Az Ezotéria Angyalai áldjanak meg benneteket!

A Segítőkész Szent Szellemvilág segítsége ragyogjon át életeden!

A világot, ami téged körülvesz, a döntéseiddel teremtetted meg. Minden szituációban, minden pillanatban döntéseket hozol, és ezzel formálod magad és a környezeted. Ne a körülményeket hibáztasd, ha valami balul sült el. Minden, ami történik velünk nem a véletlen műve.


Gondold végig, mi vezetett idáig, és mi volt az a pont, melyik volt az a döntés, ami letérített a helyes útról.  Ha tiszta a kapcsolatot benső lényeddel, isteni önvalóddal hittel és bizalommal, vagy az Univerzumhoz.
Ha félelem, bizonytalanság, szorongás, stressz van benned, azzal negatív elementált teremthetsz. A fekete energiával rezgő félelem entitáns megzavarhatja a józan ítélőképességedet, zavaros elmével nem tudsz hiteles lépéseket tenni, biztos döntéseket hozni. Ilyenkor kérhetsz tisztítás, és a  feladat megoldásaidhoz is  magas rezgésű pozitív energiát szellemi segítőidtől.
Fontos döntések előtt mindig békével csendesedj le.  Felsőbbrendű Éneden keresztül az égiek megmutatják a helyes utat. Az Univerzum mindig jelzi merre kell menned. Amikor jó irányba indulsz el és jót  cselekszel – egy spirituálisan magasabb rezgésszintet érhetsz el.


Ha elakadnál sorsdolgaidban bátran keres meg: ezoterikus személyre szóló tanácsadás, meditációk, tisztítások, rezgésszint emelés, spirituális terápiák, tértisztítás, angyalozás. Órás, másfél és két órás foglalkozásokkal várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba. De vállalok előre egyeztetett videóhívásos foglalkozást is – érdeklődj a részletekről nálam. Szeretettel-léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu