk, hogy felsőbb énünk vezessen! Tedd le a terheidet, állítsd egészséges határokat és alkoss egy szebb, boldogabb, örömtelibb létet! Időnként el kell engednünk azokat, akik nem tartoznak hozzánk, néha át kell alakítanunk gondolatainkat, hogy egy sokkal pozitívabb életet teremtsünk magunknak. Ne ragaszkodj görcsösen és megszállottan, ahhoz, ami nem működik, ami nem hoz boldogságot, ami csak megszokásból van veled, mert  lehúzó terhet cipelsz. Őszi nagytakarítás van – a szemetet ki kell dobni – az elavult nézeteket felül kell bírálni! Radikálisan, meggondoltan, ésszerűen, tudatosan.

Hét eleje:
A Pápanő. II. Kapcsolataidban szeretettel légy jelen. A kommunikációdban a szíved vezessen, légy együttérző és empatikus. Légy gondoskodó és együttérző – szeretteidnek nagy szüksége van egy ölelésre, egy mosolyra, egy biztató szóra. Ha meditálsz nagy előre megérző képességet érsz el. Vigyázz azonban, hogy kiket engedsz közel magadhoz. Bízz a megérzéseiben és szerető törődésed ne pazarold hamis alakokra. Lehetnek körülötted álságos emberek – védd le magad, és légy körültekintő mindenben. A tieiddel bizalmas viszonyban leszel, érzed, tudod merre hány méter… Ha valaki az aurádban van és  mosolyogva az eredeti arcát elrejti előled, lelkeddel az igazi szándékát azonnal felismered,  és tudod, hogy ellened van-e vagy melletted voksol…csak figyelj, és érezd meg! (Ikrek-Hold.)

Hét közepe:
Torony. XVI.
Fordulj önmagad felé – pozitív cselekvő energiákkal, tudatosan lépkedj. Határozd meg a céljaidat,és törekedj arra, hogy végre is hajtsd őket.Erőd van, légy kitartó, de nem makacs, inkább reálisan lásd a dolgokat. Engedd el azokat a helyzeteket, amik lehúznak, ne segítsd töltekezni az energiavámpírokat. A fizikai lét ajándék – légy jelen a tudatos jelenben. Anyagilag és emberileg is gondold át terveidet. Hasznos és praktikus dolgoknak adj energiát – azon változtass, ami számodra jobb lesz!Terveid hamarosan beérnek, ne add fel a félúton. Lakás rendezgetésre, kisebb átalakításra is kitünő alkalom. Barátságok ápolásának is kedvez az időtér. (Rák-Hold, merkúri energiák hatnak.)

Hét vége:
A Hold. XVIII.
Vitás, kellemetlen helyzet közeledhet. Ne félj, mert akkor bevonzod a bajt. Kisebb akadályok lehetnek. Emlékezz minden csak feladat. A kihívások is csak azért vannak, hogy megoldjuk őket – nem ellenünk, értük vannak! Engedd el lélekterheidet és ne blokkold le magad. Ne kapkodj, légy biztos magadban, akkor helyesen cselekszel. Kis lépéssel előre a nagy dolgokban. Oldó, blokkoldó tisztító energetikai harmonizálással várlak, ha felkeresel. Légy bölcs és állj ellent a gonosznak! Alakítsd át az életed a jobbra… Életmódváltásra remek energiák vannak. (A Hold Szűzben.)

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam –  az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

“Ahogy érik benned inkarnációid bölcsesség-gyümölcse, úgy vonódik össze kifelé irányuló kapcsolatkeresésed a befelé-, tehát a végtelenbe néző, bölcs Remete attitűdjévé. A 18-as 9-essé redukálódott. Örülj ennek a redukciónak: jele, hogy inkarnációd nem volt hiábavaló!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A fenti egy általános jóslás – ha elakadnál személyre szabott útmutató tarottal várlak. Varázslatos, sikeres-teremtő, kreatív, örömteli hetünk legyen!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Csakra-aura tisztítás – energetikai szint emelés.

Útmutató tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Tértisztítás. Angyalmágiák.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

OKTÓBERI ENERGIÁKBAN

Igen erős, önismereti és átalakító energiája lesz a hónapnak!

Tudd, hogy mit akarsz, mert céljaidat csak így érheted el. A Skorpió a Jupiterben járva nagy átalakító munkában találhat. Az önismeret a legigazibb arcodat mutatja meg.

Ebben a hónapban sok olyan állás oldódik ki, amely felszabadultabbá tehet. Bölcsebbé váltunk, sokat tanultunk, megtapasztaltunk, fejlődtünk – erőnket tudatosan használjuk továbbra is. Nagy átalakuláson mennek keresztül a párkapcsolatok is – egészen január elejéig Vénusz Skorpióban leszünk. Régi, rendezetlen, függőben levő kapcsolatainkat is rendbe tehetjük ez idő szerint. Az Ikrekben járó Hold segíti diplomáciánkat. Az Uránusz retrográdban egészen 2019. január elejéig így is marad. Segít abban, hogy egy kicsit lelassuljunk, bölcsebbek legyünk, s megtanuljunk felelősséget vállalni magunkért.

Október 1-én a Plútó elindul, kissé könnyedebbé válnak mindennapjaink. Sorsbolygónkkal karöltve segít, hogy átalakítsuk azt, ami nem működik. Erőt ad hozzá, hitet – lendületesebben tudjuk intézni elmaradt dolgainkat, valahogy felgyorsulnak a napok… Eth az Idő angyala segítőszárnyakat ad.

Október 9-én Újhold köszönt be ránk a Mérleg jegyében. Segít bennünket abban, hogy cselekvő erőnkkel egyensúlyba hozzuk magunkat, erőnk kiegyensúlyozása kapcsolatainkban is pozitívan mutatja majd magát.

Október 10-én a Skorpióba lép a Merkúr. Szenvedélyes időszak következik – feszültek és robbanékonyabbak lehetünk, ez az állás hatalmi harcokat is generálhat – kerüljük a konfliktusokat. Ügyeljünk még jobban a közlekedésre is!

Október 22-e energetikai szempontból egy igen erős teremtő nap lesz – figyeljetek a gondolatmágiára – szavainkat használjuk a jóra, mert most a negatív is teremthet, és ami beragadt a mátrixba, azt onnan többé ki nem szeded… A Merkúr a Mérleg jegyébe lép!

Október 23-án, 13 óra 7 perckor a Nap a Skorpióba lép. Kicsit visszahúzódóvá válhatunk – az őszi napok a pihenésre inspirálnak. A Skorpió szereteti megismerni, megérteni, elfogadni önmagát, a sötét oldalával együtt, majd felemelkedni a fénybe – a konfliktusokat, kríziseket, belső harcokat megélve, megértve, megoldva halad tovább. Nem tűri az igazságtalanságot, a hazug álcát, az árulást. Kíméletlen őszinteségével mágikus energiákat áraszt.

Október 24-én Teleholdat köszönthetjük a földes Bikában. Két hétig elengedés lehet a téma. (A telihold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk telihold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat. ) Most váratlan, hirtelen, meglepetésszerű események is történhetnek egyeseknél, ‘sorsikus’ energiák hatnak!Légy formában, hogy a váratlanra is felkészülhess – csakra-aura tisztító harmonizálással várlak!

Október 30-án  Tízmilliószoros napunk lesz –  varázslatos energiákban teremhetünk megint! Teremtő mágiákkal, Angyal varázslatokkal kereshetsz!

Október 31-én a Merkúr a Nyilas jegyében lép majd, a Vénusz pedig a Mérleg jegyébe honol. Ezzel elindul egy szabadabb, lendületesebb kommunikáció is. Kedvező változást hozhat ez az időszak anyagi életünkben, kapcsolatainkban is lelkesebben hiszünk. Tisztítsuk meg, gyógyítsuk meg társasági viszonyainkat és törekedjünk a harmóniára – ne cipeljünk felesleges terheket!

Légy őszinte, befogadó és nyisd ki a szemed a világra, kövesd a szíved szavát!

Csodákkal megáldott, varázslatos hónapot kívánok nektek, szeretettel!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Sorselemzés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás. Energetikai szint emelés.Tértisztítás. Angyal mágiák.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!