A Merkúr jegyet vált!

Március 15-én, hétfőn a Merkúr a Halakba lép át és egészen április 4-ig ott is fog tartózkodni.


A logika, az intelligencia bolygója nem érzi magát jól a Halak változékony jegyben. Nehezebben megy a kommunikáció, a beszéd, önmagad kifejezése, figyelmünk is ellankadhat, egyesek szétszórtabbakká válhatnak – félreértések, elértések előfordulhatnak. Légy figyelmes és körültekintő, összefogott – gondolataidban, cselekvő energiádban.
Az álom-élet intenzívebben hat majd. Éjjeli jósálmainkat azonban érdemes lesz lejegyezni – hasznos profetikus üzenetet hordoznak.
Érdemes lesz felhagyni az önmarcangolással, és az önsajnálattal. Kezdj el jobban hinni önmagadban, szabadulj meg a korlátozó gondolataidtól. Engedd el a félelmeidet, engedd szabadon a kreativitásod. Lélekfejlesztő terápiákkal jöhetsz hozzám bátran.


Az együttérzés, a bele érzőképesség azonban megnő – általa empatikusabbá válhatunk.Egyeseknél megnőhet a mediális képesség – a médiumitás.  Harmadikszem  csakra tisztítással is kereshetsz – annak különösen ajánlott, aki szeretné életébe beengedni a szellemi vezettetést, belső arany angyala segítségét.
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Ha angyalozni támad kedved angyalos konzultációkkal várlak szeretettel.

Meditáció, jógára, spirituális elvonulásra igencsak jó lesz ezen időszak. Fejlesztheted tisztánérző képességeidet. Misztikus vezetett rezgésszint emelő meditációkkal várom a spirituális úton járó Hölgyeket – kamerás skypeon és messengeren is kereshetsz.  Érzelmi energiáiddal vedd körbe azokat, akiket szeretsz. Találd meg az örömöt minden napban, önmagadban. Csodás hangolódást kívánok a jelenlevő energiákra, Mindenkinek!

Szeretettel, léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum

energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu