Spirituális küldetésed – az igazi utad!

Mindenki egy bizonyos feladattal született a Földre, amihez a legjobb képességeket kapta. Boldog és teljes életet akkor tudunk élni, ha elfogadjuk magunkat, és megleljük saját utunkat. Ha útkeresésben lennél spirituális küldetés elemzéssel segíthetek:
Sorselemzés – előző életbeli karma, mostani sorsfeladat – spirituális küldetés. Karmaoldások – Elegendő szertartások.

Az önmagunkkal való megbékélés az jelenti, hogy a megváltoztathatatlan dolgokat elfogadjuk olyannak, amilyenek és életünk végig törekszünk arra, hogy a megváltoztatható dolgok tekintetében folyamatosan fejlődjünk. A belső béke a körülmények fölé helyez bennünket. A legfontosabb az, hogy életünket a saját értékrendünk szerint éljük.
Amikor reggel felkelsz csupán egy másodpercbe kerül, hogy hálás legyél a családodért, barátaidért, és a munkádért. A hála segít megőrizni a pozitív életszemléletet. Lehetővé teszi, hogy emlékeztessen arra, hogy miért csinálod, amit csinálsz. A háládat valami olyasmivel kell kifejezned, amely nem rendelkezik pénzbeli értékkel. A hála magas rezgésszintre emel. Adj hálát mindenért, és figyeld meg, hogy pozitív dolgok történnek veled.Megtalál az igazi életed.

Egy boldog világot kívánok Neked, ahol sok a szeretet, ahol derűvel, hittel élheted az életet, ahol a mosoly és a nevetés a lételemed lehet! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu