Az Újhold erejével töltekezz!

H E T I  T A R O T !
Április 12-től április 18-ig.

Újholdas hetünk lesz!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’. A hét kedvez az angyalmágiának, és a karmatisztításnak: régi vétkek feloldásának, helyrehozásának is. törekedj az egyensúly megteremtésére. A Vénusz a Bikába április 14-én lép,  ezzel a harmóniateremtés idejébe érkezünk.

A Császár IV.
A Kos erejében tüzes Újholdra virradtunk – aktiváld a teremtő képzeleted! Újhold napján a védőoltások beadása nem javallott. Tisztító és fogyókúra elkezdésére remek a hét első napja most.
http://asajah.hu/keszitsd-vagylistat/
Érdemes lesz elhagyni a komfortzónát – kezdj új utat, az élet új lehetőségeket tartogat.  Varázsold át a kapcsolataidat, az égiek most is melletted! – építs, szépíts, karmát tisztíts. Használd a teremtő képzeleted  –  angyalmágiáknak is nagy ideje lesz. (Szeretettel várlak elengedő és teremtő mágiákkal.)
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szervet és az állkapcsot.  A legjobb időtöltést lehet az erdei séta, a kertészkedés, a vásárlás. A legkönnyebben felszívódó tápanyag az ásványi anyagok és a sók lesznek.  Igyatok sok zöldség- és gyümölcslevet – lúgosításra is remek lehet. Hajmosásra, hajfestésre, masszázsra, kozmetikázásra, bőrápolásra kedvező a hét elejének energetikája. A szerdai nap fogorvosi vizitre nem alkalmas. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a Bika jegyében lesz, majd csütörtökön lép át az Ikrek levegős jegyébe.)

A Mágus I.
A Nap, Merkúr, Plútó, Szaturnusz kapcsolódásával a jövőtervezés ideje jött el a Nap-Plútó erejével. A Merkúr segít, hogy életcélodat megérts, s kövesd a jó lehetőségeket – terjeszkedj,fejlődj- tégy értékes lépéseket. (Sorsút elemzéssel kereshetsz, ha elakadnál az élettervezésben.)
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Jó program lehet az olvasás, vagy a városnézés. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok a lesznek. Egyetek sok vitaminban gazdag zöldséget és gyümölcsöt – erősítsétek az immunrendszereteket. A kozmetikusodat, masszőrödet és fodrászodat is bátran felkeresheted – kedvező az időtér a szépítkezéshez.  Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold az Ikrek jegyében lesz, majd szombaton lép át a vizes Rák jegyébe.)

A Válaszutak VI.
Érzelmi beszélgetések nagy ideje lesz a hétvégében. A Mars-Holdban törekedjetek a megértésre, az egymásra odafigyelésre – a harmóniateremtésre. Sértődékeny-behisztiző, veszekedőkedvedet hagy el. (Párkapcsolat elemzéssel, harmonizálással segíthetek, ha békülnivaló kedved lenne.)
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a mellet, a gyomrot és a nyombelet. A családi program a legjobb időtöltést lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Párolt zöldséget is iktathattok a hétvégi menübe – ízletes, finom eledel. Hajmosásra, hajfestésre, kozmetikára, és bárápolásra is remek időben leszel.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. (A Hold a jegyében Rák jegyében lesz, majd csak kedden lép át a tüzes Oroszlán jegyébe.)

Nagyobb energiával áldanak az égiek: a gyógyításhoz, gyógyuláshoz – magasabb erőt kapunk. Az energetikai oldások, blokkoldások is mélyebben hatnak, Ha babát szeretnétek április 15-én, csütörtökön érdemes próbálkozni vele.  Otthoni, családi dolgokban is hasznos a békére törekedni, régi rossz szokásokat elengedve, hasznos, bölcs értelmes dolgokba fogni – spirituálisabb életet élni.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is.

Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
http://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
http://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu