TAROT kategória bejegyzései

Sorslapok

“Az ember vagy belekarol a sorsába, és egymás mellett haladnak, vagy lerázza magáról, és sodródik utána.” – Paul S. Kemp

Mindenkinek mást ígér a sorsa, mindenki más és más lehetséges élettervvel született le. Bármilyen feladat merül fel az életedbe, a sorslapok vezetnek és mutatják a lehetőségeket. Így nemcsak a tarot nagy és kis arkánumát használom jósláskor, hanem a sors tarot kártyámat is szívesen forgatom. Egy-egy feladat – kihívásnak nevezhetjük talán, de gondnak semmiképp se integráljuk be se a tudatba, se a tudatalattiba! – mindig egy változást generál. És hogy ez a változás merre visz a sorsutadon tovább az pont az, ahogyan arra reagálsz… Mert amit teszel mindig valami mást indítasz el. Ha hibázol tévedtél csupán, mert minden út egy-egy   megtapasztalás. Minden konzultáció egy tanítás, s ha beintegrálod az útmutatást életed könnyebbé válik általa, s örömtelibb a sorsod miatta.  Minden feladat, ami eléd érkezik életedbe a sorslapokkal van összefüggésben. Ezért jó, ha ismered őket!

Egy tűz elemű menyecske keresett fel, vidéki ember nagy természetű, heves és vitatkozó kedvű. Bizonytalan lett egy-két dologban, ami mostanság vele történt. Habár ami történt, az mind belőle indult ki – előzőekben nem szakított azzal a férfival, aki semmire sem értékelte, lelkileg terrorizálta, megalázta,  kritizálta, női önbizalmát elvette. Most egy  rossz időben történt ingatlan eladásból kifolyólag – amit hirtelen, hebrencs módjára követett el – nincs hova mennie…az új tulajdonost kicsit sem érdekli, hogy nem talált közben magának  ingatlant, ahová ingóságait vihetni. Nem volt hová mennie, így hát a fentebb bemutatott barátjára költözött rá. Sorsa egyre csak rosszabb lett…  Energiája fogyóban, és életét kilátástalannak éli meg. Enyhén, depresszióban, kedve sincs, szerencséje elillant.
A lapok szerencsét a jövő tavaszra regélnek neki. Még kicsit ködbe ‘látom’, de aranylik az út előtte, és napjai örömteliek. Mivel a sorslapjai – egy életre szóló kidolgozandó program! – a Remete, a Főpapnő és az Akasztott – a bölcs és helyes döntések felé irányítanák, ha hallgatna a megérzéseire, s nem kapkodva reagálna, mert így bizony az akasztott létet élheti meg, a visszájára fordult helyzetében. Remete a bölcsességet ajánlja fel – az előző életből hozott nagy tudást, érdemes ilyenkor a szellemi vezetőinkkel meditálni, néha-néha lecsendesedni és megállni egy-egy sorsdöntése előtt. Mindig érdemes hallgatni az égiekre, nem mondhatom el elégszer! Amikor azt érzed, hogy nem szabad, akkor ne a csakazért is győzzön benned! A Főpapnő egy hatalmas energetikai minőséget is jelez, amit használnod lehet – gondolati és akaratmágiát, beleérző és megérző képességet is ad tulajdonosának, és a diplomáciát. A szeretetben bölcsnek lenni, de benne van a türelem, a megértés, és a megbocsátás csodája is. Nyárra érkezik egy segítő ember a hölgy életébe, akkor továbbléphet- az asztrológiai képlete jupiteri energiákat sejtet… De választása is van – most is ugorhat, de talán fél, hogy egyedül marad és válassza a megszokott rosszat. Őszre azonban bizton kikeveredik a nehéz helyzetétől és egy  áldásos lehetőséget kap, hogy újra kezdhesse életét megint. A jövő év merkúri év lesz marsikus rezgéssel teli, érdemes ráhangolódni a fontos lépések felé.
Bízzunk benne, hogy meg is teszi…habár most azt kántálja, hogy már nem érdekli semmi sem…  Pedig hatos éve lesz: Otthon teremtés, szívbéli döntések, harmónia időszaka. Ahogy a lapokat rakjuk egyre jobban feltárul előttünk, hogyan tovább, amerre jobb jön. Gondolkodóra fogja, majd elmondja, hogy milyen nagy tervei vannak. Az idő még nem alkalmas erre, ha kiáll önmagáért, és lelassít, kicsit átgondoltabb lesz – hamarosan eléri álmai vágyát! De addig még hosszú az út: fejlődni, tanulni, átgondoltabbá lenni. Jusson eszedbe mindig,  a remete bölcsessége vezet, a főpapnő misztikus tudása veled, s akasztott leblokkolt helyzetbe sosem leszel! – ismétlem neki megint el.   Ha szereted magad tudni fogod, hogy te is szeretetet érdemelsz, és ne is érd be kevesebbel.


Amikor fordítva látjuk a világot, akkor keserű minden – de máshonnan nézzük a világot akkor megérkezik a válasz mindenre azonnal. Hogy hogyan tovább és merre van a feljebb. Te már ismered a sorslapjaidat?! Én igen,a  sajátomat…és nagy segítségemre is lett. Ha kíváncsi vagy mit hoztál magaddal megírt életútnak – bátran keress fel, hogy kifaggassuk egy kicsit a tarot lapokat, mert ott megláthatjuk az opciókat és a lehetőségeket is, amiket neked ajánljanak fel. S ha valami nagy blokk akadna, az is lehet hogy ‘angyalozunk’ rá, hogy jóra forduljon a dolog, amiben benne vagy. Az önsorsrontásnál jobb áldásban élni, hálás szívvel lenni az Életedben – ha tisztán látsz, jó döntéseket hozhatsz!
Szeretettel várlak tehát, hogy kiderítsük közösen a sorslapjaidat – várlak konzultációimra, személyesen, a stúdiómba – vagy akár messengeren illetve skypeon is beszélhetünk.

Léleköleléssel.

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tart mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Személyre szóló általános tarot – Kapcsolat elemzés – Szerelmi jóslást.
Grátisz: Csakra-aura harmonizálás- energetikai tisztítások, szívcsakra blokkoldás,
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Luca napi varázslatok!

LUCA NAPI SZERELMI JÓSLÁS !

“Ha a szeretetben boldog akarok lenni, két dologtól kell megszabadulnom: attól a félelemtől, hogy nem fognak eléggé szeretni, és attól a vágytól, hogy a másikat birtokoljam. Aki ugyanis fél és birtokolni akar, végül mindent elveszít.” – Kurt Tepperwein

December 13. csütörtök – Luca Napja egy mágikus nap!
Szerelmi varázslásra kiválóan alkalmas ez a nap. Ezen a napon Szent Lúciára emlékezünk, aki egy előkelő szicíliai családban nevelkedett. A keresztény hitre tért szép fiatal leány szüzességet fogadott, hogy életét Krisztusnak szentelhesse, majd mártírhalált halt hitéért.
Luca-napon régen tilos volt fonni, sütni, mosni. Nem volt ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhettek. Magyar nyelvterületen „gonosz-járó nap”-nak is tartják, ezen a napon különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni. Luca széke, Luca-napi búzaültetés, Luca-napi kotyolás és dologtiltás többek között ezek a népszokások és fogalmak élnek a köztudatban. Ezen a napon füstölőt és gyertyát gyújtunk, hogy elűzzük a gonosz  a boszorkányokat.

Ha magadnak varázsolnál ma: arra nagyon figyelj, hogy ne használj piros gyertyát – mert az csak az alsóbbszintű szerelmet vonzaná be Neked, amivel sérülne a lelked – és ezt nagyon jegyzed meg!
Annak, akinek még nincs párja most: Angyal Gyertyamágiával végezhetünk szerelembevonzást a számára!

HA SZERELMI JÓSLÁSRA VÁGYSZ – SZERETETTEL VÁRLAK – NEMCSAK MA, DE A HÉT MINDEN NAPJÁN!

Hogy megtudd, mit tartogat számodra a kapcsolatod. A szerelmi jóslásban az életszámotok mutatja meg, hogy milyen kapcsolatot élhettek meg egymással, a találkozás dátuma is fontos lehet. A tarot elemzés a párod karakterét ábrázolja, a lapok elárulják a kapcsolat jövőjét, és a kedvesed valós érzelmeit, esetlegesen azt is, ha van harmadik személy a kapcsolatban. Áldás, tisztítás – oldás, blokkoldás! – is kérhető. A rontó energiákat megsemmisíthetők – a rontás levehető a kapcsolati oldásban. Az égiek segítenek, ha van közös út – bármi lehetséges…

A kapcsolaterősítő energiáknak a legnagyobb varázslatos hatalmuk van ma – nem babonaság: hagyomány! A lehetőségek olyanok, mint a napfelkelték. Ha túl sokáig vársz, elveszíted őket…
A kapcsolat tisztítás nagy lehetősége: az od-, és éterikus szál harmonizálás – hogy mélyebb és szeretetteljesebb harmóniát élj meg a kedveseddel! A szívcsakraoldó energiákkal segítségedre lehetek ebben. Luca napi szerelmi jóslásra várlak szeretettel – még időben jelentkezhetsz nálam.
Ne töltsd el egyedül az ünnepeket – azt kívánom Neked, hogy Légy Boldog és találd meg a párod még ebben az évben!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot – Sorselemezés- Szerelmi jóslás
Szerelmi kötés törlése – rontáslevétel
Szerelmi angyal mágiák.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.

Kapcsolat, bejelentkezéshez: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Luca napja közeleg

Heti tarot – Adventi időben.
December 10-től – december  16-ig.

Légy tudatos, hálával telt és találd meg igazi önmagad!

 

Hét eleje:
A Mértékletesség XIV.
Megérzőbbek leszünk és megértőbbek leszünk. Figyeljünk jobban oda egymásra. Az adventi időszakban törődjünk szeretteinkkel – minden vitás nézeteltérést tisztázzunk megszentelő figyelemmel. A pénzre is vigyázzunk – ne szórjuk feleslegesen, habár erős kísértések lesznek – álljunk ellen. Mindent csak mértékkel! Az időtér a számvetésnek kedvez, de baráti találkozóknak is jó ideje lehet. Kedden kioldódik a Nap és a Halak Neptunusz kvadrátja, energikusabbak leszünk. (A Hold a Bakban, majd a Vízöntőben.)

Hét közepe:
A Pápa V.
Együtt egymással szövetségben haladjunk, a család, a gyökerek most a legfontosabbak. Az álságos embereket engedjük szabadon, velük ne társalkodjunk. Döntéseinkre figyeljünk nagyon – megtévesztő dolgokra bukkanhatunk, ésszel-szívvel válasszunk. A Luca napot se felejtsük el, csütörtökön lesz! Ezen a napon a Merkúr visszalép a Nyilasba, újra a hit remény energiái vesznek körbe minket. Az égiek meghallják szavunk – figyeljünk oda mit kérünk most. Őrizzük meg ezt a magas energiaszintet. Csakra-aura behangoló, tisztító terápiákkal szeretettel várlak. (A Hold a Vízöntőben.)


Hét vége:
Az Ítélet XX.
Megoldatlan feladataink nyomhatnak nagy súly alatt, rendezhetjük elménkben a gondolatokat.Szombaton munkanap lesz, de vasárnap már az adventi programokban szerezhetünk örömöt családunknak. Légy kreatív az ötletekben, a szíved vezessen. Építsd és erősítsd meg a kapcsolataidat minden szeretteddel.  A kedves gesztus  lelket melengíthet. (A Hold a Kosban halad.)

A héten az Uránusz még retrográd lesz a Kosban, a Vénusz a Mérlegben halad. Pozitív energiák áldásban áramlanak hozzánk. Nyugodt, harmonikus teremtő erőben leszünk. Elindulhatnak a kapcsolat gyógyulások is, ha energiát, időt szentelsz neki. Figyelj oda, hogy kit engedsz be az életedbe – jelöld ki az egészséges határokat, kerüld a vitákat. Félelemből sose hozz döntéseket és légy körültekintő a pénzügyeidben. Kérd az égieket – konkrétan akár az arkangyalodat is lehívhatod, hogy mindenben segítsen Neked! Mennyei rezgése beburkolózva szeretettel véd és tanácsot ad, vezet. Angyal kommunikációval kereshetsz.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Spirituális program az év utolsó napjára

SZILVESZTERI JÓSLÁS!

Nézz bele a sorsodba – a teremthető valóságodba!

“A szeretet motivál, a lélekbölcsesség az életem része. Felelősséget vállalok az éltemért. Testem-lelkem-szellemem teljességben van belső valódi énemmel, mentes minden gátló hitrendszertől. A szeretet és a belső béke energiáját árasztom a világra, megértő, együttérző és szeretetteljes vagyok. Csodás létezőként tekintek magamra, akinek jogában áll mindig választani. A határtalan szeretet fényét választom most, a csend békéjében.” – A felelősség mantrája.

A 2019-es év a számmisztikát tekintve 3-as év lesz, asztrológiai szempontjából pedig a Merkúr éve – a kölcsönös kommunikáció, a szövetség, a megoldások keresése és együttműködés éve, aktív életörömmel telítve. A Merkúr a gyakorlatiasság, a bátorság bolygója. Az elkövetkezendő évben számos fontos döntés elé állít bennünket az Élet, néha nagyon gyorsan kell majd választanunk. Mivel a Merkúr az idegrendszert uralja, fontos, hogy harmóniában legyünk önmagunkkal. Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő év számodra ez az év, szeretettel ajánlom Neked a sorselemzést. Megtudhatod milyen területeken leszel sikeres, és mire kell nagyon odafigyelned, milyen lesz az egészségi állapotod és rád talál-e majd a szerelem, milyen sorsfordulatra számíthatsz.
Nagyon sok változást hoz ez az év, minden jegynél más és más életterületen.
Ha pozitívak leszünk sok új ismeretséggel gazdagodhatunk, és még a haragos-peres dolgaink is jóra fordulhatnak. Általában sokkal elfogadóbbak lehetünk egymás iránt. A tanulás és a tudás fejlesztése is nagy hangsúlyt kap majd. Többen kötnek majd házasságot is, és gyermekáldásban is bővelkedni fog ez az esztendő!  Ha az elengedéssel nem lesz gondod – az új hamar érkezik. A Jupiter és a Neptunusz is szövetségben lesz egymással – sokakban felébred az ezotéria iránti vágy, spirituálisabbá válnak, mély szellemi és lelki átalakulásban.

SZILVESZTERI TAROT JÓSLÁS – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS!

Szilveszter napján egy különleges programra invitállak, ahol beleláthatsz a jövődbe.
A program része: TAROT – A személyes év lehetőségei: egészség – anyagiak – szerelem, kapcsolatok – válaszutak. Számmisztika – Párkapcsolat elemzéssel. Egy kis asztrológia, egy csipetnyi számmisztika, és a mindenre rávilágító tarot a másfél órás program része – belenézhetsz a jövődbe! Ajándékba: csakra-aura harmonizálás – energetikai szint emelés –  Angyal jóslás!
A tarot azt mutatja meg Neked, hogy a 2019-as évben mi fog történni a terveid szerint, ha továbbra is úgy gondolkozol, cselekszel, akkor mi vár rád. Ha nem tetszik, ami kijött, azon lehet változtatni. A kártya mindig a pillanatnyilag megmutatkozó jövőt mutatja. A jövő azonban képlékeny, nincs kőbe vésve. Ha nagyon nem tetszik, amit látsz, szerencsésen változtathatsz! A külső körülményeknek hatalmas ereje van, de neked még hatalmasabb. Gondolataiddal, érzéseiddel és hiteddel átírhatod a jövendődet. Sorsteremtő hatalmad van. Ahogy te változol, változik minden. Varázsold át az Életedet! A tanácsadásra mától lehet jelentkezni.

VÁLTOZZ ÉS A JÖVŐD IS VÁLTOZNI FOG!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok
A szilveszteri jóslásra időpontot foglalni már most lehet: délelőtt 10-től este 20-ig leszek elérhető aznap.

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Mértékkel

Adventi erények – a második hét.

„Olyan jó néha angyalt lesni, s angyalt lesve a csillagok közt, Isten szekerét megkeresni. Ünneplőben elébe menni, mesék tavában megferedni, s mesék tavában mélyen,mélyen ezt a világot elfeledni.” – Wass Albert

ADVENT MÁSODIK HETÉNEK ERÉNYE A MÉRTÉKLETESSÉG – AZ ÖNZŐ VÁGYAK PRÓBATÉTELE LESZ.

A MÉRTÉKLETESSÉG SARKALATOS ERÉNY.
Tartsunk mértéket mindenben – tudjuk meg és érezzünk rá hol az elég. A kísértők az ember éteri testét környékezik meg. Olyan hajlamokat keresnek benne, amelyek a vágyak önző, mértéktelen megnövekedéséhez vezetnek. Megpróbálnak a beszéden keresztül is megnyilvánulni. Aminek következtében létrejöhet a hazudozás, a rágalmazás, a durva beszéd és a haszontalan fecsegés lehúzó energiája. Kísérletet tesznek majd arra is, hogy oktalan veszekedésbe, konfliktushelyzetbe keverjenek bennünket, hogy ezzel energiaszintünk lemerüljön. Nem kell mindenképpen az igazunkat hajtogatva belemenni az ilyen helyzetekbe, fejezzük be azzal, hogy nem tudunk most ebben nyilatkozni, majd később visszatérünk rá, illetve függesszük fel a vitát – mert ahogy eltűnik a kísértés a probléma is jelentéktelenné lesz majd… Figyeljünk tudatosan beszédünkre, és kerüljük a kellemetlenkedőket és legyünk óvatosan minden döntésünkben – mert ezzel megszületik bennünk a ‘megfontoltság erénye’!
A bölcsesség, az okos előrelátás egyensúlya, mindenekelőtt mértékletesség által érhető el.

A Gábriel Arkangyal a felelős az ember éteri testének védelméért, de ebben az időszakban ők távozik eltávozik mellőlünk. Döntésben állva: Találd meg a helyed – a válaszút előtted az angyali erőket választod, avagy az ördögit. Legyünk résen, és álljunk ellen a kísértésnek, hogy a próbát kiállva a Mértékletesség erénye részünk legyen. A spirituális úton járó ember egyik erénye a mérték megtartása. Az önfegyelem kerül most próbára téve – a csend inspirációja sokat segít.

A bölcsesség ereje legyen Veletek! Áldás!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Sorselemzés – Tarot – energetikai rezgésszint emelés.
Angyal tanfolyam I – Angyal tanfolyam II.
Kapcsolat: 06202782612

Újhold a tüzes Nyilasban.

2018. december 7. 9 óra 22 perckor érkezik az idei utolsó újhold. A mostani újhold új nézőpontok keresésére motivál. Az időszak kulcsszavai: Bölcsesség, intuíció, gyógyulás.

Mars Neptunusz együttállásban leszünk. Igen, erős, nagy energiák hatnak – akarat és lelkiség együtt összefoghat. A fontos döntéseket azonban most jobb elhalasztani és a közlekedésben is fokozottabban figyeljetek, de előfordulhatnak apróbb félreértések is, aminek esetlegesen súlyos következményei lehetnek.


Gyógyulást és tisztulást is hoz ez az Újhold nekünk.
A pénteki újholdban nagy erővel hatnak az imák, a gyógyítás és a mágiák is majd!  Meditációkkal kapcsolatba léphetünk most a felsőbb hatalmakkal. Ha elmélyülsz, spirituális útmutatást kaphatsz. Tértisztításra is kitűnő időszak. Oldásnak is nagy ideje lesz a napokban – a korlátozó mintákat végre felejtsd el, írd felül a negatív blokkokat. Oldással, blokkoldással fordulhatsz hozzám bizalommal.

Tégy egy lépést a célod megvalósítása felé!
Engedj el minden fejlődésedet akadályozó körülményt, hogy megnyílhass a jobb emberi kapcsolatok felé. Aki most indul a spirituális úton igen nagy erőt kap, szinte egy lökést  valódi  küldetése felé. Egyesek életében kihívás is érkezhet, ami pozitívan fejlődni segíthet. Légy ösztönös és bátor cselekvő – előre haladni csak erős akarattal lehet.


Az Időkapuban Hahazjah őrangyal áll.
A vénuszi Fejedelemségek karának angyala, jupiteri energiákat ural. A bölcsesség energiájával ajándékozza meg a hozzá fordulókat. “Hahazjah kérlek segíts, hogy hadd teremtsek harmóniát magamban, mert ez elengedhetetlen kötelességeim elvégzéséhez, amely nem más, minthogy erkölcsi és anyagi sikerem révén önmagamnak és másoknak is hasznára legyek.” Hahazjah a végtelen jóság hordozója, segít a gyógyulásban is. Pártfogoltja gondviselő lénnyé válhat.

Idén még a december 7. és december 16. közötti időszakban nagy erővel érdemes kérni a szerelem harmonizálást már meglévő kapcsolatokban. A megerősítő behangolásra bejelentkezni telefonon lehet.

Újhold varázslásra a sötétedési időszak a legalkalmasabb, amikor jó erős a Hold fénye, ereje és rezgése – ilyenkor az angyalmágiák is százszoros erővel hatnak. De remekül működik ezen a napon mindenféle jóslás, spirituális beavatás.

Szeretet áldás legyen veletek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot- Útmutatás- Sorselemzés.
Energetikai tisztítások: oldás,blokkoldás.
Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK- ASAJAH STÚDIÓ


Ezoterikus programajánló – December

Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió.

“Az élet csak arra vár, hogy megnyíljunk csodái előtt, hogy érdemesnek érezzük magunkat mindarra a jóra, amelyet számunkra tartogat.” – Louis L. Hay


ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

KARÁCSONYI MÁGIA – ANGYAL ABC
http://asajah.hu/angyalorszag/karacsonyi-magia.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZA T- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés, kapcsolat: 202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK- ASAJAH STÚDIÓ

Újholdas hetünk lesz!

Heti tarot
December 3-től december 9-ig.

“A dolgok, az emberek saját, misztikus idejükben érkeznek hozzád, s nem várakozásaid szerint. Éppen akkor, amikor a lelked készen áll befogadásukra.” – Gail Godwin

A Merkúr a héten direktbe vált, újra elindul égi útján – Újholdas hetünk lesz!

Hét eleje:
Az Erő XI.
Az őszinte, nyílt kommunikáció és döntések meghozásának is jó ideje lesz a hét eleje. Lakás, otthon, kapcsolat, munka, hivatalos ügyeletek és más egyebek. Most érdemes társainkkal együttműködni,összefogni – szeretetben együtt előrehaladni.Aki alacsony rezgésszinten van – azzal vigyázzunk, ostoba magatartása, antiszociális viselkedése lehúzó energiájával csak provokálhat. Ne vegyük komolyan ezeket és mosolyogva lépjünk tovább. Figyeljetek az egyensúlyra – csak mértékkel mindenben – a vásárlási láz el ne hatalmasodjon. A kreatív munkának kedvező időszak. (A Hold a Skorpióban.)

Hét közepe:
A Csillag XVII.
Az Univerzumtól most segítséget is kaphatsz. Teremtő, cselekvő energiákkal légy kompromisszumképes a  hosszútávú terveidben. Fontos álomüzenetek érkezhetnek csütörtökre virradóan – érdemes az álomnaplót használni! Bal oldal az álom történet helye legyen, a jobb oldal pedig az, ami tíz napon belül történik a valóságban Veled. Így a sajátságos szimbolikákat meg is értheted. Ezek neked szólnak, csak fejtheted meg. A pénteki Újhold a Nyilasban teremtődik meg, merkúri energiákkal valósul meg. A megtisztuló átalakulásban segíthet – ha készen állsz az újra, meg is teheted. Lehet, hogy új munkába kezdesz, de az is lehet, hogy új perspektívákkal szemléled az életedet…bármi megeshet. Mindenkinél mást takar majd a megújulás, ki mire érett meg! Teremtő mágiának nagy ideje lesz – el ne feledd!  Hatodikán Mikulás nap – jöhet a meglepi… (Nyilas Holdunk lesz.)

Hét vége:
A Nap XIX.
Ünneplés- öröm – baráti ismeretségek. Van akinél egy romantikus kapcsolat köszönt be…és az is lehet, hogy régóta ismered, de most fedi fel előtted érzelmeit, neked.  Új, pozitív életképünk kezd lassan kialakulni, változóban lenni akarunk. Bölcsen és tudatosan tesszük a dolgunkat. Vasárnap már készülődhetünk a második  gyertyagyújtásra  –  ismét angyalok érkeznek hozzánk! Tértisztítással kereshetsz, ha különös, negatív rezgéseket érzel meg. Baráti, üzleti találkozóknak is jó ideje lesz ezen a hétvégén. Vigyázz a lakomákkal, még megárthat – a szeretet legyen jelen minden tevékenységedben. Adventi programoknak kedvező lehetőségek. (A Hold a Bakba érkezik meg.)

Hívd csak bátran Uriel Arkangyalt a Megvalósulás angyalát, hogy terveidben manifesztációra találj. Törekedj a meghitt, harmóniára. Légy együtt olyanokkal a legtöbbet akiket szeretsz, szentelj időt szeretteidre. Ha lélekben pozitív vagy, bármi lehetséges. Az Advent  a csodák energiájával lesz jelen életedben.
A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Advent első gyertyája

Az adventi koszorú egy spirituális szimbólum.
A valódi adventi koszorúnak igen mély mondanivalója van. Asztrozófiai értelemben a négy gyertya négy fényes csillagot, a világ négy tartópillérét idézi. Az első csillag az Aldebaran, a Bika csillagkép szeme, ami az isteni minőségek látása. A második a Regulus, az Oroszlán szíve, a királyi (apai) szeretet lángja. A harmadik az Antares, a Skorpió szíve, ami már az isteni szeretet üzenetét hordozza. A negyedik gyertyaláng a Fomalhaut, a Vízöntő vizet elnyelő csillaga, a megtisztulás és a bőség befogadása.
Ma a Merkúr újra visszatér a Skorpió jegyébe, a Vénusszal karöltve – a Nap pedig jövőképünket világítja meg, így megértőbbek és nyitottabbak leszünk általuk, az isteni minőség felé enged haladni. Megértések érkeznek hozzánk. Minden amin nincs áldás, ami nem hozzánk tartozik lassan kirezeg életünkből. Kiléphetünk a nem működő, hamis, álságos, korlátozó helyzetekből.


December másodikán este szeretteink körében gyújtsuk meg a Béke angyalának gyertyáját az Adventi koszorún. Lelkünkben üdvözölve Mihály Arkangyalt a hit, az erő és védelem angyalaként. Mert ő megköti a gonosz erőket, erőt bátorságot ad és tisztító-gyógyító erejével megerősíti bennünk a hitet. Áthangol a szeretet rezgésére.
Ahol gyűlölet van oda szeretet kerüljön, ahol sérelem van oda megbocsátás. Ahol széthúzás, oda egyetértés. Ahol tévedés, oda igazság. Ahol kétség, oda hit. Ahol kétségbeesés, oda remény.Ahol szomorúság, oda öröm érkezzen!

Csodás megéléseket, fényben és szeretetben!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés: tarot,asztrológia,számmisztika.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, blokkoldás.
Angyalterápiák.

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK- ASAJAH STÚDIÓ


A teremtés misztikája

“Ne a változástól, az állandóságtól félj!” – Lao-ce


Ne félj a változástól, inkább attól tarts, hogy egy helyben toporogsz és nem próbálsz ki valami újat. Attól félj, hogy nem mersz kockáztatni.Ha nem állítod magad kihívás elé, nem is fogsz változni.Ne félj attól, hogy mi mehet tönkre, inkább gondolj arra, hogy mi sikerülhet jól Ne félj a bukástól. Attól félj, hogy jövőre is pont ugyanezen a helyen fogsz állni, mert nem mersz lépni.Soha ne mondj le egy álomról azért, mert sok idő lenne, amíg beérik. Az idő ugyanis mindenképp telik.Vannak ajtók, amik nem maradnak örökké nyitva. Az elszalasztott lehetőség soha nem tér vissza, és ha csak várakozol, az nem jelenti azt, hogy erős vagy, vagy azt, hogy igazad van. Néha csak annyit jelent, hogy félsz a változástól. Mindenkivel előfordul. Tudod, mire jöttem rá? Az élet túl rövid… A boldog élet titka, hogy az ember megtanulja szeretni a változást. Az életnek nincs olyan szakasza, hogy „ezután boldogan éltek míg meg nem haltak”. Nincs olyan pont, amitől kezdve semmi ne változna. Amikor a változásra gondolok, elképzelem magam a tengerben. Jön egy nagy hullám, én belevetem magam, hagyom, hogy átmenjen fölöttem. Minél nagyobb a hullám, annál nagyobb élvezet a túloldalon kidugni a fejed. Csak merd magad belevetni..
Ha szeretnéd valóra váltani álmaidat, mindenekelőtt ébredj fel. Soha ne érd be kevesebbel, mint amit valójában akarsz. Ha te változol…veled változik minden. Három havonta érdemes tarot-elemzést kérni.

A változás mindig valami újnak a kezdetét jelenti. Kezdj el élni, merj élni!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – útmutató.
Félelem oldások – energetikai szint emelés.
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php