TAROT kategória bejegyzései

Tavasz van, gyönyörű!

Ma kezdődik az asztrológiai Újesztendő!

„ Az életben több út van. Nem az új gondolatok megértése a nehéz, hanem a régiektől való megszabadulás, mert az behálóz bennünket. Igazság, lelkem mélyéből vágyódom utánad, ígérem szolgállak, és kérlek, hogy légy velem mindig. Sorsom, Uram, Teremtőm, taníts álmodni, hogy megláthassam az igazságot. Add nekem az őszinteség lelki állapotát, hogy megtalálhassam megnyugtató végtelenségemet.” – Ősi ima

Örömünnep.
A tavasz a megújulás, az új élet szimbóluma. Idén március 20-án, 05.30-kor van a tavaszi napéjegyenlőség. A természetben ez az újjászületés ünnepe. A Nap átlépett a Kos jegyébe.

Kozmikus kapu nyílik.
A tavasz újjászületést, megfiatalodást, új ötleteket, barátságokat, szerelmet, alkotókedvet hoz magával. Ez az időszak a régi terhek elhagyásának, és az új tervek feltöltésének ideje.A szíved ereje a szeretet ereje, önmagad mély szeretete.
Lelked fénye az az erő, amivel teremthetsz – csak csukd be a szemed és mond azt minden új lehetőség előtt:” Isten nevében kezdem el!”
A szeretet veled marad – a teremtő ereje elkísér minden utadon! Ez a Tavasz, a Te tavaszod lesz! Teremts!
A mágiát alkalmazhatjuk a gyógyítás, a megtisztítás, a lelki élet egyensúlya, a termékenység érdekében. Ha áldást mondunk ilyenkor bármire, vagy bárkire annak fejlődése felgyorsul.

A tavasz uralkodó angyala: Milkiel

Milkiel hoz életünkbe – ha kérjük – új ötleteket, a megfiatalodást, új szerelmet vagy éppen segít alkotókedvvé alakítani az álmodozást. Hívd őt segítségül, ha tavasszal a megtisztulás a célod, ha a lelki egyensúlyodat szeretnéd helyre állítani, de akkor is, ha most érett meg benned az elhatározás a családalapításra! Milkiel a téli betegségekből, esetleg sérülésekből segíti a gyors felépülést.
Milkielt a Nap angyalának is nevezik, hiszen felerősíti a nap áldásos hatásait, ezáltal energiával tölt el. Ahogyan a földben növekedésnek indulnak a kis növénykezdemények, úgy nő a te erőd is, ha Milkieltől ezt kéred, és ezt az erőt fordíthatod aztán a magad épülésére vagy gyógyulására.

Az időkapuban március 21-től március 25-ig Vehujah őrangyalt idézhetjük.
Ő a szeráfok kórusának őrangyala, Metatron Arkangyalhoz tartozik. Ez az angyal a szerelem, és a bölcsesség képességét jelképezi és uralja. Imában segítségül kérhetjük őt: “Vehujah kérlek áramoltasd belém túláradó energiáidat, amellyel csodákat lehet véghezvinni.” Ez az őrangyal minden új alkotást sikeressé tesz!

Oldásokkal, blokkoldással, tanácsadással, spirituális terápiákkal szeretettel várom az ezotéria iránt érdeklődő Hölgyeket.

Varázslatos teremtő napokat kívánok a megújulást hozó, spirituális tavaszi energiákban!

Asajah

spirituális tanácsadó  léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyal mágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

 

Szerelmi mágiáknak nagy ideje lesz!

Békés, együttműködő energiákkal érkezik a Telehold!

Telehold töltődik a levegős Mérleg jegyében március 21-én, 02.44 perckor.

A mostani telehold központi témája a párkapcsolat.
Harmóniára vágyódunk, mérlegelünk, kompromisszummal, együttérzéssel, empátiával, a békére törekedve kommunikálunk. A mély, tisztázó beszélgetések is jó ideje lesz. Társasági, párkapcsolati és kapcsolati döntésekben is arra törekszünk majd, hogy a békétlen, álságos kapcsolatokat elengedve lelki békénket visszanyerve a problémákat meg- és kibeszélve a pozitív, harmonikus együttélésre törekedjünk. Zárd le a régi sérelmeket, emelkedj felül a megbántott állapoton. Ne rombold, építsd a kapcsolatodat. A retrográd bolygók segítenek az önelemzésben – mutatják a blokkot. Oldásoknak is kedvezőek lesznek az energiák – ha ilyenfajta gondod lenne, keress meg, szeretettel segítek Neked.

