Luca Napja egy mágikus nap!

December 13, Luca napja

“Ha a szeretetben boldog akarok lenni, két dologtól kell megszabadulnom: attól a félelemtől, hogy nem fognak eléggé szeretni, és attól a vágytól, hogy a másikat birtokoljam. Aki ugyanis fél és birtokolni akar, végül mindent elveszít.” – Kurt Tepperwein

Szerelmi varázslásra kiválóan alkalmas ez a nap. Ezen a napon Szent Lúciára emlékezünk, aki egy előkelő szicíliai családban nevelkedett. A keresztény hitre tért szép fiatal leány szüzességet fogadott, hogy életét Krisztusnak szentelhesse, majd mártírhalált halt hitéért.
Luca-napon régen tilos volt fonni, sütni, mosni. Nem volt ajánlatos kölcsönadni sem, mert az elkért dolgok boszorkányok kezére kerülhettek. Magyar nyelvterületen „gonosz-járó nap”-nak is tartják, ezen a napon különösen a boszorkányok rontása ellen kell védekezni. Luca széke, Luca-napi búzaültetés, Luca-napi kotyolás és dologtiltás többek között ezek a népszokások és fogalmak élnek a köztudatban. Ezen a napon füstölőt és gyertyát gyújtunk, hogy elűzzük a gonosz a boszorkányokat.

Ha magadnak varázsolnál ma: arra nagyon figyelj, hogy ne használj piros gyertyát – mert az csak az alsóbbszintű szerelmet vonzaná be Neked, amivel sérülne a lelked – és ezt nagyon jegyzed meg!
Annak, akinek még nincs párja most: Angyal Gyertyamágiával végezhetünk szerelembevonzást a számára!

HA SZERELMI JÓSLÁSRA VÁGYSZ – SZERETETTEL VÁRLAK – NEMCSAK MA, DE A HÉT MINDEN NAPJÁN!

Hogy megtudd, mit tartogat számodra a kapcsolatod. A szerelmi jóslásban az életszámotok mutatja meg, hogy milyen kapcsolatot élhettek meg egymással, a találkozás dátuma is fontos lehet. A tarot elemzés a párod karakterét ábrázolja, a lapok elárulják a kapcsolat jövőjét, és a kedvesed valós érzelmeit, esetlegesen azt is, ha van harmadik személy a kapcsolatban. Áldás, tisztítás – oldás, blokkoldás! – is kérhető. A rontó energiákat megsemmisíthetők – a rontás levehető a kapcsolati oldásban. Az égiek segítenek, ha van közös út – bármi lehetséges…

A kapcsolaterősítő energiáknak a legnagyobb varázslatos hatalmuk van ma – nem babonaság: hagyomány! A lehetőségek olyanok, mint a napfelkelték. Ha túl sokáig vársz, elveszíted őket…
A kapcsolat tisztítás nagy lehetősége: az od-, és éterikus szál harmonizálás – hogy mélyebb és szeretetteljesebb harmóniát élj meg a kedveseddel! A szívcsakraoldó energiákkal segítségedre lehetek ebben. Luca napi szerelmi jóslásra várlak szeretettel – még időben jelentkezhetsz nálam.
Ne töltsd el egyedül az ünnepeket – azt kívánom Neked, hogy Légy Boldog és találd meg a párod még ebben az évben! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu