Nagy energiák mozognak

H  e  t  i     t  a r  o  t
Augusztus 19-től augusztus 25-ig

Hétfőn, augusztus 19-én a Vízöntő teliholdat üdvözölhetjük.https://asajah.hu/augusztusi-szuperholdban/
A Jupiter-Szaturnusz együttállás szövetkezik a Vénusszal – ezen időszak kapcsolati sorspróbát hozhat: az átértékelés és a nagy döntések ideje lesz. A mágikus rezgések az elengedésben és az új események bevonzásában is segítenek. Reményteljes szép jövőt varázsolj magadnak. Angyal mágiákkal szeretettel várom most is a Hölgyeket, magas rezgésű, ezoterikus stúdiómba.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő, kedd, szerda)víz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a zenehallgatás, hangverseny, koncert – hasznos a nagymosás. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok zöldség leveket, kitűnő ásványi anyag forrás – lehűtve is remek. Fogyó- és tisztítókúra elkezdésére, bőrápolásra, kozmetikára kedvező napok lesznek a hét elejében – a hétfői nap a hajmosásnak kedvez, fogorvosi vizitre azonban kedvezőtlen lesz.  A Bika, a Rák, a Bak és a Skorpió napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek!  A Hold a Halak jegyében jár, augusztus 22-én, csütörtökön 1:01-kor lép át a Kos tűz jegyébe.
A Hold – XVIII. Lélek, lelkiség, érzelmek: lélekdöntések.
A Nap fényszögbe kerül a Neptunusszal – ez az irányváltásban mutat nagy segítséget és „kapcsolati sorspróbát” is hozhat. Tisztábban átláthatjuk sorsdolgainkat, teendőinket, és a változtatáshoz szükséges opciókat.(Egyeseknél fura testi tünetek is jelentkezhetnek, szédülésféle, realitásvesztés – álomélet jelenség.) Mindenképpen koncentráljatok arra, amit szeretnétek a különleges rezgésekkel telített szeretetidőben.
Csakra-aura-meridián-nadi hangolással-tisztítással is kereshettek.

A hét közepe ( csütörtök, péntek ) tűz elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a testedzés – hasznos az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Igyatok rendszeresen – hidratáljatok a nyári nagy melegben! Hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára, tisztító- és fogyókúrára is kedvező lesz a hét közepének időtere. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyeknek jó lehetőségei érkezhetnek – vegyétek észre! A Hold a Kos jegyében jár, augusztus 24-én, szombaton 2:00-kor lép át a Bika föld jegyébe.
A Torony XVI. – Áttörés, változtatás:helyet adni a magasabbrendűnek.
Augusztus 22-én, csütörtökön kezdődik a Szűz hava. A földi jegyben életmódváltásra is sort keríthetsz. A jelenlevő plútói energia segíthet a sorsrendezésben-átalakításban, az önkorlátozás elengedésében. Ami nem jó azt érdemes elengedni és újat telepíteni. A Vénusz-Marsban kerüljétek a vitákat, a nézeteltéréseket, a bántó kommunikációt. (Lesz aki megsértődhet, érzékenyebbé lehet – még jobban figyeljetek egymásra ezen napok alatt.) Energetikai méregtelenítéssel – nyirokháztartás tisztítással – órás programban kereshetsz.


A hét vége (szombat, vasárnap) föld elem minőségben lesz.
Remek időtöltést lehet a virág-növény gondozás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek.  Adalék-és tartósítószer mentes, egészséges ételeket egyetek! Bőrápolásra, kozmetikára remek lesz a hétvége energetikai tere, a fogyó- és tisztító kúrád is tovább folytathatod, de fogorvosi vizitre kedvezőtlen lesz, ha teheted halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre!  A Hold a Bika jegyében jár, augusztus 26-án, hétfőn 5:04-kor lép át az Ikrek levegő jegyébe.
A Szerencsekerék X. -Sorsszerűség, karma: fordul a sors kereke.
A Vénusz-Plútó fényszög az elengedésnek kedvezve külső-belső világunk megtisztítására ad jó alkalmat. A lelki nagy beszélgetéseknek jó ideje lesz a hétvége – termékenységi nap is lesz, ha családot szeretnétek figyeljetek erre. ( Előjöhetnek rég elrejtett rossz érzések, negatív gondolatok – ideje lesz a megbocsátó elengedésnek.) Elengedő meditációra, angyalos szertartásra is bejelentkezhetsz: várom a Hölgyeket.


Az ébredés uránuszi energiájában törekedjetek a belső-külső egyensúlyra, a megérzéseitekre hallgatva lépjetek, és cselekedjetek.
Az Univerzum támogató ereje veled – sose legyen kétséged! Ha hívod, ha kéred, imaginálod arkangyalod tiszta fénye mindig segít.
Hallgassatok szép zenéket, töltések az időtöket olyan dolgokkal, ami kedves a lelketeknek, örömködjetek és szeressétek egymást. Legyen időtök töltődni, hogy legyen erőtök a mindennapi viharokon átkelni!


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam: https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-2

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu