Légy egy csodálatos teremtő!

Mindenki egy csodálatos teremtő, aki bármikor varázsolhat magának egy olyan világot, amelyben élni szeretne, amelyben igazán jól érzi magát. Pakold le a félelmeid, a fájdalmaid, a lelki terheid, ha ezt megteszed sokkal könnyebben tudsz teremteni, teremtővé válni.
Te irányítod az életed! Vállald fel önmagad, az érzéseid, vállald fel azt amire vágysz, ami az utad. Merj elindulni, arra amerre a szíved húz, amerre érzed, hogy menned kell. Nem baj, ha nem látod az út végét. Nem baj, ha nem tudod mit fog hozni a jövő. Bízz az érzéseidben, egyedül Te tudhatod mire van szükséged, vállald a felelősséget a döntéseidért.
Ne tégy semmi olyat, aminek Te sem örülnél. Tanuld meg vállalni önmagad, elfogadni és szeretni a lényed, úgy ahogy van, amilyen. Ha ezt megteszed csodákban lesz részed és a kilátástalanságot hirtelen felváltja a remény az életedben, a félelmeket a szeretet, a bánatot a boldogság. Ha Te szereted magad a világ is szeretni fog! A világ is úgy viszonyul hozzád, ahogyan Te önmagadhoz! – T.N.