Engedd meg magadnak a teljességet!

Optimista gondolatokkal töltekezz

Amikor egy-egy csakrában energetikai blokkot tapasztalunk, illetve képességeink nem működnek magas rezgésszinten, át kell gondolnunk miben hogyan tudnánk változtatni, hogy teljesebb életet élhessünk.
A fásult, életunt ember nem képes teremteni – szellemi vezetőink üzennek csakráinkon keresztül – halljuk meg szavukat, érzékeljük mondanivalójukat. Meditációban kapcsolódhatsz hozzájuk, hangolódj a rezgésükre.
Használd ezt a csoda mantrát: “Szeretet vagyok, energia vagyok. Csak azt tartom meg, aminek helye van a szívemben. A haragot, az ítéletet, a félelmet, mindent, ami nem az enyém elengedem… Fényben létezem, ragyogó Fény vagyok, Életemet teremtem!”


Ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba – és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.
Emelkedett rezgésszinten kreatívabb létezéssel teremthetünk. Érezzük, hogy élünk, a létezés szeretetében vállaljuk fel önmagunkat érző emberi rezgéseinkkel. Tégy magadért, hogy egy emelkedettebb spirituális rezgéssel létez az Univerzum csodás harmóniájának részeként. Csakra-hangolásra szeretettel várlak! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
https://asajah.hu/tarot-konzultaciok-asajah/

Messengeres, skypeos konzultációk:
https://asajah.hu/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet/

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/spiritualis-ezoteria-asajah-studio/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu