A hétvége elhozza a tavaszt…

H E T I    T A R O T !
Március 22-től március 28-ig.

Teliholdas hétvégénk lesz!
A Nap-Vénusz együtt áll a Kosban – ez az állás kreativitást, harmóniát és pénzteremtő lehetőséget mutat. Légy kezdeményező, aktiváld a pozitív kisugárzásodat – új kapcsolatokat, új ismerősöket is hozhat ez a hét. Az üzleti élet is most valahogy majd jobban megy – beindulnak a dolgok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Pápa V.
Szellemszintű sugallatok, előre megérzések, megsejtések napja lesz a hét eleje – a Nap-Vénusz rezgésében. Meditálj, hangolódj az égiekre. Csodás megvilágosodásaid lehetnek, remek ötleteid születhetnek. De jó idő vagy önelemzésre, önvizsgálatra is majd. Küldetés-karma, spirituális életfeladat elemzéssel bátran kereshetsz, ha információra lenne szükséged.
A hét víz eleje elem minőségben lesz.
Jó program lehet a vízparti séta, vagy a kertápolás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. Egyetek sok vitaminban, rostban gazdag gyümölcsöt. Nagy a kínálat: vérnarancs, grapefruit, ananász…  Nem ajánlatos műteni a melleket, a gyomrot és a nyombelet. Kozmetikára, bőr és arcápolásra remek idő van. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – ha pozitív, tudatos életszemlélettel éltek. (A Hold a Rák jegyében lesz jelen, majd 23-án éjjel lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

A Válaszutak VI.
A marsikus-merkúri energiák terveid, álmaid megvalósulására motiválnak majd – lépésre, cselekvésre, tettekre ösztönöznek. Légy nyitottabb az újra. A pénteki Nap-Vénusz együttállás a harmóniateremtésnek kedvez- hangold, emeld magasabb lélekszintre kapcsolataidat. Angyalmágiáknak is kedvező ideje lesz – párkapcsolati összerezegtető angyali áldással segíthetek, hogy a pároddal egy magasabb minőséget éljetek meg.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet a filmezés, vagy akár a testedzés-torna. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Igyatok jó sokat – teát, gyümölcslevet, ásványvizet… Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. Hajvágásra remek az időzítés – akár fufrut, akár hajvég – ügyeskedhetsz, akár a barátnődet is megkérheted. De mindenféle bőrápolásra, kozmetikára jó a hét közepe energetikája. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – hozzátok ki minden napból a legjobbat. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, majd 26-án, hajnalban lép át a földies Szűz jegyébe.)

A Mágus I.
A vénuszi inspiráló rezgések által harmóniát teremtő, mély lelki beszélgetéseknek jó ideje lesz a hétvége – nyílj ki, lépj kompromisszumra, ne terelj, figyelj a társadra. A Vasárnapi Mérleg telihold egy reménytelei új kezdetet jelöl. Kedvez  a mágiának, és a békülésnek – érdemes szerelmi varázslatot készítened! Szívcsakra blokkoldással segíthetek, hogy könnyebben menjen mindez – keres meg.
A hét vége föld elem minőségben lesz.
A legjobb időtöltés lehet a barkácsolás, a tavaszi nagy rendezkedés-takarítás. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Táplálkozzatok egészségesen – amit megkívánsz arra van szüksége a szervezetednek. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztőszerveket. Kreatívkodhatsz – hajvágásra jó az időzítés, de masszázsra, bőr és arcápolásra is kedvező az időtér. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvez a hétvége energetikája – legyetek figyelmesek!  (A Hold a Szűz jegyében, majd csak 28-án, kora reggel lép át a levegős Mérleg jegyébe.)

Érdemes ügyesen öltözködni – az időjárás néha átvált a télire – a hétvége felé már ideér a jó idő is! A természet patikája sok jó dolgot kínál: fogyasszatok természetes alapanyagú immunerősítő teákat. Imagináld Gábrielt, az érzelmek arkangyalát,  hogy a jövőddel kapcsolatos félelmeidet feloldja.
A Vénusz a tüzes Kos jegyében – a harmónia teremtésre törekedjetek, az egyensúlyteremtésre. Megfontoltan döntsetek a jelenlévő: Mars-Merkúr, Uránusz-Szaturnusz energiákban. Marsikus erők hatnak: sorsfeladat sorsút felvállalásnak jó ideje van!Légy bátor, higgy önmagadban. Önbizalomerősítő-félelem-stresszoldó energetikai tisztításokkal segíthetek, ha felkeresel.
Az energiák ugyanazok, de mindenkinek más a képlete, és a megtapasztalni való sorsdolga, mindenki máshol tart az életében – ezért személyre szóló inspirációval, útmutatással kereshetsz, hogy élhetővé tedd a létedet!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu