TAROT kategória bejegyzései

Mágikus teleholdas hetünk lesz!

Heti tarot
November 19-től 25-ig.

“Tévedhetetlen és szigorú bíró a karma: gondolataidat, érzéseidet éppúgy leméri, mint tetteidet. Mindhárom testedben ügyelj ezért a tisztaságra: érezz, gondolkodj és cselekedj mindig azzal a megfontolással, hogy minden mozdulatoddal jövő inkarnációid sorsábráját szövöd.” – Szepes Mária

Hét eleje:
A Válaszutak VI.
A redbetétel a legeleje mindennek. Amit régóta halogatunk most annak lesz itt az ideje rendbe tenni. Ha körülötted rend lesz, rend lesz benned is. Teremts tiszta helyzetet mindenben. Fontos beszélgetések lehetnek – tisztázó lehetőségek jöhetnek. Ne odázd el a dolgokat, a tiszta létben könnyebben haladsz majd. Sorsfordulati döntésben lehetsz – és nagy-nagy elengedésben. Szerdára virradó álmaink nagy üzenetet hoznak – új kezdetek felé sodornak. A sport, és a mozgás most is lazíthat, gyakorold ha kedvedet leled benne. (A Jupiter a Nyilasba lép.)

Hét közepe:
A Hold  XVIII.
Utat mutat – fénye sejtelmes.
Telehold közeleg – elengedő energiákban vannak a térben. Gondolataiddal összegezd, ki az, mi az ami hátráltat és elengedésre ösztönözhet téged. A Bika telehold a föld elemben telítődik, egymással összefogó, támogató energiákban érik. A Nyilas jelében lévő Nap karöltve a Jupiterrel életkedvvel tölthet. A Mars ereje segít az elengedésben és az új bevonzásában is. Megnyílhat előtted egy másfajta irány – csak bízz a sikereidben – termékeny és megtisztuló időszakban vagy.  Őrangyalod ereje veled,  Uriel arkangyal a manifesztációban segíthet.  (Vigyázat rontó emberek is felbukkanhatnak!) A wellnes és a masszázs program nyugtathat – támogató energiákkal jobban ráláthatsz sorsdolgaidra. (Bika Hold lesz.)


Hét vége:
Az Erő. XI.
Felélénkül a kommunikáció.
Jövőképünk kezd kibontakozni. Jobban érezzük a hozzánk tartozókat, befogadóbbak vagyunk azokra akik energetikája hozzánk hasonló. Mély meditációnak is jó lehetőséget ad a hétvége – könnyeben tudunk a felsőbb világokhoz kapcsolódni – a lélektudatosság és a lélekbölcsesség csakráink is aktiválódnak.
De baráti, családi rendezvényekre, baráti, kapcsolati programokra is kedvező lesz a hétvége. (Ikrek, majd Rák Holdunk lesz.)

A héten még az Uránusz, Neptunusz, Merkúr retrográdban. A pénteki teleholddal karmikus terheink eloldásának is helye lesz. Tértisztításnak is kedvez az időtér – ahol szellemátjárókat tapasztalsz fehér mágiát ajánlok. Barátságok ápolásának és az otthon rendezésnek is kellemesnek ígérkezik a hétvége. Misztikus elengedő, és örömteli teremtő hetünk lesz – a jövő hét már Nap, Jupiter, Merkúri együttállással a legtöbb minden pozitívra lendülhet

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Tisztító-harmonizáló szerelmi terápia

Tervezd a jövődet a szerelmi energiák tüzében.

“A szerelemnek égnie kell. Hogy érezd mennyit ér, míg tart, míg él…”


Újra elindult a Vénusz – a párkapcsolat és a jóllét jelölje, a harmónia és a szerelem bolygója – örömünnep sokak számára. Azok a kapcsolatok, amiben már nincs élet, ahol nincs szeretet, ami már kiüresedett azok elégnek. Ezeket a kapcsolódásokat nem támogatják az égi energiák sem. Ilyenkor már nem lehet ezeket felemelni. Viszont jó hír, hogy ha a felek kirezegnek egymás életéből vár rájuk már valahol a valódi társuk. Az a boldogság, ami a mostaniból hiányzott elérhető lesz vele. Sok ilyet ‘láttam’ mostanában a 2019-es esztendő tele is lesz vele…

A valódi, sorsikus, szerelmi kapcsolatokon áldás van. Ott a harmónia fel legfelül, igen erős az energetikája. Ha pedig blokkolva van, angyali energiákkal lehet javítani rajta. Mert akit a Jóisten Neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán. Akivel sorsod van, azt el nem kerülheted, azt összerendezik az égiek… Megkapod, odarakják, eléd teszik, de gondozni már neked kell!
Ha gondok jelentkeznek a kapcsolatokban érdemes megvizsgálni, hogy mi a probléma forrása. Egy elavult viselkedési minta,  egy el nem oldott harag energia, kicsi hisztéria, egós harc, vagy talán csak egy kis unalmas időszak. Ne sodródj a kételyekkel, ne légy tanácstalan, bizonytalan és félelembe se keveredj. Mert a félelem a szeretet ellentétet – negatív lényeket vonz hozzád, és valójában csak a kisugárzásodat veszíted el vele. Tégy ellene, hogy ez ne következzen be!

Van amikor rontó energiákkal telített az éterikus szívszál, od-kapcsolati szál. Ezeket energetikával lehet tisztítani, angyali lehívásokkal varázslatos lehetőség oldani és megerősíteni. A csodás fénylények képesek arra, hogy veled együttműködve energetizálják és kivonják azt, ami már nem odatartozik.
Bármi negatívot veszel észre a jelenlegi kapcsolatodon megoldásként az angyal lehívást ajánlom számodra. Tiszta térben, angyali gyógyító energiákat idézve kérhető  a tisztító rituálé után,  a kapcsolatot megerősítő folyamat. Egy olyan technikát ajánlok számodra, amit te is alkalmazni tudsz majd otthon, ha valami negatív energiát észlelsz a párodon, vagy magadon. Aktivált szerelmi, vénuszi kristályokat és érdemes hordani magadon: ametiszt, rózsakvarc, holdkő, karneol, smaragd. A rezgésednek megfelelőt be is programozzuk.

A jól működő kapcsolatokban is vannak feladatok, és igenis nap mint nap dolgozni kell azon, hogy lélektársi szinten is maradjon. A szeretet és a boldogság létállapot – mindenkinek alanyi jogon jár! Légy aktív és tégy is érte, hogy a tied is maradjon. Hozd ki magadból a legtöbbet, használd a színeidet, hogy elemedben lehess. Légy bátor és ne rejtsd el magad, az életed főszereplője Te vagy!
A másfél órás terápia során segítek, hogy megtaláld a helyed a kapcsolatodban, és azt is megkeressük, hogyan ápold a tüzét!
Szeretni és szeretve lenni a legcsodálatosabb állapot, olyan, mintha kétfelől sütne rád a nap, hát ki ne hagyd!

Szeretettel várom tisztító, harmonizáló terápiára a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot útmutató – Szerelmi jóslás.
Kapcsolati tanácsadás – Energetikai tisztítások.
Bejelentkezés: 06202782612 – hétvégén is.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Várd meg amíg a lelked utolér!

A Merkúr ismét, idén immár harmadszorra, retrográdba vált, hátráló mozgást végez.

Extra időt kapunk ismét az elkövetkezendő három hétben, hogy átgondoljuk sorsdolgainkat.

November 17-én a Merkúr a Nyilasba kezdi meg retrográd mozgását és december 7-én indul csak meg előre a Skorpió jegyébe.
Fontos tudni, hogy szerződéskötésre nem alkalmas ez az időszak. Ne vásároljunk nagyobb értéket, ingatlant, vagy autót. (Becsaphatnak bennünket, előnytelen szerződés köthetünk.)
Döntésekben hátráltatva leszünk, elbeszélhetünk egymás mellett félreértések is lehetnek, sőt még ingerlékenyebbek is lehetünk.

Káosz lehet az utakon, vigyázzunk a közlekedésre. A műszaki cikkek is elromolhatnak, de az autóval is lehet gondunk.
Befelé figyelésre, lecsendesedésre inspirál ez az időszak. Egyébként meg időt kapunk arra, hogy átgondoljuk ügyeinket, lehetőségeinket, az életünk eseményeit. Keressük meg a problémáinkra a megoldást. Elengedhetjük a régi mintákat, és a zsigeri megérzéseinkre hallgathatunk. Kicsit lassítsunk le és legyünk türelmesebbek egymással, és másokkal is.

Hívhatjuk meditációkhoz Ramiel angyal varázslatos energiáját, hogy tisztánlátásunk fényesedjen, és a sorsutunkat járva sikerre vezessen. Férfienergiája, hideg,  lassú sejtelmes fény. Lebontja a céltalanság, a zavarodottság, és a kiegyensúlyozatlanság negatív energiáját. Segít a múlt eseményeit áttekinteni, hogy a jövőben gyógyulni és növekedni tudj.

A hátráló Merkúr együttállásba kerül egy rövid időre a Jupiterrel – november 25-től december 3-ig – ezen energiák egy jó nagy adag hitet és reményt adnak, hamarosan minden jóra fordul majd. Egyre erősebb, mély érzelmi átalakulások zajlanak bennünk, megvilágosodunk, látjuk jól az utunk, minden kristálytisztává válik. Addig is töltődjön a lelked – készülj és várd meg a rendelt időt, amikor ideje jön el a továbblépésnek.

A mostani hétvége is egy fordulópont. Tedd fel magadnak a  kérdést:  A helyeden vagy, sikerült-e meglépni, megélni a sorsút fordulatait, beteljesíthető-e a spirituális életfeladatod…  Ha elakadnál tanácsadással szeretettel várlak – grátisz ajándék csakra-aura tisztító harmonizálással – hétvégén is elérhető vagyok.
Lassítsd le, és várd meg amíg a lelked utolér. Az  intuícióidra hallgass, és cselekedeteidben is a belső ösztönöd vezessen. Mindig csak azt tedd, ami örömöt hoz a lelkednek!

Szeretettel kívánok fénnyel teli időszakot hozzá!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Konzultációs, útmutató tanácsadás
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

Ünnepeld az Életed!

HETI TAROT

November 12-től november 18-ig.
Béke – nyugalom – harmónia jellemzi most a hetünket.

Hét eleje:
A Császárnő III.
Áldásos energiákban leszünk – bőség, gyermekfogantatás, kreativitás. Hivatalos ügyek intézésére is jó alkalom. De szabadidős programoknak is kedvez. Ügyeidben lép kell most – már tovább nem lehet elodázni a dolgokat.  Sorsfordulati elemzéssel várlak, ha felkeresel. (A Hold a Bakban.)

 


Hét közepe:

A Hold XVIII.
Lassíts kicsit és tisztázd azt magadban ami zavaros, homályos. Engedd el azokat, akik csak hátráltatnak. Hallgass a felsőbbrendű énedre, figyelj hová lépsz és mi felé, ki felé tartasz, mi vezérel… Átgondolásra intenek az égiek mindenben! Új ismeretség is jöhet életedbe. Türelmet tanulhatunk most a kommunikációkban – elkerülve vele a félreértéseket. A szétszórtság is veszélyeket rejthet, a közlekedésben is vigyáznod kell. A technikai dolgok is befuccsolhatnak. Hirtelen, váratlan, előre be nem tervezett helyzetekkel is szembe kell nézned!  Tudattisztító-rezgésszint emeléssel segíthetek.(Retrográd Merkúr van.)

Hét vége:
A Nap XIV.
Pozitív légkör, harmonikus energiák. Élvezd az életed – akárha egyedül is vagy – hangold magad a jóra, a szépre. Érzelmes beszélgetéseknek, és romantikának is nagy lehetősége lesz ez a  hétvége! Ápolhatjuk baráti kapcsolatainkat is, a hozzánk tartozókkal harmóniában lehetünk, velük töltődhetünk. Egymást segítve, motiválva együtt haladhatunk. Régi ismerősök is előtűnnek, kapcsolódni velük lesz okunk.  Ha hívod-idézed, Jophiel Arkangyal segít megőrizni a harmóniádat.(Halak Holdban leszünk.)


A sorsutadon haladhatsz, érlelődve, tisztulva és dolgaidat rendbe téve. A sport, a tánc, a futás  és a mozgás segít indulataidat levezetni. A retrográd Merkúr idősíkokat mozgathat, ezért néha hol a múltban, hol a mában, hol a jövőben érezheted magad – régi helyzetérzések találhatnak meg. Tudatosan rázd fel magad – élj a jelenben, és tégy meg mindent azért, hogy  jól érezd magad!

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ASAJAH – SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK!

VARÁZSLATOS FÉNYKAPU NYÍLIK!

Van amikor nehezen érkezik meg valaki, valami az életedbe… mert még tanulni kell valamit, vagy még le kell zárni valamit hozzá. Néha hosszú az út, de be kell várni az időt. Sürgetni nem lehet semmit. A várakozás ideje a fejlődés ideje. Ha le tudod zárni a múltad kísértését, ha el tudod engedni a nem hozzá méltót, akkor lesz ideje az újnak! Minden új először belül születik meg, a megújulni vágyás belső lépés. S ha már te kész vagy az újra, akkor újat is teremthetsz.

A hétvége varázslatos időt hoz nekünk – ebben segítenek az égiek. A Vénusz,  a Mars és az Uránusz is erős pozitív energiát ad számunkra, hogy átvarázsoljuk életünket. A harmónia,  az erő és a változtatás erejével.  Cselekvő energiákkal, tettekkel kezdjünk hozzá, vidám-örömben. Az új érkezik: új életmód, új elgondolások, új hozzáállás – de csak akkor, ha van elég merszed belevágni. Az új néha félelmet gerjeszt, ne higgy neki – csak lelassítani próbálna. Csupán ösztönösen kapaszkodsz a régihez, de  semmit sem tud már adni hozzád. Megújulni fejlődés, ez az életünk sorsa. Kezdj hozzá megváltoztatni a jövődet. Kapcsolat tisztításnak is ideje lesz – a kommunikációs részét bevállalhatod. Szebbet, jobbat teremthetsz, ha érzelmeidet felvállalod. Csodás üzenetálmokat is hozhat az éj, figyelmed legyen rajta. Az álomnaplót is készítheted, ha elfejtenéd reggelre virradva.
A Nap Plútó rezgése tetterőt ad a lelkednek, a benned levő szeretet ereje bármire képes. Engedd, hogy hasson rajtad keresztül és a sorsátalakító munkát ne halaszd el. Az idő most van, az idő itt van!

 

852 Hz. Feltétel nélküli szeretet. Ezen frekvencia a lélek ébredésében segít hallgatásával, meditációban a spiritualitás eredeteddel, őseszenciáddal tudsz összehangolódni. „Lélektuning” csodát művel a személyes jólétedben, mert a feltételnélküli szeretet frekvenciájára hangol és segít összhangba élned a rendeltetéseddel.

Vasárnap November 11-el egy csodás Energiakapu nyílik meg. Aktiválhatod a terveidet és az elképzeléseidet a jövőre vonatkozóan. Vizualizáld azt,  amit el szeretnél éri, az Univerzum  ebben segítségedre lesz.  Ahogyan érik benned az erő, meg is kapod az új lehetőségeket. A tökéletes mágikus időszak: 2018 11.11 délelőtt 11 és este 23 óra között lesz. Teremtésedet ki is mondhatod, érzéseiddel nyugtázhatod. Majd vágyadat az áldásos lehetőségek felé terelve, kérd meg a manifesztálásra Uriel Arkangyalt, hogy azt a fizikai valóságban meg is teremthesd. Ha elakadnál energetikai tisztítással, rezgésszint emeléssel, és a misztikus Sors tarottal segítségedre lehetek, ha felkeresel. Mindenben támogatnak az égiek – áldásos energiák vannak jelen –  ha újba kezdenél, most fogj hozzá!

Csodás hangulatú, varázslatos hétvégét kívánok szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés- Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások
Tértisztítás
Kapcsolat: 06202782612

Életed teremtője Te vagy!

Életed varázslója, teremtője vagy!

Szabadulj fel, mindattól, amire már nincs szükséged! Életed rendbetételének belülről kell fakadnia. Nem kell másokra várnod, hogy életedet ráncba szedjék. Amint mozdulsz, a világ is mozdulni fog. Az önszeretet vezet el az önfelvállaláshoz, mindig hallgass a megérzéseidre, a sugallatokra, fogadd el, hogy Isten gyermekeként különleges képességekkel születtél.


Ne álmodd az életed, inkább éld meg az álmaidat!

Érzéseid, gondolataid, tetteid, értékes ajándékok a Teremtőtől. Használd őket tudatosan saját békéd, harmóniád megteremtésére. Így járulsz hozzá legjobban a világ felemelkedéséhez. Ne csak ezen a napon, hanem életed minden napján törekedj erre, hiszen minden egyes pillanatban teremtesz. Ahol életed elakadt ott hozz új döntéseket, tettre készen lépj, és csak azt hagyd meg, ami felszabadít és felemel. Ne élj hamis álomvilágban, ne legyen illúzió életed minden napja. – ébredj fel és teremts egy jobb holnapot!- ne légy áldozattá, ne szenvedj, tisztítsd ki a rossz energiákat – hallgass szíved hangjára és tudatosan emeld fel az életed!


Ha változtatni akarsz elakadt emberi kapcsolataid diszharmóniáján, ha fel akarod tárni betegségeid üzenetét, ha eldöntötted, hogy meg akarod változtatni elakadt éltedet, kész vagy érte önmagadon dolgozni, avagy segítség kell az elengedéshez szeretettel várom bejelentkezésed:
Blokkoldó energiák – spirituális terápiák,  tanácsadás sorsdöntő kérdésekben.

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah

Spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász, angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tanácsadás – spirituális terápiák.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06202782612
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szerelmi jóslás!

Szerelmi mágiák, személyre szóló praktikák csak Neked!

“Egy párkapcsolat soha sincs kész, soha nem nyeri el végső formáját. A jó párkapcsolat egy út, amelyet önálló lényként, a társunkkal közösen, az elköteleződés biztonságában járunk, ahol egymást ismerve, egymásra figyelve, egymással kommunikálva, egymás kezét szorítva jutunk át a kríziseken.” – Sákovics Diana

A párkapcsolat egy tökéletes tükör, melyben a társunk igazán láttatni tudja és visszatükrözi a gyengeségeinket, amit mi kellő önismeret hiánya miatt a másikra vetítünk, és leginkább őt okoljuk a problémáink miatt. A párkapcsolat definíciója az, hogy belépünk egy összetett egyezség- és ígéretsorozatba, amely megmutatja, hogy szívünk és lelkünk mekkora részét fektetjük be egymásba. Hahó, ez egy szent szövetség – nem csata!

 

PÁRKAPCSOLAT TISZTÍTÁS, HARMONIZÁLÁS – BEVONZÁS!
A másfél órás program része:

– Párkapcsolat-elemzés – szerelmi jóslás,tarot
– Od,-éterikus kapcsolati és érzelmi szálak energetikai tisztítása
– Kapcsolati Karmikus blokkok oldása – fehér mágiával
– Szerelmi kötés oldása – fekete mágia törlése
– Angyal gyertyamágia a már meglévő szerelem erősítésére
–  Kapcsolatot bevonzó szerelmi mágia

Segítek, hogy megtaláld az igazi társadat!

Lélekölésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Bejelentkezés, időpont egyeztetésre: 202782612
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Párkapcsolati jóslás – Sorselemzés.
Angyalmágiák – Párkapcsolat tisztító harmonizálás. Szerelembevonzás.
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Emberi kapcsolataink a legjobb tanítóink!

Kapcsolatainkon keresztül fejlődhetünk!

“Nem azzal lelsz lelki békére, ha átrendezed életkörülményeidet, hanem ha fölismered, hogy ki is vagy valójában, a legmélyebb szinten.” – Eckhart Tolle

Kapcsolatainkon keresztül fejlődünk spirituálisan, és tanulunk Embernek lenni. Ha a lelked mélyére nézel, érezhetek fogod, hogy pont azok az emberek vittek előrébb, akik megbántottak, megaláztak, – komoly tanítást adtak… Nehéz helyzetek után mindig meghoztál olyan döntéseket, amiket már régen kellett volna. Tőlük lettél erősebb, céltudatosabb, az ő segítségükkel lettél az, aki most vagy. Ők voltak azok, akik lelked sötétebbik oldalát tükörként tartottá eléd, hogy vedd észre mi az, amit még gyógyítani kell magadban. Légy hálás és köszönd meg minden embernek, aki eddig az életed része volt. Légy hálás mindazért a tanításért, amit tőlük kaptál, mert általuk lehettél az az ember, aki ma vagy.
Az életünkbe belépő embereket mi is valamilyen módon tanulásra késztetjük. Ahogy az ember személyisége megerősödik – eltűnnek a félelmek, kinyílik a világra – csak ekkor történhet meg az, hogy olyan emberekkel hozza össze a sors, akik hasonlóan az ő rezgésével és a tiszta szeretetenergián keresztül tanítják. Amíg félelmeink vezetnek, haragot, dühöt tárolunk, addig csak büntetjük magunkat, és nem tudjuk befogadni a szeretetet.
A spirituális út a tanulás, a fejődés útja – és sohasem ér véget – életek végtelenségig tart… A spirituális út az önmagunkká válás útja. A tudatosság az a kapu, amin átléphetünk a spiritualitás birodalmába. Csodálatos “élet-utazást” kívánok nektek, szeretettel!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium

tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Spirituális terápiák,konzultációk.
Párkapcsolati tanácsadás.

Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.ph

 

Váratlan, különleges lehetőségek ideje jön el!

A JUPITER A NYILASBA LÉP!

“Bármit is csinálsz, lángoljon benne a szíved. Tedd alázattal, kitartással, és szenvedéllyel! Legyen az csók, ölelés, karrier, álmok, vagy csak egy nap a munkahétből. Élj végre tiszta szívvel, mint a gyerekek, s ne hagyd elfutni a perceket! Ne feledd, amit szívből csinálsz az élni kezd!” – Peter Noel

A Jupiter a saját jegyében november 8-án lép át és igen-igen otthon érzi majd itt magát – egészen 2019. decemberig itt is fog tartózkodni. A Jupiter a szerencse, a kiterjedés és a bőség bolygója most radiális változásokat is hozhat. Erős pozitív, bizakodó energiákkal tölt el bennünket rezgése. Ismerkedésre, utazásra, költözésre is jó időt adhat. Tágabban fogunk gondolkodni, elrontott elakadt dolgainkban megtaláljuk a legjobb megoldást. Problémamegoldó képességünk is megnő. Tartózkodjunk viszont a kicsinyeskedéstől és a felületességtől, mert ez veszélyeket rejthet. Emelkedj és gyarapodj a csodás szellemi energiákban, és élvezd a gazdagító lehetőségeket.

Ez a jegyváltás minden jegy életében kedvező változást hozhat, leginkább azon a területen, ahol a képletében a Jupiter tartózkodik. Mindenképpen a nagy lehetőségek idejébe érkezünk – engedd hát, hogy áramoljon minden pozitív új feléd. Elkezdődhet egy új korszak, egy új sorskör. Az is lehet, hogy a hivatásban lesz valami nagyobb kihívás, de belekezdhetünk egy életmódváltásba is, vagy egy új kapcsolatba is. Egy új fejlődési, tanulási szakasz veheti kezdetét, újabb nagy megtapasztalások gazdagítva. Ha önbizalmad, hited van, sok mindent elérhetsz, és messzire eljuthatsz.

Lehet, hogy kockáztatnod kell, de a komfortzónádból biztosan ki kell lépned, hogy nekiláss az új lehetőségeknek. Növekedhet benned a megértés és elfogadás képessége, de akár nyithatsz új dolgok felé és talán a saját életedet is más szemszögből láthatod. Nagylelkűbbek leszünk, és optimistábbak a tüzes nyilas energia, lelkesítő konstellációjában. A lelkünkre hallgatva átvarázsolhatjuk életünket. Van aki már el is kezdte, mert érzi a változás szelét… A Jupiter a Nyilasban nyíltságot és szilárdságot hoz: nyíltságot minden új gondolattal szemben és szilárdságot, örök hitet az életben.  Ha feszült és tanácstalan vagy – útmutató tarottal, oldó terápiákkal várlak. Hangolódj a csodás energiákra, és áldásban kezdj hozzá az új életedhez!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06202782612
Skyepon és messengeren is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim: http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Újholdas misztikában leszünk!

H E T I  T A R O T

November 5- től – 11-ig.

ÚJHOLDAS HETÜNK LESZ!

Hét eleje:
A CSÁSZÁR IV.
Állítsd fel egészséges határokat, és védd magad, erőd magas rezgésében van. Okosan, tudatosan cselekedj mindenben. Kapcsolataidban is légy elővigyázatos. Őrizd meg, azt ami a tiéd. A sorsod a te felelősséged, élj bölcsen és a hozzád hasonlókat vonzani fogod. Értékeld a magasabb világok üzeneteit – megvilágosító jelzéseket kaphatsz. Retrográd Vénuszban rendezheted a kapcsolataidat. (A Mérleg energiák segítenek a kapcsolati mintákban.)

Hét közepe:
A CSÁSZÁRNŐ III.
Energikus időszak következik. Bőség, öröm – kiáradás. Erőd teljében lehetsz – aratás. Vigyázat: nőknél is fennáll a termékeny időszak – ha tervezd, babafogantatás! Az Újhold hatalmas rezgésekkel közeleg. Gondold át most jól, hogy mit kívánsz. Kapcsolatodat most egy magasabb lélekszintre emelheted. Oldásnak és blokkoldásnak is nagy ideje lesz… (Skorpiós-misztikus energiákban teremthetünk.)

 


Hét vége:

A NAP XIX.
Tüzes energiákban leszünk – lelkesedés, motiváció jön ezerrel. Szenvedélyes időszak következik. Siker és szerencse, pozitív lehetőségek adódnak. Váratlan helyzetek is jöhetnek, de jó hírekkel teltek. A tieid veled, örömben telhet a hétvégétek. Vasárnap a Márton-napot ne feledjétek! A mozgásnak és a sportnak, őszi kirándulós szabadtéri programoknak kedvező alkalom lehet. (A Nyilas ereje ad pezsgést az időszaknak.)

 


Törődj többet magaddal, légy elfogadóbb és szeretteidnek is szentelj minőségi időt. Tartsd a rezgésszinted. Szíveden keresztül légy kiáradásban. Ha te boldog vagy, másokat is az örömre inspirálhatsz. Gazdagítsd a lelked, áraszd a fényed a világra!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

“Ahogy a Nap életadó forrása a világnak, úgy légy te is sugárzó fénycentruma környezetednek: mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád!” – Szepes Mária

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php