A tavasz hivatalos, első napja romantikának is kedvez.
Szerelmi varázslatokra is kiváló a nap energetikája, de a teleholdat megelőző és azt követő nap is szerencsés lehetőség. Angyali és atlantiszi angyalmágiákkal – szerelmi átok-rontás levétellel, és szerelem vonzással is kereshetsz. Az angyalszerződéseknek nagy ereje lesz. A párkapcsolat megerősítő mágiáknak a legjobb ideje érkezik el. Szerelmi kötés lebontásával is segítségedre lehetek.

Az Időkapuban Vehujah, a Szeráfok kórusának őrangyal áll, Metatron Arkangyal uralma alatt.
Imájával megszólíthatjuk őt: “Vehujah angyal kérlek áramoltasd belém túláradó energiáidat, hogy, amellyel csodákat lehet véghez vinni. Szabadíts meg a zavarodottságtól és a haragtól, és segíts alkalmas befogadóra találnom, akivel megoszthatom nagylelkű adományaidat.Adj nekem életlátásodból, finomságodból, hogy hallhassam isteni hangodat, és hogy fényesen tündöklő képmásodat csodálhassam. Ó Vehujah légy te a kovács, s én leszek az üllő, légy az üvegfúvó s én leszek a kristály, légy az alkimista, és én leszek az olvasztótégely. Hadd legyek a te tüzednek, tüze, fényességednek fénye. Ámen.” Ez a csodás létező segítséget ad energiájával, hogy legyőzd depressziódat, hosszú betegeskedésed, és az újrakezdésnek ad sikerenergiát. Imagináld őt, ha azt szeretnéd, hogy mindent elsöprő szerelemmel szeressenek téged.

Telehold napján a Nap a Kos jegyébe lép – friss energiák indulnak meg.
Most rendezhetjük párkapcsolati vitás helyzetedet, pároddal kényes nézeteltérésedet is. Titkok kerülhetnek napvilágra – konfliktushelyzetek rendeződhetnek. Beszélgetéseinkben nyíltabbak, és őszintébbek leszünk – az égiek segítenek a harmónia megteremtésében. Egy csodás ‘fénydimenzió’ nyílik meg, amely a kapcsolati tisztításoknak kedvez. Egy új sorskör tárulhat fel szerelmi életedben, amely szerencsés kezdetet jelöl. Aki jól csináljak, annak a párkapcsolata egy felsőbb szintre kerül. Az összeillő párok áldásáradatban lesznek,az álságos, szeretetnélküli,  kapcsolatok szétrezegnek. A Mérleg Telehold kedvez az ismerkedésnek is – de ez az időszak nem könnyed flörtöket, inkább elmélyült beszélgetéseket, lassan kialakuló, de annál mélyebb vonzalmat hozhat.

Áldásokban gazdag, varázslatos megújulást, csodás kapcsolódást kívánok Nektek szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – tanácsadás
Szerelmi jóslás – szerelmi mágiák
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés, időpont egyeztetés: 06202782612
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is!
Messengeren és skypeon is kereshetsz.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Hangolódj a tavaszra!

Ha egyszer a sors tálcán kínál valamit, azt el kell fogadni, ellenkező esetben nagy árat fizethetünk. Mert az Élet mindig bölcsebb nálunk. A teremtő mágus varázsoljon benned – a belső rendrakás idejében vagy. A felmerülő gondolataid megmutatják mi az, amiben még elakadásod van – tudatosan figyeld és tisztítsd ki a múltadat. Most elkezdődhet és elindulhat egy folyamat…az újszerű gondolatok ideje van. Hangolódjunk a tavaszra!

“Hidd el, mindig lesz valaki, akinek nem tetszik majd, amit teszel, aki mindig mindent jobban csinálna, ha a helyedben lenne. Mindig lesz legalább egyetlen ember, aki jobban tudja majd, hogyan kellene élned, mit kellene tenned, hogyan kellene érezned. Mindig lesz olyan, aki mást lát a tetteidben, mást hall a szavaidban, és aki soha nem aszerint ítél majd, amilyen vagy. Mindig lesz egyetlen ember, akinek bármit is teszel megfelelni sosem tudsz majd, de ne feledd, sosem kell. Senkinek. Önmagad vagy a saját életed bírája, igazsága és éltetője. A Te életed, a Te felelősséged, könnyeid és mosolyod, csak a tiéd.” Theodorovits Andrea


POZITÍV MEGERŐSÍTÉSEK A HÉTRE!

1. Minden az én érdekemben történik!

2. Képes vagyok pozitív változásokat hozni az életembe, és meg is teszem, most!

3. Minden álmom és vágyam könnyen megvalósul!

4. Céljaim karnyújtásnyira vannak, és hamar elérem őket!

5. Egész nap nyugodt, és higgadt vagyok!

6. Béke és nyugalom honol bennem, és ez másokba is átáramlik.

7. A lehetőségeim végtelenek!

8. Hálás vagyok mindenért!

9. Mindig elérem, amit akarok!

MINDENKOR LÉGY POZITÍV TEREMTŐJE ÉLETEDNEK!

Sorsfordulati döntéseknél is szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

Léleköléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – spirituális terápiák.
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stdúdió
Kapcsolat: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Hatalmas kreatív energiákkal áld az ég megint!

H E T I  T A R O T

Teleholdas hetünk lesz!


A hét eleje a tűz elemnek kedvez.
A Császár IV.
Szabadságvágyunk egyre nő – régi hitrendszeri blokkok oldásának helye lesz. Engedd el, és töröld el ami korlátoz téged. Új utak nyílhatnak, nézz más szemmel a dolgokat – légy rugalmasabb. Pozitív életszemléleted sikerre vezethet. Gyógyító kezeléseknek, spirituális terápiáknak jó ideje lesz – tedd meg az első lépést a spirituális léted felé. Hold-Mars-Plútó az átalakító munkádban segít, áldásos erejével, és arra inspirál, hogy: Élj tudatos frekvencián!
Nem ajánlatos műteni beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A hét eleji napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek hozhatnak szerencsét. Jó program a takarítás és a mindenféle kreatív munka. (A Hold az Szűz jegyben jár majd.)

A hét közepe a levegő elemnek kedvez.
A Halál XIII.
Március 21, csütörtökön Telehold napja lesz. Fontos üzenetálmok érkezhetnek éjjel, oldásokban és tisztánlátásban segít. Az önismeret fontos dolog – sorselemzéssel kereshetsz – ha választ keresnél hol tartasz most és mi vár rád, ha nem toporogsz. Most a Vénuszi-Mars nagy energiát ad az új kezdetek lehetőségének. A Bika-Mars is nagy energiákkal ösztönöz – megújulni vágyódsz. Én már látom, hogy nagy térrendezésbe kezdek otthon – megszépítem és átrendezem a minőséget. Tértisztításnak, behangolás is kedvező lehetőségek lesznek – ez ügyben is kereshetsz!
Nem ajánlatos műteni a csípőt az epét és a veséket. A hét közepe a Nyilas, Vízöntő, Ikrek, és Oroszlán napjegyeknek kedvez.Jó program lehet minden művészeti program, dekorálás, szellőztetés, tér-átalakító lehetőség.(A Hold a Mérlegben lesz jelen – Teleholdban leszünk – elengedésnek, teremtésnek kedvez!)

A hét vége az víz elemnek kedvez.
A Világ XXI.
Komfortzónánkból kilépni vágyunk – a régi megszokottat unalmasnak találjuk. Értékes találkozók is sikeredhetnek, akár tervezed, akár spontán is jöhet – Légy empatikus ezekben. A Merkúr-Neptun ereje most a tisztázó beszélgetésnek kedvez. Érdemes a Merkúr-Neptunuszra ráfigyelni technikai meghibásodásokat hozhat.
Nem ajánlatos műteni a a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A hét vége kedvező lehet a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyeknek. (A Hold a Skorpiójegyében fog tartózkodni.)

“A Világ: a milliárd szikrává szétrobbant Szellemi Tűzgóc elkülönült kis egóinak keringése saját, vélt középpontjuk körül. A szédítő tűztánc forgatagából kiléphetsz, ha öntudatod középpontját visszaemeled az Egyetemes Középpontba. A nagy beavatottak szerint ez egyetlen mozdulat. Keresd ezt a mozdulatot, és igyekezz végrehajtani!” – Szepes Mária

A héten az elengedés és lezárás napjait éled. Egy régi karmakör lezárul és egy új sorskör kezdődhet el. Most aktív teremtője lehetsz életednek, engedd be a pozitívat. Oldásokkal, blokkoldással is kereshetsz. Engedd el a félelmeidet, az új változást hoz majd, de minőségileg jobbat. Tisztulj meg, tedd le a terheidet. Légy céltudatos és kommunikatív. Hatalmas kreatív energiákkal áld az ég megint!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetetek!

Lélekölelésem:

Asajah

 

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

ASAJAH STÚDIÓ

SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS HÖLGYEKNEK – VÁLASZOK, PROGRAMOK, TERÁPIÁK, SEGÍTSÉGNYÚJTÁS, HA ELAKADTÁL ÉLETED BÁRMELYIK TERÜLETÉN.

EZOTERIKUS SZAKTERÜLETEIM, AMIBEN SEGÍTENI TUDOK NEKED:

ÉLETVEZETÉSI tanácsadás – spirituális terápiák.
ELŐZŐ ÉLETED megtapasztalásai: mi voltál, hogyan éltél, mit tettél – oldások.
JELENLEGI LESZÜLETÉSI INKARNÁCIÓD – spirituális programok.
KARMA, Lélek wellnes: mostani kapcsolataiddal való karmikus feladataid.
KÜLDETÉSED – munka, hivatás, szakma választás, spirituális feladat.
KARMA-OLDÁS – a megtapasztalások kiegyenlítésével.
CÉLMEGVALÓSÍTÁS: agykontroll pozitív programokra.
TAROT-jóslás –  Lehetőségek, opciók. Kazanlár, Atlantiszi tarot, Angyal tarot, Kör sors tarot. (Avatott tarot mesterként alkalmazom.)
ATLANTISZI ANGYAL-tarot-jóslás /Tarot tanfolyam /.
ŐRANGYAL csatornázás /kapcsolatfelvétel/.
PLEJÁD fénykamra gyógyítás /alszemélyiség harmonizáció/.
FENG-SHUI /Bágua- térrendezés/.
TÉRTISZTÍTÁS FEHÉR mágiával /lakás, üzlet- beavatás, negatív erőterek bemérése és levédése, szellemelengedés/.
SORSELEMZÉS: SZÁMMISZTIKA – sorselemzés, karmaszámítás, párkapcsolat elemzés.
DNS– sejtmegújító vezetett- meditáció.
ENERGIAGYÓGYÁSZAT – testi, lelki betegségekre gyógyító-harmonizáló energetikai kezelések – minden konzultáció részeként ajándékba!
MÁGIA – problémamegoldó energiák – elakadt élethelyzetekre.
PÁRKAPCSOLAT tisztítás, harmonizálás, ha nincs akkor “bevonzás”.
SZERELEMKÖTÉS OLDÁSA – FEKETE MÁGIA törlése.
PÁRKAPCSOLAT ELEMZÉS – Szerelmi jóslás. Oldás,elengedés,párkapcsolati tanácsadás.

ÁTVEZETÉS: Segítségnyújtás a léleknek a testből való könnyebb kilépéséhez a halál pillanatában.
ELHUNYT hozzátartozótól búcsúvétel, elengedés – karmatisztítással – halottkommunikáció,kapcsolatfelvétel!
ÁTOK-rontás levétel, önsors-rontás ellenni tisztítás – csakra-aura tisztítás, védelem.
HARMADIK SZEM csakra nyitás – tudattisztítás.
TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – beavatás a vizualizációs agykontrollba.
MASSZÁZSOKTATÁS (Harmóniamasszázs)
SPIRITUÁLIS energiamasszázs csak hölgyek részére:
gyógyító energiákkal – méregtelenítő seavajas arc, és fiatalító olivás arcmasszázs, fél órás kivitelben.
MEGSZÁLLOTTSÁG kezelése, szellemek, entitánsok levétele
TUDATMÓDOSÍTÁS – tudati hipnózis – negatív szenvedélyek ellen.
FOGYASZTÁS – negatív súlyfelesleg energia oldása,egyénre szabott programozott technikákkal.
ENERGIASZINT EMELÉS – csakra-aura harmonizálás, tisztítás.
VEZETETT MEDITÁCIÓK – tisztító energiák.
SPIRITUÁLIS VÁLASZTERÁPIA – védett szellemi térben.
ÖNBIZALOM ERŐSÍTŐ terápiák – stresszoldás.
ANGYAL TANFOLYAMOK (egy, két napos és négy napos kivitelben).
ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ – megoldhatatlannak tűnő élethelyzetek segítésére.
ARKANGYALI csakra-behangolások.
ATLANTISZI tarot tanfolyam.
ANGYAL GYERTYAMÁGIA tanfolyam – misztikus behangolással.
REZGÉSSZINTEMELŐ vezetett tisztító meditációk.
HADÓ, MAHATMA-ENERGIÁK alkalmazása.

MINDEN KONZULTÁCIÓS ÜLÉS AJÁNDÉKA: Csakra-aura harmonizáló tisztítás!

A spirituális tanácsadás egy elemző, tisztázó konstruktív terápiás ülés egy adott sorsfeladat megoldására érdekében. Tarot kártyát használok, ingát, kristályt, és a tisztánlátó képességemet, az auraolvasást. Avatott szellemi térben dolgozom, arkangyali erőtérben. Segítséget adhat az ülés számodra:
– Ha előrelépnél szolgálatodban: életcél, életfeladat, lehetséges élettervek.
– Ha elakadtál több életterületeden: kapcsolatok, hivatás, önismeret, párkapcsolat.
– Ha fejlődnél spirituálisan: ismerd meg jobban képességeidet, mivel járulhatsz Te is hozzá a világ fejlődéséhez. Hogy meg tudd, mi a küldetésed, a spirituális életfeladatod. (Előző életbeli karma és mostani inkarnációs életküldetés.)

Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem, küldetésemet 2002 óta gyakorlom. Avatott spirituális nagymesterként várom a spirituális úton levő Hölgyeket tanácsadásra, problémamegoldó ülésekre, holisztikus, spirituális terápiákra Budapesten, az Örs vezér terén levő magas tisztító energiákkal behangolt stúdiómba – ezoterikus, hangulatos környezetben -, vagy lehetsz bárhol a Világban – külföldiek, vidékiek számára skypon és messengeren is elérhető vagyok. Bejelentkezni személyesen lehet, bejelentetni mást nem lehet. Egy konzultációs ülés másfél óra. A tanfolyamok igénybe vehetők személyes konzultációban is. Hívj, bátran bizalommal, legjobb tudásom szerint segítek neked. Ne toporogjál, ne hezitálj, itt a megoldás:  a lehetőség nyitva áll előtted is!

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyeket!

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász–angyalterapeuta

Bejelentkezés, időpontkérés: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető a konzultációs ülés a vidékiek és külföldiek számára is.
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió

A részletekről érdeklődni a facebook profiloldalamon is lehet, amely a weboldalon található facebook profilképre kattintva elérhető.  Bejelentkezni telefonon egyszerűbben és rugalmasabban lehet.

Szerelemre hangolva

“Ha nő vagy, tanulj meg férfiésszel gondolkodni, ha férfi vagy, tanulj meg nőül.Ezt a mondatot először egy kitűnő táncospártól hallottam. Tangót táncoltak, s mint tudod, a tangó: misztérium.Két év múlva megtudtam, hogy a lány párt cserélt. Nem tudta a férfi jól vezetni. Éppen azért, mert parancsolt neki s nem irányította. A két magatartást egy világ választja el. Az elsőt a hatalom működteti. Az erőszak, a szolgaság és az engedelmesség; az ilyen tánc sohasem lehet harmonikus. Harmonikus csak olyan kapcsolat lehet, amelyben mindketten szabadok. A vezető szabadon irányít – és a társa szabadon repül utána. Mindketten boldogok. És a táncuk csodálatos. Minden benne van, amit férfiról és nőről, hímről és nőstényről, jinről és jangról, lányról és fiúról tudni lehet. Így kellene élnünk, szeretkeznünk. Így kellene szép párkapcsolatot, házasságot létesítenünk. Így, mint ezek a tangótáncosok.” – Müller Péter

És újra itt  a tavasz, jön a nyár és a szerelem. A kalandok, a flörtök és az igazi, valód kapcsolatok lehetőségei. Tavasszal, nyáron valahogy könnyebb ismerkedni.  Zsong a természet, a levegő is szerelemmel lesz teli – szerelem, romantika. És az, hogy melyik kapcsolatból mi lesz rajtad is múlik. Lehet, hogy csak egy segítő társ, lehet,  hogy  egy alkalmi kapcsolat, lehet, hogy egy igaz barát, lehet, hogy egy életre szóló nagy kapcsolat. Attól is függ te mire vagy kész, és attól is hogyan alakítod a sorsdolgaidat.


Egy igazi, valódi párkapcsolatban  nem elég csak a kémia!
Van olyan, hogy barátnak, szeretőnek meg férjnek való – a bárki jó lesz című fejezetet  most rögtön felejtsd el. Az, hogy ki kihez való az asztrológus szemmel, tarottal, de akár számmisztikával is mérlegelni lehet.

Az előző életben volt a megoldás kulcsa.
Egy kis hölgy azzal keresett fel, hogy elmúlt már 35 éves, és nincs egy normális pasija sem – ő így fogalmazott. Megnéztük az okát. A leányzó előző életében kisgyermekként hunyt el, így nem volt módjában felnőtt nővé válnia. Szüleinek az elválás fájdalmát kellett megtapasztalni az ő leszületésével.  Ebben a spirituális leszületésében azt tanulja meg, hogyan válhat hiteles nővé, tehát fel kell nőnie. Fel kell nevelnie a belső gyermeket is. Lelki fiatal, friss és üde, habár volt már jó néhányszor itt a földön. Mindig olyan férfit választott tudat alatt aki nála mindig idősebb volt. Támaszt keresett. Válasz jött a miért. Most épp azt programozza be, hogy ettől el kell szakadnia, most ebben az életében a hiteles női szerepet lehet megélni. Erre kell felkészülnie.

Terápiákat javaslok neki – amit szívesen el is fogad.
A legutolsó kapcsolatát pedig el kell engednie, hiszen semmi dolgunk nem volt egymással. Az életszám is csak barátot mutat, egyetlenegy jegy sem passzol a teljes asztrológia képletében, a holdjegye is más mint a férfi napjegye. Ez a kapcsolat az elejétől fogva kudarcra volt ítélve. Ezt ő tudomásul veszi. Az elengedés is bevesszük a programba tehát. A tarot lapok  megmutatták, hogy a férfi sem nem volt vele boldog, tartósat ő sem akart. A feng-shui elemük is ütközött, diszharmóniát kavart.

A női szerepek: Anya, Amazon, Szerető, Feleség.
A női szerepet nehéz megtanulni akkor, ha a családban nem volt igazi női modell. Már-már van sejtése arról, hogy mit is akar – meg is tudja fogalmazni, hogy teremtse.  Sokat beszélgettünk – helyzetekről, a mi lenne, ha lehetőségekről… Képbe került, és örömmel várja a következő ‘szemesztert’ – még többször találkozni fogunk.

Akit az Isten neked szánt, azt az ördög is utánad tolja talicskán!
Munkája révén is ismerkedhet, de ahogy az aurájában olvasok azt látom-érzem, hogy nem így lesz. Még egy kicsit kell várnia – felnőni hozzá! – na ugye. De már lelki szinten az asztráltérben egy olyan férfi mutatkozik, aki igen komoly, megfontolt, határozott, a lelke legmélyén azonban gyermeki, vidám, könnyed természetű. Összeillenek. A karakterén kívül még a napjegyét is érzem, a hölgy holdjegyével stimmel. Várakozik… Találkozni fognak, ismerkedni hamarosan.  Az angyalok is jelen lesznek! Összefoghatnak, új közös életet teremthetnek. Nem karmikus a kapcsolat, szabad szívvel választott. És hogy mi lesz? Most még csak ismerkedik a gondolattal.  Dehát mindig a Nő dönt. Izgatottan várom a folytatást…

Ha párkapcsolati gondod van bátran keress meg: Szerelmi jóslás – kapcsolat elemzés, kapcsolati rontás-átok levétel, párkapcsolati tanácsok, kapcsolat megerősítő mágia.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés
Tarot – teljes körű elemzés
Szerelmi jóslás – tarot, számmisztika, csipetnyi asztrológia
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Délelőtt 10-től este 20-ig elérhető vagyok – hétvégén is!

Konzultációk: messengeren és skypeon is.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Megérdemled, hogy boldog légy!

Elfogadás – Elengedés – Sikeres új kezdetek

“A megértés hozzásegít az elfogadáshoz, az elfogadás pedig a gyógyulás feltétele.” – Joanne Kathleen Rowling

Ha valami nem működik azt el kell engedni, azt le kell zárni. Ahhoz, hogy újra tudsz kezdeni a fénytelent el kell engedni, ha fénybe akarsz tartani.
A szembenézés a legelső lépés – megérteni, és elfogadni, hogy nincs tovább, hogy vége van. hogy már nincs mit építeni. Összedőlt, szétzuhant. Te ne zuhanj vele… legyenek új terveid, és új céljaid. Le blokkolj le, lépj tovább és merészen vágj bele az új lehetőségekbe.
Az elfogadás azt jelenti, hogy felfogod, megérted, hogy ennyi volt. Már nem tehetsz többet érte. Ne akadályozd magad tovább – ne hitegesd magad tovább, hanem lépj egy nagyot és kezd el elengedni azt, aminek már nincs helye az életedben.
Elengedő- oldó, blokkoldó meditációkkal, spirituális terápiákkal szeretettel várlak, ha egyedül nehezen engeded el a dolgokat.

Egy kedves vendégem egy igen zavaros üggyel keresett meg. Kezdtük szép lassan kibogozni a helyzetet. Félve nyílt meg, szégyellte magát saját maga előtt, hogy mibe is keveredett. Egy igen bonyolult szerelmi történet főszereplője lett. Először kétségei se voltak, a szerelem elvakította. De aztán egyre csak azon töprengett, vajon jól döntött-e amikor belement a korántsem egyszerű helyzetbe. Majd egyre jobban gyanakodott hogy valami nincs rendben. Valami ne stimmel, valami talán mégsem jó…
És igen, a konzultáció alatt kivilágosodott – a tarot és az asztrológia, a feng-shui, és a számmisztika is jó barátunk! – hogy a párja, partnere igen nagyon megvezette, és az orránál fogva vezetné ma is, mindaddig, amíg csak hagyja.
Ó’ azok a csalfa szemek – ahogy belenéztem mindent megértettem. Az energetikája, a kisugárzása mindent elárult róla. A  mocskos kis terveit, a sunyi, alattomos számításait… Az angyalok se emelték a kapcsolatot lelki szintre – jelezvén, hogy nincs semmi dolga vele.
A sejtése beigazolódott – kihasználják, és félredobják, aztán megint előveszik… Pont akkor, amikor épp szükség van rá.
Fájó szívvel, szorongató mély belső remegéssel nézett szembe a tényekkel. Más amikor ő gondolja, és más amikor elé tárják, és egy segítőtől hallja.
A nem értem, nem hiszem el, nem ezt érdemlem váltja fel… majd tehetetlen dühében, vissza emlékezik… Összeáll a kép előtte is. Igen, úgy van, sajnos most már értem, hogy mit ért tett, és hogyan gondolta. Számításból volt velem – mondja lehangolóan.
Megértette, s elfogadta, hogy ez tovább nem mehet!
Egy energetikai oldásterápiát javasoltam számára, ami igen sokat segített már az első alkalommal is. Megkönnyebbült mosollyal nyugtázta, hogy ezt már hamarabb is kellett volna…

Visszavonhatatlanul nekibátorodva elhatározta, hogy tovább folytatja a terápiát, és elengedi azt, hogy rútul becsapták. A düh és méreg helyett most már a megbocsátáson gondolkodik. Karmikus adósságot törlesztettek feléje, és hát ilyen nem szépen lett vége. Új erőre kapván, felcsillan a remény szele – a csapodár párja nélkül is van élet tovább, lehet élnie nélküle.
Keseregnie már nincs is min, hiszen hamarosan egy új szerelem kacsingat feléje – már az ősszel jöhet az “igazi” – súgják a tarot lapok neki. (Szép is lesz, meg kedves is, kicsit talán büszke. De hát van minden párkapcsolaton dolgoznivaló is…)
Ha készen lesz rá, meg is találja, a jó lehetőséget el nem szalassza – a boldogságot válassza. Most már tiszta fejjel gondolja, hogy van olyan, akit neki szántak, van olyan, aki hozzávaló lehet. Hálás szemmel búcsúzik el tőlem. Visszavárlak! –  ölelem meg. Számíthatsz rám, segítek neked! Minden jót neked, Isten áldása rajtad legyen. Megérdemled, hogy boldog légy!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia
Szerelmi jóslás – kapcsolat oldás, párkapcsolat erősítés
Energetikai tisztítások – rontáslevétel, csakra-aura harmonizálás
Kapcsolat: 06202782612
Budapest,Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Változás – elengedés – új kezdetek!

H E T I   T A R O T

Március 11-től március 18-ig.
Növőholdban leszünk!


Hét eleje a levegő elemnek kedvez.
A Válaszutak VI.
Fáradékonyabbak lehetünk, habár feszítő, újító energiák hatnak. Lépni szeretnénk, haladni mennénk… Tervezgetős napok jönnek. A mártír szerepből sokan kilépnek – erős akarattal, elengedések lesznek. Szakítás és váltás is sok helyen jöhet. Aki, ami nem tesz már boldoggá, attól válni lehet. Anyagi téren jó lehetőségek jöhetnek – de nemcsak anyagi téren gazdagodhatsz –  értékes baráti beszélgetésekkel, szeretteinkkel való békés megéléssel is gyarapodhatsz.  Március 12-e – egész nap! – a gyermekfogantatásnak is kedvez. Oldásokkal, blokkoldással szeretettel várlak. Az Oroszlán, Mérleg, Vízöntő és Kos napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Elengedő, oldó meditációknak, Teremtő imáknak is jó ideje lehet. (A Hold az Ikrekben jár.)

A hét közepe a víz elemnek kedvez.
A Mágus I.
Döntéshelyzetben lehetsz – válaszút állhat előtted. Belső megérzéseidre figyelj, ne agyalj túl sokat. Teremtő erőd igen nagy lesz – nagy akadályokat is leküzdhetsz. Figyelj oda minek adsz energiát – ne teremts káoszt, bonyolult helyzetet. Spirituális energiád hatalmas, jóra fordítsd a dolgokat. Álmainkra is figyeljünk oda nagyon – álomnaplód ha van elemezheted gyakran, a valóságban milyen helyzetmegoldásokat adhat. Kérhetünk ‘angyalsegítséget’, de szellemi vezetőink is jó tanácsot adnak. Ha elakadnál tarot opciókkal segíthetek neked. Tanulj! Ismerd meg önmagad, utazz mások felé! Ne légy türelmetlen! Várj! Higgy abban, bármit elérhetsz! A Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Családi együttlétnek, családi, rokoni  programoknak  is  kedveznek az energiák. (A Hold a Rákban lesz jelen.)

A hét vége a tűz elemnek kedvez.
A Bolond XXII.
Lelki munkában, nagy belső rendrakásban lehetünk. Fontos döntéseket még ne hozzatok meg, érleljétek meg ezeket. Előremennél, de valami visszatart. Mi az ami gátol, ami visszatart, ki az aki határt szab? tedd fel magadnak a kérdéseket. Életed melyik területe az ami leblokkolt – hol nem vagy szabad? Bízz a benned lévő bölcs erőben. Higgy magadban, és a Gondviselő Univerzumban. Nagyszerű lehetőségek állnak előtted. Az első lépés lesz a legnehezebb, a többit már örömmel teszed majd meg.
Légy bátor! Szeresd magad! Fogadd el a jót! Ne engedd be a rosszat! Légy pozitív! Légy jelen! Mosolyogj! Szívvel szeress! Ésszel cselekedj!  Ariel Arkangyal nemcsak jótanácsot, de bátorságot is – imagináld őt, ha gondban lennél.  Önbizalom erősítő terápiákkal kereshetsz. A Mérleg, Nyilas, Kos és Ikrek napjegyeknek kedveznek az energiák. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Baráti találkozóknak jó ideje lehet. (A Hold az Oroszlánban jár majd.)

Figyeljetek oda, egész héten a retrográd merkúri energiák hatnak, sorsbolygónk, a Szaturnusz pedig vénuszi energiákkal segít nekünk és a Jupiter is  velünk lesz.  Vigyázz a lelki békédre, ne hagyd megvezetni magad. Törekedj a harmóniára és a szépre. Engedd el a félelmeidet és kövesd a szívet szavát!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetetek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

Minden pillanatban teljes szívvel élj!

Március a nagy lehetőségek hava – lásd tudatosan a helyzetedet, valósítsd meg a céljaidat. Figyelj jobban oda a megérzéseidre, a belső hangra, amely a felsőbbrendű éned szava. Ne adj energiát a lehúzó helyzeteknek.

“A megvilágosodás egy olyan állapot, ahol minden ellentmondás eltűnik. Az ember egyszerűen csak felfogja az életet úgy, ahogy van. Nem gyárt hozzá elméleteket, nem hasonlít, és nem ítélkezik.” – OshoA hétvége alatt is hátrálásban lesz a Merkúr a Halak jegyében. Extra időt kapunk kicsit végiggondolni cselekedeteinket, átgondolni következő lépéseinket. Tisztázó, vagy lezáró helyzeteknek is jó ideje lehet. Egymásra figyelve, egymásra hangolódva tehetjük szebbé a napokat. Éljük meg pozitív aktivitásban ezt a csodás tavaszi hétvégénket.
Ha valami lezárul előtted, merj bátran egy új életszakaszba lépni, bízz a Gondviselés erejében. Kapcsolataid átalakulóban lehetnek, emeld fel őket egy magasabb rezgésbe. Légy hű magadhoz, a célkitűzéseidhez. Keresd mindig a harmóniát, a feltöltődés lehetőségét.  Ne az akadályokat lásd, a megoldást keresd.  Nyiss a beköszönő  újra!
Segítő, személyre szóló  tanácsadással szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó Hölgyeket! Blokkoldások – rezgésszint emelés – csakra-aura tisztító harmonizálás – teremtő programozás konzultációban. Időpont egyeztetéssel bátran keress meg.
Élj magas rezgésszinten, hogy teremteni tudd életed, sorsod minőségét! 

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot- Számmisztika- Csipetnyi asztrológia
Spirituális terápiák – energetikai tisztítások
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612 – hétvégén is elérhető vagyok!
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. Március

Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió

“Bármikor kezdhetsz új életet – sorsodat a döntés pillanataiban alakítod!” – Asajah

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php?fbclid=IwAR1hxvARBwoFiStMzhWYnfmyaFsdhkOUrsqNmBLxpwXvPvV9U3fkJ1kSU38

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Léleklelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében