Adventi Újholdban, misztikus csodában!

December 14-én, hétfőn a Nyilas  Újhold köszönt be ránk.

A nyilas Újhold lelkesítő-dinamikus rezgésekkel áld, és váratlan változásokat is hozhat az elkövetkezendő időszakban.
Az Újhold mágiát kezdheted a régi rossz szokások elengedésével, majd folytathatod a mindennapi hálaadással, és bővítheted az új dolgok elindításával.
Gondold végig alaposan miben, s hogyan szeretnél megújulni.
Ha szeretnél angyalozni szeretettel várlak: újhold teremtő mágiára, tibeti fehér mágiás szertartásra, éves tarot-elemzésre is.

Kívánj valami jót, valami szépet, valamit újat – az őrangyalod rezgésében. Kezdetnek a mérgező kapcsolataidat engedd el, lehet, hogy jobb néha spontánabbnak lenned, a tiszta kommunikációra törekedned, hogy félreértésekben ne bonyolódj. Összpontosítani erőidet egy jobb cél érdekében, ráhangolódni az új hozzáállásokra, nyitottnak maradni és tudatosnak, akarni, merni, tenni.
Ne felejtsétek el feltölteni az ásványaidat, a kristályékszereidet. Az újhold rezgésében most is fénykapu nyílik, elhunyt szeretteinknek, hogy a fény hazába készülődhessenek. Aki marad karmát arat – ne marasztald, mert vele rosszat teszel. A fény hazába emelő áldással – energetikai oldással segíthetek.

Az Újhold napján az Időkapuban Aszaljah őrangyal fog tartózkodni, a Fényességek karából, Rafael arkangyal csapatából. E csodás angyal megvilágítja az elmédet,és és hasznos megoldásokkal és ötletekkel át el. Imagináld őt, ha szükségét érzed.
Jó ötlet lehet ma elengedni minden fejlődésedet akadályozó körülményt, hogy megnyílhass a jobb emberi kapcsolatok felé.
Magyarország a Nyilas jegyében áll, ez az állás csodás emelkedésre inspirál majd miden tiszta szívű embert. Dolgozz magadon, tisztulj a szent ünnepre. Csodás hangolódást kívánok, szeretettel az adventi újhold lelkesítő rezgéseire!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu