TAROT kategória bejegyzései

Minden sorshelyzet tanítás.

Amikor nem a saját sorsodat éled, ürességet érzel.

A hold csomópontokat karmikus üzenetként értelmezhetjük. A felszálló holdcsomópont a mostani leszületésünk sorsfeladatát jelöli meg, a leszálló előző életünket mutatja meg, azt az életet amit felvállalunk megtapasztalni, és amiből oly sokat tanulhattunk meg.
,,aki az előző élete sorsát éli – mert van ilyen is… bármi meglepő – az nem tudja megélni a mostani leszületési feladatait…bolyong, eltéved… Fontos, hogy ilyenkor a karmikus burokból kiemeljem a lenyomatot. Ezzel megszűnik a zavarodottság… visszatérhet ebbe az életébe az illető és teljes életet élhet!

Nézzünk erre egy esetet. Egy hölgy az előző életében
önfeláldozó módon oldotta meg mások baját, túlzott érzékenysége miatt képtelen volt a segítségnyújtásra, hagyta magát kihasználni.Míg végül akaratgyengesége folytán alkoholhoz menekült. Nos, a mostani életében ezért is meg kell tanulnia a dolgok, és a helyzetek reális megközelítését. Ki kell alakítania az anyagi és érzelmi biztonságra való törekvést. Rendszeretetet és rendszerezettsége kell tanulnia. Tehát ha egy olyan partnert választ, aki mellett ezt nem, vagy nehezen teheti meg nem a saját sorsában él, és akkor sem, ha életét arra építi, hogy csak mások életét egyengeti, és nem a saját életét éli meg.
Az elemzés során megértette, hogy miért akadt el oly sokszor élete során, miért nem tud fejlődni, és miért nem lesz jobb semmiben sem az élete. Rossz úton járt, nem a saját életét élte meg eleddig.  A karmikus burok emlékezete szerint élt, ugyanazt folytatja, amit már leélt…

Legtöbbször érezzük, tudjuk és megmerjük meglépni azokat a dolgokat, amiket megirtunk magunknak; valamiképp emlékszünk rá – az Akasha a tanuja! – hogy milyen sorsfeladatot választottunk a mostani életünkre. De aki eltévedt annak is van segítség – a tisztítás során, után visszatérhet az eredeti pályára, a saját sorában élhet tovább. Ott várják őt a feladatai, a tanításai, és azok a lehetőségek, emberek, kapcsolatok,  akikkel fejlődhet.

A spirituális tanácsadás segít rálátni az elakadásra, megmutatja az ezen életbeli lehetőségeidet. Ha szeretnéd tudni mindezeket szeretettel várlak egy elemző konzultációra!

Előző élet – Karma – Mostani leszületési feladat – Küldetés.
Grátisz – csakra-aura harmonizálás.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Bejelentkezés tanácsadásra: 20 278 26 12
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Budapest-Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Skype: asajah1

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika  – Sorselemzés
Energetikai tisztítások.

Karmacsírák – sorsformálás.

Az auránkban benne vannak, léteznek  a sors, karma csirák is, amelyek adott helyzetben, megfelelő helyen és időben, a megfelelő emberrel találkozván eseménnyé alakulnak. A sorsformálás része, hogy aurádat időről időre meg kell tisztítani  a múlt lenyomataitól. Ha ezt rendszeresen megteszed egyre jobban tudsz majd oldani, feloldani és elengedni…

Sorsszerűséget mindig lehet találni, ha az ember akar. Ha akar, az csak azért van, mert igen szeretné értelmét látni a dolgoknak. Beleszédül abba az űrbe, amikor semmi, de semmi értelme nincs az egésznek, vak, süket és értelmetlen a világ. Minden másképp néz ki, ha találunk neki értelmet. ” – Lángh Júlia


A sors, az egy előre meghatározott események sora. Avagy, aminek meg kell történnie, az meg is fog történni.
Az életút, amit lehetséges élettervként megírtunk önmagunknak, hogy lelki fejlődésünket segítse.
A szabad akarat az, amivel felülírhatod a megírt sorsodat. – hogy bölcs dolog-e ez, az egy másik kérdés… De küzdhetsz is a sorsod ellen, és élhetsz akár önsorsrontásban is…
A Karma – az az intelligencia, amely minden szándékunkat visszajelzi számunkra, hogy tanulhassunk belőle.

Ha nem tanulsz és nem fejlődsz akkor az élet keményen, szaturnuszi energiákkal visszajelez – sorstanító helyzetekkel! A tudatos ember nem küzd a sors ellen. Használja a szabad akaratot, és megvalósítja a küldetését. Tanul a karma üzeneteiből és követi az életútját. A nevünkben rejlő karmaszám megmutatja, hogy jelenlegi életünkben hol kell fejlődnünk. A fejlődést gyakran segítik az akadályok, hiszen több erőfeszítésre van szükség a sikerre, mint más területeken. A Sorselemzés  lehetőséget ad arra, hogy jobban átlásd a  sorsodat.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Küldetés -Életfeladat  – Karma.

Őszinte beszéddel áld meg a kommunikációdat!

Igen érdekes napnak nézünk ma elébe: Bika-Merkúr. A Halakban járó Astrae a Merkúrral szövetkezik. Karma-törés, sorsváltoztatás lehetősége villan fel!
A sorstörés alapjaiban határozza meg az életünket. Van, akit azonnal letaglóz, míg mást dacra, küzdésre, túlélésre ösztönöz.

Emberi kapcsolataidat elsősorban most a kommunikációddal javíthatod, őszinte beszéddel. Rák a hátráló Bakban: feszültségek, nézetkülönbözőségek, ütközések családi perpatvarok, viszályok pár napig… Cselekedj szívből – ha másokat bántasz magadat bántod. Légy okos!

A mai napra a Kazanlár tarot Nagy Arkánumból a IV-es, Uralkodó lapot húztam: Egy teremtő lehetőség – hatalom, befolyás, segítő ember, segítő energiák. (Önsorsrontás esetén – bizalmatlanság, erőtlen, viszály.)
Légy a sorsod ura- teremtő energiád van!

Az Angelit kristály segíti a kommunikációt, földi és spirituális értelemben is. A béke, belső nyugalom és tudatosság kapcsolódik hozzá. Segíti, hogy elfogadóbbá váljunk.

Gábriel Arkangyal segít a helyes kommunikációd megtalálásában – őt szólíthatod, önbizalmat ad és legyőzöl minden akadályt, szeretettel telíti a szívcsakrád.

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemezés – Csakra-aura tisztítás.

Erős spirituális teremtő energiákkal áldja az ég a hétvégét!

Növőholdas napokban vagyunk…

“Elégedettség. Senki se gondolná, de az elégedettség egyenlő a boldogsággal. Aki elégedett, az boldog is. Mit jelent elégedettnek lenni? Azt jelenti, hogy elég az, ami van és amim van. Nem akarok többet az élettől, csak annyit, amennyit éppen ad vagy netalán elvesz. Az elégedettség hálát is jelent. Aki nem elégedett, az hálás sem tud lenni.” – Miroslaw Putnek

Vénuszi erőtérben.
A mai nap a ‘sorsfordító’ beszélgetéseknek kedvez – Merkúr-Plútó trigonban leszünk. Figyelj oda gondolataidra, figyelj oda arra ki teremt benned!A Kazanlár-tarotból a 2-es Nagy Arkánumból  A Főpapnő tarot lapot húztam: A Beth ház, az értelem háza. A száj (az ajkakkal) az értelmünkhöz, a szellemünkhöz vezető bejárati ajtó. A Kabbala legrégibb könyve, a Széfer Jezirah (A teremtés könyve) azt tanítja, hogy Isten engedte a Beth betűt a bölcsességben uralkodni. Most nagy erőt adnak az égiek olyan dolgok, témák, kényes helyzetek átbeszélésére, amire eleddig nem volt elég erőnk… A téridő a párkapcsolati programokhoz ad jó lehetőséget. Tisztázó lehetőségekkel áldott napot kapunk a megértés erejével. (Mérleg növőholdban vagyunk.)

 


Vidámság, jó hangulat – motiváljon a csodás májusi létben.

Aki jó úton halad, szombati nap délután 4 órakor angyali tiszta rezgéseket is kaphat…(uránuszi ajándék!) – tudjuk meg az asztrozófiában. Érdemes beintegrálni ezeket a mesés energiákat majd! Azért egy kis Vénusz-Szaturnusz szembeállásra számítgathatunk a hétvégénkben – párkapcsolati minőségben is. Lélekápolás – célok keresése.  Jó döntés spirituális tevékenységgel is tölteni a következő napokat. Az Időkapuban a Kerubok őrangyala Mebahél tartózkodik – megmutatja a helyes irányt nekünk. (Skorpió növőholdban leszünk.)

 

Jövő hét kedden telehold töltődik a Nyilas jegyében. Okosan és pontosan, tudatos erős energiákkal – tervezz és cselekedj – Tízmilliószoros nap lesz!

Töltsétek tudatos megélésben ezt az áldásos energiákkal megáldott hétvégét!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Számmisztika – Sorselemzés.
Személyes évek- Sorsfordulati döntések.

Hogyan váljunk jó nővé, hogyan váljunk nagyővé?!

Amikor “megéled a nőiességedet” máris jó úton vagy…

“A szerelem: páros tánc: a kettő eggyé válik benne.” – Müller Péter

Amikor “felépíted a saját személyiséged” máris egyedivé varázsolod magad. Egy teljes egész Nő leszel, ne keresd hát a másik feled…aki kipótolhat Téged. Amikor egyedül is boldog vagy – akkor érkezik meg a szerelem, tehát hamarosan… Az a bizonyos Férfi aki szintén teljes egész hamarosan felfedez… Hiteles Férfi és Nő az ideális párkapcsolat. A lelkek egymásra találnak, amikor készek arra, hogy egy közös szép jövőt formázzanak maguknak.

Nagyővé kell válnod ahhoz, hogy a Nagyő megtaláljon… hacsak nem Te találod meg Őt?! Ez a spirituális párkapcsolat titka.

De hidd el, nem él mindenki a “párjával”. Néha nem elengedni kell a párkapcsolatunkat, hanem helyrehozni, megjavítani, ha gondok vannak benne.
Lehet hogy a Te pároddal valaki más, máshol boldogabb… De vajon hol rontottad el, mert mindenhez kettő kell!

Hölgyeim szeretettel várlak benneteket:

Önbizalom erősítő tréningre. 
Az egy órás  programrésze: tudat tisztítás, szívcsakra tisztító-oldás.
Isteni Nőiességgel Megáldó Fénykamra gyógyítással – női energiák beintegrálása.

2018 a párra találás éve – a Vénusz erejével. Kívánom, hogy légy Te is valaki hiteles párja – találd meg a párodat – Romantikára fel!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés
Oldó, blokkoldó terápiás kezelések: önbizalom erősítés
Fénykamra gyógyítás.

Amikor a férfi ‘megszökik’!

Fontos a bizalom – avagy lehet-e élni egy elrontott kapcsolatban!?

Egy spirituális ember számára alap az empátia, az együttérzés, a tolerancia, a bizalom, az őszinteség és a hűség. Ösztönös “szeretetcselekvések”. És hogy mitől lesz jó egy kapcsolat számukra, attól hogy tudatosan a kapcsolat építésén dolgoznak, egymással szövetségben. Ebben a kapcsolatban fel sem merülhet a féltékenység, és a bizalmatlanság. A vita nem veszekedés,hanem átbeszélés – és ez is a fejlődést képviseli. Tudják, hogy amíg a közös az útjuk együtt maradnak – a valódi szeretet-szerelem állapotában. Nem két félként két egészként együtt rezegve, egymást tisztelve, megbecsülve.

Mivel az Univerzumban nincs véletlen, az is törvényszerű, hogy milyen partnerrel találkozol. A társkapcsolatban jelentkező nehézségek tehát mindig belőled fakadnak, nem pedig a másikból, értelemszerűen tehát csak te tudod megoldani őket. Igazi társkapcsolat kizárólag két önálló, “egészséges” lény között jöhet létre.

A szerelem hatalmas dolog, amelyet minden emberbe belekódoltak.
Skypes tanácsadásra egy külföldi hölgy keresett meg nemrégiben. Bánatosan mesélte el, hogy a férfi, akit szeretet elhagyta őt… Mindenképpen szeretné a kapcsolatát vele visszaállítani.
Egy elemzést készítettem a konzultációra: Mindkét ember birtokló típus – az egyik szabad szellemű, a másik eléggé sarkos, merev. Mindkettő feng-shui rezgése kiegészítette, építőleg a másikat. Ezért is voltak három évig együtt. Marakodtak pedig sokat. A veszekedés témája a féltékenység volt. Felnőtt, értelmiségi létüket bemocskolta a hitetlenkedő bizalmatlanság. Igazi oka nem is volt talán…inkább az önbizalomhiány, meg az én jobb vagyok akárkinél szindróma lelkesítette a szépasszony dacát! Aztán a hölgy  az egyre sűrűsödő sípákoló-nyüszögő hisztériás rohamait a férfi már nehezen viselte el… Alapvetően meg volt eleinte a szeretet… Lassan harag költözött a pár közé – elidegenedtek. A férfi elszökött… a problémák előtt, s önmaga elől… A pájra szemébe se mer nézni… még nincs tisztában azzal, hogy nyitva maradt egy ajtó, amit vagy becsukni kellene, de nem haraggal, vagy pedig átmenni rajta – megbékélt akarattal. Spirituális embernek tartják magukat – a válaszút előttük áll. Mágia ide- mágia oda szent a szabad akarat. Amíg át nem beszélik nyugodt bizalommal kinek mit kell változtatnia ez ügyben addig él a harc közöttük, s nem lesz változás.
A párkapcsolat elemzés bizonyította, hogy egyikük sem a másikuk valódi társa. Egymás segítő félként kerültek a kapcsolatba. Se szenvedély, se szerelem – amolyan jó, hogy ez is van alapon. A lapokat néztem…A férfi újabb hódításba kezd majd valamikor a nyáron… a hölgy pedig miután ‘elgyászolja párját’ – úgy valahogy az őszi időben találhat kalandot magának. A hölgynek egy od-éterikus szál tisztítást, majd elengedést javasoltam. Harag ne maradjon, a tudat és a lélek tisztuljon… Semmi át ne vivődjön a legközelebbi kapcsolatba. Ha ló nincs a szamár is jó – elvét elvette – törekszik a legnagyobb bizalommal a hitelesre.
Most még nem érettek a kapcsolatra… fejlődniük kell. A tisztulási-tanulási időszak még eltart egy jó pár évig… s még azt sem tartom kizártnak, hogy újra összekeverednek majd…habár nagyon nagy a szakadék közöttük. Bizton számíthatnak mindketten egy igazi, hiteles kapcsolatra…ha kidolgozzák, s átdolgozzák ezt a tévedést. Változni fognak… Megteremtik önmagukat annak, akinek a társukat szeretnék.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Oldások.

Tarot tanácsok – sorsfordulati döntésekben.

“Mindannyiunk életében eljön az a nap, amikor döntenünk kell, hogy melyik utat választjuk. És ha már ráléptünk, többé nem érdemes azon gondolkozni, mi lett volna, ha máshogy döntünk. Abból kell a legtöbbet kihoznunk, amit választottunk. Sohasem fogjuk megtudni, milyen dolgokat tartogatott volna nekünk a sors a másik úton, még ha álmatlan éjszakákon néha eszünkbe is jut, hogy talán az lett volna a jobb. Valójában a tökéletesség csak bennünk létezik, mi döntjük el, mit tartunk tökéletesnek. Minden út máshová vezet, de csak a mi lépéseink segíthetnek megtalálni a boldog pillanatokat bármely úton.” – Kilian Jornet

A nyár hamarosan megmutatja magát. Itt az idő elengedni: a régi hitrendszereket, áldozatszerepeket, negatív ideológiákat, lehúzó embereket, helyzeteket… Oldásnak van itt a helye. Blokkoldásnak, hogy új élet kezdődjön minden téren az új sorskörben utunkon. Új barátok jönnek, új szerelmet, új lehetőségek… Új fényben tündökölhetünk, ragyogó fényünkkel messzire világítva el. Másoknak is utat mutathatunk – átrendezve életünk.

 

SORSFORDULATI DÖNTÉSEKKEL SZERETETTEL VÁRLAK!

A TAROT A LEGJOBB MEGOLDÁST MUTATJA MEG.
A spirituális tanácsadás során sok mindenre válasz érkezik meg: Az opciók a lehetőségeket vázolják fel. A számmisztika és a csillagok is segítenek. Ne emészd magad, ne vergődj kétségek között. A sorselemzés utat mutat – a tarot bölcsessége élni tanít.

Ajándék a Csakra-aura tisztítás, szívcsakra blokkoldás segítelek, a program részeként. Egy magasabb energiaszinten – ahol már a félelemenergiák nem blokkolnak – máshogyan látod már a dolgokat… minden kivilágosodik, és a helyére kerül. Áldásos lehetőség – hála és szeretet, köszönet, ha bizalmaddal megtisztelsz.
Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta


Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Oldás, blokkoldás.
Bejelentkezés tanácsadásra: 20 278 26 12
skype: asajah1

Heti tarot – növőholdas időkre.

Heti tarot
Pünkösdi energiákban vagyunk. Növőholdas hetünk van.

“Köszönöm, amit látok: a teremtett világot, hogy még a rossz sem céltalan; mindennek jelentése van.” – Vas István

Ezt fontos tudnod: Ha lélekben nyitott vagy és magabiztos teljes szívvel éled az életedet!  Amikor készen állsz minden megtapasztalásra – készen vagy minden kihívásra.  Arra, hogy megéled az életed, a saját sorsodban.  Ha figyelsz a jelekre és érzékeled az üzeneteket – az égi világgal szövetségben állsz.  Állandóan veled vannak és segítenek neked a segítőid, hogy jobban és tisztábban láss… Mindezt azért, hogy csapdába ne kerülj, el ne térítsenek, ne manipuláljanak, és ne vezessenek meg. Figyelj rájuk, mert vezetnek és védenek, hogy a fényoldalon állj. Ahhoz, hogy tisztán láss, választani és dönteni tudj: Meg kell, hogy éld a belső békédet önmagaddal.

 

A NAP XIX.
Erős energiákban kezdjük a hetet:  Az Univerzum segít neked, hogy építkezz, hogy több legyél, hogy gyarapodj, hogy jóllétben élj. Égi ajándék, anyagi bőség. Élet-áldás energiák áradnak az égből – a tiszta lelkeknek egy szép új kezdetet hozhat a hét eleji időszak…stabilan, bőkezűen. Cselekedj bölcsen és hálával;  fogadd el a jó lehetőségeket… Igen aktívak leszünk a pozitív energiákra koncentrálva. (Ne hagyd, hogy felbosszantsanak.) Fogadjátok be a Szent Szellem áldásos rezgését, mert így így minden feladatodban támogatott leszel. Mosolyogj rá belső napoddal a világra, és a világ ezerszeres tükrözéssel fog visszamosolyogni rád! (A hét elején Oroszlán-Szűz növőholdban leszünk.)

 


A HOLD XVIII.

Irigy emberek is akadnak, bárhová is mész majd a következő napokban. A rontó energiákat kerüld csak el – vedd körbe magad pozitív fénnyel. Ne állj le ilyen alacsony szintű rezgésekkel közeledő emberekkel se vitázni, se társalogni, mert csak lemerítenek. Barátságaidban is csak azokat tarts meg amelyek építenek. A rosszakarók a sötétség zsoldosai, ha nem figyelsz rájuk ártani se tudnak Neked. A sorsodat építsd – és ne törődj a gonosszal. Tervezd meg a napodat – és kerüld a konfliktusokat. A szépre törekedj, a harmóniádat őrizd meg! (Mérleg növőholdra készülj.)

 


A MÉRTÉKLETESSÉG XIV.

A hétvége is nagy változást hozhat annak, aki nem zárkózik el az közeledő újtól. Ami régóta készül, az most megérkezik, amit kívántál valóra válhat. Nyugalom és derű a legfontosabb… Minden ami jön hozzád érkezik. Komoly döntéseket most ne hozz! – vigyázz arra, hogy kinek nyílsz meg.  Adj,hogy kapj… a romantika hívogat. De a hétvége a meditálásnak, és mindenféle spirituális tevékenységnek is kedvez.  A lelki tisztulás a cél leginkább. Engedd el a félelemenergiákat, és koncentrálj a lehetőségeidre inkább. Lehet teremteni a képzeleted erejével – az égiek erős energiákkal segítenek, s hozzák le majd az anyagi világba a manifesztált teremtésedet.  Kérd az Őrangyalodat, hogy akaratod megerősítve haladj. (Skorpió növőholdban leszünk.)

 


Mindig figyelj magadra, az égiek folyamatosan üzennek neked. Jeleket küldenek hogyan, miként lehet jobb a sorsod.  Figyelj az álmaidra, és időnként ne sajnáld az időt és meditálj, csendesedj le… Sorsteremtő meditációkkal kedveskedek neked, ha felkeresel. Aura- és csakra tisztító energiákkal, harmadik szem és szívcsakra nyitással segítelek, hogy a blokkoldó energiákkal egy magasabb rezgésszintbe kerülhess. A  legjobb, amit magadért teszel,  hogy az alapokkal kezded: Az én szeretet és a hála felemel. A rezgésszinted tartsd mindig magasan, így nem sodródhatsz el!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász -angyalterapeuta


A fentik egy általános jóslás – mert hát mindenkinek más története van, ha magas rezgésszinten élsz mindez valóra válhat. Személyes tarot elemzés egyéni konzultációba kérhető. Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:Tarot – Sorselemzés- Oldás, blokkoldás.

Élj örömben a tudatos jelenedben!

Szabadítsd fel magad – hallgass a lélekbölcsesség hangjára benned!

A tarot, és a számmisztika a lehetőségeidhez ad útmutatást. Amikor válaszút előtt állsz, mindig megmutatja a helyes megoldást.

“Istenem, adj bölcsességet hogy megtudjam különböztetni az általam megváltoztathatót attól, amire nincs hatásom. Amire nincs hatásom, arra adj türelmet, és elfogadást. Adj erőt, hogy az általam irányítható dolgokat meg tudjam változtatni.”

Onnan tudod, hogy jól döntöttél az életedben, hogy már nem hiányzik senki és semmi a múltadból. Tele vagy pozitív gondolatokkal, új életérzéssel. Tudod, hogy minden, ami a múltadban történt, az egy lecke volt csupán arra, hogy a jövőben máshogy csinálj dolgokat. Minden egyes sérelem, amit kaptál megtanított arra, hogy tudd kit engedj közel magadhoz és kitől maradj távol.
Szerintem a pozitív gondolkodás annyi csupán, hogy a legrosszabb helyzetben sem veszítjük el hitünk a jóban. A pozitív gondolkodás lényege az, hogy kizárjuk az életünkből a rossz és a gonosz dolgokat. Hinni, remélni, hogy van kiút minden helyzetből. És tenni, cselekedni érte. A pozitív gondolkodás békét hoz életünkbe, mert reálisan látunk mindent. Ezáltal még a legrosszabb dolgokat is irányítani tudjuk. Bármilyen nehéz helyzetben vagy is, tudd hogy elmúlik egyszer. Az Univerzum mindig kiegyenlít, a rendelt időben.
Áldás minden tisztalelkű, igaz szívű Emberre!

Asajah
spirituális tanácsadó léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorsdöntések: Tarot – Opciók, lehetőségek, válaszutak.
Sorselemzés – Párkapcsolat elemzés.
Számmisztika – Személyes évek, Spirituális életfeladat.
Energetikai rezgésszint emelés.

Bolygók a képletedben – A teljes önismeret.

Nemcsak a napjegyed vagy!

A képleted áll a napjegyedből, az aszcendensedből, de megmutatja hol és melyik jegyben áll a Hold, a Merkúr a Vénusz, a Mars és a Jupiter, a Szaturnusz, az Uránusz és a Neptunusz, a Plútó. Ha tudod a teljes születési időpontodat – év, hónap, nap, óra, perc és hely akkor megkapod a teljes asztrológiai képleted. Vagyis azt, melyik jegy hol áll a képletedben. Választ kaphatsz arra hogy ki vagy – hogyan reagálsz dolgokra, miként változtathatsz a rossz szokásaidon stb… Ma már szinte mindenki tudja, hogy melyik állatövi jegyben járt a Nap, amikor született. Ez a napjegye, amiből annyi derül ki, hogy milyen adottságokkal látta meg a napvilágot. Ám ahhoz, hogy a jövőre vonatkozó előrejelzés, illetve a személyiség árnyaltabb vonásai is kiderüljenek, szükség van az aszcendensre, amit a születési óra-perc és a születés helyének ismeretében lehet kiszámítani. Az a jegy, amelybe az aszcendens kerül – az úgynevezett felkelő jegy. S hogy miért „felkelő jegy?” Mert azt a pont jelöli, ahol a születés pillanatában éppen felkelőben volt a Nap. Az aszcendens nemcsak befolyásolja a Napjegy adta tulajdonságokat, de megmutatja azt is, hogyan sikerül valóra váltani mindazt, amit a Napjegy „belénk kódolt”. Az aszcendens 35 és 38 és kor között felülírja a napjegyet, illetve kiegészíti azt, mássá tehet.


A Napjegy
adja az alaptulajdonságainkat, valójában ez az égi ujjlenyomatunk. A Nap helyzete tárja fel a külvilág felé mutatott arcunkat. Ez az égitest irányítja tudatos megnyilvánulásainkat. Akinek a Napjegye és az aszcendense nem azonos, annál a két jegy tulajdonságai keverednek. A Nap az akarattal, az életerővel, a lendülettel, az ambícióval és lényünk kívülről vezérelt, materiális világban megnyilvánuló részével van kapcsolatban. A Nap jelképezi a férfiasságot, a jang-energiát, az egót, vagyis a tudat „ébren lévő” oldalát uralja. Legfontosabb Nap-jellemvonások: a függetlenség, kreativitás, magabiztosság, lobbanékonyság, bátorság, optimizmus, nagylelkűség.

A nőies, vizes jellegű, passzív Hold az érzelmekre hat, felelős a pillanatnyi hangulatért, a múlthoz kapcsolódást, a fantáziát motiválja. A Hold a nőiességet, a jin energiát testesíti meg, és a tudattalanra, illetve a tudattalannak az érzelmekkel, ösztönökkel, lelki akarattal, a megérzéssel, az okkultizmussal, az álmokkal és emlékekkel való kapcsolatára van hatással. A Hold helyzete szerint reagálunk érzelmileg mindenre. Rámutat ösztönös szokásainkra. Befolyásolja a nőiességet, a fogamzást, a terhességet, a születést és a szülést, a gyermekkori élményeket, az érzelmi biztonságot. Kapcsolatban van az otthonnal, családdal és a nyilvánossággal összefüggő dolgokkal.

Merkúr a görög mitológiában Hermész, aki Zeusz és Gaia gyermeke, az istenek hírnöke. Ennek megfelelően a Merkúr az asztrológiában összekapcsolja a szellemet és a testet, az anyagot és a lelket. Mindennel összefügg, ami mozgást, kapcsolatot és közlékenységet fejez ki. Elsősorban a mentális folyamatokra, a gondolkodásra, a kézügyességre és a kifejezőkészségre van hatással. A kommunikáció, a tanulás, az utazás, az írás, beszédkészség és a tempó gyorsasága tartozik uralma alá. Helyzetéből kiderül szellemi képességünk, gondolkodásunk gyorsasága, a másokhoz való kapcsolatunk milyensége.

A Vénuszt a „kis szerencse” bolygójának tekintik, és bárhol áll a képletben, mindig valami kellemeset tartogat. Még a rossz hatásai sem tragikusak, inkább emberi hibákra utalnak. A Vénusz a kapcsolatokra hat leginkább, a romantika, a szerelem, a szépség, a béke, a kényelem, a harmónia és a női természet jelölője. Az érzékiséget, gyengédséget, gyönyört, a házasságot, a párkapcsolatot, a művészeteket és a művészi hajlamot befolyásolja. Vagyis e nőies jellegű bolygó hatása alatt általában kellemes és szép dolgok állnak. A harmonikus Vénusz-természet vonzó, vidám, barátságos, művészi hajlamú, odaadó, gyengéd, szórakoztató, és egészségesen érzéki. Diszharmóniában hiúság, felületesség, féltékenység, elhanyagoltság és léhaság jellemző.

A Mars – a férfias jellegű bolygó képviseli a horoszkópban az erőt, az akaratot, az energiát, a cselekvést, a becsvágyat, a bátorságot, az elszántságot, a küzdőképességet, és az aktív erotikát. A Mars érzékelteti a fizikai energiáinkat, a kudarc utáni talpra álláshoz szükséges erőt, a szexuális vágyat. Párkapcsolatban az válik dominánssá, akinek erősebb helyzetű a Marsa. A szexuális kielégülés és összhang gyakran kimutatható a közös horoszkópban lévő két Mars által. A harmonikus Mars-természet határozott, tevékeny, bizakodó, önbizalommal teli és lelkesedő. Diszharmonikus állásnál jellemző az erőszak, a túlzott szenvedély, a vakmerőség, az összeférhetetlenség, az agresszivitás, a bosszúálló és veszekedő hajlam.

A Jupiter – a nagy szerencse bolygójának is nevezik. Életünk szebbé és boldogabbá tételében segít  a sors pozitív tendenciáin keresztül, ez pedig a hit által működik. Legtöbben arra várunk, hogy a szerencse segítsen rajtunk, ám meg kell értenünk, hogy ezt magunknak kell megalapozni. A „szerencsés” emberek tudnak hinni körülményeik kedvező alakulásában. Mindenki az által teljesedhet ki, ha magába olvasztja a Jupitert, vagyis az általa képviselt hitet, kozmikus törvényeket. De vigyázat, mert ez a bolygó nemcsak a jót teljesítheti ki, felerősíti az önhittséget, túlzásokra, vakbuzgóságra készteti azokat, akik nem tudnak uralkodni vágyaikon, érzéseiken, akik előítéleteik alapján döntenek.

A Szaturnusz a karma bolygója. Sorsszerű, végzetszerű eseményeket jelez, akadályokat, amiket le kell győzni. Olyan, mint egy útjelző tábla: fájdalmas, elkerülhetetlen kanyarokra kényszerít, és közben, ha jól figyelünk, rengeteg tanulsággal lehetünk gazdagabbak. Jelképe, a kereszt és a félkör, ami azt szimbolizálja, hogy az anyag keresztje a lélekre nehezedik. Nem kis feladatot ró ránk. Õ a nagy sorsfordító, a nagy akadályozó, az előrehaladás gátlója. Õ szabja meg életünk keretét és határait. Szándéka az, hogy próbára tegyen, és az anyagi céloktól a magasabb célok felé vezessen. Nem törődik vele, hogy akarjuk-e, csak teszi a dolgát.

A lassú mozogású Uránusz a szellemi fejlődés képviselője, a szabadság és a függetlenség planétája. Hangsúlyozza a másságot, a különlegességet, a határtalant. Nem véletlen tehát, hogy az Uránusz a zsenik és egyúttal az őrültek bolygója. Váratlan fejleményeket, hirtelen változásokat idéz elő. Mivel magában hordozza a feszültség lehetőségét, meg kell próbálni ezt a feszültséget pozitív energiává transzformálni. Tanítása az, hogy el kell szakadnunk az anyag vonzásától, mert csak szellemi szinten élhetjük meg a végtelen szabadságot és függetlenséget.

A Neptunuszt a  XX. században fedezték fel. 146 év alatt kerüli meg a Napot, vagyis egy-egy jegyben kb. 14 esztendőt tölt. Elsősorban a tömegekre hat, de a lelki eseményeket is befolyásolja. Valójában nyolc neptunuszi helyzet elemzése volna életszerű, mert a többi átvonulás vagy túl régen volt, vagy meglehetősen sokára következik be. A Neptunusz egyébként az egyetemes szeretet jelölője. Feloldja a fizikai és a lelki sík közötti határokat. Az anyagtól való elszakadás azonban nemcsak a fantázia segítségével, illúzióba menekülés, vízionálás által lehetséges, hanem elérhető az alkohol, kábítószer segítségével is. A Neptunusz jelzi a spirituális és lelki fejlődést, a hit és a szeretet erejét, gyakorlását. A bolygó erősíti az intuíciót, a spirituális és művészi képességeket, fejleszti az együttérzést és az emberszeretetet. Diszharmonikus aspektusai zavaros gondolkodást, gyenge idegrendszert, hiszékenységet, szenvedélybetegségeket jelez.

A Plútó nem annyira az egyes emberek, mint inkább nemzedékek életére hat. Az érzések szellemi energiákká való transzformációját szimbolizálja. A görög mitológiában Hádész az alvilág ura, így a Plútó a tudattalanunkkal, árnyékvilágunkkal áll kapcsolatban. Az emberi tudattalan ősi mélységéből pedig már csak fölfelé vezet az út. A Plútó segítségével próbatételeken és fájdalmas kényszerűségek tapasztalatain keresztül juthatunk a szellemi fejlődés magasabb fokára. Eközben a lélek transzformálódik, regenerálódik és újjáépül. Amikor a Plútó belépett a Rákba, kitört az első világháború, Családok bomlottak fel, gyerekek ezrei  akik akkor születtek csonka családban nőttek fel. Akkor tört ki a második világháború, amikor az Oroszlán jegybe lépett a Plútó. Újabb világégést élt meg az emberiség. A következő Plútó-jegyváltás az ipari forradalmat, a mikrochipeket és az elektronikai ipar fejlődését, az atomfegyverkezést „szülte”. A nyolcvanas években a Mérlegben járva a szexuális forradalom köszöntött az emberiségre. Aztán a Skorpió-Plútó a nyolcvanas években az AIDS-t, a nagy influenza-járványokat hozta. A Nyilasban járva erkölcsi rombolást, értékválságot, a törvény totális felborulását, gerillaháborúkat és terrorakciókat robbantott ki 2008. januárban lépett be a Bak jelébe, majd retrográdra fordulva visszatért még a Nyilasba. 2008. novembere óta ismét a Bakban tartózkodik, és ott is marad 2024 januárjáig. Tizenhat éven keresztül lesz elfoglalva az anyagi világunk jelenlegi feltételeinek radikális lebontásával, majd újraépítésével. (forrás: internet,szerkesztette:by asajah)

A tarot kártyák és a napjegyek analógiájából azt láthatod meg, hogy milyen kihívásokat teljesíthetsz. A Kos jegye Tarot kártyája a Bolond, a Bika lapja az Akasztott ember, az Ikreké a Nap, a Ráké a Halál lapja, az Oroszláné az Erő kártyája, a Szűzé a Remete lapja. A Mérleg a Próféta kártya, a a Skorpió a Császárnő lapja, a Nyilas a Szeretők, a Bak az Ördög, a Vízöntőé a Torony, míg a Halak tarot lapja Mágus.

Botok = A tűz eleme
Ugyanúgy mint az asztrológiában, a tűz azaz a botok, a vágyhoz, a férfi aktív energiájához és a tűz jegyeihez (Kos, Oroszlán, Nyilas) fűződnek.

Kelyhek = A víz eleme
A kelyhek, a botokkal ellentétben, a passzív női energiát ábrázolják és az érzelmekhez, valamint a vízi jegyek (Halak, Rák, Skorpió) fűződik.

Kardok = A levegő eleme
A kardok az intellektuálishoz, valamint a mentális folyamatokhoz és a levegő jegyeihez (Ikrek, Mérleg, Vízöntő) fűződik

Érmék = A föld eleme
Az érmék a pénzhez és általánosan az anyagi dolgokhoz kötődnek, valamint a föld jegyeihez (Bika, Bak, Szűz)

A tarot elemzés megmutatja, hogy milyen lehetséges élettervet írtál meg magadnak, mi az a szerep, amit bevállaltál. Mit vállaltál fel megtapasztalni ebben az inkarnációdban. Mi a sorsod küldetése, mi a szerelem szerepe az életedben, hogyan éled az életed egészséges környezetben. Hasznos információkat ad a képleted – megismerheted magad általa – és megértheted önmagad. A sorslépéseknél, döntéseknél is fontos lehet!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász – angyalterapeuta

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés – Számmisztika.
Csakra-aura harmonizálás.