TAROT kategória bejegyzései

Izgalmas napok – teleholdas hétvégével!

H E T I   T A R O T

Május 13-től május 19-ig

TELEHOLDAS HÉTVÉGÉNK LESZ – Tízmilliószoros napunk lesz szombaton!

A hét eleje föld minőségben lesz.
A Pápanő II.
Napról napra megvilágosodhatunk – felismerhetjük sorsdolgainkat, céljaink átláthatóbbá válnak majd, stabilabb lépésekkel haladhatunk. Lépj ki végre a komfortzónádból – a világ vár rád – oldódj, szabadulj, lelkesedj a lehetőségeidért. Élj, és ne harcolj! A hét kezdő napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. Kellemes tevékenység lehet a kertészkedés, a barkácsolás, és mindenféle kreatív program. (A Hold a szűz jegyében van.)

A hét közepe levegő minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
Új szerelmet is hozhatnak a napok – ígéretes találkozások is lehetnek. 15-én a Vénusz a Bikába lép a stabil párkapcsolatok nagy erőre kapnak. 16-én csütörtökön a Mars a Rák jegyébe lép – esély jön a szerelemre, a kapcsolatok aktivizálódhatnak. Vedd észre a behízelgő manipulátorokat, ne hagyd, hogy terveidtől, álmaidtól eltérítsenek. A hétközi napok a Nyilas, Vízöntő, Ikrek és Oroszlán napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, epét és veséket. Kellemes program a színház, mozi, lakás szépítgetés. (A Hold a Mérleg jegyében lesz jelen.)

A hét vége víz minőségben lesz.
A Halál XIII.
Május 18, az Internet Világnapja – megnő a közlésvágy, beszélgetőkedvünkben leszünk – vigyázz nehogy túlköltekezd magad, óvatosan a pénzügyekkel. Hallgass a megérzéseidre, és csak a hozzád hasonlókhoz csatlakozz. Kerüld a trollkodókat, a tisztességtelen hazudozókat, válogasd meg a partnereidet.
Szombaton telítődik a Hold a Skorpió jegyében. Így hát az elengedésnek is nagy ideje lesz, ráadásul tízmilliószoros napunk lesz! Érdemes ilyenkor bevonzó mágiát csinálni – ha ilyenre vágysz, keresse meg bizalommal.
A hét végi napok a Bak, Bika, Rák és Skorpió napjegyekre kedvezőleg hatnak. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket, és a nemi szerveket. Jó programnak mutatkozhat az úszás, vagy a múzeumlátogatás. (A Hold Nyilas jegyében jár majd.)

Fő program a családi kötelékek erősítése, a kapcsolatok stabilizálása és mélyítése,érzelmileg is megtalálhatod a helyed.  Mély lelkiséggel telítődött napok jönnek.
Egyetek sok zöld ételt, salátát vitaminpótlásra. Áldásos jó energiák vannak gyógyulásra, és gyógyításra is – az energetikai kezelések is most jobban hatnak, gyógyító masszázsnak is jó idejében vagy. Stabil dolgokra vágyunk, tisztánlátásunk, tudatosságunk megnő. Légy empatikus és együttérző, így majd hasonló rezgés szintűeket vonzol be, értékes emberekkel ismerkedhetsz meg.
Légy aktív, meggondolt, bölcs teremtője életednek. Ha elakadnál tisztító energiákkal, és tarot opciókkal szeretettel várlak.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok. A napi tarot elemzéseket a facebook profiloldalamon találhatod.

Legyen szerencsés, sikeres, boldogságos, csodákkal áldott hetünk!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-számmisztika-asztrológia-auraolvasás.
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel, energetikai szint emelés, oldás, blokkoldás. Mágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Konzultációkra, ülésekre: messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/asajah-studio-2.php

Neked mit jelent a boldogság?!

Mert megtapasztalni jöttünk!
Mi mindannyian tanítványnak születtünk. Minden ami létezik, az a mi mesterünk. És minden azért van, azért történik, hogy előbbre vigyen bennünket és tanuljunk belőle…


AZ ISTENI BOLDOGSÁGMONDÁSOK MARGÓJÁN
Boldogok, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.
Boldogok, akik összhangban vannak önmagukkal, mert nem kell szüntelen azt tenniük, amit mindenki tesz.
Boldogok, akik csodálkoznak ott is, ahol mások közömbösek, mert örömes lesz az életük.
Boldogok, akik tudják, hogy másoknak is lehet igaza, mert békesség lesz körülöttük.
Boldogok, akik meg tudják különböztetni a hegyet a vakondtúrástól, mert sok zavartól kímélik meg magukat.
Boldogok, akik észreveszik egy diófában a bölcsőt, az asztalt és a koporsót, és mindháromban a diófát, mert nemcsak néznek, hanem látnak is.
Boldogok, akik lenni is tudnak, nemcsak tenni, mert megcsendül a csöndjük és titkok tudóivá válnak. Leborulók és nem kiborulók többé.
Boldogok, akik mentség keresése nélkül tudnak pihenni és aludni, mert mosolyogva ébrednek fel és örömmel indulnak útjukra.
Boldogok, akik tudnak elhallgatni és meghallgatni, mert sok barátot kapnak és nem lesznek magányosak.
Boldogok, akik komolyan tudják venni a kis dolgokat és békésen a nagy eseményeket, mert messzire jutnak az életben.
Boldogok, akik jóindulattal értelmezik mások botlásait, akkor is, ha naivnak tartják őket, mert ez a szeretet ára.
Boldogok, akik mindebből meg is tudnak valósítani valamit, mert életesebb lesz az életük.
Ha tudsz így élni, vagy remélni boldog leszel.

Légy a szeretet csatornája – ne ítélkezz és ne bírálj. Oszd meg Fényed és Szereteted a Világgal. Áldás Rád!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Angyal tarot – Atlantiszit tarot
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, energiaszint emelés, rontáslevétel
Auraolvasás
Angyal energiák – Spirituális terápiák
Kapcsolat, bejelentkezés: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere  – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Aki nem emelkedik az süllyed…

A SPIRITUÁLIS TANÁCSADÁS ÉLETJOBBÍTÁS!

“Nem haragszom soha az emberekre, ha másképpen vallják a dolgokat, mint én, mert tudom, hogy az ő igazságuk is éppen olyan igazság a maguk szempontjából, akár az enyém. Az élet sok apró igazsága között talán nem is az igazság a fontos. Hanem a békesség, mellyel megszorítjuk egymás kezét az igazság fölött.” – Wass Albert


A földi “égi közvetítő” számomra a legcsodálatosabb vallás – a spirituális tanácsadás minden tiszta szívű embernek segítő gyógyítás.
Nem mindenki spirituális – ezzel nincs is baj, hiszen nem mindenki írta alá azt a bizonyos “szerződést” – ki mit akar megtapasztalni, hagyni kell a saját maga útját, sorsát, élni. Aki nem emelkedikmaz süllyed…

Azokat várom tanácsadásaimra, konzultációs terápiás üléseimre, akik készek változtatni életükön. A spirituális tanácsadás nem kártyajóslás tehát, sokkal több annál! (Nem fodrászat ahová bejelentkezünk, aztán ha nincs kedvünk hozzá, lemondjuk azt… Ha tisztelet magad ez meg sem fordul a fejedben. Sajnos a lemondókat nem tudom többé fogadni már. )
Akik spirituális szemmel nézik a világot – akik beintegrálják a tudást mindennapjaikba. Akik minden megtapasztalást örömmel fogadnak, akik minden kihívást egy ajándéknak látnak. Azok számára mindig lesz hely. A spirituális tanácsadás terápiás életjobbítás, annak, aki kész rá. Aki integrál ezoterikussá válik – a spirituális energiák elkezdenek mélyen hatni rá.
(A külső kör, az exoterikus mint minden mást, az ezotériát is szolgáltatásnak véli, hatását nem érzi, “megvenné” magának…)
A spirituális tanácsadás nem szolgáltatás, és nem prikézsiás jóslás.  Tanácsadás magas szintű energiákkal, fentről jövő szellemi tanítások átadásával.  Ha ezoterikusnak vallod magad és fejlődni szeretnél itt a helyed. Öröm, ha elérheted, mert  az azt jelenti, hogy  már elkezdted tiszteled saját magad.
Sokan tapasztalatból is tudják már, ha változtatni szeretnél, a Sors mindig kegyes hozzád.

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó-médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Sorsangyali lehívások – Teremtő mágiák.
Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere  – Asajah Stúdió
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

 

Csodanapos hetünk lesz!

H E T I   T A R O T

Május 6-tól 12-ig.

Belső munkára fel – hangolódj az új sorskörre, a felbukkanó jó lehetőségekre!

 

A hét eleje levegő minőségben lesz.
A Mágus I.
Újhold energiái még jócskán érezhetőek! Május 6, hétfő A Merkúr a Bikába lép. Ideje van a cselekvő energiák bevetésének!A kommunikáció bolygója segít, hogy kimond azt ami a szíved vágya – amit előreviszi kapcsolataidat és mindent a helyére rendez. Légy empatikus az idő neked kedvez. Segítő és jóakaró is felbukkanhat életedben, egy érzelmes és intuitív alkat, akit a jó szándék vezérel, szeretettel fogadd és hallgasd.
Május 7-e Csodanap a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, légcsövet és a vállakat. A hét eleji napok az Oroszlán, Mérleg, Vízöntő, és Kos napjegyűeknek kedveznek. Jó program lehet a séta, a baráti, találkozók,  és mindenféle kreatív program. (A Hold az Ikrekben lesz jelen.)

A hét közepe víz minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Tervek, célok megvalósításának is jó ideje lehet a hét közepe – hirtelen változást is hozhatnak az erőterek. Fizikailag is tégy valamit azért, hogy céljaidat elérd. Nagy döntésekben lehetsz, korlátokat érezhetsz – de a Jupiter segít, hogy sikeresen átrendezd az életedet.Kapcsolataid, fejlődnek, vagy újrarendeződnek. Figyelj oda nagyon a pénzügyeidre, mire költesz. Barátkozz bátran, társasági életed is fellendülhet. Nem ajánlatos műteni a mellet, gyomrot, nyombelet. A hét közepe Rák, Szűz, Bak és Halak napjegyeknek hozhat szerencsés helyzeteket. Jó program lehet mindenféle vizi program, növényápolás, kulturális program, mozi. (A Hold a Rák jegyben lesz.)

A hét vége tűz minőségben lesz.
Az Ítélet XX.
Vénuszi energiák hatnak – ami a tartós kapcsolatoknak kedvező lehetőségeket takar. Higgy és bízz – oldódnak az akadályok,a feszítő fényszögek egyre könnyebb lesz minden. Pozitív energiákkal nagy ambíciónk jöhet, tenni akarásunk nagy lesz. Légy türelmes, terveid lassan beérnek, pozitív energiákkal adj nekik támogatást. Az Angyalok közül Hanielt és Rafaelt is kérheted, hogy kapcsolataid jobban működjenek. Most békülni és megbocsátani is lehet. Élvezd az életet – sétálj nagyot a természetben szeretteiddel, ha teheted. Nem ajánlatos műteni a gerincet szívet, ereket. A hét vége jó lehetőséget tartogat a Mérleg, Nyilas Kos és Ikrek napjegyeknek. Jó program lehet a családi, rokoni látogatások, barátságápolás színház. (A Hold az Oroszlánban jár majd.)

Ha blokkot tapasztalsz, érdemes harmonizálni a lezárt energiáknak új nyitni. Aki nem tervez, azzal nem történik semmi, aki nem álmodozik annak stagnálhat minden – légy teremtője életednek. Fel-felkavarodhatnak dolgok – mi az amit akarsz, mi az elengednél, ki az akit szeretnél, akitől továbbmennél… Szaturnusz leblokkol, ha arra nem volna dolgod… Szabadulj ki és szabadulj fel! Döntéseddel életed alakítod – merj lépni! Ha elakadnál sorsdolgaiban tarot elemzéssel szeretettel várlak, csakra-aura harmonizálás grátisz – terápiás oldásokkal segíthetek.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia
Auraolvasás – Energetikai tisztítások – Angyalmágiák
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Amikor a sors keze közbelép!

Sorsutak – szaturnuszi hatás.
Amikor minden összedől és nincs tovább… Ez csak egy érzés, hiszen mindig van egy jobb és egy még jobb megoldás… előbb utóbb rá fogsz jönni, hogy ez így működik, azért hogy  szintet lépjél egy minőségibb lét felé.

Vigyázz a panaszkodó, gyűlölet energiákkal csak lehúzod a rezgésszintedet, ezzel sorsot építeni,  teremteni nem lehet! Egy kedves kis ismerősömnek  (halak napjegyű, ráadásul a Lilith-holdja a Halakban stagnál) felmondtak a munkahelyén. Váratlanul érte – az uránuszi energiák hirtelen törtek rá, gondolja talán… Pedig az előző sorselemzésben már említettem neki, hogy jobb lenne egy másik állás után néznie, ahogy teheti. És bekövetkezett a szaturnuszi áldás – nem vette komolyan a jóslást, s nem lépett időben, így hát  sorsbolygónk kényszerítette tovább. Most dühös és fusztrált. Panaszkodik, és ócsárkodik…akinek csak teheti, na és persze sajnáltatja magát…  Mindaz ami történt érte volt, azért volt, hogy haladjon tovább. Azért történt, mert nem jó helyen volt, mert már kinőtte azt a szituációt, mert fejlődni ott nem lehetett volna hová.

Nagyon kell lépni, jó nagyot!
Amit most látunk az egy nagy változás: a lapok egy olyan utat mutatnak, ami eleinte kellemetlen, ámbár hasznos lehet, a későbbekben megtalálja a helyét. Váltani kell, mást kell kipróbálnia, másban lehet érvényesülnie. Amibe bele fog sikeres lesz, mert örömmel végzi majd el.
Amit szeretünk, abban mindig jók vagyunk, és sikeresek lehetünk!
A következő sorskör a fejlődést mutatja, az elérhető lehetőségeket. Ötös személyes éve van anyagi síkban rezegnek az energiák. Sokat kell változtatnia önmagán, a belső munkát máris elkezdjük egy tudat módosítással – agykontroll technikával! – ami arra inspirálja, hogy a régi elavult megszokott útját végre félelem nélkül elengedhesse, és örömben induljon neki az új életének. Élvezze a kihívást, és szorgoskodjon együtt az égiekkel, hogy össze is jöjjön a csodás változás. Ismeritek a hetvenkét órás szabályt!
Amikor egy feladat ‘feljön’ cselekvő energiákkal el kell kezdeni a megvalósítás.  Nemcsak az égbe felküldött mantrákat, kéréseket és imákat javaslom számára, hanem a teremtő mágiát is, amivel vizualizálhatja élete alakulását. Hinne kell benne, mert elérni csak így tudja. Érdemes figyelni a jeleket, és érdeklődni a lehetőségekről. (Például ha folyton egy régi ismerősöd képe jelenik meg lelki szemeid előtt valószínüleg ő fog segíteni neked, ha neten véletlenül  rákattintasz egy oldalra, lehet hogy ott lesz a megoldás… mert sorszerűség van, nem véletlen!) Nincsenek bűnösök, akik őt kirúgták,  – mindenkivel lelki szerződésünk van, az teljesedik csupán! – a sors keze lendítette tovább – hogy szebb világba tudhassa magát. Szerencse és áldás volt a felmondás. Később már érti a dolgok nyitját, és hálás az Univerzumnak azért, hogy fel és megszabadította régi énjétől, és lehetővé teszi számára az átalakulást.

Ahol bezárul egy egy ajtó, ott nyílik egy másik…
A változást nem várni kell, hanem tenni is kell érte! Ha az isteni gondviseléssel együtt cselekszel, be is tudsz lépni majd ezen a kapun, új életed dimenziókapuján, egy magasabb minőség felé. Igaz ugyan, hogy tanulni kell hozzá, de megéri a munkát. A spirituális emberi lét jelölje a sorsutazás.
Amikor bejelölsz egy tanácsadót, azaz a sors eléd teszi,  vagy sokat látod a jegyzeteit, a mantráit, vagy az írásait… érdemes elgondolkodnom, hogy mit üzen ezzel az univerzum neked. Mert nemcsak a madártollak az üzenetek… Minden visszatérő gondolat, és érzés az lehet! Talán útmutatást kapnál, segítőenergiákat – időt szentelni a saját életedre sohasem késő, mindig jól jöhet!
Szeretettel várom mindazokat a hölgyeket akik a spirituális útra léptek – és a tanácsadótól nem prikézsiás döntést kérnek, hanem tisztánlátó helyzetfelismerő megoldásokat, terápiákat, és lehetős
égieket, és opciókat. A döntés mindig a te kezedben van, mert a te életedet csakis te élheted meg, csakis te vállalhatsz érte felelősséget, azt más nem teheti meg helyetted!
Hálás szívvel köszön el tőlem, baráti öleléssel invitálom vissza, hogy folytassuk az elkezdett munkát…

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

 

Ezoterikus programajánló, május – Asajah Stúdió

EZOTERIKUS PROGRAMAJÁNLÓ – 2019. Május

“Inkább úgy tekintek a világra, hogy minden úgy van, ahogyan ebben az időpillanatban lennie kell. Az én egyetlen feladatom az, hogy legyek. Az a dolgom itt, hogy önmagam legyek, annak a szeretetnek a kifejeződéseként, aki vagyok, hogy lássam önmagam, mások és a körülöttem lévő világ tökéletességét, és folytassam az életemet a fizikai síkon. Ez minden, amit mindenkinek tennie kellene.” – Anita Moorjan

Ezoterikus programajánló – Asajah Stúdió

SPIRITUÁLIS LÉLEKGYÓGYÁSZAT- ÚJHULLÁMOS EZOTERIKUS PSZICHOLÓGIA
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-lelekgyogyaszat-ujhullamos-ezoterikus-pszichologia.php

TISZTÍTÓ, REZGÉSSZINT EMELŐ MEDITÁCIÓ
http://asajah.hu/ezovilag/vezetett-tisztito-rezgesszintemelo-meditaciok.php

TEREMTŐ PROGRAMOZÁS – VIZUALIZÁCIÓS AGYKONTROLL
http://asajah.hu/gondolatok/teremto-programozas-gyakorlatban.php

ŐRANGYAL BEHANGOLÁS- ANGYAL KOMMUNIKÁCIÓ
http://asajah.hu/angyalorszag/orangyal-behangolas-inkorponacio.php

ANGYAL TANFOLYAM I.
http://asajah.hu/gondolatok/majusi-angyal-tanfolyam.php

ANGYAL TANFOLYAM II.
http://asajah.hu/angyalorszag/angyal-tanfolyam-ii.php

ANGYAL TAROT
http://asajah.hu/szolgaltatasok/atlantiszi-angyal-tarot.php

ANGYAL MÁGIÁK – ANGYAL SZERZŐDÉSEK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/3495.php

TAROT KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php

EGYÉNI KONZULTÁCIÓK
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Szeretettel várom a spirituális úton levő Hölgyek jelentkezését!

Léleklelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében

Hatalmas energiákkal érkezik a májusi Újhold!

Újhold a Bikában – tavaszi időben, teremtő mágiában!

Lépj, túl a lehúzó múlton, hogy megújulhass. Minden anyagi, gazdasági pénzügyekre, biztonság érzésére, önbizalomra vonatkozó tervünket most van ideje elindítani!

2019. május 5-én, vasárnap  0 óra 45 perckor  Bika Újhold érkezik meg! Az Újhold a legszerencsésebb idő az új dolgok elkezdésére – tervezés és célmegvalósítás energiákat kapunk most az égiektől.  Szerelmi varázslatokkal és teremtő, elengedő mágiákkal foglalatoskodhatsz, de szerelmi kötések oldására is jó az időpontban vagy. A marsikus jupiteri energiák kedvezőleg hatnak. Nagy energiák szabadulnak fel – a szerencseköveidet is feltöltheted! – a holdfürdő remek lehetőséget ad. Romantikázni és jó idő lesz – régi karmikus barátságok is újra érinthetnek. http://asajah.hu/ezovilag/parkapcsolatot-megerosito-szerelmi-magiak.php


Van akinél újhold napja inaktív maradhat, de a későbbi napok jó változást hoznak. Csak tervezz, álmodd meg és hangolódj a belső hangodra – a szív mindig tudja, hogy mit, az ész pedig, hogy mikor van a legjobb időpont. Ne kapaszkodj görcsösen ahhoz, amit nem ad áldást számodra. Ne nyomd el az érzéseidet, légy összhangban valódi vágyaiddal. Most lezárhatsz egy karmikus ciklust – és letisztult erőben kezdhetsz egy másik kört. Áldásos energiák áradnak, nyílj meg hálával. Légy türelmes és kitartó a célmegvalósításban. Szaturnusz mindig jelez: a fizikai tünetek jelentkezése jelezheti az elakadást. Ha blokkot tapasztalsz spirituális tanácsadásaimon, terápiás megoldásokkal szeretettel várlak, keress meg bátran.


Ugyanezen a napon Anyák napja lesz – a Hold jegyébe érkező Bika az anyaság, a nőiesség, a termékenység szimbóluma kisugárzással, harmonikus, szeretetteljes energiákat áraszt majd. Köszöntjük fel az édesanyákat, kedveskedjünk nekik amivel csak tudunk – elhunyt, még le nem született szeretetteiddel is felveheted a kapcsolatot.  Egy kedves gesztus, egy szerető gondolat körbeölelheti a napodat. http://asajah.hu/gondolatok/feltetel-nelkuli-szeretet-elhivatottsaga.php?

Az Időkapuban a Kerubok karának őrangyala Haziél áll. Aggasztó helyzetek megoldásában kérhetjük a segítségét. Hasznos lehet, ha ezen az éjjelen angyalmágiát is készítesz, ahová bőségangyalodat is meginvitálhatod az őrangyalod kíséretében.

Május a változás hónapja, fogadd szeretettel a változást – a nagy energiák áldásos energiákat árasztanak. Engedd el a múlt lehúzó rezgéseit, hogy meg tudd fogadni az új energiát felemelő, teremtő érzéseit. Ha angyaloznál szeretettel várlak akár újhold napján – akár másik időpontban is a májusi angyaltanfolyamok is elérhetők már, csak annyi kell, hogy regisztrálj!

Kívánom, hogy ez a csodás újhold hozzon számodra szerencsés élethelyzeteket, szerencsés kapcsolatokat, és szerencséd, sikered legyen mindenben! Gondolataidat csakis a jóra összpontosítsd, tudd hogy megérdemled a csodát!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Spirituális terápiák
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Se előbb, se később…

Amikor megérik az Idő!

“Senkit sem lehet a változásra kényszeríteni. változás kapui bennünk vannak, és csak belülről nyithatók.” – Marilyn Fergusson


Egy nagyon régi ismerősöm keresett fel a hétvégén – fontos döntés előtt állt, sürgős késztetést érzett, hogy valakivel megbeszélje a bizalmasan a miérteket.
Szeretettel fogadtam, mint mindig – alaposan felkészültem. A téma a munkahelyváltás volt, avagy a maradás a régi helyen. Szereti, de valahogy többre vágyik,  ahol jobban meg tudná mutatná magát,önmagának, és a világnak. De nem kihívásra vágyik – arra még gyenge – mondta egyszerűen legyintve. Akadna egy másik hely is, ahová menne, de mégiscsak az előbbinél maradna, nem menne. Hezitálást hezitálás követ…
A lapok azt mutatták, hogy ha a régi helyen marad – a főnöknője is jobban megkedveli majd! – nagyobb lesz a kedve, s az önbizalma is megjön.  Így hát őszre elfoglalja  majd azt a még, magát meg nem mutató állást, amit a sorsa takar. Az még ettől is jobb lesz.
Arra kér, hogy az aurájában ‘olvassak’ kicsit… Szorgalmas munkás hétköznapokat látok, semmi kihívást, csöndes nyugalmat. Barátkozó társakat, és egyre vidámabb lehetőségeket a baráti kapcsolatokra. Aztán egy örömhírt kap majd… a munkával kapcsolatosan. Előrelépést érzek-látok. Mégis úgy fog dönteni, hogy ezt el nem fogadja, hanem a  még jobb lehetőséget válassza, mert önbizalma megnőtt, és már a kihívást akarja. Az új állás, az új munkahely mellett dönt. Szép és jó lehetőségek jönnek…
Majd a konzultáció vége felé  készítünk egy fehér mágiás megoldást a sok jó dologra. Mert hát biztos, ami biztos…de azt is azt mutatja, hogy eléri a célját, érnek a lehetőségek, lépésről lépésre  haladva. Kedvező légkört mutat az asztrológiai képlete is – Szaturnusz kegyes lesz hozzá! Egyszerű, de nagyon aktív erős töltetű mantrát ajánlom számára – amit el is kezdhet használni.  Kap még tőlem egy grátisz energetikai rezgésszint emelést, aminek igen nagy hasznát veszi most is, kedve is jobb lesz, biztosabb magában.

Megköszöni a fáradozásomat, ami számomra a legszebb örömteli szolgálat – és már lép tovább nagy lendülettel, áldást hozó létébe.
Ha bizonytalan vagy, akkor is ránézhetünk, ha döntésképtelen vagy akkor is kérdezhetünk. Az égik mindig tudják a válaszokat, mutatják az utat, s nyomatékot adnak a bizonytalan időkben.

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Auraolvasás
Energetikai tisztítások-rezgésszint emelés
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengereb és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Májusi energiákban – a változás havában!

Május hava ígéret hava, pünkösd hava

Május havunk a számmisztikában  az ötös rezgése alatt áll. Ez a szám a változással, az átalakulással, a transzmutációval és az alkímiai folyamatokkal van összefüggésben. Valami megváltozik az életedben, vagy érlelődik a változás – az előnyödre. A tarot nagy arkánum lapja, a Próféta a misztikus küldetés energiáját javallja. A hit világát, a vallásos bizonyosságból eredő mély bizalmat testesíti meg.
Három bolygónk is retrográdban: a Plútó, a Szaturnusz és a Jupiter.
A plútói hatás kötelékeket vághat el, amitől nem volt erőnk elmozdulni, abból. Kiránt, kihúz és letisztít, hogy ragyogva indulhassunk tovább. Kitisztítja a görcsös ragaszkodást, az ítélkezést, a neheztelést, a vádaskodást.  Légy partnere ebben a tisztító munkával, hogy
Egyesek kaotikusnak élhetik meg ezt az időszakot, habár ezoterikus szemmel, spirituális nézőpontban segítőleg hathat az új,  tiszta kezdetek elindításában. Van akinek ez szélsőséges, indulatos időszakot hozhat – mindenki másképpen éli meg ezeket a heteket. A szaturnuszi erőtér a jóvátételre invitál majd. A jupiteri időszak előhozza azokat az előző életbeli tudásodat, amiben jó vagy – amit továbbfejlesztve különleges értékeket éleszthetsz fel. Az energiák mindenkinél a méregtelenítésnek kedveznek majd – tértisztításnak is igen kedvező időben leszünk. Május hónapunk angyala Ambriel, aki segít a gonosz erők elhárításában.


A hónap fontosabb napjai

Május 1.  A munka, a szerelem és a termékenység ünnepe. Ünnepeld meg szertetteiddel – szentelj minőségi időt szerelmednek – csodás vénuszi energiák hatnak. Intimitásra, békülésre és meghitt kapcsolatra kedvező idő van.

Az Újhold a Bikában május 5-én érkezik meg. Szerencsés idő az új dolgok elkezdésére – tervezés, célmegvalósítás energiákat kapunk majd. Szerelmi varázslatokkal és elengedő mágiákkal foglalatoskodhatsz, de szerelmi kötések oldására is jó az időpontban vagy. Nagy energiák szabadulnak fel – a szerencseköveidet is feltöltheted! – a holdfürdő remek lehetőséget ad, akár romantikázni is lehet. Van akinél újhold napja inaktív maradhat, de a későbbi napok jó változást hoznak. Csak tervezz, álmodd meg és hangolódj a belső hangodra – a szív mindig tudja, hogy mit, az ész pedig, hogy mikor van a legjobb időpont. Lépj, túl a lehúzó múlton, hogy megújulhass.
Ugyanezen a napon   Anyák napja lesz – a Hold jegyébe érkező Bika az anyaság, a nőiesség, a termékenység szimbóluma kisugárzással,  harmonikus, szeretetteljes energiákat áraszt majd.

Május 6-án  a Merkúr a Bikába lép.  A cselekvéshez kaphatsz most nagy energiát. Minden földi dolog égi segítséggel áld. Légy őszinte teremtője sorsodnak – át és megbeszélések nagy ideje lesz – senkit se sértsél meg!Kommunikálj megértő türelemmel, elfogadó szeretettel.

Május 7-e Csodanap a védikus naptár szerint. Ilyenkor a Nap és a Hold erőteljes energiákba vannak – csodás lehetőségek kínálkozhatnak, szerencséje lehet annak aki észreveszi  a jeleket. Minden amiben ezen a napon kezdesz pozitív energiákban annak szerencsés kimenetele lesz.

Május 12, 13, 14-ei  Fagyosszentekben igen aktív energiák hatnak az Oroszlán és Szűz  jegyében. Frissebbek és határozottabbak lehetünk, sorsdolgainkban.

Május 18-én telítődik a  Hold a  vizes Skorpió jegyében – tízmilliószoros napunk lesz. Hatalmas energiákkal segít most is az Univerzum. Megerősítő szertartásokat érdemes csinálni. Ezen a napon keresd mindenben az egyensúlyt és az igazságot – a Vénusz együtt áll majd az Uránusszal.

Május 26-ai  Gyermeknapon az Ikrek Nap energiája a az építő jellegű gyermekprogramokra inspirálhat.

Május 31-től június 4-ig a Merkúr az Ikrekben, a saját jegyében áll majd – szemben a Nyilas jupiteri energiájával. Egyesítsd a földit az égivel – lásd meg mindenben a spirituális energiákat, és tedd a dolgodat a Mindenség szellemében.

Legyetek szeretettel és türelemmel magatok és mások iránt. Nagy változásokat hoz a május a szerelmeseknek is. Régi barátságok alakulhatnak át, szerelmek szövődhetnek, lélektársak találhatnak egymásra. Van ahol mélyül majd a kapcsolat, de lesznek olyanok is akik szakítanak. Kerüljétek a vitákat és törekedjenek a harmóniára. Imáknak és teremtő mágiáknak is jó ideje lesz – ahogy a retrográd időszak telik-múlik, letisztul minden – áldásos lehetőségek jönnek.
Éljétek meg teremtő szeretetben ezt az varázslatos hónapot.
Egyénre szabott spirituális tanácsadással bátran keress meg – speciális technikákkal segíthetek! Vannak olyan élethelyzetek amikor elakad az ember, valami olyat él meg, amit nem szeretne. Ebből kilábalni nehezen lehet, de nem lehetetlen. Angyali energiákkal oldani is  lehet a negatív rezgéseket.
Csodákkal áldott megújító hónapot kívánok Mindenkinek!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Szerelmi jóslás – Általános tarot
Energetikai tisztítások: oldás, blokkoldás
Energetikai szint emelés – szívcsakra harmonizálás
Kapcsolat: 06202782612

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php

Beltane ünnepe!

A SZERELEM ÉS A TERMÉKENYSÉG, A MUNKA ÜNNEPE MÁJUS 1

Beltane eredetileg kelta (egyes források szerint druida) tűzünnep volt, amikor az Istennő és a Szarvas istenség egyesülését ünnepelték, voltaképpen tehát a termékenységet – a föld és a női termékenységének – ünnepe is! Van, aki ezen a napon május elsején a munka ünnepét ünnepli munkával – de vannak olyanok, akik számára ez az ünnep a szerelem ünnepe.


Májusfa
A magyar hagyományokban 1400-as évektől jegyzik magát a májusfa-állítás szokását. Erre a célra jegenye, vagy nyárfát használták – ágait díszítették színes szalagokkal díszítették. Ezek a szenvedélyt és az életerőt jelképezték. A férfiak állították annak a lánynak, akibe szerelmesek voltak. A mamám még kapott ilyet…
Lehet ünnepelni ezt a csodás hagyományt ma is. Rózsaszírmokat szórhatsz az ünnepi asztalra, ezzel megszenteled a családi harmóniát, és végezhetsz ünnepi angyalszertartást is – Anael a szerelem angyala szeretettel segít benne. Ha szeretnél májusfát díszíteni a legmagasabb fát válaszd a kertedben, (de csinálhatsz ilyet a teraszodon, vagy az erkélyeden is szimbolikus kisebbel) és miközben szalagokat kötsz rá, gondolj a vágyaidra, és annak adj energiát – vizualizáld amit el szeretnél érni!
Van olyan hiedelem, miszerint a bodzával díszítettek ház megtöri a rontó varázslatokat, és elűzi a boszorkányokat. Kérhetitek Gaia Földanya áldását a termékenységre, a saját életedre és a természettel való kapcsolatodra is.

Szerelemvarázslat
Szeretettel várlak már meglévő szerelmet megerősítő varázslatokkal, és szerelmet bevonzó mágiával is! A program része lehet a szertartásmágián kívül még a szerelmi jóslás és a szívcsakra tisztító harmonizálás, valamint a régi szerelmektől való elválás segítéseként az od-és éterikus szál vágás, valamint a szerelmi kötés törlését is kérheted. Ha babát szeretnél termékenységi naptárral kedveskedek neked, fogantató napok megjelöléssel- és személyre szabott jótanácsokkal is ellátlak.
Az angyalmágiában rózsaszín és piros gyertyát gyújtunk – a felsőbb és alsóbbrendű szerelem vonzására. A romantikus sétának is jó ideje lehet – használjátok a csodás energiákat és legyetek együtt, szenteljetek minőségi időt szerelmetekre. Lepd meg a párodat egy apró gesztussal, amivel nagy örömet okozhatsz. Szórakozzatok, és pihenjetek, éljétek és ünnepeljétek azt amit és akit szerettek.
Beltane ünnepe magát az életerőt, a szenvedély visszatérését, és a vágy beteljesülését magasztalja – fürdőzzetek a csodás vénuszi energiákban.

Varázslatos lehetőségeket kívánok mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia –
Auraolvasás – energetikai tisztítások
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php