Szellemek vannak-e nálatok?!

– Rég jártam nálatok! – köszönök be a belvárosi lakásba.
Isten hozott Asajah, hát vártalak már nagyon! – fogad örömmel régi ismerősöm.  A múltkori lakástisztítással is nagyon sokat segítettél – a démonok eltűntek, újra kellemes hangulat lett – és az ügyeink is sikeresebbek lettek. Ezen alkalommal arra szeretnélek megkérni, hogy nézd át van-e nyitott tér valahol a helyiségekben, mintha kísérteket, szellemi lényegeket érzékeltem volna egy ideje, s bizony ez nyugtalansággal töltött el. Az éjjeli alvásgondok is valószinüleg ez lehet az oka, meg néha napközben is fura zajokat is hallok. – tájékoztatott sebtiben a ház úrnője.

Ama bizonyos Hadó energiát érzek, halott jelenlétre utaló rezgések érzékelek…nem kicsit. Van itt több vendéged is.
– Hoztam pálcát, körbenézünk – és megbeszéljük mi a teendő – hangosan kimondom.
A felmérés-bemérés alapján egy nyitott szellemátjárót találtan a közlekedő folyosó és háló terében. A lelkeket átsegítettem a Fény hazába, a szellemátjárót bezártam. Már csak a hangolás volt hátra – az angyali segítőket a ház védelmére szenteltem. Felszabadult, fényes-világos, kedvesen otthonossá vált a lakás – szinte nagyobb lett tér.  Szuper jól sikerült a beavatás – a lakás többi tagjai is megérkeztek az ünneplésre.
– Asajah, sokkal nyugodtabb vagyok – mondja az ügyfelem. A  párja, a lányaim miatt is izgultam kicsit, nehogy őket valami megszállja.
– Fehér fény, ragyogás, angyali energiák – már  biztonság van! – örülök, hogy segíthettem nektek!- búcsúzok el egy újabb sikerélménnyel gazdagodva, mert adni mindig öröm!
Ha azt gondolod, érzed, érzékeled, hallod, hogy nem vagy egyedül jobb megnézni, megvizsgálni, bemérni, vannak-e nálatok szellemek, kísértetek, démonok, vagy bármilyen entitánsok! A tisztítást tibeti fehér mágiával végzem – füstölővel, szentelt gyertyával – szellemünő zenével.
Szeretettel segítek, hívj bizalommal, bátran. Várom a spirituális Hölgyek regisztrálását! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu