Heti tarot – újholdas hetünk van!

H  E  T  I    T  A  R  O  T!
December 14-től december 20-ig.

Az élet mindig azt dobja elénk akire, vagy amire a fejlődésünkhöz szükségünk van. Az Univerzum figyelmes. Spirituálisan fejlődünk és tanulunk minden feladatmegoldással. Csak figyelj!

Teremtő erőd növekedhet a héten – figyelj oda a megjelenő gondolataidra, jelzik neked hogyan teljesítheted a spirituális küldetésed.
A Bak-Plútó feszült energiákkal lesz jelen a héten – kerüljétek a konfliktus helyzeteket, és a romboló embereket. Fontos, hogy megőrizd a lelki békédet és a harmóniádat – tartsd magas szinten az energiádat.
Van akinek szerződéskötést javasolnak, és van ahol egy kedvezőtlen élethelyzet fordulhat áldásossá,légy éber és készülj a holnapra! – egy új kezdet, egy új életszakasz jön most az újholddal!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarotból húztam, az égiek vezették  kezem, mindent ’tisztán hallottam’.

A Válaszutak VI.
A Jupiter Szaturnusz együttállás a hét elejében segít a kapcsolat rendezésbe. Megbeszélni, átbeszélni, békülni, szövetségre lépni, újrakezdeni. Hétfőn a Nyilas Újhold üdvözölhetjük. A nyilas Újhold lelkesítő-dinamikus rezgésekkel áld, és váratlan változásokat is hozhat az elkövetkezendő időszakban. Az Újhold mágiát kezdheted a régi rossz szokások elengedésével, majd folytathatod a mindennapi hálaadással, és bővítheted az új dolgok elindításával.
(Gondold végig alaposan miben, s hogyan szeretnél megújulni.
Ha szeretnél angyalozni szeretettel várlak: újhold teremtő mágiára, tibeti fehér mágiás szertartásra, éves tarot-elemzésre is.)
https://asajah.hu/adventi-ujholdban-misztikus-csodaban/
15-én a Vénusz a Nyilasba lép. Ez az állás a pozitív jövőtervezéshez ad jó energiákat.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a csontokat, a fogakat és az izületeket.  A legjobb program lehet a tanulás, vagy a séta-városnézés. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. Igyatok sok meleg citromos teát, az jót tehet. A kertészeti munkáknál a kedd és a szerda a gyümölcseltevésnek kedvez Hajmosásra a hétfő nem alkalmas, de bőrápolásra, kozmetikára, manikűr-pedikűr ápolásra, masszázsra a kedd és szerda a legjobb lehet. A Halak, a Bika, a Szűz és a Skorpió napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – serénykedjetek! (A Hold a tüzes Nyilas jegyéből kedden átlép a földies Bak jegyébe és csütörtökig ott is fog tartózkodni.)

Az Erő XI.
December 17-én, a Szaturnusz a Vízöntőbe lép és vagy két évig itt is fog tartózkodni. Értelmes gondolkodással, racionálisan segít a megfontolt jövőépítésben. Beindul a kommunikáció és az ügyintézés – intézheted a halogatott dolgaidat, hírek és üzenetek jönnek-mennek, mozgalmas időszak lesz.  Kapcsolatokat is építgethetsz. Ne hamarkodj el semmit, megfontoltan cselekedj. (A tarot opció jó útmutatód lehet  a nagy döntéseidben.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. Kellemes időtöltést lehet a hegyvidéki séta, vagy valamilyen közös játék a szeretteiddel. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Fogyasszatok sok d- és c- vitamin gazdag gyümölcsöt – erősítsétek az immunrendszereteket. A hét közepén inkább le locsolgass, de gyomlásnak kedvez és a virágok növények veteményezésére is jó alkalmat teremt. A csütörtök-péntek a hajmosásnak, hajfestésnek kedvez – A kozmetikusokat, masszőrödet viszont bátran felkeresheted. A kedd és a szerda a legjobb a körömápolásra. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – legyetek figyelmesek! (A Hold a csütörtöktől a levegős Vízöntő jegyében lép át, majd szombattól a vizes Halak jegyébe lép át.)

A Világ XXI.
A Vénusz-Jupiter szerencsés lehetőséget vonz a hétvégében – ha bármilyen gondolat, dolog, tettvágy, akarat van benned, most érdemes elindítanod, hogy sikeres legyen. Ráadásul még vasárnap a Jupiter a Bakból a Vízöntőbe lép. Szabadabb gondolatokkal töltekezve indulhatsz innét. (Sorselemzéssel segíthetek, ha elakadásod lenne.)
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. Jó program lehet a zenehallgatás, vagy az olvasgatás, de ha van az akváriumodat is rendezgetheted. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz. A forró csokival meglepheted magadat és szeretteidet. A kertészet munkáknál szombat-vasárnap fűnyírásra, locsolásra remek időben lehetsz. Ha szombatra, vagy vasárnapra terveztél hajvágást, azt most hagyd el, mert korpásodáshoz és csomós hajhulláshoz vezethet. Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra viszont jó energiák lesznek. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek – mozduljatok érte! (A Hold vizes Halak jegyében jár majd.)

Advent járunk, készülgethettünk a szent családi ünnepre. lehet dekorálgatni, díszítgetni, otthont csinosítgatni. Okosan költs, hasznos dolgokba fektess. Adj hálát mindenért, amit csak elértél – vasárnap meggyújthatjuk az adventi koszorúnkon ama bizonyos negyedik gyertyánkat. A negyedik vasárnap angyala: Zadkiel Arkangyal. Az utolsó vasárnap egy püspöklila Angyal lépi át az égi és földi dimenzió kapuit, a Béke dalát énekli. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyal. Zadkiel Arkangyal energiája segít a megbocsátásban, a nagylelkűség elérésében, abban, hogy önzetlen légy, elfogadó és toleráns. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket. Friss, tiszta energiákat ad- lélekben készülhetünk a szent ünnepre!


Ha tanácsra van szükséged,bármilyen elakadásod van, szeretettel várlak sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyílvános a világhálón:
https://asajah.hu