Belső figyelem-összegzés-jövőtervezés

H e t i    t a r o t
szeptember 23-tól szeptember 29-ig

Telihold után vagyunk, – fogyóholdban járunk – a lencsemágia szertartás még javában zajlik – mágiázz a sikerért! Az idő a nagy lelki, érzelmi töltetű megbeszéléseknek kedvez – szintet léphetsz kapcsolódásaidban. jövőtervezésre is erőteljes energiák hatnak. Használd eredendő teremtő erődet: Vizualizálj, képzelődj-álmodozz. teremts egy még szebb holnapot.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje (hétfő) levegő elem minőségben lesz.
A zenehallgatás, koncert mesés időtöltés lehet – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet  A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok lesznek.  Fogyasszatok adalék- és tartósítószermentes ételeket – éljetek egészségesen!  Fogyó-és tisztítókúra elkezdésére, hajmosásra, bőrápolásra, kozmetikára is és fogorvosi vizitre is kedvező az időtér energetikája. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek kedvező lehet a hét eleje –  ne álmodozz, cselekedj! A Hold az Ikrek jegyében jár, szeptember 24-én, kedden 16:50-kor lép át a Rák vizes jegyébe.
A Kiegyenlítődés XIV. – Mértékletes haladás, lépésről lépésre, türelmesen. Hétfőn a Vénusz a Skorpió jegyébe lép át. Elengedésnek kedveznek tehát az energiák – most könnyebben szabadulhatsz meg önkorlátozó gondolataidtól, függőségeidtől is. Vigyázz a túlköltekezéssel, törekedj kapcsolataidban is az egyensúlyra. A csillagászati őszben a  megkezdett ‘lencsemágiádat’ tovább folytathatod. Csakra-aura-meridián-nadi hangolással, rezgéssszint emelésre adok időpontot neked, vedd fel a kapcsolatot velem.

A hét közepe (kedd, szerda, csütörtök) víz elem minőségben lesz.
Lélekemelő időtöltés a családi összejövetel – hasznos a nagymosás.  Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Fogyasszatok adalék- és tartósítószermentes ételeket – éljetek egészségesen! A fogyó-és tisztító kúrát tovább folytathatod, a kozmetikusodat is bátran felkeresheted – a kedd a hajmosásnak, és a fogorvosi vizitnek is kedvez. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek  szerencséje lehet a hét közepében  – vegyétek észre a jó lehetőségeket! A Hold a Rák jegyében jár, szeptember 27-én, pénteken 0:47-kor lép át az Oroszlán tűz jegyébe.
Az Akasztott XII. – Nézőpontváltás, másképp látás, tudatos vállalás, irányváltás. A jelenlevő merkúri rezgésekben remek ötleteink támadhatnak, de a Segítőkész szent szellemvilág is üzenhet – figyelj oda a belső hangodra. Tisztázó-rendező eszmecserékre is kedvező a téridő, a merkúri-neptunuszi energiákban.  Kedden a Merkúr-Uránusz trigonban, kedvező fordulatok, események várhatóak. Szerdán a Merkúr-Neptunusz találkozó hozhat kisebb feszültséget, egyeseknél lehangoltságot, depit – motiváld magad a derűre. Csütörtökön A Merkúr a Mérleg jegyébe lép át – a közben létrejövő plútói energia kavarodást is okozhat, légy a megszokottnál is éberebb, és figyelmesebb. Jövőbenéző tarot-elemzés (személyre szabott jóslásra) várom a Hölgyeket stúdiómba, de jelentkezhetsz online – előre egyeztetett videóhívásos – megoldásra is.


A hét vége (péntek, szombat, vasárnap) elem minőségben lesz.
A rokonlátogatás kellemes program lehet – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Fogyasszatok adalék- és tartósítószermentes ételeket – éljetek egészségesen. Hajmosásra- hajvágásra remek energiák lesznek, de a kozmetikának, bőrápolásnak is kedvező lesz az időtér energetikája – a fogyó-és tisztítókúrát is végezheted. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek sikerei napjai lehetnek – ha csak nincsenek büntiben. A Hold az Oroszlán jegyében jár, szeptember 29-én, vasárnap 11:41-kor lép át a Szűz föld jegyébe.
Az Ítélet XX. – Valami véget ér és valami új kezdődik. Gondolataidat fókuszáld az álmaidra, adj minőségi energiát terveidnek – a jövőtervezés idejében vagy. Engedd el azt, ami gátol, lehúz, leblokkol, megrekeszt. Adj teret az újnak, a még jobbnak Gyakorold a szeretet-kommunikációt – a jelenlevő merkúri energiákban – ápold, építsd szeretet-kapcsolódásaidat. A merkúri-uránuszi energiákban új emberekkel is ismerkedhetsz-szövetkezhetsz, inspiráló, motiváló üzenetek érkezhetnek. Nyílj ki a spirituális világra, most megélheted a kreativitásod a különleges energiákban. Önismereti tanácsadó-foglalkozásra kérhetsz időpontot tőlem – oldás és blokkoldás is a program része.


Meditálj rendszeresen: vedd fel a kapcsolatot égi-szellemi vezetőiddel, velük értelmezheted sorsod nagyobb összefüggéseit. Az új elgondolások megvalósulását segíti most a Szaturnusz-Mars kapcsolódás. Méregtelenítésnek is kedveznek a jelenlevő energiák. Vér-nyirokháztartás energetikai méregtelenítésre jelentkezhetsz be hozzám – hétvégén is elérhető vagyok/leszek.
Az asztrális téridőben minden esemény pozitívan záródhat, tisztánlátásunk megnő, a legbonyolultabb helyzetekre is érkezhet jó megoldás – kapcsolódj az angyalokhoz, imagináld a segítőket – és tedd bele az önmunkád is. Segítek felvenni a kapcsolatot elhunyt szeretetteiddel – nagy életdolgokban kérhetjük a segítségüket – hadó-szertartásra jelentkezhetsz, időpont egyeztetéssel.


Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten.
Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

2002 óta  foglalkozom spirituális ezotériával – Előző életből hozott okkult és misztikus tudással születtem.
Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.

Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tanítások, megosztások a facebook profiloldalamon  – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus foglalkozások:
https://asajah.hu/ezoterikus-foglalkozasok-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu