Elengedés – lélekrehangolódás

H  E T  I   T  A  R  O  T!
Március 15-től március 21-ig.

Félelmeket, régi rossz szokásokat lehet túllépni ezen a héten. Sorfordító energiák erőterében a  nagy tisztázó beszélgetéseknek is kedvező ideje lesz. Mozgással, sporttal erősítsd az immunrendszeredet – töltekezz a tavaszias energetikai térben.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!
A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem mindent ’tisztán hallottam’.

A Nap XIX. – Cselekvés-aktivitás-tisztánlátás.
A Jupiter-Hold a jövőtervezésnek kedvez a hét eleje energetikája – családi dolgaidat tedd rendbe. Békülés-megbocsátás, mély lelki beszélgetések, sorsdöntések ideje van. Március 15-én a Merkúr a Halakba lép. Az álom-élet intenzívebben hat majd. Éjjeli jósálmainkat azonban érdemes lesz lejegyezni – hasznos profetikus üzenetet hordoznak.
https://asajah.hu/a-merkur-jegyet-valt/
(Oldással blokkoldással szívcsakra tisztítással is kereshetsz.)
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.Készíthetsz meglepire akár egy csípős-fűszeres kínait, ha szeretitek. A legjobb program lehet a kirándulás, szabadtéri program. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyekre rámosolyoghat a szerencse. A hétfői nap a hajmosásnak, bőrápolásnak is kedvez. (A Hold a Kos jegyében jár, majd 16-án, kedden lép át a földies Bika jegyébe.)

A Torony XVI. – Vihar-változás-jobbítás.
A jelenlévő Nap-Plútó az átalakításnak kedvez. A helyzettisztázó beszélgetések ideje is ez – üzleti ügyekben is előreléphetsz, Csütörtökön a Vénusz-Mars-Plútó rezgésében a kapcsolataidat is eredményesebbé teheted. (Párkapcsolati elemzéssel, kapcsolati összerezegtető áldással segíthetek!
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok és a sók lesznek. A rakott krumpli kitűnően eledel lehet, igazi magyar étek – kiadós és kapós! A legjobb program lehet kertészkedés, túra, erdei séta. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek szerencsés napjai jöhetnek.  Kozmetikázásra, bőrápolásra és hajfestésre is jó az időzítés – ügyeskedhetsz. A hét közepe fogorvosi vizithez nem alkalmas. (A Hold a Bika jegyében jár, majd 20-án, szombaton lép át a levegős Ikrek jegyébe.)

A Világ  XXI. – Célok meghatározása – gyógyulás-kinyílás.
A Vénusz a tüzes Kos jegyébe lép át. Kezdődik a tavasz-újév. A jövődet tervezheted. A Nap-Vénusz erejével a magasabb világok felé fordulhatsz- a meditációnak igen kedvező ideje lesz a vasárnap.  Ha gyermekvállalást tervezel jó, ha tudod a hétvége a fogantatásnak is kedvez. (Éves tarottal a jövődbe is belenézhetsz – másfél órás programban várlak szeretettel.)
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A rántott sajt a legjobb találmány, mindenki kedveli, szereti lehet trappista, camembert is – salátával is remek! A legjobb program lehet városnézés, olvasás. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő, és a Kos napjegyeknek jó lehetőségei lehetnek. A fodrászkodásban a péntek-szombat a mosásnak és a festésnek kedvez – remekelhetsz. őrápolásra, kozmetikázásra kitűnő a hétvége energetikája. (A Hold az Ikrek jegyében jár, majd 22-én, hétfőn lép át a vizes Rák jegyébe.)

Ariel arkangyal hasznos tanácsokkal láthat el téged – bátran imagináld, idézd meg. A Tavaszi nap-éjegyenlőség idén március 20-án lesz. A lencsemágiáról ne feledkezzetek meg! Hétvégére tervezhettek akár kirándulást – szabadtéri programot, családi vakációt.
Az energiák ugyanazok, de mindenkinek más a képlete, és a megtapasztalni való sorsdolga, mindenki máshol tart az életében – ezért személyre szóló inspirációval, útmutatással kereshetsz, hogy élhetővé tedd a létedet!


Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak egyéni, személyre szabott sorselemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdiómba, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – a jelen helyzetre tekintettel a budapestieknek is. Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák – Angyal jóslás – Angyal terápiák
Halott kommunikáció – kapcsolatfelvétel halott szeretteinkkel
Tanfolyamok, konzultációk
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető!

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-3/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu