Bizony, van ilyen!

– Tudod Asajah, sehogy se jönnek össze a dolgaim – lehetséges, hogy már belefáradtam, s nem is akarom eléggé, bizonytalanná lettem. – közli egy kedves régi ügyfelem.
Nahát mi történt? – meséld el… amíg hallgatom látni vélem, hogy az illető mindkét alsó csakrája visszafelé forog…lelassulva, imbolyog.

Egy csakrahangolásra lenne szükséged első körben – válaszolom határozottan neki. De ha szeretnéd angyali segítséget is kérhetünk neked. Egy angyalszertartást, angyalmágiával – választható a lehívásos rendszer, de kérheted egy angyalszerződésben is – ott fogalmat is tenned kell. Az imáknak már nincs ereje – túl sok félelem-energia vegyült bele.
A lehívásos mellett döntött – helyestem is. Jók a megérzéseid – neked most erre van szükséged. Megérezni az angyal jelenlétet – és ettől bízni fogsz jobban magadban, és az Unviverzumban is. Ha elhiszed megkaphatod, ha méltónak találod magad, és alázattal szeretettel kéred elhozzák neked a rendelt időben.
És így is lett – a szertartás igazán mennyei sikeredett. A válaszokban bizonyosság volt, az ügyfelem sugárzó arccal köszönte meg a célirányos gyors segítséget.

A visszajelzés az volt, hogy elkezdődött a folyamat…a szerencse újra mellé szegődött. Ettől jobb hírt is nem reméltem, feldobta a napomat, hálás szívvel köszöntem meg, hogy segíthettem. S, hogy miért pont én? – kérdezhetnék erre sokan. Azért, mert engem találtak legalkalmasabbnak erre a feladatra az égiek.  Gyakorta feladatokkal halmoznak el, amiért hálás vagyok, öröm számomra, ha segíthetek.
Ha elakadtál, megakadtál mindig van megoldás –  az univerzum angyalait idézheted – angyalmágiával várlak, ha úgy véled, hogy már más  nem segíthet.
Szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu