2021 – a személyes éved tükrében

Mit tartogat a személyes éved ebben az évben számodra

A számok alapján a számmisztika segítségével érdemes kiszámolni a személyes évedet. A születési hónapszám periódusszámához hozzáadjuk a születésnapszámunk számát, majd azt az évet amire kíváncsiak vagyunk. A kapott szám megmutatja hogy a keresett  évben milyen események várhatnak ránk.


Kilencféle személyes évet különböztetünk meg.

1-es személyes év – szellemi síkban rezeg. Az új kezdetek lehetőségét adja. Új munka, új lakás, új kapcsolat. Az 1-es évben kötött párkapcsolatok tartósak, akár házasságot vagy gyermekáldást is hozhat.9 évenként van egy 1-es személyes évünk, tehát érdemes ráhangolódni ilyenkor az új kezdetekre. Lehet egy kis érzelmi zavar, különösen az első hónapokban. Ez a lehetőségek éve.

2-es személyes év – anyagi síkban rezeg. Előre lépés az életcélodban párra találás éve. A kettes év férfi családtagjainkkal kapcsolatos problémákat is hozhat.  A kölcsön adott pénzek befolyhatnak, érdemes takarékoskodni, befektetni. A küzdelem és a tervezgetések ideje. Tudni kell koncentrálni céljainkra, előrelátónak, együttműködőnek és türelmesnek kell lennünk.

3-as személyes év – érzelmi síkban rezeg. Vidámabbak, felszabadultabbak leszünk ebben az évben, a  közösségi kommunikációra kiváló alkalmas – egyéni kisugárzásod is  megnő. Segítőket találhatsz. Költözésre, utazásra, eljegyzésre, házasságkötésre, is alkalmas. Energiáinkra szükségünk lesz, kerüljük a fölösleges megterhelő helyzeteket. Fontos az összpontosítás, a tanulás, az optimizmus és a lelkesedés!

4-es személyes év – szellemi síkban rezeg. Nehéz év, különösen munka, anyagik és kapcsolatok terén – sok erőfeszítést, nehézséget hoz anyagi áldozatot kíván. A  szeretteinkkel való törődés a legjobb perspektíva ilyenkor. Legyünk megfontoltak, de a kínálkozó lehetőségeket okosan használjuk ki.

5-ös személyes év – anyagi síkban rezeg. A sodródás évének ismerjük – rugalmasságot követel. Zűrzavaros, kiszámíthatatlan, sok változást hozó időszak. Munkahelyet felmondani nem a legjobb ötlet. Szükségünk lesz a gyors reagálásra és cselekvésre egyes esetekben, de legyünk összeszedettek és  óvatosak,  ne kövessünk el hibákat.

6-os személyes év – érzelmi síkban rezeg. Az ebben az esztendőben kötött párkapcsolatok, és a barátságok is tartósak. (Ámde, ha ilyenkor belép egy harmadik fél a kapcsolatba, azt igen komolyan kell venni – szakításveszélyes – érzelmileg válságos időszak.) Költözésre, lakásfelújításra alkalmas év lehet. Ha saját érzelmi életünket egyensúlyba hozzuk, könnyebben megteremthetjük a harmóniát a külvilággal is.

7-es személyes év – szellemi síkban rezeg. A spirituális tisztulás ideje. Önelemezésre azonban kiváló. Szellemi- lelki barátságokat hozhat, de anyagilag nem igazán értékes év ez. Erre az évre a visszavonulás, önmagunk megismerése és megértése, s az általános válaszkeresés a jellemző.

8-as személyes év – anyagi síkban rezeg. A karrier éve ez – anyagi gyarapodást jelöl. Tűzz ki nagy célokat magad elé, a kínálkozó lehetőségek segíteni fogják a megvalósításukat. Ha megfelelően használjuk ki a pillanatokat, s nem kerít túlságosan hatalmába a pénzvágy, biztos a siker. Sorsikus kapcsolat is jöhet,  párkapcsolati minőségben.

9-es személyes év – érzelmi síkban rezeg. Az elengedés- rendcsinálás éve Ezzel az évvel zárul le a kilenc éves ciklus, Az élet minden területére vonatkozóan érdemes nagytakarítást végezni.  Koncentráljunk lezáratlan ügyeink tisztázására, nemkívánatos kapcsolataink lezárására. Válást szakítást jelölhet, a jól működő párkapcsolatok viszont új erőre kaphatnak.

Ha szeretnéd tudni bővebben milyen élmények, feladatok, megtapasztalások, kihívások, személyes fejlődési lehetőségek várnak rád a személyes évedben keresse meg sorselemzéssel. Szeretettel várom tanácsadásaimra,  terápiáimra, spirituális foglalkozásaimra az ezoterikus Hölgyeket!

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta
Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu