TAROT kategória bejegyzései

Őszi Napéjegyenlőség – A Vénusz a Mérlegbe lép – Szent Mihály napja

“Az ősz az az évszak, amikor a világ kicsit megnyugszik, és számba veszi, eleddig mit ért el. Változást hoz, de megnyugtatóan lassú átmenettel, nem kapkodó pánikban.” – Sarah Ivens


Szeptember 23-án a Nap a Mérleg jegyébe lép át.
Törekvésünk az egyensúly teremtésre az elkövetkezendő időben meghallgattatásra talál – harmonikus, nyugodt napok jönnek.
A Mérleg csillagkép bolygója a Vénusz, a harmónia, a béke, a szeretet, a remény, a szépség, a kényelem, az egyensúly rezgésével áld meg.Előzékenységre, szerénységre, segítőkészségre tanit.Fejlett igazságérzetével, diplomácia képességével, taktikai érzékével bölcs tanácsokat ad. A Mérleg jegy a tarot Uralkodónő kártyához rendeltetett. Az asztrológiai Uralkodónő arra szólít fel, hogy bíráljuk felül az értékrendünket, valóban a társaság, és folyton tenni akarás, a kényelem utáni hajsza tesz minket boldoggá?!


Szeptember 29-én Szent Mihály napján kezdődik el az új gazdasági évforduló. Ez a szüret kezdete. Gondold végig merre tartasz, s mit valósítottál meg ebben az évben, ami előrevitt, amitől több lettél, amitől jobb ember lettél: karrier-munka, párkapcsolat, emberi kapcsolatok tekintetében is.
Az ősz kristályköveit használhatod nap mint nap, hogy erejükkel feltöltődve nagyobb lendülettel haladj. A Karneol – ez a csodás kő az életörömöt és a lelki melegséget árasztja számodra. Az Achát jótékonyan hat az immunrendszerre, erősít és energetizál.A Vénusz őrzője Haniel arkangyal. Segít a fájdalom enyhítésében, a szerelmesek kibékítésében és a családi kötelékek erősítésében. Ha ilyen gondod van, imagináld őt angyalszertartás keretében.


Őszi Napéjegyenlőség szeptember 23-án 9 óra 52 perckor.
Szeptember 22, 23, 24, 25 a Fény napjai – ilyenkor szokás mindenféle szerencse, és bőségmágiát készíteni. A újra aktív Szaturnusz az Idő ura hatalmas teremtő energiával besegít a teremtő mágiákba. Sorsfordulati döntésekben és teremtő mágiákkal kereshetsz bátran – energetikai tisztítás, energetikai szint emelés grátisz.Szerencsés, boldog, örömteli, sikeres, áldott szép napokat kívánok Mindenkinek!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Csak azt fogadd be, ami jól esik a lelkednek!

“Lehetsz bármilyen bajban, lehetsz bármilyen keserűségben, csak ülj le gondolatban egy folyó partjára, és ne tegyél mást, csak figyeld a folyót. Érezd a hullámait, mintha velük együtt távolodnál te is. Érezd, hogy semmi sem marad így, érezd, hogy minden változik, és a következő pillanat sem az lesz már, mint a mostani. A zivatar után is felragyog a nap, a felhők közül is mindig áttör a fény. Éppen a te életed, a te létezésed ne változna? Sose feledd, hogy a változás az Élet. Amikor az emberek ragaszkodnak a régihez, nincs változás. A változás az Újjal érkezik. Minden egyes pillanatban maradj elérhető az Új számára.” – Bhagwan Shree Rajneesh


A SZERETETTELJES TUDATOSSÁGÉ A JÖVŐ!
Engedd magad önmagad lenni az öröm megélésével, és a boldogság felvállalásával. A hála erejével mindig van lehetőség a változásra, változtatásra – teremts csodát a lelked tisztaságával. Próbálj meg a szeretet szemével nézni… Ha bármi van is előtted tedd fel magadnak a kérdés: mit tenne most a szeretet. Benned rezeg, válaszolni fog neked. Ez a legmagasabbszintű megoldás mindenre.
Áldásos hetet!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Harmonikusabb időszak jöhet…

H E T I   T A R O T!
Szeptember 16-tól szeptember 22-ig.

Telehold után vagyunk. A Merkúr és a Vénusz is a Mérleg jegyében jár – ha pozitív vagy, konfliktus mentes napok jönnek. Keresd mindenben a kompromisszumot és a jó megoldást.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Merkúr a Mérlegben jár – segít, a párkapcsolati egyensúlyodat harmóniába hozhasd. Szeretetteljes, szerelmetes időszak van – élvezd. Döntéshelyzetben is lehetsz, válaszút előtt is állhatnak majd egyesek.  Ha így van, lesz: Haniel arkangyalt hívd, hogy segítsen.  Akik összevalók, azok össze is kerülnek. Párkapcsolati konzultációval kereshetsz – ha úgy érzed, valami  mégsincs rendben.
Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek kedveznek az energiák a hét eleji napokban. Nem ajánlatos műteni a szemet, az agyat és a koponyát. A legintenzívebben felszívódó étkek a fehérjék – fogyasszatok leginkább ilyet. A Testedzés, és az ügyintézés is jó program lehet, de az erdei séta is jól eshet. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A Próféta V.
Kedvező és kellemes, harmonikus napok jönnek a hét közepében. Valami sikerül, valami megoldódik, valami jó jöhet… Az égiek meghallgatták imáidat – a jó megoldás érkezik meg. Múlnak, enyhülnek a szorongások és a félelmek a jövőt illetően. Oldottabban élheted a sorsodat – ha blokkokat találsz rontásvizsgálatot is kérhetsz, jelentkezz be hozzám bátran, konzultációs időben.
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek lehet szerencsére a hét közepében. Nem ajánlatos műteni a az állkapcsot és a nyaktáji szerveket. A legjobban felszívódó táplálékok az ásványi sók.
A takarításnak és a kertészkedésnek kedvező lehetősége lehet – de vásárlással is jól eltöltheted az idődet. (A Hold a Bika jegyében jár majd.)

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Az Igazság VIII.
Kedvező bolygóállások lesznek – tiszta helyzetfelismeréseid lehetnek – rendezettebb gondolatokkal, nagy inspirációval jó lépéseket tehetsz.Családi kapcsolataid is rendeződhetnek, tárd ki a szívedet – tedd oda magad ,érzelmileg.
Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos jegyeknek jó lehetőségei lehetnek a hétvégi időben. Nem ajánlatos műteni a vállalat, a légcsövet és a tüdőt. A zsírok, az olajok a legkönnyebben felszívódó tápanyagok. Az olvasás a legjobb időtöltésed lehet – de a társasági összejövetelnek is kedveznek az energiák – barátságok is köttethetnek. (A Hold az Ikrek jegyében lesz.)

Ha gondod találsz valamiben, először nézz önmagadba, lehet a baj forrása csak benned van. Valami negatív erő kerített hatalmába, vagy csupán valami felkavarta a harmóniádat. Csendesedj le, az ősz eleji napok zajos forgatagában – mentális tisztítással zárd a napod lefekvés előtt, így szebb lesz az álmod, és frissebben, kipihenten ébredsz majd. Kedveskedj szeretteidnek valami aprósággal és rendezgesd a lakást, öltöztesd őszi ünneplőbe az otthonodat és a szívedet!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

 

Őszi napok – sorsfordulati döntésekben

Te hol tartasz most az Életedben?

“Itt  az ősz, itt van újra!”

Sokféle bolygóhatás érvényesül ebben a csodás spirituális őszben. Kvadrátok, fényszögek, és mindenféle együttállások követik egymást… Általánosságban egy izgalmas, fejlődést szolgáló időszakot élünk meg megint. De hogy kinek milyen hatással lesz az életére, az nem lehet általános. Mindenkinél másképp fordul a sorsa, mindenki máshogyan veszi az akadályokat. Ki hol tart épp a sorsában, az fog vele történni,  abban lesz nyertes, abban fog fejlődni. Ott kap akadályt, ott kap erőpróbát és ott nyerhet is!

Minden megélés nagy energiákat gerjeszt.
Életünk Sorsunk nem halad mindig szép egyenes vonalban, van, hogy cikkcakkos irányt válasz Minden sorskör, minden sorsállomás nagy tanítást hordoz. Minden lehetőség megélése önbeavatást takar, spirituális fejlődésünket segíti. Személyes éveink sok mindenben lehetőséget adnak: költözés, párválasztás, munkahelyteremtés, elválás, gyermekszületés, halál, …mind mid az élet körforgása. A betegségekkel a lelkünk jelez. Minden történés valamire választ ad. Amit elindítottunk az mindig visszaérkezik hozzánk. Bosszú, harag, szerelem, szeretet, áldásos lét vagy önsorsrontásos átok. Te döntesz, te választasz, hová állsz, melyik irányba tartasz. Ha jó irányba fordulsz a kapuk kitáródnak, ha negatív vagy az ajtók bezárulnak. Sorsok akadhatnak el olykor,  verőfényes napsütés jöhet arra, aki csak a jóra gondol, s mindenben az igazat akarja. Életed minden szereplője karmikus kapcsolatban van veled – karmákat egyenlítesz, karmákat csinálsz minden nap.  Néha feketét, néha pirosat…


S o r s e l e m z é s   N e k e d!
Életed következő állomása terajtad múlik, teremtő erőd sorsot teremt. A személyes sorselemzésnem más, mint  a jövőd tudása. Ha kíváncsi vagy mi lesz, mi történik még ebben az évben veled szeretettel várlak egy sorselemzésre – tarot-számmisztika-csipetnyi asztrológia- auraolvasás. A másfél órás program ajándéka: csakra-aura tisztítás, harmonizálás, rezgésszint emelés.
Talán meglátod a helyes irányt, talán elkerülheted a balszerencsét, a veszteséget, vagy a magányt. Jöhet boldogság, szeretet, talán pozitívra változik minden, s az elakadásnak vége lesz. Kívánom, hogy Legyenek tiszták a gondolataid, és legyen erőd megoldani a feladataidat! Szerencse kísérjen, erő, kitartás!

Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

A Telehold a vizes Halak jegyében köszönt be ránk!

Szeptemberi Teleholdban!

Szeptember 14-én, szombaton 6 óra 35 perckor telítődik a Hold a misztikus Halakban.

A Halak jegyet a Neptunusz bolygó uralja. A Neptunusz őrzője Asariel. Asariel felel a megérzésekért, a képzeletért, a miszticizmusért, akárcsak a csalódásért, tévedésért, hozzá kell fordulni, ha tévútra vezettek. A Halak, tarot kártya párja az Akasztott Ember. Az asztrológiai Akasztott Ember arra hívja el a figyelmet, hogy ideje megszüntetni a ragaszkodását emberekhez, melyek már a saját útjukat járnának, de mi képtelenek vagyunk ezt érzelmileg megengedni nekik, dolgokhoz, melyek már semmilyen célt nem szolgálnak. Ne mások dolgában segédkezzünk, döntsünk, éljük a saját életünket.

A békére törekedj, ne a haragra – kerüld a viszályt! Megérzéseink elég intenzívek lesznek – a jelen lévő spirituális energiák magas szinten rezegnek. Van aki nagyon érzékeny, és sértődékeny lesz – vigyázzatok a kommunikációval, másokat meg ne bántsatok, meditálással, relaxációszenével oldhatjátok a feszültséget..
Ami miatt aggódsz, ami feszültséget generál benned azzal van a dolgod. Teremts harmóniát a életedben – engedd el a nem működő dolgokat, helyzeteket, és embereket. A félelmet keltő gondolatokat és rossz érzéseket. Hagy, hogy ami, aki kifelé tart az életedből az kirezegjen. Ha valamit nem engedsz el és már nincs helye az életedben, azt nehezen tudod megemészteni, gyomorpanaszokként jelentkezhetnek a tünetek – a lélek mindig üzen! Ne engedd,  hogy a mentális mérgek a fizikai testedben aktiválódva betegségként átíródjanak benned. Ne foglalkozzatok negatív dolgokkal, gondolatokkal, mert mindaközben csökkenhet a rezgésszintetek. Oldással, blokkoldással szeretettek várlak, ha felkeresel konzultációs időben.

Mihály arkangyal segít az elengedésben – imagináld őt, hogy lelkednek segítsen. Hagyd, hogy körbevegyen téged a körülölet csapatával, és félelmeidet eloldva, energiádat megtisztítva okosabban és tudatosabban gondolkodhass a jövődről. Remek nap szerelmi varázslatokhoz –  Haniel arkangyal is sokat tehet érted. De atlantiszi gyertyamágiát is készíthetsz.
Az Időkapuban ezen a napon Savakjah őrangyal áll, az Erősségek karából Kamaél arkangyal csapatából. Jupiteri energiáival a kibékülésre inspirál téged.  Imájával megidézheted: “Savakjah segíts, hogy magasabb énem hangja elérje értelmemet és megértsem az angyalok nyelvét. És add meg nekem a szükséges erőt, hogy céljaimat elérjem, új életet kezdhessek. Szeretlek Téged. Ámen.”

Mint mindig teleholdkor most is százszoros energiák hatnak – teremteni azonban csak magas energiaszinten lehet. Hangold fel a csakráidat, és inkorponáld az őrangyalodat, vele mindig minden könnyebb!
Érdemes ezen a napon nyugtató relax masszázst igénybe venni, meditálni, jógázni, sóbarlangra menni, avagy kellemes illóolajos fürdővízben hemperegni. Az energetikai tisztítások is igen jól működtethetők ezen a napon, a tértisztításnak is remek ideje lehet – jó ötlet ha ezt tervezed.

Használhatjátok a következő mantrát: “Mindent elérek, amit igaz tiszta szívvel akarok, egészséges, tudatos, bölcs és értékes vagyok. Szeretem, becsülöm és tisztelem magam!”

Kívánom, hogy légy kreatív és együttérző, a diplomatikus megoldások fel törekvő, bölcs döntéshozó spirituális ember!

Csodás kapcsolódást a varázslatos energiákhoz!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Útmutató tarot – Sorselemzés.
Csakra-aura tisztítás – energetikai szint emelés.
Konzultációk személyesen, skypeon és messengeren.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Merre az arra…

Bűbájos kalanddal

Egy igen kedves, intelligens, szimpatikus hölgy kért meg párkapcsolat elemzésre. Egy olyan férfiről volt szó, akit noha már régóta ‘ismert’ – látásból a társkeresőről! – nem sokat tudott. Megérzései voltak, ebben-abban, de többet, pontosabbat szeretett volna róla megtudni.
Elkészítettem hát a jegyzetemet. A messengeres konzultáció is ugyanolyan minőségben történik, mint a stúdiós ülés. A hölgy kérésére elemeztem a kapcsolat minőségét, amely azt mutatta, hogy előző életben közeli hozzátartozók voltak, az ódszál jelezte a vérrokonságot. A tisztánlátásom pedig a kérdezett férfira apa tipust mutatott. A férfi uralkodói hajlama elég alapos, olyanfajta karakter, aki akkor is vitát szít, ha nincs rá oka semmise – így kapcsolódási számuk igen olaszos mintát mutatott.Az életszám a közös jövőre nézve sem volt jobb. A férfiú sorslapja között az ördög lap is szerepelt, amit a hölgy nem vett jó néven. A szexuális kicsapongásra hajlamosító rezgésekkel nem tudna mit kezdeni. A férfi energiája veszélyes vonzó – igazi irányítói vezetői státuszban.
Aztán még tovább a tarot lapok rámutattak, hogy előző kapcsolatát sem dolgozta fel, s így nem kész még egy új, tartós kapcsolatra Inkább amolyan alkalmi szeretőt keresne. A hölgy közeledését tolja-hátráltatja ezért, mert benne többet látna… A valós párkapcsolati lehetőség leginkább még taszítja.
Nos, a képlet egyértelmű – ha ördög lap van a sorslapok között azt mondanám, hogy fusson-meneküljön. Mert ha mégis nagyon egymásba szeretnének, s aztán se vége se hossza nem lenne a vitáknak, s ki akarja lépni nem fog tudni egykönnyen. A férfi energiája bűbájosan kötné magához, akár a szerelemkötés. A kevert családfát nehéz tisztítani.
Az ügyfelem túlvilági támogatója egy lapot feldobott előttem a pakliból – mégpedig azt a részét hangsúlyozta, hogy beszéljék ezért ezt át, addig ne menjenek tovább…
A hölgyön múlik a dolog, hogy mit választ – akarata szerint dönthet, nála van a labda. Belemehet a futó játszmába, vagy szőheti körbe-körbe…vajon ki győzne, és ki kit győzne le…

Sokszor van, hogy a konzultáció alatt kiderül – vagy épp a hölgy él önsorsrontásban már rég valakivel, vagy épp most készül bemenni
Ilyenkor nem használna semmi – ezt el kell elengedni – rájuk bízom a döntésjogát. Aki meg akarja tapasztalni milyen a mélyzuhanás, azt nem lehet visszatartani… Meg se próbálom elmondani – az én dolgom az elemzés, az opciók feltárása – kinek kinek jussa, az esze-szíve szerint dönteni. Semmiféle módon nem manipulálom. A kérdésre, ami olykor fel-felcsendül tőletek: Te mit tennél Asajah, az én helyemben? – nem igen tudok mit mondani,hiszen nem a Te helyedben élek. Mindenkinek más a sorsra, más a küldetése. Más módon látja a dolgokat, a helyzetet, a módokat.
A tisztaság érdemes törekedni, a harmóniára, a boldog kapcsolatra – legalábbis én ezt élem meg a kedvesemmel, immár nyolcadik éve igaz szeretetben. És nem cserélném fel őt senkiért – ha megtalálod a párod, megérted, hogy miért….

Szeretettel várom továbbra is spirituális konzultációimra az ezoterikus úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Szereli jóslás – párkapcsolat elemzés
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Valami véget érhet és valami elkezdődhet!

H E T I T A R O T !
Szeptember 9-től szeptember 15-ig.

Teleholdas hetünk lesz!

Ha valamit szeretnél mostanában elkezdhetek, sikerességed lehet. Na morfondíroz rajta, hanem tettekkel, cselekvő energiával ténykedj! Építkezz, haladj pozitív energiákkal a céljaid felé. Ne is gondolj arra, hogy valaki, vagy valami bekavarhat.Gyógyítsd a lelkedet és a kapcsolataidat, hozd rendbe a családi dolgaidat. Az idő kedvező – aktiváld magad.

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Pápanő II.
Hétfőn még el-elakadnak a dolgaink, de kedden már felszabadultabb időszak jön a Merkúr már a Mérleg felé halad… Hallgass a belső megérzéseidre, a legjobban úgy hozhatsz jó döntéseket. Ne hagyd megvezetni magad – alakoskodó, negatív emberektől. Szakítsd meg a kapcsolatot azzal, aki ellened hangolna másokat. Világos tudattal lépj, és cselekedj – intuíciód nem hagy cserben, erős vagy!
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A hegyi túra, baráti találkozó jó program lehet. Érik a lédús, zamatos szilva – sok vitaminanyagot tartalmaz – jó kedvvel egyed, de azért túlzásba se ess vele… A Kos, az Ikrek, a Mérleg és Nyilas napjegyeknek kedvező a hét eleje energetikája. (A Hold a Vízöntő jegyben lesz jelen.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Válaszutak  VI.
A Merkúr – Mérleg együttállás segít gondolataink harmonikus kifejezésében. Jobban megy a kommunikáció, az eszmecsere, a testbeszéd, és a gyakorlati élet sem akadozik többé. Gyógyítsd a kapcsolódásaidat, a szívedet, a negatív érzelmeidet. Egy régi, már-már elfeledett gondolat, vagy ember is felbukkanhat, aki csalódást okozott, most okozhatna… Szakítani tudni kell! Gondolkozz, mielőtt beszélsz… őrangyalod intő szavára hallgass – érdemes inkorponálni őt minden nehéz feladatban.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert.Kellemes időtöltést lehet mindenféle vizi-program. A gyümölcs salikkal desszertként kedveskedhetsz – még látványban is szép lehet – citromkarikával, vagy ananásszal megkoronázva! A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek jó lehetőségei lesznek. (A Hold a Halak jegyében jár majd.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Ördög XV.
Vigyázz, nehogy megvezessenek. Csapda előtt állhatsz, légy figyelmes. Érezd meg kikkel barátkozol, szövetkezel. A tisztességtelen helyzetektől határold el magad. A negatív gondolat, aggódás, félelem alacsony rezgésekkel csak lehúznak. Mindig a feladatmegoldásra koncentrálj – tisztázz minden helyzetet. Ne szomorkodj, inkább élvezd a létedet.
14-én Telehold lesz a Halak jegyében. Igen erős megérzéseid lehetnek – ne lepődj meg ezen. És bizony lelki vívódásban is lehetnek egyesek. Viszont tértisztításra, behangolásra igen kedvező energiák lesznek – keress meg, ha foglalkoznál ezzel. Ugyanezen a napon a Merkúr belép a Mérleg jegyébe – a párkapcsolati dinamikában fejlődhetsz – ha gyermeket szeretnétek, érdemes erre az időpontra időzíteni az együttlétet.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Kellemes időtöltést lehet a testedzés. A zöldségsalikról se feledkezzetek meg – akár vacsira is jó ötlet lehet, gazdagíthatod mondjuk fetával, vagy camemberrel… Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek szerencséje lehet a hétvége terében. (A Hold a Kos jegyében lesz.)

Ha összeszedett, és agilis vagy – nem tétovázol! – szépen alakulgathat a heted, ahogy tervezed. Erősítsd a kapcsolataidat, a párkapcsolatodat, hozd harmóniába magadat. Ha rontott élethelyzetben vagy, vagy blokkolod magad nem ez fog történni… Blokkoldással keress meg, ha egyedül változtatni nem tudsz, vagy nem mersz az élethelyzeteden.
Hát így kb. most ennyi – ha kíváncsi vagy veled mi fog történni személyes tarot elemzésre jelentkezhetsz hozzám, bátran!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Figyelem: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok.
Tértisztítás.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: http://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Ha már unalmas a singli-lét!

Őszi szerelem-vonzás!

“Az igazi szerelem nem csillogás, hanem az egyenrangúak kapcsolata. Néma, közös benső tánc, páros csend.” – On Sai


Szerelmet bevonzó energiákkal segítek, ha meguntad az egyedüllétet. Megnézzük mi az oka annak, hogy magányos vagy, s mi az amit, amin változtathatsz. Va
lamiféle rontás, vagy átok van rajtad, vagy  büntiben vagy, mert valamit nagyon elszúrtál az előző kapcsolatban? Az is lehet, hogy nem a társkeresőn találod meg a neked valót, hiába nyomulsz rajta ezerrel… Sőt az is lehet, hogy már ott van a fiú a közeledben, csak nem veszed észre… esetleg lépni nem mer feléd, talán valami blokkolja… De az is lehet, hogy álmaidban már láttad őt…A tanácsadás alatt: energetikai oldások, tarot, hasznos jó tanácsok, angyalmágiák  – terápiák önmagadért.

Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Oldás, blokkoldás, félelemoldás, önbizalom erősítés
Angyalmágiák
Szerelmi jóslás – kapcsolati összehangolás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Hamarosan indul a Szaturnusz, és elkezdődik az Élet!

Sorsbolygónk, a nagy tanítónk, a Karma ura szeptember 18-tól újra aktív!

“A világ tele van csodákkal. Fogadd el őket, és örülj nekik!
Ne hagyd, hogy bármi is megfosszon az élet szeretetétől!” – Pam Brown

Életed minden történése valójában egy-egy üzenet, megmutatja merre kell menned, hogy előre lépj. A múltad a komfortzónád – a biztonságos élőhelyed, de innen ki kell “merészkedned”, hogy lelki és spirituális fejlődést tapasztalj meg. A megszokás azonban nagy úr. A közeledő energiák pedig nagyon erősek – késztetést érzel, hogy változva változtass: légy merész! Az újtól való félelem élhet benned, amit mindenképp fel kell, hogy oldj. A félelem nem a Te részed, a félelem nem te vagy…el tudod engedni, ki tudod zárni, fel tudod oldani… A félelem a szeretet ellentétje. A tudatalattiddal teremtesz – álmodj, képzelj egy jobb lehetőséget, vizualizáld azt amire vágyaz… érezd meg mi lenne, ha megtörténne – és szoktasd magad a gondolathoz, hogy változtatni megérte.

A Szaturnusz a Vízöntőben és a Bakban domináns. A tarot a Világ tarot lapot rendeli hozzá. Meditálj rá, hol a helyed a világban. A kis szerencse lapja aktivitást jósol, pozitív változást.  A bolygó őrzője Cassiel arkangyal. Vedd fel vele a kapcsolatot, ha szükségét érzed. Álomban is üzen, de jelenlétével fizikai formában is segítségedre lehet. Kivonja energiateredből a türelmetlenség, a szorongás, a vereségérzet, az undor, az elszigeteltség, a bűntudat, az utálat, a düh, a megbánás, a magányosság energiáját. Erőt, bátorságot és aktivitást ad tiszta rezgésével. Kristálykövei az achát, a hegyikristály, a hematit és a jáspis. Az arkangyal segítségével bölcs döntéseket hozhatsz.

Szeresd és tiszteld, becsüld magad. Szeretettel sikerülhet minden!
A változást hozó napok hamarosan érkeznek felénk, egy szebb és jobb világot építhetünk fel magunk köré. Fordulj az égiekhez, hogy segítségedre legyenek a folyamatban, és a szerencse, siker, öröm energiájában nagyot léphess.
Önbizalom erősítéssel, félelemoldással, tarot elemzéssel szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Oldás, blokkoldás, félelemoldás, önbizalomerősítés
Angyalmágiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php

Szeptemberi energiák – izgalmas hónap elé nézünk!

 

Szeptember Nagyboldogasszony hava – Szent Mihály hava.

A Szűz hava  nemcsak a külső, hanem a belső rendrakás ideje is.

A tarot nagy arkánum kilencedik lapja tartozik hozzá – a Remete, a bölcsesség lapja. A megfontolt türelem mindennek az alapja. A jó ítélőképességről szól ez a kártya, ha életedben ezek a tulajdonságok megtalálhatók, akkor inkább arra figyelmeztet, hogy túl magas a mércéd magaddal, másokkal szemben. Ha hiányzik, akkor inkább az a mondandója, hogy enged felszínre jutni a kritikus énedet. A számmisztika kilencese egy magas rezgésű mágikus szám – a beavatás, a bölcsesség rezgése.

Fordulatos, izgalmas hónap elé nézünk. A Szűz principiuma a Merkúr, a gondolkodás ereje. A Merkúr és a Mars együttállása a gyors, intenzív döntések haladások energiáját adja e hónapnak meg. Viták, veszekedések, viharos nézeteltérések – szerelmes szövetségek, de akár életed párjára is rátalálhatsz. Ebben a csodás hónapban alkotóerőd teljében lehetsz. Azt tedd, aminek eljött az ideje. Mértékletességgel élj – írd át a negatív kapcsolati mintáidat – a Szűz hava ebben segít neked.  Párkapcsolati konzultációval kereshetsz, ha nem találod a a helyes irányt. http://asajah.hu/gondolatok/asajah-parkapcsolati-konzultacio.php

A hónap elejében  a jövőt tervezve, a Vízöntő energiájában hatalmas mentális erőt kapunk a sorfeladataink felvállalásában. Meditálj rá és ismerd fel, hogy minek hol a helye az életedben. Érezd meg, hogy a helyeden vagy-e az sorsodban, és ha nem, hol van a te helyed. Kikkel vagy együtt, merre tartasz, velük tartasz, vagy olyanokkal, akik teljesen mást akarnak. Hangolódj az energiákra, mert így termékeny, és kreatív lehetsz az elkövetkezendő hetekben, különösen szeptember 19. minősül igen intenzív napnak, ha babát szeretnétek gondolajtok erre aznap.
A hónap közepe pedig már az érzelmektől fog szólni: a Vénusz és a Merkúr a kapcsolati kérdések meghozatalában segíthet. Ha szeretnéd megtartani, erősíteni, mélyíteni a pároddal a kapcsolatotok minőséget most megteheted, harmonizálhatod a helyzeteteket. Ebben a jelenlévő, szenvedélyes skorpiós energia is besegít. Ha pedig nincs közöttetek egyazonos hullámhossz, jobb, ha továbbállsz, kirezegsz – ami nem működik, jobb ha elengeded. Ha nem hoz már áldást, ha nem hoz örömet, ha csak megszokásból élsz mellett. Ez az állás e hónap 10-15-éig nagy bizonyossággal telíthet, mérlegeld a párkapcsolati státuszod és helyzeted. Beszéld meg a partnereddel, hogy hogyan tovább, merre tartson a kapcsolatotok. Kapcsolati tisztításokkal kereshetsz: http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolati-oldasok-angyaltechnikaval.php

A hónap fontosabb eseménynapjai:

Szeptember 9.  egy igen misztikus dátum – ami ezen a napon véget ér, az örökre végetért. Ami ezen a napon beteljesedik, az fokozatosan kiteljesedik. Figyelj oda az álmaidra – nagy üzenetet hordozhatnak számodra. Egy új spirituális tudatosság kezdődik el benned – életmódváltás jelöl, és haladást, ha ráhangolódsz erre.

Telehold szeptember 14-én 6 óra 33 perckor a vizes Halak jegyében üdvözöl. A telehold feszültségeket hoz, ilyenkor több a baleset, a bűntény, a születés, és lehet hogy rosszabbul is alszunk éjszaka. Műtéteket lehetőleg ne időzítsünk Telehold közeli időpontra, mert veszélyeket hozhat. Most a nagy lelki megbeszéléseknek jó ideje lesz. Remek időpont szerelmi varázslatok kiteljesítéséhez, vagy fogyókúra elkezdéséhez is.

A VénuszMérlegbe lép szeptember 14-én. Elengedésnek is jó ideje lehet, de életed párjára is rátalálhatsz ezen időszak alatt. A kapcsolati energiák segítenek a párkeresésben és könnyebb lesz ismerkedni, és kapcsolatot felépíteni is – a meglevőket pedig mélyíteni.
A Merkúr ugyanezen a napon a Mérlegbe lép. Megértőbbek és empatikusabban leszünk ebben az időben. Fontos, hogy kapcsolataidban, kapcsolódásaidban az őszinte beszélgetéseknek adj helyet.

Szeptember 21-én a Merkúr és a Neptunusz teremtő fényszögében spirituális tisztulásban lehetünk. Használjátok ki ezt az időszakot – energetikai szempontból is.

Az Őszi nap-éjegyenlőség szeptember 23-án lesz 9 óra 35 perckor. A napfordulók idején különleges energiák dolgoznak. Lencsemágiát szokás csinálni a bőség jegyében. Most érdemes  szerelmi jóslást is csinálni.  Szeretettel várlak egy konzultációs ülésre, ha szerelmi kapcsolatot szeretnél bevonzani az életedbe, vagy akár a meglévőt szeretnéd harmonizálni, és megerősíteni. http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolat-tisztitas-oldas-harmonizalas-ha-pedig-nincs-akkor-bevonzas.php

Újhold 2019. szeptember 28. 20 óra 27 perckor a levegős Mérleg jegyében köszönt be ránk. Az Újhold mindig új lehetőségeket hoz magával, ilyenkor fogjunk új dolgokba. A költözéshez is jó energiát kapunk, praktikus ekkorra időzíteni. Írjunk vágylistát, ami tartalmazza mindazt, amit el akarunk érni és érezhetjük Holdanyánk segítő energiáit ügyeink alakulásában. Alkalmas tisztítókúra, böjt kezdésére is. kapcsolatokban is jó minőséget hozhat. E napon elkezdhetsz rituálét például egészségért, megerősödésért, döntésképességed javulásáért is.


Ahol fény van erre közeledj, ahol építhetsz, arra menj, ahol világosság van azt szeresd.  Hangolódj az energiákra, mert így minden lépésedben és döntésedben termékeny, és kreatív lehetsz az elkövetkezendő hetekben. Különösen szeptember 19. minősül igen intenzív napnak, ha babát szeretnétek gondoljatok erre.
Haniel arkangyal a kapcsolatok angyala ő kérhetjük  arra, hogy erősítse meg az instabil kapcsolatokat és hozzon áldást a házasságokra, valamint az érdekszövetségekben, kapcsolati szinten  a szeretet rezgését erősítse meg.

 Fénnyel és Szeretettel teli napokkal aranyozd be az életed! Szeretettel várom konzultációimra a spirituális úton járó, ezoterikus Hölgyeket!

Csodás hangolódást kívánok a misztikus energiákra, a mesés spirituális őszben!

Lélekölelésem

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások – személyre szóló spirituális terápiák
Angyalmágiák
Egyéni tarot elemzés – szerelmi jóslás
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php