Csodás emelő energiákban!

H  e  t  i     t  a  r  o  t
Április 15-től április 21-ig

Karma oldásra, tanulásra, önfejlesztésre, nagyobb önismeretre inspiráló hetünk lesz a Jupiter-Uránusz friss energiákban. A jelenlevő Plútó nagyban segíti a pozitív átalakítást. A hétfői Rák-holdban a legokosabb választás, a mély lelki beszélgetésre való hangolódás – most pozitív energiákban rendezheted a rendezetlen családi ügyeidet.


„A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’.

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Lélekemelő lehet a mindenféle családi program – hasznos a testedzés. Nem ajánlatos műteni a gerincet, az ereket és a szívet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Táplálkozzatok rendszeresen – a gyomrot épp akkora, mint az öklöd, jobb, ha tudod ezt. A kozmetikusodat és a masszőrödet is felkeresheted, hajmosásra és hajvágásra is remek időben lehetsz – bátran szépíthezhetsz. A Mérleg, a Nyilas, a Kos és az Ikrek napjegyeknek pozitív fordulatot hozhat a hét eleje – hacsak nincsenek büntiben. (A Hold az Oroszlán jegyében jár, április 18-én, csütörtökön 16:10-kor lép át a Szűz föld jegyébe.)
A Hold XVII. – Nagy lélekdöntések.
Karmaoldásra, lélektisztulásra remek napok jönnek a hét közepében jelenlevő Vénusz-Merkúr-Plútóban. Tisztázásra, jóvátételre, angyalvarázslatra a legjobb időben lehetsz. Sorsfordító cselekvő lépéseket tehetsz, vedd át a sorsirányítást a motiváló rezgésekben. Karmaoldó és Új életet teremtő meditációval várom a továbblépésre vágyó Hölgyeket szeretettel!

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Kellemes időtöltés lehet az olvasás – hasznos a takarítás. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A felszívódó tápanyag az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok ásványi anyagokban gazdag friss, zöld salátákat, akár estebédre, vagy nasira is jó ötlet. Bőrápolásra, regeneráló-erősítő masszázsra, hajmosásra, hajvágásra kitűnő energiák lesznek. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyeknek kedvező lesz a hét közepének energetikai tere – teremtsétek meg a jó lehetőségeket.  (A Hold a Szűz jegyében jár, április 21-én, vasárnap 5:08-kor lép át a Mérleg levegő jegyébe.)
A Diadalszekér VII. – Úton a cél felé!
Remek lélekre hangoló energiákkal haladhatsz a szeretet terében a harmonikus vénuszi rezgésekben. Megértő figyelemmel sorstervező időben vagy – a merkúri áldásos megoldást segítő energiákban. Rájössz, megérted az életcélod – most emelkedhetsz egy szebb jövő felé. Energetikai szív- és tudat tisztító rezgésekkel várom azokat a Hölgyeket, akik blokkolva érzik magukat.


A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Szerencsés lehet az ügyintézés – hasznos a tereptisztítás. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Remek rostban gazdag vitaminforrás a mértékkel elfogyasztott gyümölcs – édesség helyett egészséges megoldás. Regeneráló masszázsra, kozmetikára-bőrápolásra, hajmosásra, hajfestésre kedvező lesz az időtér. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre napjegyekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Kos jegyében jár, április 23-án, kedden 17:19-kor lép át a Skorpió vizes jegyébe.)
A Pápa V. – Sorsuraló lépésekben.
Nagy jövőteremtő cselekvő lépéseket tehetsz a plútói erőtérben. Meditációidban fordulhatsz a Felsőbb Világokhoz – hasznos égi sugallatokat kaphatsz az életszépítő projektedhez. Indulj el az álmaid felé – tégy a céljaid megvalósításáért. Jövőbenéző éves tarot-elemzéssel várom a Hölgyeket – ha elakadásaid lennének, keress meg, kérj időpontot,egyeztess velem.

Az Univerzum pozitív erővel támogat, rajtad múlik mit tehet meg általad. Veled együtt teremtődnek a dolgok, a Te döntéseid hozzák a holnapot: minden lépés sorslépés, miden döntés sorsdöntés. Kapcsolódj eredendő, bölcs teremtő erődhöz – a szeretet veled született fényéhez. A „Sorsangyalok” segítenek a kezdő lépésben, imagináld őket angyalszertartásban.

Személyesen tudlak fogadni az örsi stúdiómba, de kereshetsz kamerás messengeren is – előre egyeztetett videóhívással, érdeklődj a részletekről a face cseten. Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Figyelem, a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Minden sorselemzéshez – tarot vetéshez energetikai tisztítás, energetikai szint emelés jár ajándékba, kérni sem kell: Grátisz!
Rezgésszint emelésre is jelentkezhetsz:
https://asajah.hu/energetikai-tisztitasok-csakra-aura-harmonizalas/

Ha angyalmágiát szeretnél tanulni, gyere hozzám angyalozni: https://asajah.hu/angyalos-foglalkozasok-angyalterapiak-angyal-tanfolyamok/

A Tértisztítás most is erősen javallott – ‘tibeti fehér mágiás’ megoldással – angyalozással is! – segíthetek, ha megkeresel. Egyeztethetsz velem időpontot:
https://asajah.hu/tertisztitas-asajah/

Ha fekete, rontó energiákat érzel érdemes rontásvizsgálatot kérned.
https://asajah.hu/rontaslevetel/

Oldás, blokkoldásra is jelentkezhetsz: ha gátat, blokkot érzékelsz.
https://asajah.hu/oldasok-blokkoldasok-lelki-wellness/

Huszonöt éve foglalkozom spirituális ezotériával – Jöhetsz hozzám inga tanfolyamra is – ha szeretnéd megtanulni az ősi tudományt, és atlantiszi tarot tanfolyamra is, megismerheted e csodás kártya misztikus üzeneteit.
Atlantiszi tarot tanfolyam egyéni foglalkozásban is, választott időben:
https://asajah.hu/atlantiszi-angyal-tarot/

Szerelmi jóslásra, kapcsolati tanácsadásra is várlak szeretettel:
https://asajah.hu/asajah-parkapcsolati-konzultacio/

Önismereti foglalkozással is fordulhatsz hozzám:
https://asajah.hu/onismereti-tanacsadas/

Jó hír, hogy hétvégén: szombaton és vasárnap is vállalok foglalkozást!

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – hálás vagyok és köszönöm, ha olvasod.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu