A Vénusz a Nyilasba lép!

Pozitívra hangolódva!

December 15-én a Vénusz a Nyilasba lép és egészen 2021 január 8-ig ott is fog tartózkodni. Általa könnyebben vesszük az akadályokat, de figyelem: továbbra is csak felelősségteljesen, okosan.


E tüzes jegyben most jobban vágyódsz a beszélgetésekre, a társasági életre, a barátkozásra, a társas kapcsolódásokra, a szerelemre.
Örömmel segíthetsz másoknak, jobban ráhangolódhatsz társaidra, emberi kapcsolataid jobbítására törekedve.
Nemcsak ismerkedni, de békülni, megbocsátani is könnyebben lehet ezen időszakban. Elengedő, oldó, blokkoldó terápiákkal is kereshettek.
Mindenképp próbáld megőrizni testi-lelki egyensúlyodat  – a boldogságangyaloddal  meditálj – a bezárt időt vidámsággal fűszerezve töltsétek el az órákat, a napokat. Jeremiel arkangyalt hívd, ha szomorúság gyötörne.
A most elkezdett kapcsolatok, anyagi ügyletek nagy lehetőséggel kecsegtetnek, de vigyázni kell, hogy lelkesedésünk kitartson akkor is, ha épp nem mennek olyan egyszerűen dolgaink.
Hittel és reménnyel töltekezve,  pozitívabb hangulatban tudunk készülni az ünnepekre.  Ha elakadnál élet-sors dolgaidban bátran keress meg, Sorselemzéssel segíthetek a helyes döntésekben. Áldásos lehetőségeket kívánok Mindenkinek!

Léleköleléssel:
Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu