TAROT kategória bejegyzései

Csodás teremtő, sikeres napok elé nézünk…

HETI TAROT
Október 15- október 21.

“Mágus vagy! Gondolataiddal szünet nélkül teremtesz a láthatatlan síkokon. Vigyázz hát, hogy gondolataid mindig a fehér úton járjanak, nehogy olyan csírákat lobbants életre, amelyekből rózsa helyett kígyó bújik elő.” – Szepes Mária

Mágikus napok elé nézünk: vizualizáld amit elérni akarsz – használd a teremtő képzeleted!

Hét eleje:
SUBBÁD – A CSÁSZÁRNŐ III.
A hét elején érzelmes-érzelgős, megértős energiákkal telített időben leszünk.Tisztábban, értékesebben tudunk kommunikálni, szeretteinkhez közeledni. Most bátran kiönthetjük s szívünket, mert áramlik a szeretet. Eloldhatunk sok régi téves hiedelmet, bátrabban tudunk cselekedni, jobban át látjuk a jövendőt is. Spirituális lelki tisztulásban lelkünk is gyógyul fog, s kreatívabbak is leszünk. Baráti kapcsolataink ápolásának is kedvez az időtér. Hivatalos ügyeidet is jól intézheted most,  ha vannak. Minden sikerül, amit elterveztél, pozitívan állj hozzá a dolgoknak. (Bak Hold, Vénusz retrográdban.)


Hét közepe:
GÖNCÖL SZEKERE  – A DIADALSZEKÉR. VII.
Jó formában lehetsz – energikus szenvedélyes energiákkal  erős leszel. Kreatívság hozza az új lendületet – ne halogasd tovább, amit megtehetsz. A Nap a Mérlegben lesz, de marsikus energiákban. Nézeteltérések, viták, veszekedéseket ne programozz – légy a békés megoldásnak híve, előbbre jutsz.  Az új ismeretségek bevonzásának lehetősége előtted, a társasági életed is fellendülhet. Élvezd az életed, kényeztesd magad azzal, ami örömöt ad! (A Hold a Vízöntőbe, a Neptunusz retrográdban)


Hét vége:
NIMRÓD-MENRÓT-ORION-GILGAMES – AZ ERŐ XI.
Hír és információáradatban – szerencsés lehetőségeket ígérnek a közeli dolgainkat átalakító napok is… Légy toppon, mert a cselekvő energiádat is kell használni, nemcsak az eszedet. A sikeres alkotómunkádban Rafael Arkangyal támogat – kérd őt, ha úgy véled a sorsod felett nincs hatalmad. (Halak Hold, a Jupiter a Skorpióban jár.)

Szívcsakra oldásnak is ideje van – ha blokkoltnak érzed érzelmileg magad. A  neptunuszi álmok fontos híreket hoznak – figyelj az üzenetekre, segitőleg hatnak. A hétvégén a pihenésé legyen a főszerep: a kapcsolatápolás,a  wellnes és a romantika is jó program lehet. Töltsetek minél több időt a szabadban – ha feltöltődtök nagy erővel lehet majd indulni az Újnak.
Kapcsolódj be az áramlásba – mondj igent az életedre, annak történéseire!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halottkommunikácó
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

A Tarot kártya a tudatalattink tükörképe

A taró, mint a mágia eszköze.
A Tarot kártyát az ősi Egyiptomban, spirituális beavatásoknál használták. Nekünk a jövő meglátásában (jóslás), életünk megértésében, problémáink megoldásban segíthet. Spirituális szempontból: meditáció, tudatos teremtés, párbeszéd, elmélyülés. Dr.Kazanlár Áminollah Emil professzor úr által nyertem beavatást a tarot csodálatos tudományába. A tanár úr a mai napig tanít, tanfolyamokat tart. Kazanlár Emil tarot csomagját azért tartják különlegesnek, mert szakítva az eddigi hagyományokkal, nem követ egységes vallási vonalat (egyiptomi, héber stb.) Egy ökumenikus tarot, amely a nagy világvallások összhangjára hívja fel a figyelmet. Utalva ezzel a kis arkánum lapjain egymásba olvadó vallási szimbólumrendszerrel. Az indiai (botok), a magyar (kelyhek), perzsa (érmék), egyiptomi (kardok) világ vallási és történelmi nagy alakjai, jelenései találhatók rajtuk, ötvözve egy igen aprólékos szimbólumrendszerrel.


A tarot bölcsességei élni tanít!
A tarot kártyádat meditációra, probléma feltárásra, de a jövő kifürkészésére is használhatod. A kártya valójában a jelenlegi helyzeteinket segít átlátni, és megmutatja, milyen lehetőségeink vannak a megoldáshoz. A taró a mágia eszköze, segít kapcsolatot teremteni a belső vezetővel, és fejleszti a belső intuíciót is.Nincs helytelen módja a tarot kártya olvasásának. Ha valaki olvasni szeretne a lapokból, azt csakis saját intuíciói szerint kell tegye – ugyanis így lesz valóban hatásos és igaz. A tarot nagy és kis titkai az önismeretben is segít. Megmutatja, hol akadtál el életutadon és erre különböző kiutat tanácsol.
A tarot tulajdonképpen egy analógiás rendszer, amely a használóját tudatossá teszi a saját sorsára. Megmutatja azt is pld. hogy áldás van-e kapcsolatodon, vagy rontás. Érdemes a lapokat időnként tisztítani a telehold erejével, és lehetőség szerint tiszta, beavatott térben használni azokat.
Magamnak ritkán jósolok. Ha nem érek a csomaghoz,  csak ránézek máris lapok villannak fel előttem – általuk a taró szellemvilága üzen! –  jó kapcsolatban vagyunk. Tarot kártya a képein keresztül ki tudja vetíteni és képes tudatosítani a megérzéseinket. Így képesek lehetünk sokkal jobb és átgondoltabb döntéseket hozni. Ha szeretettel és tisztelettel forgatod a tarot a legjobb barátod, segítő tanácsadód  lehet!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Bejelentkezés tarot elemzésre:
06 20 278 26 12
Asajah Stúdió Budapest, Örs vezér tere
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

SZATURNUSZI ERŐBEN!

Sorsbolygónk a Szaturnusz.

A Szaturnusz a karmikus nagy tanítónk, szétrombolja a hamis illúziókat. A legfontosabb sorseseményeket hozza el életünkbe. A szaturnuszi erővel sorsfordító dolgokat tehetünk: áldott, értékes lehetőséget hoz életünkbe minden aktiválódása. Erős rezgésében nagy dolgokat teremthetünk – oda indulhatunk, ahová a sorsunk visz. Hoz kihívás, de sikert és szerencsét is – megtestesít a sikert és a ragyogást is. Segít ledolgozni a karmikus terheket is. Az aktív időszakban nagyot léphetünk sorsdolgainkban – ha változtatni szeretnénk életünkben!


A Szaturnusz aktiválódásai: 2018. október 12, 20 hajnal-reggel, 22 délután, 24!, 27 este – 28 hajnal-délelőtt, 29 délelőtt.
2018. november 2 délután, 4 délután-este, 6 éjszaka, 11 délután, 16 délután-este, 19 hajnal-reggel, 21, 25 délután-este, 27!, 29 éjjel. 2018. december 2 hajnal-reggel, 4, 9 reggel, 14 reggel-délelőtt, 16!, 19 hajnal, 23 délelőtt, 27, 29, 31 este. – forrás:Zentai Anna

A Szaturnusz sorsfordító éveket hoz: 2020-ig a Bak jegyében fog tartózkodni. De alaptulajdonsága a tanító-tudatosító energia, amiből mindenki eleget kaphat. A Szaturnusz állása a horoszkópban azt a területet mutatja, ahol a legkevésbé érzi magát biztonságban az ember, és amit mindenek felett igyekszik pótolni. Szaturnikus betegségek: az epekő, vagy a vérerek, érfalak megkeményedése, elmeszesedés, köszvény és a reuma. A fog és csontbetegség is ide tartoznak. Az egyéni sorsnak a Szaturnusz az uralkodója, a tömegek sorsának a Plútó.
A szaturnuszi energia minden napjegyre másképpen hat.
Ebben az évben a Kosokat a karrierben segítheti, az anyagi stabilitásban. Az Oroszlánokat az új munkában és az új kapcsolatokban. A Nyilasokat a pénzügyekben és az önértékelésben. A Bikákat az új területek kipróbálásában, az üzleti kapcsolatokban és a párkapcsolatban. A Szüzet a kreatív önmegvalósításban, a vállalkozókedvben és a közlekedésben. A Bakot a magabiztosság növelésében, egy nagyobb cél melletti elköteleződésben. Az Ikreket a spiritualitásban, és a pénzügyeik megszilárdításában. A Vízöntőket az új látásmód kialakításában, a barátságok építésében és a hivatásban. A Skorpiókat a szemléletváltásban, és a kommunikációban. A Halakat a támogató kapcsolatok kiépítésében és az álmok beteljesítésében.
A Szaturnusz a Bak csillagjegy társa, melyhez a tarot a Világ kártyáját rendelte hozzá. A Nagy arkánum Világ kártyája azt üzeni, hogy álljunk két lábbal a földön, fogadjuk el mi az ami lehetséges, és mi az ami nem. Szerencsét és sikert ígér, ha nemcsak álmodozunk, hanem cselekvő energiával teszünk is érte.
A Szaturnusz minőségi változásokra készet, arra tanít, hogy légy kitartó és éld meg azt, amit szeretsz!

Léleköleléssel.

Asajah
spirituális tanácsadó  – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Szerelem, szerelem…

Skorpiós energiákban.

Légy önmagad, légy igaz – és vonzani fogod azokat, akik ugyanolyan energiákat árasztanak. Láss túl a káprázaton, az illuzórikus világon. Vedd észre, azt ahová, akihez nem tartozol.


Ne töltsd az idődet önsorsrontásban – ha a párkapcsolatod nem működik az annyit jelent, hogy lejárt!
Ahol nincs meg egymás szeretete-tisztelete ott nincs mit keresned tovább… Jah’ és nem kell szeretőt tartanod, mert nem az a megoldás. Ne vesztegelj olyan kapcsolódásban, ahol a párod nem a társad, csak a szobatársad. Ha nem nő fel hozzád, ne ereszkedj le hozzá. A szintkülönbség nem hoz spirituális kapcsolódást. A boldogtalanság nem fog boldogságot szülni – ahol nem szeretnek, nem értékelnek, ott nincs helyed tovább…
Lépj ki a méltatlan helyzetből és éld tovább az életedet felszabadult boldogságban – a valódi társad-párod ha készen állsz hidd el rád talál!

 A Skorpió jupiteri energiákban lesz október 11-27 között. Ez egy kissé lelkizős-érzelmes időszakot takar. Október 27. december 27 között szaturnikus rezgésekben lesz, ez a sorszerű – egyeseknél drámai – átalakulások ideje lesz! Majd december 27. – 2019. november 5. között merkúri energiákat ural – érzelem-értelem rezgésekkel telítődve.

Sok mindenben változhatsz ezen időszak alatt.  Lehet, hogy helyes táplálkozási szokásokat veszel fel, a negatív dolgokról kezdesz lemondani, pld. cigaretta, alkohol, függőségeket számolhatsz fel… Fájni fog a lelkednek is ha csúnya szavakat használnak előtted, valahogy még jobban vágyódsz majd a tiszta kommunikációra. Sokkal több időt szentelsz azoknak a dolgoknak, amik feltöltenek, és boldogságot hoznak. Sokan nyithatnak vállalkozást is.  Igénye lesz a nőknek jobban az anyaságra, a pároknak a gyermekvállalásra. Nemcsak tudatunk, de lelkünk is átalakulóban – a jó irányba haladva nyitunk az új, szebb, és jobb dolgokra. Aki nem emelkedik az süllyed! – hatalma rezgésszinti különbségek lehetnek ezért  majd a párkapcsolatokban…
http://asajah.hu/gondolatok/sorselemzes-parkapcsolat-elemzes.php
A napokban aktiválódott spirituális energiák segítenek a helyes döntések meghozatalában: Lépj mihamarabb, ha maradni sincs energiád…

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Energetikai tisztítások.
Elengedő-oldás-blokkoldás – konzultációs terápiás megoldással kereshetsz telefonon, skypeon és messengeren is.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Az égiek nekünk segítenek – bolygóenergiák

A bolygók segítő szándékú rezgésekkel nyitnak új utat, kaput nekünk!

Október 11 én a Skorpióba lép a Jupiter, a hitrendszerek átrendeződésének ideje ez: ami elavult segít elengedni, a tovább lépésünkhöz szükséges jót pedig segít integrálni.

Szintén Október 11-én Mars-Vénusz Fénykapu nyílik.  Ez az energia segít kilépni a régi elavult kapcsolatokból, és helyet és sorsfeladataink felvállalásához ad elég erőt nekünk, ha van elég hitünk és bátorságunk a kihívásokat felvállalni.

Május 2 től November 2 ig a Bakban lesz a Mars szembesítve a “nagy” sors feladatainkkal  és egyben segít kitartónak lenni. Ez  az időszak az  önálló gondolkodásba, a szabad döntések meghozatalában  segít – a helyedet fogod megtalálni, ha mersz elindulni.

November 2 től a Vízöntőbe lép a Mars, és  december 23-ig ott is fog tartózkodni. Egyeseknél hozhat: költözést, ingatlan vásárlást, eladást, külföldi utakat, és új perspektívákat is Ezen időszak félelmeinket is segít majd s elengedni – s amire igazán szükségünk van azt megnyerni!

A Vénusz egészen 2019 január 7-ig a Skorpióban lesz. A kapcsolatok elemzésében, jobbításában és a már működő, vagy következő  összecsiszolódásban segít.

Az Uránusz pedig 2018. november 7-től –  2019. március 6-ig a Bikában fog tartózkodni – s ezzel elindul egy újabb nyolc éves hatás. Más, új minőségű kapcsolódások születhetnek, érettebbé téve a meglévőket is. Az Uránusz egyébként egészen 2026 áprilisáig a földies jegyben fog tartózkodni nagy és hirtelen változásokat generálva életünkben, és direkt mozgásában visszavonhatatlanná teszi a sorsdolgokat – az anyagi létünket fogja nagymértékben  átalakítani – hosszú, lassú áthangolódással.

Adjunk helyet életünkben a segítő  rezgéseknek és cselekvő energiákkal tegyük szebbé a jelenünkkel a jövőnket is. Aki fél az nem teljes egész – mert a szeretet ellentétje a félelem. Ha gondjaid vannak keress fel – spirituális tanácsadással szeretettel várom a hölgyeket! A tudatos teremtés idejében vagyunk – bízzuk jobban magunkban, s higgyük az isteni gondviselő univerzumot. Mert minden új lehetőség áldás!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-útmutató
Energetikai tisztítások.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

ÚJHOLDAS ENERGIÁK – ÚJHOLD A LEVEGŐS MÉRLEG JEGYÉBEN!

MÉRLEGELŐ ÚJHOLDBAN!

Kedden október 9-én, hajnal 5.46-kor köszönt be ránk az októberi újhold, a Mérleg jegyében.

“Sok millió apró döntés befolyásolhatja az utat, és vele együtt a jövőt.” – New Moon

Ha kapcsolatodon javítani szeretnél, úgy most ez a holdállás elegendő energiád ad számodra ebben! A mérlegelésre is lesz erőd. Az Újhold mindig a kezdeteket, az elindulásunkat segíti, hogy előbbre tudjunk lépni sorsdolgainkban erre ad most is energiát! Határozd meg a céljaidat, és gondold végig hogyan fogod őket elérni, kik lehetnek a segítőid és mi okozhat benned gátakat… A Mérleg levegős jegy, intellektuális, racionális, párfüggő, és a a tökéletes lelki egyensúlyra törekszik. Számára könnyebben megy a kapcsolatteremtés mint a többi jegynél általában is. Uralkodó bolygója a Vénusz: a harmónia, béke, szeretet, remény, szépség, kényelem jelképe. A jelen időszak alatt a spirituális tiszta megérzések, és a megsejtések, a tisztánlátás kap szerepet. Amit a lelked igaznak érez azt fogod megidézni, megteremteni. Döntéseidben az ösztönös cselekvés energiája lesz jelen. Az új jövőd felé kapcsolódni a felsőbb világok is segítenek, ha szellemi vezetőidet meditációdban megszólít. Most világosan érhetjük az üzeneteket, az álomképeket könnyeben meg is tudjuk fejteni. Összhangban leszünk az Univerzummal – áldás lesz minden jelenés.Az Időkapuban az Erősségek karának angyala, Jejazél őrangyal áll – Kamaél arkangyal irányításával.
Ez az angyal felszabadít minden alól ami elnyom gúzsba köt, gyötör, fojtogat, kínoz, zaklat, vagy nyugtalanít. Imájával megidézheted őt: “Jejazél ébressz fel, kérlek, a józan ész álmából, hogy elmémbe beköltözhessenek a termékeny vágyak. Szeretnék az engem körülvevő társadalomnak kiegyensúlyozott képet mutatni a Te birodalmadról. Engedd meg, Jejazél angyal, hogy meg szabaduljak külső, és belső ellenségeimtől, hogy megszabaduljak mindentől, ami miatt megrekedek alsóbb szinteken, hogy lelkem csatornáján keresztül tudjon áramolni, keringetni a te üzeneted, vagyis minden adomány és a képesség, amelyet juttatni akarsz nekem. Add, hogy ezáltal feltétel nélkül bízzon bennem mindenki, s a Te kegyelmedből eljussak a magasabb spirituális szintű, lelkileg tiszta és békés anyagilag is virágzó élethez.” – Ámen, hálás szívvel köszönöm Neked, – így legyen!

Mos a Hold rezgésében jobban rálátunk kapcsoltainkra, és nagyobb tudatossággal oldjuk a nézetkülönbözőségeket, egymásra való odafigyelésünk határtalan. A társunk tükör, nem véletlenül került az életünkbe. Gondold végig mit akar neked üzeni a kapcsolatod? Mi a tanulás, tanítás benne? Milyen fejlődést tartogat? Kezd el a közeledést a felépítést, a létrehozást és a cselekvést szeretted felé. S ha úgy véled már nincs benne örömöd, bánatot hoz számodra, nincs rajta áldás – engedd el, mihamarabb. Ezt most is megteheted – az újhold az elengedésre is elég energiát ad neked. Lakásszépítésre, átrendezésre, átalakításra és kapcsolatépítésre is kitűnő időszakban vagy. Az Ikrek és Vízöntők is aktívabbak lesznek. Elengedő,teremtő mágiákkal, tarot útmutatóval várlak! A vágy, hogy teremts valami újat, igen nagy lesz benned!

Varázslatos, békés és harmonikus újholdas teremtést Nektek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum – léleklátó médium
energiagyógyász-angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-Sorselemzés-Szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások – oldás, blokkoldás.
Elengedés.
Teremtő angyalmágiák.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Váltás – jobb megoldás – helyzeturalás!

HETI TAROT

Újholdas hetünk lesz!

 

“Ugorj ki! – ugorj ki személyiséged Bábel tornyából! Szüntesd meg személyiséged önös zárlatát! Elnyered vele a mindenségtudatod, vagyis a 16-os redukciója után 7-est kapsz. Tehát győzelmet aratsz.” – Szepes Mária

A hét eleje:
A TORONY. XVI.
Válás- szakítás- más felé fordulás, más irányba indulás.
A Torony kártya kedvező pozícióban egy intézménytől vagy megszokástól való elszakadásra utal, esetleg válásra is, vagy törésre egy vagy több családtaggal, még éppen időben, mielőtt az egyik vagy a másik oldal nagyobb károkat okozna. Mutatkoznak ugyanis új lehetőségek, amelyek mások, de kedvezőbbek, mint azelőtt. Kedvezőtlen pozícióban spirituális vagy szellemi válást jelez, földrengést, katasztrófát, balesetet vagy kedvezőtlen helyzetet. A Torony válást jelképez. A káosz világából csak elszakadás árán térhetünk vissza a rend világába. Van amikor valami máshogyan alakul, mint ahogy eltervezted, és éppen az lesz a jó!Isten útjai kifürkészhetetlenek… Valami megoldódik, jobbra fordul, félreértések is tisztázódhatnak, a dolgok a helyükre kerülnek. Egy felszabadító-megkönnyebülést hozó élettér nyílik meg előtted… (Kedden Mérleg Újhold – éjjel már erős profetikus álmokkal üzen az Univerzum.)

A hét közepe:
A CSÁSZÁR. IV.
A helyzeted ura lehetsz.
Ez lehet hivatal, hivatás vagy fontos megbízatás, melynek segítségével a tanácsot kereső ura lehet a helyzetnek. Jelenthet hatalmat és befolyást, egy fontos személyt, aki az adott helyzetben segíteni tud és akar. Kedvezőtlen pozícióban utalás az erő, a stabilitás, a megbízhatóság és a védelem hiányára, egy befolyásos személyre, aki nem hajlandó támogatni ügyünket vagy segíteni egzisztenciális problémáink megoldását. A döntés a tiéd. Logikus, helyzetfelmérés után józan parasztésszel, lehetőség szerint tudatosan! Ha úgy gondolnád, hogy az életed talány segítő-elemző sorselemzéssel várlak, hozzám bátran fordulhatsz, egyről a kettőre előbbre jutsz! (A Jupiter a Skorpió lép – a szerencsés átrendezésben segít!)

A hét vége:
AZ IGAZSÁG. VIII.
Sorsfordító lépések – keresd az igazad, és légy igaz!
Jóslatként az Igazságosság kedvező pozícióban azt jelenti, hogy egy bírói vagy bíróságon kívüli keretben az igazságosság érvényre jut. De jelenthet jól megérdemelt jutalmat is. Kedvezőtlen pozícióban is a jól megérdemelt “jutalom” jelképe, itt azonban olyan jogot vagy büntetést jelent, amelyet a sors egy aktuális rossz cselekedet vagy karmikus bűn alapján kikényszerít. Helyzetek világosodnak meg, félreérthetetlenül felfénylik az igazság mindenben! Légy őszinte, légy igaz! Nézz szembe a tényekkel. Igazat adnak neked, valamiben nyereséges leszel. Megvilágosodsz, és mások is az igaz arcukat mutatják meg neked. Tisztán láthatod a helyzeted!(Merkúr-Vénusza Skorpióban – karmikus emberi kapcsolatainkban mutat utat.)

Összességében azt gondolom a legjobb, ha lassítasz picit, és összeszedett tudatossággal nézel szembe az életeddel. Dönts de megfontoltan, lépj, de okosan, vizsgálj meg mindent alaposan, hivatalos ügyeidben tartsd be a szabályokat. Légy empatikus, toleráns és megértő, így kapcsolataidban szeretni fognak és elfogadnak. Bátran hagyd, hogy életedbe beáradjon az új jövő energiája, a veled együtt változó világban, örömöd leld meg életed sikeres szakaszában!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán halottam.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A FENTI EGY ÁLTALÁNOS JÓSLÁS, EGYÉNI TAROT-ELEMZÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓBAN KÉRHETŐ.MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás.
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás.
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php

Társak…

Vonzásban.

“A hitelesség azon döntéseink gyűjteménye, amelyeket minden egyes nap megteszünk. Annak választása,hogy megmutatod magad és igazi vagy. Annak választása, hogy őszinte vagy.Annak választása, hogy hagyjuk valódi énünket láttatni.” – Brené Brown

Nem a szavaiddal, nem a tetteiddel, hanem az érzéseiddel vonzol. Ha egy szót nem szólnál és semmi különösebbet nem csinálnál, akkor is olyan embereket, eseményeket vonzanál be, amilyen Te vagy, tudtad?! Amelyik életterületünkre a legtöbbet gondolunk, az a csakránk stimulálódik, és mint egy radarral, megtaláljuk azokat az embereket, akik hasonlóan gondolkodnak.

Ha például a legtöbbet a pénz, és a biztonság foglalkoztat bennünket, akkor mágnesként fogjuk vonzani azokat az embereket, akik szintén az anyagiak és a biztonság miatt aggódnak.
Akik valamilyen függőségben szenvednek általában olyan emberekkel barátkoznak, akiknek hasonló problémáik vannak.
Ha irányítással kapcsolatos rögeszmék és félelmed vannak, akkor  olyan embereket vonzunk magunkhoz, akik szintén ilyeneken gondolkodnak.
Az olyan emberek, akik szeretetteljes tevékenységeket folytatnak, mint odaadás, a megbocsátás, a lélektársi kapcsolatok, más szeretetteljes embereket vonzzanak életükbe.
Amikor mindig arra törekszünk, hogy szavaink és tetteink híven tükrözzék belső igazságunkat, akkor ezekre a témákra koncentrálva ilyen embereket vonzzunk magunkhoz.
Aki sokat vizualizál vagy meditál, vagy természetes képessége a tisztánlátás annak ez a csakrája nyitva van. Ilyen érdeklődésű embereket is vonzzanak magukhoz.
Ha erős kapcsolatban állsz az égiekkel, akkor hasonló tudatállapotú embereket vonzol magadhoz, spirituális társnak.

Egy igen nőies, telt idomú, kissé markáns hangvitelű fiatalos hölgy keresett fel – vidéken lakik, messze idegenben – hozzám utazott fel ide, Budapestre. Ajánlottak neki. Hamar fel is fedte mi az, amiben segítséget kérne…. Igen erős akaratú, domináns személyiség lett – holott sorsa szerint a női lét megélése volna igazi választott megtapasztalni valója a lehetséges életterve szerint, ha….ha az a fránya akasztott ember lap nem lenne. Merthogy a tarot mindent megmutat nekünk. Régebben igen sok férfi udvarolt neki, de valahogy egyik sem volt az igazi… Mostanság pedig egyáltalán nem vonz be senkit sem. Ismerkedni szeretne, de már nincs is kedve. Nehezen is menne! A szívcsakrája blokkolt, az aurája kicsi, a kisugárzása is megcsappant. A korban benne lenne, habár még élte teljében van.
A sorselemzésben kitűnt az előző életbeli karma. Igen erőteljes személyiség volt, dogmatikus akarattal, hatalma egóval. Vallási vezetőként hódoltak neki sokan.  Férfilétben élt, ez  leginkább mindent meg is magyarázna. A családmodellben pedig nem volt igazán olyan kép előtte, ami azt sugallta volna, hogyan kell igazán nőként megfelelnie. Lelki tisztulás évében van – a személyes évét tekintve. De mutat az asztrológia egy kellemes találkozót – ami kapcsolódás lehetne – az ősszel is! Egyre jobban vágyna arra, hogy valaki legyen mellette, mint mondta – amolyan egy-test egy lélekként. Sokat csalódott, de attól lett sok élettapasztalat is. Az aurájában “olvasva” látom csakugyan, hogy hamarosan jön valaki idegen, egy ismeretlen de ez is csak egy állomás lesz megint…korántsem az igazi! De vajon miért is? A tudatalatti is blokkolt, a félelem elérte, vajon meg tudja-e tartani a saját személyiségét, ha egyszer csak betoppant a remélve várt személy… Egy házasságon belül is lehet külön életed, mondom neki – nem kötés az, csak egy szerződés. Jóban, rosszban – egymást tisztelve, segítve.
Spirituális fejlődésben van – kap jót és rosszat is – önbeavatások sorozata vár rá, s van még előtte.
Beszélgetünk sokat – hogyan is lehet lereagálni egy-két helyzetet, amit az élet teremtett meg. Nőként megszólalni, empátiát, együttérzést gyakorolni. Kedvességet tanulni vajon lehet? A külcsínnel nincs gond, bárha fogyni szeretne valamit – ideális női alkata van, s ezt tudja is. A belbecs az ami sérült, az érzelmek a sok visszautasítás után megfagytak benne. A szívcsakra oldásnál derül ki csak, hogy mekkora rombolást adott ő is önmagának. A rezgések helyükre kerülnek, a csakrák újra épek. Már jobban is érzi magát… De azért csinálunk még egy-két technikát: oldást, elengedést, tudattisztítást.  A vezetett meditációk és az angyal lehívások után másként tekint már a világra. Nem sürgetjük az időt, de kap azért némi házi feladatot tőlem: egy komoly mágiát kell megcsinálnia, egy mély szertartást, ami segítségére lehet igazi, valódi énje kibontakoztatásában.  Hogy minden tisztába legyen benne: Nem a szex a legfontosabb egy párkapcsolatban, hanem a bizalom, a  felelősség és a hőség, egymás tisztelete…  Mert, ha csak a szexre koncentrálsz, akkor csupán alsóbbrendű szerelmet vonzol be. Beszélünk még sok mindenről a hobbijáról, meg arról is, hogy milyen nagy tervei vannak a munkájában. Örülök, hogy ilyen őszinte lett megint. Sorra kerülnek elő a szituációk is, amiben tévedett…és igen, hát… elemezzük is még ezeket. A női szerepek közül most az amazont éli meg – a szeretők, feleség még elmarad… Az anyaságot is túlgondolja…talán nem ad elég szabad teret a gyermekének, pedig már nagykorú lánya van. Szerinte nem az, pedig bőven elérte már a tizennyolcat… Na itt is megállunk kicsit… mi az hogy karma, ha beleszólunk más ember életébe. Na, de akkor is! Visszatérünk az eredendő témánkra megint:  Fel kell építeni e teljes személyiségét és akkor jön az, aki most vágyik…aki pont azt akarja, amit ő. Akit elképzelt magának, a sorsa társának.
Még hosszú az út ami előtte áll – nemcsak tanulásban, de években is! – meg is beszélünk egy újabb találkozót… Barátilag, együttérezve vele köszönök elő tőle: ‘Szeretettel figyelem a sorsodat – és ha bármi jó hír van, halljak felőle… Büszke vagyok rád és drukkolok Neked. Örülök, hogy nyitottál, és felébredtél, elindultál. Ha felépíted a hiteles női személyiséged, akkor hamarosan odatalál hozzád a párod is!’

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Szerelmi jóslás.
Angyalmágiák – Energetikai tisztítás.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

Nagyobb hittel tekints a jövőd felé!

Az új életünk fénytalapzatát építjük a napokban és az elkövetkezendő hétvégén is.

“Egy titkos fordulat bennünk megfordítja az Univerzumot.” – Rumi

Ha negatív vagy nem tudsz pozitív változást elérni az életedben. Negatív hittel nem lehet pozitív változást elérni! Ha azt gondolod, hogy számodra nincs kilátást, nincs változtatás lehetősége akkor soha sem fog jobbra fordulni az életed. Mert az akaratod kell hozzá, hogy igaz legyen, és a hited kell hozzá, hogy megtörténhessen. Egy új korszakváltás előtt vagyunk, egy újabb sorskör küszöbén állunk. El kell engedned azt amit nem akarsz tovább vinni, ki kell lépned abból, amin már túlnőttél, amiből kinőttél. Gondolkozz pozitívan, magasabb rezgésszinten a jövődet tervezheted el. Nagy átalakuláson mehetnek végbe a párkapcsolatok és emberi kapcsolataink is csiszolódnak. Szeptember 9 és 2019. január 7 között a Vénusz a Skorpióban lesz jelen. Most vasárnap a Merkúr is eléri a Skorpiót jegyét. A gondolkodás és a kommunikáció bolygója szabad utat kíván. Fontos, hogy sokat legyünk levegőn, túrázhatunk és kirándulhatunk a mesés időben. A vese a második szív, energiáját tisztítsuk és igyunk igen sok folyadékot.

A Vénusz október 5 – november 17. között retrográd. Az ebben az időszakban megkezdett szerelmi kapcsolatok rövid életűek lesznek, ne várj tőlük nagy mélységeket. A retrográd időszak alatt ne adj kölcsön pénzt, mert nincs rá fedezet, és az is bizonytalan, hogy  vissza is kapod, várj az új cégalapítással, és ne tervezz esküvőt. Legyetek óvatosak pénzügyekben tehát, és  egyáltalán… mert ebben az átmeneti időszakban kiszámíthatatlan dolgok jöhetnek. A már korábban megkezdett ügyekben sem lesz potenciális változás. Figyeljünk oda jobban a szeretet rezgésekre, mert megnőhet a szakítások száma is. Légy őszinte, de ne manipulálj másokat. Visszatérhetnek régi szerelmek is, de vigyázzunk nehogy ugyanazt a vétket kövessük el megint. A múlttal való szembenézés nagy hangsúlyt kap újból. Erősödj meg, most még minden bizonytalan… javítsuk ki a hibákat, és válasszuk jobb irányt – mert erre jó ez az időszak.
Október 11-től Vénusz-Mars Fénykapu nyílik – új kihívások, erőpróbáló helyzetek. Nagy váltás, változás alatt vagyunk, lehetünk ha akaratunk meg van hozzá.
Sorsfeladataink felvállalásához nagy erőt adnak az égiek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Számmisztika.
Szerelmi jóslás – Szerelmi angyalmágiák.
Energetikai tisztítások.

Előző életek – mostani küldetések!

SORSELEMZÉS- SPIRITUÁLIS TERÁPIA

Nagyon sokszor előfordul, hogy az előző életbeli lét karmáját áthozza valaki ebbe a leszületési inkarnációjába. Azt vagy nem teljesítette be az előző leszületéskor, vagy pedig arra emlékezve – karmalenyomat emlékezet! – áthozza ebbe az életébe, és azt kezdi el újból kidolgozni, átérezni, megoldani…avagy éppen ez okoz gondot, ad blokkot a mostani létben. Ugyanis az a küldetés már beteljesedett – ott a régi életben. A mostban a jelenlegi életküldetésre voksoktál, arra kötöttél szerződést. Mert az lenne a sorsod, hogy azt megvalósítva megéld. A mostani élethez tartoznak a megírt, bevállalt sorsfeladatok, és a hozzátartozó életbeli döntéseink megtapasztalása. Valamint az a feladatok megoldásához kötött lelki szerződéseink azokkal, akikkel ebben megállapodtunk. Ha nem a mostani léted éled elakadhatsz – mert nem a saját sorsodat éled. Ezt a lenyomatot ki lehet tisztítani és át lehet programozni, a mostani küldetési mintára – ez meg is történik terápiában az ülés alatt. Van olyan, hogy azt érzed dolgod van valakivel, pedig az előző életedben volt a szeretőd, vagy az unokád….stb. és innen van a családérzés, a melegség, a hazaérkezés élménye benned. A mostban pedig teljesen más küldetésetek lenne… Arra vágysz, hogy hozzámenj feleségül, pedig most csak egy segítő barát lenne, esetleg a főnököd. Gondoznád, ápolnád a képzelt unokád, és lehet hogy ebben az életben erre semmi szüksége nem lenne…és neked fájdalmat okozhat. Ha egy régi szereped éled azzal nagyon komolyan összezavarodhatsz a jelenben!

Ha szeretnéd tudni, mi az amire szerződést kötöttél szeretettel várlak Sorselemzésre, amelyben fény derül az előző életbeli leszületési karmádra, és a mostani leszületési lehetséges életfeladatodra is. Megismerheted milyen célt, utat választottál magadnak. Az ismerősök, a barátok, a szomszédok, és a rokonok mind-mind szerződést kötöttek veled arra, hogy megéld azokat a feladatokat, amelyeket bevállaltál még odafent, a segítők körében. Az elengedés is új lehetőségre talál. Tudnod kell és tudnod lehet milyen céllal érkeztél meg: A személyes Akashád tárolja mindezeket. A spirituális beteljesítése mindig egy életprogram; nem gondokkal, hanem feladatokkal, megoldandó életleckékkel, segítő lehetőségekkel. Minden egyes feladatmegoldás egy-egy önbeavatás – spirituális fejlődés, lelki emelkedés. Megtudhatod kivel milyen kapcsolatban álltál, érdekes lehet megérteni ezeket. Arra is választ kaphatsz például, hogy a mostani pároddal mi volt a helyzet… A tanácsadás során átbeszéljük a részleteket és a hogyanokra is válasz érkezhet. Csakra-aura harmonizáló tisztítással várlak!
A tudatosan megélt lét szellemi és energetikai szint emelés!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Szerelmi jóslás.
Előző életbeli karma – mostani életfeladat, küldetés.
Csakra-auratisztítás.
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Kapcsolat: 06 20 278 26 12

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php